Hull az elsárgult levél

sargalevelBár elvileg lassan tavaszodik, fura dolog az ősszel előhozakodni, nekünk viszont két okunk is van rá. Az egyik, hogy ezzel a paraszt szóviccel indíthatom a beharangot, míg a másik, hogy legtöbbünk a nemlétező tél után nem feltétlen a tavaszt várja, sokkal inkább az őszt sírja vissza. Nem feltétlen minden ok nélkül, így bízzunk abban, hogy egy huszáros tavaszt a márciusi ifjak nem csak a Pilvaxban tudnak összehozni, de a mieink is – most épp a KC-ben.

Hozok egy sört, és máris kezdünk, addig meg tessék, hangolódjatok rá:

Máté Petya csokinyakija már majdnem akkora királyság, mint az, amiért a szóvicc már nem biztos, hogy sokáig poén: a Hull City tulaja, Assem Allam azon hoppárézik ugyanis jó ideje, hogy megváltoztassa a klub nevét Tigersre. Állítólag végül már arra is hajlandó lett volna ráállni, hogy a poén megmaradhasson, és a Hull Tigers volt a legutóbbi beadvány szalagcíme, az FA feje viszont ebben is kemény, mint a kő, s míg Allam már távozással fenyeget, addig ők ellenállnak. Mindegy, csak ne változzon semmi. Az a tuti.

Vendéglátóinknál ezek mennek, meg a bárányfelhők, ezen felül egy sérült Jelavics, egy U21-es válogatottságok kikosarazó Ince, egy eltiltott Huddlestone, és egy sérült Snodgrass még, ami említésre méltó, a többi meg csak úgy főleg annyi, hogy szerintem rohadtul ki fognak esni. A koporsójukba az első szöget mi üthetjük, de állnak még sorban a sorukra várva páran. Tekintve, hogy a Hull idén (2015) háromszor tudott győzni, és mindháromszor otthon, idegenben nem sok jót jósolok nekik, közben a KC-be olyan vendégek érkeznek szeggel és kalapáccsal a kézben, mint a Chelsea, majd a Pool, aztán az Arsenal, így az ágyúsokat követő Burnleynek már lehet nem is marad hely a szegbeverésre, s jobb híján a sírgödröt kezdheti el ásni – mert, ha nem a Hullét, akkor valószínűleg a sajátjukat. A végén a MU már valószínűleg a tor végére érhet oda.

Node azért óvatosan, csak lassan, csak szépen, ahogy a csiga megy a jégen, mert úgy hat éve nem rúgtunk kettőnél többet a tigriseknek, és legutóbb is csak Huddlestone önmagát mindenáron való kiállítási szándéka hozta meg számunkra az áttörést. A mi idegenbeli formánk sem verdesi a magaslatokat, no meg hát a 3 védős csapatok ellen sem hasítunk igazán. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a tavaszunk eddig haloványabb, mint egy Victoria Secret alsónemű, és még csak nem is annyira szexi, nem nézünk egy vasárnap délutáni sétagalopp elé. És a kis sárguló tigrisfalevelek nemrég tették meg azt a szívességet, hogy a City otthonából hoztak el pontot.

Beszéljünk azonban most már a lényegesebb dolgokról, azaz rólunk. A Chelsea utóbbi egy hónapja erőteljesen két pártra osztotta a szurkolókat, és mivel reprezentatív mintának tekintem szerényebb hajlékunk közösségét, amolyan KSH módra, ezért világszerte. Nagy vonalakban persze mind egyetértünk, ezek pedig, hogy a Chelsea még mindig Chelsea, szeretjük így is, meg minden, sőt, továbbmegyek, még csak abban sincs vita, hogy az utóbbi időben nyújtott formánk, ami többé-kevésbé a 2015-ös évet fedi le, olyan, mint meleg sör egy hideg éjszakán – jó szar, de mégiscsak sör. Aztán itt válik el valahol a két tábor, az egyik szívesebben lövetné az egész csapatot Joséstól a Dunába, minthogy mégegyszer végigszenvedje ezt az időszakot, mert egy szívenlövéssel ért fel; míg a másik meg nem lövetne senkit sehova, csak áll némileg értetlenül azelőtt, hogy a status quo vajh miért lep meg újra és újra embereket.

Titkolnám, hogy utóbbiba tartozok, de nektek nem tudnék hazudni. És igen, most úgy röhögök magamban, mint egy hülye. Szóval nyilván kardoskodom én itt a vélt igazam mellett, míg mások meg a sajátjuk mellett – közös halmaz nincs, mert a kialakult helyzet, már ha lehetek ilyen profán, amolyan eldöntendő dolog, vagy zavarja az egyszeri szurkolót, vagy nem. Vitathatatlan, hogy mindkét oldalnak vannak megdönthetetlen érvei, de mivel ezek szubjektívek, objektív igazság meg amúgy sincs, igazságosztás nem lesz, arra még az sem képes, akinek két anyja van.

Abban viszont talán nincs vita, hogy a meglévő előnyünk, a töketlenségünk ellenére elég megnyugtató. Az előző poszt alatt már betoltam egy kis bajnoki matekot, 8 győzelemmel vagy 7 győzelem és egy döntetlen esetén kérdés nélkül vagyunk a PL királyai, 10 meccsből ez a min 22 pont azért nem lehetetlen, ha már az eddigi 28 alatt kétszer kaptunk ki. Én pedig azt mondtam, hogy a következő 3 meccs a kulcs: ha most megvan a 3/3, és a 9 pont, sok kérdés nem marad – közben alattunk össze-vissza meccselnek egymással, amiből csak mi jöhetünk ki jól. Így most igyekezve a vitát nem tovább szítani, de akkor is leírom: a vasárnapi egy must-win meccs, akárhogyan is. Ha Costa Fabregas taknyán a hasán csúszva kotorja is be a győztes gólt,  nem fog érdekelni, úgy kell most ez a három pont, mint nekem egy pihentető hétvége, szóval vitán felül áll: győzni kell. A Hull ’88-ban tudott győzni utoljára a Chelsea ellen (az utóbbi 90 évben meg ezzel együtt kétszer), így ez nem kellene, hogy nagyobb akadály legyen, de azért fentebb sem véletlen jártattam a szá.. izé, klaviatúrámat.

Nem üzérkednék tovább üres frázisokkal vagy statokkal, a cél egyértelmű, innentől be_kell_húzni. Kell hozzá egy huszáros tavasz, ami rendre összejön a Chelseanek, akárcsak a jó szezonvég. Remélem tavaly ellőttük a szabályt erősítő kivételt, mikor az utóbbi 10 év egyik leggyengébb szezonvégi fejezetét produkáltuk 10 meccsből 19 ponttal. Ennél rosszabbat már csak Robbie tudott összehozni, de ő meg cserébe le tudott tenni egy kupaduplát. Azt, mi idén már nem tudunk. Érdekességként említem meg, hogy utoljára a 10 meccs / 19 pont a 06/07-es szezonban jött még össze, José első utolsó teljes szezonjában, amikor a szezon utolsó 5 meccsét X-re hozva 6 pont mínusszal másodikok lettünk a ManU mögött. Viszont, José is dobott egy kupaduplát: FA és ligakupa. Szóval még egyszer: már semmi esély a kupa duplázásra, így minden akadály elhárult az újabb bajnoki címünk elől.

Pl

Ezt meg csak úgy, hogy jó zenével zárjuk a sort, ha már az volt az elején, meg a közepén is.

 • A City kevés rosszabb ellenfelet kaphatna a Pulis-féle WBA-nál jelenlegi helyzetét nézve. Nagyon stabil szerkezetet adott Tony annak a lesajnált csapatnak. Ha csak nem fognak ki egy chikusho napot, akkor nem ellenük fognak feltámadni a katéter-kékek, sőt… ha ugyanazt hozzák, amit a Burnley ellen, akár tovább is gyarapodhat az előnyünk.

  • Mondjuk innentől kicsit más a helyzet…

   • taybor33

    Gyanús, hogy így már behúzza a city. Egyenlő létszámban nem lenne olyan biztos.

    • Még most sem biztos. Pulis csapatai megmutatták az elmúlt években, hogy ha kell, 10 emberrel is kibekkelik a meccset. Elég kemény lesz, de nem lehetetlen.

     • taybor33

      Igen, a Pulis faktor, meg hát ez a PL.De hátha kiállítanak egy cityst is. Egyből más lenne a helyzet.
      Amúgy az angol játékvezetést ismerve ha ez a szabálytalanság a félpálya környékén történik, még lap sem lett volna.

      • Tégla pedig alapjáraton nem rossz bíró, a PL avant garde-jába tartozik. Amúgy szépen bekkel eddig a WBA, 7-0 a lövések aránya, de komoly helyzete nem nagyon volt a Citynek.

       • taybor33

        Érzésem szerint ez jó döntés volt, elvégre utolsó emberként szabálytalankodott a WBA játékos.
        Igen, jól tömörülnek a birminghamiek, bár a cityek lába is elég görbe, ezért is nem kellett védenie Májhillnak.

   • myheartisblue

    Bosszantó, nah mondom elment 20 perc, talán már vezet a WBA, vagy jól bekkel. Erre ez van, 2. percben ilyen belépőt. Nem volt más választása a bírónak, utolsó emberként szabálytalanul álította meg Bony-t. Ennek pirosnak kellett lennie. Kétlem, hogy emberhátrányban ezt kihúzzák Pulis ide vagy oda. Ez kell a City-nek, hogy kipasszolgathassák és járathassák a labdát, és kényelmes helyzetben behúzzák a mérkőzést. Nekünk néha viszont ez semmit nem jelent…

 • taybor33

  Na eddig tartott…

 • Pulist sem értem, miért nem cserélt védőt a kiállítás után…

 • Myhill-en semmi nem múlik, nagyjából ő tartja meccsben a WBA-t.

 • mohacsia

  A Behemót közben visszaelőzi Középföldét.

 • Endy919

  Labdbirtoklás 80:20 , lövések 42:3, kapura 16:0 …… Jéééézus mi folyik ott ????

  És még csak 3:0 ?

  • Khal Drogo

   Ez jó eséllyel PL rekord. Már a 42 kapuralövés.

 • Ahogy Zenzo is írja, nincs mese holnap harapni kell, legyen vege a totojazasnak könyörgöm..

  • kasata91

   Az elmúlt hetekben jó párszor leírtuk már ezt a felvezetők alatt. Hátha most nem hiába

  • persze az álprűd szánalmas brit sajtó rögtön jött, hogy na megtalálta zsák a foltját, meg JT-vel lelki társak 🙂

 • Közben a Bournemouth hazavágta 3-0-ra a Bamford-dal és Kalas-szal felálló Borot. Ezzel ideiglenesen vissza is foglalta a listavezetői pozíciót.

  • mohacsia

   Há én nem ezt mondtam kicsit lejjebb? 🙂

   • Való igaz, csak a célzást nem vettem, mert akkor még nem voltam tudatában Bamfordék eredményének 🙂

  • myheartisblue

   Kár érte, pedig nagyon vártam a Boro-tól hogy most meg tud lépni. Nem ment, ráadásul még a Watford is beelőzte őket… Omeruo is mi játékosunk a kispadon, bár ő sajnos nem kap elég lehetőséget.

 • myheartisblue

  Az Arsenal pedig oly könnyedén oktatja a Newcastle-t mintha azok egy osztállyal lejjebb játszanának. Kezd zavaró lenni, hogy mekkorát hajráznak az Ágyúsok, a végén még egyértelmű bajnokesélyesek lehetnek. Ez is ránk tesz nyomást. Persze nem picsogni akarok, csak aggódom a Chelsea miatt, ha holnap nem simázzuk le a Hull-t akkor nagy-nagy bajba kerülhetünk.

  • Most majd jön a Wengi-time, nyugi.

   • myheartisblue

    Úgylegyen! Bár szépített már ´Castle, kicsit felis éledtek. Szorítok nekik.

 • myheartisblue
 • Hehe, közben a róka elkapta a csirkét 🙂

  • mohacsia

   Kane vezeti a góllövőlistát 😀

   • Nem csak beérte Costát?

    • mohacsia

     Egy tizivel le vagy maradva szerintem.

     • Ja, most realizálom a livescore-om befagyott.

 • lamps8

  Végig nézve a mai meccsek összefoglalóját, elgondolkodtam hogy az a 2.perces kiállítás vagy Kane 11ese olyan egyértelműen és határozottan be lett volna fújva ha esetleg a sértett személy kékben van és Diego Costa név szerepel a mezén, sajnos erősen kétlem. Természetesen mind2 eset bőven az adható kategóriába tartozik, sőt.

 • Endy919

  Holnap nem látom a meccsünket = nem lesz rajtam a mez = nyerünk. 🙂

  De azért szurkoljatok ezerrel .

  • myheartisblue

   Ismerős…ma nekem is mérkőzésem van, hazaérek és utazhatok vissza Csehországba, tehát ki kell hagynom a meccset,talán 3. idén. Szurkoljatok helyettem is srácok! COYB!

   • Endy919

    Nekem nincs meccsem 😀 … ujabb stugy visit , most ungvarra megyek elinni a maradék agysejteimet 😀

 • Courtois
  Azpilicueta-Zouma-Terry-Luis
  Fabregas-Matic
  Hazard-Willian(Oscar)-Cuadrado
  Costa

  Nagyjából valami ilyen kezdőt várnék az alapemberei egy részét is nélkülözni kényszerülő Hull ellen Akitől leginkább tartok az N’Doye, ő eléggé elkapta a fonalat. Egyébként a MU ellenire jó lenne, ha kicsit felráznánk perifériás játékosainkat is, mert ha gond lesz, akkor a fásult, mellőzött cserék elég enerváltan fognak csatlakozni.

  • kasata91

   1 okot mondj, hogy ez miért pont most fordulna meg José fejében 😀

   • Lassan már ő is kezdheti belátni, hogy néhány játékos roppantmód meg fog kövülni, ha nem kap játéklehetőséget sűrgősen. Rémyt is csak azért hagytam ki, mert tuti vissza akarjuk Costával foglaltatni a góllövőlistát.

    • Én is nagyon csípném, ha végre ismét mi adhatnánk a gólkirályt, de remélem azért nem esünk abba a csapdába, hogy mindent Costával akarunk lövetni.

     • Pedig eddig elég Costacentrikus volt a csapat. Nem azt mondom, hogy minden helyzetet rá hegyeztünk ki, de ha csak nem volt eltiltott vagy sérült, kezdett, még akkor is, ha rászolgált volna a padra. És valahol úgy érzem, gyakrabban vittünk fel mellé csatárt, mint hogy őt cseréljük le Drogbáékra.

     • kasata91

      Jól emlékszem, hogy a jó öreg Nicola “szezonközben visszavonulok” Anelka volt az utolsó mohikán ebben?

      • Hogy az utolsó-e, azt nem tudom, de DD-ből is próbáltunk úgy aranycipőst csináltatni, hogy egy-egy meccsen kb 2-3 gól arra ment rá, hogy még fél méterről üres kapura kijátszott helyzetből is visszapasszolták DD-nek, csak ő lőhesse – ami aztán valahogy kimaradt – mindezt 2-3 fordulón keresztül is akár.

       • Ilyet Torres-szel is csináltunk. Öt méterre a kaputól egyedül áll az adott játékos a kapussal szemben, aztán lepassz a tizenegyespontig Torresnek. Csak a spanyolt ebbe nem avatták be, ezért átlagban vagy el, vagy visszapasszolta a ballt.

 • taybor33

  Mata góllal vezet a MU.

  • Szép lesz, ha pont ez a MU ad nátrium-pentotált a Pool sorozatának.

   • pedig benne van. A Pool-ManU mégiscsak a liga legrégibb rangadója, máshol is ritkán számít az aktuális forma, itt meg pláne. Pedig de jó lenne egy X :))

    • Aktuális forma alapján valami ilyesmit vártam, a Pool már a Swansea ellen sem volt valami lenyűgöző, s most is elvétik ugyanazon hibákat, csak most egyet ki is használt a MU. Egy X valóban jó lenne, bár a Poolt szívesebben látnám a BL-ben, mint a MU-t.

 • A meccsünket nem fogom látni (én sem), max live text lesz egy ideig, amíg bírja a laptop akksija 😉 egy parkolóban ülök a kocsiban, és valahol a meccs eleje-fele környékén indulok haza — a 90 perc jó részét valószínűleg az M3-ason töltöm 🙁

  • kasata91

   Most milyen jó lenne a rádiós közvetítés, mint a FA kupában 😀

 • lamps8

  Jó ez a Lallana… jó szar

  • Pedig a Sotonban jó volt, de a Poolban nagyon visszaesett.

   • Szinte mindenki, akit a szentektől hoztak. Ja, nem is szinte…

    • Érdekes, hogy a Soton valahol olyan, mint a Dortmund. Kiszednek valakit a szerkezetéből, egyből gyököt is lehet vonni a teljesítményéből.

 • Levi97

  beindult a 2. félidő:D

  • kasata91

   azkemény

   • Levi97

    Piros volt?

  • jó csere volt 😀

   • Mondj még egy playert, akit 48 másodperc alatt kétszer tapsolnak meg (fel-le)… Ugye!

    • Nem vártam, hogy a Pool középen bukja el a meccset, pedig innentől már ez nem lehet másként. Azt hittem, a védősor balfaszságai fognak dominálni, és ettől függően dől el a mérkőzés. Hát, nem. A semmit sem mutató Lallana helyére álló Gerrard mutatott valamit, vagy inkább neki mutattak egy pirost, és asszem ezzel le is főtt a meccs. Innentől a Pool kiszállt kb a BL helyekért folytatott versenyből..

     • WudigessBoi

      Szerintem az erős, hogy kiszálltak. Az öt pont valóban nem kevés, de azért van még hátra pár buktató.

      • Oké, nyilván, elvégre lesz ott pár körmérkőzés még a 2-3-4-5 közt, és hát eddig egyik csapat állandó formája sem ad okot arra, hogy ilyet kijelentsünk, viszont a Pool “közvetlen” riválissal már csak a kövi fordulóban az Arsenal vendégeként játszik. Ha őket megfogják is, még akkor is lesz 1 meccs a két csapat között, az ágyúsok javára. És a hátralévő meccsek meg fogynak..

       • WudigessBoi

        Jó, de a MU-nak van még a City is (Chelsea és Arse a Poolnak is), plusz az Everton away is háromesélyes.
        30-35%-nál én se adnék most többet a Pool BL-helyéért.

        • Én azért is szavaztam meg ezt nekik annyira, mert kb ez a meccs tényleg kulcsfontosságú volt, mert pont a MU helyére kerülhettek volna augusztus óta először a négybe. Így viszont (márha végül nyer a MU), az előttük lévők sorsa kevésbé van a kezükben, viszont ott liheg a nyakukban a Soton és a Spurs 1 pontra. Hülyén hangzik, de inkább kell sorra nyerniük azért, hogy meglegyen az EL hely, minthogy a “cél a BL”. Ami persze nem jelenti azt, hogy valaki előttük ne dönthetne úgy, hogy “beengedi őket oda”, azaz fut egy rémrossz szezonvéget, de jelenleg nagyon úgy fest, hogy mindhárom csapat (Arsenal, ManU, Pool) a szezon végét kapta el végre formának, a City pedig elbukdácsolgat, de nekik mégiscsak van +1 pontjuk a gk-juk miatt. Szoros lesz, de én már így nem várom a Poolt a négybe.

 • Idemitirjak

  Kényelmes hely lehet ez a Pooli öltöző… 😀 Vagy csak elfáradt Steve?

  • Észrevett egy praying mantist Herrera lábán, és le akarta taposni.

  • Khal Drogo

   Megnézte elzárta-e a csapot a zuhanyzóban.

   • És ott várta Dzsibril Sziszé egy szappannal.

 • WudigessBoi

  Jót tesz az egészségemnek, hogy ez a Jones nevű droid nem az én csapatom játékosait faragja.

 • taybor33

  Mata bravo.

  • WudigessBoi

   Hihetetlen nagy gól volt!

 • Mata a forduló gólját félollózza be a Pool kapujába. Legalább a Pool is szépen vérzik el.

 • taybor33

  Rálestem már a fonatra így hirtelen. Háát, nem Gerrard a kedvenc arrafelé mostanság. Azt már nem újdonság, hogy Costa nevét is emlegetik.
  Mata gólja után meg már a szezont is temetik.

 • Már várom a “Chelsea bánhatja, hogy eladta Matát” cikkeket 🙂

  • sajtee

   És most már Sturridget is 😀

  • Én tényleg kedveltem a kis spanyolt, talán nem annyira, mint itt a legtöbben, de igen. Viszont lássuk be, kb eligazolása óta szezononként 1 ilyen kifutott meccse van.

   • Igen, én is szerettem, de ugyanez a véleményem. Az idényben volt pár jobb meccse, de ennyi. A teljes szezonos formáját nézve pedig semmivel nem lenne kisegítve a csapat. A MU-ban sem hiszem, hogy kezdett volna az elmúlt meccseken, ha Di Maria-nak van egy minimális esze.

  • WudigessBoi

   Én bántam, mert imádtam a játékát és bírtam (sport)emberileg is. De jó pénzt kaptunk érte.
   Az meg, hogy másfél év után eldönt egy rangadót, még nem forgatja ki a sarkaiból a világot.

   • Persze, de figyeld meg, erre hogy ráfognak majd kapni. A mi középpályánknak volt egy pár gyengébb meccse, Mata meg parádézik a Pool ellen. A bulvár majd húz egy elképesztő korrelációt a kettő között 🙂

 • WudigessBoi

  Ex-chelseasek parádéznak. Nagy gól volt ez is a rövidbe.

  • taybor33

   Reméljük nem csak az exek…;)

 • A mai nap csak volt Chelsea-focisták lőhetnek gólt. Gyorsan be kell vinni Glenn-t is a Poolnak,

 • Petikee95

  Kezdő a Hull ellen:
  Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Filipe Luis; Fabregas, Matic; Ramires, Willian, Hazard; Diego Costa.

  • Cech, Azpilicueta, Zouma, Loftus-Cheek, Oscar, Cuadrado, Remy

  • taybor33

   Rambo mi a fenét keres már megint a kezdőben???

   • Ezt két dolog igazolhatja: az egyik Oscar szar formája, ami miatt joggal vágta padra José, a másik pedig, hogy a Hull középpályájáról hiányoznak alapemberek, pölö Huddleston szűrőből, és JM szerintem arra játszik, hogy lendületből tudunk átmenni rajtuk majd, mint tettük a Swans ellen. Oscar csapatba állítását egyetlen dolog igazolná ma, hogy a Hull kapta az egyik legtöbb gólt átlövésből (a 16-oson kívülről) – és nálunk a legjobb rúgótechnikája talán Oscarnak van. De mivel úgysem próbálkozunk sosem távolról, így kb azért pályára küldeni jópár nullás meccs után, hogy hátha befújnak 1-2 kapuközeli szabit, fölös.

    Kivételesen támogatom Ramires kezdetését, hátha bejön a Hull ellen a megszokott futok, futok, elvesztem a labdát, de belefutok a védőkbe, hátha befújják taktikai eleme.

    • Erre az igen összetett taktikai elemre szerintem Cuad is képes lenne 🙂

     • taybor33

      A számból vetted ki a szót. Akarom mondani, az ujjaim alól a billentyűt. 😀

     • úúúgyan-ugyan-ugyan-ugyan, ERRE más nem képes, míg ő már tökélyre fejlesztette.

  • Idemitirjak

   Megvettük Qvdrdot, hogy Willian posztján Ramires játszon.

   • Megvettük kvadot, tudjaazisten, miért. De szerintem várható volt, hogy a maradék fél szezonban nem a kezdőbe akarjuk építeni egyből. Vagy azért jött, mert SCH helyére akartunk valakit (annyit már most játszott kb, mint a német), meg/vagy azért, mert José látott benne valamit, amit mi (remélhetőleg – még) nem. Azt ki is kell hozni. Nem tartom kizártnak, hogy pakolnak rá némi izmot, megtanítják kicsit angolul, aztán augusztustól meg ki sem lehet majd robbantani a kezdőből.

    • Kellett egy minőségi pótlás a padra a német és Salah távozása végett. Tudásban simán megvan Schürrle-Salah-Ramires, de gondolom a “báttya” felé hajlik a mérleg a PL-exp miatt.

   • Persze, magától értetődő. Valakinek Ramires padját is melegíteni kell.

    • ezért is nem vehettünk nagyobb embert, mert Ramires még a padon is amolyan töltelék – egy normális ember fél seggére való pótszéke van, oda meg nem ültethettük át zumzumot, ahogy a csapatban hívják, vagy zunitát, ahogy Costa hívja 😀 (nekem megmarad örök hápinak)

  • kasata91

   A Luis nevének olvasása okozta öröm 3 névvel továbbig tartott. Köszi José

  • trueblue05

   Remélem egy Ramires góllal fogunk nyerni.

   • most nem tudok utánanézni, mert spórolnom kell az akkuval, de ha nem tévedek, már volt ilyen 🙂

    • Kösd rá bikakábellel a másik aksira.

     • annyit nem ér Ramires, hogy ennyi munkát öljek bele a keresésbe 😀

 • Egyébként Ramires miben élvez elsőbbséget ott a szélen Cuad-dal szemben? Már innen böki a szemem, hogy megint ezt a selejtet kell bámulni. Pedig a PSG ellenin igazán kijátszhatta volna magát a kezdőből…

  • kasata91

   Meg egyáltalán, egy Hull city elleni meccsen mi indokolja ennyi védekező szellemű játékos felpakolását??
   Meglátjátok ő fogja az elsőt lőni 😀 José knows

 • Zola

  Zenzonak mert szereti ő is a statokat
  Gerrard mai hőtérképe.
  http://i.imgur.com/VlyzH6d.jpg

  • :DDD huje.

  • WudigessBoi

   Costáé is hasonló volt a BL döntőjében.

 • Egyébként Cahill gondolom már csak gesztusból is megkapta a mai meccset Zouma helyett, a 150. fellépése lesz a csapatban. Ha jól emlékszem, az első még az AVB-érában volt a MU ellen.

 • Zola

  Igen,ez egy nagyon jól helyezett 11-es volt,te vadbarom…..

  • kasata91

   Erre énis csak lestem

   • Rooney fair play vs Chelsea. Nekünk nem fújják be, ő direkt kihagyja. Ilyen az igazi gentleman! 😀

    • Zola

     Látod van még emberség a földön,még egy erdei trollban is találni.:-)

 • Zola

  a kopasz szlovák hozza a szintet.:-)

 • kasata91

  Skrtel, Gerrard 3-3 meccs eltiltás ?? Meglepne

 • Idemitirjak

  Na most hányan fogják nyilatkozatban kérni Skrtel eltiltását, hány lap címoldalára fog kikerülni, hogy mekkora paraszt?

  • José majd megemlíti, figyeld ki 🙂

   • Idemitirjak

    És eltiltják, mert nyiltan bírálta a bírói bizottságot, Skrtel meg a pályáról üzen majd neki. 😀

    • nem szóval, csak cselekedettel, ahogy mondani szokás, majd dob egy csókot JM felé a kezdőkörből 🙂

 • Gerrard nagyszerű performanszára rámehet a Pool BL-je. Ez a tag mindig összehoz valamit döntő helyzetekben. Ba és LvG örülhet.

  • Didier90

   Egy kibaszott szégyen ez az ember

   • kasata91

    Azért valamit lehet letett már az asztalra, akármilyen csapatban is…
    Terry is csúszott már el (Bl döntő) és állíttatta is már ki magát (vs. Barca 1.f.i.) nem kevésbé fontos szituációkban.

 • Blue One

  Kíváncsian várom a holnapi címlapokat…Akarom mondani naivan…

 • Fájdalom, de lassan búcsúzok, még maradt 17 perc a laptopban. Ha nem lenne ez a vasárnapi faszom bezárás, keresnék valami helyet, ami nyitva van, és egy ásványvízért adnak 1 konnektort is, de hát áhh, ugyan. Jó szurkolást, majd telefonon még ránézek az eredményre (abban még van 50% 🙂 ).

  • Idemitirjak

   Pedig nem bonyolult a túlélés. 😀

   • Ezt már nem láthatta, rip.

 • Blue One

  Nézzük mi történt a hétvégén:

  city vs wba:
  GibbsChamberlain2.0
  szánalmas, borzasztó színészkedés. bíró tökéletesen látta az esetet. sehol egy lap
  volt egy másik szimulálás is, de az előző valami botrány volt

  pool vs mu:

  egy kis taposás. várunk a nem létező FA eljárásra…Siess FA, az óra már ketyeg…. tik-tak…72 óra… azt hittem majd kis csapattal játszanak, de nem. az arsenal lesz az ellenfél. akkor mégis csak kis csapat :D. viccet félre téve rangadót játszanak, tehát a szitu ugyanaz…a többi szerintem nem lesz az, de majd meglátjuk…

 • Blue One

  vajon hogy fognak ki nézni a holnapi címlapok?

  • Blue One

   “That’s a campaign, that’s a clear campaign,”

 • kasata91

  Valaki jó angol / magyar streamet tudna dobni?

 • Petikee95

  Hazard bomba!

 • Zola

  azt a kurva…..:-)

 • Didier90

  jóféle volt

 • ez gyors volt

  • taybor33

   És átlövés!!!

  • Neked nem csak 17 perced maradt félórája? 🙂

   • updateltem uram 🙂

    • eddig tartottam. CSőőőő

     • Akkor most már tényleg RIP.

 • WudigessBoi

  A bajok általában ilyenkor kezdődnek.
  De remélem ez most a Swansea-féle algoritmus lesz.

  • áh, 1-9 lesz, érzem 🙂

 • kasata91

  Mikelt elküldte intenzíven melegíteni José. (szerencsére sérült 😀 )

 • Levi97

  Curt.. huh

  • kasata91

   azon a mellkason sokan próbálták már átlőni 😀

   • WudigessBoi

    – Jó ötlet volt a golyóálló mellény…
    – Jó ötlet volt a Provident…

 • taybor33

  Costa 2:0

 • Zola

  mi a fasz van?

  • Khal Drogo

   Végre nem 3 naponta vannak a meccsek.

   • Didier90

    psg előtt is 1 egész hetünk volt

    • Khal Drogo

     Arra nincs magyarázat ami ott történt.

 • Didier90

  így kéne mindig

 • ko13

  csúnya gólok, fujj

  • ko13

   Fabregas meg leeresztett tavaszra, útwankeren megmondták

  • Didier90

   yuck… Costa biztos bepöccent h nem ő vezeti a góllövőlistát

 • Costa befutott és szétnézett. Amikor látta, hogy csak Ramires jön, inkább előtte 20 fokos szögből.

  • kasata91

   Aszongya a kapufáról is előbb megy be mint a kenyai lábáról 😀

 • WudigessBoi

  Dawson kezdetése kulcsfontosságú eddig.

 • Zoleee

  Sziasztok. Magyar stream is van? Amit találtam, szaggat a hang 🙁

  • Az a diginél nem hátrány.

   • Zoleee

    🙂

 • WudigessBoi

  Tibó szépen bevédte magát a kezdőbe. Pedig Cechnek nem volt még szar meccse idén.

  • Didier90

   na tessék:D

 • lamps8

  Azt érti vki h Cahill miért került vissza a kezdőbe?

  • Lentebb írtam. Gondolom egyfajta gesztus, mert ez a mai a 150. meccse kékben.

   • Zola

    de jövő héten is a 150. lenne.:-)már ha ma nem játszana

    • Igen, de inkább a Hull ellen ünnepelje azt, mint a Stoke ellen, és kapjon mellé ajándékba egy lábszártörést is 🙂

 • taybor33

  Hazard nagyon elemében van.

  • Didier90

   rosszul sose játszik… max keveset van nála a labda

 • Zola

  wilmos gondolom harry potter láthatatlan köpenyét hordja megint.:-)

  • Csak bujkál Peter Pettigrew elől, nehogy elrabolja.

 • taybor33

  b+

 • taybor33

  B+

 • Zola

  úristen….

 • Levi97

  aztarohadt.

 • WudigessBoi

  Na kár volt magam beleélni, hogy minden rendben…

 • kasata91

  Bradford te vagy az ?

 • Courtois már hányadik gólpasszát adja idén?

 • Drogba11

  Ez nevetséges.

 • Khal Drogo

  Ezt a meccset nem kéne elbaszni. Nagyon nem.

 • Didier90

  kurva istenit bazdmeg… a fasznak sincs kedve izgulni

 • A phelóért nem lehetett volna belebikázni abba a labdába…

  • taybor33

   Az túl egyszerű és hatékony lenne…

 • Zola

  ez van amikor bealszunk az helyett hogy vernénk izomból ötöt.

  • De most még csak nem is aludtunk be annyira, hogy ez következzen…

   • Zola

    de.a második gól után bealudtak.

 • Idemitirjak

  5 perccel ezelöt még azt hittem gálázunk, majdnem.

 • Didier90

  eret vágok magamon ha elbukjuk a bajnokságot az biztos

 • Utoljára két gólt 28 perc alatt mikor kapott a csapat?

  • Didier90

   és 2 perc alatt?

  • Drogba11

   Amikor rúgtunk is. 🙂 ez csak vicc! 🙂

  • WudigessBoi

   A Pool már 3-0-nál járt 28 perc után 2012-ben. Azóta talán nem volt ilyen.

   • De akkor a C keretünk ment fel a döntő miatt, nem? Mert az azért mégiscsak más…

    • WudigessBoi

     Ettől függetlenül a baj megtörtént:)
     Meg volt egy 11 perc alatt kapott két gólunk a MU ellen az FA kupában 2013-ban.

     • Meg még ami eszembe jutott, az a 2012-es 5-4-es COC-meccs a MU ellen, de ott “csak” 43 perc alatt kaptunk kettőt.

      • taybor33

       MU ellen is mentünk egyszer 3:0ra, aztán x lett a vége. Talán 12-13as idényben volt. Arra viszont már nem emlékszem, hány perc alatt adtuk le az előnyt…

       • Az a 2011/12-esben volt még. Egyszer játszottunk tökösen AVB alatt, neki akkor is szerkezetet kellett váltani.

 • Didier90

  ilyen bohócókkal akart José bekkelni a BL-ben nem csoda, hogy kiszoptunk

 • taybor33

  Na ilyenkor megy el a kedvem az egésztől…
  Kezdtem örülni, hogy végre lesz egy sima meccs, amin nem kell izgulni, erre bazzeg 2:0ról áhh…

  • Didier90

   2015-ben a Swansea kiütésén kívül az összes meccsünk egy szenvedés, várjuk a végét csak nehogy rábasszunk

   • taybor33

    De egyszerűen nem hiszem el, hogy nem lehet valamit tenni ez ellen. 2:0nál azt hittem hogy végre észhez tért a csapat (még majdnem írtam is, hogy végre megint olyan könnyeden játszunk, mint ősszel), de nem.

 • Zola

  majd félidőben összekapja őket zsozé.

  • taybor33

   Jah, az elmúlt meccseken mindig ebben bíztunk, ismerjük az eredményt…

 • Mennyire nézőellenes és unortodox dolog lenne már lezsírozni egy meccset az első félidőben, nem? Hagy izguljunk a következőben is a 3 pontért.

 • “Az kéz volt Ramiresnél”
  Ja tényleg, ő is játszik.

 • Zola

  igazából az a baj,hogy nincs labda nélküli mozgás.mintha emberelőnyben lenne a hull.

 • Didier90

  lefociz minket még egy szaros hull is 2-0-ról:O Így nem leszünk bajnokok

 • Khal Drogo

  Hihetetlen hogy ez a hulladék Hull City lőtt két gólt…

  • Didier90

   és aláznak azóta

 • Most kikeresném, hogy a Hull ebben a szezonban hány csapatnak lőtt 2 egész gólt egy meccsen, és melyek voltak azok, de inkább csak csendben megjegyzem: “K*RVA GYENGE”!

 • WudigessBoi

  Rettenet ez a védekezés, mindenestül. És eközben támadni se nagyon tudunk.

  • Didier90

   és végig a mi 16osunknál van a labda..:O WTF

  • Drogba11

   Én megint azt látom, hogy nem is nagyon akarunk. De persze, lehet, hogy nincs igazam.

 • Khal Drogo

  Ha ez a meccs nem lesz meg, akkor… De nem is folytatom. 🙁 Minden szar.

 • Ahogy előbocsátottam a kezdőmmel, Ivának is kijárna már a pad. A Soton ellen a legjobbunk volt, de amilyen terhelést kap, várható volt, hogy besokall.

 • Drogba11

  Még mindig értetlenül állok a helyzet előtt. Innen így elszúrni. Megint görcsös lesz a csapat, megint nem fog menni. Egy Hazard nem elég. A védelem fos. Nem tudom, mit mondhat José nekik.

 • myheartisblue

  Most kapcsolodok be, bár inkább nem is kéne. Mi ez a retek amit tolunk? Légyszíves valaki írjon egy részletes elemzést h. mi miért…

  • Khal Drogo

   14-3 a kapuralövés aránya. De nem a mi javunkra.

  • Drogba11

   Két gyors gól, aztán két gyors gól a Hulltól. Egyik oldalról beadott, bevetődős, a másik pedig Courtois hibája. Cselezett, elrontotta a passzt. A két hull gól 72 másodpercen belül. Miért? Csak folytatjuk, amit januárban elkezdtünk. 🙂

   • WudigessBoi

    Mondjuk ott haza se kellett volna adni, látszott, hogy kockázatos.

    • lamps8

     Iva bőven benne volt abba, ahogy az első gólba is.

 • Didier90

  És látszik, hogy nagyon felhozta a hullt pszihológiailag, hogy felálltak 2 gólos hátrányból. Mi meg frusztráltak vagyunk. Josénak valami nagyon hatásos monológot elő kell adni, hogy ez a meccs meg legyen az biztos

  • lamps8

   fejre is állhat kb. van egy mentálisan seggbekúrt csapata, ami tele van erőnlétileg szétjátszatott játékosokkal, a padon meg teljesen enervált formán kívüli játékosok ülnek(lásd. Luis, mekkora húzás volt a kezdetése)
   jó lesz a 2-2

 • lamps8

  Ezzel meg akartam várni a szezon végét, de időszerű lett. Joseban vmi összetört Madridban, valami megváltozott, és negatív irányba. Ilyen gyenge csapat mentálisan még sosem volt a keze alatt, és a mentális felkészültségért ő felel. Kibaszott gyengék vagyunk fizikálisan is e mellett. Folyamatosan párharcokat veszítünk, nem tudjuk uralni a középpályát. Egy telibebaszott nagy nulla amit csinálunk, lőttünk 2 gyors gólt innen rutinból meg kellett volna oldani . A hull lejátssza a csapatunkat, úgy hogy egy fél kp sérült vagy eltiltott náluk. Szomorú h az elmúlt időben kb minden meccsünk után le lehetett azt írni hogy szégyenletes amit csinálunk, és megint teljesen jogos. Ivanovicot nyugodtan lehet jegelni 1-2 meccs erejéig. Cahill egy top csapatban padra való sajnos bebizonyította , Filipe Luisnak meg gyűjtsünk madridi repjegyre.

 • Quad nem lenne jobb Wilmos helyett? nem, nem 15 percre, hanem végig…

  • Williant még fennhagynám, Ramirest viszont rohadtul lekapnám. Willian mehet középre, Cuad a szélre, Fabregas meg Matic mellé.

   • lamps8

    kezdeni is így kellett volna

   • Tény, h fos és előre ő sem jó, de Wili sem nagyon, viszont Rami legalább megakasztja őket is néha nem csak minket :/

    • De most offenzívabbá kéne válnunk, és akkor már inkább támaszkodjunk Willian képességeire, mint a braziléra.

 • lamps8

  1 személyes team vagyunk, és én még röhögtem az Arsenalon korábban, több ízben is

 • vmit mondott Jose, mert kemenyen bekezdtunk, csak ne hagyjon alabb.

 • ko13

  Willian mikre gondol vajon ezeknél a szögleteknél?

  • -.-.. de Luis legalább felébredt ugy nez ki

  • Willian-nek minden pontrúgása trágya, oda nem engedném egyhez sem. Mounak ezért akkor seggberúgás járna..

 • Gabor1092

  Luis bedobásai kb egy szinten vannak Willian szögleteivel

 • lamps8

  Livermorenak hány fault kell 1 sárgához?

  • YoGeee

   Én is pont ezen gondolkodtam.

 • Köszönöm, Istenem…

  • lamps8

   még ne köszönj semmit

   • Igaz, jövőhéten úgy is kezdeni fog…

 • Didier90

  Eddig milyen volt a játék képe a 2. félidőben? nem igen siettem vissza a képernyő elé

  • Van haladás, Ramires lement.

 • Zola

  baszd meg courtois.mit művelt…..:-)

 • Courtois jóvá tette a hibáját, a védelem meg menjen már bodzát szedni….

  • taybor33

   Most pont oda voltak…

 • Levi97

  Curt!!! Jézusom.

 • lamps8

  Filipe Luis hogy a tetves kurva anyjába van? (költői kérdés)

 • istenem…..

 • kasata91

  GÓLYÓÓZÁÁPOR!!

  • taybor33

   Csak rossz kapunál…

 • Khal Drogo

  ezek a szögletek… Nb1.

 • Zola

  a szögleteket nem ártana gyakorolni…,

 • lamps8

  Sajnálom Hazardot, csont egyedül van

 • Khal Drogo

  Nyáron erősítések kellenek, ha jövőre a top4-ben akarunk maradni. Ez a keret kevés lesz.

  • Levi97

   azért ne vicceljünk :DDDDD
   Top4hez kevés? Ott ilyen arsenallal kell versenyezni…

   • Khal Drogo

    Nincs arra garancia hogy megint ennyit fognak bénázni a többiek mint idén. A keret vékony, a kezdő 11-el végigtolom az egészet pedig láthatóan nem jó stratégia.

    • Levi97

     BL helyre így is jó szerintem a keret, de az meg kinek kell? Viszont ha jövőre (is) kupá(ka)t akarunk nyerni, mozogni kell a piacon.
     Egy valamire való jobb szélső és egy védő mindenképp kell. Hacsak nem fejlődik fel Cuad, akkor talán egy csatárban vagy KTKban érdemes még gondolkozni…

  • Én még egy klasszis csatárba már most beszállnék. Meg lehet nézni, szinte mindegyik topcsapatnak van 2-3 klasszis csatára, nekünk meg Costa, a nyugdíjas Drogba meg a közepes Rémy, aki nem egy rossz szint, de a klasszist távolról sem éri el….

   • Didier90

    Pedig Remy elég jó szerintem. 5 perceket szokott kapni a meccs végén, ha egyáltalán. Szépen lövöldözte azért a gólokat amikor elég időt kapott rá.

    • Rémy nem egy rossz csatár, de nem is klasszis szint. Ha ráépülne a csapat, az eléggé meredek lenne.

     • Didier90

      nincs is sok klasszis csatár mostanába a világon. Inkább az ilyen Hazard meg Sanchez féle spílerek viszik a prímet

      • A bajnok Citynél ott volt a Tevez-Agüero-Dzeko trió, akik hátukon vitték a csapatot. A bajnok Munál ott volt a Rooney-RvP páros, majd az ismét bajnok Citynél az Agüero-Dzeko-Negredo hármas összesen 77 gólt produkált az adott idényben. Tehát nálunk Costa és Rémy elég soványnak mondható.

 • Khal Drogo

  Minden szöglet vége az hogy kontra vagy majdnem kontra. Fasza. Inkább akkor legyen kisszöglet, nem tudjuk átívelni a védőkön.

 • lamps8

  Oscar helyett Loftus Cheek is bejöhetett volna

 • kasata91

  Csak kétszer olyan gyorsak és határozottak mint mi. Hogy rúgtunk itt egyáltalán gólt?

  • Didier90

   Az elején még jobbak voltunk… azóta viszont mindenki ideges ez lehet az oka

 • lamps8

  sokat szidom Oscart, de ez már nekem is sok, kifogytam a válogatott szitkokból.

 • myheartisblue

  Hétről hétre csalódás… nézem a perceket, és lassan pörögnek lefelé…és ez nem csak a mérkőzés percei,hanem a bajnokságé is, amit lassan de biztosan elveszítünk…

 • lamps8

  és Costat hozza le, uramisten…. ez az ember mi a faszt érez……

  • Didier90

   sérült

  • Nyugodj már le te is, légyszi. Nem hiába konzultáltak Evaval Mouék, erősen fájlalta a combját.

   • lamps8

    képtelen vagyok, bocs.

  • Levi97

   öhöm….

   • lamps8

    nem azt mondtam h nem kell Remy, hanem h miért Costa helyére

 • Zola

  ezt a mákot…..:-)

 • Khal Drogo

  RÉMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMYYYYYYYYYY

 • myheartisblue

  mindig erről beszélek! LOIC REMY! dejo h. bejött!

  • Ez nem mák, közben visszatértem, ez csak a Zenzo-hatás 😀

   • Közben találtál egy aggregátort? 🙂

    • hazaértem 🙂

     • De az aggregátor jól van?

 • Didier90

  ilyen lukas kapust 😀

 • Gabor1092

  És komolyan behozzuk Zoumat? Rá akarunk ülni megint az eredményre?

 • kasata91

  Nincs Mikel, jön zouma. Az a PSG ellen is jó ötlet volt .

 • myheartisblue

  92 másodperc kellett a fhansziának! Kérem…rugjunk még egy golt…ne álljunk meg!
  Cuadrado meg leulhet, jön Háaapi!

 • laciiii

  ez szanalmas…mar megint

 • taybor33

  Akkor röffentsük be az Ikarust.

 • laciiii

  cuadrado csuccs, zouma hopp

 • Zola

  na baszd meg megint beállunk….hogy szarnál sünt zsozé.

 • lamps8

  nem hiszem el hogy megint kísértjük a sorsunkat

 • Jaj, nehogy már 2 góllal nyerjünk, ugyan, az olyan citysexual dolog lenne…

 • Zola

  még az lehet,hogy fabre fel megy és a helyére lép zouma.

 • Azért bazzeg nem tudom, mi történt… 2-0-nál elfogy az akksi, nyugodtan jövök haza, hogy ez már rég kézben. Erre benyomom a laptopot, 2-2.

  Majd ha lesz idő, végigpörgetem a kommenthalmot, de valaki két mondatban leírná, mi a faszt csináltunk??

  • Benyeltünk egy szerencsétlen gólt, aztán Court adott egy 5 méteres gólpasszt, majd szenvedtünk Rémy góljáig.

   • myheartisblue

    most meg jön a picsafoci…hátha magunkra huzzuk őket és beXelünk…

   • de egy Hull ellen .. hát lehidalok.

    • Zola

     courtois elkezdett cselezgetni egy amúgy is röviden visszapasszolt labdával az ötösön.érted?az ötösön.egyébként kurva jól véd.

 • laciiii

  szep x lesz ez is:)

  • Levi97

   egy kis optimizmust plíz! 😀
   A végén még elhiszem neked, pedig nem akarom.

 • laciiii

  fogadtam a psg meccsen,h emberelonybe kiesunk, igazam lett, remelem most nem lesz:)

  • szóval a te hibád az egész :)))

   • laciiii

    lebuktam:)

  • Zola

   itt nem esünk ki az biztos.:-)

 • kasata91

  Salec nagy modnása, miszerint ” a gól megtanít focizni” ránk csak 1 gólig igaz, kettőnél már pont ellenkezőleg hat. Na ezért is nyerünk mindig csak 1 góllal 😉

 • laciiii

  de ezt magyaraztam,mourinho leulteti b+ cuadradot es behozza zoumat 2-3nal:))))) a hull ellen kemenyen kell vedekezni. istenem…a PL elso helyezettje a vezeto gol utan rogton becserel egy hatvedet…huh de kemeny csapat…

 • laciiii

  amugy sztem a vegen benyelunk meg egyet:))

  • te nem azt mondtad egyébként, hogy nem nézel több meccset? 😉

   • laciiii

    nem nezem,hallgatom;)

    • jajj, a kibúvók 😀

  • Khal Drogo

   Majd Bódy Szilvi benyel a végén valamit de mi nem 😀

 • laciiii

  amugy bocs,h megengedem magamnak ,h kritikus legyek, de sztem eleg szegyen bekkelni egy hull ellen… eg a pofam,amikor latom,h tibo fekszik a labdan,idohuzas gyanant:)))

  • nyugi, a Hull ellen nekem is.

  • Didier90

   mindenki huzza az időt ha csak egy góllal vezet

   • laciiii

    ma nezted a pool-mu meccset?

    • Didier90

     néztem… de minden kapus ráfekszik a labdára a szoros meccsek végefelé, ebben semmi szégyellni való nincsen

 • laciiii

  ha mar forumot inditotok, akkor fogadjatok el a negativ velemenyeket is, ne csak a seggnyalast. szol ez azoknak, akik kitamadtak,hogy milyen ‘drukker’vagyok.
  aki 13 eve minden meccset megnez,az milyen drukker? mert azt mondom h beszari ocska focit jatszunk?;)

  • olyan, aki azt mondja, hogy beszari, ócska focit játszunk. Elfogadjuk a negatív véleményt, csak ne légy meglepve, ha más másként látja, és ezzel nem feltétlen leszel a népszerű 😉 de nyugi, mostanság “ti” vagytok többen

   • laciiii

    nem baratkozni jarok ide:) soha nem is irtam…de amikor lattam,hogy probaljatok kimagyarazni az otthoni cumit emberelonyben,kicsit elgurult a gyogyszerem. ma megint elgurult,amikor lattam,hogy remy gol utan cuadrado csucsul es mou loki befele zoumat. ‘nektek’ igy is jo;)

    • ha olvasol is, nem csak írsz, lehet előbbre jutsz, és még a gyógyszert sem kell görgetni 😉 remélem, azé’ örülöl, hogy nyertünk, meg még tán akkor sem dobod el magadtól az életet, ha végül mégis bajnokok leszünk 😛

     Egyébként meg ha olvastál bennünket korábban is, akkor tudhatod, hogy nem vagyunk az “ellenvélemény ellen” – de attól fogadd el/ne lepődj meg, ha én meg nem állok le picsogni, ha szerintem nincs rá ok.

     A mai meccstől megkímélt a sors, valószínűleg én is lebontottam volna a karfát a kanapéról, ha látom.

     • laciiii

      :))))) mar bocs, osszetevesztel valakivel, nem attol orulolok,vagy dobom el magamtol az eletet,hogy egy focicsapat londonban bajnok lesz vagy sem. ez is csak egy hobbi, amit szeretek. ettol szep,h elgurul a gyogyszerem, erzelmeket valt ki belolem, nem pedig vegignezem az osszefoglalot es leulok osztani az eszt;) nem vallom nagy szurkernek magam,de amit szeretek,azt szeretem, ezert meccset nem hagyok ki, ha szarul jatszunk orditok, ha golt rugunk orjongok. de ne vegyuk mar faszra egymast;)

      • öhmmm, az “faszravevés”, ha nem ugyanaz a véleményünk? 🙂

       • laciiii

        nem, a gunyos hangnemre celoztam, az elso bekezdesedbol.

 • Hiába volt miénk az egész 2. félidő a szokásos magunkrahúzás kell a végén. nem bírunk élni nélküle csak, hogy a végén meglegyen az agyergorcs es a 2 szivroham..

 • Ma az egész csapatnak jár egy vaskos pofon. Ramires mehet a tartalékok közé, mint Malouda, Williantől meg mindennemű pontrúgást meg kell vonni.

  • Petikee95

   Unalmas már azt olvasni, hogy Ramires így szar, Ramires úgy szar. Mintha minden héten csak ő lógna ki lefelé a csapatból. Például a védelmünket meccsek óta nem múlja alul.

   • Elég sok különbség van a kettő között. A védelmünknek például rohadtul nincs olyan alternatívája, amely kijavítaná a teljes balfaszkodást. Totál mindegy, hogy Azpi vagy Luis szerepel a bal szélen, ahogy Zoumának is megvannak ugyanúgy a hibái, mint Cahillnek/Terrynek. Elég egy gyér formában lévő védő, hogy megbomoljon a kvartett, és ez az egy mindig más. Ma például nem csak egy volt. Arról nem is beszélve, hogy a védőink tavaly a lelküket kitették a csapatért, és idén is a miénk a liga második legjobb védelme.
    De ezzel szemben Ramires totál úgy játszik mind a szélen, mind középen, hogy van alternatívája, nettó emberhátrány, építő megmozdulása nincs, vagy ha van, duplán adja vissza az ellenfélnek. Mondj már egy okot, hogy mire fel kezd még mindig? Semmit nem tud, amit Aké vagy Cuadrado ne lenne képes megtenni már most. Egyedül a tapasztalata több, de azt meg cseszhetjük, mert a tapasztalat nem ad normális passzokat és nem szűr jól önmagában. Ez a meccs például kiváló esély lett volna a kolumbiainak, hogy végre lehetőséghez jusson, és megdobja az önbizalmát egy-egy jó megmozdulással. Nem, helyette Ramirest kell berakni, csak mert. Reménykedtem, hogy a PSG ellenivel kijátssza magát a kezdőből, de ez csak álom marad… És tavaly miért idegeskedtünk az Atletico ellen? Mert Ramirest kellett berakni. Ez volt kb. egy éve. És azóta ugyanott van ez az ember. Ugyanolyan gyopár és nulla, de azért kezd. És lehet, hogy unalmas mindig az ő gyalázását olvasni, de ameddig indokolatlanul kezd és mellette még fék is, nem tudok mást mondani róla.
    Én azt hiszem, türelmes vagyok a játékosokkal. Nem küldök el senkit melegebb éghajlatra pár rosszabb meccs vagy egy mélyebb gödör után. De ha már egy éve ugyanúgy ráfaragunk a játékára, akkor igenis elkezd idegesíteni, hogy ugyanúgy játszatjuk.

    • Petikee95

     Azt én is adom, hogy egy szerencsétlen, és azt sem értem, mi alapján kerül a kezdőbe. Viszont Mou szereti őt, vagy nem tudom, de ehhez már hozzászoktunk, szóval felesleges mindig felhozni, hogy ő akkor most miért kezdő… 🙂 Kipécézel magadnak egy játékost, a jó dolgai fel sem tűnnek, mert a hibái kerülnek előtérbe. 😀

     • De mik a jó dolgai? Mik azok, amik többedmagamnak sem tűnnek fel?
      “Viszont Mou szereti őt, vagy nem tudom, de ehhez már hozzászoktunk, szóval felesleges mindig felhozni, hogy ő akkor most miért kezdő.”

      Lehet, hogy te ezt megszoktad, de az én gyomrom valahogy nem fogadja be. Akét szépen eltékozoljuk, Cuad szépen befásul, miközben ő semmit nem tesz, de kezd, és cserébe még a csapat is ráfarag. Kinek jó ez?

      • Petikee95

       Nem azt vitatom, hogy Rami rossz játékos (mert az), hanem unalmas mindig azt olvasni, hogy szar, miközben meccsek óta ugyanazt tolja, szóval hozzászokhattunk már. Mou filozófiáját senki sem fogja megérteni… Rá is farag arra, hogy egy komplett kezdőcsapattal nyomja végig az egész idényt.

       • Tehát ha valami hosszabb távon szar, akkor már meg lehet szokni azt a szart? 🙂 Ez elég groteszk elképzelés. Csak mert mindig ugyanazt a nullát kapom, még nem fogom elnézni tőle, főleg ha ezt könnyen ki lehetne javítani egy kis tökösséggel. Ez a véleményem, ez van 🙂

        • Petikee95

         Á, mindegy, hagyjuk. 😀 Én is ugyanúgy szidom a játékosokat, csak nem válogatok, aki abban a pillanatban valamit rosszul csinál, máris küldöm melegebb éghajlatra.

         • Én is haragos leszek az adott játékosra egy pillanatban, és megjegyzést is teszek (itt is), de attól még nem fogom megutálni egyik percről a másikra, lehetőséget adok neki. Ez megvolt Raminál is. De jelenleg meg már irritál, és szerintem ezzel nem csak én vagyok így. Az, hogy valakinek vannak rosszabb meccsei, rendben megesik. Gödörben van? Legyen, sok klasszissal előfordult. De aki 1 év alatt is ugyanolyan hasztalan, azzal nem lehet mit kezdeni ezen a szinten.

        • Ramiresről ismeritek a véleményem, így most csak a feltevés/kérdés filozófiai vonatkozására mutatnék rá: ha valami hosszabb távon szar, azt bizony meg lehet szokni. Az élőlényekben működik a túlélési ösztön, és bármilyen ‘szart’ képesek megszokni. DE ez már nagyon off, szóval abba is hagytam 🙂

         • Ez az ösztön a profi fociban manapság nem igen működik 🙂 Nézhetjük akár az üzleti és a szurkolói részét is.

          • Mondod ezt úgy, hogy hányadik éve is nézed Wengert az Arsenal padján? 😛

          • Jó, de ott megvan az eternity szimbiózis: Bejutnak a BL-be, aztán kiesnek onnan, hogy bejussanak a BL-be 🙂
           Amúgy nem hiszem, hogy a Wengernél jobb edzők elfogadnák ugyanazokat a feltételeket és ugyanúgy, ahogy Wenger.

          • Félreértés ne essék: szerintem AW egy krvajó edző, és jelenleg is a top5-6 közt van valahol. Viszont látványosan megfáradt már az ő és az Arsenal kapcsolata. Hosszabb távon szerintem mindenki jobban járna már a szakítással, de úgy tűnik, amíg megvan a “szint”, senki nem akar lépni, aztán L’Arsene vagy nyugdíjba vonul lassan (bár még csak 65), vagy eljön ugyanaz, mint ami eljött a Werder és Schaaf esetében is, hogy a csapat lezuhan a pics@ba, aztán végre kiteszik, csak az meg már nem egy szép és dicsőséges búcsú lesz. Mert Wengernek voltak nagyon jó évei (kb a Chelsea berobbanásáig), azóta viszont stagnál. Eddig ezt lehetett takargatni az új stadion, jajj kőccsöntörlesztés, jaaajj-jujujj-jaajjj nincs pénz dologgal, de most már egyre látványosabb, hogy hiába jut klasszisokhoz, a végeredmény ugyanaz.

           Bár asszem leírtam korábban is, de leírom megint: ha JM nem jött volna, én Arsenet fogadtam volna legszívesebben röfipofi kivágása után. Elvégre fiatalítani akartunk, a fiatal tehetségek kiszűréséhez pedig baromi jó szeme van a fhansziának – és ő ráadásul nem fél bevetni sem őket. Az, hogy az Emirateset valami atomtemetőre építették, és ezért minden játékosa egy minimum állandó jelleggel lerobban, hát jól áll őt okolni, de hát na… 🙂

          • Én nem mondok ennek ellent, de szerintem valamilyen szinten azért is tartják még ott Wengert, mert nála jobbat nem nagyon tudnának akasztani. És nem azért, mert az Arsenal hívószava nem lenne elég csábító, hanem mert egy igazi, elsőosztályú edző rögtön azzal kezdené, hogy parancsba ad 4-5 klasszist, nem pedig a fiatal tehetségekkel bogarászik. Ez pedig nyilván nem lenne olyan egyszerű, hiszen ha erre Wengernek lenne lehetősége, ő is megtenné örömmel, de vannak határok. Egy bizonyos szintig megalkuvónak kell lenni, mert az Ancelotti, Mou szintű edzők nem ehhez a pénzkeretekhez szoktak.

 • hát, azt mondtam, “akárhogy”. A lényeg, hogy megvan. Mondjuk, biztos nyugodtabb vagyok, mert a faszkodás részét pont nem láttam :S

  • laciiii

   ha mar te kiszurtal, akkor hadd jegyezzem meg,h konnyu eltetni a teljesitmenyeket, hogy a faszkodas reszeket kihagyod;)

   • most erre mit mondjak? 🙂 szeret a sors, hogy pont akkor voltam úton? 🙂 lehet…

 • Lényeg, hogy megvan. Lényeg, hogy megvan. Lényeg, hogy megvan.

 • Go Blues!

  Továbbra is teljesen formán kívül szenvedünk. Ez egy Hull ellen elég, de egy élcsapat ellen kevés lesz. A legjobbunk Courtois volt megint, az egyetlen hibája ellenére.

  • Didier90

   Hát azért majdnem 2 pontba került az a hiba, de az a 3 védése egymás után az tényleg elég beteg volt.

   • Go Blues!

    Ha mindenki csak annyit hibázna, mint ő akkor most 90 ponttal állnánk…de most komolyan, meccsenként van 2-3 emberünk, aki gyakorlatilag semmit nem csinál. Oscar például 2 hónapja ilyen.

    • Didier90

     nem hazudsz amikor ilyeneket mondasz…. ez sajnos így van

 • Didier90

  Büdös nagy mákunk volt. Ezt csak a jóistennek köszönhetjük, hogy varázsolt egy 3/4 labdányi líukat Mcgregor kapuson, hogy bepattogjon a kapuba:D De jah a lényeg, hogy megvan. Most már jó lenne ha összekapnák magukat a srácok mert még lesznek nehéz meccseink

 • gorkaf78

  A mai meccs után kezd az az érzésem lenni, hogy Chelsea-drukkernek lenni káros az egészségre…

  • Izzy27

   Frászt, ha alacsony a vérnyomásod kész szerencse ha Chelsea szurker vagy 😀

 • trueblue05

  Szerencsénk volt, de ez mindig is kellett a bajnoki címhez. Engem nem zavar, ha így nyerjük meg. Meg amúgy is, same old Chelsea, always cheating, tudjátok.

  • Khal Drogo

   Engem sem zavar, a lényeg hogy valahogy behúzzuk.

  • Didier90

   ezzel szerintem mindenki így van 😀

 • viktor

  Szoros volt, de ahogy többen mondjátok, legalább meglett. Végül lett Costa gól, Fabregas gólpassz és jó pár Court védés. Ja meg persze Hazard gól!! Ezeket mindig is hiányoltuk tőle, de idén már 11-nél tart.
  Am a MU meccsen Mata góljait láttátok. Hatalmas volt, sztem élete egyik legjobb meccsét tolta. Hiába ment el én még mindig szurkolok neki.

  • kasata91

   amíg ott a 3. helyért verseng és a city-t szorongatja, addig én is 😀

  • Khal Drogo

   Van Gaal nem használta eddig Matát, alig játszott. Látszik rajta hogy nincs kifacsarva.

 • Drogba11

  Nyertünk, örülök,megint lerágtam a körmömet. Oké, így is lehet bajnoki címet szerezni. Végül is minden héten egy stresszhelyzet a többi mellé még, kinek árt. 🙂

 • Zoleee

  Semmi gond nincs a mai győzelemmel. Ha Curtois nem hozza össze azt a öngólt, nyugis győzelem lett volna, de az nagy zavart okozott.
  Aki néz PL- t az nagyon jól tudja, hogy a kisebb csapatok, hogy megérzik a vérszagot.
  . Luis gyenge volt nagyon ez tény, amúgy annyira rosszak azért nem voltunk.
  A City – szurkolók mit mondtak vajon Burnley ellen?…
  Elfogadom a csapatot fikázó véleményeket de némelyik azért kissé túlzás.
  Az egyetlen ami szar volt, az a szokásos izgulás.

  • Zola

   ezen a meccsen csak egy valaki érezhette volna meg a vérszagot és az nem a hull volt.9. perc-ben már 2-0.van egy hannoveri vérebem(lőtt vad kereső kutya)majd kölcsönadom nekik,hogy megérezzék a vérszagot.

   • Zoleee

    Te is tudod, hogy 2:2 utánra gondoltam 🙂
    Akkor azért eléggé támadtak mi pedig nem nagyon találtunk ritmust.
    Mi meg pláne ritkán érezzük meg a vérszagot, persze nem is vagyunk kiscsapat.
    Mégiscsak az idei bajnokról beszélünk ez tény 🙂
    Na de legyen igazam! 🙂

 • Go Blues!

  Biztos, hogy be fogjuk húzni a bajnokságot! Azért objektíven nézve 8(9) fordulóval a vége előtt 6 (+3) pont igen komoly előny. Minden lejátszott körrel nő az esélyünk. De addig még lesz szenvedés bőven, valahogy az az érzésem.

  • Khal Drogo

   A riválisok sem fognak minden meccset megnyerni, rengeteg rangadó lesz még. Meg nyilván lesznek meglepetések is majd.

 • Blue One

  A meccsről szóló iromány címe nem is lehet majd más, mint:

  3 lövés, 3 gól, 3 pont 😀 😀 😀

  • myheartisblue

   4 nézőpont van:
   1. Így akarunk bajnokok lenni?
   2. A jó csapat szar játékkal is képes győzni…
   3. Hozzá kell szokni, ez a Chelsea stílusa. Aki nem tetszik mehet Isten hírével..
   4. Arsenal 😀

   • Stonci81

    😀

   • Blue One

    A negyedik pontért kapsz tőlem, egy igent! 😀

 • Petikee95

  José szerint Costa nem lép pályára a Stoke ellen sérülés miatt, így értelemszerűen a válogatotthoz sem utazik el.

 • Felteszek egy talán hülye kérdést, de a meccs ezen részét nem láttam: Costa sérülése mennyire komoly? Tényleg megsérült, vagy ez inkább annak szól, hogy had pihenjen csak szépen itthon, és még csak véletlen se rúgja le valami ukrán paraszt, meg senki majd Hollandiában, miközben Del Bosque tördeli a kezét a padon?

  • A saját lábán hagyta el a pályát kicsit húzva a combját. Én elsőre nem néznék ki belőle 2 hetet, de hát nem is vagyok orvos.

  • Zola

   b válasz szerintem.

  • myheartisblue

   Hát Diego-nál azért veszélyes ez a “Hamstring-injury” sokat bajlódott már ezzel az Atlético-ban is és nálunk is. Azért a Stoke-elleni meccs 2 hét múlva lesz, nem tudom hogy ennyire komoly lett-e volna, csak húzta a lábát és lekéredzkedett. Eva és a stáb pedig azonnal ment vele az öltözőbe. Ennek ellenére szerintem még jól is jön az, hogy nem megy a spanyol kerettel. De Mou sem orvos, bármiféle vizsgálatok nélkül, hogy megmondja, ez márpedig 2 hétnél is többet kihagy, ez inkább kapóra jött…

   • igen, erről beszélt José is a meccs után:

    Costa, 26, missed four matches earlier in the season with a hamstring injury combined with a viral infection.

    “We know his hamstring is not a strong one,” said Mourinho. “He works hard in the week to compensate for the weakness he has there but the injury can come.”

    “He tried to play the Champions League final for Atletico Madrid [last season] and was injured again and again and again. He has this fragility.”

 • Egyébként ajánlanék zenét a meccshez is:

 • kicsi offok:
  Liverpool fan after Man United loss: Daniel Sturridge is no better than David N’Gog as a lone striker

  Blow for Arsenal as Steven Gerrard is ruled out of next week’s game at Emirates Stadium.

  https://twitter.com/FootballVines/status/579653102527188993

  ManU és a drogkartell 🙂
  http://www.101greatgoals.com/blog/social/man-uniteds-subs-billed-drug-cartel-bench-liverpool-best-tweets/

  de a legnagyobb királyság a ManU fan a KOP közepén :))
  https://pbs.twimg.com/media/CAuY_BhW8AEEHKx.jpg

  • Didier90

   az bátorság:D

 • Go Blues!

  Elnézve a Barca jelenlegi formáját és azt hogy hogy játszadoznak a Reallal, valahogy nem vagyok szomorú, hogy nem mentünk tovább a BL-ben. Elképzelni nem tudom, hogy állítanánk meg őket…..

  • Petikee95

   Sehogy. Mérföldekkel jobbak nálunk jelenleg.

   • Didier90

    Szerintem lenne esélyünk. Tönkrebasszuk bárkinek a játékát. A helyzetkihasználásunk is elég jó… nekem még mindig fáj, hogy kiestünk.:(

    • “Tönkrebasszuk bárkinek a játékát”

     hehe, úgy néz ki elértük az ultimate score-t, és miután már bárki/mindenki játékát tönkrebasztuk, átkapcsoltunk self-destruction üzemmódba :))

     • Didier90

      hát igen… sajnos idén így tettünk a fontosabb meccseken

    • Go Blues!

     Nekem is fáj, de jobb ez így. Legalább tudunk a bajnokságra koncentrálni. Amúgy a helyzetkihasználásunk tényleg baromi jó. Ha már a kaput eltaláljuk, az általában gól. Kéne valami statisztika a helyzetkihasználásról az utóbbi meccseken. Zenzo esetleg?

     • Mit értesz “utóbbi” alatt? 🙂

      PL:
      2015-ben 55 kaput eltaláló lövésből 20 gólt szereztünk. (10 meccs)
      Február 1 óta (6 meccs) 30 kaput eltaláló lövés / 9 gól.
      Márciusi termés (3 meccs) 13 / 5.

      • Go Blues!

       Ezesetben más a látszat, mint a valóság. 🙁 A 2 PSG-re meg az uccsó 3 bajnokira gondoltam. Mondjuk így sem rossz azért. Én akár egy javuló formát is szívesen belelátok 🙂

       • A statok csalósak ám, azzal azért számolj. Pölö lehet egy kapuig éppcsak elcsorgó labdát már behúznak kapura lövésnek, míg mondjuk a WHU elleni Ramires kapufát azt már nem (a kapufa statisztikailag nem gól), mint ahogyan Costa Saints elleni léce sincs benne, meg sok, centikkel mellédurrantott lövés sem, de mondom, ez stat, amint egy remegőkezű tini bestrigulázott a meccs során valahol, ahol statokat mérnek. Ergo ezek közül az egyetlen megbízható adat azért a gólok száma 😉

        De azt mondom, hogy az X>30% az még így is nagyon jó mutató. 2015-ben, amióta a “válságunkat” jegyezzük, meccsenként átlagban 11,6 helyzetet teremtettünk, amiből 10,3x tüzelünk, amiből 5,5 kaput talál (53%), és a kaput eltaláló lövések 36%-ban gólt eredményeznek, ráadásul ez átlag 2GPG, ami erős; ami a sovány, az az 1,8 PPG.

        Ok, ezek PL adatok, a két PSG elleni meccs más ügy, sehol nem kezelik együtt a statokat.

        • Go Blues!

         OK, köszi, így már világosabb. Nekem azért ebből az jön le, hogy minden szarság ellenére, amit most művelünk, azért igencsak stabilak, hatékonyak és eredményesek vagyunk! Mondhatni kiegyensúlyozottak! Augusztus óta összesen 2 vereség (nem számítva az FA-t, de ott a B-csapat tolta ugye)! Ez abszolút bajnokhoz méltó teljesítmény. Méghogy José nem eredményes…..

         Megnéztem kíváncsiságból,hogy az élcsapatok hányszor kaptak ki (bajnoki+BL): Barca 4+1, Real 6+1, Juve 1+2, Bayern 2+1, PSG 3+1.

         Szerintem a BL-kieséstől függetlenül ott vagyunk a legszűkebb elitben.

    • Petikee95

     A védelmünk egy rakás szar (ma is láthattuk, mint ahogy már meccsek óta), ezen a Barca támadótriója akkor megy át, amikor kedve támad.

     • Didier90

      Szarabb a védelmünk mint azt elvárnánk, de kétlem, hogy átgyalogolnának rajtunk. Szar volt 2012-ben is a védelmünk, bár nem emlékszek pontosan, de gondolom nem kaptunk kevesebb gólt ha a 6. helyen végeztünk a bajnokságban és a barca is jobb volt akkor mint most, szóval szerintem ezt explicit kijelenteni, hogy úgyse lenne esélyünk nem lehet. Nem a frászt nem lenne… nem sok de lenne

      • Petikee95

       Azt a BL-győztes évet kár felhozni, mert akkor minden a kezünkre játszott. Ultramák sorozat kellett hozzá, ami nekünk be-, az az ellenfeleknek kifelé pattant. Még egy olyat nem fogunk megúszni (lásd PSG).

       • Didier90

        Miért ne sikerülhetne még egyszer ha egyszer már sikerült?:D Én mindenesetre nem tudom magamat ilyesmivel vigasztalni, mert bármikor nyerhet a gyengébb csapat is. Meg azért sokat megélt harcedzett csapatunk van.

       • kasata91

        Tény hogy akkor nekünk nagyon kijött a lépés, de ez az ultramák dolog kb melyik BL győztes csapatról nem mondható el?
        Pool – 0-3 ról?
        Mu- döntőben tiziknél elcsúszó ellenfél?
        Inter – cakompakk?
        Real – Utolsó perces fejes egyenlítés a döntőben?
        és még sorolhatnám.
        Ez egy ilyen sorozat. nüanaszok döntenek minden meccsen.

        • Didier90

         és nekünk legalább nem a bíró segített mint a barcának már nem 1x az elmult években

        • Petikee95

         Minden meccsen azért túlzás. Hát ja, de pl. a Real kézben tartotta a meccset, már érett a gól, más kérdés, hogy a 94.-ben következett be. Míg a mi esetünkben az ellenfél irányította a játékot, és csupán rajtuk múlott, hogyan alakul az eredmény. Na de dobjuk a témát, mert nincs értelme a múltról beszélni. 🙂

         • kasata91

          Hú ha ezt az utolsó mondatot látná whiteheartlény…. 😀

 • Idemitirjak

  Megnéztem ezt a “klasszikust”. Egyik csapattól se dobtam hanyatt magam, néha kimondottan jó hajtós meccs volt, viszont nem ezért volt érdekes számomra. Ennyi színészkedést, reklamálást egész szezon alatt nem láttam talán, mint ezen a meccsen, egyszerűen undorító volt számomra, néha még Costa is elbújhatna ezek mellett. Szerintem azért elég rossz fényt vett ez a labdarúgásra nézve, mert pont a két leghíresebb ajnározott csapat az akiktől egy mezei néző szép FOCIt várna, és nem azt, hogy ki tudja átverni jobban a bírót.

  • Go Blues!

   Nekem is ez tűnt fel először, amikor belenéztem. Folyamatos színészkedés, fetrengés, a bíró átverése, állandó reklamálás. Hiába, mi nem ehhez vagyunk szokva.

   • Komoly mazochistának kell lenni ahhoz, hogy egy ilyen Hull elleni meccs után még leüljön valaki megnézni egy elclassicot. :)) nekem mára elég volt a saját meccsünkről az összefoglaló – arra is meg kellett inni egy fél liter citromos vizet, hogy lemenjen az epém.

    • Go Blues!

     Pedig baromi jó dolog 70-es pulzussal végignézni egy meccset :))) Ritka alkalom, az biztos!

  • Didier90

   A rengeteg színészkedés engem is felbaszot,t de azért az látszott, hogy nem véletlenül van ott mind a 2 a BL-ben az angol csapatokkal ellentétben. Ezt azért el kell ismerni. Bár azt nekem nem tudja megmagyarázni senki, hogy a spanyol bajnokság jobb mint az angol, de hogy ez a 2 csapat jobb mint bármelyik angol azért az tény

   • mert még nem játszott egyik sem a Burnley, Stoke vagy Hull ellen :DD

    • Didier90

     és akkor még a loftus roadot nem is emltettük

  • Blue One

   Ha néztél már korábban “klasszikust”, akkor ez nem újdonság. Sok gól, sok lap, sok színészkedés. Mindegyik “klasszikus” ilyen. Egy olyan meccsen, ahol a világ legnagyobb színészei lépnek fel mégis mit vársz?

   Ennél már csak az volt jobb, mikor 20-an támadták le a bírót egy fault után. Nem viccelek, minden szabálytalanság után mindenki lerohanta a bírót.

 • lamps8

  Matic és Fabregas 9-9 sárga.

  • kasata91

   egyszerre összehoznák, az eléggé tökön szúrás lenne

   • lamps8

    jellemző lenne a mostani formánkra 😀

    • most miért, van már egy kipróbált Ramires-Zouma párosunk is :)))

     • lamps8

      A Mu ellen sanszos h ez a páros lesz a kp közepén 😀

  • Ez így elég groteszkül fest. Matic az egy dolog, de Fabregasnál simán rámehettünk volna a direkt-sárgára, pont a MU ellenire telt volna le a büntetés-. Balszerencsénkre pont a kupi meg a parasztók jönnek. Ha ellenük nem nyel be egy sárgát, óriási csoda. Matic helyére meg már most várhatjuk Zoumát.

 • kasata91

  Márcsak borsócska hiányzik onnan …

  • Blue One

   Ő a kartell feje 😀 Aki épp a börtönben csücsül… 😀

 • 400 komment azert nem picsafust 😀

  • Legutóbb talán a COC-győzelemnél volt ennyi. Cirkusz kell a népnek, mindegy milyen 🙂

 • off: az előző poszt alatt szóba került Bale, én már akkor is írtam, hogy minimum kérdéses, hogy maradni akar-e Madridban, vagy sem, de a tegnapi nulla teljesítménye miatt kapottért szerintem megvan az első nyári Real távozó…

  http://as.com/diarioas/2015/03/23/english/1427105823_045724.html

  (madrid szurkolók lerombolták a meccs után Bale verdáját…)

  Te, ezek Ramirest kivégeznék.. 🙂

  • Ramiresnek nincs is kocsija, ő még konflissal járja a sötét, londoni utakat örömlányok után vadászva.

 • Idemitirjak

  Ezért is nagy kedvenc 😀

 • lamps8

  “a sportszerűtlenséget kíméletlenül büntesse a bíró, de ha minden kemény belépőre elkezdenek pirosat adni, azzal csak a hazard meg kutinnyó-féle majmok alá adják a lovat.”

  egyenesen a nagy stretford endről, Isten óvja kis hazánkat az ilyen okos emberektől.

  • kasata91

   Phil Jones, te vagy az? 😀