Újabb lehetőség

siker_vs_kudarc_keszAztán majd elválik, hogy a feléledésre, vagy a bukásra. Kedd este a helyszín Stoke-on-Trent, hogy verné telibe az ég, mintha nem lenne elég bajunk enélkül, meg Clattenburg nélkül is. Egy sorozat, aminek címvédőként mentünk neki, eddig nem sült el valami fényesen, itt a lehetőség javítani valamit a renomén, és továbbot inteni a Ligakupában, ehhez azonban nem kevésbé kiváló ellenfelet kell legyűrni, mint a Stoke.

No nem azért, mert a Stoke amolyan mumus lenne, a nyolcvanas évek óta kétszer sikerült kikapni tőlük, az egyikre bizonyosan emlékezünk többen is, ez már a HappyOne nem túl happy hourja volt 2013 decemberének hajnalán (3-2), a másikat még ’95-ben sikerült összehozni, amikoris egy döntetlen után 0-1-el kiejtettek bennünket – honnan is? Ja igen, a ligakukából. Az volt a két csapat utolsó találkozása ebben a sorozatban, és tekintve a formánkat, és a mákkal való eltelítődésünket, lehet, hogy 20 év után képesek leszünk megismételni ezt a remekbeszabott sikert. Ja, még egy pici adalék: a jelen sorozatban még egyszer sem győztük le a Sztókokat. A hetvenes években egymás után háromszor sorsoltak össze bennünket, ’72-ben és ’73-ban már elsőre sikerült kiesni, míg ’74-ben két döntetlen (1-1 és 2-2) után egy harmadik találkozón 6-2-re kaptunk ki – illetve az imént említett ’95-ös esemény egy 0-0 után egy 0-1.

A képen Chelsea mezben Mark Hughes a '95-ös Ligakupa meccsen
A képen Chelsea mezben Mark Hughes a ’95-ös Ligakupa meccsen

Amúgy is ritkán verjük meg nagyon a Stoke-ot, az nem túl távoli múltban ez kétszer sikerált: 2013 januárjában egy rendkívül szürreális meccsen 4-0 a Britanniában (ebben két Walters öngól és egy Lampard büntető segített), és van egy ennél jóval kellemesebb emlék 2010 áprilisából, mikor a jómadarak egy hetessel a hónuk alatt mentek haza a Stamfordról, többek között egy Kalou mesterhármassal. Ezeket a szépségeket leszámítva azonban a kevés döntetlen mellett a legjellemzőbb eredmény az 1-0, na most ha valamiben biztosak lehetünk, akkor ez az eredmény, ami nem lesz.

coc

A Stoke épp egy hellyel áll előttünk a PL tabellán, egy hellyel és egy ponttal, meg egyel jobb gólkülönbséggel. Utóbbit mondjuk nem a rengetegsok lőtt góljuknak köszönhetik, viszont nem is kapnak olyan vészesen sokat. Bezzeg mi… elképesztő adat, hogy a PL élmenői (Arsenal, a két Manchester, de még a Spurs is) 8 kapott gólnál járnak. Mi tizenkilencél… szóval, ha José azt mondja, hogy Ázár leül a kispicsájára, mert b*szik védekezni, akkor ezen kell elgondolkodni, nem azon, hogy szegény srác vajon tényleg ezt érdemli-e. 19 bazzeg. Leírni is fáj.

Mellettünk szól, hogy a Stoke a szezonban az idegenbeli meccsekre tartogatja az eredményeket, otthon kifejezetten rossz sorozatot hoznak: a hétvégén épp a Watford mattolta őket kettővel, de ezt a bravúrt a kiesőjelölt WBA is megtette már a Britanniában, és tulajdonképp egyetlen hazai győzelmüket a B’mouth ellen aratták. Szóval, Hughes-ék otthon a verhető kategória. Viszont, elnézve a mi idegenbeli mérlegünket (1-1-3), a jóisten sem tudja, mire számítson.

Mindenki kedvence, a sármos Charlie Adam és bandája ugyancsak nehezen jutott el idáig, az első (második) körben a Luton Town borzolta az idegeiket egészen a büntetőpárbajig, ahol aztán nagy nehezen 8-7-re sikerült diadalmaskodni, pedig nem B csapattal álltak fel. Az előző, harmadik körben aztán meglepő magabiztossággal intézték el a Fulhamet (1 kapuralövés, 1 gól). Mi verhetjük picit magunkat kivételesen, mert a szezon talán legsimább meccsén jutottunk túl a Walsallon, a keretben fiatalokkal – amire ugyan most kevesebb az esély, de a szükség rávihet: a sérültek közt van elviekben továbbra is Tibóca mellett Ivanovics, Remy és Pedro, no meg hát a jómadár Matics is épp letölti a pirosas büntikéjét a sztrók ellen. Nem érzem azt a percet, ami elhozná, hogy G’LoboG most kezdje meg Chelsea-karrierjét a Chelsea védelem tengelyében, de Rahmant talán ismét láthatjuk, bízva abban, hogy Hutton óta Mikelen gyakorolja, hogyan kell felöklelni az ilyen Arnautovics-féléket, nempediglen felkenődni reájuk, mégha az ő oldalán elvileg majd Shakirával kell is szembenézzen. S ha már Mikel, kíváncsian várom, hogy Mou hozzá mer-e nyúlni Matics hiányában a nigériaihoz, vagy Ruben ismét kezdhet egy meccset (esetleg egy kellemes mindkettő). Mellette a másik nagy kérdés, hogy az utóbbi időben feltűnően, és többnyire indokolatlanul jegelt Oscar talán lehetőséget kaphat újra, én pedig azt sem bánom, ha a kezdőben a két oldalán Kenedy és Traoré rohangász.

Persze elvileg a portugál esetében, és kicsit az eredménykényszer ismeretében ez már az elképesztően álomkategóriát súrolja ugyebár, nodehát tartsuk magunkban a lelket, hogy az már az igazán jó világ, mikor a meccs után nincs kedved elaludni, mert a valóság szebb az álomnál. A küldetés nem lehetetlen, legyőzni a Stoke-ot, és továbbmenni a kupasorozatban, mi viszont most ugyancsak feszegetjük a határokat. Az afféle basic dolgokat, minthogy naagggggggyyyon kéne a továbbjutás, meg a győzelem, nem veszem elő, ezt most még az is tudja, aki életében nem hallott még a Chelsearől.

A Digi az Arsenal-Sheffield meccset fogja adni, így mi valami jóféle folyattatásra szorulunk (aka streaming, még mielőtt valaki a pornócsatornát kapcsolná be), aztán valahogy majdcsak beszerencsétlenkedjük magunkat a következő körbe. Fél Anglia így is rajtunk röhög, jó lenne már egy kicsit visszaröhögni. Nincsenek már kifejezetten nagy elvárásaim, de kezdhetnénk mondjuk azzal, hogy holnap egy viszonylag ellentmondást nem tűrő meccsen megfingatjuk a házigazdát. A kedd az egy szép nap ehhez.

 • SJ

  Én sem hinném, hogy most Hazarddokkal/Fabrékkal fogunk felállni, jó lenne ha a fiatalokat erőltetné este Mou (egy Aina, Papy, Ruben 3asnak örülnék,de erre nem látok sok esélyt!).
  A gond szerintem az, hogy szinte már csak erős csapatok maradtak ebben a sorozatban, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy tavaly az első 3 Coc meccsünkön milyen könnyű sorsolásunk volt, szóval nem biztos, hogy idén, a jelenlegi helyzetünkben, annyira erőltetni kéne ezt a Ligakupát!
  Amúgy figyelemmel kísérem Christensent, kimondottan sokat játszik a Gladbachban és ugye saját nevelés, szóval ha a jövő szezon végéig valahogy kihúznánk a kh poszton(magára találna a jelenlegi védelem), akkor lenne esélye bekerülni ide a kezdőbe szerintetek?

  • Fél szemem én is rajta tartom. Németben most játszik, és többnyire jól, meg a válogatott környékén is megfordult már, szóval ha ezt tudja tartani, szerintem ő is belenőhet a keretbe. Márha, nem hozunk egy Varane-t vagy Stonest időközben.

   • kasata91

    És akkor ehhez adjuk hozzá José ‘hosszú távon Chelsea edző’ Mourinho véleményét a Bundesligában való helytállásról. És az egyenlet végeredménye máris újabb 1 szezon kölcsön. (vagy elpasszoljuk egy riválisnak)

    • nagyon negatív tetszik lenni az utóbbi időben uram 🙂
     JM-nek nincs baja a BuLival, ha megfelelő emberekről van szó. Elvégre játszott már a kezei alatt egy Ballack, Khedira, Özil, ahol nem volt gond, honnan jönnek. JM leszarja azt is, hogy ha a francia középvonalból igazol, ha a játékos érdemes rá (Cech, DD, stb), szóval ez csak maszlag. José ez embert nézi, a kvalitásait és az aktuális teljesítőképességet, meg, hogy a 11-be mi fér be és mi nem.

     • kasata91

      Igen, kimondottan szűkében vagyok a remény skill-nek jelenleg.
      Azért DD fizikumával és lendületével jöhetett volna bárhonnan. Cech kapus, ami más tészta. Ballack meg kész játékosként érkezett, nem fiatal tehetségként.

      Én kimondottan hiányolom a szélső védők támadójátékát, és ebben látom főként a támadásaink kilátástalanságát. Ugyanis amíg, Hazardra 3-4 védő jut addig nem tudom mit várunk tőle. Azpi balon nem hasznos előre játékban, Jobboson meg Zoumat játszatjuk, aki támadásban inkább kerülgetni való szekrény, mint hasznos.
      Amikor Azpit láttam a jobb oldalon, kimondottan tetszettek a beadásai. A balon Baba is lendületes előre. Szerintem jóval könnyebb lenne létszámfölényt kialakítani, ha jobban megosztanánk a védők figyelmét. Nyilván nem lehet ész nélkül előre menni, de szerintem lényegesen több potenciált jelentene, ha legalább a sansz meglenne, hogy ha felmegy csinál valami veszélyeset.

 • Rammschein

  Annyi sportcsatorna van Magyarországon, hogy válogatni is nehéz néha közülük, és a Diginek is most lett egy 3. beüzemelve, erre nem adják a meccset? :”D

  • Nem, mert a digók hétközi fordulóját is ők közvetítik.

   • Rammschein

    Hát… fura… ennyi csatorna mellett. 🙂

    • A többinek eleve nincs a cockra licencesze . A sport tv pölö legnagyobb bánatomra a fakupa meccseket birtokolja, de olyan igénytelenül áll hozzá, hogy bárcsak inkább az is a digié lenne.

     • Rammschein

      Na meg mondjuk a vesszőfutásunk is közrejátszhat, hogy miért nem a mi meccsünket mutatják…

      • Szerintem a nézettségük azóta csak nőtt a meccseikre, azóta már az ellendrukkerek is figyelnek minket.

      • attól még mi vagyunk a címvédők. Ez valami más meggondolás alapján megy, de nem tudom, mi az.

       • Én szerintem itt eleve az idénybeli össznézetségre mennek rá. Az Arsenalt gondolom egyre többen lesték, még minket egyre kevesebben. A Pool is most nézettségrobbanást kapott Klopp miatt, ezért is nem a sokkal izgalmasabbnak kinéző City-Palace meccset adják.

 • Begovic
  Azpi-Zouma-Terry-Baba
  Mikel-Fabregas
  Hazard-Oscar-Kenedy
  Costa

  • Endy919

   És 0:2. Semmi sem szól mellettûnk ezért fogunk viszonylag simán nyerni.

   • Simán a Sztókban? Az még a tavalyi első féléves csapatnak sem ment olyan simán. Emlékeim szerint vért izzadtunk, a Stoke meg azóta sem lett gyengébb. Igaz, év elején nehezen álltak össze, de tavaly is hasonlóan soványan kezdtek.

 • Porto ota nem lattam meccset, ma vegre lehet, h lesz modom. kivancsi vok milyen valtozast tudok eszlelni (ha egyaltalan).

  Hazardrol annyit, hogy oke dolgozzon tobbet, de nem hiszem, h a kapott 19 gol barhogyan konvergalna a teljesitmenyevel, tudjuk, h nem ezen mulik es nem ott kell keresni a hibat, de egyetertek, h ilyen helyzetben neki is oda kell tennie magat vedekezesben, h kisegitse azokat, akik inkabb sarosak.. Nekem nem tetszik, h Edenre ilyen nyomast rak, amikor eleve van rajta, mert nem megy neki elore. En azt mondom o azzal foglalkozzon inkabb tobbet, o a mi kincsunk, mint Barcanak Messi, Realnak Ronaldo, stb, nekik sosem kellett felelniuk a csapatuk videkezesi failurejukert, mert nem lehet erre “pazarolni oket”. Csak konyorgom ne uldozze el Jose..

  G’Lobo G, seriously ? 😀 komolyan ossze kene mar rakni egy gyujtemenyt a neveibol, amiket itt adtunk neki 😀 Ez a top eddig 🙂

  • “Hazardrol annyit, hogy oke dolgozzon tobbet, de nem hiszem, h a kapott 19 gol barhogyan konvergalna a teljesitmenyevel”

   A WHU első gólja legalább 50%-ban az övé, mert az ő embere lőtte. Nem kellett volna más, csak, hogy ott áll előtte, és nincs 64 perce levenni, meg megnézni, meg rákészülni, stb… ha elvárjuk a “csapattól”, hogy együtt támadjon, gondolok itt arra, hogy a védőink kísérjék a támadásokat, akkor szerintem elvárható, hogy a csapat minden tagja a maga módján védekezzen is, ha más nem, egy zavaró bója hatékonyságával. Nyilván mindenki fő feladata legyen, amiért a csapatban van, de azért Hazard teljesítménye nem kicsit esett vissza elöl és hátul egyaránt. Hátul senki nem vár el tőle becsúszó szereléseket, vagy test-test elleni küzdelmeket, de a tracking azért legyen már benne a játékában, ne az, amit most látni tőle, hogy labdavesztés után nem fut vissza az emberrel, hanem szimplán szétteszi a kezét, aztán megáll, ahol van.

   Nagy értékünk ő, de CR/Messi féle bánásmódot majd akkor adjunk már neki, ha eléri azt a szintet. Idén a nulla (fél az elvett miatt) góljával nem igazán vívta még ki, hogy nulla védekezése legyen. Máskor is, de főleg egy ilyen helyzetben csapatjátékosokra van szükség.

   • Ugyanígy állunk Fabregassal is. Tavaly decemberig elképesztően hasznos volt elől-hátul, utána visszavett egy kicsit, de így is stabilabb pontunk maradt. Most meg gyakorlatilag 4 méterre “im so happyzik” az emberétől.

    • agree. Hozzátéve, hogy még a legjobb idejében sem volt épp hatékony hátul, de legalább a szándék megvolt. De épp miatta is, miattuk is lényeges a csapatvédekezés, mert – bár már elmondtuk párszor – de egyre kevesebb a védekezésre legalább halványan alkalmas játékosunk. Costa nem az, Hazard nem az, Fabregas nem az. Ramires kicsit, Will kicsit jobban, Oscar támadó létére az. Cserébe ő meg most nem játszik. Pedro meglepően jó benne, de a hatékonysága nála is elég alacsony színvonalú. Na ehhez jön még hozzá, hogy a védőink is sorra tolják az egyéni hibákat.

     • Hát nem volt egy Makelele, ez tény, de meccsenként több hasznos labdaszerzése is akadt, amiket mesterien adott tovább, továbbá a helyezkedésére sem lehetett panasz. Idén meg mindez a tavalyi kép groteszk változata, mintha csak Dali vagy Munch vette volna át az ecsetet, és festette volna tovább a jelenünket.

      • ** hmmmm, de krvára hiányzik egy jó Essien ebből a keretből… **

       • Én már egy Meggylevesnek is örülnék.

        • gorkaf78

         Főzzé’ egyet, nem túl bonyolult. 🙂

    • MEGAOFF: Cech, ebbe ma utkoztem bele, talan ertekelni fogod 😀

     https://www.facebook.com/ixqanea/videos/1025781010789645/

   • Adom. Azt is, hogy nem CR/Messi szint, de nekunk o van “”csak””, es meg kell becsulnunk, meg kell tartanunk, ha elveszitjuk, o sem lesz, es mostanaban nem akarunk vagy nem tudunk ilyen szintu igazolasokat produkalni.

 • Amúgy ha a támadásaink tudománya megint kifúj a pontrúgásokban (mint az elmúlt 1 hónapban szinte minden meccsünkön), akkor a Stoke-on-Trentben egy kimondottan kemény csata vár ránk, főleg, hogy Shawcross is visszatérőben van. Ha sikerül is Shaqirit meg Bojant tartani a meccs végéig, még úgy is szükség lenne legalább egy értelmesen felépített, kijátszott és befejezett gólra, amit mostanában nagyon nem láttunk.

 • Kevin Friend vezeti a meccsünket ma. Utoljára a CP ellenit vezette, amin bajnokok lettünk.

  • Ő még a minőségibb tagok közé sorolható legalább. Nem egy Probert, de magasan Clattenburgék fölött áll.

 • Lavid Duiz

  Én is azt mondanám, hogy semmit sem veszítünk azzal, hogy ha jelentősen felforgatjuk a kezdő 11-et ma estére, de azt hiszem, ettől sem fog változni a helyzet. A probléma megoldása más lehet.

 • linuxx23

  Ha valkit érdekel, a balkansport.info-n lehet jó minőségü streamen nézni a mai meccset 2usd-ert. Én általaban ezt választom, mert az ingyenes stream-ek szakadoznak és rossz minőségűek.

 • Az esti mecccs kapcsán interjú Kenedyvel >> legjobb rész 🙂

  (már azon kívül, hogy mikor idejött Angliába, azt sem tudta a Walsall meccsig, hogy itt két kupasorozat van 🙂 )

  Ramires és a tudatosság…

  The first goal came from Kenedy winning the ball back high up the pitch and lofting over a left-footed cross for Ramires to score at the far post. The more senior Brazilian reported afterwards he had told Kenedy to serve the ball up in that spot.

  ‘It is true,’ confirms his compatriot. ‘We were talking about it on the bus when we were driving to the stadium. Ramires said if you put it in that area I am going to head one in, and luckily it happened.’

  Mi előre kitalált és megbeszélt taktika, miii 😀 El nem tudom képzelni a pillanatot, mikor Ramires fejében megszületik a gondolat, hogy ma fejelni fogok egy gólt a Walsallnak, majd odaballag a buszon Kenedyhez, hogy figyu tessa, adjá’ nekem egyet fejre, én meg beteszem :))))

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   Komolyan ennek az embernek az egyetlen hibája, hogy elfelejtett focizni. Csak szeretni lehet! 😀

   • Meg, hogy fizikailag egy kivénhedt vámpír.. de egyébként jó arc, csak kár, hogy a Chelsea karrierje 60-65%-át formán kívül töltötte 🙂

 • Blue One

  Jose Mourinho is likely to be on the touchline at Stamford Bridge on Saturday, Sky sources understand.

  • Rammschein

   itt az understand azt jelenti kb. hogy értesülései szerint?

   • Blue One

    Igen, azt.

 • Begovic; Zouma, Cahill, Terry (c), Baba; Ramires, Mikel; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa.

  Subs:

  Amelia, Djilobodji, Azpilicueta, Loftus-Cheek, Traore, Kenedy, Remy.

 • Ja egyébként a hétvégén csak egy létfontosságú rangadónk lesz a Poolal, így megértem, hogy essential felküldeni ma is az A csapatot 90%-ban.

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   Fabregas pihen, többiek leszarva!

   • Mou rájött, hogy többet kéne rotálni. Így már jó.

    • Sir Idemitirjak Boglárka

     Mondjuk ez a Liga kupa hiányzik a legjobban a klubnak, minden bajnoki létkérdés és a BL is huzós még, nem értem miért nem küld fel egy jóval tartalékosabb csapatot José.

     • nektek tényleg semmi sem jó 🙂
      A Stoke egy PL csapat, nekünk meg most minden győzelem kell. Főleg azzal lehet gatyába rázni a bandát. Így is bekerült Rahman, Mikel és Oscar a kezdőbe. Egyedül Ruben vs Ramires az, ami kérdéses, hogy miért nem, de azért meglepőnek nem mondanám. Minden bajnoki létkérdés és a BL is húzós még, viszont itt 4 győzelem meg trófeát jelent. Gondoljatok arra, hogy tavaly ilyenkor a strawberry ellen is Ázárék küldték 🙂

      • Nem tudom, nekem nem tűnik túl célravezetőnek, hogy a Pool elleni bajnoki rangadó előtt a cockban sorvasztjuk tovább a keretet. Ez a hétközi meccs most így is csak teher, pláne a Stoke otthonában.
       Mikelért meg ne legyünk má’ hálásak, Matic eltiltása végett az lett volna igazán bold, ha RLC-t be merjük nyomni.

       • végülis miért nem veretjük meg az U21 keretet…

        • Ja, hát most képzeld el, mi lett volna, ha még 2-3 fiatal esélyt kap. Tiszta anarchia.

         • nem tudok elképzelni olyat, amire elismerően csettintenél.

          • Az utóbbi időben nem igazán tudom, mit lehetett volna elismerni, amit jogtalanul lefitymáltam volna a megérdemelt heroizálás helyett.

 • Endy919

  Ez megint milyen kezdő? Ezen a lófasz kupán miért nem játszhat pl Kenedy és Lótuszcsík?

  • trueblue05

   Meg akarjuk nyerni. Ez a lófasz kupa maradt idénre, ha maradt.

  • bold: Johnny beáll a 80. percben, és az ő fejesével hozzuk a meccset.

 • Ha valaki működő streamet találna, ne fogja vissza magát 🙂 köszi!

 • Endy919

  Traorét amúgy minek tartottuk itt ?

  • amiért szar formát is futunk – hogy direkte idegesítsünk téged 😛
   :))

   • Endy919

    Ó … én nem idegeskedek . Főleg nem ma. Ma én vagyok a happy one.
    Csak a csóri Traorét sajnálom. Nagy benne a potenciál , inkább kölcsönben játszana hétről hétre .

  • Gondolom mert HG, aztán kell a HG mert HG.

   • Endy919

    Ha csak azért mert HG akkor inkább maradt volna Feruz.
    Kár Traorét a padon elrohasztani.

    • ha lenne nagyon sok pénzem, nagyon sokat fel mernél tolni rá, hogy ha kölcsönben lenne, akkor meg az lenne a baj

     • Endy919

      De nem lenne több értelme mint itt rohadnia ?

 • hoppá 🙂 több energia van bennünk 5 perc alatt, mint eddig a szezonban kb összesen

  • kasata91

   Jól kezdünk. Innen tudunk a legjobban reményvesztett szurkolókat még mélyebbre taszítani. 😀

  • WudigessBoi

   Ennyit számít Fabregas:)

   • Sir Idemitirjak Boglárka

    Éppen akartam írni! 🙂

   • eddig nem úgy volt, hogy Ivanovics a vesszőfutásunk záloga? 🙂

    • Rammschein

     Nem, mióta sérült nem 🙂

  • Endy919

   És pont most nem látom ? :/… mindegy a 0:2-es jóslatom még érvényes.

 • Zeng a “José Mourinho, José Mourinho” 🙂

 • Rahmant úgy látszik, jól képzik – nem semmi fejpárbajt nyert.

 • Rammschein

  Costának új a sérója? 😀 (ha már találtam akadásmentes streamet… :D)

 • ó fassssszoom, alakul ez 🙂

  • Endy919

   Mondom hogy nem nezem , ne provokálj. 😀

  • mondjuk azért priceless ismét, hogy konkrétna Hazard védett…..

   • Rammschein

    én is épp azon pislogtam lassításnál :”D

   • Endy919

    Ja , hogy Eden KH-t játszik?

    • jelenleg inkább Stoke kapust, kb a gólvonalról az ő sarkáról pattant kifelé a labda 🙂

 • Rammschein

  Costa elemében van… kár hogy Hazard nem annyira

 • Shawcross jó, hogy visszatért, gyűjti a haverokat. Ha ezt random Chelsea játékos követi el, ez minimum narancssárga lap…

 • WudigessBoi

  Klassz, hogy Shawcrosst összedrótozták…

 • Rammschein

  ehh willian húzza a lábát… így nem lesz szabadrúgás gól… cáfoljon rám 🙂

  • hát mondjuk ezt a szabadrúgást mintaszerűen basztuk el.

 • Zenzo te melyik patakot lesed?

 • Bardsley vs Oscar. Ha az Matics, akkor két pirosat kap egyből.

 • Rammschein

  Na mi van ez sem ad sárágákat csak nekünk?

 • óóó Oscar bazzé, legalább már kaput találtál volna

  • ja, hogy védték 🙂

  • WudigessBoi

   Az a ficakba tartott ám!

   • utána már láttam én is 🙂 nem olyan jó a patakom 🙂

    • Rammschein

     Nézd azt amit korábban linkeltem… olyan mintha kis ablakba néznéd, de az HD. 😀

     • működő stream közben nem merek váltani 🙂 rossz régi beidegződés.

      • Rammschein

       Értem. 🙂 Hát akkor maradnak a pixelek. 🙂

  • Rammschein

   kapus feltolta…

 • Rammschein

  Nevükhöz méltó favágók ezek…. -.-“

 • Hát, a Stoke úgy három pirosnál tart. Chelsea mértékkel 17-nél.

 • Sir Idemitirjak Boglárka

  Arsenal régi formáját mutatja! Oxlade sérülése miatt csereként beállt Walcotot sérülés miatt lekell cserélni a 15. Percben.

  • jujj, ez komoly? :

   • Sir Idemitirjak Boglárka

    Aha, azért őket se lehet irigyelni. 🙂

    • Rammschein

     Ott valahogy mindig is bövelkedtek a sérültekben nem?

    • amióta a Chelseanek szurkolok, ezt az ágyúsoknak egyetlen egyszer sikerült elérni, de nem mostanság 😀

     • Rammschein

      mikor? :O

      • egy bizonyos veretlen szezonban, mikor egy bizonyos Bergkamp épp god_mode-ban tolta náluk 🙂

       • Rammschein

        Végülis érthető, én a zágyúsóknál csak Henry-t csíptem. 🙂

        • Endy919

         Én a Gilberto Silva Ljunberg párost.

 • WudigessBoi

  A Hillsborougban is megy a vidámság, az 5. percben becserélt Walcottot már le is kellett kapni, ahogy nézem.

 • Will lábon állni is alig tud, miért ő lövi a szabikat? Jó szar is lett mind…

  • Rammschein

   Gondolom mióta eresztett pár gólt, Mou meg ő is bízik a lábában… kicsit túlzottan. 🙂

 • a kis streamem hullámzik, vagy esik az eső?

  • Rammschein

   Hát szerintem nem esik….

   • Rammschein

    de csak vak vagyok…hiába HD a stream xDDDD tiszta víz a kamera is 😀

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   Esik 🙂

 • hu gecc…

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   Azért ez messze volt…

 • Costát hála égnek ápolni kell 🙁

  • Rammschein

   Végigmennek lassan a fél csapaton… Zouma, Willi, Costa… és tuti folytatódni fog a sor az ellent ismerve, kevés sárga lappal nekik…

 • Rammschein

  Costát ápolják a pad mellett erre kap egy gyomrost a lasztitól… lmao

 • Ramires…. omg.

  • Rammschein

   sokszor nem tudom eldönteni, hogy a te streamed van előrébb vagy az enyém… de a tied az xD

 • Jóvan, már megy Shefft

 • WudigessBoi

  Pfffff…

 • Sir Idemitirjak Boglárka

  Torres!

  • Rammschein

   csak más árnyalatban…

 • WudigessBoi

  Fújta volna be lesnek inkább.

 • Hazard kettétépése megint nem ért semmit. Bravó spori.

 • kasata91

  HA ezt lehozzuk úgy hogy mindenki egészésges akkor piszok nagy mázlink van…

  • WudigessBoi

   A lelki sebek akkor is megmaradnak…

 • Sir Idemitirjak Boglárka

  Ez nem volt ütés úgy gondolom

 • Rammschein

  Bezzeg ha a mi playerünk vágna oda ilyet nekik egyből mehetnének zuhanyozni… (enyhe túlzással :P)

 • Mikel csecsmutogatósat játszik Freinddel… azt hiszi, meleg? 😀

  • Rammschein

   x”D

 • kasata91

  Wezet a Sheffield

 • Asszem akkor Costa meccsének vége

  • Rammschein

   ne spoilerezz 😛 lehet a streamed vacakabb de előrébb jársz 😀

   • bocs, majd késleltetem magam.
    Az épp felépült Remynek nincs is jobb alkalom a visszaszokásra, mint a stoke… :

    • Rammschein

     egyébként nem kell… azért ez baromi rosszkor jön, szerintem Costa ma nem muzsikált rosszul 🙁

     • sebaj, majd eltiltják utólag, mert szabálytalan módon leszakadt a lépe.

      • Rammschein

       véletlenül sem stoke játékost fognak eltiltani! sőt még mellé Mou-t mert megemlíti a bírót, hogy mennyi sárgát nem adott ezeknek a rugdalkozó barmoknak…

 • Rammschein

  fasza… Costa off 🙁

 • Sirappa

  estet. nem latom a meccset. h allunk? wtf tortent costaval?

  • több aktivitás, támadás és kapuralövés, mint a szezonban eddig összesen, Ramires missed a ziccer, Costát, meg a fél Chelseat szétrúgta a Stoke.

   • Sirappa

    koszi. megyek olvasok tovabb, nem valo ma nekem meccsnezes. Go Blues!

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   Shawcross hátulról tolta közben meg szemből neki ment egy másik védő

  • WudigessBoi

   Biztatóan toljuk, voltak komoly helyzeteink, de a Stoke alattomosan faragja a játékot.

 • Sir Idemitirjak Boglárka

  Azért kurva nagy gratuláció a bírónak, hogy baszna seggbe egy talicska majom. (elnézést a stílusért)

 • Rahman… ez meg mi volt??

  • babence

   ez meg sárga baszki :’D

   • Rammschein

    ehm… konzekvens a bíró… ja, nem :’)

 • Rammschein

  A mieinknek ilyen római kori-beli bronz lábszárvédővel kéne focizniuk… rúgjanak abba bele. :””””D

 • Rammschein

  Willian omfg…leszerelte magát…

 • WudigessBoi

  Az, hogy azon megy el a kontra, hogy előre helyett hátra passzolunk, elég sok mindent megmagyaráz…

 • Rammschein

  LOL elszállt a patakom…:”D

 • hogy les az édes jó….

 • WudigessBoi

  Azért egy Terry-sarkazást akkor is ILLIK megadni, ha méteres les!

  • :)) hogy betette, mi?

 • Rájöttem. Friend is egy buzi. Mikel gyorsabb volt nálam.

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   Épp írni akartam, kezdem felhúzni rajta magam

   • de bazzeg azért nevetséges, hogy a szezonban egyetlen normális bíráskodást kaptunk, azt is egy spanyol bírótól… ez szánalmas.

  • Rammschein

   Legalább MÉG pirosat nem adott nekünk…

 • Rahman… a BuLiban nincs lesszabály? :))

 • azért Wilinek is érik már a csere, ma a legrosszabb önmagát idézi.

  • Rammschein

   egyetértek.

  • WudigessBoi

   Ok, de két kényszerű cserénk még tuti lesz, szóval ezt el kell bírni.

 • huh Begó bazzeg. A védelmünk megint ööö megingott.

  • kasata91

   pfffff

  • Rammschein

   Komolyan amennyire nem örültem, hogy Kürtő lesérült… Bego remek pótlása!!

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   Igazából a kp volt üres, Mikel egyedül maradt.

 • Rammschein

  Hazardot trancsírozzák rendesen………….

 • Shawcrossnak kívánom, hogy ketrecharcoljon 8 huszonnégytonnás nyerges szerelvénnyel.

 • viktor

  nézzetek hülyének, de sztem jól toljuk! még Wili is!
  Csak gól kéne. Mondjuk attól félek, hogy kapunk egyet oszt kész, legalább is idén eddig jobbára ez volt:(

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   Nagyon jó lendületesen kezdtünk aztán a paraszt ellenfél lényegében lerugott akit lehet ez meg egy szar bíró mellett kicsit vissza vette a csapatot, de nem rossz eddig.

 • kasata91

  Mikel eddig lazán túltolja Fabre ideilegjobbját is.

  • viktor

   ja ja. nekem kifejezetten tetszik amit csinál.
   elég sok labdát sikerült eddig szerezni a középpályán. remélem ezt a 2. félidőben is tudjuk folytatni

 • WudigessBoi

  Kettővel ég az Arse – pedig ma kedd van…

  • Rammschein

   nem baj az 🙂

  • lamps8

   és történt 2 csere is a meccsen, azt hittem eltűnt a régi Arsenal, megnyugodtam.

 • Go Blues!

  Eléggé összeszedettnek, koncentráltnak tűnünk fejben. Mintha tudnánk mit akarunk. 🙂 Eddig mindenki jól tolja.

  • Nálam Will és Ramires azért lefelé lóg ki, és sajnos amilyen jó volt Costa, annyira semmilyen Remy. De a csapat összbenyomása jobb, mint eddig bármikor.

   • kasata91

    Rami – RLC a szünetben és jólesz ez

   • Rammschein

    Ismét csak egyet tudok érteni…

 • lamps8

  Sziasztok, megjöttem. ÉS megállapítottam hogy Fabregas egy raklap szart sem ér, még akkor sem ha nem játszik, és a meccset sem néztem.
  Egy streamet valaki dobhatna, köszönöm 🙂

 • Rammschein

  A stream még egy előnye: se magyar kommentátor, se szünetbeni agymenés. 🙂

 • WudigessBoi

  Ez simán törlesztés volt, persze nincs sárga.

  • lamps8

   Friend is hozza a szintet ezt 5 perc alatt megállapítottam.

   • WudigessBoi

    És akkor még nem is láttad az első félidei fércmunkáját!

 • Rammschein

  Oscart fellökik erre nevet a bíró meg a vétkes játékos is… pfff

 • elszállt a streamem 🙁 ha már dícsérgettem, hogy eddig ok volt.

 • Endy919

  Hogy játszanak a csajok?

 • Rammschein

  For fuck’s sake….

 • na, erre jövök vissza.

  • Rammschein

   asszem kár volt sajnos… 🙁 :@

 • Sir Idemitirjak Boglárka

  Cahill 3 méterről történő emberfogása valahogy nem jött be

 • Rammschein

  Hogy lehet így üresen hagyni?

  • Gabor1092

   Cahill volt ott, Terry kiváltott arra az emberre aki adta a passzt

   • Rammschein

    Oké oké, elszállt a streamem és hirtelen nem tudtam melyik az, de akkor is…..

   • Sir Idemitirjak Boglárka

    Aki mellett elötte Ramires alibizett

 • kasata91

  nothingspecial…

 • lamps8

  semmi gond gyerekek, az este bohóca cím most kivételesen nem lehet a csapaté.

  • Rammschein

   Az Wenger…

   • lamps8

    igen

  • WudigessBoi

   A harmadikat ráadásul Hutch lőtte:)

   • Meg is mutatták szépen lassítva, hogy a hálót érő labda bent volt.

 • kasata91

  Hogyan vezessünk támadást Zouma kikerülésével …

 • Sir Idemitirjak Boglárka

  Sárga még mindig nincs, VICC

  • WudigessBoi

   Pont ezen dühöngök én is.

   • Sir Idemitirjak Boglárka

    Ütött, talpalt, mostmeg sima elkésett becsúszás 16osnál és semmi. És Costa féle sérülést meg sem említettem.

 • lamps8

  de geci ez sem lap??????

 • Lassan már a tököm kivan, hogy az adblockot mindenhol le kell nyomni, a rohadt reklámok meg olyan béklyót raknak az adásra, hogy félpercenként kiakad…

 • lamps8

  komolyan mondom a meccs nézsétől elveszi a kedvem gecis Friend 10perc alatt

 • Rammschein

  Akkor ezek után Mou meg ne bírózzon? Szégyen ez az FA…

 • Obvious Michael Owen

  Sheffield Wednesday 3-0 Arsenal.

  If Arsenal don’t get three goals back before full time, they are out of the League Cup.

  • Rammschein

   Obvious Michael Owen is obvious. xD

 • Rammschein

  Oké lassan nem Williannek kéne lőnie a szabadokat, mert mióta bement pár nem tud megint lőnil…

 • Annyira megérdemelnénk, hogy ezt a szar Stokeot kivégezzük

  • lamps8

   csak a 2. félidő alapján tudok nyilatkozni, az alapján szart sem érdemelnénk.

   • kasata91

    Lehet hogy igazad van, de attól még van belőle rendesen 😀

 • lamps8

  ezért fog Hazard elmenni, Cahill meg Zouma !!!!!! a támadóharmadban szerencsétlenkedik hogy neki kelljen védőként biztosítani. óriási.

 • Egyébként röhej, hogy a Stoke összes üllőfejű féllénye ellenünk lövi élete gólját…

 • WudigessBoi

  Újabb aljas taposás.

 • mindjárt kiállítják Willt szimulálásért

 • lamps8

  néztem pár Vitesse meccset a szezonban, Solanke kb 10x jobb csatárteljesítményt tett le az asztalra mint Remy meg Falcao a szezonban összesen.

 • kasata91

  Hazardnak legalább arról van fogalma hogy melyik posztokon NE játsszon ma?

  • Endy919

   Akkor megint world class modba tolja?

   • kasata91

    VKP-ban Fabregashoz mérten igen
    Jobb szélen meg Zoumához mérten is.
    Szal ja…

 • lamps8

  ez sem sárga?

 • Rammschein

  Köcsög bíró semmit nem lát csessze már meg? Hülye gyökér…

 • Rammschein

  Willian is tuti sérült lesz annyit darálták már…

 • WudigessBoi

  És másfél hét múlva jöhetünk vissza erre a vesztőhelyre, de jó lesz…

  • Rammschein

   Fasza…

  • Endy919

   Ó addig túlleszünk a szezon legszarabb meccsén a pool ellen … nincs gáz 🙂

 • Endy919

  Nem látom a meccset , de biztos , hogy minden harmadik kommentban birozni kell ?

  Ő rajta megy el a meccs , vagy csak egy gyenge vigasz , hogy kellemesebb legyen az alvás?

  • Rammschein

   Ahelyett, hogy inkább néznéd te is mit művel az a nyomoronc…

   • Endy919

    3 napja nem aludtam , ma megirtam ket baszott nehez zh-t szobal inkabb unneplek . 🙂

    • Rammschein

     Oké, de akkor ne kérd számon mit művelnek a favágók a bíróval egyetemben. 😛

     • Endy919

      Csak kerdeztem 🙂

      • Rammschein

       Én meg harapós kedvemben vagyok hála a meccsnek. 🙂

  • WudigessBoi

   Friend konkrétan kiadta a vadászengedélyt a kék mezesek ellen.

   • Endy919

    Az viszont gáz.

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   Hallod ez a régi favágó Stoke rossz nézni amit művelnek a játékosainkkal ez a csicska meg mosollyan az arcán kocog fel alá.

 • Rammschein

  Egyébként a Stokenak ez a favágó taktika nagyon bejön, annyira szétrúgdostak mindenkit, hogy a játékunk 0-hoz közelít… meg hogy mindezt teszik 0 retorzió nélkül, persze hogy demotiválja a csapatot…

 • Friend leveszi a jövőbéli terhet a játékosainkról.

 • Rammschein

  Na Kenedy vihetne egy kis lendületet a dologba…

 • léc…

  • Rammschein

   ó én még nem láttam… de beakadhatna, nálad hanyadik perc megy? xD

 • Sir Idemitirjak Boglárka

  Ramires elbaszta ezt a kontrát is, és még mindig a pályán

 • Úristen, Kenedy már több támadást indított, mint Fabregas az elmúlt 5 meccsén.

 • Rammschein

  Na súlyos percekkel vagyok lemaradva mi van… fasza :’D

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   75:30 van itt

   • Rammschein

    itt 73… :”D

  • Én is, azon nézem, amit adtál. Nincsenek reklámok, hogy széjjelbszkodják a patak folyását.

 • Sirappa

  rughatnank egy rohadt golt, mert igy nehez olvasasra figyelni;)

 • WudigessBoi

  Azért Willian most odateszi magát.

  • de jó passzt attól még elvétve ad.

 • Rammschein

  Van egy impotens támadó játékunk… ami Costa kiesése miatt még olyanabb lesz… gyönyörű jövőkép

  • Tök mindegy, ki játszik elől, mindhárom csatárunk halovány. Nehéz eldönteni, hogy idén melyik a szekció van mélyebben. Eddig a védelem volt, de azt Azpi húzta felfelé.

   • Rammschein

    Azért Zouma is húzza föl, Terry Cahill (meg korábban Iva) meg le… a 3 közül meg még mindig Costa a legjobb ilyen szempontból…

    • Milyen szempontból? Idén elé pattant Pedro eltört labdája meg Willian neki passzolta le Guzan leadását. De egyébként ennyiben ki is merül az idei performansza.

 • Emlékszik még nálunk valaki, hogyan kell gólt lőni?

  • Rammschein

   Szerintem nem…

  • Sirappa

   max. a szurkolok…

 • Sir Idemitirjak Boglárka

  Traorét is köszöntik gyorsan

 • Úgy látom elég késő lett ahhoz, hogy végre sárga is legyen.

 • Wili adhatna már végre egy jó beadást is végre

 • lamps8

  lőttünk a szezonban egy értelmes akció gólt amúgy?

  • egyet, Costa első gólja 🙂

   • lamps8

    talán az igen.

  • Persze, nem láttad a Maccabi meg a Walsall elleni meccseket?

   • lamps8

    reméltem hogy senki nem meri felhozni ezt a 2 meccset.

 • Rammschein

  Egy gólt igazán begyötörhetnének a srácok…….lényegtelen hogy hogyan…

 • WudigessBoi

  Hát jól elment ez a félidő a semmivel.

  • ja. Milyen már az, amikor a Stokenak már rúgdosódni sincs kedve?

   • Rammschein

    Így hogy vezetnek nem kell nekik annyit rúgni…

 • Ha szarul játszunk, kikapunk. Ha jól játszunk, kikapunk. Idénre ez a Chelsea-fate…

  • Rammschein

   Sajnos mind lose-lose szituáció…

 • Johnny azért felmehetett volna, hátha valami ismeretlen fenegyerek.

  • ahogy elnézem ezt a meccset, ő lőtte volna a Stoke másodikját

 • Mondjuk most már kétes a szitu, mert ami rohadtul nem hiányzik a hétvégi meccs előtt az 120 perc meg egy tizipárbaj..

  • nyugi, ahhoz legalább egyet lőnünk kéne.

 • lamps8

  és Zouma cselez a 16os felé, hát szétrhögöm magam, Josen meg ezen az egész hulladékon.
  pár hete vetődött fel, hogy láttunk már e ennél szarabb Chelseat, egy ideje eldőlt hogy kizárt. Scolari csapata galaktikus világverő egyesület volt ehhez képest.

  • Hát de tudod, ezért vagyunk történelmi mélyponton, mert még nem volt.

 • babence

  REMY.

 • WudigessBoi

  NESZTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!4négy!

 • nem hiszem el bazzeg

 • Rammschein

  Mirő’ maradtam le?

 • Sir Idemitirjak Boglárka

  Átvételnél azért befostam rendesen 😀

  • még a lövésnél is benne volt az ívét figyelve, hogy a 23. sorban köt ki 🙂

  • babence

   én teljesen abban a hitben voltam hogy amilyen szerencsénk van felébassza 5 méterről 😀

 • Sirappa

  melypont egyetlen elonye, hogy onnan mar csak felfele van:) elore!!!!

 • Akkor most már bekkeljünk a tizipárbajig szépen,nyugodtan.

 • Rammschein

  Kiegyenlítettünk és még nem látom? WHAT THE FUCK? adna valaki egy rendes streamet? 😀

 • WudigessBoi

  Na Bardsley kotródj!

  • babence

   végre…

  • némá, kiállította

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   Biztos nem Kenedy kapta?

 • lamps8

  nem igaz :D::D:DD:D:D:D

 • Rammschein

  Nyugtával dícsérd a napot? Nevetek… 😀

 • Sirappa

  akkor a maradek fel percben megnyerjuk a meccset?;)

 • azért Remy még lesről kihagyta a ziccert 🙂

  • Rammschein

   Ramit meg Torrest copyzza. 😀

 • Rammschein

  Hogy szól már a José Mourinho 😛

 • Sir Idemitirjak Boglárka

  Ilyenkor lehet mondani, hogy minek bírózzunk amikor még piros is volt.

  • Sirappa

   ez kb meccs utan azt mondani, hogy “megforditottatok a meccset, mit izgultal?”

   • Rammschein

    körülbelül. 😀

 • Rammschein

  Bement a gól és felpörögtünk rendesen… ennyi kell?

 • Rammschein

  Megismételhetnék a pirosat meg a gólt… :”D

 • lamps8

  csak nekem tűnik úgy hogy Remy nem 100as? kicsit megfaragták szerintem

  • Rammschein

   kit nem faragtak le ezen a meccsen?

 • kasata91

  Remy a legjobb kabalánk, csak akkor lő gólt, ha lófaszt nem csinál.

  • Costa is ilyen idén, csak ő több időt kap a lófaszra 🙂

   • kasata91

    Ő azért a lófasz keretein belül csinál ezt-azt ami nem gólszerzés 😀

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   Akkor ha idén 11 Remyvel állnánk fel akkor meccsenként 4-5 gól garantált lenne

   • kasata91

    A katalány játékosunkat nem lehetne átkeresztelni Cesc Fabremy -re? 😀

    • Rammschein

     Fabremy… haláli 😛

   • ha a “lófaszt nem csinál”-ból indulunk ki, idén bizony igen sokszor álltunk fel 11 Remyvel…

 • JM vigyorgó feje, és Hazard integető arca kb a következő kérdést sejteti: és ti édes fiam mi a faszomat csináltatok eddig, most kellett ez a hosszabbítás? 🙂

  • Rammschein

   :”D

 • trueblue05

  na ennyi azért már tényleg járt

 • Rammschein

  Miért kapott pirosat az ellen? a stream kicseszett velem…egész meccsen nem szakadt, erre a gólnál meg a pirosnál megadta magát :”D

  • Sárgát kapott, egy meg már volt neki.

   • Rammschein

    oh értem.. kösz, úgy kell neki 😛

  • Bardsley széttépte a jobbszélen irgalmatlanul futó Kenedyt

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   Mert paraszt a csapatával együtt. 🙂

   • Rammschein

    Ez nem újdonság…de mostmár azért is húzzuk be, ha már Remy adott nekünk még egy esélyt…

 • Sir Idemitirjak Boglárka

  Hazard megadta az alapot, így tovább#

 • nygeri

  De meg fognak lepődni azok, akik a 85. percben hazamentek, ha bekapcsolják a tv-t és még megy a meccs 🙂

 • Rammschein

  Azért visszajött azzal a góllal az önbizalom is, megint úgy toljuk mint az 1. félidő elején, azaz nem annyira szarul. 🙂

 • óóó Hazard… rajzoljon már neki valaki egy kaput basszameg

  • Rammschein

   kicsit jobbra rajzolják azt. 🙂

  • Sirappa

   amerikai focit tol

 • kasata91

  Mondja már valaki, hogy kilógnak a fiatalok…

  • Rammschein

   de +-os írányba… 🙂

  • Sirappa

   kilognak a fiatalok

   • :)) pedig ezt én akartam ellőni

    • Sirappa

     azt nem mondta h gondoljam is komolyan:)

  • Ez az u21, mindjárt verik őket.

  • nygeri

   A fiatalok jól tolják= Fabregas kezdő a hétvégén

   • Lótuszcsík semmit nem csinál, jogosan kezd majd Fabre.

    • Sir Idemitirjak Boglárka

     Ja, csak Fabre 10es poszton lesz. 🙂

 • WudigessBoi

  Azért van pofájuk minden szabálytalanságot vitatni…

  • hát szokatlan is lehet az első 80 perc alapján, hogy most már legalább befújják őket

   • Rammschein

    :))

 • Szerencsétlen Ázár már tényleg megpróbál mindent, de lőni… :S

 • Nem azért, mintha nagyon sietnünk kéne, de nem akarnánk már eldönteni végre?

 • Egyébként Kloppot hallotta már valaki angolul beszélni? Szerintem olyan lehet, mint Dr.Strangelove.

  • Rammschein

   majd a 7végén! 😀

  • nygeri

   A döntetlen szót már biztos megtanulta 🙂

  • Lavid Duiz

   Egészen jól beszél angolul. Nem igazán lehet belekötni.

 • Sir Idemitirjak Boglárka

  Traore átvétel azért nem gyenge volt!

 • Sirappa

  Mit szaroStoke mar annyit???

  • na ez az. Ha innen kiesünk, valami ordenáré módon fogok káromkodni.

   • Endy919

    Már csak ezért megéri szivem 😀

    • Rammschein

     Inkább idd a pálinkád. 😛

 • Rammschein

  Uhh Bego… megint bele lendültek…

 • Endy919

  Nem tudom hogy a meccs milyen de a hazi kajszibarack nagyon jooo 🙂 hajra sracok … lesz penalti sútáut

  • Rammschein

   xD

 • WudigessBoi

  Oscar nagyon halovány.

  • Rammschein

   Ő még pályán van? (Ez mindent elmond…)

   • Sirappa

    pl azt h szemuveges vagy;)

    • Rammschein

     Vicc volt. 😛 Egyébként van szemüvegem. 😀 de szar a streamem is. 🙂

     • Sirappa

      te sem vagy tokeletes, beloled is hianyzik a hiba

      • Rammschein

       hát, az is valami… nem? 😀 egyébként néha annyira eltűnik, hogy olyan mintha fent sem lenne…

  • lamps8

   sosem sziporkázott.

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   A nagyon túlzás, de el el tűník.

  • pedig nagyon jól kezdett, aztán lemerült. De Will legalább konstansan szar mellette… most is 1 méterről bábút lő

   • Sir Idemitirjak Boglárka

    + meccshiány is van nála rendesen, olyan nagy panaszra nincs ok

 • Rammschein

  Mikel (ha ő az, streamen nem tudom kivenni) 1 négyzetméteren sétál fel-alá, mikor támadunk…

 • lamps8

  egy 11es párbajban hihetetlenül esélytelenek vagyunk.

  • Rammschein

   idén még úgysem volt olyan…

  • Sirappa

   szerencse lamps h te motivalod elotte a csapatot;)

   • Rammschein

    Endynek is kéne szólni. 😛 csak ő épp iszik 😀

   • lamps8

    de most komolyan. ennyire mentálisan zokni csapatunk mikor volt?

    • Sirappa

     never ever, de tizihez szerintem eleg a rutin.

     • lamps8

      akkor szerencse hogy ott van a pályán Kenedy meg Traoré 😀

    • na de ennyi jóérzésű szurkolója sem volt 🙂

  • A Stokeban több az angol, nekik kell félni.

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   Talán odáig nem jutunk el, főleg, hogy Kalou már nincs köztünk, ő volt a kedvenc abban a műfajban!

 • Sirappa

  koncepcio a kovetkezo: utolso percben rugunk golt, h ne tudjon felallni belole az ellenfel;)

  • Rammschein

   ha nyerünk, miért ne? 😛

   • Sirappa

    no para, meglesz. ha nem, bonusz ajandek Zenzo szitokaradat. win-win

    • Rammschein

     😀 a szitokáradat okés, de utána lehet hallgatni a sok negativizmust is, nem oktalanul 🙂

     • Sirappa

      nem kell elolvasni mindent az interneten, kisfiam:)))

      • Rammschein

       Nem is mondtam, hogy mindent elolvasok. 😀 De van amikor ok nélkül belefut az ember. 🙂

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   Szerintem Mikellel akarunk győztes gólt rugatni!

 • Rammschein

  Willian eldönthette volna….

 • WudigessBoi

  Oldalhálókba vezetünk:)

  • az a baj, hogy a rossz oldalát döngetjük. Amúgy jó lenne

  • Oldalról mínusz 1.

 • lamps8

  a szezonunkra annyira jellemző lenne, ha itt is a lehető legrosszabb forgatókönyv szerint alakulnának a dolgaink. tehát a hosszabítást is végigszenvedjük, de azért kiszopunk.

  • Rammschein

   Az egyenlítés attól még dícsérendő dolog…

   • lamps8

    ha kikapunk, az egyenlítés visszatekintve brutál deficit. kihajtottuk magunkat , szombaton meg Klopp duracellPooljaval játszunk.

    • Rammschein

     Ha nincs Remy gólja, akkor nagyobb károgás lenne, mind a szurkolók mind a sajtó részéről… és már én is aludnék 😀 Így meg játszunk, jobban, mint a 2. félidőben, és van esély nyerni…

     • lamps8

      te is bevettél egy Zenzo pirulát?

      • Rammschein

       Csak nem látom olyan negatívan, mint te. 🙂

      • Sirappa

       tudtam, h Zenzo “kocsog drog dealer”!:)

  • Sirappa

   bazeg lamps, te az eletben is ilyen negativ vgy? felig vizzel teli poharat foldhoz baszod? vagy mi?

   • lamps8

    a kormány/állam szolgálatában dolgozom, mire fel legyek pozitív? 😀

    • Rammschein

     érthető…….. 🙂

    • Sirappa

     6,5 evig tanultam “nekik” es latod h pozitiv vagyok

 • Sirappa

  off: masik ket meccs is 1-1

 • Doxazma

  Mikel megkerülős csel. Ilyen lassan khm művészien még nem láttam kivitelezve.

 • Mikel mit művelt te jó ég. Ha 17 lenne és brazil, már csodagyerekként emlegetnék.

  • Rammschein

   😀

  • Sirappa

   cserebe legalabb fekete:)

   • Az nagy előny, lehet az UNESCO reklámarca.

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   Annó az olimpián Messi mögött a torna második legjobbja lett, támadó kp-ként, szóval az már megvolt!

   • Látod, Mikel összehozza az embereket. Mint az a tehén a régi katódsugaras tv-s reklámokban.

  • Doxazma

   Akkoriban csodagyerek volt Messi mögött a második legjobb a korosztályos vb-n. No meg tkp. 😀

 • Hazard ne lőjön büntetőt bazzeg

  • Rammschein

   Tippre, szerintem fog, dehogy hogyan azt a jó isten se mondja meg, csak majd mikor lövi. 🙂

  • Mikelé legyen az ichiban penálti.

 • Sirappa

  amugy milyrn a meccs? langyos hugymeleg? vagy foggal korommel hajtos?

  • Hát ez most elég kiélezetten hajtós. Ami mondjuk nem túl nagy dicséret tekintve, hogy lassan 30 perce emberelőnyben nyomjuk.

   • Sirappa

    favagok. betomorulnek, szeles vall, nem konnyu az.

 • lamps8

  adjatok már egy olyan sztremet ami nem késik 10 percet, tizi párbajt látni szeretném, köszi.

 • WudigessBoi

  Mondjuk az a farkastörvény, hogy aki ilyenkor jobban akarja a győzelmet, az veszti el a büntetőpárbajt. Bego is teljesen kihűl.

  • Sirappa

   szerencsere mar nincsenek farkasok londonban, csak szelid rokak;)

 • Rammschein

  bazzd……

  • még ez sem.

   • Rammschein

    Talán majd a szöglet… talán…

   • Rammschein

    épp elérte, a mázlista…

 • és a dumával még el is megy az maradék idő

  • kasata91

   bíró észrevette, hogy sietnénk

 • Sirappa

  sheffield wednesday boldog keddje (nso fohir lehetne)

  • Rammschein

   3-0 maradt?

   • Sirappa

    yeap

    • Rammschein

     szép vereség 😀

 • Sirappa

  vki irna a tiziket pls!

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   Adam kezd: gól, szépen lőtte alsóba 0-1

   • Sir Idemitirjak Boglárka

    Odamewingi: változatlan 1-2

    • Sir Idemitirjak Boglárka

     Oscar: megtorpan és elhelyez Hazardosan 2-2

     • Sir Idemitirjak Boglárka

      Shaqiri: erőből szélre 3-2

      • Sir Idemitirjak Boglárka

       Remy: pókháló 3-3

       • Sir Idemitirjak Boglárka

        Wilson: gól 4-3

        • Sirappa

         thx btw

        • Sir Idemitirjak Boglárka

         Zouma: középre izomból 4-4

         • Sir Idemitirjak Boglárka

          Arna: szélre 5-4

          • Sir Idemitirjak Boglárka

           Hazard: kapus védi, kiszoptunk fasza

 • A mezekre amúgy hogyhogy nincs rámatricázva a flandriai pipacs?

 • Rammschein

  Traoré megsuhantotta…

  • ezzel be is lőtte a két csapatot a büntetőpárbajba

   • Rammschein

    be… ha 11-est lő azt is lőjje be. 🙂

 • WudigessBoi

  Na kik lőnek? Tipp: Oscar, Hazard, Willian, Remy, Traore.

  • Hazard-Willian-Oscar-Rémy-Kenedy

  • José, Lollichon, Bego, Faria, Friend

   • Rammschein

    xD

   • Sirappa

    lehaGytad Evat

    • Sir Idemitirjak Boglárka

     Kommentek alapján te is lövöd magad! 😀

     • Sirappa

      zenzo a dealerem

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   Zouma-Mikel-Terry

 • WudigessBoi

  Másik két pályán is tizik döntenek.

  • Sirappa

   izgalom akobon

 • WudigessBoi

  Remélem Bego megbabonázza a korábbi játszótársakat!

 • Rammschein

  Ezt az Adamet mindig is utáltam…

  • Sirappa

   1:0 stoke?

   • Rammschein

    nem de ő rúgja… és én utálom. :D… de berúgta…

   • már igen

 • Premier plánból mutattak egy homo habilist. Ritka felvételek egyike.

  • Rammschein

   hehe.

 • Rammschein

  na Willian…

 • lamps8

  higgadt !!

 • 1-1, Will

  • Sirappa

   thx

 • Azé lassan meglesz az 500 hsz.

 • Rammschein

  2-1

 • Walters 2-1, Oscar jön

 • Rammschein

  Oscar jön…

 • kasata91

  elment sztrím, büdöséletbe

 • Rammschein

  Oscar is laza. 😀

 • laza, 2-2

  • Rammschein

   másolsz? 😛

 • lamps8

  shaqiri kihagyja

  • lamps8

   jó bazdmeg akkor nem

  • vagy nem

   • lamps8

    ami tuti hogy hazard misseli

 • Rammschein

  a gólszerzőnk jön…

 • Rammschein

  hű vazze egy pillanatra azthittem kihagyja…

 • Rammschein

  ez is belőtte…

 • Rammschein

  Happy vajon happy lesz? 😛 az…

 • hát Begovics eddig nem nagyon jeleskedett

 • lamps8

  Bego valszeg privát edzéseken szerepelt a stokeban 😀

 • néger és védő létére gól, boldog születésnapot!

 • lamps8

  Zouma óriási faszi hogy elvállalta

 • Rammschein

  na gyerünk már…….

 • Rammschein

  HAZARD….

 • Rammschein

  ÚRISTEN BAZDMEG…

 • lamps8

  mondtam 🙂

  • Rammschein

   most jobb a lelkednek?

 • WudigessBoi

  Annyira tipikus…

  • Rammschein

   egyébként az…

 • mondtam hogy Hazard ne lőjön

  • Sirappa

   koszonom a streamet:) Zenzo varom a bejegyzest. kitartast, ha jon is a vilagvege, legalabb elmondhatjuk, h mi lattuk, megeltuk.

   szepestet, es go blues (csak hova es miert ilyen lassan?)

   • nyugi, nyúl vagyok, nem lesz káromkodás.

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   Pedig biztató volt ma a játéka, szóval ennél szarabb nem is jöhetett volna.

 • kasata91

  Ezt direkt csinálja basszátokmeg…

 • Ennél közepebbre csak akkor lőhette volna, ha betervezi ArchiCAD-del.

 • Rammschein

  Inkább lőtte volna Terry aki elcsúszott Moszkvában…

 • lamps8

  és a vicc hogy most nem is lőtte rosszul. Na Bye József, mire holnap beballagok a munkahelyre és beütöm h skysports.com már valszeg azt fogom látni hogy out. jóéjt

  • Rammschein

   pff… vagy nem…

  • a sky csak szeptember óta legalább háromszor kirúgta Josét, szóval ez nem nagy cucc

 • kasata91

  Remélem tetszett neki a fű, amit végig bámult lövés közben… lehet a Vitesse-és srácok hoznak neki majd ajándékba kostolónak is

 • Rammschein

  valami pszichológus zsenit hívjon már valaki a csapatnak, a fejekben egy kis rendet rakni…

  • Csernus doki, de csak majd ha masszívan rákapnak a csokira.

 • A PL legjobb játékosa a szezonban még büntetőből is képtelen betalálni.

  • WudigessBoi

   Már a Maccabi ellen is kihagyott egyet azt hiszem.

   • Meg a válogatottban is.

    • Rammschein

     számomra baromi érthetetlen ezek után Mou miért rúgatta vele…

     • Intő jel volt, hogy nagyjából a kreatív játékosok közül utoljára lőtt. Egyébként már nem maradtak sokkal megbízhatóbbak, Mikel, Cahill, Kenedy…

     • mert ő a legjobb tizenegyes-lövőnk. A végére mindig a legjobbat hagyod. Ez nem aktuális döntés, hanem ennek meg kell lennie már előre. A többi jelentkező más kérdés, de az ötödik az megvan.

      • Ez mondjuk egy érdekes kérdést vet fel. Az előző generációjú Chelseaben ki volt az ötödik? Mert emlékeim szerint Lamps meg Drogba váltogatták egymást.

       • számomra nem kérdés, hogy Lampard volt a kijelölt. Az, hogy ezt ő átadta-e Drogbának, más kérdés. Meg persze nem minden edzőnél van meg, de a legtöbb esetben igen.

        • Meg volt, hogy Ashley lőtt utoljára még egy fakupa meccsen, talán az Everton vagy a Pool ellen, most nem tudom, még 2011 elején.

         • phu, arra emlékszem, átkoztam is Ancelottit, hogy lehet ilyen hülye. Négerrel és védővel ne lövess büntetőt, erre neki nyomja az utolsót. FA-Kupa volt, az Everton ellen. Jellemzően egyébként a flegma kopasz bohóc hagyta ki a másikat. Ott Lamps és DD az első kettőt rúgta…

 • Rammschein

  Az Arsenal akkor is “szebben” kapott ki. 🙂

 • WudigessBoi

  Dühítő rohadtul, de ne kenjük csak Edenre. Be kellett volna húzni még a büntetőpárbaj előtt. (Meg egyet tán Begovic is foghatott volna.)

  • nem kenem csak Ázárra, simán el kellett volna dönteni előbb. De Edent azért tuti levágnám az U21-be 1 hónapig, hogy szedje össze magát, Fabregasszal együtt.

   • Rammschein

    adom…

 • Go Blues!

  Annyiban magunknak köszönhetjük, hogy nem mentünk rá a hosszabbításra……Hazard idén valami teljes homály

  • WudigessBoi

   Azért azt megnyomtuk, volt is pár nagy helyzet.

 • Mondjuk úgy őszintén, ebből a meccsből csak a kár származott. Alig tartalékoltunk, Friend autista állapotban vezette a meccset, cserébe még azokat is szétrúgták, akik hétvégén rangadózni fognak, ami nyilván nem lesz egyszerű kör a 120 perc, egy mentálisan eléggé terhelő tizipárbaj, a kiesés és a kiesés módja után.

 • Lavid Duiz

  Na, hát ez van. Majd lesz jobb is, sokkal jobb.

  • már csak azért is, mert ettől nem nehéz :))

  • lamps8

   ebben én is biztos vagyok, de majd csak jövő nyáron. Más célokkal, és nem Joseval. pedig szerintem a legtöbben nem így képzeltük.

   • Rammschein

    ó, hát mégsem alszol? 🙂

   • myheartisblue

    például ezen a meccsen mit kennél Joséra?

 • az a vicc, hogy ha normális jv van a meccsen, a stoke kb 7 emberrel fejezi be a meccset. És mi úgyis képesek lettünk volna kiesni. nem tudok mást mondani, csak amit az előző posztban: ilyen anti-faszmák szériánk is csak nekünk lehet, de van is. Belenyúltunk, ez már így marad.

 • kasata91

  Pedig ez már pont az a meccs volt, ahol láttam valami támadó játékot és némi kreativitást. Egyedül Zouma volt idegen a támadó térfélen összajátékban. És ezt az ellenfél is tudta. Annyira vették komolyan, mint ha ő lenne a pályán a “büdös srác” – csak akkor mentek közel hozzá ha nagyon muszáj.
  Baba robogott felfelé rendszeresen, futkározott ész nélkül a sarkoba, labdát nemigen kapott, de érezhetően több helyet csinált (nem mondom hogy Hazardnak mert ő aztán mindenhol játszott csak balon nem)
  Oszi hajtott, húzott váratlanokat, szerintem jobban mozgatta a csapatot, mint Fabre 10-esben. Azonban látszott rajta, hogy nincs meccsben. A végére nagyon elfáradt és ez pontatlanságban mutatkozott meg.
  Mikel önmagát megszégyenítő módon vett részt az előre játékban, nyilván nem neki kell a forintos sarokpasszokat osztogatni, de véleményem szerint mindenképp hasznosabb játékos, mint amennyit használja José.
  Kennedy, Traoré fiatalos lendület, akarás és váratlan megoldások. Nekem tetszett a játékuk. Nyilván még nem lehet rájuk építeni egy menetelést, mert nem gondolom hogy ezt tudnák hozni zsinórban 15 meccsen. De 1-1 meccset, félidőt bőven meg lehet pörgetni velük, ha leül a csapat. Negatívum velük kapcsolatban a meggondolatlanságuk. Gondolok itt az önveszélyes dolgaikra. Nem egy szerelésbe belesérülhettek volna. Meg kell tanulni hol a határ és ha úgy van akkor inkább nem belemenni. Annyit nem ér.
  Hazardról nem írnék semmit. Nekem már a feje is sokatmondó. Az alapból pimasz, röhögő srác most egy az egy adta görcs és fusztráció, és mint aki duzzog olyan feje van 90 percen át, De remélem valaki segít neki ebből kilábalni.

 • Sir Idemitirjak Boglárka

  Costa borda sérüléssel korházba került.
  José: “I think he punched himself…”

  • ezen röhögtem én is 🙂 ez az ember nemnormális

   • Sir Idemitirjak Boglárka

    Ez most nekem is tetszett, ott az utalás és még vicces is, igaz mi mást mondott volna a kérdésre? Shawcross és Adam szándékosan lesérítette Costat a Fa úgyse csinál erre semmit, a bíró meg egy köcsög vak volt.

  • Rammschein

   LOL 😀

 • myheartisblue

  Jóreggelt bloggerek! Hát tegnap a “nincsenholnap” éjszaka után, ahol mobilról tudtam meg, hogy kiesett a CFC és aztán képszakadás, most finoman rezgő kézzel alig másnaposan nekiállok a kommenteknek: uram ´hjaj adj erőt.

 • myheartisblue

  RAMISTEN- a hogyan lehet ekkorát kihagyni?
  HAZARD – lot of lovely touches&passes
  RAMIRES – miért nem faultolt egy taktikait a gól előtt, te nigger ottan? faszommekkoragól. (mert Cahillnek is méterről védekezi le a játékost, ahogy azt tanítják)

  ZOUMA – #reccsenőskapufa, Willian milyen jol látta meg.
  REMY- hát nincs komment óriási a srác! Falcaot kibasznám a picsába, Remyt második számu csatárnak.

  Jófoci volt ez, csak hát így néz ki, ha nem verjük be időben amit bekell. Traoré és Kenedy nagyon akarta (bár ha az előbbi a kulcsmomentumban nem rálövi hanem passzol. Ellen kapusa megint hős lett. Nem róható fel egy csapatnak sem, hogy tizikkel kiesni szégyen/gáz/hiba. Az lutri. Csak kár h. megint Hazardon csattant az ostor, remélem van annyi benne, hogy megmutatja milyen is felállni a padlóról és a legfontosabb h. nálunk és együtt velünk.

  Ilyen ez a szezon, a szegény embert az ág is húzza. Kérdés, hogy a szegény ember meddig bírja és meddig bíznak benne. Ti hogy láttátok?

  • Sir Idemitirjak Boglárka

   Mou megvédte amugy Hazardt, azt mondta utolsó dolog lenne, hogy hibáztatja őt a tiziért.

  • megnézted a meccset, vagy ez csak valami összefoglaló alapján jött? Nekem utóbbinak tűnik 😉

   • myheartisblue

    hosszabb összefoglaló volt, most másra nincs idő. Utólag, nincs erőm meccset, nézni, főleg nem veszteset. De a vidz alapján ez jött le. Miben volt más?

    • Mondjuk kapásból ha Remy helyett nem kell lejönni Costának, szerintem megnyerjük a meccset. Remynek kb momentuma nem volt a gólján kívül, sajnos látszott, hogy sérülésből jött vissza.

     Hazard jól pörgött, de egyszerűen annyira gólimpotens, mint egy férfivé operált női szatír.

     A büntetőkért nem hibáztatható senki, oké, de kezdjük már ott, hogy el sem kellett volna jutni odáig. Eleve a meccsen úgy lett 1-0, hogy kb mi kihagytunk mindent, a Stoke meg az első kapura lövéséből beverte (kösz Rami+Cahill). De aztán megint meghajtottuk, de hiába, Will a régi rossz önmagát idézte, Oscar a második felesre eltűnt, pontatlanok voltunk, és lényegében egykapuztunk, a kiállítás után meg nem lényegében, hanem ténylegesen, mégis képtelenek voltunk betalálni. Fél óra emberelőnyben.

     Most persze főleg panaszkodok, pedig talán a szezon legjobb meccsét játszottuk, energikus, akaraterős volt a csapat, jól toltuk, pörögtünk, de egyszerűen egy Butlandet nem tudtunk mattolni. Fogott persze pár nagyot is, én nem mondom, de ez nem változtat azon, hogy ahelyett, hogy gólokkal nyertünk volna, végül kiestünk.

     Ez a szezon ilyen, szarul játszunk, kikapunk, jól játszunk, kikapunk. Kész. Ha Friend egy kicsit is korrekt játékvezetést mutat, a Stoke kb 7 emberrel fejezi be a meccset, de hát ez már nem újdonság szerintem.

     (Ja, nem tudom, összefoglalóban volt-e, Terry, igaz lesről, de vert egy nem semmi gólt sarokkal)

     • myheartisblue

      Az nem volt benne, köszöntem ezt a pofás kis kiegészítést. És természetesen haragszom a világra, mert nem érzem korrektnek búcsúnkat akkor sem. De ez a szezon ilyen, szegény Mou-ra aki tocsog a benzinben öntöttek egy kis kerozint is ezzel a kizúgással. De hiszem és akarom, hogy a vezetőség és Abra papa megmutatja h. menedzserhűek vagyunk, és a károgók száját is befoghatjuk, akarat/technika/mentalitás/gól váltással. Mert ez egy rossz időszak. Mert mindenki azt látja, hogy ahogy megy az idő, csakis csökkenhet és romulhat a teljesítményünk. Biztos vagyok benne, hogy márpedig nem így lesz! KTBFFH!

 • myheartisblue
  • Átbszták, már nincs is British Empire.

   • nem tudom, lehet a Queennek van valami terve a pocsolyán túl? nem kapott egy csomag teát, vagy valami? 😀

   • WudigessBoi

    Csira bözsi néni Att baszott a díjal?