Válaszra várva

guideSok kérdést tartogat a PL nyolcadik fordulója egyébként is, de persze számunkra meg még többet, mert ennél jobban szétbuzerálni egy szezonkezdetet, mint tettük, asszem nem nagyon lehet. A legfontosabb: vajon megugorjuk-e a 10 pontos álomhatárt 8 meccs alatt?

Már letettem annak mantrázásáról, hogy nem nagyon kéne pontokat veszteni, mert veszítünk. Legutóbb is sikerült, mumus vagy sem, a Newcastle ellen 2-0-ról jöttünk vissza, de csak egy X erejéig. A soron következő Szentek pedig nem kevésbé tartoznak a nehezen legyűrhető együttesek közé, mégha az ő szezonjuk is ugyanúgy szar, mint a miénk, vagy legutóbbi ellenfelünké.

Az előző szezonban két 1-1-re futotta, igaz, abból bármelyiket megnyerhettük volna, főleg, amelyiken, ha Fab MagicHat nem a jogtalan sárgát, hanem a jogos büntetőt kapja meg, de hát nem voltunk elégedetlenek, tekintve a bajnoki címünket. Most viszont egyértelműen kellenek a pontok, és hát nem változott sokat a képlet sem a múlt hét, sem pediglen szerda óta: mi itten kérem várjuk a feltámadást, ami meg csak nem jön – vagy csak ideig-óráig. Ami viszont aligha fog változni számottevően, amíg a tetszőleges 11-ből öt-hat pályán lévő maximum átlagosan középszar teljesítményre képes abban a 90+ percben, amíg az adott meccs tart ugye. Nagyjából erre hegyezte ki José is a mai sajtóidomítást.

Srácok, nem látom a teljesítményt, ezzel a két szememmel itt nem látom
Srácok, nem látom a teljesítményt, ezzel a két szememmel itt nem látom

Az egyébiránt négy hellyel előttünk álló, már felsőházas Saints is annak köszönheti a jobb pozíciót, hogy némileg erőre kaptak, és a hetedik, előző körben végre második győzelmüket is megszerezték, kisebb meglepetésre a Swansea elpáholásával, és mivel ők egyel kevesebb vereségre, cserébe egyel több döntetlenre voltak képesek nálunk, hát ez adja a pozíciókülönbséget.

Remélem JM készül, mert most jól jönne egy deffenzívebb felállás – a Soton támadósora erős, ráadásul gyors, viszont sok gólt kapnak kontrából. Így én simán a keretbe erőltetném Ramirest és Ázárt, Oscart, Remyt (nyilván inkább Costát, de hát ő most izé, pihen), Rubent és Mikelt a védősor elé, Terry-Zouma kettős két oldalán pedig Rahman és Ápi kezdene. Persze Will megérdemelné, hogy formája miatt Ázár helyén kezdjen, de mivel rendre rajta lassulnak le a kontráink, én csak padra tolnám most.

Minden optimizmusom ellenére csak akkor látok ebben a meccsben hazai győzelmet, ha amellett, hogy a pályára lépő keret minden tagja megüt legalább egy átlagos szintet, képesek vagyunk elkerülni a bántó egyéni hibákat. Jelen helyzetünkben erre azonban nincs több esély, minthogy egy jól behűtött üveg száraz, Egri Cuvée most a kezembe pottyan, marad jobb híján a döntetlen. A két kapott gólunk borítékolható, ráadásul mivel a gyors támadásaikat főleg szabálytalanul fogjuk majd meg, mindkettő pontrúgás utáni lesz, azt viszont remélem, hogy legalább két kontrából képesek leszünk betalálni. A Soton 14 éve nem győzött a Stamfordon (az utóbbi 20 évben ez egyedül 2002. január elsején fordult elő), de már elő sem hozok ilyen adatokat, mert ezek megdöntésében idén nagy királyok vagyunk eddig. Minden esetre a képlet egyszerű lesz, mert ha nem tévedek nagyot, akkor labdabirtoklás 50-50%, viszont míg a Soton körbetüzeli Begót, addig mi a góljainkon kívül kb kétszer fogunk kapura lőni. Ami azért mulattató némileg, mert kb akkor van esélyünk nyerni, ha tudunk lőni hármat. Már gólt, nem csak úgy kapura. Ha már Ramiresnek bejött az újdonsült fiának, Brunonak ajánlani a gólját a vonalkódosok ellen, nemrég született egy kicsi Hazard, egy kicsi Happy és egy kicsi Mikel is, szóval srácok, itt a lehetőség…

Viszont, mint említettem, nem csak mi nézünk durva rund elébe, hanem a forduló szép számmal tartogat még olyan meccseket, amikből magunkon kívül előnyt kovácsolhatunk. Ha például a 2-2 felhozta volna a Newcastle kedvét eléggé ahhoz, hogy leikszeljenek idegenben a City ellenében, eleve nem volna rossz. A két Liverpooli csapat egymást csaphatja szét, míg az Arsenal a Unitedet fogadja, a Spurs pedig Wales-be látogat. Értelemszerűen viszont ebből főleg akkor tudunk számottevően profitálni, hogy a többiek előttünk nyírják egymást, ha győzni tudunk.

José is érzi, hogy meleg a piskóta. Nyilván persze, sem nem vak, sem nem bolond (bár, egyesek szerint…) karrierje eddigi legrosszabb periódusának nevezte a jelenlegit, és hát igen, mi is tudjuk, tényleg az. Nem ez a leginkább kihívásokkal teli – hanem a legrosszabb. Még sosem veszített ennyi meccset ilyen rövid időn belül. Nem egy jó periódus ez persze senkinek, a játékosaink többsége is elmondhatja magáról ugyanezt, és persze mi szurkolók sem ehhez vagyunk szokva. Függetlenül a derűlátásomtól, én sem. Olyannak érzem a gárdát, mint a fánkot a fánkboltban: frissek a fánkok? Igen, minden nap frissen készülnek. Majd néhány nap múlva megkapjuk őket, eladásra… A legtöbben továbbra is ötletelve, de tanácstalanul ülünk, és nézzük, amint aktuális kedvenceink épp szanaszéjjel aprítják a reményeiket, reményeinket, hétről hétre, módszeresen, kitartóan. Talán van még velem egy-két elszánt, elvetemült optimista, aki még mindig hisz abban, hogy holnaptól minden más lesz, és októbertől nyomunk egy unbeaten-run-t a szezon végéig, és egy hortobágyi szürkemarhacsorda hatékonyságával gázolunk végig innentől a május végéig hátralévő meccseinken. Hogy a végén megint büszkén verhessük össze tenyereinket…

[gfycat data_id=”BasicAthleticJapanesebeetle”]

Nem kell Nostradamusi magasságokba törni ahhoz, hogy lássuk, erre kb akkor van esély, ha Terryék mintegy varázsütésre eldobják ezt a szart, amit viselnek – jobbára az előző szezon vége óta, és valószerűtlenül hirtelen megtanulnak újra azon a szinten játszani, ahol május környékén abbahagyták. Nem látszik erre több sansz, mint amennyi arra volt májusban, hogy az új szezont így kezdjük. Mégis megtörtént, így, ennek analógiájára meg miért ne fordulhatna már vissza az egész, mondjuk holnap(tól)? Igen, ez egy ilyen várakozós játék.

homer

Lehet néha önteni kell hozzá egy italt, hogy ebben a vadhatjásban ne folyjon szét az ember agya a látványtól, és hozzájárulva ezzel egy bármi ellenére viszonylag kellemes állapothoz, de azért összességében még rendben leszünk. Azért itt mégsem tartunk egyelőre:

Mindent összevetve, a lényeg, hogy nem lenne baj végre, ha a győzelem útjára lépnénk, aztán úgy nagyjából ki is tartanánk az ösvényen mostmár. A helyzetet tekintve nem ez a legmegfelelőbb alkalom nyilván, de ha arra várunk, sosem jön el. Ez még nem egy most-vagy-soha pillanat, de én inkább választanám a ‘most’-ot, ha már lehet. Szóval fel-fel, hajrá előre, és ne csak gondoljunk rá, meg beszéljünk róla, hanem tegyünk is érte.

end

 • WudigessBoi

  Magam se értem, miért csinálok hírverést ennek a szarnak, de gondoltam lássa más is, hol tart idehaza a sportújságírás:

  http://fogadas.unibet.com/labdarugas/premier-liga/amikor-mourinho-talalkozik-valosaggal

  • thiemecsaba

   nem tudom, mit szívhat a szerző, de néha nekem is nagy szükségem lenne arra a cuccra, hogy el tudjam viselni ezt a világot!

   • Sir Idemitirjak Boglárka

    A szerző már több évtizede a magyar foglalkoztatott kommentátor stáb tagja, igaz nem véletlenül száműzték az argentin liga meccsekhez.

    • Rammschein

     Ez komoly?!? Nem véletlenül tart ott az ipar. ahol…

    • WudigessBoi

     Van Hortinak egy stílusa, ami néha szórakoztató és amivel bundás kettes meccseket is fel tudott dobni, de ez a stílus penetráns és nem tudom mire fel.

  • a lényeg, hogy nem szabad belenézni az ilyennek a szemébe, mert mindig van lejjebb, és ha egyszer lehúz a sötétség, onnan már nehéz menekülni… 😐

  • Horti Gábor munkásságát összevetni a sportújságírással azért erős szerintem. Ő az egészet viccre veszi a maga módján, ami nem több egy médiai szerepnél. Van egy ismerősöm, aki ismeri Hortit. Az elmondása szerint a való életben egy teljesen normális, olvasott ember, csak kommentátorként felvette ezt a vicceskedő, trollkodó, mindenkinek odakapó stílust kelet-európai verzióban, hogy kitűnjön a hazai kommentátorok közül amit jelenleg is két halmaz alkot: Hajdú B., és a többiek.
   Ha úgy nézzük, hogy gyakorlatilag csak ezért kapott külön műsorokat a sportklubbon meg ezért alkalmazzák szerzőként, valahol egészen zseniális a tag.

 • thiemecsaba

  Ami egyértelműen borítékolható, az a kapott gól! így kénytelenek leszünk egyel több gólt szerezni mint az ellenfél, ami valljuk be, nem lesz könnyű, ha nem is lehetetlen…
  Remélem holnap végre eljön az a meccs, amikor a csapatból valaki megvillantja vezéregyéniségét és elhiteti a társakkal, hogy igenis ez A bajnok csapat!

 • myheartisblue

  Feszültségoldónak: te atyauristen! 😀 Hát ez hülye.
  https://www.facebook.com/SquawkaFootball/videos/748588588580621/

 • nézem most a Chelsea-Reading U meccset, Abraham hogy néz ki boázz… ugyanúgy, mint Palmer, de mindkettő hát jáááájjj 🙂 majd lövök nektek egy screenshotot.

   • Félidő. Ez a mostani U21 nem olyan erős (egyelőre?), mint a korábbiak. Traoré játszik, de aaanyira látszik, hogy ez már nem az ő szintje – mintha bójákkal focizna. Kb ehhez megfelelő meggyőződéssel is játszott mondjuk (ez a meccs múlt heti)

    • myheartisblue

     Tehát a második félidő csak most lészen? vagy visszajátszás?

     • Ezen a héten nincs U21 meccs, ez még a 25/09-i. De az ismétlés második félideje még most megy 🙂 már épp vezetünk 2-1-re, de egyébként 3-3 lesz majd.

      • myheartisblue

       of te kif Nostradamus! 😀

       • Az eredményt megnéztem a nagyokéval együtt, de ezt a meccset is be akartam pótolni, nem csak a Newcastle ellenit – nyilván azért az volt az első, ha már nem voltam a hétvégén. Egyébként ahogy “most” játszunk (épp 65. perc, és már 3-1), simán meg kellett volna nyernünk.

        Akik a tavalyi gárdából maradtak, Abraham, a két Musonda, Aina, Palmer, Jay Dasilva, ők elég jók, de azért látszik, hogy Ruben vagy Solanke, Brown vagy Boga már nincs itt. Nagyon sok helyzetet kihagytunk most, velük nyilván lett volna 6-2 ez a meccs, nem 3-3 végül. Ebben a Readingben viszont van 1-2 nagyon jó figura, a kapus Ward vagy Liburd.

 • Hiszitek v sem, de megint közbejött némi munka 🙁 le kell ugranom a mesés keletre, nem tudom, visszaérek-e meccsre (persze igyekszem)

  jó szurkolást, ha mégsem 🙂

 • emazohun

  Telón másnak is megújult a blog külseje?

  • kasata91

   Jaja. Elsőre praktikusabbnak tűnik. De még nem volt időm mindent kipróbálni.

 • lamps8

  Bego-Iva,Terry,Zouma,Azpi-Matic,Ramires-Willian,-Fabregas,Pedro-Falcao

  2-2 Falcao,Pedro

 • kasata91

  Ha abből indulunk ki hogy nincs karszalag Cahill pakkja tetején, akkor Terry vagy Iva kezdő.

  • babence

   szerintem Terry ma visszatér

  • mohacsia

   Nyertél! IS! :))))

 • Begovic
  Iva-Terry-Zouma-Azpi
  Matic-Fabregas
  Pedro-Oscar-Willian
  Rémy

  • myheartisblue

   Ez márpedig ott lesz elrontva h. Tadic és Wanyama faszra húzza Ivát a gyorsaságával, ha hozza a szerb az eddigi formát. Arról nem is beszélve h. Ryan Bertrand (oh én reménytelen múzsám) megint élete legjobb meccsét játssza majd ellenünk.

   My Rocco Siffredi isblue voltam

   • Wanyamának nem hiszem, hogy Ivához sok köze lesz, ő majd Oscárékat morzsolja fel az előretöréseknél.
    Ivát majd Mané-ék elintézik.

 • Egyébként 1 Long gólt beváteszelek a meccsre, ő méltó utóda a PL-ben Chicharitonak. Ha hírhedten nem megy neki, nekünk akkor is beakaszt egyet.

  • myheartisblue

   Manéra 4.5, J. Rodriguez-re 5,00 kurz van, Long-ra inkább nem is tettek.

 • myheartisblue

  Mitrovic gól a Citeh otthonában, jaj mi mit szopunk ma 😀

  https://cdn.streamable.com/video/webm/bwji.webm

 • Ez ellen az infernálisan szr Castle ellen is csak mi tudtunk elhagyni 2 pontot…

  • myheartisblue

   így van. Agüero-magic again and again. KdB gólpassz.

 • lamps8

  Schürrle, Oscar > KdB ja, nem. Well done Jose, legnagyobb hibája 2. regnálása alatt, bár ezt mostanában próbálja überelni.

  • myheartisblue

   ezt sohasem teheti majd.

  • A legnagyobb baromság a 2. éra óta szvsz az orvosos feszültségszítás volt. Én KdB-t nem Josénak írom fel, hanem a laikus vezetőségnek és RDM-nek megosztva. Itt volt nekünk a top10 legnagyobb európai tehetség közül 1, de persze hozni kellett egy ismeretlen brazil csodagyereket 0 európai tapasztalattal, drágábban, őt meg kölcsönbe vágni, mert miért ne? Hát megtehettük!
   José meg inkább azt preferálta, akiknek már van jó 50 meccse az angol fociban és már beépült a csapatba, értelemszerűen. KdB meg még talán tűrte is volna a mellőzést tovább, ha nem akkor lett volna VB, és nem lett volna vészesen szüksége a lehetőségre.
   Itt az egész már Mou előtt egy évvel ellett cseszve.

   • lamps8

    nem tudom Schürrle leigazolása Emenalo sara, vagy josé hibája, de az pecsételte meg Kd bsorsát, isteni előszezon után volt 1 sérülése is ugye, az sem segített rajta. de úgy gondolom az idő megmutatta a 3 játékos kzül kire lett volna szükségünk.

    • Ugyan már, Schürrle mellett is vígan játszhatott volna KdB középen. Már Hazard-ral belehetett volna építeni a csapatba 2012-ben Mata mellé. Ha Oscar helyett hozunk egy normális csatárt és Lukakut sem zavarjuk el, már nem esünk ki a BL-ből, ebben biztos vagyok.

 • Begovic; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Falcao

  • lamps8

   ez egy oly csodálatos kezdő. Ivanovic, Hazard, Fabregas, Falcao ???!!! Wanyaima által garantált physical presencet nem tudom kivel fogjuk kiegyenlíteni.

   • Ramiressel, magától értetődő.

    • lamps8

     😀 jogos

 • Pad: Blackman, Kurt Zouma, Baba Abdul-Rahman, Matic, Ruben Loftus-Cheek, Pedro, Remy.

  • myheartisblue

   joez, visszatért a Wizacar. nyerünk.

   • Sir Idemitirjak Boglárka

    Viszont nekem Kenedy nagyon hiányzik a padról, biztos jót tesz neki, hogy megkapja a lehetőséget bizonyít, és azóta még kevesebbet játszik.

    • kasata91

     Szerintem a “vagy ő vagy RLC” a logika a szerepeltetésükben. Mondván 2 fiatal úgyse áll be. És legutóbb Kenedy volt keretben. Most RLC. És az egy kis egészséges rivalizálást is szül.
     Annak viszont örülök hogy Pedro pad. Nem kell hogy új érkezőként azonnal nélkülözhetetlennel érezze magát. Meg csereként hátha tud majd lendületet behozni.
     Ezzel szemben Iva játszatása felháborító ismét

     • Sir Idemitirjak Boglárka

      Egészséges rivalizálás? Szerintem ők is érzik, hogy teljesítmény alapján már rég lehetőséget kellett volna kapniuk a többiek gyengélkedése mellett, ehelyett a padra kerülésért küzdenek

      • kasata91

       Szerintem egy Európában alig pár meccset játszó Dél-Amerikai srác, valamint egy akadémiáról kikerülő ifista 3-3 jó meccs alapján nem egyenértékű az Európa szinten elismert sztárokkal. Mármint edzői szemmel. Mert laikus ként én is padra vágnám Ázárt és betolnám Kenedy-t gond nélkül.

   • Nem ér, nem nevezted át magad My Rocco Siffredi isblue-ra. Így megsértődöm.

 • Ez a kezdő egyébként roppant érdekes. Oké, hogy Matic elég nullbites, de ez a Ramires-Fabregas duó minden, csak nem stabil. Nem értem, miért nem lehet berakni RLC-t most, hogy egy-két ütés választ el minket a KO-tól, és Maccabikkal meg Wallsalokkal szerezzük be azt a kevés endorfint, ami még egy öntudat nélküli lényben sem ébresztene semmilyen reakciót. Tényleg ennyire félünk bedobni egy fiatalt? Mert ez már szánalmas.
  De ha még nem is megyek bele ilyen José-ellenes blaszfémiákba, akkor is inkább Mikel szűrjön, akinek van is fizikuma ehhez a poszthoz, ne a csetlő-botló Ramires, akit bármikor bárki a földhöz vág. Vagy ha ő szélső lesz, akkor ki fog szűrni? Oscar vagy Willian? Sokkal jobb… ráadásul a brazil akárhányszor kezdett Begovic előtt, mindig meggátolta a bosnyákot a cs-ben legalább egy kapitális hibával.
  Ráadásul Ramires mögött ismét kezd Iva, aki immáron kiérdemelheti a “Mou Bosingwája” rangot, mert a jó életbe nem fog kikerülni a csapatból, akárhány gólt is kapunk róla meccsenként.
  Remélhetőleg Mané és Tadics görcsöt kap bemelegítés közben, mert ezek tudatában 2-3 gólszopit borítékolhatunk.

 • Sirappa

  Szép estét mindenkinek!

  • Rammschein

   Reméljük az is marad! 🙂

  • lamps8

   szia Zenzo2! túlfűtött optimizmussal érkeztél? 😀 mert bennem túlteng a pesszimista énem, szal mehet a fight

   • Sirappa

    Maradjunk Sirappa1nél:) És természetesen ready for fight as well. Bár épp most elemzik, hogy Ivanovics oldalán lehet a kulcs, hogy megverjenek minket.

    • lamps8

     óh, és ki kap pénzt azért mert ezt a meglepő dolgot észrevette?:: D

     • Sirappa

      Én csak summáztam. az előző szezon góljait elemezték, Southampton csatársorát vették sorra, stb. elég profivolt.

 • Sirappa

  Aguero mit szívott a meccs előtt?

  • WudigessBoi

   Kicsit megdobta az FPL-em.

   • Sirappa

    Nézd el egyszerűségem, és hiányos tudásomat, de mit jelent az FPL?

    • Fantasy Premier League gondolom.

     • Sirappa

      ach so, köszi. Florida Power and Light találatot dobott a google:)

   • Sir Idemitirjak Boglárka

    Én elfelejtettem a héten állítani és helyette Pellé lesz a kapitányom…

   • ahogy elnézem azért a kettőnk FPL csapatát, olyan, mint a Chelsea, közelebb van a kieső zóna, mint a top 🙂

 • Vajon ki szerzi az első gólt? Bertrand vagy Romeu?

  • taybor33

   Bertrand beadásából Romeu, aztán meg fordítva. 😉

   • Mindkettőt Iva oldaláról persze, Ramirest szerelve.

    • taybor33

     De Oscar és Falcao egyenlít.

  • kasata91

   Tadic

  • Romeu, élete egyetlen PL gólja lesz, soha többé..

 • Rammschein

  Eléggé látszik, mi a különbség a City és a Chelsea között most, kiragadott példával: mi játszunk a Newcastlellel egy 2-2-t, ezek meg rúgnak egy 6-ost…….

 • hazaértem 🙂

  • Rammschein

   1,5 percről maradtál le, semmi érdekes nem volt eddig. 😛

  • Sirappa

   baszod, le “Zenzo2”-tek engem:D wtf?

   • kivoltazabátor? 😀

    • Rammschein

     görgess lejjebb, jót nevetsz rajta. 😀

     • majd félidőben max, most már megy a meccs 🙂

    • Sirappa

     Lamps, az ulánbátor.

 • taybor33

  Falcaonál mi ez a felemás cipő?

  • a vb óta nagy divat

   • Sirappa

    nem fussa, csak felemás cipőre. ez volt az öltöző sarkába hagyva. méret jó volt, vitte.

  • WudigessBoi

   Gondolom az ugyanolyan színűt kacsalábba hordta…

 • Üdv Hölgyek, Urak! Streamet tud esetleg valaki?

 • Rammschein

  Jah btw. mégiscsak nézem a meccset Zenzo, a múltheti komment csak üres fenyegetés volt Mou-nak meg a csapatnak! 😛 (nem mintha meghallanák vagy valami :P)

 • na az ilyeneket kéne hanyagolni, mert ebből szopunk majd gólt 🙁

  • Sirappa

   és több ilyet csinálni, hadd jöjjön a sok sárga nekik.

 • na, jöhet a gól

  • Sirappa

   kapod is.

  • Rammschein

   LOL.

  • huhuhu ott is van 😀

 • EZ HÜÜÜÜÜLYEEEEEEEEEEEEEEEEEE

 • kasata91

  Na takarodsz

 • WudigessBoi

  Nem hiszem el ezt az embert!

 • Mi lelete ezt a nyomorultat :DDDDDDD

 • Sirappa

  Tolhatjuk a buszt?:D

  • nenenenene, kell még kettőt verni, az sem feltétlen biztos, de legalább valami

   • Rammschein

    Idén nem szabad buszt tologatni… Mert akkor tuti vereség…

   • Sirappa

    Nem is örülnék neki, és nem is gondoltam komolyan. JM ismerve ez lesz:D

 • Willian most már 4 góllal házi gólkirály és zsinórban a 4. szabadrúgás gólja.

 • taybor33

  Bazzeg ez biztos Wilmos volt?

 • Rammschein

  Ahogy a többiek romlanak el, Willian úgy jön fel, “mint a talaj víz.” xD

 • The new Juninho Pernambucano in the making :DDDDD

 • kasata91

  Szerintem Lampard szolt pár jó szot Pirlonál New Yorkban, aki lenézett a Bridgere és dumcsiztak egy jót Willivel

 • láttam most boltban élőben ezt a szart, amit a nike generált futballabda címén, hát rosszabb, mint képernyőn

  • kasata91

   Who cares????

   • lehet ez zavarja a srácokat 😛
    :))

    engem tuti zavarna, ha ezzel kéne játszani

    • kasata91

     Te képben vagy mi történik ? Mert akkor kétlem a nike labdákról beszélnél

     • nem, eddig nyilván aludtam…

 • Rammschein

  Év játékosa Chelsea-nél lassan Willian lesz…. :”D

  • Sirappa

   Aranylabdát neki:)

   • Rammschein

    azért olyan magasságokban nincs (még xD), bár asszem jelölték őt is… :”D

    • Sirappa

     azért mondom:D

     • Rammschein

      figyelj, ki tudja a választásig miket hoz még össze itt ez a jómadár… xD

 • látom megint sikerült valami anti-chelsea szurkert a meccsre küldeni a diginek, mert ha ez büntető, akkor meccsenként hatot-hatok kéne lőni a csapatoknak

  • Rammschein

   hát ezek majdnem mindig olyanok…

  • kasata91

   Ez szarabb napokon sárga Fabregasnak műesesért és Costa eltiltás. Nemhogy tizi…

 • most nézem a többi eredményt, mi a f*szomat csinált a Newcastle bazzeg?! Ezek is csak ellenünk tudnak játszani…

  • WudigessBoi

   Félidőben gólokkal vezethetett volna a Magpies. Utána viszont percek alatt összeomlottak.

   • hogy nőne egy hordó lávakő a nyakukra

 • Sirappa

  Mostantól Fogalmat Falcao…azt se tudja,hogy merre van az előre.

 • lamps8

  védelmünk csodálatos továbbra is.

  • Sirappa

   igen csendben maradtál eddig lamps, már hiányoltalak:D NOT

 • látom Ázár tanulja Oscartól a sarkazást – már csak azt kell megtanulni, hogyan kell emberhez :S

 • Miért van Iva még mindig kezdőben? Allandoan azt mondja, h most amr felforgatja a csapatot, de sosem meri megtenni… Baba, Azpi sokkal biztosabban lehozna ezt most sztem…

  • de most komolyan, elvonatkoztatva ettől az Ivanovics-tüntetéstől, hova forgatnád már fel jobban a csapatot?

   • Rammschein

    azt nem mondta ez a jómadár kommentátor ki az a 3 ember, akit megnevezett Mou az öltözőben???

   • Ezen még lehetne egyet forgatni, Ramires szűrőként nagyon nem tetszik.

   • Hányféle variációt kérsz?

    • Endy919

     48

    • én egyet sem, te reklamálsz itt 🙂

     • Hát, ha te ezt nem látod sajnálom, de akkor vmi nem oké nálad 🙂

      • mit nem látok ember, hát olvassa itt valaki a posztokat is, vagy csak kommentharcot vívunk?! :DDD

       • Ezzel, hogy “reklamaciónak” “tüntetésnek” titulalod a mondanivalómat ez jön le pedig.

   • Amugy meg nem tuntetesrol van szo, egyszeruen annyira rossz teljestmenyt nyujt, hogy ki kene ulnie 4-5 meccsre, hogy elrendezze magaban a dolgokat, pihenjen es felszivja magat ujra es jatekra ehesen keruljon vissza a csapatba. Ez igy csak szenvedes neki is a csapatnak is.

 • Rammschein

  azért Hazard-koma még mindig nincs toppon…

 • Szokás szerint hoztuk a gólt pontrúgásból, de mezőnyben nem vagyunk jobbak. Hiába próbálunk nyomni, a kapu előtt elfogy a nafta.

 • lamps8

  hazard tripla nulla

 • Endy919

  Mosy jövĂk haza süretről matt részgen ,,, necshez hozzzzászólásom nincs mwer na …. de ,,,, ha nem nyerunk akkor kurva isten.

  • Rammschein

   xD Egészségedre.

   • myheartisblue

    Ez egy ilyen nap, mindenki szüretel…mindenki iszik. Éljen a borvidék, éljen a Chelsea!

    • Rammschein

     Hát a fejem nekem is fáj, pedig nem ittam semmit, de mégjobban fog, ha a csapat beszopja. 😀

  • kéne neked egy billentyűzet, amin csak két gomb van bazzeg 😀

   • Endy919

    és akkoe most kirofögsz ? hmmmm :

    • de ki ám 🙂

     • Endy919

      háhíháhýhá ?D ,,,, vicces 😀

      • kettőnk közül neked van jobb kedved/hangulatod, szóval élvezd ki, a csapat meccseihez mostanság úgyis kell némi szesz 🙂

       • Endy919

        szeretem a sok gólos meccseket :d

 • hát ez valami zseniális, hogy kihoztuk megint helyzetből 🙁

 • Endy919

  Veyetünk komoly ? ?D?DDD

 • Rammschein

  Hehe az ex-kékek sárgulnak… és zöldek lesznek? :””””D (lehet mert annyi folt lesz a lábukon. :P)

 • A részeg Endy nem jó ómen. Ne bízzuk el magunkat…

 • Endy919

  adjon már valaki egy streamer mert nem birom kikeresni

 • lamps8

  Torres ma is jól játszik, élesen, csak úgy robban a labdákra…

  • Ennél a Falcaonal még ő is jobb volt 🙂

   • lamps8

    nem, detto ugyanilyen szar volt.

 • Endy919

  kivel jatyszunk:M?

  • Gyirmót U19

  • ATMA, BL negyeddöntő 🙂

   • Endy919

    es ha nyerunk fasta,d?

    • ehhez kérek egy szótárat

     • Endy919

      ja

      • Rammschein

       aha… x”D

 • Sirappa

  Köszi RamIsten (hogy rakna teherbe egy raklapnyi rinocérosz)

 • myheartisblue

  Ramisten úgy szabálytalankodik, hogy a spori nem mer tizit fujni. #cheatingchelsea

  • az a vicc, hogy a szentfijju nem dobja magát, lehet, hogy befújják 🙂

   • myheartisblue

    esni tudni kell: ez aranyszabály.

 • EZ HÜLYE 2. tizit hianyolja a digis…

  • az hülye, de mondjuk ez adható lett volna
   (jó, hát a “tiszta tizenegyes” baromság)

 • Rammschein

  Ezt a bírót szeretném az összes Chelsea meccsre! xD

 • lamps8

  visszakaptuk tavaly Taylor ámokfutását.

 • Endy919

  zenzone ivanovic jatszik ? pfff most jobb lenne k 14 szilvavakl a fejemben

 • Endy919

  romeu nwm nwkuuuünk jatszik?

  • De, te mit nézel?

   • Endy919

    aha

    • Rammschein

     szegény Endy, ha a csapat esetleg be is szopná, te feldobtad a napom, annyira, hogy ne fájjon eléggé :”D

     • ő most egy teljesen más világon van 🙂

      • Rammschein

       veszem észre, de én szakadok rajta, szerintem nála meg képszakadás lehet, nem gyenge 😛

  • Rammschein

   Bertrand is xD

 • Bravo Cahill, szerencse, hogy nem Ivara jött ez ki 😀

 • myheartisblue

  Mi a tökömért a Soton focizik a Stamfordon?! WHYYYYYYYYYYYY?!

  • sajnos erre az az egyszerű válasz: mert épp ők az ellenfél

 • Begovic legalább ma is kvalityi

 • Rammschein

  ez a kommentátor egy f*sz…..

 • Sirappa

  Begovic egy állat ma is:) és Bertrand nem egy quality játékos:)

  • maholy

   Legnagyobb szerencsénkre.

 • maholy

  Na Bertrand majdnem…

  • 4 kék között kapott megint labdát

   • maholy

    Bizony.

 • WudigessBoi

  Bego állja a sarat, de Iva azért beletehetne egy kis védőmunkát is…

  • vagy a többiek is mondjuk

 • Sirappa

  Matic sérült? vagy csak fejben vannak gondok?

 • Sirappa

  Ezt jól végig néztük………..

 • Rammschein

  az b+…..

 • maholy

  Bazd meg…

 • myheartisblue

  Hát ennyi. Megmondtam.

 • lamps8

  ilyen nincsen

  • myheartisblue

   De van. Nagyon nagyon sajnálattal mondom, hogy hőn szeretett csapatunk, a védelem és díszes KVK társaság nem tudja levédekezni az érkező embereket.

 • “Kiegyenlít a Soton teljesen váratlanul”
  Ez a tag mit néz?

  • myheartisblue

   marhahüüülye.

 • Rammschein

  ez mi a mennykő volt???????

  • maholy

   Ez bizony mennykő volt, rendesen odaverte a srác. Most is olyan gólt kapott szegény Begovic amiről egyáltalán nem tehet.

   • Rammschein

    találó voltam sajnos, mi?… hát Bego tehet a legkevésbé a kva kapott gólok miatt…

 • Sirappa

  “Köszi” Fabre…

 • nem tudunk védekezni. Még mindig nem.

 • Rammschein

  pedig már kezdtem élvezni a dolgot hála Endynek is …. GG

 • lamps8

  ez botrány, és teljesen megérdemelten kaptuk ezt is. egy willian szabadrugásgól van a játékunkban, és semmi több. szart se érdemlünk

 • Ramirest le kell hozni a félidőben, mert megint az előző szezont nyomja, és így ki fogják állítani…

 • Endy919

  bazdmeg na . ma is nyertem ?D

  • myheartisblue

   Te örök nyertes vagy.

 • Rammschein

  Na Willian? 😛

 • WudigessBoi

  Na Willian!

 • myheartisblue

  Willian bazd be kérlek!

  • myheartisblue

   elsőelsőelső

 • Fabre bazmeg, nehogy elvállald egyszer az életben 19-ről, inkább passzolj oldalra mindig, az eddig is bevált.

 • ezt ki fogja vágni a nézőtérre

  • myheartisblue

   rosszabb, sorfal.

 • lamps8

  Jose azért remélem ezért a kezdőért vállalni fogja a felelősséget, és ne ma fasz dumáit fogja tolni meccs után. mert unalmas

  • Rammschein

   de, ugyanazokat fogja mondani, amit hónapok, ha nem évek óta hajtogat…

   • csak nem tudom, ez miért meglepő

    • lamps8

     nem meglepő, csak unalmas. és felháborító.

    • Nem meglepő, hanem kurva gáz, h csak ennyit tud. Tőle többet várunk, hogy húzzon most már valamit. Ki tudna, ha nem ő? Most mutassa meg, ne csak pofazzon.

     • nem értem továbbra sem, mit vársz. Nem mehet be játszani a játékosok helyett. Amíg azok meg szar formában vannak, kb mind, mert hiába ekézi mindenki Ivanovicsot, megint MINDENKI szar, addig ő annyit tud, hogy az elvileg legjobb kezdőt tolja fel.

      • Rammschein

       egyedül Bego, az aki kb erőn felül teljesít…szal nem mindenki, de majdnem mindenki…ami még mindig szomorú…itt már RÉG nem csak Iva rossz, majdnem mindenki…

      • Nem értek egyet. Jose nyúl próbálkozni. Nem mindenki sza, ez nem igaz. Baba-t eddig alig lattuk jatszani, amikor játszott jó volt, és ennél biztonságosabban védekezik, mint Iva az biztos. Loftus Cheek is simán játszhatna Ramiras helett. Kenedy mehetne jobbszélre. Ha ez a 3 kulonbseg meglenne, sztem biztosan mas lenne a jatek kepe, persze nem biztos, h eredemny is lenne ELSŐRE. Ezért mondom, h kiserletezni kene 2-3 meccsen át.

 • Endy919

  Ket hanyast kozt szunet . Hogy jatszunk?

  • Rammschein

   hát elég szarul… mostanában csak a szokásos…

   • myheartisblue

    az a legrosszabb, hogy nem tudun előrukkolni új focival, ahol a fekete kalapból előrántanánk a sexy football-t és lemosnánk az ellenfelet a pályáról.

    • Rammschein

     hát…el van a kutya ásva rendesen, bár sexy helyett a tavalyi is jó lenne, csak nyerjünk… 🙂

 • Ramires azt hozza szűrőként, amit vártunk. A fizikai hátrányát keménységgel próbálja kompenzálni. Persze labdát nem szerez meg megtartani sem nagyon akarja, meg az esetek 90%-ában egy-érintővel passzol, de cserébe mindjárt beszed még egy sárgát.

 • Fehér Csaba szerint kapushiba, hogy Stekelenburg nem tudott felnyúlni a keresztlécig, Dodi meg bólogat. Nat baaaad.

  • Rammschein

   bolondok… :”D… én ki is nyomtam a szünetre a képet. 😀

   • thiemecsaba

    Én meg váltottam román eurosportra

    • Rammschein

     legszívesebben skysportot néznék, de az nincs… :”D

     • thiemecsaba

      amúgy ott kezdtem nézni, csak nagyon gyatra volt a stream és váltanom kellett! Ha tehetem, mindig ott nézem a meccset 🙂

 • Rammschein

  Dodi omfg… hallgatni is rossz ezt a “szakember”-t…

 • Rammschein

  Matic…. meh…

  • Ramirest muszáj volt lehozni

   • Rammschein

    ez sajnos igaz… de én perpill Maticban sem látok semmi jót…

    • viszont ezen a meccsen még nincs sárgája 🙂

     • Rammschein

      MÉG!!!! 😀 szerintem úgy is lesz…

 • Bakker Fabregas hogy futott a gólnál…

  Kb így csak lassítva:

  • Ne kérdezzem, honnan jött ez a video…?

  • ilyet is csak te linkelhetsz vazzeg 🙂 a zene kifejezetten plussz alatta 😀

 • McDennis

  Ha nem nyerunk Mouinhonak diszmenet lesz a meccs utan..

 • maholy

  Falcaot milyen indokkal tartotta pályán Mou?

  • Rémy sem jobb. Ennyi.

   • maholy

    Kenedy nincs a padon? Szerintem több értelme lenne vele próbálkozni, mint ezt a jólfésült szerencsétlenséget erőltetni…

   • Viccelsz? 3x jobb..

 • Endy919

  Foldhoz basztam a telefonyt … som fele turt a kepernyo:D

  • Rammschein

   nem kellett volna…

   • Endy919

    Anikor todod hogy bolasie golt fog rugni es nem adod fel akkor igen

    • Rammschein

     te tudod :)…….

    • 😀 már mondtam, h hagyj fel a sportfogadassal.

     • Rammschein

      főleg illuminált állapotban 🙂

 • Rammschein

  Omg Begovic man of the match b+:..

 • Bravo Cahill, Ivanovic….

 • édes istenem.

 • Ivanovic bebiztosította a helyét a kezdőben.

 • Sirappa

  Céllövölde nyílt a Stamford Bridge-n….

 • Rammschein

  “nincs teljesen játékban”… akkor miért hívják profi labdarúgónak vazze?

 • Na most van az, hogy kurvára DildoJani és Baba kezdő mostantól…

  • I have had dont see a black fasz yet.

   • Majd ezek bevezetnek a DP relytelmeibe..

   • amugy meg I have had not seen, de mind1 😀

    • Ez egy idézet egy hírhedt videóból, amit nem linkelek be, mert az oldalt kiskorúak is látogatják.

 • Rammschein

  Hagyjuk már a f-szba Carneiro-t….

 • WudigessBoi

  Túl azon, hogy les miatt ezt le kellett volna fújni, 1:0 óta csak lődörög mindenki és öli a focit. Ma se látni semmi reménykeltőt, pedig már a szezon első negyede is lepergett lassan.

  • myheartisblue

   Hát akkor 4rsenal 4th Cupot céloztuk meg idént, de ez attól is marha messze van.

 • Farce-cao…

 • Rammschein

  Egy 2-1-el kiegyeznék, de lehet szép álom marad estére….

 • lamps8

  most tértem vissza a 2. félidőre, és lenne egy épületes kérdésem. hazrd mi a faszomat keres még a pályán?

  • Sirappa

   az optimizmusodat:)

  • ugyanazt, mint sajnálatos módon bárki más, Ivanovicstól hát kb bárkiig.

 • Rammschein

  Ez hülye….

 • myheartisblue

  KIFELEEEEEEFAZSOM!

 • szerintem a bíró kompenzál – a félidőben tuti rászóltak, hogy mit nem fújt be amott.

  • lamps8

   csak a mi esetünkben vhogy mindig kompenzálnak.

 • Én asszem most már kimerem jelenteni, hogy idén nem leszünk bajnokok. Kész, október van, semmi változás. Persze reménykedhetünk itt novemberig, decemberig, de eddig A pontból zseniális módon jutottunk el ugyanabba az A pontba, csak közben eltelt 2 hónap.

  • Rammschein

   bajnokok? örülök ha előrébb leszünk, mint most….

 • myheartisblue

  just Mané.

 • I have see do a black fasz now

 • WudigessBoi

  Egy győzelemmel már a felsőházban lennénk. Túl nagy nyomás ez a csapatnak.

  • myheartisblue

   szó nélkül, nézem. ilyen nincs.

   • amíg nem tudjuk elkerülni az ilyen egyéni hibákat, addig ilyen van, ez elég egyszerű. Borítékolható volt, hogy szopunk kettőt sajnos, a kérdés, hogy tudunk-e lőni még kettőt. Sajnos nem úgy néz ki, mert semmi jel nem utal erre. Igaz, a góljainkra eddig sem utaltak jelek.

    • Rammschein

     Heh, Williant azért kell játszani minden meccsen, hogy rúgjon 1 szabad gólt… :’)

 • taybor33

  bravo

 • Rammschein

  még 1 fél óra szenvedés, és tuti kapunk még gólt… Terry meg lassú, nem fogja fel, hogy esetleg öreg már ehhez?

 • Sirappa

  Van-e innen felállás? Impotens Falcaot cserélni kellene Remyre, talán ma neki jobban menne.

 • lamps8

  jose dinasztiépítésről szőtt projektje lassan megbukik, így folytatja a decembert sem éli meg nálunk.

  • mohacsia

   vagy a jövő hetet?

   • lamps8

    csak az a kérdés ki a faszom fogja pótolni.

    • myheartisblue

     Ki kell tartani mellette, de az a baj h. látja magáról h. ő is ötlettelen. Képtelen jol belenyulni a dolgokba.

     • Rammschein

      Nem tud belenyúlni, mert ha jobban belenyúl, szétesik az egész és nem 1 góllal fog menni az ellen, hanem 3-al…így is szét van, de mégjobban szét fog esni… itt a FŐ probléma a játékosok ritka szar teljesítménye…

      • myheartisblue

       Pont ezért nem akarom, hogy távozzon José.

       • Rammschein

        de más sem fog tudni ezzel a játékosformával lóf-szt csinálni rövid időn belül, ami eredményeket mutatna…szerintem…

       • ha tudnám, ki lehet az, aki egy kicsit is többre lenne képes, sírva könyörögnék Mou kirúgásáért. Dehát… 😐

  • mivel a dinasztia kollektív öngyilkosságot követett el 🙁

 • “Elképesztő fordulat”
  Ez a tag tényleg be van lőve. A második felesben nem volt ép helyzetünk.

 • Rammschein

  Bazz ez a kommentátor “annyira” okos, hogy kb az összes kommentelő ember tudná hozni azt, amit nyújt…

 • Csak nem törölték a reflektálásomat a zseniális aforizmámra? Hát botrány

  • ? én nem töröltem semmit.

  • Ja nem, csak a diiszkusz szívat. Scusi.

 • Rammschein

  Ügyes vagy Matic, ülj le egyes…

 • lamps8

  legalább építsünk egy stadiont gyerekek, h rá lehessen fogni.

 • McDennis

  Ez már nevetséges.. ennyire nem lehetunk benak. Nem mourinhot kell elkuldeni hanem lefejezni a terry vezette jatekosmaffiat, akik ha nem ugy tortennek a dolgok ahogy ok szeretnek akkor destabilizaljak a csapatot…

  • A “Terry-maffiából” kb már csak Terry van itt, az is padozik. Az meg nem az ő hibája, hogy JM cseszik kivenni már két hónapja Ivát a kezdőből.

   • ha Iva nem lenne ott, akkor is ugyanez lenne, csak nem tudom, épp kire mutogatnátok 😉

    • Fabregasra, egyértelmű. Ha ő sincs, akkor jön Ramires. Ez egy bonyolult rendszer.

     • :)) bazzeg, annyira szarok vagyunk, hogy tíz nyitott ujjal lehet mutogatni, felesleges itt sorrendeket felállítani

   • McDennis

    Nekem màr ezt nem veszi be a józan eszem, hogy egy bajnok csapat ennyire nulla legyen a következő szezonra…
    Itt edzobuktatas zajlik..

    • Rammschein

     na de nekik sem érdekük a szar játék… csak azért h Mou-t megbuktassák, már pedig ha azt akarják akkor arról valószínű h Abra is tud… ha meg Abra tudja, hogy Mou-val ezt művelik, akkor nem Mou-t fogja kibaszni….

     • McDennis

      Én nem tudom, de ha visszatekintúnk a múltra azért voltak gyanus esetek. De ez a szezon meg onmagaert beszel

 • lamps8

  és williant hozza le? mit művel? hazard mivel érdemelte ki h a pályán maradjon?

 • Sir Idemitirjak Boglárka

  Jó helyen van Zouma a padon…

 • Rammschein

  ok, én ezt elkönyveltem vereségnek… egy nagy semmi nem lesz itt a meccs végéig, ha csak nem kapunk még pár gólt…

 • Jó úgy kezdeni az októbert, hogy 4 pontra kerülünk a kiesőzónától.

  • Rammschein

   Ha továbbra is ilyen meccseket tolunk, még ki is eshetünk… ok messze a vége, de semmi javulást nem látok, semmit…1 kicsit se…

   • Dehogy esünk ki. Legrosszabb esetben bukik Mou meg elköltünk 80 milliót a télen.

    • lamps8

     ha nem költünk 80at, 4 nem lesz az tuti

 • lamps8

  hova a büdös gecibe sarkalgatunk amikor 3 méteres passzok nem mennek???

 • maholy

 • lamps8

  bye Jose, ezt sajnos nem fogja bírni sem az egója, sem Abra türelme

  • myheartisblue

   ugyanezt gondolom. Most meg leveszi Matic-ot. Káosz, összeomlott a rendszer. Mourinho megmondta h. ő is mélyponton van a karrierjével együtt. szerintem olyan dühös, hogy nem tudja azt sem h. hol áll feje, nem tudja megértetni magát a játékosokkal és a stábbal. Vajon Abrával meg tudja beszélni, oldani?

 • Rammschein

  lassan ezt nézni sem érdemes….

 • Sirappa

  hmmm…

 • szavak sincsenek már erre.

 • Ragyogó, nincs szűrőnk.

 • maholy

  Úúú, de megalázza Maticot…

  • myheartisblue

   és ez a legrosszabb. ezáltal az ő bizalmuk megrengett.

   • védekező helyére kellett hozni támadót. Vagy 3 védő, vagy Matics. Nem volt választás.

 • lamps8

  én egy idóre végeztem, ezt nem tesz jót az idegrendszeremnek.

  • Rammschein

   én már múlthéten is ezt mondtam… de akkor még azt mondta Zenzo, hogy ez nem tisztes szurkolói hozzáállás, úgyhogy végül maradtam még a mai meccsre reménykedve valami csodában, de köszönöm ebből elég volt… elég ha elolvasom majd a kritikát meg a kommenteket majd, asszem az is elég lesz a vérnyomásnöveléshez…

   • Zenzo sem nézett meccset Bení alatt. Ha jön Arry, meglesz a menleveletek.

    • Rammschein

     nekem nem Mou-val van gondom… a játékosokkal. 😀 btw. Arry alatt kire gondolsz? fáradt vagyok… meg megtört…

     • Sandic

      Harry Redknapp?

   • lamps8

    nem tisztes, ebben igaza van. de az hpgy ilyen meccskset jatszunk, erre nem rédemes időt pazarolni. csak elveszi az időmet munkától, kapcsolattól mindentől. és nem az a baj h nem nyerünk, láttam én ranieri meg Scolari féle Chelseat is, hanem az h teljesen kétségbeeset és reménytelen minden. Jose és a nagy sztárok módszeresen rombolnak szét mindent, amit az elmúlt 2 évben felépítettek.

    • Rammschein

     Ranieri-félét nem, mert Mou-val kezdtem a Chelsea-t szeretni… de még Benítezt is néztem NÉHA! :))

 • Rammschein

  Sztem annyira szarok vagyunk, hogy már Mou sem tudja ki a frászt kéne behozni…

  • Fabre nem tom miért van még fent. Nettó emberhátrány, a pályán meg nincs szűrő. Ez már nem más, mint a kapkodás a veszett fejsze nyele után..

 • Ennyi szétestünk, most fognak kitömni.

 • Rammschein

  HOL A a francba vannak a védők?

 • Kösz Tadics.

 • Rammschein

  de szép passzok, ja nem…

 • Ázár egy labdát nem tud átvenni cserébe.

 • ShedBoy

  Nem vagyok egy gyakran írogatós, de ez a szar engem is megviselt. az a baj tipikus Mourinho 3.év, nem képes megújulni….

  • lamps8

   képtelen, annyira védtem hogy nem most meglesz az áttörés, szíve klubja stb, nincs ilyen, hozzunk egy olyan edzőt akit tényleg képes az építkezésre, húzzuk be Kloppot a Pool elől és akkor mindenki leszarja ha 2-3 évig nem nyerünk semmit, de lehetne haladás.

   • ShedBoy

    Én is nagyon nagy Mourinho rajongó voltam, de eljátszotta ezt egyszer a Chelseanél, az Intertől ahmar lépett, aztán a Realnál megint és most megint. Az Evás ügy is röhejes volt, ha nem képes változni ez nem működik, én úgy vagyok vele ez ab szezon mindenképp legyen az övé, ha nem tanul, akkor majd lehet gondolkodni.

    • myheartisblue

     Bocsde! Hagyjátok már ezt az idióta nőt. Összevesztek ami José hibája volt, de ez nem tehet nálunk tönkre játékosteljesítményeket az h. elküldtünk egy szexi doktornénit.

     • Rammschein

      azzal az üggyel nekem is a tököm tele van… nem csak azzal, de azzal is…

     • ShedBoy

      Nem, de kicsinyességre vall, amit csinált, ha a férfi orvost küldte volna el ugyanígy gondolkodnék, nem értem miért nem lehet soha azt mondani, hogy “igen. én hibáztam”.

      • Rammschein

       ez megint double standard, oly nyugatiasan, a féri csapattagot meg a sajtó felejtette el, meg Eva… ez ugyanolyan nyerészkedő üzemmód, hogy megszedje magát az ember… meg hogy gerjessze a szexista felfogásokat…

       • ShedBoy

        Akárhogy csűrjük csavarjuk, akkor is gáz, 6 évig jó volt aztán azért, mert éppen egyszer hamarabb pályára rohant, mint kellett volna el kell zavarni? Szerintem szimpla egóból ment az egész.

        • Rammschein

         ja, azt elismerem, hogy az egója nem tűrte Mounak, és hiba volt… de azért ott a másik oldal is hogy utána Eva meg a sajtó mit össze nem hordott…

         • ShedBoy

          Persze, az se volt szép, de nyilván te is megsértődnél ha 6 év után ilyen hülyeség miatt kibasznának egy jó állásból.

          • valószínűleg nem csak arról volt szó.

          • ShedBoy

           Lehet, de ez megint olyan dolog, amit nem fogunk megtudni, ha José nem mondja el.

          • Rammschein

           ezt sosem fogjuk megtudni, mint ahogy azt sem mi a fészkes fene folyik az öltözőben…

          • ShedBoy

           Így van, de így meg marad az, ami logikusnak tűnik, hogy az egója nem bírta a dolgot. Szerintem egy kezemen megtudnám számolni José mikor kért bocsánatot és ez rohadt nagy baj, mert nem egy buta ember, ha néha belátná a saját hibáit sokkal több midnent elérhetne.

          • Rammschein

           Eva már csak azért is fog másik állást találni, hogy megmondja valaki, hogy jobban kibaszok Mouval és alkalmazom…

      • myheartisblue

       Ebben igazad van. Én is azt vallom, hogy Josénak bocsánatot kellett volna kérnie, nem esett volna le a korona a fejéről. De úgy gondolom továbbra sincs hatással egy egész csapat, klasszisok és egy világsztár teljesítményére.

     • Frenky54

      “de ez nem tehet nálunk tönkre játékosteljesítményeket az h. elküldtünk egy szexi doktornénit.”dehogynem…az álmoskönyvek szerint ilyen fekete,összenőtt szemöldökű nőkkel nem jó tengelyt akasztani:)

   • Rammschein

    Én csak úgy meneszteném Josét, hogy akkor a 3/4-ed kezdő 11-et a reserve csapatba küldeném, aztán bevásárolnánk edzőt meg játékosokat is… így lenne fair, de az élet nem fair…….

    • ShedBoy

     Ez csak azért nem jogos, mert Mounak meg volt a lehetősége játékosokat venni, az hogy ő emellett a keret mellett tartott ki teljesen az ő hibája.

     • Rammschein

      Bajnok csapatként, nem feltétlen kell elkölteni sok-sok milliót…szerintem ő sem gondolta, hogy ez lesz…

   • ha kloppal nem nyerünk semmit 2 évig, az ok, de hogy idén nem nyerünk semmit Mouval, az nincs. Nem értem a logikát.

    • lamps8

     rémegyszerű, klopptol várhatunk fejlődést. josetol a 3. évben már nem. Klopp már felépített egy sikeres gépezetet.

     • Ja, csak Klopp keze alatt elképesztő scoutok dolgoztak. Mi nagyjából egyedül Brazíliában tudunk scoutolni.

   • Ha 2 évig nem nyernénk semmit, Klopp úgy repülne, mint a vörös báró ’17-ben.

 • sajtee

  Ritkán írok ide, de ezt már én sem bírom…
  Az gáz ha megfordult a fejemben, hogy gyorsan halásszuk el Kloppot a pool elől? Tudom, hogy ez nem feltétlenül Mou hibája, de kell valami új impulzus különben még sokáig tart ez.

 • támadgatunk, de inkább menekülünk a labda elől. Már a passznál is kb a most már nem nálam van, csináljatok valamit most már ti

 • Stamford mezején pipacsok nőnek
  Keresztjei közt egy temetőnek…

 • szögletből szereztünk már gólt a szezonban?

  • Zouma fejese nem az volt?

   • az nem szabadrúgás után volt? végülis, mind1.

 • Falcao? ez komoly?

  • Farce-cao…

  • Rammschein

   nincs Willi hogy gólt lőjön…

  • myheartisblue

   jó szabad lett volna, csak egy tarko mentette őket meg a góltól.

 • Endy919

  Papa Jose papi 🙂

  • Ne igyál többet Endy, viszed a blog színvonalát.

  • felébredtél husom? 🙂

   • Endy919

    Fel basxom 1:3 hulyek ezek?

    • Rammschein

     inkább feküdj vissza aludni, jobban jársz, hátha alszol egy szép álmot, ahol a chelsea nem szenved… 🙂

 • Olyat nem lehet, h kiszallunk a PL ből idénre és amjd jövőre újrapróbáljuk? Vagy addig játszon a tarcsi és kész. Addig a háttérben szedjék magukat össze.

  • Rammschein

   lehetne csak eggyel alsóbb bajnokságban…

  • Ha lehetne, a Newcastle már ment volna pihenni.

 • Oscar bazdmeg már te is, milyen cipő van ezeken? Csak hatvanméterest lehet rúgni vele??

 • Pedro is. RIP Chelsea.

  • maholy

   De még az sincs, hogy valaki odarúgott volna. Láb nem volt a közelben. Kapja be.

  • Te is Zenzo? Veled végleg bedől a remény bástyája.

   • ez a Stamfordi 1-3 ez már nekem is elég mély tőr a szívembe.

    • A Stamfordi 1-2 még belefért?

     • myheartisblue

      Mindegy, Pedro sem mutatott még sokat, hogy egyáltalán elégedettek lehessünk vele.

      • Rammschein

       első 2 meccsén fasza volt, azóta semmi

     • az egy más meccs volt, és sokkal korábban.

      • Szerintem az is pont ilyen csúnya volt meg dehonesztáló, annyi különbséggel, hogy ott még volt esélyünk a végén nyerni.

     • maholy

      A formánkba az simán belefér szerintem, az 1-3 akkor is fájna, ha egy jobb csapattól kaptuk volna.

      • mohacsia

       Egy jobb csapattól kaptunk ki.

       • szerintem ő arra gondolt, hogy a Sotonnál jobb csapattól, nem a jelenlegi Chelseatől

        • mohacsia

         Szerintem a pinára gondolt! Minden rendes férfi folyamatosan arra gondol!

 • Rammschein

  minek 5 perc? itt már nem lesz semmi… te f-sz kommentátor lehet a Southamptonnak 2-t nem fújt be, de nekünk sem 1-et, szal fogd be…

 • Endy919

  Tuti nem esunk ki !

  • Rammschein

   erre ne fogadj koma!

   • Endy919

    Tuti !

    • Rammschein

     lel, érzem az iróniád erejét. 😀

     • Endy919

      Komoly vavyok! Bizok a csapatomban. Az elso tizbe leszunk!

      • Rammschein

       Hát… úgy legyen Endy…

 • Rammschein

  mit tapsolsz Terry? előbb utóbb azok a szurkolók is megunják, akik elmennek megnézni mit alkotsz a pályán…

 • Sir Idemitirjak Boglárka

  Következő meccsen már Klopp lesz a padon?

  • Endy919

   Grant talan elfogax egy kiscsapat vezeteset

   • myheartisblue

    Rafa a Stamford környékén szaglászott az utóbbi fél órában.

    • szóval az ő hibája? 🙂

     • myheartisblue

      igen, kis dagadté!

    • Endy919

     Kell egy bucsu msz neki haza?

 • Rammschein

  Eddig Endy ivott, most én fogok… x”D

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   3. Gól óta 5 pálinkát levertem én is, minden nagy hibánál egyett.

   • Rammschein

    hát… én csak viccből írtam, hogy inni fogok, mert most nincs semmi kéznél fogható, de egyébként is majd szétmegy a fejem… nem csak a meccs miatt, már előtte is fájt. 😀

   • Endy919

    Jo hogy elaludtam felidobe 😀

    • Rammschein

     yep.

    • Sir Idemitirjak Boglárka

     Ugyan, a mélyrepülés csak akkor kezdődött, legalább ivásra alkalmas volt, más haszna semmi

   • még jó, hogy nem a meccs elején kezdted, különben a harmadik gólra már nem is emlékeznél 🙂

    • Sir Idemitirjak Boglárka

     Addig reménykedtem, hogy feltámadunk, de k*rva optimista vagyok.
     De jogos, lett volna miért

 • Endy919

  Elnezest , reszeg vagyik. De Zenzo , sírva röhögögök a szavaidon , amikor azt mondtad hogy ez a csapat jo. Humor 🙂

  • Rammschein

   elég rég mondhatta azt. 😛 én meg a te szavaidon fetrengtem kb 100 perce. 😀

   • Endy919

    Nyaron majd leharapta a fejemet amikor azt mondtam hogy igazolni kell mert a keret rovid es motivalatlan.
    Sajnos ismet igazam lett

    • ismét?? 🙂 hát tavaly mégsem lettünk bajnokok? 😀

     • Endy919

      Tavaly a tobbiek magukat szajba

      • Rammschein

       MI??? :”D

      • Endy919

       Illetve most is csak mi is aszisztolunk

      • Sir Idemitirjak Boglárka

       (első félév azért nem gyenge volt£

       • Endy919

        Azota se fociztunk

        • Sir Idemitirjak Boglárka

         De eddig legalább Hazard húzta a szekeret, mostmeg de nagy fasz mert egyedül nem dolgozik a többiek helyett.
         Védelem meg igazi csoda amit művelnek tavaly óta de nem a jó fajta

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   Ha a keretben rejlő potenciált nézzük akkor klasszis, a többi meg a gyakorlat az kit érdekel?????

   • Endy919

    Klasszis ? :DDDDD … sorolj fel ötöt és leszopom magam 🙂

    • Rammschein

     régi forma alapján nem nehéz, mostani alapján lehetetlen…

     • Endy919

      De nem akkor … sorolj fel 5 permanens klasszist a keretbol

      • Rammschein

       Hazard, Terry, Iva, Matic, Fabre… ők klasszisok, de nem idén…

       • Endy919

        A klasszisokat nem ugy merik hogy egyfolytaban ? Nem egy szezonra?

        • Rammschein

         ÍRTAM, HOGY MOST NINCS EGY SEM!

         • Endy919

          Magyarul a keretben nincs klasszis .. aki Az , az tuxja hozni a formavat egyfolytaban nem itt ott

          • Rammschein

           … nem fogok leállni vitatkozni… Messi épp sérült, akkor ő most nem klasszis, mert nincs keretben, mert sérült?

          • Endy919

           Nem , amimor jatszik akkor oktat. Lebet , hogy tíz meccsből egyen eltűnik , de a többi kilencen egy félisten.

          • Rammschein

           keretben akkor sincs… 😛

          • Sir Idemitirjak Boglárka

           Sajnos Endy mellé állok, de jelenleg azért mondhatjuk a Messi, Ronaldo kettest klasszisak mert ők mindig hozzák a szintet, viszont az elitet nézve is jelenleg kérdéses bárki is ott lenne, de más edző alatt lehet lenne pár név, igaz a BL meccsig én támogattam Mout

     • Endy919

      Permanens

    • Sir Idemitirjak Boglárka

     Terry, Azpi, Matic, Fabre, Hazard mivel 5t kértél benne vannak az elitbe posztjukon ha formában vannak

     • Endy919

      Terry kioregedett , Azpi dgyszer talan , Matic 😀 , Cesc ? egy kiselejtezett jatekos a barcabol a mi klasszisunk ? Ne maaaaar … Eden hs talan lehuz ket jo szezont egymas utan

      • Sir Idemitirjak Boglárka

       Terryt fogja kor igaz, Matic azért amit érkezése utáni másfél évben hozott az simán klasszis, mikor eljött a Barcából ő osztotta ki a legtöbb asszisztot a csapatában erős a selejt 🙂

     • Rammschein

      Hehe, majdnem ugyanezt az 5-öt írtam. 🙂

      • Sir Idemitirjak Boglárka

       De az eddigi Iva is teljesen jogos, de amit idén művel el is feledkeztem róla.

  • elnézem, hogy részeg vagy, józanul is röhögnél 🙂

 • Olyan csapat eddig, amelyik az első 8 meccsen legalább 10 pontot nem szerzett, még sosem vánszorgott fel a top5-be. Mostantól ez a cél.

  • Nana, csak 10 pontra a City 😉

   • Sir Idemitirjak Boglárka

    4 pontra a Villa 🙂

 • Nagyon remélem, h Abra nem bassza ki Joset, mert kurvakivancsi vagyok, hogy jovunk ebbol ki.

  • Endy919

   Pedig erik neki

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   Abrat ismerve, ja…

  • Pont így, kibasszuk Josét.

   • Remélem mégsem ez lesz. Josénak most proaktívnak kéne lennie, ki kéne talalnia, hogy vakarja ki a geciből a srácokat, ezzel előálni Abrapapa elé, hogy ez a terv csináljuk végig, ha évvégiég nem sikerül beindítani a szekeret, lesz, ami lesz.

    • Endy919

     Basszák ki , nevezzék ki az edzőnek a portást , maradjunk bent a PL ben es üdvözlégy új edző (nem Klopp)

    • José ilyen téren tapasztalatlan, sosem vezetett ki gárdát komoly gödörből. Ráadásul már bőven több türelmet kapott, mint akárki más valaha kapott/kapott volna ilyen esetben. Asszem Abra limitje itt járt le.

     • Endy919

      Reméljük

    • Sir Idemitirjak Boglárka

     Az a baj ilyenkor kéne a fiataloknak esélyt adni, de ugye ez Mounál esélytelen

  • Endy919

   Holnap mar nem lesz az edzonk 🙂

   • mohacsia

    Hanyas szorzó van rá?

    • Endy919

     -1?

 • Gabor1092

  Sziasztok, most értem haza nem láttam a meccset, a gólokat már sikerült megnéznem, ahogy láttam a védelem nem volt a helyzet magaslatán. Tudnátok valami bővebb összefoglalót mondani? Illetve a szokásos gyenge emberek hozták a formájukat? Köszi

  • Rammschein

   felesleges, ugyanaz a sz-r volt mint eddig kb… semmivel sem különb… és hasog a fejem, hogy valami értelmesebbet írjak…

 • Nah Jose élete nyilatkozatat adta…

  • Rammschein

   tudsz adni valami infót/linket, hogy mit?

  • Endy919

   Vannak golyói és lemondott?

   • A faszt… mindenki hibás. Van itt FA, pundits, referees anyázás.

    • Endy919

     Titokban reménykedtem . Akkor Abránäl a kocka . Remélem hatost dob.

    • Rammschein

     csak a hülye csapatát védi, akik nem tudnak felmutatni semmit, mert ha elküldi őket is a ‘csába, akkor még annyira nem fognak semmit csinálni meg motiváltalanabb lesznek… ezért bullshittel

     • Rammschein

      azért basztatja a játékosokat is…

      • Sir Idemitirjak Boglárka

       (név nélkül, és a kezdőbe gyenge játékost cserél egy másik gyengén?játszó öregre)

       • Rammschein

        persze, hogy nem mond neveket, kollektívan értettem én is meg ő is, hogy cseszegette őket… 🙂

   • Sir Idemitirjak Boglárka

    Fordíts és tömöríts tesó! (már ha nem haragszol meg a megszólításért)

    • Igazából csak az kemény rész, amikor azt mondja, ha ki aakr a cfc rugni, ki kell rugniuk, mert o nem megy el, mert o a legjobb manager a vilagon és biztos benne, h top4 ben leszunk. És lényegében azt forszirozta, h hiba lenne azt gondoloni, hogy az o hibaja az egesz, h vegre mindenkinek a klubnal fel kene ismernie a sajat felelosseget, jatekosoknak stb. Me birozas, h osszeroppantunk, amikor nem adtak meg a tizit…

     • Sir Idemitirjak Boglárka

      Top 4 leszunk ezzel játékkal? Mégsem én vagyok a túl optimista 🙂
      Az meg hogy kinek mi a felelősége és kinek mi a dolga, azt k*rvára neki kell rendeznie és az alapján cselekednie.
      Ma a bíró meg szar volt de ugyanúgy a két csapat felé, egy szavunk nem lehet.

      • reálisan, ha hirtelen osszekapjuk magunkat, akkor sem reális a top4 sztem… hhoz tul nagy valtozas kene, tul hosszu winning run, ami tavaly sem volt rank jellemzo, és sok csapatnak a bukdacsolasa kene. Nem lesz itt top4.

       • Sir Idemitirjak Boglárka

        Előzőnél írtam jelenlegi helyzetben, a reális az EL győzelmes indulás. 🙂

   • Endy919

    Amikor elkezdett costazni kikapcsoltam . Mindenki hibas fa birok isten fasza , de miert kaprtunk harmst ? Otthon. Es miertcrugtunk csak egyet ???

    Betelt a pohar José.

    Imádlak , tisztellek de a töketelenséged túllőt a célon.

    • Nézd végig.

     • Endy919

      Nem érdekelnek a kifogásai. Ezt a fos stotont akkorcis verni kellene ha a bíró nem fújna be 2 tizit.

  • myheartisblue

   Ebből akkora eltiltás lesz mint ide Moszkva! 😀 ” It´s time to say clearly: The referees are afraid to give crucial decisions to Chelsea. A HUGE PENALTY we don´t get at 1:1.”

   • Sztem semmi durvat nem mondott, inkabb Abranak szolt be kemenyen, az eros volt kicsit.

    • Rammschein

     Abrának?

     • Igen. Üzent, h oriasi hiba lenne kirugni o, mert o a legjobb, aki valaha edző volt a chelseanel.

      • Endy919

       Igen 2004-2007 a legjobb volt

 • http://www.oddschecker.com/football/english/premier-league/next-manager-to-leave-post

  Egyelőre 2. helyen áll José a kirugasi listan (888-on lgalabbis.)

  • Endy919

   Miert , ki az elso?

   • big black Dick Advocaat

   • de nézem és erősen esik sok más oldalon is. Bet Victor 11-ről ment le 8-ra most.

    • Endy919

     Ilyen magaz a szorzó? Szerintem természetes hogy repül.

 • Endy919

  Zenzo , Wudi , ha José repülne posztot szeretnék írni. Ha megtörténne akkor pls kontaktot kérek.

  • Légyszi engedjétek neki, de csak egy feltétellel: fél üveg pálesz utan kezdheti a megírását 😀

   • Endy919

    Másik felével mi lesz ? 🙂

    • Azt megissza Zenzo a válaszposztra készülve

     • Sir Idemitirjak Boglárka

      Vagy én ha lejön Pécsre igaz az támogató poszt lesz!:D

    • sosem tiltottunk senkit a vendégposztolástól, semmilyen esetben. Viszont értelemszerűen csak jóváhagyott poszt mehet ki, szóval a mi szintünket üsse meg 🙂
     lionrampantblog@gmail.com

     • Endy919

      Barátom. Tudom , hogy most részeg vagyok , de légyszives ne minősíts olyan szintre hogy képes lennék szemetet kidobni a kedvenc blogomra. Szóval ha José megy , fogalmazok 🙂

      • feltűnően gyorsan józanodsz, szóval lassan ez már nem lehet kifogás :))

       Egyébként ez nem neked szólt, csak úgy általánosságban. Ha bárki legyen is az illető, nem valami ordenáré szart küld, kikerül. Aki olvassa a posztokat, úgyis tudja, mi fér bele, aki meg nem, az ne akarjon posztolni, egyszerű ez 😀

       Sajnos amúgy van egy olyan érzésem, hogy nem sokára posztolhat uram… :

       • Sir Idemitirjak Boglárka

        Csak nem kiismerte Abrát ezalatta “pár év” alatt??? 🙂

       • Endy919

        Elmúlt már egy pár órara amióta ittam. De hs hivatalosan valaszolok igyekszem a betuket eltalalni ;D

     • Sir Idemitirjak Boglárka

      “Mi szintünket üsse meg” ez mióta kihívás??? 🙂
      De ha időm engedi akkor erre a meccsre is terveztem, igaz ez kétes így még.

      • nem muszáj ám olvasni 🙂 😛

       • Sir Idemitirjak Boglárka

        Ugyan, olyan sok minőségi blog van az országban, hogy nem értem miért vagyok itt. #sarcasm

        • mehehe, próbálunk javítani mi? :DDD

         hülyéskedtem nyilván, értem ám a viccet, mégha néha nem is tűnik fel senkinek 😉

         • Sir Idemitirjak Boglárka

          Én is elsőre értettem, de azért kis jelet adtam, hogy nem ám berágsz aztán kikell dobnom téged a blogról!
          Gáz, hogy nem csak javítás, hanem tényleg így van!

 • http://www.skysports.com/football/news/11668/10017079/jose-mourinhos-chelsea-fate-to-be-decided-by-players-says-jamie-redknapp

  Kisredknapp azthiszem egész jól összefoglalta, és rátapintott a lényegre sztem.

  • kb a felével egyet is értek. Ezt a Matics dolgot viszont pölö nem vágom: 1-1 volt, mikor behozta. Kellett valaki, stabilizálni a kp-t, és le kellett kapni Ramiest, aki nem volt jó megint (és akkor finom voltam), ráadásul besárgult, és a bíró láthatóan megjegyzett pár buta faltot, amit addig nem díjazott. Aztán Matics egyrészt megint hibázott két orbitálisat 4 perc alatt, mi pedig hátrányba kerültünk. Védekező játékos helyére kellett hozni egy támadót. Vagy védőt kap le, vagy Maticsot. Nem volt választás.

   Azt sem értem, hogy miért baj a rotálás. Eddig ezért rinyált mindenki. Most persze ok van rá. Nem az, hogy “JM nem tudja, melyik a legjobb csapata”. Tudja, csak az nem teljesít úgy. Sajnos viszont eddig hiába próbált ki kb 8 meccsen 8 variációt, mind szar volt – de hát, szarból várat, ugye.

   Azzal viszont egyetértek, hogy JM feje a guillotines-ban van, és a kövi meccseken a csapat érte is játszik.

   • Endy919

    Kövi meccseken már nem ő lesz a padon nyugi

   • Sir Idemitirjak Boglárka

    “Azzal viszont egyetértek, hogy JM feje a guillotines-ban van, és a kövi meccseken a csapat érte is játszik.”
    Hazardot padra rakra, fiatalok nem kaptak lehetőséget, Ivatól meg Fabrétól várja akkor aláírhatja a lemondását. 🙂

    • továbbra sem tudom elhinni, hogy komolyan gondoljátok, hogy tizenéves, nulla tapasztalatú srácok fognak kihúzni bennünket a szarból.

     Egyébként meg én is biztos tőlük várnám, a klasszisaimtól, akik ismernek, és együtt harcoltunk címekért, nem pedig olyan ifiktől, akikkel még eddig ötször találkoztam.

     • Sir Idemitirjak Boglárka

      Jó, de ha klasszisiam eddig 10ből csak 8szor szopóágra tesznek (Matic, Fabre, Iva, Cahill, tkp tagjai) akkor 11.re is tőlük várnád?

      • a kérdés jogos, és nem tudom. Még sosem voltam hasonló helyzetben sem. Úgy gondolom, hogy igen. De persze, a fasz tudja. Én teljesen más típusú ember vagyok, nem vagyok jelen állapotomban kifejezetten alkalmas vezéregyéniség, nem vagyok az a vezető figura. Én túl optimista, lojális, és jóhiszemű vagyok ahhoz, hogy erőskezű vezető legyek. És JM helyében én valószínűleg megírnám a saját magam elleni lemondató petíciót, berobognék az öltözőbe, és ordítva kiabálnám, hogy aki úgy gondolja, lépjen elő, és írja alá. Aki meg nem, vagy csak fosik, az meg hajtsa ki a belét, mert eddig sem volt, de most már ennek a fele sem tréfa. Felmondani nyilván nem mondanék fel én sem, mikor a hátam mögött ott egy friss 5 éves szerződés, ami garantálja a fizetésem jó sokáig még, vagy egy fasza végkielégítést.

       • Sir Idemitirjak Boglárka

        Mondjuk az általad leírt megoldás még célra vezető is lenne kiderülne ki az aki még hisz a rendszerben, és ki az aki úgy itéli, hogy ez így már halálra van itélve. 🙂

      • Endy919

       Szerintem még mindig ott vagyunk hogy nincs klasszis a keretben

       • Sir Idemitirjak Boglárka

        Na baszki te iszol azóta tovább??? 😀
        Megszokott bajnok embereim és ugyanaz 🙂

        • Endy919

         Nem nevezek egyszezonban kiemelkedően teljesítő játékost klasszisnak , bocsi . Amúgy nagyon szeretem Edent de 3 éven egy szinten van.

         • arról majd azért beszélgessünk már el, 1-2 nap múlva, ha már észnél leszel teljesen, hogy mondjuk Terry szerinted miért nem az. Mondjuk tudod mit, időt spórolok, mert aki szerint JT nem az, annak még sokat kell tanulnia a fociról.

          • Endy919

           Igen JT az . De en inkább a fiatalabb garnitúrára éloztam . Szerintem JT személye mindenkinek megkérdőjelezhetetlen.

          • fiatalabb garnitúra alatt kit értesz? Mert értelemszerűen egy 22-23 éves srác még nem lehet klasszis, csak jó úton haladhat afelé 🙂

          • Endy919

           20tól 30ig

          • Sir Idemitirjak Boglárka

           (Szerintem Messi 22-23 évesen klasszis volt, bármennyire nem bírom a barkát)
           Pl én azt tartom fiatalab garnitúrának akivel 5 év múllva számolhatunk, 27 éves top játékos, vagy 23-24 éves jól teljesítő.

          • Messi az Messi, de az utóbbi 20-30 év futballjából kb az egyetlen, szóval ő max szabályt erősítő kivétel. Mert még CR sem volt akkoriban az, talán Owen és Rooney említhető, aki így hirtelen eszembe jut, akik már klasszisnak voltak tekinthetőek fiatalon. A másik véglet Drogba, akiről 25(?) éves koráig csak az anyja hallott, nyilván ez sem jellemző. De a legtöbb klasszis, Zolától Pirloig, van Basten, Maldini, Zidane, Nedved, Bergkamp, stb, most csak példák ad hoc, de egyrészt mindnek volt gyengébb periódusa, másrészt egyik sem 20 évesen volt klasszis, hanem folyamatában.

           De például hogy visszacsapjunk a mostani Chelseare, Fabregast nagyon nehéz nem klasszisként emlegetni, és akkor csak 1 példát mondtam a sok jelenleg bénázó közül.

          • Sir Idemitirjak Boglárka

           Folyamatban értem én, de azért 3 éve keresi szabad kasszával az lassan sok, jelenlegi eredmények meg nem bizonyitják, hog megtalálta a klasszisait. 🙂

          • JM sosem volt egy nagy igazoló zseni, egy bajnokcsapatot meg csak összehozott, szóval azért…

          • Sir Idemitirjak Boglárka

           Ancotti is összehozott egy bajnokit, utána meg kilátástalanabb helyzetet volt mint most 🙂

          • Endy919

           Nyakába kapott egy Torcsit . Ne feledd.

          • teljesen más eset. Ancelottinak kb nem volt saját igazolása a Chelseabe, ő is a bástyákkal lett bajnok, mert egyedül Pirlot akarta, őt meg nem kapta meg (érkezők Turnbull, Sturridge, Zsirkov, Matics abban az évben, mikor bajnok lett), aztán mikor ő igazolt, megbontotta a védelmet Luizzal, meg a kp-t Ramiressel, meg a csatársort Torresszel. Tök mind1, melyiket hozta ő, mert Josét is azokkal az igazolásokkal azonosítjuk, akik jöttek most.

           JM-nek most ugyan még volt egy Drogbája, de nem a csúcsrajáratott, hanem a 37+ éves, viszont rakott a helyére egy Costát, meg adott alá egy gólpasszgyárat. Tett mellé egy romboló kp-t, Terrybe oltott egy szezonravaló önbizalmat, és kihozott egy fasza szezont Ázárból, Azpiból meg Ivából.

          • Sir Idemitirjak Boglárka

           Én úgy érzem Mou szabad kezet kapott, ezért nem szálltak érthetetlen miliók sehova mégis hagyott lyukakat amiket most gáz esetén nem tud mivel betölteni

          • de milyen lyukakról beszélünk? Hogy nem vett még egy Ivanovicsot, Maticsot, Ázárt, Costát, Oscárt, Terryt? Mert kb felsoroltam pár “lyukat”, amiket most szar teljesítmény okán “be kéne tömni” 🙂

           Azért ne felejtsük el, hogy elvileg volt itt egy FFP is, és ha mi nem tartottuk volna be, repült volna a büntike. Most égetően hiányzik egy jó csatár, vagy egy támadó, ami volt ám bőven, itt volt Lukaku, Mata, KdB, Schürrle, Salah, csakhát ugye akit jó pénzért el lehet passzolni, miért ne, ha a csapat meg áll. Arra nem lehet gondolni előre, hogy a kezdőd úgy dönt, ősszel nincs kedve focizni. Közben szereztünk azért egy Cuadradot, nem vált be, van ilyen. De azért van itt egy Zouma, akartunk mellé egy Stonest, Luis is volt, de aztán ő inkább távozott, szóval darabra azért eléggé jól megvoltunk, és meg is vagyunk. Az meg, hogy egy top-Ázárt vagy top-Fabregast vagy top-Ivát nem tudunk pótolni, hát, talán ne lepődjünk meg. A baj az, hogy ha csak egy “esne ki”, nem lenne gond. De nálunk mindenki kiesett….

          • Sir Idemitirjak Boglárka

           Én a védelemre gondoltam, ahova jött egy Dibodzsi aki a kezdő közelébe sincs, illetve playmaker, mint Fabre vagy Oscar konkrétan egy sincs kétposztra, pedig a 4-2-3-1 enéklül halálra van itélve.

          • Endy919

           Owen ? Nemár . 4-5 évig focizott , amikor elment a Realba be is fejezte a karrirét. Tipikus egycsapatos játékos.

          • szerintem veled elbeszélünk egymás mellett, megint

          • Endy919

           Elolvastam mégegyszer smit írtál és azr is amit én , de nem tudom , hogy mit írtam rosszul . Owen csak a Poolban játszott , amint csapatot váltot eltévedt szegénykém mint Carrol.

          • de én ezt arra írtam/értettem (volna), hogy kb ő volt még olyan, aki már huszonpár éves korában klasszisnak számított – más kérdés, hogy aztán összességében nem lett az.

          • Endy919

           Te 2-3 szezonos játékost klasszisnak nevezel?

          • a 2-3 szezon után addig nyilván, amíg után másik 2-3 szezonon keresztül be nem bizonyítja, hogy mégsem az

   • Ezekkel a részletekkel én sem feltétlen értek egyet, de ez szinte mind1 is, mert ezek csak ok keresések, azokat senkinek tudja igazán pedig, h mik. A lényeg viszont tényleg ez, hogy rövid távon most a játékosok tudjak visszahozni ezt a szezont.

 • Endy919

  Annyi gondolat van a fejemben hogy most tudnék írni egy kurva hodszú búcsu posztot Josénak.

  Sajnoa mire oda jutok, ez már nehezebb lesz 😀

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   Ismerős az érzés, de a bölcs gondolatok leírására kell egy nap, addig a fele csak hirtelen indulatból születik. 🙂

  • Írd le most töki, nem hiszem, hogy elavulnának a gondolatok – amikorra szükség lesz rájuk. Októberben még 5 meccse van a csapatnak: Villa, Kijev, WHU, Stoke, Pool. Ha nem nyerjük meg mind az ötöt – és a ma este után azt mondom, már az is nagy szó, ha hármat nyerünk, akkor szerintem JM novemberre már nem a Chelsea edzője lesz.

 • RDM menesztését kb. mikor hozta nyilvánosságra a sajtó? Akkor én egész nap távol voltam a géptől.

  • nov 21, ha dátum érdekel

   • Nem, az megvan, a napszak.

    • valamikor délelőtt. Reggel még nem, szerintem kb 10-11 körül, de nem vágom pontosan, mert dolgoztam.

     • utánakerestem gyorsan, a BBC-n 12:30-kor jelent meg a cikk. Telegraph 9:55, Guardian 9:37.

 • most néztem a JM interjú egy részét, azt vágjuk, hogy Willt azért kellett lecserélni, mert beteg, és félidőben behányt az öltözőben? hmmmm.

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   (Ebből mennyi igaz kérdés mert a szabin kivűl a szokásost hozta)

 • emazohun

  Djilobodji-Zouma kh-páros kell legközelebb
  Kenedy,Traoré, Loftus-Cheek, Remy is kezdő lesz remélem

  • ennyi fiatallal nem fogunk kezdeni sosem, az tuti. Másrészt, lesz Costa, szóval Remy is mehet vissza a levesbe, mert amit ma is mutatott az arra kb jó lesz.

   • emazohun

    A Villa ellen még nem
    Nem tudni,hogy az új menedzser hogy gondolja

  • Endy919

   Aztán felébredsz…

   • emazohun

    A rémálomból? Mert most az van

 • McDennis

  Ti kirúgnàtok Joset?

  En semmikep sem. Sajnos kevés ember kepvisel a csapatunkban vilagszinvonalat, de az edzonk mindenkepp. Persze.. ez most nem latszik, de ez a kulonbseg edzo es jatekos kozott. Ha diego costa feleve semmit nem csinal a palyan csak balhezik akkor is kezdo lesz, hacsak nem eltiltott. Ezzel szemben egy edzonek eleg 1-2 honap es mar az utcan talalja magat.

  Raadasul – ahogy mar emlitettem- en edzobuktatasra gondolok mint minden baj forrasa. (Szeretem a konteokat is ,igen) ez ellen viszont csak rovidtavon jo megoldas az edzocsere.

  Bocsanat a formatumert. Telefonrol irok

 • Lavid Duiz

  Na, én ilyenkor szoktam csakazértis! valami Chelsea cuccot magamra venni / aggatni a következő napokban.
  Amúgy fogalmam sincs, hogy mi az oka ennek az egésznek.
  Szerintem Zsozé jövőjét illetően nagy kérdés lesz, hogy a BL csoportkörből tovább jutunk-e? Ha nem (van rá esély ezek után!), akkor elküldik, szerintem.
  Azt nyilatkozta a Zsozé, hogy ő magától nem megy el, csak ha küldik. Miután újra idejött akkor azt mondta, hogy ha esetleg olyan helyzet alakul ki egyszer, hogy nagyon nem jól mennek a dolgok, akkor nem várja meg, amíg kirúgják, ő fog felállni a kispadról. Azóta már új szerződést kötött, persze. Új szerződés, új feltételek? 🙂

 • Zola

  Most akkor nyugodtan ugassatok le,de ez szerintem edzo buktatas.zsoze a carnero uggyel mindent elbaszott,legfokeppen a renomejat a kulcsembereknel.hazardnak iden volt egyaltalan komoly helyzete?egyre jo ez,hogy a sok divat matyi mehet megint sport tv-t nezni.zsozenak mennie kell,tobb lehetoseget nem adhatnak neki,mar igy is kurva nehez lenne bl helyre beerni.jojjon klopp,en orulnek egy offenziv csapatnak.

  • Endy919

   Egyet ertek kivéve Kloppot. Őt nem nézem semmibe.

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   (csatlakozom, pedig eddig én is hihetetlennek hittem, de bennem is ez fogalnazódik meg, hogy a szar az adagolóban van)

   • Zola

    Ilyen formaesesre nincsen pelda szerintem a modernkori labdarugasban. es wilmos goljai……most mind a 4 nem ugrik be,de volt ott egy veletlenul bement mert senki nem fejelt bele,ez a mai meg beadas lett volna,de elbenazta es kapura ment.:-Den kamazom zsozet,de mar a jatekosai ellen fordult,ami nem szokasa,es ha azok nem akarjak,akkor mennie kell.persze ez csak elmelet,de azert egyre jobban osszeall.

    • Endy919

     2 olyanja volt Willinek matmint potya szabadrugas

    • Sir Idemitirjak Boglárka

     Ahogy lejjebb lapoznál én is ezt írtam, ha a játésaira nem számíthat akkor sajnos nincs itt helye, tavalyi év bármennyire is klappolt.

     • Zola

      Akkor az idei meg kloppoljon.:-)szerintem vege,legkesobb hetfon delig bejelentik zsoze tavozasat.

 • Más: néztem most a chelsea tv-n egy Porto-BL meccs előtti felvezető beszélgetést Cudicini és Ferreira között. Elég kis bénácska volt, de hát biztos most bontogatják még Chelsea tv szakértpi szárnyaikat 🙂 Viszont PF hiába beszél relatív jól angolul, kiborító: az ő “őőőő-zése” a “you know like aaaa” és ebből öt percben kb ötszázat sütött el :DDDD

 • Blue One

  Nagyon remélem, hogy meglesz a BL…

  Cahill? EZ komoly? Nem tud(sz) levenni egy labdát? (Gól előtt lehet látni, hogy le fogja tenni másnak miért nem áll messzebb? Matic háttal álló emberre ráront izomból hátha lefordulnak róla…

  Otthon vezetésről kapunk ki. 3 gólt kapunk (és lehetett volna több is). Már nem pofonért jönnek hozzánk, hanem gálázni. Azt hittem az arsenal elleni meccs forduló pont lesz. Tévedtem…

 • kasata91

  Nálam mostmár egyértelműen edző buktatás. Ilyen falábú banda más okból nincsen. És szerintem Eva ügy az oka mindennek.
  Vígan elzavarnám Josét ha lenne minőségi alternatíva a helyére….eddig tartott a türelmem.

  • kasata91

   Ja amúgy elég ittasan, családi program zárultával csak azért jöttem fel, hogy elolvassam hogy van-e még edzőnk….

 • Blue One

  A rossz ( akarom mondani borzalmas) eredmények ellenére is azt gondolom, hogy Mourinho a legalkalmasabb ember a posztra. Nem kell őt bemutatni senkinek. Nem csak akkor kell kitartani mellette mikor oktatja a bajnokságot, hanem akkor is amikor nem megy neki. Sajnos megtudtuk, hogy van olyan, hogy neki se megy.

  Remélem, hogy a szurkolók minden meccsen éltetni fogják őt. Ez egy üzenet lenne az egész világnak, bele értve Abrát is. (Bár nem hiszem, hogy edzőváltásban gondolkodna). Hadd lássa az egész világ, hogy mennyire IMÁDJUK MOURINHO-t!!!

  Ennek tudnák örülni nagyon, másnak meg ugye nem lehet sajnos…

  • Blue One

   Ugyanez elmondható a csapatról is. Mellettünk is ott kell lenni. Ilyenkor válik szorosabbá a kapcsolat, nem pedig mikor szárnyalunk. Ha már hullámvölgyben vagyunk, akkor mászunk ki belőle együtt, hogy majd a csúcson együtt örülhessünk. Hisz ez a szép az egészben. Legyünk olyan szurkolók, akik reálisan kezelik a helyzetet, és nem hátrálnak ki a csapat mögül. Ismerjük el, hogy förtelem, amit mostanság csinálunk, de mindig tegyük hozzá, hogy hiszünk Mourinho-ban és a csapatban. Legyünk olyan szurkolók, akik nem mutogatnak a hibásokra és nem követelik José fejét. A klub történetének legsikeresebb edzőjét…