Fog-e még a sánta futni?

headBíztató jelek vannak, de az összkép még mindig botrányos. Sikerült tegnap ismét egy vereségbe hajszolni önmagunkat ügyesen, ami többnyire főleg annak köszönhető, hogy képtelenek vagyunk lehozni lassan meccseket két kapott gól nélkül, cserébe viszont képtelenek vagyunk legalább hármakat lőni. Ahelyett, hogy egy győzelemmel lényegében eldöntöttük volna a csoporttovábbjutásunkat, inkább lábon lőve magunkat, simán nyílttá tettük a csoportot.

#teddnehezebbé #szopasdmagad

Továbbra is az elején járunk még, és ahogy Wudi is megénekelte a beharangban, gyakorlatilag a tényen kívül, hogy kikaptunk, max nehezebbé tettük a dolgokat, de fájni nem fáj igazán. Ki lehet kapni a Portótól Portóban, tehát még csak ez sem egy olyan dolog, ami nagyon kivágná a biztosítékot. HA. Ha valaki nem látja a meccset. Arról a magas lóról, hogy bármilyen meccsre esélyesként futunk ki, mára teljesen lerugdaltak bennünket, és az eséstől még mindig sajog a seggünk.

Korábban szokatlan, mostanság jellemző, de szokhatatlan kép
Korábban szokatlan, mostanság jellemző, de szokhatatlan kép

Kezdeném úgy, hogy ami igazán aggasztó, az… de ide egyszerűen már nem tudok egy dolgot beírni. Alapvetőleg írhatnánk, hogy a ‘formánk’, de ezt nem lehet ennyivel elintézni már. Persze a probléma valahol ott indul, hogy minden egyes játékosunk rettenetszar formában van, és nemhogy meg nem közelíti a bajnoki formáját, hanem nemes egyszerűséggel lényegében inverze annak. Ennek folyományaként képtelen csapatként küzdeni, taktikát megvalósítani, védekezni, ráadásul egyéni hibák tömkelegét követi el. Majd mindennek köszönhetően nagyjából meccsenként beszedünk két gólt, míg a másik oldalon ad hoc jelleggel, nagyjából rúgunk egyet.

Pedig talán a legjobbunk volt, a gól mégsem jött
Pedig talán a legjobbunk volt, a gól mégsem jött

A Chelseare konkrétan nem lehet ráismerni – pláne nem egy JM-féle Chelseare. Sosem hittem volna, hogy Mout egy olyan csapat buktathatja meg, aki nem képes stabil védekezésre. Mondanám, hogy toljuk be a buszt, de tekintve, hogy a kapott gólhad többnyire egyéni hibák után születik, még csak ez sem jelenthet megoldást. Igazából nem is tudom, mi jelenthetne. Sajnos láthatóan José maga sem.

Függetlenül attól, hogy manapság nem üdítő élmény egyetlen topcsapat szurkolójának sem lenni a Barcelonától a Juventus-ig, legyen az Pool, Arsenal vagy Real, az egyik legmélyebben a Chelsea van.

Lényegében az (is?) egy fájó pont, hogy hát ugye maga az abbéli csalódottság, hogy az egész José-visszatérés óta úgy tűnt, jó úton járunk, hogy lezárjunk egy korszakot, és elkezdjünk egy újat. Szépen elkezdtünk le- és újra-építkezni, aminek az első szezonban épphogy nem, a másodikban pedig már kézzel fogható eredménye lett. Úgy tűnt, jó úton járunk. Most pedig, lényegében ok nélkül, de úgy tűnik, hogy mégsem. Bajnok csapatunk van, klasszisokkal, egy átlagosan szürke-semmi középcsapat teljesítményével. A nagy öregjeink mellett a feltörekvő fiatalok, és a pályájuk csúcsán lévők is egyszerre vannak megzuhanva. Tavaly amennyire rendben volt a védekezés, a támadás, a kettő közötti átmenet, meg úgy kompletten minden, folyt lábról lábra a labda, annyira esetleges és hibákkal teli most ez az egész. Az előző szezont kétarcúan hoztuk le, az első felesben volt játék, meg sok gólok, a másodikban pedig biztonsági játék, stabil védekezés és egynullák. Most viszont mintha mindkét verzióból a negatívumokat tartottuk volna meg – legalábbis ezt a látszatot kelti, hogy minden egyes nyamvadt sztárunk Ivanovicstól Ázárig képtelen felvenni lassan 2 hónapja a ritmust. Ramires, Willian, Oscar, Costa, Pedro, Zouma legalább alkalmanként lehozott már egy-egy jó meccset a szezonban, míg Ivanovics, Matics, Ázár, vagy a keretből azóta kiszoruló Terry, illetve az oda nem kerülő Remy még egyetlen meccsre sem volt képes.

A képen látható: José és a szezonbeli Chelsea.
A képen látható: José és a szezonbeli Chelsea.

A csapat hullámzása meccsen belül is megfigyelhető, és nagyjából azon kívül is kb azt az alakzatot veszi fel, mint az én EKG szinuszom egy bármilyen random X meccsünk alatt. Fent azt írtam, hogy lábon lőttük magunkat, de ez mondjuk még kb nem igaz ebben a formában. Sokkal inkább söréttel sorozzuk a lábainkat. És hát igen, a kérdés főleg az: fog-e még ez a sánta futni valaha. Bíztam, bíztunk benne, hogy a Maccabi-Arsenal-Walsall sor elindított valamit, és innentől már irány felfelé – mert döcögni döcögött mindhárom, de 3 győzelem egy bő hét alatt azért joggal várható, hogy ad némi lelki boost-ot a csapatnak. Valamennyit adott is, de még ez sem volt elég ahhoz, hogy a Dragaoban kiharcoljuk a győzelmet. Kincstári optimizmusom miatt kaptam már hideget-meleget, és mert én merek hinni és merek bízni, néha úgy érzem, nem kevés igyekezet is van az emberekben, hogy hülyének nézzenek. Például, ha azt mondom, hogy “(szerintem) nem csak Ivanovicson múlik a dolog”, akkor hajlamosak azt gondolni egyesek, hogy szerintem Branislav teljesítménye rendben van.

Nem tudunk talpra állni. Ő sem.
Nem tudunk talpra állni. Ő sem.

Nyilván akinek nem inge, ne vegye magára, de még akinek inge, annak sem feltétlen kell felöltözködnie. Azt azért persze nem bánom, ha egy picit elgondolkodunk néha, mielőtt kiengedjük magunkból a “hater”-hacacárét. Nem azt kell ebbe belelátni, hogy én mindenáron a széllel szemben akarok pisálni. De azért hülyének nézni, mert nem vagyok hajlandó beállni a halottas menetbe, hát igencsak degradáló. Persze a szurkoló mindig hatványozottan járja meg a mennyet, de a poklot is, amikor a kedvenceknek nem megy, ettől spec személy szerint én nem bánnám, ha némileg több türelem, ráció és kevesebb túlzó indulat szorult volna “a” Chelsea szurkolóba. Mindenkinek szíve-joga úgy és azt nyilatkozni meg érezni, ahogyan és amit, de amikor jön egy kisebb gödör, és hajmeresztő dolgok kerülnek elő, igenis vágyom, hogy valamivel több optimizmus szorult volna egyesek fejébe.

Igen, optimizmus és büszkeség is kell hozzá, de a pofont néha állni kell, ha van, ha nincs kedved. Ez most a mi időszakunk.

Nézzük azt a kevés jót, amit a meccs adott: jól pörgött a csapat, legalábbis jobban, mint eddig talán bármikor az idényben. Voltak jó passzok, tetszetős akciók, presszing, és hát na, legalább játszottunk egy jó meccset.

És ha minden ingerünk ellenére szoktunk bírózni máskor, akkor bírózzunk most is: őszintén szólva, volt bennem némi ellenérzés, mikor megláttam, hogy egy portugál-angol találkozóra egy spanyol bírót toltak fel. Cserébe rendkívül kellemesen kellett csalódnom, mert remek játékvezetést láthattunk tőle: fújta, amit kellett, nem ette meg, amit nem kellett, adta a lapot, amiért járt, és összességében csak annyit tudok mondani: Antonio Mateu Lahoz, you have my vote. Több ilyen bírót a meccsekre. Az asszisztenseit persze a pokol kutyái kergessék végig a hazaúton, mert a léc mellett álló figura megérdemelne egy forró, öblös pofont egy jókora műanyag burkolatú, réz kábelköteggel, mert kb 1 méterről, teljes tisztánlátás mellett nézett be egy tiszta tizenegyest. Erre mutogatni viszont az eredmény tükrében én nem fogok, mert amennyi szerencsénk volt, ha be is fújták volna, kihagyjuk – erre nagyobb összegben mernék fogadni, márha fogadnék bármekkora összegekben. Mert szerencséje annak van, aki tesz is érte, nem csak mutogat rá.

Ezzel viszont ugye azt értük el, hogy győzelmi kényszerrel kell a Dinamóhoz utaznunk, mert ha a Kijevet legyőzzük oda-vissza, nincs kérdés. Ha viszont 20 nap múlva még az ukrán fronton is megcsúszunk (miközben a Porto nyilván rommáveri a Maccabit a Dragaoban), akkor a dec 9-i, utolsó csoportmeccsünk a Stamfordon a Porto ellen még jelentőséggel fog bírni. Feltéve nyilván, hogy az a csúfság nem esik meg közben, hogy otthon a Kijev ellen, vagy Tel Avivban nem tudunk győzni. Abban a valószínűtlen – ám jelenleg mégis elképzelhető – esetben már új edzővel fogunk készülni a portugálok ellen.

jose-mourinho
Elfogyunk a BL-ben?

Na nem mintha szerintem egy edzőváltás bármit is megoldana. És nem csak azért, mert szerintem Josénál alkalmasabb edző nincs számunkra, hanem azért is, mert nem látom, hogy egy edzőváltás miért lenne pozitív hatással egyszerre 6-8 kulcsjátékosunk formájára. Mou lassan kipróbált mindent, amit művelhet a kerettel, leszámítva azt a pár extrém felállást, amit szerintem kissé következetlenül követelnek egyre többen, hogy mindenkit kivág, és feltölti a keretet a rendelkezésre álló fiatalokkal. Padra vágta JT-t, Oscart, Ázárt, Cahillt, Wilit, Maticsot, lassan tényleg mindenkit, és egyszerűen nem megy. Hogy egy ordas lebaszás, egy kis buksisimogatás és bizalom, némi vállveregetéssel, a fizetésmegvonás, a testi fenyítés, vagy egy bárpultnál a kellő mennyiségű lelkifröccs kimérése jelenthetné a kiutat ebből a kilátástalannak tűnő helyzetből, hát, vagy a jóisten tudja, vagy ő sem. Mindegy már, csak jöjjön már a feltámadás, a váltás, a változás – csak kezdjük el!

 • Sirappa

  Depresszio – “Itt az en idom” ?

  • célkeresztben volt az is 🙂

   • Sirappa

    Akkor még JM-nak küldhetjük a “Lásd!” című számot:)
    Bár jobban szeretném Junkiestól a “Rám mámor vár” dalt.

 • thiemecsaba

  Szerintem meg a kalapos a mi bajnok csapatunk…

  https://www.facebook.com/RadioCrazy/videos/864081520309778/?pnref=story

  • a célzás nyilván világos, de ez egyébként mi a szar??!! :DDD pofozó-szkander?

   • thiemecsaba

    én sem tudom, de valami olyasmi 😀

 • myheartisblue

  Eddig is éreztem, hogy vmi nem okés a csapattal, de ez a mai már egy erős intő jel számomra.

  • ha összetöröd úgy nem ér :))

 • thiemecsaba

  Amúgy most már nincs mit szépíteni a dolgokon. Látszik, hogy az egész csapat maga alatt van, játékosok, edző, az egész stáb. Hiába veszünk ki a kezdőből 1-2 formán kívüli embert, az eredmény ugyanaz. Úgyhogy itt lenne az ideje felpakolni minden friss, vagy kevésbé maga alatt levő játékost 1-2 fordulóra. Nem azzal a céllal, hogy na most ettől aztán összekapja magát a többi ember. Hanem, hogy kicsit kifújják a gőzt és rendet rakjanak a saját fejükben, ha már másként nem megy. Mert eljött az idő, amikor fölöslegesen gurigázunk a szarkupaccal magunk előtt, az egyre jobban csak nőni fog. Itt meg nem félreérteni, nem a csapatot szarkupacoztam le!

  • myheartisblue

   Igaz, engem nem is az játék vagy az individuális teljesítmények aggasztannak. Inkább Arra lennék kíváncsi, vajon miképpen oldjuk meg ezt az adott problémát. A helyzet már adott, hogy leesett a morál, és sokan formán kívül vannak, de miért és mivel oldható ez meg.

   (Egyébként valahogy van olyan érzésem, hogy a vezéregyéniségek hiánya is okozhatja ezt (Cech, Lampard, Drogba) (JT?) is ahogy elmentek, és nincs ilyen kimondott vezéregyéniség, vagy Akarakter a csapatban. Aki meg lenne, az formán kívül van és maga alatt. Ezek az a játékosok, mindig felrázták a csapatot 1-1 beszéddel,ökörködéssel stb Remélem felébrednek, azok akiktől ezt elvárjuk.)

   • “Egyébként valahogy van olyan érzésem, hogy a vezéregyéniségek hiánya is okozhatja ezt”

    Ezt én is feldobtam már, “is” nélkül korábban, hogy Lamparddal, Drogbával és Cech-hel nem csak 3 kiöregedett rocksztár távozott, hanem egy erőteljes winning mentality is. Csak hát na, JT és Brana még itt vannak, viszont mind látjuk, hogyan.

    • Gabor1092

     Igazat adok mindkettőtöknek, viszont most vonatkoztassunk el egy kicsit a jelenlegi formánktól. Valljuk meg JT már nem sokáig lesz itt, ahogy bánunk a legendáinkkal, valószínűleg nem nálunk fejezi be, hanem elmegy Amerikába levezetni. És olyan hírek is felröppentek már hogy Ivanak nem igazán akarjuk meghosszabbítani a szerződését, hanem pénzért túladnánk rajta. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy ha esetleg elmegy ez a 2 ember akkor ti ki(k)ben látnátok a jövő vezéreit? talán Fabre aki már volt az Arsenal vezére, esetleg Matic, Hazard, vagy más?

     • myheartisblue

      Én visszahoznám Turnbull-t vagy Benayoun-t, netán Bosingwát és azonnal hatállyal cultic-hero-captainnek tenném meg az egyiküket! 😀

      Nah de a viccet félretéve:

      Maticot vagy Azpilicueta-t tenném meg kapitánynak. Cahill-t valamiért nem tartom arra elég tökösnek és határozottnak, aki a bíró képébe tud ordítani (mint pl. Ballack anno, uristen sosem feledem Övreböt és a széttárt karú Ballackot: mint ha csak egy SundayLeagueFootball jelenetetet látnék.)

      Hazard is ott volt a jelöltjeim között, merthát ugye Belgium vice-kapitánya. De valamiért, nem látok benne olyan határozott legend feelinget, ő inkább őrítse csak a védőket a cseleivel és csinálja a Hazard-showt. Nagyon vészesetben esne csak rá a választásom.

      De Azpi és Matic elég határozottak, és régebben vannak a csapatnál mint a többiek. (főleg Azpilicueta nagyon határozott és motivált.. “Mou: Ha lenne 11 Azpim, BL-t nyernénk annyira akar,hajt és motivált.” Talán Mou papa ezen mondata miatt, nyerte el a szavazatomat.)

      Fabregas-ra nincs konkrét indokom, hogy miért nem ő, ő csak nem kategoria. Talán épp a Arsenalos karszalag miatt.

      Szval top 3 catain list-em: Azpilicueta, Matic, Hazard

      @gabor1092:disqus te véleményed kapitányról?

      • Gabor1092

       Hazárdot nem igazán tartom annyira karizmatikus egyéniségnek valamiért. Ez még szerintem megnyilvánul a bírói ítéletekben is amiket kap, míg a CR és Messi párosra ha ráfújnak már szabadrúgás, addig őt simán darálhatják büntetlenül. Elég neki annyi teher hogy mindenki a 2 klasszishoz hasonlítja őt, nem kell még neki egy karszalag is szerintem.
       Azpiban és Maticban egyetértek veled, ők tényleg lehetnek a jövő vezérei, de még idő kell nekik.
       Viszont Cescnek már van benne tapasztalata, ez talán előnyt is jelenthetne, de az a rész nagyon nem tetszik hogy képes meccsekre eltűnni, pont amikor egy “vezető” kellene a csapatnak.
       Szintén nagyon a jövő emberének tartom RLC-t is, egyrészt mert saját nevelés, másrészt olyan vezér alkatnak tűnik, bár nem teljesen követtem végig az akadémián, hogy ténylegesen mennyire is volt a kicsik között vezér.
       Végigpörgetve a keretet én ilyen véleményen vagyok, nem tudom hogy még kit lehetne a keretből alkalmasnak találni. Meg hát a kapitányi feladat nagy teher, nem tudni hogy a felsorolt emberek közül ki tud tényleg vezér lenni szalaggal a kezén. Ez majd kiderül, reméljük jó pár év múlva, nem hiányzik hogy JT-t is elveszítsük ilyen rövid idő alatt.

   • thiemecsaba

    Az látszik, hogy JM is dolgozik a megoldáson. Folyamatosan próbál variálni, vagy ezzel vagy azzal, de eddig kevés sikerrel. Ezért mondom, hogy most már meg kell próbálni teljesen belenyúlni a dolgokba, ne csak ilyen belepiszkálásokkal variálni.
    Ami a vezéregyéniségeket illeti…tényleg fogytán vagyunk igazi vezérek terén. De azért lehet a csapatban találni olyan játékost, aki az lehet még. Gondolok itt egy Oscarra, Hazardra, Fabregasra…esetleg a későbbiekben talán Matic is. Az is lehet, egy karszalag és a belé vetett bizalom javítana még a teljesítményükön is.

 • Go Blues!

  Nekem ez az egész kezd kísértetiesen hasonlítani Jose madridi 3 évére. Kicsit visszanéztem az eredményeket, hogy biztosan ne írjak hülyeséget.

  Szóval első évben is jó csapata volt már, ott egy erős 2. hely a bajnokságban, és BL-elődöntő. Nálunk nagyjából ugyanez első évben.

  A második évben aztán csúcsra járatta a Real-t, minden elképzelhető spanyol rekordot megdöntve. 2012-ben a Real volt Európa legjobbja, mégha nem is sikerült a BL-t behúzniuk. Nálunk utcahosszal nyert bajnokság, Ligakupa és kicsit szerencsétlen BL-kiesés.

  Madridban a 3. évben egy nem túl jól sikerült nyári alapozás után szörnyű kezdés – ott is megvolt a 14. hely a tabellán – aztán az első pár forduló után szép lassú felkapaszkodás a 3., majd a 2. helyre.

  Érdekes, hogy ott sem annyira az eredménytelenséggel volt a probléma, sokkal inkább azzal, hogy az egész csapat teljesen formán kívül volt. Akkor egyébként a BL-ben a 2. helyen mentek tovább a csoportból.

  Az új évben aztán igen komolyan összekapták magukat, 33 meccsből mindössze 3 vereség, bajnoki 2. hely, hajszál híján BL-döntő és drámai körülmények között elveszített kupadöntő. Na és a könnyes búcsú Josetől a szezon végén.

  Hogy velünk mi lesz, ki tudja? Eddig mindenesetre igen szépen másoljuk az akkori történéseket……

 • myheartisblue
  • thiemecsaba

   Az olasz bajnokság tökéletesen megfelel neki. Sajnos itt még padmelegítőnek is gyenge volt….

   • nem is tudom, jelen helyzetben… nem gondolkodunk a reaktiválásán? 🙂

    Viccet félre téve jó lesz neki ott. Viszont remélem legalább árában szállunk ki belőle, ha már nem is plusszban.

    • myheartisblue

     Hát az Olasz kutyáknak csakis veszteséggel, ingyen vagy kölcsön alapon adsz el valakit, Tehát semmi normálisat nem várhatunk el.

     • Sir Idemitirjak Boglárka

      Pedig de! 16 millió font a vásárlási ára ha megveszik, azt pedig kénytelenek kifizetni, mivel a kölcsön szerződésében szerepel. 5 millió font haszon üti így a csapat markát.

      • myheartisblue

       jójó mindig van egy kivétel!

       Amugy ez a név honnan jön? Annyit foglalkoztatott már! 😀 De az lehetetlen, hogy egy nő így értsen a focihoz, mert akkor az már férfi lenne…

       • Sir Idemitirjak Boglárka

        Férfi is vagyok!
        Zenzo apánk adta nekem, mivel a névnapom Boglárka napon ünnepeltem meg (hétvégere esett), így ő kérdezett meg a névvel kapcsolatban, kiderült hogy nem vagyok Boglárka, de enyhén ittas álapotban voltam és azt mondta ha már a helyzet így hozta felrúház a Sir Idemitirjak Boglárka névvel.

        • myheartisblue

         Disz iz dö moszt bjuuuutifúúúl love story i´ve ever heard *-*

         • Sir Idemitirjak Boglárka

          Ez csúnya volt.

          • hagyd, csak irigykedik a lovagi címedre :))

          • Vijágjovagi cím!

       • a kolléga kb párszáz kommentet egyszerűen ‘idemitirjak’ néven tolt le, ami eleve nem egy szar nick, de mint látszik, nem annyira figyelemfelkeltő 😉 aztán jött, amit egyel lejjebb látsz 😀

        Egyszercsak aszongya ittas, mert névnapot ünnepel, belenézek a naptárba, némá’, Boglárka – mondom nebassz, aztán úgy maradt, ezért fellovagicímeztem 😀

        • myheartisblue

         Ohhh Zenzo királyom, fejet hajtva rettegve gondolok arra, mi lesz ha egyszer az én nevem is csodás szemedet meg mervén szúrni, ezáltal végtelen haragva gerjeszt: és netán myheartisblueWenger nevet ragasztasz rám. oh én gyarló…

         • Szer My Rocco Siffredi isblue mától a címed. Én csak egy szegény parasztlegény vagyok, de fogadd tisztelettel.

          • Endy919

           Na ez hogy jutott most az eszedbe ? 😀

          • Nem tom. Buffon nem került fel az aranylabdások közé. Róla az olaszokra asszociáltam, arról meg a ferde toronyra. Arról meg Roccora.

          • Endy919

           Te sem vagy tiszta 😀

         • hát azért a nagy névadás-szórás nem volt nagy divat, szóval a mondvacsinált félelem alaptalan 😛

          De aztán egyszer egy kicsit nem nézel oda, és máris… :))

        • Sir Idemitirjak Boglárka

         És zárójelben jegyzem meg, hogy a blog születésénél még aznemerdekes néven böfögtem néha valamit az írások alá, igaz akkor elég ritkán kommenteltem.

         • (na erre már én sem emlékeztem)

          • Sir Idemitirjak Boglárka

           Nem hibáztatlak mivel, ahogy írtam is nagyon keveset kommenteltem, inkább csak olvasó voltam, illetve nem is ma volt azért már!
           Most gyorsba visszanéztem 11.-én lesz 5 éve, hogy elindult a Chelsea blog, készültük valamivel? 🙂

 • Sir Idemitirjak Boglárka

  Mindenki ülljön le egy pillanatra. Kiszivárgott az aranylabdára jelöltek listája és Wilian rajta van!!!! :’D (egész éves lista, és Fabre, Matic, Azpi nincs rajt pl)

  • Endy919

   Per pill a húzóemberünk Ramikval együtt szóval oké 😀

   • Sir Idemitirjak Boglárka

    Érzem én de akkor is egész éves teljesítmény. 😀
    De a Swindon Townból is van egy játékos!!!!

    • myheartisblue

     áááháhááh Swindon Town 😀 hát ez már kiütötte a biztosítékot.

  • Azért ugyan erre is felkapja az ember a fejét, de mit csinál ott pölö a QPR ausztrál kp-ja, Massimo Luongo? :)) Vagy akár, hogy közelebb legyünk hozzánk, ott van Atsu is. De mondjuk amennyire Will, annyira érdekes Rooney jelölése is, aki az utóbbi időben hát konkrétan szar. De ott van még Son (a Spurs új üdvöskéje), Bony, Ospina, Okazaki, stb….

   • Endy919

    Tényleg Atsu … játszott már legalább egy percet a szezonban?

   • Sir Idemitirjak Boglárka

    “Messi, Ronaldo, utána meg bedobunk random neveket a nagy csapatokból illetve pár statisztikailag kiemelkedőt a kicsiktől, úgyse lesz közük a díjhoz”

   • Blue One

    Láttam a címet, hogy vannak érdekes nevek, de azért ilyen “felhozatalra” nem számítottam 😀

 • Zola

  Costat kibaszták a spanyol keretből a cigány viselkedése miatt.hogy ideiglenesen vagy végleg,azt nem vágom.
  amúgy is csak egy meccset játszhatott volna ha jól rémlik.

 • Blue One
 • Blue One

  Érdekesség a mai sajtótájékoztatóról:

  Mourinho-tól megkérdezték ezt a Carneiro-s ügyet, egészen pontosan azt, hogy mit szól hozzá. Azt válaszolta, hogy eddig is csöndben maradt és most is ezt teszi. Ugyanakkor azzal folytatta, hogy egy nap elmond mindent, de ezt a napot majd ő fogja kiválasztani. Érdekes…

  Eddig látszott, hogy kellemetlen neki a kérdés és volt olyan is, hogy a sajtós válaszolt helyette. (Mourinho-n pedig látszott, hogy ezt várja). Ehhez képest most meg magabiztosan azt mondta, hogy majd mesél. Vajon mit? Nem hiszem, hogy ez most lesz max egy ilyen önéletrajzi könyve tudom elképzelni a részleteteket vagy egy interjúba 30 év múlva. 😀

 • myheartisblue

  Eva, Feminizmus, meg anyám kínja…f@szért nem akkor nyitotta ki a száját, mikor WHU-s szurkolók skandáltak neki?!

  http://www.squawka.com/news/former-chelsea-doctor-eva-carneiro-breaks-silence-following-blues-exit/478677

  • hát nem tudom, én nagyon szimpatizáltam a jánnyal, meg sajnáltam is az eset miatt, de lassan ez az áldozati bárány szerep, amit magára erőltet meg eljátszik, hát kezd már sok lenni.

   • myheartisblue

    mee too. pontosan így gondolom, akkor kezdjük rakni a máglyát? bruhahahaa