Kezdődik egy újabb visszatérő második regnálása

1125 chelsea-watford1Zsinórban négy győzelmével a Watford amellett, hogy a legjobb formában lévő élvonalbeli angol csapat, arra is büszke lehet, hogy újonc létére lassan már a dobogót ostromolja. A velük meglévő 10 pont difit pluszban képzeltük el szezon elején, nem pedig mínuszban, ami minket és őket is minősíti, kit-kit érdemei szerint. A lényeg, hogy ez most nem tűnik országos egyes újoncverésnek, persze a méltóságunkból annyi még maradt, hogy rámenjünk a három pontra. További identitáskeresés alább.

Apró érdekesség, hogy mikor Hiddink először ült le a padunkra, akkor a két menedzser közti átmeneti időszakban épp a Watford otthonában meccseltünk az FA kupában (a sárga-feketékkel egyébként meglepően sokszor akadtunk össze a sorozatban mostanság). Akkor Ray Wilkins volt a megbízott főni a kispadon, s a tar szakember százszázalékosan adta át a stafétát a hollandnak (aki aztán egy hiánypótló idegenbeli Villa-veréssel debütált anno).

Most megint itt vannak a Lódarazsak (címerükben egy jávorszarvassal), ezúttal viszont hazai pályán és már Guus-szal a padon próbálhatjuk meg a nem tudom micsodát. Kavarog itt annyi minden bennünk Mourinhoval, Abramoviccsal, a játékosokkal (egyenként és külön-külön), Hiddinkkel, meg úgy általában az egész szutykos szezonunkkal kapcsolatban, hogy a többségünk szerintem most nem igazán tudja, merre van arccal előre. Örüljön-e, s ha igen, kinek-minek? Kit fütyüljünk? Mi is ért véget José kitessékelésével és mi kezdődik most? Visszatekintve erre az időszakra minek örülnénk majd jobban: ha bizonyos játékosok szabotázs-akciójára, vagy ha Mourinho levitézlésére derülne fény?

Csapategység szombatról
Csapategység szombatról

Ami azért alapvetésnek tekinthető, az a szándék: az edzőváltással az a cél, hogy javítsunk valamin, legyenek azok az eredmények, a játék minősége, a hangulat, vagy bármi más. Én magam el tudok képzelni egy olyan forgatókönyvet, miszerint hiába kiváló edző és nem utolsó sorban a Chelsea-ért tényleg élő-haló ember José, van az a szituáció, amikor ő a gyenge láncszem és az ő ki- vagy átírása a képletből a legkisebb rossz. Nem kell nagy képzelőerő ahhoz, hogy olyan mély, intenzív és szövevényes nexusokat feltételezzünk egy ilyen csapatnál, amiket Kurt Sutter legyen a talpán, aki át- és kézben tart. Vagyunk annyira megborulva, hogy ha az edzőváltást nem is tartjuk a legjobb megoldásnak, de azért nem teszünk úgy, mintha a semmiből jött volna, vagy ha nem lett volna realitása.

Itt jegyzem meg, én is nagyon sajnálom, hogy Mourinhonak mennie kellett, de ha félretesszük az egyébként korrektül lehozott BL csoportkört, akkor be kell látni, hogy sose volt ez jó idén. Közel a féltávhoz egy olyan meccsünk nem volt, amit úgy kitehettünk volna az ablakba, hogy na tessék, klappolt a játék, magabiztosan nyertünk, ilyen egy címvédő. 16 meccsen 15 pont 9 vereséggel még egy West Hamnél is casus belli. Nem nyertünk még kettőt egymás után, négyszer kaptunk ki otthon, miközben idegenben mindössze egyszer jött össze a győzelem, az utolsó 7 bajnokin írd és mondd 4 nyamvadt pontot gyűjtöttünk… Nekem mindez elég ahhoz, hogy dühös legyek és változásokat követeljek. Az eredménytelenség egy dolog, jobban zavart az egy helyben toporgás: nem voltak igazi felelősök, semmi nem oldódott meg, decemberre gyakorlatilag már mélyebben voltunk, mint valaha. Ha korábban elkezdődik a rendcsinálás, Josénak elfogadták volna, ha rámutat két-három kóklerre-júdásra és kirakja őket a padra vagy a keretből is akár (elég lett volna annyit mondani, hogy nem megfelelő az edzésmunkájuk). Nem így történt, most is mindenki ködösít, a legnagyobb formahanyatlók potyogtatták a legnagyobb krokodilkönnyeket az edzőváltás után… Az igazat megvallva jobb lenne vagy inkább lett volna pár játékost szívből meggyűlölni, mint most gyanúsan méregetni mindenkit, hogy milyen fejet vág, hogy ünnepel, mit twittel, javul-e a játéka, miazmás. Sajnos ezt a sütőt José sem melegítette elő (már ha egyáltalán lett volna rá oka, mert ez is kérdőjeles egyelőre), így most én sem tudom igazán, mitévő legyek, marad a jó öreg fejétől bűzlik a hal teória, ami ugye a portugál renoméját ássa alá.

Természetesen minden jót kívánok Mourinhonak, miközben szívből remélem, hogy nem látom viszont a MU kispadján se pár héten belül, se később. Nagyon kevesen tettek annyit ezért a csapatért, mint ő, de ezzel nyilván mindenki tisztában van. Mi viszont – mint mindig – maradunk, s rágjuk tovább a gittet, még ha az ilyenkor hálátlan reszort is most. „Szerencsére” van már ebben némi rutinunk, elvégre nem először hagy itt minket népszerű Kék padról vagy a zöld gyepről.

Drogba – egyelőre tudtommal még csak körvonalazódó – visszacsábítása egyébként ügyes csel Abrától. Benitezt ugyan nem sikerült lightosítani Zendennel, de korábbi játékosaink (Wilkins, Clarke, Newton vagy Di Matteo) azért jól mutattak az edzői ranglétra bármely fokán. Ha hiszünk a José-buktató konteókban, akkor Didi visszahozatala lehetne a szakmai stáb és a keret közti kommunikáció őszintébbé és hatékonyabbá tételének sarokköve, miközben a szurkolók felé is jól mutatna, hogy nem csak ment, hanem jött is egy köztiszteletben álló legenda.

Januárban még Drogba (és Tőzsér) is a pályán volt
Januárban még Drogba (és Tőzsér) is a pályán volt

Hiddink ugyanakkor úgy is véleményes, ha önmagában szemléljük és nem a hívatlan trónbitorlót látjuk benne. Nálunk jó volt anno, de azóta csak középszerű és bukó szerepvállalásai voltak. Nekem speciel elég, ha itt beválik, elleszünk nyáron Hollandia nélkül is a kontinenstornán, de akkor itt mutassa meg, hogy nem a legyek hordták össze a szakmai tapasztalatát és kvalitásait.

Ha igazi troll lenne, feldobná Babát és Papyt a watfordos Anya mellé a pályára, hogy igazán családias legyen a hangulat így az ünnepek alatt… Továbbra is Blue Is The Colour!

 • Rammschein

  fogja valamelyik kedves csatorna a mi meccsünket is adni?

  • lamps8

   nem.

   • Rammschein

    fasza… akkor marad a stream…

    • lamps8

     ha nem értelmeztem félre semmit telegraphon, akkor semmilyen csatorna nem fogja közvetíteni a meccsünket.

     • Rammschein

      hát… akkor marad utólag…vagy nemtom… azért remélem a MU elleni meccset adják majd… azért az csak számít még valamit…

      • Sandic

       Láttam már a promót, adja majd a Digi 1 élőben. Kíváncsi leszek két vergődő csapat közül melyik veri meg saját magát jobban.

       • Rammschein

        22:45-től adja… a mait… a Mu ellenit meg adják 18:10-től… legalább

        • Ahogy nézem az én boxom tárát, 18:10-től felvezetéssel adják élőben.

         • Rammschein

          Jaja, 1.-re benéztem, utána módosítottam a hozzászólásomat. :D… viszont lehet hírzárlatot csinálok és megnézem felvételről a mait… a streammel nincs kedvem szórakozni :))

     • Endy919

      azért valami stream biztos lesz .

  • emazohun

   Lesz valami ismétlés 22 valamennyikor már nem tudom melyik Digin

 • lamps8

  Ezt jól összeszedted, a záró gondolat pedig zseniális! 😀

 • Rammschein

  Ezen jót nevettem: Egy cikk szerint a Leicester III. Richárdnak köszönheti az idén a szerencséjét… mert őt újratemették… WTF. :DDD

 • WudigessBoi
  • Rammschein

   Köszi, az esti mesét. 🙂

 • Blotunga
 • Aki akar egy kicsit nosztalgiázni az AVB-érából, Sport1 13:00 Genk-Chelsea.

  • Offos, Sharingan Ricsi a kommentátor.

 • Ez a mostani Watford egyébként messze a legkellemetlenebb feljutó, akit valaha láttam a PL-ben. Hallatlanul egyedi erősítésekkel fejlesztették a keretet, és ahelyett, hogy a kupleráj csapdájába estek volna, Dr. House-ék felépítettek egy masszív, szorongató csapatot, akik nem a döntetlenre fognak játszani még most sem. Igáslóra én ráállítanám Azpit, fogja a meccs végéig, Zouma supportolja őt. Nem lesz egy egyszerű eset leszedni a pályáról, mert szívóssága és pontossága sokszor vert már szöget az ellenfél koporsójába.

 • LvG zseniális taktikája, hogy Fellaini vezényelje a támadásokat, nem igazán látszik beválni.

  • Rammschein

   Szerintem lassan repülni fog… elfogy ott is a türelme lassan mindenkinek…

 • Lavid Duiz

  Off:

  Arsenal játékos beletörli fikás kezét a kiscsávó hajába! Mekkora paraszt!

 • Endy919

  Tetves United megérdemli a Championshipet. Így még mi sem voltuk alázva a legrosszabb időszankunban sem.

  Nem hogy nézhetetlen a “játékuk” , de egyenesen hányingert keltő.

  • Rammschein

   Az a gáz, hogy ők csak nemrég kezdtek el szenvedni, ha akkor kezdik el amikor mi, ők is úgy lennének a tabellán, mint mi… de még benne van simán, hogy fordulnak a szerepek, és le is hagyjuk őket.

   • Már 3 éve agonizálnak, nincs itt semmi gond.

   • Endy919

    Ha ma nyerünk (szerintem biztosan) , jövő héten ütjük őket és 5 pont a difi . Az meg lófasz.

    • Szerinted a Bmouth-ot is biztosan gólokkal verjük.

     • Endy919

      Azt mondjuk mindenki várta.
      De szerintem José távozásával fordul a kocka.

      • Rammschein

       Majd kiderül. Én nagy csodát nem várok ettől…

      • Még ha ez a csapat most felszabadultabb, a Watford ellen biztosra nem mehetünk. Semmivel sem rosszabbak, mint átlagban az Everton szokott lenni.

       • Rammschein

        Az Everton meg szeret és ki is tud velünk cseszni… ha a Watford ilyen szinten van, nem lesz egyszerű…

        • Ha Igáslót úgy lesikerül nyomni, mint Yarmolenkót, és Matic és elbír Deeney-vel, akkor nagy gond nem lehet. Persze ez csak elmélet, abból meg predizünk eleget mindig.

  • lamps8

   semmivel nem volt jobb a játékunk ennél.

   • Endy919

    Mi sem tudtunk gólt rúgni , de legalább a kapuig eljutottunk.

 • Na, nemsokára kerethirdetés. Kíváncsi leszek, hogy Hiddinknek lesz-e töke végre a padra vágni Costát, vagy legalább felrakni mellé Rémyt.

 • Egyébként ha minden igaz, ma Ba is ott lesz a nézőtéren.

  • Endy919

   Őt is vissza hozzuk?
   Akkor már mogyorót se hagyjuk ki.

   • Remélem, hogy erről szó sincs. Kedvelem a szenegálit, de őt, Costát meg Falcaot már nem bírná el a csatársor.

 • Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Fabregas, Matic; Willian, Oscar, Pedro, Diego Costa

  • Endy919

   One step back.

   Hozzuk vissza Josét!

   • Rammschein

    Ez ugyanaz a kezdő, ami hónapokig ment hellyel közzel… kíváncsi vagyok, mennyivel lesz másabb, hogy nem José van itt…

    • Endy919

     Egy biztos pontunk volt . Zouma. Ő is kikerült a kezdőböl.

     • Rammschein

      Bocs tényleg… Akkor ez még rosszabb, mint a José féle alapfelállás… :”D

 • Nem tudom, Zouma hová tűnt, de Cahill csatáit Igáslóval nagyon nem várom. Costa meg… talán Herehulló Gomest meglepi, meg talán Hiddinknél lesznek retorziói is annak, ha meccsekig okádék performanszot hoz le.

 • babence

  ja hogy játszanak a fiatalok… 😀

 • lamps8

  ez jó húzás volt Guus, az egyetlen egyenletesen elfogadható teljesítményt nyujtó játékost vette ki, aki ráadásul fiatal is. Jól kezdődik.

  • Még ne nyomjunk verdiktet, mert akár be is jöhet a húzása. Viszont az előérzet ezzel kapcsolatban viharos.

   • lamps8

    én is csak egy előérzetnek adtam hangot.

    • A gúszos résszel azt az érzékletet adod, hogy már temeted ezt a húzást.

     • lamps8

      mert olyan előérzetem van hogy ez egy szar húzás, ráadásul így jutalmazunk egy jól teljesítő fiatalt aki egy kölcsön, majd padozás után a keződ 11ig jut. ez nem tetszik.

      • ktomi93

       Amúgy ez szerintem érthető. Én őt a kezdőbe vártam. Jogos, hogy nem tetszik, mikor jól tolta. De az meg meglep hogy nem merte sem Costat, sem Fabret a padra vágni és RLC sem került be. Egyszóval, felrakta ugyan azt mint ami Mounál is fent volt. A kérdés, miben fognak másképp játszani.

      • Leginkább most az összeszokottságra megy rá, ezért kezd 2013/14 szezon legjobb védőnégyese, a Fabre-Matic tengely meg előttük Costa. Más magyarázat nincs.

 • Lavid Duiz

  Figyeljetek! Sosem a kezdő tizeneggyel volt gond, hanem a mentalitással. Azt hittem ez világos mindenki számára! 🙂

  • Rammschein

   :”””D Biztos? 😀

  • ktomi93

   Most nem április 1. van 😀

  • Hát, azért de.

   • Lavid Duiz

    Hát, azért nem. 🙂

    • Hát, azért mérnem?

     • Lavid Duiz

      Szerinted egészen más 11-et kellene feltenni a pályára, mert az eddigiek nem tudnak focizni, vagy hogy?

      • Rammschein

       Egészen mást: Zouma, Rémy in… Costa out… ez a minimum, amit kellett volna…

       • Lavid Duiz

        Azt gondolom, hogy Costa sem felejtett el focizni, meg Cahill sem. Bár, ettől függetlenül én is jobban örülnék, ha Remy kezdene, de csak azért, mert kevés lehetőséget kap, miközben tud annyit mint Costa.

        • Rammschein

         Nem tudom mi van velük, Cahillre nem vagyok annyira “haknis”… elfelejteni nem felejtettek el, csak kurva szarul csinálják… Costának mostanában 2 értelmes megmozdulása nem volt… Rémy meg beállt és gólt vágott…

      • Én nem mondom, hogy váltsuk le a kezdőt, de az sem igaz, hogy egyedül a mentalitással volt baj. Costa például hajt és izzad, de irtó rossz már hónapok óta. Ivanovic szintén szarvashibák sorát produkálta, Fabregas meg azt rontotta el, amit csak lehetett. Csak nyertünk volna azon, ha ezeket a játékosokat előbb kikapjuk padra.

       • Rammschein

        Mou próbálkozott azzal, hogy padra vágja őket… az sem adott nekik semmi löketet valahogy… pedig azzal is lehet(ne) motiválni játékosokat, hát nem ezt a bagázst…

        • Lavid Duiz

         Rossz ezt leírni, de Joséval volt a baj.

        • Mikor próbálkozott és kinél? Ha csak Costa nem volt eltiltva, kezdett. Fabret sem mertük 2 meccsnél tovább padra rakni, mert valamiért. Iva dettó csak akkor nem kezdett, amikor a selejtezőkben lesérült.

         • Rammschein

          Hazard, Matic, Costa is padozott (hát nem odavágta hozza a melegítő cuccost?)… Fabregas is volt padon szerintem… vagy csak húzta a száját a cserére…

          Én értem, hogy Mou elbaszta, de azt ne mondjátok, hogy nem próbálkozott változtatni… próbálkozott csak nem ment…

          Épp ezért nem fog Hiddink sem belenyúlni sajnos annyira, mert akkor megint elássa ezeknek a morálját valahova a béka feneke alá…

          • ktomi93

           Meg megbuktatja magát 😀

          • Sir Idemitirjak

           20 meccsből 1-en padra került többit végig szenvedte, le vagyok nyűgözve.

          • Rammschein

           Ó mert aztán Hiddinknél más lesz szerinted? 😀

          • Sir Idemitirjak

           Azt nem tudjuk, és nehogy azzal védjük, hogy csak ugyanannyira volt szar.

          • Senki nem mondta ezt.

          • Egy-egy meccset ne nevezzünk már padoztatásnak hónapos időközönként. Akkor is úgy variáltunk, hogy még véletlen se lépjük túl a 13-as használt keretet, inkább előre toltuk éknek a 170 centis Hazard-t, vagy be tkp-nak.

  • Lavid Duiz

   Legutóbbi meccsen, milyen felszabadultan játszottak a fiúk, nem? Mégis, volt lényeges változás a felállásban? Nem.

   • Costa mindent elbarmolt, Fabre dettó. A védelmet meg soványan tette próbára a Sün támadósora.

    • Lavid Duiz

     Valahogy mégis győztünk 3-1-re. És könnyedén.

     • Ha mindenkire kihatott volna a könnyedség, ahogy írod, 6/7-1 is lehetett volna, mégsem lett.

     • ktomi93

      Sunderland védelme mindent megtett, hogy így legyen.

      • Lavid Duiz

       Mert hibára kényszerítettük őket.:-)

   • Rammschein

    Az 1. 2 gólig meg utána a félidő nagy részét elég jól tolták…addig felszabadultak…. a 2. félidő ugyanaz a langyos futkározás volt szinte…

    • Lavid Duiz

     Én ezt a 2 gólos vezetés számlájára írnám.

     • Rammschein

      Túl sok maradt akkor a Mou-s mentalitásból, hogy vissza kell állni vezetésnél! :PPP

      • Lavid Duiz

       Ott 1-0-ás vezetésnél tettük ezt, most 2 gólosnál. Ez előrelépés, nem? 🙂

       • Rammschein

        Talán… :”D Vagy vissza sem kéne állni, és földbe rongyolni őket… morálnak többet használna… Abra papa meg úgyis mindig a támadó fociért sírt… 🙂

        • Lavid Duiz

         Az majd a következő lépés lesz! 😀 Ne legyünk telhetetlenek! 😀

 • Rammschein

  Strem lesz-e vagy nem lesz-e? :’)

 • Sir Idemitirjak

  Costa és Pedro még a kezdőbe, fogjuk arra, hogy még nem akarja felforgatni Hiddink a kezdőt (mert olyan jók voltak eddig), na de Zouma mi a f*szért nem kezd azt nem tudom miképp tudná megmagyarázni.

  • Endy919

   Hétfön a Traffordra látogatunk. Maybe pihenteti őt.

   • Sir Idemitirjak

    És a 35 éves Terry biztos jobban bírja. 🙂

    • Endy919

     Lehet , hogy az öreg majd nem játszik az ördögék ellen.

   • Rammschein

    A MU-nál rohadt nagy szerencsénk van/lesz talán, hogy talán szarabb formában vannak, mint mi… csak aztán nehogy mi indítsuk el őket is a főnixes feltámadásból…

 • myheartisblue

  “Turkey yesterday…Guus today!” olyan szellemesek ezek az amcsi kommentátorok! 😀

  • Rammschein

   :”D

 • Endy919

  Legalább Costa hatékony 😀

  • myheartisblue

   Jól mozgott be. A védő sunyissan/alig láthatóan lökte, ezért nem tudta lebólintani a fejest.

   • Rammschein

    Mondjuk valaki volt bent üresen… a Costára ívelés helyett lepasszolhatta volna oda is…

 • Most már legalább merünk 20-ról lőni. Már csak célozni kéne.

 • lamps8

  nagyon kellene egy bal hátvéd aki a bal lábát is tudja használni

  • myheartisblue

   Rodriguez a Wolfsburgból vagy Kurzawa a PSG-ből. Problem solved. És csak megint az eszembe jutott Bertrand. 🙁

   • Kurzawa idei zsákmány és játszik is, fix, hogy nem dobbant.

   • Endy919

    Párizs valószinüleg elengedné az egyik legnagyobb tehetségét 🙂

    • myheartisblue

     Igazatok van nah…a következő körből kimaradok.

     • Rammschein

      Dobj 6-ost akkor legközelebb 2x jöhetsz. 🙂 😀

 • Endy919

  Ó geci

  • Rammschein

   szépen elment mindenki előtt…

   • myheartisblue

    Ivanovic még kötényt is kapott..

 • Gomesnek fux van a fogán?

  • Rammschein

   Zöld nem? :”D Fejbekaphatná a laszti, hogy kirepüljön x”D Na jó nem, de vicces lenne. 😀

 • kasata91

  Na szép napot és Chelsea gólokat mindenkinek. Bekapcsolódok én is így a töltött káposzta után

  • myheartisblue

   Szép napot! Egyél még egy kis sütit, és csatlakozz! 😀

 • Rammschein

  Ezek a beadások még mindig nem mennek valami jól…

  • kasata91

   Fabregas a fekvő védőbe is bele tudott passzolni.

   • Rammschein

    azért mondom… :’) többek közt…

  • myheartisblue

   Én sem értem. Józan paraszt ésszel láthatta Fabregas h. csuszik a védő, képtelen volt alányúlni: laposan akarta minimum 8-10 ember sűrűjébe bejuttatni. Rá 1 perccel Ivanovic detto. Willian meg ekkor vissza szokja rántani a gyengébb lábára. Komolyan ilyen szinten ezt hogy lehet eljátszani?!

   • Rammschein

    Nem tudom, lehet túlságosan berögzült a fejükbe, és nehéz kiírtani… vagy nem akarnak mást csinálni…tényleg nem tudom…

 • Jó az emberfogásunk.

 • lamps8

  szar ez a Costa, csak hogy ne mondjak újat.

  • Rammschein

   talán már nem csinálja a balhét annyira, így hogy nincs mire… 😀

  • kasata91

   3…2…1… “Oscar megszarabb”?

   • lamps8

    azzal még várok vagy 2 meccset, hogy a sundi elleni meglepetését elfelejtsétek.

  • Rammschein

   lamps ne spoilerezz 😛 úgy látszik előrébb vagy 😀

   • Te hol nézed? Nekem az eredményjelző mellett van egy “GECIJÓ” felirat.

    • Rammschein

     x”D az én eredményjelzőmön felvillant az “IRÓNIA” sor… 😀

    • Most eltűnt.

 • Rammschein

  Azért az húzós volt… :S Ezek nem adják annyira magukat mint a Sünderland…

  • myheartisblue

   Mire Iva lefékelt és meg sem fordult. Ighalo lelassított, megfordult és ellőtte a meccslabdát a kapu mellé.

 • Rammschein

  Eddig elég halovány ez a meccs…..

  • Szerintem mák, hogy Igás nem lőtte be azt az ajtó ablak ziccert. Még jól állunk

   • Rammschein

    …ja, meg azt lefelejtettem, hogy legalább próbálkoznak (annyira nem látszik mondjuk) és nem csak sétálnak fel-alá, mint akik leszarják az egészet. 🙂

 • lamps8

  megint szarrá dominál minket egy feljutó, csak a szokásos.

  • ktomi93

   *Otthon 🙂

 • A Manchester City is pont a Sunderland ellen szabadul fel.

  • Rammschein

   Vezet a Spurs is büntetőből…

 • Endy919

  Ezek megfognak baszni.

  • Rammschein

   De most nem basztathatjuk még az edzőt, nem? Mert még túl korai…

   • Rammschein

    gondolok itt arra, hogy ugyanezt a szart láttuk egész évben Mou alatt, ez semmivel nem jobb…

    • ktomi93

     hát nem tom, szeritnem ez a játék gyengébb mint ami Mouval volt az utolsó pár meccsen, ez inkább olyan szezon eleji össze-vissza játék

     • Rammschein

      Nem tudom, de semmivel nem jobb… aztán a Hiddinktől remélt feltámadás tartott egy félideig, és visszatértünk ehhez a semmilyen ótvar 0 játékhoz…

   • Endy919

    Most erre milyen választ vársz?
    Eszem ágában nem volt leszólni az öreget.

  • ktomi93

   Ez a védelem nagyon áteresztő. Mint ha nem is lennének.

 • lamps8

  Ivanovic azért egy kis önkirtikát gyakorolhatna és letakarodhatna a pályáról, beállnék 4-5kg bejglivel meg némi háziborral a gyomorba és lefutnám mint a szart.

 • House nem betojt gatyával küldte fel a fiait ma sem. Várható volt, de legalább a buszt nem toltuk be mostly.

  • lamps8

   de jobban járnánk.

 • kasata91

  Legalább Aké nem lő majd gólt nekünk

 • myheartisblue

  Gondoltam majd írhatok ilyen: #GuusMagic #FootballAgain #CostaScores hashtageket… de ezeket ki is dobhatom a pics@aba. Mert csak védekezünk, azt is fejetlenül és behúzott farkakkal. Mintha (kapott) gólra várnánk.

  • Rammschein

   majd…talán…egyszer…jövőre?

   • ktomi93

    ne, azt hagyjuk meg a Poolnak és az Arsenalnak 😀

 • Szerencsétlen Hiddink taktikája ma a “mindegy mi, csak ne veszítsünk”.
  Meg tudom érteni, kevés sz*rabb melót tudok elképzelni edzőként, mint hogy ide bedobják oltani.

 • ktomi93

  Vezetünk 😀 honnan? 😀

  • lamps8

   a kurva nagy semmiből 😀

 • Endy919

  Costaaaaa

 • Lavid Duiz

  Mondtam én, hogy Costa nem felejtett el focizni. 🙂

  • kasata91

   Ezt még bejglivel a hónod alatt is be kell baszni.

 • Rammschein

  Basszameg hogy késik a streamem…

  • ktomi93

   nekem pont akkor ment el 😀

   • Rammschein

    az mégjobb. :”D

 • myheartisblue

  #GuusMagic #FootballAgain #CostaScores !!!!!! :V 😀

  • lamps8

   :DDD

  • Rammschein

   LoL.

  • kasata91

   #willianjószögletmiafasz

 • Doxazma

  #Wilmosnemtudszögletetrúgni #Costaegytorres #mindenszar #késikastreamem?

  • Efra7

   nyugi, csak késik a stream, mindjárt rájössz 😀

  • Doxazma

   ó faszom most le is állt valaki egy normálisat tud dobni ?

  • Rammschein

   fordított napot tartasz? 😀 (a stream mondjuk télleg késik) 😀

  • Naaaa, eddig holt voltál?

 • Endy919

  A jó kurva életbe rúgta ez….

  • Rammschein

   hát el, a fenébe… mondjuk Costa kicsit belekutyult…

 • myheartisblue

  most már mennifog neféljetek! Guus már rájött h. csak szugerálni kell.

 • lamps8

  szép volt matic

  • ktomi93

   kézilabda…

 • Gabor1092

  Az mi a tököm volt Matic?

  • ktomi93

   de sosem értettem hogy lehet így ugrani a labdáért

   • Gabor1092

    Teljesen felesleges mozdulat volt

 • Rammschein

  Ó bár csak tudnám mit csinált Matic, de késik a stream xD

 • kasata91

  Na jöhet kürtő

 • Rammschein

  Well…

 • lamps8

  fejben nincs rendben ez a csapat, csak a náyri átigazolási időszak segíthet. semmi interim manager.

 • Petikee Sipos

  Matic bazmeg. közük nem volt a játékhoz.

  • Semmivel nincs több közünk a játékhoz, mint nekik. A különbség annyi volt, hogy Costa bevágta a ziccert, Igásló meg nem.

   • Petikee Sipos

    nem voltak kapura veszélyesek, akkor így fogalmazok. de azért nem kellene puszta szívjóságból tökön csapni magunkat, ha mint mondtad a mi játékunk sem egy meggyőző.

    • Mintkét csapat ugyanazt hozza, ugyanúgy 1-1 a kaput eltaláló lövések száma. Annyi a különbség, hogy mi a labdakihozatalnál is tökölünk, ők meg távolról lőnek, vagy próbálják az Igát ugratni.

 • Rammschein

  Saját magunk ellensége vagyunk bazdmeg…

 • Endy919

  House fázik.

 • lamps8

  matic lemehet a faszba szünetbe, azért legyen már súlya annak ha valaki ennyire amatőr dolgot csinál.

  • Rammschein

   ezt most adom… de úgysem fog történni semmi… lassan olyan, mintha valaki mindig egy kis amatőrséget aktiválna alkalmanként az emberek fejében…

  • Sir Idemitirjak

   Meccs talán legjobbja volt addig, de érthetetlen amit csinált, de elég erős amit írtál.

  • kasata91

   Azért neked kellene vagy 30 fős keret és 19 csere lehetőség hogy a záró sipszonal elégedett legyél 😀

   • lamps8

    hagyjuk már ezeket a faszságokat, szerinted meg Kezman torres csatárkettőssel kellene játszanunk, ben haim- boualhrouz CB párossal stb…..

  • Lavid Duiz

   Magasan volt a keze, ez tény, de nem akart beleérni a labdába.

   • ktomi93

    De nem ugrasz így fel a labdáért. Teljesen érthetetlen testhelyzet volt. Aki így ugrik fel meg is érdemli.

    • Petikee Sipos

     miért hogy ugrasz fel a karod lendítése nélkül?

     • trueblue05

      minden mindegy. kézzel ért a labdába, úgy hogy megváltozott az iránya, látványosan, tizenhatoson belül. tizenegyes.

     • ktomi93

      Nem így. A labda meg sem pattant. Egyenesen haladt előre. Egyszerűen nem úgy ugrasz fel, hogy ahová várod a labdát a karod előbb érjen bele.

 • Lavid Duiz

  Csak semmi pánik! 🙂

 • Rammschein

  Willian please. 🙂 Na?

  • taybor33

   Majdnem…

  • ktomi93

   kis késés 😀

   • Rammschein

    Hát én csak az alapján írom, amit látok, még ha az későn is van. 😛

 • Rammschein

  Costa most miért nem vetődött? Máskor tud…

  • Sir Idemitirjak

   A baj, hogy kocogott már előtte is, ha berobbant volna simán elérhető labda, de ugyanolyan szar, mint eddig is volt a gólja ellenére

   • Rammschein

    Hát ez az, hogy várja, hogy elmenjen a labda előtte… elegem van már, legalább teperné ki a lelkét, de az sem…

   • lamps8

    + 10000000000

  • myheartisblue

   Azért ez hosszú labda volt h. becsússzon rá.

   • Rammschein

    meg sem próbálta elérni…

 • Doxazma

  Nincs nagy baj szerintem, nyárig lekéne …. amputálni Matic karját.

  • lamps8

   meg azokat akik jól laktak egy bajnoki aranytól elzavarni a picsába.

 • Doxazma

  http://www.sport365.live/en/main közben itt egy penge stream ami nem akad persze ,hogyha valakit nem zavar ,hogy német matrózok angolul hánynak.

 • Fabre-Obi csere.
  Nagyon profán.

  • ktomi93

   Védekezünk? 😀

   • Ezzel Oscarnak nem kell besegítenie Fabrenak a védekezésben, mehet előre szabadon.

 • kasata91

  Akkor Matic José embere volt mert nem akarta hogy vezessünk Hiddink alatt ?

 • Rammschein

  Olyan jól toljuk, hogy emiatt kár volt Mout elküldeni…

  • Miért, most csodát vártunk Hiddinktől 4 nap alatt?

   • Rammschein

    Nem, egy halvány kis reménysugarat, hogy legalább azok a szarságok nem lesznek, amik Mou alatt… de minden ugyanaz szinte…

    • Mármint mi?

     • Rammschein

      Mármint mi ugyanaz? A támadójátékunk ugyanolyan pocsék, a védelemben ugyanolyan amatőr hibákat követünk el… Costa támadójátéka, Iva és Fabre beadásai… biztos van még, ezek ugrottak be elsőre…

      Hiddink a taktikán szerintem semmit nem változtatott, ugyanazok nyomatják… ha legalább Rémyt vagy RLC-t behozná, engem elnémítana…

      • Ismétlem, most mit vártunk 4 nap alatt Hiddinktől? Hogy jön és a varázspálcájával megoldódnak a hónapos gondok?

       • ktomi93

        Nem tudom honnan veszed hogy 4 nap, de nem a 4 nap a lényeg, hanem hogy a változás legkisebb jelét sem lehet felfedezni a pályán. Sokkal közelebb volt már a Watford a többgólos vezetéshez is.

        • Rammschein

         Kösz, jobban megfogalmaztad, mint én akartam…

         • ktomi93

          És ami késik nem múlik.

        • 4 vagy 5 napja tartotta meg az első edzését Hiddink. Most nem tudom, miért várjátok, hogy annyival jobbak legyünk. Kapott egy mentálisan és fizikálisan is kifingott, hónapok óta agonizáló keretet december közepén. Ha most idehozzuk Kloppot vagy Ancelottit, nála sem oldódtak volna meg azok, amit hónapok óta mételyezik a csapatot.

         • ktomi93

          De nem kell csoda, hogy most hirtelen 4-5 gólos siker lesz. Elég lenne az ha egy kicsit nagyobb hajtás lenne, esetleg lenne épkézláb támadás vagy bármi ami javulásra adhat okot. De semmi nincs. Most is kezdődik a szokásos ahogy beér az ember a 16oson belülre csak dobja fel magát, előbb épp Oscar.

          • Hónapok óta csak ennyi kéne, mégsem bírtuk megoldani. Ne higgyük már azt, hogy ezt olyan egyszerű pályára tárni. Elméletben persze eddig is működött minden.

          • ktomi93

           Igen, de új edző, új motiváció stb kellene hogy legyen, de nincs.

          • Rammschein

           Vagy… csak annyira rágörcsöltek, hogy nem ment már semmi…

          • Nem olyan könnyű motiválni, vezényelni ezt a keretet, mint volt az eddigi menesztéseknél, ahol 4./3. helyeken tanyázott a csapat. Ilyennel még egy beugró edzőnknek sem kellett szembenézni.

 • kasata91

  Tűzijáték

  • Rammschein

   A citynél az megy…

   • ktomi93

    Itt is majd meglátod.

    • Rammschein

     Nem biztos, lassan úgy felhúz… :DDD

 • lamps8

  nincs védekezésünk.

 • lamps8

  ja és jó ötlet volt Cahill szerepeltetése, jó megérzés volt, pacsi nekem.

  • ktomi93

   Terry sem váltja meg a világot.

 • Rammschein

  Ha Hiddinkkel nem jönnek be a számításaink… nyáron jöhet a keret csere…

 • Na most mondjátok meg, ki hitte volna, hogy Ighalora fogják a támadást kijátszani? Beszabehu.

 • Rammschein

  Hiddink out? Oh wait, csak most jött… (viccnek szántam…)

 • Endy919

  De megnézném José önelégült vigyorát 😀

  • Rammschein

   Hát, ha szemét lenne tuti vigyorog… szerintem csak a fejét csóválja… vagy le se szarja és új csapatot keres. 🙂

   • Endy919

    Már rég megvan neki , nem kell keresnie.

    • Rammschein

     MU?

     • Endy919

      Szerintem biztosan.

      • Rammschein

       Poén lenne, ha 2 nap múlva már ellenünk nyomatná… :O

       • Endy919

        Tuti siker legalább

        • Rammschein

         Na ilyen szempontból nem annyira poén, de ott lehet akkor látnád az önelégült vigyorát. 😛

      • ktomi93

       Szerintem is, főleg hogy ma is égett a MU.

 • Rammschein

  Meccs végén majd jönnek megint a mentegetőzések, hogy jobban kell játszani blablablabla?

  • Endy919

   Miért , nem kell?

   • Rammschein

    Nem ez volt a lényeg, hanem hogy nyilatkoznak itt mindenféle okosságot, csak lófaszt nem látni belőle…

 • lamps8

  nem várok 2 meccset, Oscar egy hulladék fos, felesleges őt terhelni, vagy bármit várni tőlei, 10 meccsen 1-2x kijön neki a lépés és ennyi, full középszer brazil gyerek. 100 szaladgál belőle minden bajnokságban, csak egyik sem bajnoki címre hajtó csapatban.

  • ktomi93

   Óvatosan, tavaly még Willianre is el lehetett ezt sütni 😀

   • Blotunga

    Az idén is csak annyival látszik jobbnak, amennyivel a csapat gyengébb lett….

 • Endy919

  Hazard csak nem fárad el melegítés közben 😀

  • ktomi93

   Majd “megsérül” 😀

 • Rammschein

  Most meg mindenkiből hőst csinálunk az ő védelmükben… tipikus…

 • Endy919

  Mondtam ,hogy ez nyamvadt Pool fogja megverni a Leicestert.

 • Gabor1092

  Végre Costa!!!

  • Rammschein

   lőtt még egyet és le vagyok maradva vagy mi?

   • Gabor1092

    hát őőőő 😀

  • ktomi93

   mekkora passz volt Williantől 🙂

   • Gabor1092

    bár egy kicsit lesgyanús volt

 • Endy919

  Diegooooo ooooooo Diegooo

 • Rammschein

  krva istenit, hogy percekkel késik a streamem :>@&

 • Rammschein

  yep, most láttam én is… :”D na akkor még egyet pls…

 • Doxazma

  Aztakurva #Wilgo in da haus

 • Endy919

  Ezt behúzzuk. 4:3-ra !

 • Rammschein

  Azért a cirkuszoló énje még ottmaradt benne. 😀

  • Efra7

   Amíg igaza van, addig nem zavar 😀

   • Rammschein

    én nevetni szoktam rajta… 🙂

  • ktomi93

   alap, bár most jogos volt

  • lamps8

   de ennyi kell is. csak mindig túllép egy határt.

 • Rammschein

  Későn… de Costában most benne van egy 3. úgyhogy adjon nekik… 🙂

  Kár hogy ez a pár hónapban nem ment eddig…

 • Doxazma

  Nagy ötlet volt Mikel. Mindig ott van ahol kell.

  • Gabor1092

   Nekem mindig is tetszett a játéka, letisztult, felesleges mozdulat nélkül, a feladatát nagyjából mindig hiba nélkül oldja meg. Ha egy kicsit jobban játszana előre akkor tökéletes lenne.

   • Rammschein

    akkor lehetne egy Essien, nem? 🙂

    • Doxazma

     valahogy úgy

 • Rammschein

  A city 4-1-re megy és most hagytak ki egy büntetőt. 😀

 • lamps8

  ivanovic mutatja hogy oda kéri aztán megáll. mennye megyei lvl 999

 • Rammschein

  Rossz belegondolni, hogyha nem lett volna Matic hülyesége, most mennyire jobban nézne ki….

 • Endy919

  Kompany 9 perc után ismét bedobta a törölközőt.

  • lamps8

   az Arsenal esélyei durván megnövekedtek az kiválásával.

 • Rammschein

  Jön Eden… Pedro helyett…

 • Gabor1092

  Elment Mou, Willian elfelejtett szabadot rúgni?

  • Rammschein

   Nemtom, a szögletet meg jól csinálta kivételesen. 🙂

   • ktomi93

    Az utolsó fejlődési pontot most a szögletre rakta 😀

   • Gabor1092

    Mindig csak egy fajta megy mi? 🙂

 • lamps8

  gomes régen potyázott. itt az idő.

 • ktomi93

  Hazard megoldotta 😀

  • Gabor1092

   csak be is kell lőni, ami nem ment neki az utóbbi időben

   • ktomi93

    Oscar lövi 🙁

 • Gabor1092

  ez egy kicsit durva volt

 • Rammschein

  na mivan 3-2?

 • He made this!

 • Gabor1092

  jézusom…

 • ktomi93

  Taps taps…
  jár a keksz, egész meccsen egy kalap kaki

 • lamps8

  kurva anyád oscar

  • Rammschein

   kihagyta? OH FUCK NO… :@

   • Doxazma

    Slipcar

  • ktomi93

   nem értem hogy lőhette ő mikor semmit nem ért az egész meccsen

 • Rammschein

  Gomes zöld-fehér-kék fogsora nevetséges. 😀

 • Endy919

  Jézusmária … mi a fasz volt ez?

 • lamps8

  nem hiszem el !!!!

 • Rammschein

  Faszom, “simán” nyerhetnénk a meccset… erre ilyen balfaszkodások vannak, mint Oscaré meg Maticé… b+! Nem is érdemlünk többet…. ilyen játékkal…

 • myheartisblue

  Ezért szájalt Mourinho mindig…a faszom 11-esért. Megkapjuk végre…sors fintora: elbasszuk! hihetetlen.

  • Rammschein

   Most legalább már befújják, mert nincs itt… kár hogy szarra sem megyünk vele…

 • Gabor1092

  Behrami kiállhatott volna, előbb a büntetőnél is ő volt szabálytalan, most ez…

  • ktomi93

   igen, nem is értem hogy nem kapott azért lapot, ez már piros lett volna…

 • lamps8

  legutóbb torrsnél csináltam ezt, de sajnos be kell vezetnem msot is, ha Oscar a kezdőben nincs meccsnézés.

  • Endy919

   Sok meccset nem fogsz látni :/

 • kasata91

  Öngóllal kikapunk meglássátok

  • Rammschein

   Viccnek is rossz… eddig Mr. Öngól velünk volt… elárulna minket?

  • Endy919

   Terry képes rá !

 • Egyébként mi a pékért Oscar végzi a tiziket? Oké, hogy Edennek volt pár gyenge büntetője, de akkor is. Már a Sunderland ellen is volt a büntinek egy erősen amatőr beütése, de ott legalább a Pantalló a másik irányba vetődött.

  • Rammschein

   fasz tudja, nem értek én már semmilyen döntést, ami azokban a fejekben születik…

  • ktomi93

   én azt nem értem hogy lőheti az aki az egész meccsen nagyon gyenge

  • Gabor1092

   Ugyan azt csinálja, amit Eden is szokott, nézi végig a kapust, merre vetődik, és az ellenkező irányba rúgja, most nem jött be mert elcsúszott

   • Eden lövésében van erő is, amellett, hogy laposan lövi.
    Oscarnál már maga a lövés is elég érdekes volt, hiányoltam a határozottságot és a magabiztosságot.

    • myheartisblue

     meg a főleg a gólt! 😀

  • Endy919

   Eden még járni is alig bírt , amikor Oscar rúgta..

   • Akkor is ott van Willian, aki a pontrúgásokat ritkán barmolja el, ha az nem szöglet.

    • Endy919

     Értem mire célzol . Azt viszont nem , hogy miért Oscar rúgta.

  • lamps8

   Costat én még gyenge büntetőt lőni nem láttam. de mind1, nyilván Oscar volt a helyes megoldás.

  • taybor33

   Legközelebb már lehet Wilmos lövi azt is.

 • ktomi93

  Tuti nyer a Watford

 • Rammschein

  Vicces, hogy elkontárkodtuk (a 2 11-essel) ezt a meccset… legalább egy döntetlenre ki tudjuk hozni…

  • ktomi93

   várj még azzal

  • myheartisblue

   még egy pontot is hoztunk a United/Lester kettősön elvégre…

  • Ilyet utoljára Robbennél láttam, amikor Cech védte a lövését.

 • lamps8

  és costa kihagyja a MU elleni meccset :D:D:D:D:D

  • Lehet szavazni ki lesz a csatár: Pedro vagy Hazard?

   • lamps8

    Oscar a chelsea ásza.

   • Rammschein

    Elfelejtett Rémy is lehetne

   • Endy919

    Mikel.
    Ja nem José az edző .. akkor Hazard

    • Rammschein

     Ja várj… Hazard is volt csatár már.. 😀

  • ktomi93

   Pont mikor ma csinált is valamit 😀

 • ktomi93

  Megint azt mondom, hogy sokáig dominált a Watford, de a végére simán nyerhető meccs lett volna. Lassan ehhez is sikerül hozzászokni.

  • Rammschein

   A nyerést, mint már írtam 2 csodás mozdulattal elcseszte 2 srác… kb ennyin múlt…

 • lamps8

  szép volt Oscar. aki meg innen mindig fröcsögött ha megemlítettem hogy mennyire gyenge láncszem, az remélem csomagolja neki a halászlevet, bejglit meg a szaloncukrot a gratuláció mellé.

  • ktomi93

   ezzel csak az a baj, hogy ilyen alapon elásni egy játékost hatalmas hiba, gondolj csak Lukakura

   • Rammschein

    ő is el lett ásva, ha belegondolok…

   • Lukaku az esélyt sem kapta meg, elég meredek így összevetni Oscarral, aki tényleg már 3 éve kapja az esélyt, de a klasszis képességeit nem igazán láthattuk.

    • ktomi93

     itt most a tizire gondoltam

     • Nem hiszem, hogy bárki is csak a tizi miatt mondaná azt, amit.

      • ktomi93

       szerintem igen, mert mondhatni, azon is ment el a meccs, de úgy össz-vissz semmit nem ért ma

       • Lamps pölö biztos nem, neki már fél éve erősen tele van a töke a brazillal.

        • ktomi93

         azt megengedem, de biztos van olyan is aki most Maticot is eladná, csak a mai meccs miatt
         akik hosszabb távon mondják hogy fos, azt megértem mert Oscar egy ideje formán kivül van, de ez még nem lenne baj, ha ő lenne az egyetlen…

         • Matic más, ő másfél évig topszinten nyomta, kidolgozva minden energiáját. Oscar meg egy iparos, egy roppant hullámzó teljesítménnyel.

          • ktomi93

           Csak annyit kellene belátni az adott edzőnek, hogy ilyenkor nem hagyja fent a meccs végéig, vagy be sem rakja…

          • Ennyi erővel a jelenlegi keretünk jelentős részére nem is kéne támaszkodni.

          • Rammschein

           Jah…akik egy év bajnokival jól laktak azokkal nem is lehet mit kezdeni…

          • ktomi93

           Szerintem aki látványosan szenved egy meccsen azt le kell venni. A jelenlegi keretből nem véletlen volt padon már szinte mindenki. És a rossz meccs nem egyenlő a nem kiemelkedővel.
           De én biztosan padra vágnám jónéhány meccsig azt aki nem hajt eléggé, vagy jó megmozdulás nélkül hozza le a meccseit. Ha 6 ilyen játékos van akkor mind a 6 arra a sorsa kerül. Kihagy 2-3 meccset, hogy érezze nincs bérelt helye a kezdőben.

          • Rammschein

           Már Mounál kiderült, hogy a padoztatással semmit sem ér el, sőt csak rosszabb lesz…

          • Ebben a csapatban mindig más szenved látványosan. Ma Oscar, azelőtt Costa, előtte Iva, Fabregas, Terry. Ezért kellett volna egy klasszis tkp-posztra, csak valamiért idén is csesztünk rá.

  • Doxazma

   Más is csúszott már el büntető közben. Tény ,hogy el lett baszva két egyéni hibát már nem bírt el a csapat. De ez van ,cserébe nálunk volt a labda domináltunk , megfogunk indulni előre ha nézed a meccset ha nem.

   • lamps8

    míg ez a szerencsétlen a csapatban van nincs ingerenciám hozzá, de igazad legyen. 🙂

   • Frenky54

    csúszott-csúszott, de eleve hanyat fekve lőtte el a labdát

    • na végre valakinek feltűnt. azért csúszott el, mert szarul támasztott ki, ahogy mondod..ahogy edzőm mondta vala, ha főlé henelted: jó volt csak dőjjé jobban hátra… 😀

 • Gabor1092

  Milyen poén lett volna behúzni egy Mikel bombával 😀

 • Oscart általában bevédem, de ma tényleg kritikán aluli volt. A MU ellen menjen be Willian középre, a két szélen meg Hazard és Pedro legyen, már ha Rémyt bemerjük dobni.

  • viktor

   Costa eltiltott lesz nem? Tuti Remy kezd! Jó lesz az

   • Rammschein

    Tényleg… akkor jöhet Rémy, remélem……..

   • Tuti? Na-na.

  • lamps8

   ott fog virítani a kezdő csapatban ez biztos, hogy ápolgassuk az önbizalmát. de a fb profiljára több karácsonfás képet töltött fel fogadjunk mint ma értelmes megmozdulást letett az asztalra.

  • Rammschein

   Vagy valahogy Rémyt és Costat is játszatni… ha már most Costa is rúgott 2-t…. végre…

 • Endy919

  a MU ellen ezt a kezdőt kérem : Courtois, Azpi,Zouma,JT,Baba,Mikel,Cesc,Pedro,Willi,Eden,Remy ….Maticot és Oscart látni nem akarom.

  • Rammschein

   Kíváncsi leszek mi fog ebből beválni….. egyébként ja, lehetne így, de nem lesz……

  • ktomi93

   Fabre mivel csinált többet mint Matic vagy Oscar? Egy egyéni hiba után száműzni játékosokat elég nagy hülyeség. Szar meccsük volt, ennyi.

   • Endy919

    Oscar januártól szar.

    • ktomi93

     Az, de nem ő az egyetlen. Én előbb raknám be RLC-t, vagy Rami

     • De, ő az egyetlen, aki január óta sz*r.

      • ktomi93

       Szerintem meg nagyon nem. Egyrészt az hogy január óta szar az kicsit erős mert voltak felvillanásai (1-1 meccs) és ha ezt nézed nem egy játékos volt aki már tavasszal is csak vegetált a pályán. De ilyen alapon nyáron Williant is el lehetett volna adni, mert neki meg tavaly (meg tavaly előtt sem) volt túl sok értékelhető meccse.

       • Tehát január óta volt 1-1 igazán jó meccse? Hát ezzel most nem igazán cáfoltad a kijelentést. Williant meg mindenki azért átkozta, mert nem lövi a gólokat, holott sosem volt jellemző rá a gólgyártás. A mezőnymunkája ugyanolyan, mint a tavalyi, besegít elől-hátul, próbálja kihozni a labdát, supportolni, a különbség, hogy lőtt pár gólt szabiból, és most már sokkal jobban tetszik mindenkinek.

        • ktomi93

         Értsd, nem folyamat szar, Sunderland ellen pl meccs embere volt.
         Willian esetében nem csak a góllövés maradt el. Lassú volt és körülményes gyakran rossz passz opciót választva. Idén egészen megváltozott. Jobban hajt és jobban akar, a mai gólpassza meg szerintem magáért beszél.

         • Az, hogy a szűrő nélkül játszó Swansea meg a ligavicc Sunderland ellen tudott ficánkolni, csak annyit jelent, hogy a nagy számok törvénye alapján becsúszott pár jobb meccs is. Most nem tudom, miért lesz valaki jobb csak azért, mert 1 év alatt 2 meccsen húzóember tudott lenni.

         • Sir Idemitirjak

          Azért ma sem volt az igazi a játéka, az a gólpassz ami pozitív irányba billenti a mérleget csak nála.

          • ktomi93

           Igen, ez sajnos így van, de legalább ilyenje is volt.

   • Rammschein

    Hát csak annyival, hogy nem hibázott ekkorákat… de csak ennyivel…

   • Sir Idemitirjak

    Matic jelenlegi mezőny munkáját már kezdésnek is csak egy jó Fabre tudná überelni, az meg jelenleg nincs. Igaz én Pedrot is ide sorolnám, támadás építésben hasztalan, védő munkánál alibizik, ott áll elő kiugrásra készen és ennyi.

  • Sir Idemitirjak

   Elöbb rakok be a csapatba 3 Oscart, mint egy Pedrót. Azt meg, hogy Fabret milyen indokkal raknád be Matic helyett arra kiváncsi lennék. 🙂

 • myheartisblue
  • Rammschein

   ez gonosz volt. 😀

 • myheartisblue
  • ktomi93

   Ma amúgy békés szurkolás volt vagy volt ma is fütty vagy transzparens? Csak mert én egyikkel sem találkoztam, de többek között a stream miatt is elkerülhette a figyelmemet.

   • Rammschein

    néha halk boo volt a max amit kiszűrtem a stream miatt ugye…

  • Rammschein

   Ughh… “show ambition to move forward”…”go forward”…kár, hogy néha ebből semmi nem látszik…”respect those teams” -> fasza, hogy velük vagyunk partiba, oh wait…

 • kasata91

  Most nézem MU is szépen megette a kefét Stokeban. Érik Lajcsi menesztése

 • Endy919

  Arzenál is felugrott a szopórollerra. Neheheeee

  • Így legalább semmissé teszik a Citytől szerzett pontokat.

   Ha Oscar nem lövi ki a Trafalgar Square-i karácsonyfát 11 méterről, ez egy kimagaslóan jó boxing day lett volna.

  • ktomi93

   Így legalább nem lesz hasznuk a Leicester vereségéből.

  • Rammschein

   Nem gyengén azzal a 3:0-al… konkrétan csak a City örülhet magának az aspiránsok vagy nagyobbak közül…Pool, Arsenal, MU, mind bukó… 😀

   • mohacsia

    A Pool mondjuk pont nyert.

   • Blue One

    Meg mi, hogy nem lett 6 a vége :DDD Azért az nem forgott veszélyben szerencsére a negyedik is a ráadásban született.

 • Endy919

  Én rendes szurkoló vagyok. Megünneplem a pontunkat.

  • Rammschein

   Mit iszol? 😀

   • Endy919

    Captain morgan

    • Rammschein

     Nos, egészségedre. 🙂

     • Endy919

      Danke bite

    • myheartisblue

     Csehben vagy? 😛

     • Endy919

      Itthoooon

 • Endy919

  A 4:0 szerintem az nem sok. Az még nem is öt.

  • Rammschein

   Kaptak még egyet?Beszarás… Kellemes karácsonyt, Wenger! 😀

 • Endy919

  Hetfon megbasszuk a mut . Nagyon nagyon.

  • Rammschein

   Nekem a kicsit is elég, de úgy legyen. 😀

   • Endy919

    Kicsit az buzis .

    • Rammschein

     Hát inkább az, minthogy úgy szopjunk mint ma. (A döntetlen is az…) :”D és (Ajjaj… pont ideillett ez a káromkodás) :”D

     • Endy919

      Ma nem szoptunk . Otthon jo az X

      • Rammschein

       Nekem nem volt az, tekintve, hogy több is lehetett volna, ha nem baszkodjuk el, de mind1. MU ellen megmutatjuk… hátha mi tesszük az utolsó szöget Van Gaalnak… télleg, arre mit mondanak majd, ha esetleg a nem olyan jól szereplő Chelsea megveri a mostanában még annyira sem jól teljesítő Unitedet?

       • ktomi93

        És aztán Mou leül Van Gaal helyére 😀

        • Rammschein

         Nagyobb “poén” lett volna még mindig, ha Mou ellenünk ül le, de ahhoz már késő… 😛 next time maybe…

       • Endy919

        Reméljük hogy Josénak mi csináljuk a welcome meccset. Mondjuk 0:3al

  • ktomi93

   A MU formája még a miénknél is siralmasabb jelenleg. Reális esély van a 3 pontra.

 • Blue One
 • Blue One

  Sajnálom az elhullajtott két pontot… Jó lett volna hozni a maximumot ezen a két hazai meccsen. Úgy jobb érzésekkel mehettünk volna a mu-hoz. Egyébként érdekes meccs lesz, mert régen az egy rangadónak számított, most meg két csalódott csapat fog játszani. Sajnálom, hogy Costa nem játszhat, de akár így is nyerhetünk. Bár jobb lett volna +2 ponttal és Costával menni, akkor boldogabb lennék. Nem baj, majd jön Falcao és ahogy ez lenni szokott volt csapatának betalál 🙂 (és ezzel beviszi az őt leépítő lvg-be :D)

 • Blue One

  Arsenal is now top of the league :DDDD

 • Endy919

  Hazaértem.
  Ilyenkor író kedvemben vagyok , szóval sorokra fel!

  KEzdeném elsősorban a taktitakával (vagy a kezdővel , mindegy).
  A megszokot shit került fel a gyepre annyi külömbségel , hogy a szezon legjobb játékosa – Zouma végig ülte a meccset ( ha a MU ellen volt pihentetve , akkor oké ) , Hazard padon , talán a sérülése miatt , amúgy a megszokott vihar brigád koptatta a Stamford gyepét. Fabregas és Costa miatt húztam a szám , de erről később….

  Elkezdődött a meccs , lement az első 10 perc , 82% labda birtoklás …ennek alázásnak kell lennie .. lófaszt . Átadtuk a labdát a feljutóknak és beálltunk bekkelni , mert az úgy jó. Teltek a percek , kilátástalan helyzet , majd egy szöglet, a labda pattog oda-vissza , Csota belerúg – gól. Pezsgőbontás , bajnokicím , kurvajók vagyunk. (nem) …aztán Matic drágám madárnak képzelte magát , csapdosott a szárnyaival , bele is vert egyet a labdába , itt haza is vágta a meccsünket ,1:1. Meglepő.

  Félidő . Lejön Fabregas aki háromszor ért labdába , mert spíler és jöt He scores , when he wants (szezon legjobb cseréje). Focizgatnánk , passzolgatunk , nagyon eredményesen , el is értünk vele egy Watford gólt . 1:2.
  Agyvérzés, idegbetegség , röhögőgörcs,tanácstalanság , szégyen , több szó perr pill nem jut eszembe.

  Tovább focizunk , Ivanovic továbbra is íveli a world class labdáit , lövöldözünk a világ faszára de a PL leggyengébb kapusa továbbra sem volt megtornáztatva.
  Telnek a percek ….semmiből semmi , Willmos aranylabdás passz , Costa rájött , hogy csatár és góóóól….

  innen csak nyerhetünk.

  Jön Eden .. a játékunk feltámad , tizenegyes!
  Eden nem bír járni , oda áll Oscar és a példaképét(Neymar) utánozva kibassza a stadionból a labdát.
  Faszfej.

  Semmit nem tudunk tovább mutatni , 2:2 ….siralom, hányinger,szégyen,borzalom,meg ilyenek….

  nem írom tovább ezeket a semmitmondó szavakat , mert hulla vagyok, reggel 4 óra van , és fél nyolckor vadászni megyek .

  Sziasztok testvéreim.

  • lamps8

   sikeres vadászatot. a sky-on meg elbújhatnak az összefoglalóikkal. 😀 Oscarnal kicsit finom maradtál, ja és Cahillről sem esett szó.

  • ktomi93

   Én Messihez hasonlítottam volna, jó leckéket vett tőle 😀

  • Zoleee

   Sajnos (nem sajnos) nem láttam a meccset de az általad leirtak azonnal megjelentek a szemeim előtt. Tökéletes leképezése az eddigi szezonunknak.
   Könnyen lehet a mai meccset is kihagyom, majd arról is kérnék egy ilyen frappáns szösszenetet :).
   Amúgy Abramovicnak és a játékosoknak továbbra sem bocsátottam meg, és habár számomra Drogba az isten, szánalmas húzásnak tartom visszahozzatalát Abramovic – tól csak hogy a szurkolok kussoljanak. Na nem folytatom mert tényleg unalmas..

 • Frenky54

  Nézegetem a meccsek eredményeit(a korábbiakat is), és amilyen őrült szezon közepén vagyunk – oda-vissza vereségek, győzelmek, ütik vágják egymást – még keresni valónk is lehetne, ha képesek lennénk összeszedni magunkat.

  • lamps8

   ezt a gondolatmenetet minden meccs után le fogja írni valaki? költői kérdés.

   • Frenky54

    Költői-kőltői, de a sok karácsonyi kaja nyomja az ember agyát is:)

  • Blue One

   Sajnos, amíg nem nyerünk addig kár számolgatni, de egyébként is az. Nyerni kéne folyamatosan a meccseinket és a számolgatásra visszatérhetnénk 3-4-5 fordulóval a vége előtt. Nem is tudok nagyon számolgatni, mert mindenki előttünk van… Kb annak lehet(ne) szurkolni, hogy minden meccs legyen x…

   • Rammschein

    Na igen, olyan kaotikus az egész, hogy kéne egy nyerőszéria tőlünk, a többiektől meg hogy egymástól rabolják a pontokat, és egyből jóval előrébb lennénk, annyira sűrűn vannak a helyezések.

    • Blue One

     15 – Chelsea must win 15 of their 21 games to finish in the PL top 6
     this season (average points needed in the last 8 seasons = 62).

     • Rammschein

      …azért az kemény, nem lehetetlen, de valami nagyon durva feltámadás kéne ehhez, amit én nem látok felfedezni … :S

      • Blue One

       Egy lehetőséget már elpazaroltunk… Az ilyen kötelező meccseket be kéne húzni, hogy legyen legalább valami esély…

 • myheartisblue

  Nézegetem, olvasgatom a poszt kommentjeit…de valami/valaki hinyzik:

  • Endy919

   Szerintem Londonban tüntet Hiddink ellen , mert nem játszott Rami.

  • WudigessBoi

   Betegeskedik.

   • Jobbulást neki innen is. Remélhetőleg a holnapi rangadót azért velünk lesi.

    • WudigessBoi

     Úgy érted gyépéharcot?:)

 • Nos, úgy néz ki, hogy Hákszon Martinezért ténylegesen érdeklődünk. Hogy minek, nem tudom.

  • Gabor1092

   Ehhez hozzátartozik hogy az egyik Atletis fejes elmondta hogy megpróbálkoznak Costa visszacsábításával madridba, és gondolom így került elő a neve, mint cserealap.
   Ha elmegy Costa én per pill ezekből a nevekből szemezgetnék:
   Ibra: lejár a szerződése, többször is elmondta hogy szívesen játszana a PL-ben, szerintem 1-2 szezon még benne van,
   Lukaku: szerintem hihetetlen fejlődésen ment át, egyre gólerősebb, én hiszek benne hogyha idejönne és megkapná a lehetőséget élne vele, bár tény hogy nem lenne olcsó mulatság elhozni őt Evertonból
   Lacazette: Ő inkább a mozgékonyabb támadók közé tartozik, láttam néhány Lyon meccset tavaly, van benne potenciál bőven, fiatal is
   Bár tény hogy a téli átigazolási szezonban szinte esélytelen hogy valamelyik játékost el tudjuk hozni

 • Blue One

  Fabregas elvileg betegség miatt nem utazott a csapattal. Nem lenne rossz…

  • WudigessBoi

   Kis gól is gól… Bár a Watford ellen passzolt ő jókat is kivételesen.

   • Blue One

    Passzolt ő jókat is 😀 Erre csak azt a közhelyet tudom mondani, hogy ezen a szinten ez kevés 😀