Gépies hatékonyság

MAXmin-designA szombati játékunkat alapvetően és összességében kettő, azaz kettő darab szó jellemzi. A sorrend csupán nézőpont kérdése: maximális minimum – minimális maximum. Ezen majd elvitatkozhatunk, egy dolgon viszont nem változtat a végkimenetel: szar játékkal, szar meccsen, simán hoztuk a 3 pontot. Chelsea-Hull, kettő-null.

Függetlenül attól, hogy mennyire nehézkesnek tűnően jött össze, s látva a gyérnek is némi jóindulattal nevezhető játékunkat, sokakból előtört a frusztráltság a mérkőzés közben, úgy itt a blogon, mint gondolom a streamek vagy a csodálatos digi szakértésének hátterében, pedig kimaradt helyzetek ide, hibák oda, ez a meccs sima volt, mint egy frissen borotvált léggömb. Viszont, cserébe roppantmód fontos, hiszen egy valami volt biztos a fordulót megelőzően: ha nyerünk, továbbra is mi állunk ott fent a csúcson, amit egyesek a tabella tetejének neveznek. Egy némileg jelentéktelen Everton-QPR-t leszámítva lement 16 forduló, azaz bőszen gyalogolunk bele a szezonba, lassan annak derekához érve. Ez pedig azért akárhogyan nézzük is, a kicsik kezdeti izmozását és a nagyok balfaszkodását kezdi szépen helyrerázni, a zseniálisan első utánunk most már stabilnak mondhatóan berendezkedett a City, s köszönhetően az elherdált pár pontnak, számukra kellemes lőtávolban vannak, míg a magára találó – vagy

gól és gólpassz a képen
gól és gólpassz a képen

inkább lagymatag ellenfeleknek köszönhetően már nem annyira rémesen festő – Manchesteri pirosas alakulat pedig csendben felkúszott a harmadik helyre. Wengerék ugyan még jelenleg hatodikok, de akár egyetlen forduló alatt a negyedik helyen találhatják magukat, de ha más nem, az új évre fordulva maguk intézhetik el a két előttük álló sorsát (dec 28 WHU-Arsenal, jan1 Saints-Arsenal). Egyedül Rodgers az, aki láthatóan azon dolgozik, hogy megnézze, mennyi a türelem vele szemben a tulajdonosok részéről Liverpoolban.

Node ahhoz, hogy ne Brendan-módra szipogva hajtsuk a párnára fejünket estelenként, hanem viszonylagos nyugodtsággal, hátunkat mutatva a mezőnynek, az ilyen meccseket, mint amilyen most ez a Hull elleni is volt, könyörtelenül be kell húzni. Tavaly ezek a lépések hiányoztak egy sikeresebb szezonhoz, most, bár a Sunderland ellen volt egy kisebb botlás, a vonalkódosok ellen meg – hogy szakadna azokba is bele egy rugósegység, ezek tényleg csak ellenünk képesek focira – mondjuk egy csúnyább baleset, de még akármelyik oldaláról is nézem a tabellát, még mindig mi szereztük a legtöbb pontot, mi rúgtuk a legtöbb gólt, mi kaptuk a legkevesebbet, (így) nekünk a legjobb a gólkülönbségünk, szóval feleim, nyugodtság van, kérem, nyugodtság.

Mondhatnám úgy is, hogy igen, szombaton is, tekintve, hogy nem volt deles meccs, a nyitófordulóban néhol szemetgyönyörködtetően játszottuk a fejetlen madárijesztőt, engem valahogy mégsem kap el az általánosságban jellemző hirtelen indulat. Persze ez lehet a korral is jár, viszont sokkal inkább gondolok arra, hogy elértem a csapattal kapcsolatban a Zen állapotot… úgy érzem, végre sikerült betenni a yin mellé a yangot, nem akarok tüntetni az edző ellen, nincs különösebb agyrém a keretben sem, egyszerűen valahogy belecsöppentem ebbe a valószerűtlen nyugalomba, amiből 3-4 Matics eladott labda, vagy 2-3 kimaradt Costa helyzet nem tud kimozdítani (egy Newcastle vereség majdnem, de nem). Sokkal simábbnak kellett volna lenni ennek a meccsnek, sokkal több gólt rúgva kellett volna kivégeznünk Steve Bruce nyomorult hentesgárdáját, az aktuális formák alapján legalábbis kinézett – ahogy be is harangoztam – egy hatos a narancs-feketéknek, de legyünk őszinték, a Hull féle, korábban egyszavasan csak szimplán sztóknak titulált játékstílus fekszik legkevésbé a jelen keretnek. Ezt hajlamos vagyok én magam is elfelejteni, mikor egy ilyen ütnivaló ellenfél jön soron, és még magamat is becsapni túlzó elvárásokkal.

Horpad minden, akár kell, akár nem - csak keményen!
Horpad minden, akár kell, akár nem – csak keményen!

Megalázni így is sikerült azért a Tigriseket, mert akinek Ázár fejel gólt, az sunnyogjon el bazzeg a PL-ből, de irgalmatlanul gyorsan. Nem volt Fabregas, ami szerintem pont a játék fizikalitása, és a a középpálya Hull-i erőfölénye miatt nem is feltétlen baj, viszont az most már így több meccs után kijelenthető – hogy némileg igazat adjak azon hangoknak, akik a rotálás hiányában a csapatrészek (értsd kezdők vs cserék) összeszokatlanságát is belelátják – bizony igaz, hogy a gárdát némileg megzavarja önmagában az a tény, amennyiben nem a fix kezdőnk áll ki. Nem feltétlenül volt rossz sem Matics, sem Mikel játéka, mégha látszatra több labdát is veszítettek el együttes erővel, mint az ezt megelőző 15 fordulóban a középpálya, ami nyilván költői túlzás eleve, elvégre Fabregas passzai kiválóak, de a középpályás labdabiztossága vetekszik egy három lábú kecskéével. De a tény attól még tény marad, hogy a legerősebbnek vélt (már szó szerint véve) csapatrészünk gyengesége fájt a szemnek, s mégha nem is volt relatív vészes így utólag, azért a mérkőzés közben okozott némi vérnyomás-növekményt.

Közben, hogy csinosan belevágjak a szavamba, épp nézem a BL 16 párosításának sorsolását, és máris az első adandó alkalommal kijött a nevünk a gombócból a PSG ellen, ami nem annyira nagy öröm, lévén kb a lehető legerősebb ellenfelet kaptuk, José őket akarta, én őket nem, de talán nem is baj. Ha szétcsapjuk a párizsiakat, az elég önbizalom a következő körre, ha meg mégsem, hát a PSG ellen bocsánatos bűn kiesni, legalább több erő marad a PL-re, és ha választani lehet, én inkább bajnokságot nyernék idén. A City is meccselhet még a Barcával egy kellemeset, ami a bajnokság szempontjából üdítő ránk nézve, az Arsenal meg megkapta a totál homály Monacot, de ők szerintem úgysem zavarnak sok vizet már egyik versenyben sem.

José_BL

Visszatérve még a bajnokságra és a Hullra, igyekeztem eddig gondosan kikerülni Foy sporttárs ámokfutását a meccsen, viszont ellentétben a legutóbbi munkásságával (ritka az olyan Chelsea meccs ahol nem repül a piros, legutóbb ugye a mesés kettős piros a Villa elleni vereség alkalmával), de kivételesen nem mi álltunk a bré rossz végén. Most persze Bruce osztotta szét Chris barátot, hogy hát oké, hogy Huddlestone csunyavolt, de Cahill mégis hogyan maradhatott a pályán, amikor két sárgával neki is mennie kellett volna zuhanyozni. Nem feltétlen akarnék ennek igazságtartalmával foglalkozni, ami számunkra sokkal lényegesebb, hogy José a meccs után úgy nyilatkozott, az övéi aztán nem színészkednek, pedig valljuk meg, volt legalább három fürdőskurvákat megszégyenítő elhajlás a meccsen. Valahol szerves egyéni preferencia, hogy én személy szerint ezt mennyire ítélem el, ami

pedig nagy a barátság, láthatóan
pedig nagy a barátság, láthatóan

legkevésbé sem érdekli a csapatot vagy magát Mourinhot, de attól én még nem akarok ilyet látni a csapattól, amelyiknek szurkolok. Nem kérhetem, hogy erőből dögöljenek meg a pályán az én kedvemért és szórakoztatásomra, de ha anno a céronyával felálló ManU-t képes voltam ízekre szedni ezért, vagy némely espana gárdát is ordenáré fikahalommal látok el ennek kapcsán, akkor úgy fair, ha leírom ide is, szőrösödjön ki a talpa mindnek, aki ilyet csinál nálunk.

Inkább legyen vért izzadva 2-0 a vége, mint egy ilyen lopva szerzett találattal három vagy akár négy. És nem azért, mert jujj én olyan nagyon pacifista lennék e téren, vagy általában véve válogatnék az eszközökben, ha a helyzet megkívánja. Nem vagyok álszent, puskáztam és csaltam annyit az életben én is, hogy ha már a bíró megette, akkor nem adom vissza becsületből a pontot mondjuk tavaly a WBA ellen, mikor 2-2-re mentettük az állást hasonló akció során. Azt viszont tartom, hogy attól, hogy egy picit keménykednek ellenünk, nem a legjobb válasz, hogy nekiállunk diving queent játszani, és bíztatni sem fogom a csapatot sosem az alattomos játékra. Főleg nem egy olyan Hull ellen, akinek a neve mellé a statosok feljegyzeteltek 8 próbálkozást, bár ebbe kb szerintem a kezdőrúgást is bele kellett venni, de így vagy úgy, a kaput eltaláló próbálkozások száma nullánál állt meg.

S hogy picit ugráljunk össze-vissza, mint amilyen egyébként is az egész napom ‘sszameg, közben megvannak a BL párosítások időpontjai is: február 17-én idegenben kezdünk, a visszavágót pedig március 11-én a Stamfordon játsszuk. Az odavágó egy hazai Everton és Burnley meccs közé ékelődik, míg a hazai visszavágó egy idegenbeli WestHam és egy hazai Soton mérkőzés közé. Ez eléggé rendben van.

Azt egyébként José is elismerte a meccs utáni nyilatkozatban, hogy nem ez volt a Chelsea legszebb 90 perce, de végülis az eredmény az lényeg. Úgy gondolom, tőle pedig még fogunk ilyeneket látni és hallani a jövőben is. Függetlenül attól, hogy már elvették a szüzességét a Stamfordon minden tekintetben, JM igyekszik a hazai veretlenségre építeni csapatai bázisát. Ez kicsit fellengzősen és amolyan háborúsan hangzik, de a lényeg, hogy Darth Mou nem fog megrettenni attól, hogy picit átálljon az erő sötét oldalára. Mert ő egy dolgot számol, a győzelmeket és az azzal járó három pontokat. Nos, szombaton megvolt a győzelem, a három pont és a clean sheet. Azt mondtam az elején, elvitatkozhatunk azon, hogy akkor most amit láttunk, az a minimális maximum, vagy a maximális minimum volt. Csak, igazából lényegtelen. A kövi meccsek végestelen végig hasonlóan fizikális csapatokon át vezetnek a győzelemhez: Derby, Stoke, WHU. Bármelyik mérkőzésen, kivétel nélkül beérem a maximális minimummal. De nem fogok haragudni a maximum minimalizálásáért sem. 3 pontok. Ennyi kell. Szép játékkal veszíteni – ezt meg hagyjuk meg Wengernek.

Tizenkettedszerre is
Tizenkettedszerre is
 • Akkor ide is:Igazából nincs okunk aggódni vagy dühöngeni a PSG miatt. Ez a BL. Annyi privilégiumunk lehetett volna ugyan, hogy egy “szelídebb” csapatot kapunk, de egy idő után már amúgy sincs könnyű ellenfél, csak kevésbé rázós. Most elválik, mennyire is hivatott a gárda nemzetközi porondon. Tavaly eléggé megszorongattak minket ugyan, de azóta csak erősödtünk, mind állományilag, mind összhangilag. Ha télen jön is erősítés, valószínűleg a BL-ben nem léphet pályára, de így sincs okunk tartani tőlük. Az is pluszt jelenthet, hogy idegenben kezdünk, valamint az edző személyisége is felénk billenti az előny mérlegét.

 • Endy919

  Csalódott vagyok ! A csíkos digókat akartam 🙁

 • Zola
 • Sirappa

  Terry-Zlatan, vagy Matic-Zlatan ütközéseket már alig várom:D

  • Endy919

   Én a Terry – Zlatan ütközéseket inkább kihagynán . Nem tuti hogy jól jönnénk ki belőle …

  • Harcz Gergő

   Én azt várom hogy Matic a középpályán zsebrerakja ezt a kis gecit:

   http://www.actusports.fr/wp-content/uploads/2014/04/Mourinho-Verratti.jpg

   Szerk: természetesen nem Mourinho-t, nézzetek hátrébb 😀

   • Ez a két csalóka. Pont ekkor vágták be a PL-tabellát a kivetítőn, és meg akadt a szeme a MU-n.

  • Idemitirjak

   Elfeledkeztél a másik szerbünkről? Igazi kemény legény jobb szélen futkározik és talán még Zlatan is meggondolja, hogy egyáltalán merjen-e belemenni egy keményebb ütközesbe Ivaval szemben. 😀

 • A Sky is megvesz már mindenkit, aki elérhető 🙂

  Former Arsenal forward Thierry Henry has confirmed he is retiring from football but is delighted to be carrying on his involvement in the game by joining Sky Sports as an ambassador and football analyst.

 • Megérne egy külön posztot is, talán lesz is róla, talán nem én írom meg: Torres nemcsak jelene, de a jövője is kukában, avagy hogyan csússzunk le zseniből szánalomra méltó szarrá. Komolyan mondom, már sajnálom szegényt.

  Viszont, ami bennünket illet, az Atleti vinné vissza – viszont nem fizetne érte egyetlen fillért sem. Elengedi-e vajon Abra ingyé, cserébe, hogy nem kell fizetni a maradék másfél éves bérét? (ami kb megfelel annak, amennyit kapnánk érte, ha hajlandó valaki fizetni most. Ha nem, akkor kipengetjük a bérét és utána megy ingyen). Én azt mondom, ha az érdeklődés komoly, egy percig nem szabad gondolkodni rajta. Csak, ki kell kötni, hogy az Atletiben nem rúghat gólt ellenünk 🙂

  • WudigessBoi

   “Csak, ki kell kötni, hogy az Atletiben nem rúghat gólt ellenünk :)”

   Mintha tudna:)

   • Ellenünk valahogy mindig megy a volt játékosainknak. SwP pl. de Lampardot vagy Studgét is említhetjük. Így hirtelen több nem jutott az eszembe.

    • Endy919

     Gallas , Borini …

    • WudigessBoi

     Gudjohnsen (ráadásul Barca mezben), Hasselbaink…

  • Harcz Gergő

   Lehet hogy vissza kéne vonulnia… Szánalmas és méltatlan, hogy már arról szólnak a cikkek hogy mennyire nem kell senkinek, még a fostalicska Milan is elküldni, mi meg ingyen sem tudjuk elpasszolni.. Úgyis megnyert már mindent, pénze is van elég.

  • Idemitirjak

   “Torres nemcsak jelene, de a jövője is kukában, avagy hogyan csússzunk le zseniből szánalomra méltó szarrá.” Torres ma is zseni, ha azt nézzük, hány embernek sikerült MINDENT megnyernie ilyen gyenge teljesítménnyel.

  • Talán vállalkoznék a posztra, ha valamelyik szerkesztő kartárs nem tart rá igényt persze 🙂

 • Chester_B

  Nagyon hangoztatják a Chelseavel kapcsolatos twitter fiókok, hogy erős kezdpt rak ki Mourinho a Derby ellen, csak remélni tudom, hogy rotálni fog. Elvileg a Zouma-Terry CB kettős és Cech fix, a többiekről csak találgatni lehet. Amennyiben Aké egészséges, én ezt raknám ki:

  Cech – Dave, Zouma, Terry, Luis – Aké, Ramires – Salah, Schürrle – Remy, Drogba.

  Baromira jó lenne, ha José nem emberkedne, és elkezdene rotálni, mert bazi nagy sz*rban leszünk a boxing dayre ha nem változnak a fejében a dolgok.

  • Harcz Gergő

   Mourinho a hivatalos honlapon is elmondta hogy erős kezdőt küld ki, de konkrét neveket nem említett:

   http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2014/12/mourinho–important-one.html

   Persze, én se várom azt hogy Chirstensen vagy Baker kezdjen, de elég nagy csalódás lenne ha Aké, Salah vagy Remy kimaradnának és Oscar meg Diego kezdenének. Az általad felírt kezdő bejövős, de Mourinho azt mondta hogy Ramires a padon lesz, nincs olyan passzban hogy kezdő legyen. Ha már itt tartunk nem tudom mi a fasz van vele, szeptember óta állandóan összeszed valami sérülést, de soha nem a pályán.

 • Cech
  Ivanovic-Zouma-Terry-Luis
  Mikel-Matic
  Hazard-Oscar-Schürrle
  Costa
  0-2

 • Wise szülinapjának alkalmából ma csapni kéne a Derbyt. Egyébként egy szenvedős meccset várok 1-2 gólos sikerrel.

 • Petikee95

  Cech; Azpilicueta, Zouma, Terry (c), Filipe Luis; Mikel, Matic; Schurrle, Fabregas, Hazard; Drogba.

  Subs: Schwarzer, Ivanovic, Ramires, Willian, Salah, Remy, Diego Costa.

 • Hali,

  Terveztünk jelentkezni beharanggal, ezért a posztban nincs semmi ilyesmi, de én meg itt ülök üzleti vacsorán jó messze, legalábbis tőletek 😉 azért figyelem az eredményt.

  • mohacsia

   Mond meg az üzleti partnereknek, hogy pusziljuk őket 😀

   • Ha Arsenal-fanok, különösen!

    • Oh, tele vagyunk olaszokkal, főleg milan drukkerek vannak 😉

  • WudigessBoi

   Az én saram, sajnos kicsit fejemre nőttek az év végi buzgálkodások.
   Cserébe majd a meccshírbe beleírom, hogy milyen eredményt várok;)

 • De jó, megkaptuk Monoklit!

 • 35 sec alatt Momoko el is vesztette a tisztalapos hibátlan mérlegét. Nice.

 • Sirappa

  Szép estét jó szurkolást. benéztem, hogy szerdán lesz a meccs, de pont hazaértem fociról:D nem vezetünk 0:5-re? szomorú vagyok.

 • Elaludtam, a vonat kürtje felkeltett. Történt valami?

  • Didier90

   nem, elég vérszegény eddig

   • Akkor visszafekszem, Monoki úgyis elélvez, ha van valami.

 • Sirappa

  Igen csendes amúgy is a társaság:P

 • Petikee95

  Hazard 1-0

 • Ez a gyík Monoki most meg Hazard-t Fabregasozta fél percig.

  • Zola

   kibaszott egy tudatlan fasz ez….:-D

   • “Fabregas, Fabregas lő.. góóól!”
    Én meg ott nézem, hogy mára megkapta a 10-es mezt?

    • Didier90

     én a sky-t nézem.. de most már bánomXD

  • Sirappa

   Az angol kommentár felismeri a játékosokat:D

 • WudigessBoi

  Hazard túljátszatva is hozza a zsenijét.

  • Sirappa

   ennyi töketlen védő közt azért valljuk be, nem volt nehéz dolga:P

   • WudigessBoi

    Jó, de így is az első valamire való helyzetünk volt:)

 • Efra7

  Na, szerintem innen már nem nagyon lesz esélye a Derbynek visszajönni a meccsbe.

  • A Strawberry is megtette.

  • Sirappa

   Mert eddig benne voltak?:D

   • Efra7

    Hát nyilván nem, csak úgy gondoltam, hogy már nem is lesz kedvük megpróbálni 😀

 • Sirappa

  Fabregas nem szarozik, a bírót is fellöki ha kell:D:D

  • Didier90

   őt lehet

 • Zola

  spori mekkorát borult….:-D

 • Zouma lefejelte a buksót.

 • Didier90

  bazki remélem nem komoly

 • Azpi és Fabegas gyorsabban odavitték volna azt az ágyat, ha nem tartja vissza őket az a négy vasmacska.

 • Didier90

  a szájánál vérzik elvileg

 • Monoki szerint az eset egyértelmű felelőse Cech 🙂

 • Mi történt Zoumaval?

  • Sirappa

   Cech egy erős kijövetelénél útban volt és tarkóval elcsapta Zouma arcát, aki összerogyott a pályán. elvileg nem súlyós, de vérzett belül a szája, ezért biztonság kedvéért levitték.

   • Lássuk jól értem-e: Cech letarkólta Zoumat? 🙂

    • Zola

     elgázolta mint a pesti gyors.

    • Sirappa

     jól van na, figyelem az “izgalmas” meccset:D

    • Zouma fejelni készült, Cech pedig jött volna elütni a labdát a franciát észre nem véve, majd találkozott az arca Cech sisakjának az oldalával.

  • mohacsia

   Soha ne állj a nazgül és prédája közé!

 • Sirappa

  Na bazz, Schürrle úgy néz ki megborotválkozva, mint egy porszívóügynök. Meg fiatalodott pár évet.

 • Sirappa

  Én érzem csak, hogy Fabregas fos, vagy tényleg egy normális passza nem volt még ma.

  • mohacsia

   assist 😀

  • Zola

   az assiston kívül gondolod vagy azzal együtt?:-D

   • Sirappa

    azt öreganyám is odapasszolta volna

  • babence

   Fabregas (és Costa) az első pár hónapban eléggé magasra tette (magának is) a lécet, ezért most ha nem jön össze minden egy két meccsen, azért még nem nevezném fosnak 😀

  • Szerintem semmivel sem múlja alul a társait.

 • Petikee95

  Filipe Luis 2-0

  • babence

   jujdejóvolt

 • Efra7

  Hőha, az ott nem is rossz 😀

 • Sirappa

  Luis nevében azt az ‘s’ betűt lekaparhatjuk és felragaszthatunk egy ‘z’-t:D

  • Efra7

   remélem ő nem minden 100. szabijából fog gólt lőni… 😀

 • Levi97

  hoppá. 😀

 • Szerintem ez a forduló gólja a coc-ban.

  • WudigessBoi

   Mindenképp dobogós és egy hely még kiadó a top3-ban:)

 • WudigessBoi

  Épp telefonáltam, de Luis góljánál nem igazán tudtam disztingválni:)

 • Zola

  vezet a sheffield

  • Didier90

   Ha nyernek őket kapjuk nem?

   • WudigessBoi

    Sorsolják majd.

 • Sirappa

  kellett ez a két gól, nem csak a győzelemhez, de az emberek felébredtek és kommentelnek:D

 • Azért több sérültet mára már ne…

  • Úgy olvasom Zouma feltámadt

 • Didier90

  Na bazdmeg hullunk mint a legyek

 • WudigessBoi

  Aki nem a fogát hagyja ott, az elesik a harcmezőn…

 • “Én egy picit többet látok Rémyben, mint Mourinho”
  Hát ha Lehel mondja, akkor Mou k*rva anyját.

  • Bazzeg ezek a digisek egymást múlják alul

   • Ha így lenne, már felfelé törnének, annyira lent vannak.

 • Sirappa

  Nem szar gólt rúgtak… Ideje pakolni még egyet srácok:)

 • Iva, fúú de jó vagy…

 • Zola

  ezt de utálom…..

 • WudigessBoi

  Ez a 2-1 úgy tűnik, valami sztenderdizált eredmény az idei ligakupánkban.

  • Nekem megfelel, ameddig nem Bení-tájmolunk.

  • Sirappa

   “Biztos” JM mondta, hogy hadd rúgjanak egyet, mégiscsak otthon játszanak a srácok:P

 • Akkor most Zouma szájkosarat fog viselni Cech mintájára?

 • taybor33

  Haligali.
  Sikerült elfelejtenem, hogy meccs van.
  Hallom Zouma fogorvosa jól jár, meg láttam Didi is cserét kért. Eredmény türhető.
  Egyéb érdekességek?

 • Levi97

  megint emberelőny 😀

 • WudigessBoi

  Vicces lett volna két piros egy támadásból, de érjük be eggyel.

 • Sirappa

  Minden meccset pirosat kap az ellenfél? kezd trend lenni…

 • Schürrle ma is középszer szinten nyomja…

 • Nebasszátokmármeg, mi történt már megint? 🙂

 • Zola

  kicsit erősnek érzem,de lehet csak jószívű vagyok.

 • Efra7

  Én full aszittem, a kapust fogja kiállítani 😀 Arra a “visszarántásra” adott pirosat?…

  • Arra. Úgy ítélte meg, hogy anélkül Rémy akár gólt is vághatott volna.

   • Efra7

    Hát szerintem azért ezt az angoloknál nem nagyon szokták megadni, bár aztán szíve-joga 😀

  • Didier90

   visszahuzta utolso emberként, ennyi

 • Petikee95

  Schürrle 3-1

 • Sirappa

  Muhahaha:D Schürrle, végre gólt lőtt, kellett neki már ez, mint parasztnak a föld:)

 • WudigessBoi

  Rémy is megérdemelte volna, de a fricctől se sajnálom.

 • Efra7

  És jön Zenzo üdvöskéje is 😀

  • Sirappa

   a fekete kengyelfutó gyalogkakukk:)

   • Efra7

    A kék etiópunk 🙂

    • Sirappa

     A “Baszd előre, fuss utána FC” díszpolgára:)

     • Efra7

      És a first touch-k citrom díjának idei várományosa 😀

      • Sirappa

       Szerintem már büszke tulajdonosa:P

      • idei????? 😉 😀

 • WudigessBoi

  Hoppáré, Schürrle végigjátszik egy meccset?

 • WudigessBoi

  Na a Blades közben elődöntős. Jó lenne őket kapni.

  • mohacsia

   League One -ból! Az szép!

 • Monoki erotomán szerelme Rémy, ez kezd kivilágosodni.

 • Petikee95

  3-1-re legyőztük a Middlesbrough-t. Jó tudni.

 • Efra7

  Végül is szépen lelötyögtük ezt a meccset is 😀 És Luisnak meg nagy gratula a gólért.

 • mohacsia

  A csodacsapat Sotonnak most már az a kérdés, hogy kitől nem tudnak kikapni? Azt hittem a Burnley a mélypont, erre ez…

 • Zola

  az elődöntők már a wembley-ben lesznek ugye?mindig keverem az fa kupával.

  • WudigessBoi

   Nem, oda-visszavágós lesz (vagyis kétmeccses), az idegenbeli gólok pedig nem számítanak.

   • Zola

    tényleg…az azért már jó,így szinte biztos a döntő.

  • Didier90

   fa kupa elődöntőket rendezik a wembleybe

   • Zola

    mondom mindig keverem az fa kupával..:-D.

 • Én ugye nem láttam a meccset, de itt többen kérdőjelezték meg Csecs mai teljesítményét: azt ugye vágjátok, hogy Mou róla áradozott a meccs után, és a Sky + Hoddle Motm-nak válaszotta? 🙂 Még a Whoscored-on statok alapján is a négyben végzett (Ázár, Luis, Shcürrle, Fabregas)

  • Harcz Gergő

   11-ből negyediknek lenni nem akkora szám, főleg úgy hogy Cech nem csinált semmi, a középhátvédeknek meg nem alig volt dolga.

   Nem volt rossza Fabre de azért olyan észveszejtően jó se, de ez igaz az egész csapatra. Félgőzzel behúztuk, kb. mint a Hull ellen.

   • myheartisblue

    Cesc Fabregas – The man who just can’t stop assisting.

 • Cech nyilatkozata az ütközésről:

  “I was a bit concerned because we collided with a heavy clash. I think it was lucky he hit my helmet because the impact would have been much bigger. I think the helmet saved him, me as well. Because he hit most of the helmet and took away a little bit of the impact.

  “He’s fine, the medical staff did really well to assess the situation. In this kind of clash you never know. He did not look so good to continue. Obviously it was the right choice. Now he is all clear hopefully.”

  Végül is van benne valami. Rendkívül szerencsétlen eset volt, de rosszabb is lehetett volna. Zouma sérülése nem komoly, a hétvégéig állítólag pihenőt kapott, de hétfőn már leülhet a padra.

 • Zola

  22 meccs,16 assist.Ehhez nem kell semmit hozzáfűzni.Miattam játszhat minden meccsen szarul……És gyanítom a legjobb meccsét még nem is játszotta le,az még hátra van.

 • Megkaptuk a Poolt! Ha verjük őket, jöhet a Sheffield United – Tottenham párharc győztese.

  • lamps8

   és elvileg pont a City elleni meccs előtt fogunk játszani, nem túl kedvező

  • myheartisblue

   A lehető legrosszabb ellenfelet kaptuk (ismét?). Szerintem azokból lesz nehéz ,mert a Poolnak nincs reális esélye más kupára, biztos hajtani fognak,mert jelenleg EL helyen sincsenek,és szükségük van rá,ha akarnak ELben szerepelni. Továbbá Brendan Rodgers-nek valamit fel kell mutatnia, hogy ne érje szó a ház elejét. E téren könnyebb nekik hiszen, hisz nem játszanak BL-t és a PL-re sincs reális esélyük Továbbá a City-vel meccselünk ezen meccs közelében Pool egy mumus a ligakupában, és hát kitudja Mou fontosnak tartja a Mickey-mouse kupát. Jól játsztak a Bournemouth ellen…bár ellenük nem túl nehéz, de meglátjuk mit mutatnak ellenünk. Revansvétel is benne van. Egy hónap és kiderül…

   • Harcz Gergő

    Én nem így látom.. Sokkal rosszabb lenne döntőzni a Liverpoollal mint két meccsen egymásnak esni.

    Amit leírtál az ugyanúgy igaz a Spurs-re is, amúgy meg az EL megitélése a béka segge alatt van, nem hiszem hogy amiatt kaparnának ennyire.