Tallózó

1115 tallózóOlykor megkapjuk (mármint mi, bloggerek), hogy nem fordítunk elég figyelmet a Chelsea-vel kapcsolatos felröppenő hírekre, pletykákra. Úgy alakult, hogy ideig-óráig, illetve egy poszt erejéig szakítunk ezzel a kissé rátarti, sznob szokással és egybegyűjtjük és szintetizáljuk nektek a csapatot érintő legfontosabb híreszteléseket, sejtéseket, bennfentes információkat. A lista nyilván nem teljes, de eléggé tartalmas és megbízható ahhoz, hogy a valóságtartalmakat és a bekövetkezéseket akár már holnap számon kérhessétek rajtunk. Tallózó alább.

A Le Figaro egy, neve elhallgatását kérő informátora látta a minap a jó öreg Josét ebédelni. Ebben még nem is lenne semmi különös, de a portugál elutasította a sommelier közeledését – tekintve, hogy csak vizet ivott –, ráadásul a leveshez jobb kézzel törte a kenyeret. Úgy látszik, Mourinho még étkezés közben sem képes megállni, hogy odaszúrjon egyet Wengernek…

Állítólagos sérültekről ír a Reuters. A hírügynökség elmondásai szerint Courtois és Ivanovics is hetek óta makkegészséges. A belga kapus azért szabotálja az edzéseket és a mérkőzéseket, mert drogot árul a Piccadilly Circus-ön (antwerpeni kapcsolatok) – ezt támasztja alá, hogy senki se látta, mikor sérült meg, ráadásul a (nézése és a) járása is tök normális. Helyettes csapatkapitányunkkal pedig még komolyabbak a gondok, ő ugyanis gyakorlatilag állandó jelleggel teljesít szolgálatot a szerb-macedón határon, ahonnan csak a meccsek idejére engedélyeznek neki eltávozást, hogy ne legyen feltűnő a kettős élete. De mivel szolgálati fegyverét állandóan magánál hordhatja, még Mourinho sem mer követelőzni vele szemben.

Már hetek óta kering a hír arról, hogy két PL-játékos is saját neméhez vonzódik. Nos, a jól értesültek tudni vélik, hogy egyikük az az Oscar, aki amellett, hogy hithű katolikus, azokon a napokon, amikor nem meleg (keddenként és minden második pénteken), Drogba nejét húzza. Ezek után nem meglepő, hogy az elefántcsontparti elhagyta a csapatot – bár a románc állítólag azóta is tart.

A mindig jól értesült Hustler magazin írt arról egy glosszát a minap, hogy az angollal hadilábon álló Diego Costa új kihívások után vágyik. Állítólag skótul tanul – ezt megerősítendő többször látták már egy Starbucksban nyelvkönyvekkel Wattie Buchan (a The Exploited frontembere) társaságában. Ha pedig mindezt összekötjük azzal, hogy a Kilmarnock FC együttese balhátvédet keres, akkor szinte már most borítékolható, hogy hol futballozik januártól a Chelsea balhés tizenkilencese.

Szinte nincs olyan a csapat körül, akit ne érdekelne az, hogy mégis mi történt Eden Hazard-ral. A tavaly még a szezon játékosának is megválasztott kiválóság idén árnyéka önmagának: elmaradnak a cselek, a gólok, a passzok és a bárminemű vezérszerepség jelei. A hanyatlás oka családi természetű. Hazard öccse, Kylian ugyanis Magyarországon, az Újpestben focizik. Középpályásunk gyakran streameli fivére mérkőzéseit, s egy azóta törölt Twitter-bejegyzés szerint olyannyira rabul ejti a Mennyei Bajnokság színvonala és atmoszférája, hogy saját meccsein képtelen a játékra koncentrálni, lélekben ugyanis ottmarad a Szuszában vagy az Illovszkyban. Apró reménysugár a közelgő téli szünet, ami alatt remélhetőleg semmi nem osztja majd meg Eden figyelmét.

A Marca szellőztette meg azt a sztorit, miszerint a spanyol kontingens tagjai elégedetlenek helyzetükkel. Pedro állítólag teljesen fel van háborodva azon, hogy az angoloknál nincs sziesztaidő (csak teaidő, de az meg őt nem érdekli), így csapattársainak vonóhoroggal kell a pályára vonszolni a durcás primadonnát. Fabregasnál sem jobb a helyzet, ő is elővette a keveset süt a nap kártyát, de mióta az általa ideédesgetett Pedro picsog, azóta nincs ideje a saját sebeit nyalogatni. Állítólag Azpilicueta is szívesen panaszkodna, de őt honfitársai nem tartják igazán spanyolnak, ami persze csak tovább mélyíti a szakadékokat. A helyzet komolyságát jelzi, hogy a jeges hangulat Diego Costa bumfordi vicceitől sem oldódik.

Nem lehetett nem észrevenni, hogy Frank Lampard sokat lóg mostanában Londonban: megtekintette a Chelsea-Liverpoolt, emellett az Arsenal akadémiáján is tiszteletét tette. A látogatás valódi indoka azonban ennél sokkal komolyabb. Lampard ugyanis vissza akarja vonni a 2007-2008-as BL-idény elődöntőjében Liverpoolnak lőtt gólját, mert gyötri a bűntudat, amiért mozgott a labda, amikor elvégezte a büntetőt, ami ugye szabálytalan. Ha SuperFrank beismerő vallomást tesz, akkor újra kell játszani a moszkvai döntőt – ami ezúttal már MU-Liverpool lenne ugye. Igen ám, de brit tudósok kimutatták, hogy ez megbontaná a tér-idő kontinuumot, így az UEFA berendelte Dr. Emmett Brownt, valamint a CERN kutatási igazgatóját is. José Mourinho természetesen rögtön kampányt kiáltott.

Kérdésessé vált John Obi Mikel jövője is. A Nigériai Nyugdíjfolyósító Intézet ugyanis kiküldött egy félreérthetetlen levelet a játékos munkáltatójának (vagyis a klubnak) arról, hogy 2016. január elsején ügyfelük veszélyeztetett korba lép (vagyis betölti a 65-öt). A Chelsea háza táján érthetően nagy az aggodalom és a felháborodás, elvégre a csapat adatbankjában Mikel 28 évesként szerepel. Az adategyeztetéskor derült ki, hogy a labdarúgó nevében az Obi valójában Nagypapát jelent. Természetesen senki sem kaphat nyugdíjat úgy, hogy mellette még profi sportoló, vagyis a középpályásnak el kell döntenie, hogy merre tovább. Ha Mikel a nyugdíjas életet és a vele járó havi 1500 Nigériai Nairas (kábé 35 Forint) illetményt választja, akkor természetesen pótolni kell őt a télen.

Ezek után nem meglepő, hogy ott tartunk, ahol… Továbbra is Blue Is The Colour!

 • Endy919

  :DDDD
  Remek poszt 🙂

 • thiemecsaba

  Ha meg azt is ide vesszük, hogy a Dove nem hajlandó több szappant szállítani a csapat számára a spanyol játékosok sűrű sikítozása miatt, akkor már érthető Terry feddő tekintete az angol humort nem kedvelők felé! 😀
  Egész pofás kis poszt lett! 😀

 • Sir Idemitirjak Boglárka

  Szerintem ezek nem igazak.

  • :DD a hét kommentje

  • WudigessBoi

   Hol fogtál gyanút?

   • Sir Idemitirjak Boglárka

    Hogy az Obi hausza nyelven selyemövet jelent és nem Nagypapát.

 • (ez a Priskin gyerek még szabad? Le kéne igazolni)

  • thiemecsaba

   Egy biztos, nagyon felvarrta! 😀

 • Endy919

  Belgium amúgy hogy került a FIFA világ ranglista első helyére ? 😀

  • Nem vágom, mennyire költői a kérdés, de a válasz az ölég egyszerű, olyan ez, mint a BL-nél a koeff számolás. Az talán senki előtt nem titok, hogy a belgák most eléggé hasítanak, a ranglistát meg az utóbbi 4 év eredményeiből dobják össze, ahol a 2015-ös eredmények 100%-os súllyal, a 2014-es 50%, 2013 30% és 2012 20%. Minden egyes meccsért jár pont értelemszerűen, egy nem túl bonyolult képlet alapján:

   Pontszám = M * I * T * C

   ahol

   M = eredmény, győzelem 3, döntetlen 1 pont

   I = meccs fontossága (barátságos 1, stb)

   T = ellenfél erőssége a Fifa ranglista alapján

   C = a konföderáció szorszószáma

   bővebben itt:

   http://www.fifa.com/fifa-world-ranking/procedure/men.html

   még bővebben meg itt:

   http://resources.fifa.com/mm/document/fifafacts/r%26a-wr/52/00/97/fs-590_10e_wrpoints_english.pdf

   Pölö a belgák az Izrael elleni meccsre kaptak 1136,03 pontot, az Andorra elleni 1-4 pedig 371,25-öt ért. Eközben a németek kaptak 668,25 pontot az örmények legyőzéséért, meg nullát, mert kikaptak az írektől (2015 októberi meccsek)

   • Endy919

    Aháááá . Szóval ez így működik.
    Eddig soha nem is próbáltam felfogni , mert sok volt a szám , azok meg nem a barátaim.

 • Végre lesz kinek szurkolni EB-n!

  • Endy919

   A japánok is kijutottak?

   • Ők Szingapúrt gyalázták meg a pár napja a VB-re készülve.

    • Endy919

     Nézted?

     • Volt egy rossz minőségű stream, csak az első félidőt.

      • Endy919

       Te nagyon perverz vagy barátom. 😀

       Még HD-ben sem gondolkoznék el azon , hogy bele-e nézzek. 😀

   • :)))

 • Rammschein

  Köszi, feldobtátok a napomat! 😀

 • DildoJohnny ügynöksége is megerősítette, hogy Johnny télen a Besiktasnál folytatja a karrierjét, nagy eséllyel kölcsönben nyárig.
  Hatalmas vétel volt a tag.

  • Falcao meg Valenciában.

   • Én szerintem úgy ez a nyár volt az Abra éra legpocsékabb ablaka. Az érkező mezőnyjátékosok játszottak úgy össz időben 10 meccset, a felük dobbant fél év után, ráadásul néhányuk totál indokolatlanul jött.

    • Endy919

     Azért a 2007-08 sem volt gyenge 🙂

     • Vétózom, akkor azért csak szerváltunk egy Maloudát (akinek később azért köszönhettünk egy s mást), ráadásul Belletti is akkor jött. Őt szerettem.

      • Endy919

       Maloudat sem fogom sohasem megérteni. Carlo első szezonjában world class balszélső volt , a másodikban a csapatunk legjobbja volt rá egy évre meg úgy leépült , hogy az valami hihetetlen.

       • Na nála komolyan hiszem, hogy valami csapatvezetéssel való porösszerúgásról volt szó, másként nem száműznek senkit a tarcsik közé a végére…

     • Endy919

      Javítom magam . A 2008/09 volt a bomba évünk 😀

      • myheartisblue

       Mindenesetre számomra érthetetlen, hogy hogyan lehet egy annyira jó átigazolási szezon után annyira mellé nyúlni. Mrs. Granovskaia,Emenalo, Mourinho egyszerre tolhattak el vmi nagyon rosszat. Dildojohnny meg hát benyelte de nemkicsit, de sajnos az ilyen esetek miatt, többen odzkodnak a csapatunkba igazolni, féltve karrierjük elherdálását. Nem látom, hogy ez más csapatnál annyira jelen lenne,mint máshol.

       • Johnny ezzel a félévével egy életre elfogja magát adni bárhova.

      • Egy Deco azért akkor is jött, én őt is komáltam.

       • Endy919

        Sok fontos dolgot azért nem produkált nálunk 🙂

       • Most meg jött egy Bego. Na? 🙂

        • Mezőnyjátékosokról ejtettem szót a nyitó hsz-ben 🙂
         Bego az év igazolása volt, de ez sok mindent elárul a nyarunkról.

         • tudom, de más nem rímelt a decora 😉

      • Mert 09/10-ben vagy 10/11-ben akkorát alakítottunk, mi? 😀

       Season 09/10
       Daniel Sturridge £4,000,000
       Ross Turnbul lFree
       Yuri Zhirkov £18,000,000
       Nemanja Matic£1,500,000

       Season 10/11
       Yossi Benayoun £5,000,000
       Ramires £18,300,000
       Fernando Torres£50,000,000
       David Luiz £21,300,000
       Matej Delac Free

       • Endy919

        09/10
        Studge nem volt rossz , csak ne lenne üveglábú szegénykém. Turnbull egy hatalmas mellényúlás volt , viszont Zhirkovot én bírtam. Maticot ha meg akkor nem kukázzuk Kassáról , akkor 100% , hogy most nem lenne a játékosunk .

        10/11
        Benayoun-Čech01 kedvence lett -megérte
        Rami-én kedvencem lett -megérte
        Torrcsi-Abra kedvence lett ..
        Luiz-Blanc kedvence lett-az év üzlete-megérte
        Delac meg nem lett senki kedvence

        Szóval ezek nagyon is jó évek voltak 🙂

        • Nana, Benayoun azért annyira nem volt a kedvencem. Azért szerettem, mert hihetetlenül frenetikus volt, hogy lepasszoltuk az Arsenalba AVB-nél, és meccseken át a csapata egyik legjobbja volt. Ha nem szerződtetjük le, ez biztos nem jön így össze.

         Zhirkovot amúgy én is bírtam. Nem volt nagy spíler, de legalább küzdött, mint a gép.

        • Studge nálunk egy darab, önző szar volt. Zsirkovot én is bírtam, de attól még nem lett meghatározó játékosa a Chelseanek, kicsit sem. Matics meg akkor nem ért semmit, szóval ez nem érv.

         Benajun Józsira nincsenek szavak. Ramires mellett örülök, hogy sikerült egy érvet felsorakoztatni :))) az meg, hogy Luizért volt egy barom, aki adott egy valag pénzt, még nem teszi jó igazolássá, bár ő legalább részben-többnyire tudott meccseket is játszani, és még jókat is.

         Szóval a viccet félre téve, ezek igazolás szempontjából kvázi rettenet évek voltak. Meg egyébként is nehéz jót felhozni. Amióta Abramovics tulajdonolja a klubot, igen kevés jó igazolást mondhatunk magunkénak. Főleg arányában (összes/jó). Sok olyan van, aki mellett lehet felhozni pozitívumokat, de ‘JÓ’ igazolásból talán egy csapatra valót lehet összeszedni. Itt persze lehet vitázni, mert megintcsak elég szubjektív halmaz a ‘jó’, de azért még az engedékenyebbek is nehezen ugrasztják a mutatót 50% fölé szerintem 🙂

         • Endy919

          Szerintem ki mondható jó igazolásnak ? 🙂

          • “Szerintem ki mondható jó igazolásnak ? :)”

           oké, hét kommentje kettő :DD nagy formában vagytok 😉

    • De ezt most úgy mondod, mintha mindenki az első csapatba jött volna – holott ez talán egyedül Pedroval kapcsolatban mondható el. Falcao harmadik csatárnak jött, és játszott annyit, mint tavaly eddigre DD, Rahman egyelőre ígéret, és nem kezdő, G’Lobo pedig kb ilyen Hedman szintű tartaléknak jött, ha gáz lenne. A legpocsékabbnak még akkor sem mondanám, ha mindenki az első csapatba jött volna, mert egyik sem volt 30-50M-ós rekord-bréking vétel, és nem lett a csapatba erőltetve, annak ellenére, hogy szart sem képes letenni teljesítményben 😉

     • Talán pont ez a legnagyobb gond, hogy egyik sem az első csapatba jött. Vettünk egy rakat padtölteléket meg Pedrot, a kezdőnk meg az esetek 90%-ban teljesen a tavalyit mintázza, amelyik már így is túl volt hajtva. Az meg a történelemben elég ritkán volt célravezető, hogy ha a bajnokcsapatot csak úgy hagyták tovább forrni mindenféle plusz adalék nélkül.

      • “Az meg a történelemben elég ritkán volt célravezető, hogy ha a bajnokcsapatot csak úgy hagyták tovább forrni mindenféle plusz adalék nélkül.”

       Az ellenkezőjére pedig pont a Chelsea kb utóbbi 15 éve a példa. Vagy a 04/05-ös bajnoki címet szerzett gárdához melyik igazolás kellett annyira, hogy 05/06-ban meglegyen a második? Mikel? Seva? Essien? Sweep? Del Oh’no? Mert Kalou és Ballack még csak-csak, de ne tegyünk úgy, mintha ők nyerték volna meg a másodikat, bár ők legalább tényleg tevékenyen részt vállaltak benne.

       De a lényeg, hogy bármelyik edző, aki a “régieket” akarta hanyagolni, és újjal próbálkozni, az kb bukott, aki meg maradt a status qou-nál, az meg nyert. Egyedül itt az újjáalakult Chelsea esetében kellett az, hogy José és a board betömje a két hiányzó lyukat, amit sikerült is Costával és Fabregassal. Mert ott tényleg ők jelentették az előző szezonban azt a pluszt, amivel bajnokok lettünk. 13/14-ben is ott voltunk, de velük lettünk 14/15-ben bajnokok. Szóval én nem mondom továbbra sem, hogy nem kellenek friss emberek a csapatba, de hagyjuk már ezt a csak akkor lehetsz sikeres, ha igazolsz minden szezonban egy fél új kezdőt, mert nem.

       • Endy919

        De az égvilágon senki sem írta , hogy lekellet volna cserélni a keret felét . Csak úgy , ahogy tavaly, bekellett volna tömködni a lyukakat .: Hozni egy értelmes cserét a középpályára , hozni egy cserét Ivának , aki később átveheti a helyét és egy cserét Terrynek.
        Aztán csókolom.

        Mit nem értesz ezen cunci ? 🙂

        • Én értem, hogy össze akarsz zavarni, pajti, deeee:
         Cech : “Én szerintem úgy ez a nyár volt az Abra éra legpocsékabb ablaka. Az érkező mezőnyjátékosok játszottak úgy össz időben 10 meccset, a felük dobbant fél év után, ráadásul néhányuk totál indokolatlanul jött.
         …. Talán pont ez a legnagyobb gond, hogy egyik sem az első csapatba jött. Vettünk egy rakat padtölteléket”

         Én ezekre reagáltam mester. Ebből igenis az jön le, hogy nem vettünk senkit a kezdőbe, csak padra. Te meg most azt írod, hogy hát azt kellett volna – ergo kb pont az én véleményem erősíted :))

         • Endy919

          Nem,nem,nem 😀
          Én azt írom , hogy kellett volna valaki a középpályára , hogy ha Cecs vagy Matic lesérül/nincs formában , akkor simán lehessen használni őt a kezdőben .-nem hoztunk.

          Valaki Iva helyett , aki idővel átveszi a helyét -nem hoztunk .(Ha csak nem úgy számoltak , hogy Azpi vissza kerül jobboldalra és Baba átveszi a balat , de kétlem )
          .
          Valaki , aki érdemben tudja pótolni Terryt. Jött Dszimbum -szintén , mission failed.

          • Olyan ember nincs a fociban, aki képes egyszemélyben pótolni Fab MagicHat meistert és Maticsot 😛 talán Ramires, de őt meg nem igazolhattuk le, mert már itt van 😀

           JimboGil meg Terryt a jelenlegi formájában simán tudja pótolni 🙂 szóval mission accomplished.

          • Endy919

           Nem egyszemélyben Cescet és Maticot , hanem vagy-vagy .
           Teljesen máshogy hangzik , nem ? :))

          • “Én azt írom , hogy kellett volna valaki a középpályára , hogy ha Cecs vagy Matic lesérül/nincs formában , akkor simán lehessen használni őt a kezdőben”

           Sehol nem látom a “kellett volna valakiket hozni”, “simán lehessen használni őket” részt 😛 Úgy nem ér vitázni, hogy útközben mindig másra gondolsz, mint amit írsz :DD

          • Endy919

           Kellet volna EGY! valaki , aki tudná jó játékkal pótolni VAGY Fabot VAGY Maticot és simán tudna játszani a kezdőben az egyik helyén.

           Mit nem érteni ezen ? 😀

          • Látom fáradunk, szóval el is teszem magam holnapra. De azt továbbra is tartom, hogy EGY olyan játékos, aki tudná pótolni vagy a rombolónkat, vagy a kreatív deep lying playmakerünket, na olyan nincs. Egyébként a pivotba ott van Mikel, Ramires, és szerintem Oscart is kipróbálhatnánk ott, és akkor még nem beszéltünk Rubenről sem… szóval talán még ezen a poszton vagyunk leginkább ellátva. A többi (jobb-bekk és CB) jogos, de azt meg akartunk igazolni, csak nem jött be. Mert azt még a vak is látta, hogy igen sok mindent megadnánk Stones-ért, és Luis megüresedett helyére is voltak pályázók. Csakhát, sokan, ha meghallják a Chelsea nevet, még mindig csak pénzeszsákokat látnak maguk előtt, a klub meg már nem megy bele hülyeségekbe, aminek én nagyon örülök, és remélem ez meg is marad.

       • “de hagyjuk már ezt a csak akkor lehetsz sikeres, ha igazolsz minden szezonban egy fél új kezdőt, mert nem.”
        De hát pont ez az. Én nem azt mondom, hogy le kell váltani a keret egyharmadát, de azt se kéne, amit mi csinálunk, hogy a meccsek 90%-ában 100%-ig tök ugyanazokat küldjük fel, akik már tavaly év végére sem volt egészen energikusak.

        Nem kell mindig 8 ember, elég 1, akár 2, de az legyen tényleg kiemelkedő játékos. Lást Matát, Hazard-t például.De mi csak kukáztunk szinte.
        Pedro láthatóan nem ilyen, még csak akkora sztárigazolásnak sem mondanám, a tavalyi Barcában is perifériában volt, itt is csak ül Willian mögött, és joggal. A többiekről meg kár is szót ejteni Begot kivéve, akit szintén nem a kezdőbe hoztunk.

        Én meg azt sosem mondtam, hogy a régieket hanyagolni kell, csak hogy megfelelően frissíteni a keretet.

   • Endy919

    Pedrot is bedobhatnánk az Atletinek Grizecskéért. Vagy a Dortmundnak Aubameyangért.

    Természetesen mindkét esetben rákellene fizetni. De amit nem költöttünk el idén nyrán , majd most bepótoljuk.

 • Drogba11

  Ülök a munkahelyemen. Vágjuk az egyik anyagot és nem érti a vágó, hogy miért röhögök halkan, de sírva az asztalra borulva. Zseniális! 🙂 Gratulálok! 🙂

 • Figyelem, ez nem W agyszüleménye, hanem megjelent:

  Leo Messi wants £600k a week to join the Premier League, Arsenal’s his preferred choice [Star]

  Imádom a reális híreket :DDD
  600 font / week + Arsenal :DDD Szerintem a jelenlegi teljes keretük nem keres annyit…

 • Miután elértük, hogy az angol U21 keretbe négy Chelsea játékost adjunk, magunkhoz kötöttük Jake Clarke-Saltert is, aki 2019-ig írt alá ma. Ő is egy igazi Chelsea nevelés, 18 éves, és 10 éve már a Chelsea játékosa.

 • Hát beszarok :DDD W bazzeg, kispályás vagy te ezekhez képest… na ezt figyeljétek:

  Jose Mourinho wants to sell 4 Chelsea players in January, according to Sport

  There has been a lot of talk and speculation of late that Jose Mourinho wants to conduct a root and branch revolution at Stamford Bridge this January.

  The Chelsea boss has reportedly asked owner Roman Abramovich to trust him in getting the club out of crisis, by giving him until January to make significant personnel changes.

  Several players have been scapegoated and dropped by Mourinho this season as he’s attempted to distance himself from the team’s failings, and two of the scapegoated players feature on Sport’s list.

  The Barcelona-based paper claim to be privy to the identity of the four players that Mourinho wants out the door this January: Diego Costa, Nemanja Matic, Eden Hazard and Oscar.

  ****
  Azt nem írták meg, hogy kiket hoznánk a helyükre, pedig most már aztán igazán kíváncsivá tettek.. :DDD ezek a barcelonai újságok milyen jólértesültek te…. :))) hát mindjárt könnyezek a röhögéstől bazzeg…

  • Endy919

   Ó kiket … Hát Messi , CR , Modric meg Kroos … mi nem tiszta neked ebből ? :))))

   • az nem lehet, most olvastam, hogy messi az Arsenalba megy :DDD

    • Endy919

     Komolyan … Akkor Neymar jön!

     • Na így már alakul, Neymar, CR, Modrics, Kroos… na de akkor most Béla nem? Fene se érti ezt.

      • Endy919

       Jobbszélre már van játékosunk a Barcabol . Bale most nem kell.

       • Megvesszük CR cseréjének basszameg, hát kell a mélység a csapatba :))

        • Endy919

         Ok , legyen .
         De akkor Mou tuti kilesz dobva , ugye ? :))

         • Endy919

          Hülye vagyok már … Hát pont Mou akarja őket idehozni 😀

          • Na, szedd már össze magad… 😀 nem figyelsz. Hát ezzel kezdődik az egész, hogy JM marad, aztán kibassza a fél kezdőt, mer Abra megengedte neki :))

          • Endy919

           Jóóóvan na ..nem vagyok nő , hogy egyszerre két dologra is tudjak figyelni.

          • :))

           egyébként más források tudni vélik az érkezőket is, nevesítve Cavani, Griezman és valami bantu Moszkvából, eddig a nevét sem hallottam: Oumar Niasse. Azon röhögök egyébként, hogy ha van csapat, akiket még (mindig) nálunk is több játékossal hoznak szóba, az a MU 😀 azoknak tényleg _mindenkit_ elad a médiákok bazzeg, hihetetlen.

          • Endy919

           Mondjuk Cavani meg Grizecske pont reális.

          • De mitől lenne reális? Azért, mert már negyvenszer lehozta mindenki? Az Atletit már egyszer leraboltuk rendesen, ők sem hülyék azért, pláne nem a szezon közepén, mikor még áll a verseny a laligaliban meg a BL-ben, hogy eladják nekünk kb a legjobbjukat.. Cavanit is legalább 3 szezon óta eladják nekünk, de pont annyira reális ez is, mint amennyire itt játszik. Mindig leírja mindenki, hogy milyen szomorú ott, meg mennyire elvágyódik, azt valahogy mindig ottmarad :))

           Télen elhozni kb senkit sem reális. Ilyen Anelka féléket lehet leakasztani, szóval ha elég pénzt teszünk az asztalra, elhozhatunk ilyen Mahrezeket vagy Vardykat, esetleg egy Denis a Gomis-t, de ennél márkásabb terméket aligha.

          • Endy919

           Én nem mostanra gondoltam , hanem nyárra . Ha te a januári hadműveletre gondoltál , akkor sorry.

           Anelka féléket meg ne fikázd . Golkirály lett.Nálunk.Legend!

          • innen indultunk:

           “Jose Mourinho wants to sell 4 Chelsea players in January”

           tudom, nem vagy nő, meg talán férfi sem, meg nem figyelsz, de az Anelka féléket meg igenis fikázom, mert nála haszontalanabb igazolást nehezebb találni. Az egyetlen dolog, amiért köszönettel tartozok a kopasz bohócnak, hogy megbuktatta Scolarit 🙂

          • Endy919

           Elvesztem a sorok közt , de már megtaláltam magam.:)

           Szóval nem , Grizecske januárban nem reális , Cavani lehet .
           Anetka meg akár milyen flegma balfasz volt , sajnos benne van az elmúlt 10 év top5 csatárában nálunk. Ez mondjuk arról is árulkodik , hogy borzasztó volt a felhozatal , de mégsem volt a legrossabb.

          • Nem mondtam, hogy a legrosszabb volt, és hát ja, a top5-ben benne van, az tuti. Ami mondjuk nem nehéz, mert nem próbálkoztunk túl sok csatárral – és hát az is olyan volt, amilyen… kik is voltak? Az isteni Didier mellett ööö Crespo, Seva, Torres, Anelka, Pizarro, Demba, Eto’o. Meg most Remy, Costa. Kihagytam valakit?

          • (az ilyen Lukaku, Sturridge, Di Santo-kat kihagytam persze, de hát ők kb összesen kaptak 10 meccset)

          • Endy919

           Kezman,Mutu,Kalou 🙂

          • Jajj, Kezsman, a drágám, már el is felejtettem.. a levágott fejű csirke.. Mutu, hááát, oké, ő határeset, vegyük ide őt is, Kalout nem számolom, nála még Schürrle is többször játszott csatárt.

          • Endy919

           Azért a Kalous résznél nem értek egyet . Kátszott ő jópár meccset csatár poszton.

          • Googlezz össze 10 meccset és megadom magam. Tudod mit? Már 8-nál is.

          • Endy919

           2006/07, vs Blackburn 0:2
           2006/07, vs MU 0:0
           2006/07, vs Arsenal 1:1
           2006/07, vs Newcastle 0:1
           2006/07, vs Sheffield 0:2
           2007/08, vs Derby 6:1
           2007/08, vs Fulham 1:2
           2007/08, vs Newcastle 2:1
           2007/08, vs Blackburn 0:1
           2007/08, vs Bolton 0:1

           Itt lesz 10 találat. Biztos ne keressek tovább? Mert még csak a 2007/08 szezont fejeztük be 🙂

          • oké, most nem nézem végig, megbízom benned és megadom magam.

          • Endy919

           Háháháááááááá (kurva elégedett fejet vágok :D)

          • kasata91

           Lukaku 😀

          • (lásd lentebb)

          • kasata91

           Pont most értem oda. Shame on me.

          • kasata91

           De ők a pletykák felét meg is veszik. 😀

      • thiemecsaba

       Isconak akkor hol lesz helye? 😀

       • Ha eladjuk a Bayernnek Willt is, már meg is van 🙂

        • thiemecsaba

         Balon jobban játszik…CR lesz a cseréje?

         • sokat problémáztok. Na, akkor legyen úgy, hogy…

          Leigazoljuk a komplett Barcát, a Realt, meg az Atletit, és a fél Bayernt, aztán kész. Megvan az A és B csapat is, meg vannak cserék is, aztán remélem most már mindenki boldog! :DD

          • thiemecsaba

           de akkor baj lesz a rotálással, ami új elégedetlenséget fog szülni… :))

          • Csabám, hát mi lesz így akkor velünk?! :))

           Várom az eszményi, ideális megoldást, kérem 😉

          • thiemecsaba

           Monnyon le! Mindenki monnyon le! 😀

  • WudigessBoi

   Pedig figyelmeztetésnek szántam, nem használati utasításnak – hogy egy klasszikust idézzek:)

 • Asszem Begovics nem megy az EB-re…

  • Endy919

   Walters bomba formában !
   Utoljára kettőt szerintem pont ellenünk lőtt. Igaz , hogy mindkettő saját kaput talált , de akkor is , dupla az dupla.

   • Megnéztem az összefoglalót. Lehet, hogy enélkül is kiesetek volna, és már csak azért is megérdemlik a bosnyákok, amit a szurkolóik tettek (a francia áldozatoknak szóló 1 perces csendet zavarták meg bekiabálásokkal bunkó módon), de megintcsak elgondolkodik az ember, meg a Chelsea szurkoló, hogy mire is kaptak az írek büntetőt, ami kb eldöntötte a meccset + a továbbjutást, és mik azok, amikre idén a Chelsea nem kapott… ennél jóval tisztább kezezés volt csak a BL-ben Portoban, hogy egyet mondjak.

    Lehet jönni azzal, mert én is szoktam, hogy egy bajnoknak nem ezt kellene számon kérnie, mert enélkül is simán ütni kéne az ellenfeleket, de ha csak a felét befújják a jogos eseteinknek, sokkal jobban állnánk a BL-ben is, és kb úgy 6 ponttal jobban a PL-ben.

    • Sir Idemitirjak Boglárka

     Off: de a témához illő, a magyar sajtót szerintem jól jellemzi, hogy az ír válogatottat tartották a leggyengébb míg a norvégot a legerősebb kapható ellenfélnek. Most vagy én vagyok teljesen hülye a focihoz, vagy a firkászok vannak lemaradva jó 10 évvel?
     Az a baj, hogy Mout szinte nyíltan utálja és szopatja az angolszövetség és kérdés, hogy van-e megoldás a helyzetre, igaz José nyilatkozataival általában csak fokozza az ellentétet.

     • A magyar érzésvilágot jól jellemzi, hogy ugyan kellett némi segítség (sokcsapatosított EB), és még így is a taknyunkon csúsztunk be, pótselejtezővel, de elhangzott az a mondat, hogy a “keretek adottak egy új aranycsapathoz”. Ezek után, nyilvánosan nem fogok egyetlen józan gondolatot sem elvárni a magyar sajtó és/vagy politikai részről a focival kapcsolatban. Külön kedvencem, Csányi sztorija, aki ugye hol össze van veszve mindenki víííktorával, hol nem, együtt nézte a meccset ezzel a csodálatos vezetővel, majd a meccs – és OV twitter naugyéja után – megosztott a nagyérdeművel egy sztorit, miszerint Vitya még egy poént is elsütött a végén:
      – te, Sándor, tudod, mi nem szeretnék lenni holnap reggel? – Mi?
      – norvég.

      ***
      Aki nem verte szét a fejét az asztallapban, és még eszméleténél van, annak kellemes délutánt kívánok 🙂 A lényeg, hogy Szalai Ádi megmondta a frankót, és fizetett egy halom pálinkát.

 • Sajnálatos módon a mocskos tenoristák akciója célba találni látszik:

  Belgium’s friendly with Spain on Tuesday has been cancelled due to security fears in the wake of terrorist attacks in Paris.

  Rettenetes és sokkoló dolog, ami Párizsban történt, de erre nem ez a megoldás.

  • A német-holland meccset a kezdés előtt másfél órával halasztották el, mert állítólag (sajtóértesülés szerint) egy robbanószerekkel töltött mentőkocsit találtak a stadion mellett a biztonságiak.

   Durva 🙁

 • Lavid Duiz

  Miközben a csirkéseknél: LOL 😀

  • Endy919

   :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
   végem

  • beszharok. Oké, egy fodballistának nem kell sok iq, de ez… 😀

  • majd az agyviharra három és fél évre rá, ennek az embernek a góljával vezet Anglia a fhansziák ellen 🙂

 • Endy919

  No , Cavani és Luiz legszívesebben eligazolna , mert félnek visszatérni Párizsba .

  Cavani , gyere nyugodtan Londonba , itt nincs sok arab :DDD

 • myheartisblue
 • When Johnnie Walker grow up :)))

 • Obvious Michael Owen:

  Normally Harry Kane and Hugo Lloris would be on the same team for Tottenham

  Yet tonight they are on opposite teams

  Incredible

 • Kiestek a csajok a csajos BL-ből :S

  • Mondjuk a Wolfok ellen nem szégyen, ők kb. a nők Barcelonája, meg azért náluk a világ egyik legjobbja, Kessler is. Mondjuk én Ogimi dobbantása óta nem követem a csajokat, de szerintem ez nem egy szégyellni való eredmény.

   • ha nem is a nők barcelonája, de jelenleg az egyik legjobb gárda, az tuti. Én nem mondtam egyébként, hogy szégyen 🙂 bár a 4-1-es összesítés azért nem túl hízelgő, tekintve, hogy nulla gólt lőttünk (mind az ötöt a WFL hozta össze), miután letaroltuk Angliát.

    Követni mondjuk én is csak eredmények+összefoglalók szintjén követem őket, a BL-nek az odavágóját láttam múlt héten.

    • Rossz megfogalmazást használtam, inkább nem olyan deheroizáló.
     Egyébként nemzetközi nő fociban a németek nagyon ott vannak, Európában messze a legjobbak szerintem. A világon is csak Amerika is Japán jobb náluk, de ők felváltva döntőzik le egymást.

  • erről csak úgy eszembe jutott, megnéztem már, hogy állnak az angolok a koeff listán – hát kell idén a minél több angolcsapat-siker a BL-ben:
   http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/index.html

   Még egy gyengébb angol szezon, aztán nem csak, hogy nem szerezzük vissza a második helyet, de még az olaszok is beelőznek.