Játszd újra, Guus!

0108 chelsea-scunthorpe1A történelem gyakran ismétli önmagát. Ez gyakran fájdalmas tantétel (például diktatúrák kialakulásakor), viszont nem ritka az sem, hogy vágyjuk a beteljesülését. Utóbbi a helyzet most is, amikor reméljük, hogy a másodszor is beugróként segítségünkre siető Hiddink ezúttal sem zár majd trófea nélkül. A kupa, amiért most hétvégén indulunk harcba, szerintem idén is megteszi. Kedvcsináló alább.

Pontosan 11 éve, hogy legutóbb megmérkőzött egymással a két gárda az FA kupában (korábban csak a ligakupában és a másodosztályban csaptunk össze). A 2005-ös meccsen 3:1-re nyertünk: a korán összeszedett hátrányt Kezsman tüntette el még az első félidő közepén (tette mindezt látványosan), fordulás után pedig jött előbb Crosby öngólja, majd Gudjohnsen kegyelemdöfése.

Kezsman egyenlítő gólja 2005-ből
Kezsman egyenlítő gólja 2005-ből

Nálunk azóta történt egy s más, példának okáért csak FA kupából nyertünk négyet. Az egyiket pont annak a Hiddinknek az irányítása alatt, aki most is a padunkon ül. 2009-ben már zajlottak kalandozó hadjárataink a sorozatban, mikor a holland mestert kinevezték, viszont a legfontosabb lépéseket már vele tettük meg. Végső sikerünkhöz persze az is sokat adott hozzá, hogy csak a Wembley-ben találkoztunk élvonalbeli gárdával – ettől függetlenül az Arsenal, majd a fináléban az Everton legyőzésekor is markánsan viselte magán a Chelsea Hiddink keze nyomát.

2009-ben volt mit markolni
2009-ben volt mit markolni

Jó kis csapatunk volt akkor, gondoljunk csak a bitangerős Lampard-Essien-Ballack tengelyre középen, Drogbáékra ott elől, vagy arra a betonvédelemre, amiben Terry, Cole és Carvalho is még csúcsformában vagy ahhoz közel játszott. Nem csoda, hogy még az Űrbarca sem talált rajtunk fogást, s ha nincs az a kopasz sípos gazember a visszavágón, akkor játszva meglett volna a döntőnk.

Mindezt nem azért emlegetem, hogy – jódot öntve a feltépett sebre – rámutassak arra, mennyire távol állunk most egy ilyen masszív csapattól, hanem azért, hogy igényemet és reményemet fejezzem ki az iránt, hogy Hiddink megint felkeményítse azt, ami most a petyhüdtség maga. Tekintve, hogy a tavalyi bajnokcsapatból kábé mindenki jelentkezhet a névsorolvasásnál, hadd higgyem azt, hogy az elvi lehetőség ezúttal is megvan. Bízom abban, hogy szép lassan a holland-sugározta nyugalom és magabiztosság hatására elkezd végre lemúlni a hiszti, a koncentrációzavar, a görcsösség, az igénytelenség és minden más, amik miatt most a tönk széléről kuncsorgunk vissza a harcmezőre. Nálunk valamiért üzembiztosan jönnek a feltámadások és a pálfordulások a szezonközi edzőváltásokkal, szóval már csak azért is gondolom, hogy nem kérek sokat.

Ha minden jól megy, pár hét múlva ismét sikk lesz pontosan passzolni, jól helyezkedni, párharcot nyerni és 10 méterről kaput találni. Egy ilyen fluxushoz (pláne ezzel a kerettel) ehhez – de legalább a látható jelekhez és részsikerekhez – néhány hét is elég tud lenni. Kicsiben ezt láttuk a Palace ellen is: mehettek volna kettővel is a piros-kékek, de előny birtokában már volt tudatosság és jó értelemben vett könyörtelenség. José alatt is szereztünk vezetést a nehéz időkben (lásd Southampton vagy Liverpool ellen), de akkor inkább az érthetetlen és idegtépő hibák kerültek felszínre és túlsúlyba, vasárnap meg már valami cinkos összekacsintás-féle, hogy „eddig jó, csináljuk tovább”.

Talán megmozdult valami
Talán megmozdult valami

És itt ilyenkor nem az edző személye a fontos feltétlenül, hanem a szituáció. Krízisben ugyanis sokkal könnyebb elhinni egy új vakert, pusztán azért, mert mást mond, vagy máshogy. Továbbra sem tudjuk, ki hány lapát földet ásott ki a gödrünkhöz, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy Hiddinknek most elég még pár Palace ellenihez hasonló siker azon melegében (vagyis nem áprilisig), hogy elfogadják a narratíváját a játékosok.

Ilyen értelemben a Scunthorpe elleni találkozó is komoly téttel bír: építeni kell a „márkát”, miszerint itt bizony már rendeződnek a sorok, ismét erős csapat vagyunk és nincs kapkodás. Nem állítom, hogy ehhez Terry, Azpilicueta, Willian vagy Costa feltétlenül kell – sőt, ha lehet, ne kelljenek. De kellenek azok a karcsapások, amiktől még közelebbinek tűnik a túlsó part és még távolibbnak az innenső. Mert ha simán nyerünk, akkor a sajtónkat megint magasztos jelzők tematizálják majd, ami alapvetően nyilván tök érdektelen, de mivel ez kivetül mindenre, inkább legyen csak így.

Nem mellékes (és Zenzo külön kérte, hogy erre térjek ki), hogy nem szokásunk a korai búcsú az FA kupában. Bár 2012-es, legutóbbi végső sikerünk óta nem rólunk szól a sorozat, azért csak fölépítettünk egy rekord veretlenséget. Nyilván a tavalyi, Bradford elleni fiaskó komoly gyomros volt, de egy kört akkor is mentünk előtte legalább (persze nem azért estünk ki, mert ebben úgy elfáradtunk volna).

A lényeg, hogy menteni kell a menthetőt. Ha jó lesz a lapjárás, heteken belül ismét olyan rettegett ellenfél lehetünk, akit mindenki el akar majd kerülni. Ehhez viszont most tilos hibázni, mert az szinte mindent lenullázhat. Ennek függvényében kell majd vasárnap délután lenyomni a Scunthorpe-ot (egy nem mellékesen tévés meccsen). Továbbra is Blue Is The Colour!

 • Klopp egy kicsit elnézte a dolgokat. Úgy néz ki, ő már preseasont nyomat.

  • lamps8

   sztem semmit nem nézett el. van 1 csapatnyi sérültje, Ligakupa elődöntőbe van a csapata, Európa ligában is állnak még. Nem fog könnycseppeket hullatni ah innen kiesnek. Kénytelen volt pihenőt adni az első csapatnak.

   • vitz vote

    • lamps8

     nem vagyok formában.

     • Kell neked egy vicc-gyorstalpaló Zenzótól.

      • mert nekem olyan jól megy mostanában, miiiit?! 😀

 • Gabor1092

  Van pár sérültünk, bár Hazard kivételéve egyik sem kulcsember, szerintem ne kockáztassunk, inkább játsszanak azok akik még kevesebb lehetőséget kaptak. Illetve pár ifi is kaphatna lehetőséget annak ellenére hogy kötelező a továbbjutás. Megpróbálkoznék egy ilyen kezdővel:
  Bego – Aina, Cahill, Zouma, Baba – Ramires, RLC-Pedro, Kenedy, Traoré – Costa, illetve ha minden igaz Bamfordot nem engedjük tovább még egy kölcsönre, inkább itt tartjuk és lehetőséget kap. Csereként egy próbár megérne. Illetve a fontosabb játékosokat nem is igazán erőltetném had pihenjenek, elég húzós pár hétnek nézünk elébe.

  • lamps8

   Bego- Aina, Zouma, Cahill, Baba- Ramires, Matic, – Kenedy, RLC, Pedro -Remy
   Bamfordot nem tudom mennyire veszi számításba, nyilván az ő szerepeltetésének örülnék a legjobban.

   edit: bár van egy olyan rossz érzésem, tudva hogy a bajnokságnak számunkra vége, 2 kupában van még esélyünk kozmetikázni, és ez a (jóval) könnyebb, Costa, Ivanovic, és Fabregas is a kezdőben lesz.

   • Gabor1092

    Remy nem lesz vasárnap, gondolom még a sérülésével bajlódik, így marad Costa és Bamford. Costa mellett inkább az szól hogy most elkezdte lőni a gólokat, esetleg egy ilyen kiscsapat ellen még jobban visszajöhet a tavalyi formája.

    • lamps8

     én azt hittem Falcao az egyetlen sérültünk.

     • Gabor1092

      Hiddink a mai sajtótájékoztatón azt monda hogy Falcao, Hazard és Rémy sem lesz vasárnap

     • Nem, ő a konstans sérültünk. Hát sosem figyelsz.

   • Bego – Aina, Zoma, Cahill, Rahman – Ramires, Ruben – Kenedy, Oscar, Atsu – Costa.

    • Gabor1092

     Atsuval mi van, olyan nagy felhajtás volt körülötte hogy mekkora játékos lesz, aztán elment a Bournemouth-hoz kölcsönbe, aztán ha jól tudom ott nem is igazán játszott.

     • Összeszedett valami komoly sérülést, ment is ajvékolás, hogy Gradel, Wilson meg Atsu kiesését nem éli túl a Bmouth. Mondjuk én úgy tudtam most is sérült.

     • Most jött vissza kölcsönből, Hiddink a nagyokkal edzette, kíváncsi rá, ezért gondolom, hogy most lehetőséget kap.

    • lamps8

     Oscar szerepeltetése lehet hogy most nem hülyeség, az ilyen alsóbb osztályból érkező csapatok ellen szokott menni neki, ha jól emlékszem. És így Pedrot pihentethetjük szerdára.

 • Blue One

  Ennél tökéletesebb cikkhez, nem is írhattam volna ezt a kommentet. 😀 Mikor megláttam a hírt, már jöttem is fel, hogy ezt beírom. A téma Hiddink és az Fa kupa.

  Nah miért fontos neki ez a sorozat? Mert csak ezt az egy trófeát nyerte meg a csapattal. :DDDDDD

 • Jaja, Zenzo kérte 🙂 itt van a még a gólról egy videja, ami nem tudom, miért ragadt meg bennem annyira, talán, mert Kezsmanról nincs sok pozitív emlékkép, de ez a gól azért ott van 🙂

  • lamps8

   évekig abban a hitben éltem hogy itt kezman ágyúzott egy bombagólt, de már azóta is eltelt pár év mire rájöttem hogy ez is megpattant. 🙁

   • akinek az emlékeiben marad pozitív kép (vagy legalább egy gól) Matejáról, az már önmagában valami. Szerintem ma ha megkérdezel 10 Chelsea szurkolót, ki az a Kezsman, nyolc azt fogja mondani, hogy a shed end bejáratánál a kebabos.

    • Rammschein

     röstellem, de én is közéjük tartoznék… valamiért nem rémlik a neve pedig akkor már követtem a klubot… :S

     • PuMa

      Nekem meg pont megmaradt, mert nagyon tetszik a neve, pedig egy momentumot sem tudtam volna felidézni tőle 😀

      • egyszerű 🙂 támadásban pont olyan volt, mint Ramires .) megkapta a labdát, majd leszegett fejjel elindult előre, mint a levágott fejű csirke, és futott, amíg szembe nem jött valaki. Ezért is lőtt olyan sok és látványos gólt :))

       • Nem kell Ramiresig menni. Neki megvolt a feka alteregója SWP személyében, csak az a szélen csinált ugyanezt, néha az alapvonalig.

        • Ramires > Sweep, ezt még én is adom. Ha volt Chelsea játékos, akit _tényleg_ nem tudtam sosem kedvelni, hát az wrong-phillips volt. Istenem… milyen isten az, aki ezt az embert focizni engedte… nem lett volna szabad tovább jutnia a 60m sprintnél a pálya körüli salakon. A fű meg a labda csak zavarta.

       • Endy919

        Mi nagyon nem vagyunk egy hullám hosszon 😀
        Én Rami mellett , Kezmant is bírtam 😀

        • Ez nem újdonság.
         De miért? Létezik bármilyen indok is erre ebben az univerzumban, vagy “csak úgy”? 🙂

         • Igazából úgy utálatra egyik sem szolgál rá. Olyan méla közönyt érzel, mint a teletabi közben, meg néha mosolyra is fakasztanak, pont mint a teletabi. De ennyi.

          • Én nem utáltam Kezsmánt sem, meg nem utálom Ramirest sem. Osztom őket, az egy dolog. De bírni olyan futballistát, aki képtelen a futballra? Kezsmantól én sokat vártam, az egyik legnagyobb ígéret volt akkoriban a holland ligában, a PSV-ben ontotta a gólokat.

          • Pont azért bírják őket, mert egyrészt a mosolyra fakasztó megmozdulásaik pozitív impulzusokként maradnak meg, másként jelentős képviselői a boldog békeidőknek meg az aranyozott múltnak. 10 év múlva Ramira is így gondolunk majd.

          • de már miért lennének jelentős képviselői? Képviselői még csak-csak, de jelentős? Még arra is nehezen mondom ezt, aki 1 jó szezont futott, mint mondjuk Malouda. De akár bírtam, akár nem, a boldog és bearanyozott békeidőknek a jelentős képviselői Cech, Terry, Lampard, Makelele, Drogba, Carvalho, Cole, Essien, stb, míg Geremi, Bridge, SWP, Kezsman, vagy Smertyin meg nem az.

          • Rammschein

           Smertyin… who? 😀 Egyébként én Zhirkovot is csíptem. 😀 Ha már ilyen orosz neveknél vagyunk. 😀

          • Itt a jelentőset nem úgy kell érteni, mint amikor pozitív dolgokról beszélünk, hogy mennyire volt jelentős a hatásfoka vagy a képességei. Itt inkább az a jelentős, aki minél mélyebbre tudta magát bevésni az emlékeinkbe. Nekem például ilyen kis képviselőm Kalou, akivel valahogy sosem tudtam ellenni igazán, de így visszagondolva kellemes emlékként maradt meg a kisebb elefánt.

          • Rammschein

           :”D Mosolyra fakasztanak… a teletabival ki lehet kergetni a világból. :DDDDD

         • Endy919

          Még a PSV-ben láttam egy meccsét , akkor elkönyveltem magamban , hogy fasza játékos és amikor hozzánk került , akkor meg örültem 😀

          • amikor hozzánk került, még én is 🙂 csak aztán…

    • Tore Andre Flo(w)

     nem volt O rossz zsugas, de nalunk nem valtotta meg a vilagot.Jose se nagyon jatszatta. emlekszem egyszer Didier odaadott egy tizit neki,mert mar regota nem lott golt.

    • WudigessBoi

     Azért a ligakupa döntőben bepattant róla valami:)

     • itt-ott Torresről is. Ettől még egyik sem lesz a hősöm 😛 🙂

  • WudigessBoi

   Facebookra amúgy kitettem, hadd okuljanak belőle ott is:)

 • “Nem mellékes (és Zenzo külön kérte, hogy erre térjek ki), hogy nem szokásunk a korai búcsú az FA kupában.”

  Egészen pontosan az utóbbi 10 évben vagy megnyertük az FA-t, vagy a City vert ki bennünket, vagy valamelyik Pool, vagy valami nagyon alacsonyszintű ellenfél csapott ki (Barnsley, Bradford), viszont a harmadik körben már nem is emlékszem mikor estünk ki utoljára… bezony.

  • Rekordtörésben idén jók vagyunk.

   • Óvatosan az “idénezéssel” 🙂 2016 a mi évünk lesz újra, érzem 😉

  • WudigessBoi

   Egyszer az Everton is kiszórt minket tizikkel (rohadt dühös is voltam).
   Harmadik körben meg a MU vert ki minket utoljára még nagyon régen.

   • a “valamelyik Pool” az egyik a Liverpool (05/06), a másik az Everton (10/11) akart lenni 🙂

 • WudigessBoi

  Csóró Bogdán ahhoz képest, hogy alapvetően nem egy rossz kapus, az egész pályás után látom, ma megkapta a gólját szögletből is…

 • Ha még valaki nem látta/hallotta volna az Oscar vs Costa esetet Hiddinktől 🙂

  • lamps8

   továbbra is nagyon szimpatikus Guus.

 • Endy919

  Ami azt illeti , elég nňrég nyertünk FA kupát , szóval ideje rányomulni.
  Egy FA,BL kombóval simán beérném az éven :))))

  • Faszé’ ne nyerjük má’ meg akkor a PL-t is, nem? 🙂

   • Endy919

    Ha nagyon muszáj…. 🙂

  • Sir Idemitirjak

   Én ráhajtanék az EB-re is akkor már!

   • Endy919

    Három hely már foglalt az elődöntőben (Belga, Német , Fhanszia) , negyedik csapatként bejuthatunk még :))))

    Bár per pill a Szlovákok sikerének jubban örülnék … ki tudja mikor jutunk ki legközelebb.

    • valószínűleg a nagy magyar-szlovák barátság jelképeként megrendezett közös EB-n 🙂 Igaz, úgy 3018 körül lesz, és már 88 csapatos lesz addigra az EB, viszont Platini még tuti pozícióban lesz .)

     • Endy919

      Ja , addigra már Katalónia is 10szeres EB és 7szeres VB győztes lesz. A Barca 90szeres katalán bajnok lesz ,a Newcastle átkerül a Ligue1-ba , mert több fhanszia lesz a keretükben , mint bármely más csapatban a világon.

      Nálunk pedig Didi unokája lesz ász. Kb akkor fogja megkapni a hatodik aranylabdáját .

      Jó lesz az.

 • Paris Saint-Germain have stuck a £59 million price tag on Italy midfielder Marco Verratti, who is a Chelsea transfer target.

  • Endy919

   Úgy is kell nekik Oscar , szóval kapnak mellé némi aprót és szájtörlés a részükről.

   • Ez nem tom, nekünk miért jó. Így is teljesen el vagyunk veszve irányítói poszton, ha eladjuk Oscart, akkor sok választásunk nem marad, csak Willian, akit meg nem igazán kéne most rakosgatni. Akkor már vegyük meg a Tejcserjét is Ukrajnából, és felőlem mehet.

    • Endy919

     Én azt biztosra veszem , hogy jön az ukránbrazil , ezért is írtam Oscar távozását.

     • Chelsea have received a welcomed boost in their pursuit of Shakhtar Donetsk playmaker Alex Teixeira.

     • Lucescu:
      “Teixeira and I are talked a lot in the press now,” he said. “At the moment there are no official proposals. So it makes no sense to talk about it.

      “If there is an offer that will satisfy both the player and the club, I will fully support his move. I want to see my players perform in the best, top teams in Europe.”

      • Endy919

       Nemsokára már itt lesz.

       • Én nem mondom, hogy január 31-ig nem futhat be ajánlat, de jelenleg semmi kézzel fogható nincs az irányába a SÜN és társai cikkein kívül.

 • “Fokozódik az érdeklődés a debreceni Balogh Norbert iránt […]
  A Nemzeti Sport Online úgy tudja, a DVSC-Teva vezetői kapcsolatba léptek egy nemzetközi hírű játékosügynökkel, illetve az ő irodájával. Vlado Lemics pedig – aki a korábbi Real-sztár, majd később sportigazgató Predrag Mijatovics sógora – európai hírű sztárcsapatokhoz ajánlhatja be a 19 éves magyar csatárt, akinek már az ügynöke is lett. […] Jóban van például a „kékek” menedzserével, Guus Hiddinkkel.
  […] Balogh Norbert decemberben Londonban járt. Ami biztos, hogy 26-án élőben tekintette meg a Chelsea–Watford (2–2) bajnokit, ezt bizonyítja a meccs után a Facebookon közzétett privát fotója is, amelyen az angol bajnok brazil légiósával, Oscarral pózolt. […]
  Nem kizárólag a Chelsea-vel egyeztettek (úgy tudjuk, az angol másodosztályba is ajánlották), de teljesen azért ezt a lehetőséget sem vetnénk el. Az szinte biztosra vehető, hogy ha a Chelsea-nél szóba is jönne a szerződtetése, rögtön ki is kölcsönöznék. Például a Vitesse-nek, amellyel évek óta együttműködnek a londoniak, több játékost is kölcsönadtak már a hollandoknak. Az Eredivise pedig kifejezetten jó fejlődési lehetőség lenne Balogh számára.”

  :DDDDDDD

  • Endy919

   :DDD jézusom

  • “Ami biztos, hogy 26-án élőben tekintette meg a Chelsea–Watford (2–2) bajnokit”

   jó ég, 42000 embert akarunk leigazolni.

  • Sir Idemitirjak

   “Oscar válasza egy térdmagasságban érkező berepülés volt” komoly oldal, néha elgondolokodom, hogy a bulvár média kibukott tagjai vagy csak 12 évesek írják a híreket ott.

 • ‘Maybe we have two Zorros tomorrow!’ pointed out the boss (Hiddink).

  magyarul holnap Azpi és Matics is játszani fog 🙂

  • Endy919

   Remélem , hogy Azpi jobb oldalon lesz és a baloldalt megkapja Baba , Matic párja a pivotban lehet Lótuszcsík , előttük pedig egy Kenedy ,Oscar,Traoré sort kérnék . Csatár az nálam mindenképp Costa. Kellenek most neki a gólok.

   Vagy túl nagy kérés 5 új embert(Bego, Baba,Lótuszcsík,Kenedy,Traoré) várni a kezdőbe?

   • myheartisblue

    Djilobodji, remem the name! 😀 :V

   • De szep lenne. Traoret jatszassuk mar konyorgom. Es Ivat mar igazan lekonferalhatnank, barmilyen szomoru is 🙂

 • A srácok vagy edzésre, vagy bankot rabolni mennek:

  https://vine.co/v/ihATB9qKVV7

  • lamps8

   az angol fiúk nem szaroznak ilyen sálakkal, a brazilok meg burkában kb.

  • Endy919

   Vagy fáznak a brazilok.

 • Egyébként off, de ma debütál Zidane a Real padján. Ez részben azért is érint minket, mert ha nem sül nagyon be ebben a félévben, akkor jó ideig búcsút mondhatunk Varane-nak. Mindemellett borzalmasan örülök neki.

  • osztom. Drukkolok neki, vegre jo ember ul a padon, az kerdes, hogy edzokent, hogy valik be, de nem lepodnek meg, ha jol.

 • Blue One

  OFF:

  Bournemouth eléggé váratlanul leigazolta kölcsönbe Iturbét a Rómától, ami nagy fogás. Ami viszont ennél is nagyobb, hogy Afobe is úton van hozzájuk. Elég jó kis igazolás lenne. Ha Wilson egészséges lenne elég komoly kis csatár kettősük lenne. Szimpatikus csapat ez a Bournemouth, remélem bent maradnak.

  • Plusz még a szélre Gradel, és bőven lenne egy erős középcsapathoz méltó támadósoruk.

  • kasata91

   És mi miért nem tudunk ilyeneket csípni Granovskaia kisasszony ???

   • Sir Idemitirjak

    Mintha Falcao nem az év fogása lett volna!

   • lamps8

    ó na, azért Afobe nem egy top csapat szint. Az igazolásaink elméleti atyja meg inkább Emenalo.

 • Off: Idemitírjak, lement az Ash vs. Evil Dead teljes első évada. Lepörgetted már?

  • Sir Idemitirjak

   Vizsgaidőszak van, utána jön el az ideje. (Rick és Morty megy addig) Tartotta a jó minőséget végig az első évadban?

   • Az első 3 rész zseniális volt szerintem, a 4.-5.-6.-7 inkább jónak, izgalmasnak és szórakoztatónak mondanám, a 8.-9. rész ismét majdnem elérte az első három rész szintjét, a 10. befejezőrész meg szintén csak jobb volt, a befejezése meg elég semmilyen, de mivel lesz még egy évad, és elég jónak néz ki, ezért meg tudom bocsátani. 10/8.5 nálam, valamint magasan beárazta az idei horrorsorozatokat.

   • Endy919

    A vizsgaodőszakban kell behúzni az egész éves film és sorozat lemaradást.
    Én pl az elmúlt 3 napban megnéztem 3 évadot a big bang theoryból 😀 és pár filmet is kivegéztem már az elmúlt pár napban 😀

    • Sir Idemitirjak

     Szorgalmi időszakot töltöttem ezzel, ezért is vagyok kénytelen az “inkább már havat lapátolnék” szint után is tovább tanulni, mert a dolgok felét kb. most látom először. (No meg a CS, nem lehet abba hagyni)

 • Blue One

  JT likes it. 😀

 • Blue One

  Játszasd őt, Guus!

  • Blue One

   Hiddink: “Now I have settled in a bit I’ve had more time to analyse
   young players between 18-21, so maybe there will be a surprise there”

   Meglepetés az tuti lesz…

   • Sir Idemitirjak

    Csak nehogy az legyen a meglepetés, hogy a “legerősebb” csapatot küldje pályára…

    • Blue One

     Én is ezt próbáltam jelezni 🙂

    • Blue One

     Hiddink: “We take FA Cup seriously. I’m not changing five, six, seven
     players to bring in five, six, seven players from the academy”

     (Nem kell 5, több meg pláne nem. Csak RLC.)

 • Ránéztem a mai eredményekre – a meccsek nagy részét ma nyomták ugye – nagyobb meglepetés egyelőre nincs, mint a Pool 2-2-je tegnapról, bár a MU épp jó úton jár: az OT-n, full csapattal a Sheffield ellen, még 0-0, a meccs első kaput eltaláló lövése most született a 67. percben, a vendégek részéről 🙂

  X-ből van még egy pár, a Villa nem bírt a Wycombe-bal, a WestBrom a Bristollal, ami némileg meglepőbb, kizúgott a Sund’, Newcastle, Saints, Norwich, ja, és a Boro is.

  Továbbment a PL csapatok közül a Stoke, a City, Arsenal, WHU, Watford, Everton, CP.

  • Endy919

   94.percben egy 11esel megy tovább a MU. Gusztustalan.

   • WudigessBoi

    Ez legalább állásában tartja van Gaalt, ráadásul végig nyomniuk kellett.

   • myheartisblue

    Nem volt ezen szerintem semmi gusztustalan. Jogos 11-es volt, Martial-t kivitte a csávó láb alul. Jól védekezett a Sheffield, de rosszkor rossz helyen volt az a belépő. Persze ha nekünk kell majd egyszer ilyen, rá se merjetek gondolni, hogy majd befújják, inkább sárgat osztanak szimulálásért, amiből a kontra végén gólt kapunk. 😀

    Más kérdés h. 150 elköltött milla után ennyire futja, az inkább nevetséges.

   • Blue One

    Valami nem változik.

 • Cesar Azpilicueta played 90 minutes against Crystal Palace with a double cheek fracture. (Mail) and could be wearing a protective mask in next game.

  Unsung hero

  • látom nem csak posztokat, de kommentokat sem olvasol 😀

   • De olvasok, csak konkrét magyarázatot a maszkra eddig nagyon nem találtam.

    • Zenzo Mod • 5 perce
     Amúgy valaki kérdezte meccs közben, hogy Ápi lesz-e a következő Batmanünk – jelentem igen, a Chelsea TV mai híradásában elmondták, hogy a spanyol nem tartott a társakkal ma edzésre, hanem Milánóba repült, ahol elkészítik a custom made maszkját, miután kettős állkapocstörése van… :

     • (nem tudom, miért azt írja, hogy 5 perce, ez 2 napja volt, még az előző poszt alatt)

      • Nem tom, akkor lehet nem voltam itthon.

       • kb negyed órára rá kommenteltél közvetlenül a komment fölé 😀 na hagyjuk, nem akarok szőrözni, nehogy azt hidd, hogy itt basztatlak, mert nincs jobb dolgom, csak mókás volt, ennyi az egész :))

        • Igen? És akkor már olvasnom is kell minden kommentet? És ha olvasok mi lesz? Talán nem lesz több érdekházasság és gyermekhalandóság?

         • Most min húzod fel magad töki? Érdekházasság és gyermekhalandóság?! Nyugi van.

          • 😀

          • Endy919

           Még mindig nem tudjátok kezelni Cech kolléga páratlan humorát… 🙂

   • Sir Idemitirjak

    Dobjátok a padlóla!

  • myheartisblue

   Csunnya volt nah. Bár nem tudom h. egy állkapocsra milyen maszkot kapsz majd.

   • myheartisblue

    Úgyhogy györsan összedobtam a legújabb: DaveLecter prototípust! 😀 :v

 • myheartisblue

  http://www.skysports.com/football/news/11668/10123519/shakhtar-expect-“teixeira-exit

  Ha klubnak és a játékosnak is megfelelő ajánlat érkezik, szívesen elengedik
  Alex Teixeira-t. Érdekes a cikkben leírt hozzáállása a klubnak! értst: “We signed players, who were 17-19, and brought them to the level of the top clubs. I wonder how many coaches in Europe are working based on such a scheme?”

  Ámen!

 • Endy919

  Rég ébredtem ennyire pozitívan (jó érzés kipihentnek lenni ).

  Ma nagyon nyerünk. Meg is raktam , hogy legalább 3 gólal nyerünk.

  • lamps8

   amikor te fogadtál a csapatra, mikor nyert utoljára?

   • Szerintem ma nincs az az isten, hogy ne nyerjen.

   • Endy919

    Rég fogadtam a csapatra , itt az ideje.

 • Egyébként ha van isten, jövőre elveszik a fa-kupát ettől az igénytelen, okádék, szánalmas sport tv-től.

 • Na, közben ha minden igaz, komolyabb esély van rá, hogy Rémy kölcsönkéresse magát. Amennyiben leadjuk loanba, a pótlására kiszemelt tag Bacca lenne a Milanból.

  • Endy919

   Padra elfogadnám a horgászt .

  • Frenky54

   Már láttam párszor játszani ezt a fazont: tetszik a játéka, kétlábas – ami egy csatártól elvárható – jól cselez, erőszakos.

 • Endy919

  Ha már minden áron támadót vennénk , hozzuk már el Icardit az Interből.
  Potyognak neki a gólok , jól fejel , rengeteget melózik , és 22 éves kora ellenére csk az Interben. Olcsóbb is lenne , mint Lukaku.

  • Nem sokkal lenne olcsóbb, ráadásul a PL-ben sincs sok tapasztalata. Ha már választana lehet, inkább Lukaku, de egyébként én is támogatnám Icardit.

  • Meg, Lukakura kb semmi esély, hogy visszavegyük.

   • Endy919

    Van az a pénz…csak nem biztos , hogy nekünk.

    Lehet , hogy hülyén hangzik , de a nagy csapatokhoz képest kezdünk elcsórósodni.

    • “Van az a pénz…csak nem biztos , hogy nekünk.”
     Vagyis: kb semmi esély, hogy visszavegyük 😛

     Nem hangzik hülyén, csak nincs így – egyszerűen más politikát követünk, ennyi. Megpróbálunk megfelelni az FFP-nek, mert más hiába nem, és nem is büntetik őket, ha mi buknánk, tuti hirtelen újra büntetnének – legalább bennünket. Ráadásul gyanítom azért gyűjtünk a stadionépítésre is, hiába az megy a sajtóban.

     A fizetési listát meg amúgy vezetjük, szóval a csórósodás amúgy is kizárva 🙂

     • Endy919

      Azért abban a fizetési listában bőven benne vannak a bajnoki prémiumok , meg azért van kölcsön jó pár játékosunk , kiknek a fizetésük részét mi álljuk.

      Nálunk egyedül Eden , aki megkapja a heti 200k-t , Csecs és Costa kaphat még 150k körül , de a többi játékos mind normál béreket kap. Mármint focistákhoz képest normál bérek.

      A City és a MU sokkal betegebb pénzeket fizet a játékosainak.

      Meg azért Eden volt az utolsó játékos , akit nagy harc árán eltudtunk hozni a többi csapat elől , ami azért már nem tegnap volt. Azóta jóparszor alul maradtunk a többi pénzes csapattal szemben (City,PSG,Barca,Real,Bayern).

      • “Azért abban a fizetési listában bőven benne vannak a bajnoki prémiumok , meg azért van kölcsön jó pár játékosunk , kiknek a fizetésük részét mi álljuk.”
       És? Fizetjük, tehát csórósodás kizárva…

       “A City és a MU sokkal betegebb pénzeket fizet a játékosainak.”
       A bevallások szerint nem.

       “Meg azért Eden volt az utolsó játékos , akit nagy harc árán eltudtunk hozni a többi csapat elől , ami azért már nem tegnap volt. Azóta jóparszor alul maradtunk a többi pénzes csapattal szemben (City,PSG,Barca,Real,Bayern).”

       Ezt nem értem. Ki volt az, akit mi is el akartunk hozni, meg más is, de más vitte, nem mi? Nyilván ezeket mindig homály fedi, de szerintem pont, hogy nem maradtunk alul, elhoztuk Willit, elhoztuk Fabregast, elhoztuk Pedrot, pedig elvileg mások is érdekeltek voltak érte, Costáért is sorban állt a top klubok fele… Tudod, kivel szemben maradtunk alul bizonyítottan? Pont az Evertonnal bazzeg 😀

       • Endy919

        Williért a Pool és a Spurs ment ,tehát nem a legnagyobbakkal versenyeztünk , Pedrot a büdös életbe nem fogom first class játékosnak tekinteni , Fabregas az nagyon sutyiba lett intézve , Costat szerintem már februárban leigazoltuk tehát ott nem is volt nagyon kérdéses , hogy hova igazol.

        Viszont akikről lemaradtunk :Alexis-Barca , Pastore-PSG,D.Costa-Bayern,Isco-Real,Kun-City,Cavani-PSG …

        • “Viszont akikről lemaradtunk :Alexis-Barca , Pastore-PSG,D.Costa-Bayern,Isco-Real,Kun-City,Cavani-PSG”
         Ezek közül egyik sem bizonyítható, szóval max elméletben vitázunk. Ráadásul ezek mind támadók, azon nem kell nagyon meglepődni, hogy egy halom támadó inkább más csapatot választ, mint a Chelseat.

   • A mostani politika is, ahogy fel van építve, max szökő évente lesz egyszerre kellemes és hasznos is. Egyedül akkor kihasználható, ha haszonnal tudunk eladni marginális fiatalokat/játékosokat, de ezekből meg egyre kevesebb van. Most ha végignézünk a padon és a kölcsönlistán, kétlem, hogy kitudnánk préselni annyit, hogy egy Teixeiránál drágább játékost fedezzünk, ilyen Costa-Fabregas-Luis-Matic tengelyt meg aztán pláne nem. Most nyáron bőven lesz költés, már csak az új edző végett is.

  • lamps8

   msot nézem az Inter meccset, én nem hoznám. Bár lehet csak rosz meccsét fogtam ki.

   • Endy919

    Mindenkinek van szar napja.

    • lamps8

     viszont Ljajicot elcserélném Oscarra bármikor.

 • A Monaco röhög a markába, tiszta sor, de asszem a két klub közötti jó viszonynak lőttek:

  Monaco vice-president Vadim Vasilyev said in an interview:
  “We have decided not to take him (Falcao) back to Monaco for the moment.”

  http://www.skysports.com/football/news/11668/10125117/monaco-reject-suggestion-injured-radamel-falcao-may-return-to-club

  • lamps8

   Mekelele sport director lett, szóval nem biztos az.

 • OFF:

  Úgy látszik, nem csak Touré egy barom, de megtalálta a megfelelő ügynököt is hozzá :)))

  ‘GUARDIOLA OVER-RATED’

  Yaya Toure’s agent says Pep Guardiola is overrated as a manager and worries the Spaniard would look to sell his client should he take over at Manchester City.

  Dimitri Seluk, Toure’s agent, admits the prospect of the Spanish coach joining City concerns him and told the Sunday Mirror: “Pep is a great coach. But he has won the title at Barcelona and Bayern Munich.

  “The truth is that my grandfather would win the title with Barcelona and Bayern Munich because they are big clubs with great players.

  “I’d like to see Pep take a club that is eighth or ninth and make them champions.”

 • lamps8

  Jólvan Guus azért bekaphatod…. ilyen kezdőt.

  • lamps8

   Chelsea team today: Begovic; Ivanovic (c), Zouma, Cahill, Azpilicueta; Ramires, Fabregas; Willian, Oscar, Pedro; Diego Costa. #CFC

   • Endy919

    Tényleg meglepett az öreg :D:D:D

    • lamps8

     nem akarom elhinni. Alajosi degeneráltságról tett pillanatnyi tanúbizonyságot. Remélem mi nem úgy fogunk játszani legalább.

     • Endy919

      Ha nem verünk ezzel a csapattal legalább négyet elmehet mind a picsába.

      • lamps8

       remélem Ivanovicot ezek is taknyosra szopatják majd a szélen.
       én nem gondoltam hogy forradalmi cseréket fog véghez vinni, de azért RLC vagy/és Kenedyre számítottam. Baba meg alap lett volna.

  • lamps8

   Chelsea subs: Courtois, Terry, Baba Rahman, Mikel, Loftus-Cheek, Kenedy, Traore. #CFC

  • TC, JT és Mikel is kikerült, mit akarsz még? 🙂

   • lamps8

    semmit.

 • Nem tudom, miért vagytok felháborodva. Várható volt, hogy az egyetlen kupát, amivel még megmenthetjük a szezont, nem fogjuk Aináékra meg Bamfordékra bízni. Én valami hasonlót is vártam mára.

  • lamps8

   nem mondod komolyan, hogy egy harmad osztályú csapat ellen, nem volt reális és teljesen logikus elvárás, egy 20 millióért vásárolt Baba, vagy az akadémia csillagának szerepeltetése.

   • Ideális helyzetben az lett volna, mi több, azt is tettük volna. De most már csak ezzel tudjuk megmenteni a szezont, más nincs, semmi. Hiába tercier az ellenfél, itt mindent be kell vetni. Ezért alkalmazták, ezért hozatták, ezt is várják el tőle.

    • Endy919

     Miért , a BL-ben nem vagyunk favoritok ?:))

     • Én személy szerint már sikeresnek könyvelem el az idei BL-t, ha ütjük a PSG-t.

  • Gabor1092

   Helyette ugyan azt fogjuk elérni amiért sokszor szidtuk Josét is, hogy baszik rotálni. Willianra, Azpira simán ráférne a pihenés, de nyugodtan ide vehetjük hogy ha nem most akkor mikor fognak az ifik lehetőséget kapni? Szépen elherdáljuk őket, és bármennyire tehetségesek azt érjük el hogy simán megakadnak ott ahol vannak, vagy elmennek valami másik csapatba ahol meg kihozzák magukból a maximumot, mi meg szívjuk a fogunkat, hogy mi lett volna ha megkapja az esélyt, RLC-re sok panasz nem lehet amikor játszott, simán megérdemelné már a lehetőséget.

   • Az ifik biztosan nem Hiddink alatt fognak lehetőséget kapni, erre lehetett is számítani. Én részemről annak is örülök, ha egy ifi játékosból legalább egy állandó beugrót sikerül kovácsolni, de ennyi, tovább kár menni. Őt eleve azért hoztuk, hogy a szezonra dobjunk egy mentőövet, ezt kéne megérteni. Nem azért van itt, hogy alapozzon, kísérletezzen, neveljen, hanem hogy mindent megtegyen egy jó szezonzárásért.

    • Gabor1092

     De ne mondjuk már azt hogy egy harmadosztályú csapat ellen az első csapat 80-90%-a kell hogy le tudjuk őket győzni, ez szerintem hülyeség.

     • Nyilván nem essential, ezt senki nem is mondta.

    • Sir Idemitirjak

     Nem gondoltam, hogy valaha is fogok ilyet írni, de Hiddink miatt felesleges volt szinte kirúgni Josét.
     Mentőöv? Max lehet egy FA kupánk, idén illetve valami csoda folytán oda juthatunk a 4. helyre még. Most lehetne kisérletezni a fiatalokkal és rotálás mellett megkeresni, hogy ki az aki nem üti a szintet, akár a jelenlegi kezdők közül is. Ehelyett ugyanaz a pár játékos játszik aki elötte, csak mentálisan helyre lettek rakva és ennyi.

     • “Nem gondoltam, hogy valaha is fogok ilyet írni, de Hiddink miatt felesleges volt szinte kirúgni Josét.”

      Miért, kiért nem lett volna felesleges kirúgni decemberben? Ancelottiért meg Pepért?

      Igen, most ha ezt a szezont sikerült egy kupával és egy jobb (értsd: kevésbé megalázó) hellyel zárni, az már valamelyest megmenti a szezont. Nem tudom, mit akartok, most innen nyerjen BL-t meg ezüstre hozza ki a bajnokságot?
      Lehetne kísérletezgetni meg alapozgatni a fiatalokat, ha nem azért és kizárólag azért hozattuk volna, hogy kihozza a szezonból a maximumot. Lehet szórakozgatni, de ha becsúszik még egy Bradford, akkor minden borul egyből.

      • Sir Idemitirjak

       Az, hogy milyen nagy név nekem akkor is mindegy volt, csak a változtatás kellett, de nagyon. Más felfogású edzőt vártam és ennyi, aki mer több emberhez nyúlni és mentálisan összeszedi őket. (Akár Rafa is, vegyétek a fejem! :D)
       Nem várok semmien kupát, csak tisztes helytállást ebben a szezonban, és amit írtam is fentebb a keret felmérésére beáldoznánk a szezon második felét (akár csak meccseket) se döltem volna a kardomba. Ezzel a felfogással jövőre ugyanúgy lesz 13 túlhajtott játékosunk és egy valagnyi játékhiányos tehetségünk, semmivel sem leszünk előrébb, mint jelenleg.

       • Az lehet, hogy te nem vársz semmilyen kupát csak közepes vegetálást, de Hiddinket nem ezért hozatták. Ha csapat is ennyit várna, akkor Holland megkapta volna szezon végéig a csapatot. A keret felmérését meg nem arra a Hiddinkre kell bízni, aki nyáron már dobbant is, nem is az a szerepköre. Btw nem tudom, a jövőévi csapaton mit változtatna, ha ezt a mai egy meccset rotálnánk. Mert ha ezután meg megyünk a Britanniába, ott fixen nem kezdene egy fiatal se, de nem csak Hiddink alatt.

 • Na, elmegyek futni még a meccs előtt, aztán a kezdéssel várjatok meg 🙂

 • Sir Idemitirjak

  De sok a fiatal a kezdőben! Én érzem csak gáznak, hiába vesszük “komolyan” a kupát?

 • Az Oxford közben üti a Swansea-t.

  • Sir Idemitirjak

   És volt olyan hülye aki fogadott a Swanseara.

 • Sir Idemitirjak

  Eközben Hiddinkéknél

 • Blue One

  Sehol egy fiatal. Szégyen!

  • Sir Idemitirjak

   El se kezdődött a meccs, de már idegben vagyok. Komolyan ha nem kezdene Oscar és Zouma akkor elgondolkodnék azon is, hogy én ezt látni akarom-e.

   • ktomi93

    Én úgy voltam vele, hogy megnézem a meccset ha lesz olyan valaki a kezdőben akinek a játékára kíváncsi leszek. De mivel felment a szokásos kezdő kis változásokkal, így most úgy vagyok vele hogy egy ilyen alsó kategóriás csapat ellen ezt inkább kihagyom, amúgy is, bármi megtörténhet, még valami extra siralmas játékkal a vereség is összejöhet.

    • kasata91

     Vagy akár 2 gólos vezetésről is

 • Nem az a félkegyelmű, kontár Kassai-Tóth a kommentátor!!!!!!!!
  Úristen, hát nem is tudom, mit mondjak. A Sport TV első jó húzása az elmúlt 4 évben.

 • myheartisblue

  2 perce megy a közvetítés, de már 2 fail-t mondott.

  • Rammschein

   xD minőség…

  • Mármint ki?

   • myheartisblue

    Hát a kommentátor.

    • Magyar adón nézed?

     • myheartisblue

      Látod, ilyen egy igazi mazochista.

  • Rammschein

   Nálam meg idegesítően vibrál az eredményt kijelző animáció…. :”D

   • Sir Idemitirjak

    Kellett írnod, eddig fel sem tűnt….

    • Rammschein

     bocsi…de most komolyan a sport1 tényleg ennyire amatőr banda?

     • Sir Idemitirjak

      Nem az ő hibájuk, ha jól tudom, ezt az angolok küldik így eredményjelzővel együtt.

      • Nálam semmi gond nincs az eredményjelzővel.

       • Sir Idemitirjak

        Sport 1 HD Diginél ami most van és nekem kürölötte torzít

     • Nem, most kivételesen jók. Élőben adják a meccset, és kerítettek egy normálisabb kommentátort.

 • kasata91

  Az oszt bunker, Uraim. Gyönyörű…

  • Sir Idemitirjak

   Azért remélem, többen előre merészkedünk, ahogy múllik az idő, mert ezt 4 ember nem fogja feltörni.

 • Gyönyörű beadás volt. Kinek ment?

 • myheartisblue

  Hát gyerekek felállt védelem, nagy szenvedéses 1:0-lesz. Ha lesz…

  • annyi már tuti 🙂

   • myheartisblue

    látod, profi vagyunk. ezt már kibekkeljük.

    • kasata91

     Mikel melegít !?

     • Sir Idemitirjak

      Meg Terry, hogy Zouma egy sorral feljebb mehessen Mikel mellé.

 • kasata91

  Na Willszögből

 • Eddig egyetlen csapatnak sem jutott eszébe embert rakni a rövidre Willi szabijainál. Zseni az edzőjük,

 • A gólra ideértem 🙂

  • Sir Idemitirjak

   Nem akarsz kimenni WC-re pár percre? Hátha! 🙂

  • Rammschein

   Soha jobbkor… 😀

 • WudigessBoi

  Kellett ez a gyors gól.

  • myheartisblue

   Jó fomában van Öngól csatárunk.

   • WudigessBoi

    Pedig örültem volna, ha Costa végre betalál ebben a sorozatban is.

    • myheartisblue

     Egyelőre rá írták.

     • javarészt az ő műve, szerintem nem veszik el tőle. Legfeljebb majd lő még egyet 🙂

 • Sir Idemitirjak

  Own Goal scored again!

 • kasata91

  Owngoal formájára nem volt befolyással az edzőváltás.

 • Fabregas mer kapásból lőni távolról. Bizonyíték, hogy ez csak egy sörmeccs.

  • és még csak nem is rosszul kivételesen

  • myheartisblue

   Azért szép volt. nah.

 • WudigessBoi

  Azért próbálunk adni az élvezetnek is szerencsére.

  • sokat segít, hogy a Scum labdába sem nagyon akar érni

   • WudigessBoi

    Első pár percben azért cikáztak úgy át a védelmünkön, hogy csak a negyedik emberünk tudott szerelni. De szerencsére nem durvák és remélhetőleg két szék közt a padlóra esnek majd.

    • ok, én a 9. percre értem ide 🙂

     • WudigessBoi

      Addigra már kifáradtak:)

  • kasata91

   Lehet csak a második félidőben jönnek az “Oscar takarodj” kommentek ?:D

 • Rammschein

  Ez olyan meccs lesz, hogy szanaszét szedjük őket, de több gólt csak kínkeservesen fogunk lőni?

  • szerintem sokban függ attól, hogy lassan meglőjük a másodikunkat, vagy kapunk egyet. Ha meglesz a második még 30 előtt, a vendégek megzuhannak, nyerhetünk akár néggyel is. Ha nem, akkor nyögve nyelős lesz jah.

   • na ezért mondom 🙂 kéne egy második gól. Gyorsba.

    • Rammschein

     yep.

 • myheartisblue

  Zouma megye-3as minta, utolsó bekként áll a felezőpontnál És szemléli minden rendben-e. 😀

 • kasata91

  Nyugtassatok meg hogy az ellenfél mez szponzora nem a PROSZTATA RÁK

  • WudigessBoi

   Az van ráírva, de gondolom ez valami preventív kampányoldal lehet.

   • tüntetés a gonosz és légszennyező gumigyár ellen (Yoko rulez)

 • Rammschein

  azért adunk a kapujuknak rendesen, csak nem akar beakadni. :’)

  • olyan nagyon nagy védésekre még nem kényszerítettük a kapust, eddig kb Pedro lövésénél csak. Sokkal többet kéne csapatni, a scumnak köze sincs a meccshez.

   • Rammschein

    Ha elkezdjük kitömni őket, akkor utána szép lassan cserélgethetné viszont tényleg Hiddink a fiatalabbakat…

 • WudigessBoi

  Félig ember, félig gép
  Gary Cahill példakép

  • myheartisblue

   Jól járt…az orra is lehetett volna… Engem védőként az ilyenek rendre orron b@sznak . 2 orrtörés, 1műtétem volt már az effélék miatt. 😀

   • Endy919

    Hosszú és sikeres pályafutásom során én is szerettem belerakni a fejem minden lövésbe. 😀

    • rövid és sikertelen pályafutásom során én is 🙂

     • Endy919

      A hosszú az nálam is idézőjeles 😀 … sikeresnek meg talán mondható 😀

      • mondjuk nekem az arcom megúszta (az orrom karatén rúgták szét), a térdem viszont nem 🙁 a bal azóta is olyan, mint nagyanyámé, hidegfrontkor meghalok

       • Endy919

        Van egy közös pontunk ! A bal térd.

        3 csavar van a térdemben és egy csontátültetés még vár rám .:(

        • uhh, ennyire azért nem jártam rosszul. Néha bevizesedik, néha kattog, de amióta nem sportolok, csak hobbiszinten, focizni is tudok térdvédő nélkül.

         • Endy919

          Foci az sajnos nálam tabu … zuhanyzás is veszélyes nekem mostanában 😀

        • Sir Idemitirjak

         Akkor két bokaszalag szakadás után még szerencsésnek érzem magam!
         Igaz kisebb sérülések itt is voltak: borda törés, kéz törés, ujj műtét, lábujjtő törés, (ezek közül van ami többször is) igaz szerencsére az arcomat nekem elkerülték, arra vigyázok is, nagy kincs! 😀

         • lábujjam nincs olyan, ami ép lenne, balos másodikon van is egy rosszul összeforrt csontkinövés. Bokaszalagjaim nem szakadtak, de egyenként 3 méter mind, arra vigyázni kell, mert bármikor alámfordul a lábam.

         • Endy919

          Invalid itt mindenki … a kezeim nekem is törékenyek illetve az ujjaim . 😀

 • Endy919

  Cahill azért egy agyrászkódást szerintem begyűjtött

 • lassan jó lenne lőni is, nem csak belehalni a szépségbe

  • Majd ha elérjük a 11-es pontot, addig nem lehet.

  • kasata91

   Majd Rami rápukkant egyet 20-ról mindjárt

   • elég csendes ma a brazil. Még hibázni is lusta 🙂

  • WudigessBoi

   Alapvetően igen, de nem baj, hogy van egy kis felszabadultság, valamint igény a szép játékra.

   • nem bánom, ha az igény előjön 3-0-nál. De égni viszont nem lenne jó. A szezonban azért nem volt túl sok magabiztos meccsünk, hogy ennyire azok legyünk most.

    • myheartisblue

     Hát de másrészt meg ki ellen ha nem ez ellen a bábubrigád ellen. 30 perc után azért már lőhettünk volna 1-nél többet szép játékkal vagy anélkül.

  • Blue One

   Sajnos nem jellemző ránk… Palace ellen se nagyon akartunk. Costa gólja előtt Williannak a csúszós füvön úgy rá kellett volna pörkölnie a kapura a labdát, mint annak a rendje. Ehelyett besimította középre, amit egyébként még így se tudott volna megfognia a kapus… Mi lett volna ha erőt is tesz bele és nem beadja…Érthetetlen…

 • Endy919

  Ezek kényszerítők nem rosszak , csak sok a sárga mezes a tizenhatosukban..

 • Szöglet, fellélegezhetnek.

  • Sőt, még kontráznak is belőle.

   • de mégis mi a tökömért tesszük be középre, ahol mindenki áll?

    • Willian nagyon máshova nem tudja, de valamiért nagyon szereti lőni ezeket.

   • WudigessBoi

    Willian adta be, szóval nem történhetett másképp.

 • Ó Will bazzeg, mi a lövőhelyzet, ha nem ez?

  • kasata91

   Balossal?

   • onnan még én is merek lőni ballal, pedig elég suta. Mennyivel jobb így, hogy nem lövünk? Eltelt 40 perc, az utolsó tízben meg csak visszább estünk.

   • ilyet lőtt volna ballal is 🙂

    • kasata91

     Legalább nem szöglet lett 😀

 • Pedro :DD vigyázz, mert pattog…

  • Endy919

   :DD

  • kasata91

   Még nem szokta még hogy ez nem katalányia ahol a fű alatt bujtatják át a labdát egymáshoz

 • Endy919

  Félidőbe jöhet Mikel kibekkelni az 1:0at 😀

  • Zouma helyett, akit lerúg Begó 🙂

 • Pedro cseresznyevirág-lövését nem kéne erőltetni addig, ameddig nem Peter Dinklage a kapus.

 • Maden púpos?

  • Frenky54

   Ja, súgógép a hátán:)

 • Az osztálykülönbség nem igen látszódik, pláne nem kettő.

  • a gól óta nem

   • A kapusuk védett egyébként már? Vagy csak Pedro pöcijét húzta le?

    • Pedro élesénél meg Fab lövésénél. Többet nem.

 • Endy919

  Ennek a csapatnak még mi is lőnénk hármat , ha összeállnánk LR fc-ként 🙂
  Mondjuk a Chelsea ellen is összejönne egy X 😀

 • WudigessBoi

  Öröm nézni, ahogy kontrázunk… Akarom mondani, káröröm…

 • kontrát továbbra sem tudunk, és nem is akarunk végigvinni :((

 • Zouma bazzeg 🙂

 • Jézusfsza, hát ez mi volt?

  • egy túl laza passz, meg egy nagyon csúnya piros+tizi kombó kockázata 🙂

 • myheartisblue

  Jaj mit fogok látni? 😮

  • Endy919

   Otthon jó az X!

   • myheartisblue

    Ki ez az embeeeeerállat?

 • Ramires mekkore passzal indított… kár, hogy nem minket

  • myheartisblue

   Nagy passz az az nagy passz, nem kritizálhatod!

 • Endy919

  Rami , hatalmas labda!….mária….

 • WudigessBoi

  Nekünk fog jól jönni a szünet…

 • Predi: Mikel jön a félidőben.

 • Sir Idemitirjak

  Pedro, Ramires és Costa hármast már a szünetben lekapnám.

  • Endy919

   Costat nem szabad lehozni. Most kezdje el lőni a gólokat.
   Rami eddig olyan mint az alkoholmentes sör….
   Pedro nyugodtan mehet haza barcelonaba

   • Sir Idemitirjak

    Costa se labdát kezelni se pontos passzokat adni nem képes, ma sem. Nem értem miért ragaszkodunk hozzá, mint mozdíthatatlan kezdő csatár.

    • Endy919

     Miért most kit raknál be a helyére?

     • Sir Idemitirjak

      Január van, ha már Remyt elzavartuk, Traoré esélyt sem kap, akkor észrevehetné már valaki, hogy zsebbe kell nyúlni.

    • jelenleg főleg azért, mert nincs más. De amúgy meg azért, mert jó csatár, szar formában.

     • Sir Idemitirjak

      Jó csatár ha formában van, nem kétlem, de idén Torresi mélységekben játszik, szinte végig.

 • Sir Idemitirjak

  Na valaki szerint ritka jól játszunk, irigylem. (Sport 1)

  • ki ez a szakértő? omg.

   • László Csaba, az MTK edzője. Asszem volt ő Észtország kapitánya is.

    • nemokos, de legalább úgy néz ki, nekünk szurkol 🙂

     • Szerintem Al Bundy-san néz ki.

      • Ez a skótoknál is edző “törd el a lábát” Csabi? Jól megváltozott külsőre ja. Meg, mintha törné a magyart 🙂 viszont ha már a hülyén kinézésnél tartunk, a műsorvezető világító kopaszságát nem tudom, melyik sztájliszt gondolta jónak, hogy egy tripla méretűre húzott szemöldök majd eltakarja :DD

       • Erdélyi magyar úgy tudom, szóval van egy kis “tájszólás”. Petúrnak meg ez az original szemöldöke.

  • Igaza van, a Scunthorpe játszik PL-szinten.

   • Sir Idemitirjak

    Mondjuk a tegnapi Granada szintet simán eléri, így annyira nem meglepő, ha ahhoz szoktak.

 • Endy919

  Ha többet lőnénk a kapura , nagyobb esély lenne a második gólra .

  Zseni!

  • myheartisblue

   Jah, főleg ha a lövés bemegy, akkor az gól!

   • sőt, ha még egyet rúgunk, akkor már kettővel fogunk vezetni. Feltéve, hogy addig nem kapunk, és nem magunknak lőjük.

 • Rammschein

  na RLC… finally.

 • Sir Idemitirjak

  Ramires marad Oscar le. Bekaphatja az öreg.

  • Jött egy fiatal, hát neked már semmi se jó?

   • de, jó, csak fura. Oscar aktív volt, Ramires meg… hát izé…

    • Ramires is aktív volt, csak nála nem szabad az összes munkát a hasznos munkával összevetni.

     • hát ha azt nézzük, hány jó előrepassza volt, akkor végülis maradhat fent, csak adni kellett volna rá egy sárga mezt 😉

   • myheartisblue

    Meg amugy is, szégyeld magad, hogy csak a gondolat jut az eszedbe, hogy Ramistent le akarnád venni.

   • Sir Idemitirjak

    Nem őszinte a mosolyom, csak megjegyeztem.

    • Miért nem? Ramires engem mindig megmosolyogtat. Te csak parvenü vagy, és nem értékeled a humorunkat.

     • Sir Idemitirjak

      3-0-nál én is tudnék mosolyogni rajta, meg ha nem fiatalok helyét foglalná el a pályán 🙂

 • próbálom kitalálni, Ruben mit játszik, de eddig nehéz. Talán Oscar pozi, nem Fab ment feljebb.

  • Nem, Fabre még Rami tengelyében van.

 • RLC úgy néz ki megint 10-es lesz, mint az Aston(?) ellen.

  • ez most főleg azért fura, mert Hiddink nemrég ecsetelte, hogy Fabregas mennyivel jobb egyel támadóbb pozícióban, mint a pivotban, majdnem lehülyézve JM-et, amiért hátrább vonta – ehhez képest csak ott játszatja ő is, de még most Ruben beállása után is.

   • Rammschein

    Hiddink knows. :”D

 • Jujj Begó pajti

  • Sir Idemitirjak

   Lehet ő is unja már, kicsit fokozza a hangulatot

   • azt majd elintézi Ramires

 • Jól van, beadni ők sem tudnak.

 • Ramiresnek el lehet nézni.

  • Sir Idemitirjak

   Most még én is nevettem, mert mást már nem lehet.

   • myheartisblue

    Látjátok,ebből is csak az jön, le hogy Ramires érzi, hogy megteheti. 😉

 • ehöm. Jó lenne lassan ismét focizni is, nem?!

  • Szerintem RLC pont nem ezért jött.

   • kasata91

    Gyors mozdulatot még nem láttam tőle. Olyan jópofán ellötyög

   • merem hinni, hogy azért, hogy játsszon, és nem azért, hogy romboljon.

  • Rammschein

   slussz poén, hogy egy 3. osztályú (vagy mittomén mennyi) ellen sem tudunk játszani…

 • Eltelt negyed óra, és kb helyzetünk sem volt.

 • mondjuk ezért simán járt volna lap, sípszó után, a bíró előtt lökés.

 • Bishop meg is kaphatta volna a másodikat, szóval…

 • Sir Idemitirjak

  Első lövésünk?

 • Jó volt.

 • Kicsit mutál a kommentátor hangja.

 • Rammschein

  mi az isten elment a magyar kommentátor hangja…bejött az angol xD hagyjátok úgy b+…

 • Endy919

  Én meg hogy hárommal nyerünk 😀 😀

  • Sir Idemitirjak

   Én azt raktam, hogy néggyel…

   • Endy919

    0:3-as hendit bepróbáltad ? 😀
    Nekem csak a 0:2-höz volt merszem 😀

    • Sir Idemitirjak

     10 percet vártam, láttam az ellenfelet és simán 😀
     Napolit ugyanígy, de az még jönne is mellé.

     • Endy919

      szépszép 😀

 • Eddig még szimpatikus ellenfélnek is láttam a scumokat, de most már remélem, hogy varrunk nekik vagy kettőt – előjött belőlük a league one féreg.

 • jiipppááá Ruben 🙂

 • WudigessBoi

  Rock and roll!!!

 • Mióta feljött RLC a legjobb. Megérte a padon rohasztani fél évig.

  • azért ne túlozzunk, volt vagy két csúnya labdaeladása, egyszer meg elesett a saját cselében.

   • A legtöbbet ő focizta a beállása óta, ezt kár vitatni.

    • nem azt vitatom, csak, hogy nem volt annyira jó.

     • Nem mondtam, hogy klasszis teljesítményt nyújt, a pályán így a is a legjobb volt a csapatból. Nevezhetjük a legkevésbé vegetálónak is, de akkor már inkább örüljünk.

     • Blue One

      Pedig az volt. Első labdaérintéséből csinált egy nagy szólót. Óriási tehetség, nem értem miért nem építjük már be… Zouma-hoz hasonlóan fizikuma neki is megvan, kicsit foglalkoznánk vele ( értsd több játékidő) kis idővel Zouma féle alapember lehetne… Csúnya labdaeladásokról nem RLC neve jut eszembe és nem is 2 darab, maradjunk annyiban.

      • első labdaérintéséből majdnem egy sárgát csinált. Örüljünk, van egy fasza fiatalunk, de azért, mert még csak 19, és nem csinált túl sok vagy túl nagy hülyeséget, még ne szálljunk már el. Jó volt, a góljával együtt a második félidő talán legjobbja, bár ehhez kellett a többiek überzuhanása is. Ramirest már tegnap eladnám érte, hogy játsszon, de jelenleg kb 2,5 ember áll előtte minden bevethető poszton még a jelen keretben is: Mikel/Matics, Fab/Ramires, Oscar/Hazard. Ezek közül Ramires vagy Mikel pozícióját csíphetné meg legjobb esetben is, de Mikel épp most rukkolt elő egy határozottan jó szerepléssel a padról, Ramiresnek meg most adtuk egy új, száz éves szerződést. Csúnyán mondva, Ruben egyetlen esélye a rendszeres játékra egy csúnya sérüléshullám a középpályánkon.

       • Blue One

        Tisztában vagyok vele és pont ez a baj. A sor végén van holott többet érdemelne. A felsorolt játékosok idei szereplését látva (kivéve Mikel) SIMÁN játszhatna. Ha más nem kipróbálhattuk volna, mikor nem volt egy épkézláb megmozdulásuk.

        Nem szállok el tőle, de SOKKAL TÖBBET ÉRDEMELNE! Tudom, hogy nem egyszerű bekerülni a csapatba főleg ilyen fiatalon, de ő már régóta ott kopogtat, minden tehetsége megvan hozzá, de eddig nem nagyon adtunk neki lehetőséget. Remélem a jövőben ez változni fog.

  • Sir Idemitirjak

   Nem nagy kihívás azért ebben a második félidőben kitűnni.

 • Sir Idemitirjak

  Kiharcolt magának +5 perc játékot a következő 10 meccsre! 😀

 • WudigessBoi

  Lamps hány ilyen második hullámos gólt lőtt anno:)

  • myheartisblue

   Most miért kell megrígatnod?

  • akkoriban az azért elég erős taktikai elem volt, oszlopcenterrel

 • Endy919

  Lótuszcsííííkk yeee 😀

  így sem fog többet játszani.

 • Na, még Kenedy is kap 20 percet.

  • Sir Idemitirjak

   Most viszont már őszinte a mosolyom, ha csak 20 perc is!

 • WudigessBoi

  Vártam, hogy RLC-t szedi le, hadd tapsolja meg a közönség:)

 • Endy919

  épp írni akartam , hogy jöhetne elnökúr

 • most nézem, hogy a scumnál vagy mindenki púpos, vagy valami érzékelő van rajtuk.

  • myheartisblue

   Lehet valami prosztata-senzor. 😀

  • Endy919

   Motorosok , csak a védőket nem érkezték levenni.

   • :)) protektoros kabát, mi?

 • myheartisblue

  Begovic meg majdnem benyelt egyet, mert hát a rövidet minek nézni?

  • jól állt fel a sorfal, nem volt ott hiba.

 • Sir Idemitirjak

  Lesz gyereknap és még Traoére is beáll?

 • Sir Idemitirjak

  A két ok tizire kioltja egymást?

  • csak a MU esetében nem, amúgy igen

 • “könnyen lehet, hogy ez is ért volna valamit”
  volt annyira büntető, mint a második oldalon.

  • WudigessBoi

   Csak a szokásos kettős mérce. Ha nekünk járna, akkor csak foghegyről, sugalmazva, ha pedig az ellenfélnek, akkor erélyesen felhördülve, még negyed óra múlva is emlegetve.

 • Madden meg csárliedemeset akart. Háhá

  • myheartisblue

   Azt hitte a bab is hús…

 • Edemkiking.

 • Kemény, hogy a fehér brazilokkal meg csoki nem brazilokkal is keveri Kenedy-t.

 • Will :DD beleviszi az emberbe, aztán széttárja a karját… bravó! Fogadjunk ezt Ramirestől tanulta

 • Már húzzuk az időt.

 • Sir Idemitirjak

  Costa térde megsérült, nála ez nagyon nem jó jel

  • myheartisblue

   Nabazzz. Mindig kell ilyen picsameccsen történnie valaminek. Még jó hogy van annyi csatárunk a helyére.

   • Sir Idemitirjak

    Ramires bármien poszton megállja a helyét, amíg ő egészséges nincs mitől tartani!

  • neki a combja volt szar, azt már kinőtte úgy néz ki. Viszont a Chelseanek ez tényleg szar, mert nincs ép csatárunk megint, ha kidől… 😐

   • myheartisblue

    Volt már neki minden, de tényleg a combjával volt a legtöbb probléma, de volt ott térd is.

  • Hazard már készül.

   • Sir Idemitirjak

    Már ha felépül. 🙂

 • WudigessBoi

  Azért a 16-os sarkáról rövidre para lett volna gólt kapni.

  • így talán nem akkora, baszottul eltalálta Clarke

  • Endy919

   Čech képes volt ilyen varázslatokra.

 • myheartisblue

  Willi mit szed ki, mikor Bego már eldőlt.

  • Sir Idemitirjak

   Aztán milyen kontrát indított! 😀

  • aztán passzol kétszer rosszul

   • myheartisblue

    kompenzál.

 • Jó ez a kontrákra építő támadás, csak kontrázni is kéne tudni.

  • W elfáradt úgy nézem. Felnézett vagy háromszor, aztán elrúgta, jó messzire.

   • Sir Idemitirjak

    Volt már olyan meccsünk ahol nem kezdett amúgy?

    • Legutóbb a bajnokságban a Newcastle ellen állt be asszem.

     • emazohun

      Meg is fordította a meccset

    • volt, bár nem sok. Asszem tán az Everton ellen nem kezdett utoljára.

 • Endy919

  Akinek alvással van problémája , ajánlom , hogy lefekvés előtt nézzen bele ebbe a meccsbe…segíthet.

  • Sir Idemitirjak

   Vagy kezdjen el szurkolni a MU-nak… 🙂

   • myheartisblue
    • mi csutka részegnek kell lenni ehhez? 😀

     • Sir Idemitirjak

      Mármint ahhoz, hogy egy MU meccset végignéz alvás nélkül? Vagy nem a piros melegítősre gondolsz? 🙂

      • bárhol állva elaludni… nekem egyszer sikerült csak, séta közben 🙂

       • myheartisblue

        de nem ittál?

        • csumarészeg voltam.

       • Endy919

        na nevicceljünk …séta közben hogy lehet elaludni ?
        megittam már én is a magamét de ilyen skilleket még nem sikerült elsajátítanom 😀

        • hosszú sztori, maradjunk annyiban, hogy este hatkor kezdtünk inni, nagyjából hajnal ötig, haver albérlete helyett a vasútállomáson kötöttem ki, ahol felszálltam egy vonatra, megtettem ugyanazt a távot vagy háromszor oda-vissza, kb 11H körül sikerült a jó helyen leszállni, és elindultam hazafelé gyalog. Hosszú, egyenes út, 2km, sétáltam, sétáltam, és azt vettem észre, hogy felébredek, közben pedig még mindig sétálok 😀

         • Endy919

          made my day :DDD

         • Rammschein

          az nem piskóta. 😀

   • Endy919

    Az inkább öngyilkos hajlamokat szerez az embernek.

 • WudigessBoi

  Azért nem bánom, hogy nem kell ide utazni megismételt meccsre:

 • Sir Idemitirjak

  Két csatárgólt láttunk??? 😀

  • WudigessBoi

   Hagyd el, szerintem már az nagy szó, hogy tudták, hogy mi vagyunk kékben.

  • myheartisblue

   Epic. Akkora fail ez a mondat, hogy Costa bele is sérült…

  • Nem hallottam egy Aszpiliszuétát sem, nem panaszkodom.

 • Endy919

  túléltük ezt is…következő fordulóban ki ellen szenvedhetünk ismét?

  • Stoke, ha minden igaz.

   • Endy919

    Na akkor legalább lesz egy kis K1 is a meccsen.

    • Én ezt csak hallottam, de nem fix.

    • végülis ideje lenne már nyerni lassan ellenük. Kell egy Mikel-Matics-Ruben középpálya.

     • Endy919

      Meg egy Ramires-Fabregas-Willian csatársor …oszt jó.

   • myheartisblue

    Nemtudom, a szétírás szerint eredmenyek.com-on ugy van, de mintha tegnap hallottam volna olyat, hogy holnap sorsolás. Tehát nemtudom, hogy helyes INFO-t továbbítottam-e.

  • lamps8

   sorsolás

 • Ruben Loftus-Cheek (19y 353d) is the youngest player to score for‪#‎ChelseaFC‬ in the FA Cup since Mikel.

 • lamps8

  Úgy tűnik csak Hiddink vette komolyan ezt az Fa kupát. A játékosok hozzáállásán nem sok látszott. Többen bizonyították egy 3. osztályú csapat ellen is hogy semmi keresnivalójuk nem lenne a kezdőnkben. Ramiresnek fingja nem volt 90 percig hogy mit is kellene csinálnia, és majdnem összehozott egy büntetőt, nem rajta múlott…. Cahill kapcsán is egyre egyértelműbb hogy az elmúlt pár évben a full középszeréből sikerült mindig 120%ot kipréselni, amikor ez nem megy, rémes. Viszont ami nekem a legfájóbb, ez a csapat KÉPTELEN kontrázni. Először azt hittem Oscar lassúsága és folyamatos rossz döntései lassítják a kontráinkat, de rá kellett jönnöm hogy nem kizárólag csak ez. Valami ott nagyon nem jól működik. Baba érdemelt volna egy meccset, biztos többet hozott volna mint Ivanovic. De Lótusz góljának örülök.

  • Endy919

   Iva beadásból assistolt !

   Mit vársz még?

  • ez a kontránál mindenképp megtorpanunk dolog legalább ugyanolyan bosszantó, minthogy csak 8 méteren belülről lehet lőni kapura. A szezonban egyetlen kontrát sem sikerült végigvinni, egyetlen egyet sem.

   • kasata91

    Egy volt edzőm erre mondana, hogy baszni megyünk fasz nélkül 😀

    • Endy919

     Bölcs ember ! 😀

   • lamps8

    na az meg a másik. a távoli lövések hiánya.

  • mohacsia

   Azpit lehetett volna pihentetni, ha már 3 darabba törték az arccsontját. Felesleges volt egy harmadosztályú csapat ellen erőltetni, ahelyett, hogy regenerálódhatna.

   • lamps8

    az már Hiddink faszsága volt, valamelyik szélső hátvédet én is kiettem volna Baba javára. A meccset látva Aina kevés lett volna.

    • Ainát a nagyok közt még nem láttuk, de amúgy én sokat várok tőle. Amit tavaly az U-ban mutatott, simán van akkora tehetség és szinten, mint RLC. Erős, agilis, és jól ad be.

    • mohacsia

     Én úgy gondolom, hogy teljesen nem lehet elbagatelizálni a meccset, mert rábaszunk. Egy olyan jellegű kezdővel, mint a Liverpool simán kikapunk, de azért lehetett volna kezdetni a 3 cseréből legalább 1-et.

     • lamps8

      Babat, RLCt kezdőbe vártam. Én sem egy Klopp féle mutatványt vártam, bár őt a csapatnyi sérültje is befolyásolta.

    • myheartisblue

     Nem is értem miért van mindenki elszállva Aina-tól. Kétlem, hogy megállta volna a helyét. Játszott egyáltalán már felnőtt kerettel. RLC- is első meccsein igen gyatra volt és nem azt csinálta amit kellett, Mourinho le is teremtette őt érte. Semmi keresnivalója nem lett volna Aina-nak a pályán ,annál inkább Rahman-Baba-nak!

     • Blue One

      Többen dicsérték már, és ha bár én nem láttam játszani, szerintem jogos a dicséret. Ezt valamelyest alátámasztja, hogy a hírek szerint érdeklődik utána a pool, arsenal, Dortmund, Leverkusen és a Napoli. Ez mondjuk nem rossz egy olyan embertől, aki még nem is játszott a felnőttek között. Feltéve persze, hogy igazak a hírek és valóban érdeklődnek iránta.

   • Szerintem a WBA ellen pihenni fog, már csak azért is, mert utána elég kemény sorozat következik.

 • kasata91

  75-ben ott kellett hagynom a meccset. Costa sérülése mennyire lehet komoly ? Úgy kellett le vinni ?

  • Endy919

   bicegve jött le

  • mohacsia

   Az jó rég volt! Milyen meccset?

  • Sir Idemitirjak

   Sprint után megállt, akkor egy ideig áll egy helyben, majd húzta a lábát rendesen/biceget, sétálgatott még láthaóan fájdalmakkal, aztán amint kiment a labda lecserélték.

 • Endy919

  off.
  erős a gyanúm ,hogy a digó ligában ismét elkezdtek fogadni …. minden mai meccsen a vendég csapat győzött…

  • WudigessBoi

   Tegnap meg három gól is esett a Fiorentina-Lazio hosszabbításában…

 • Blue One

  RUBEN LOFTUS CHEEK

  • Blue One

   A mérkőzés egyetlen pozitívuma (Costa újabb gólja mellett). Ezt leszámítva szégyen, hogy egy ilyen csapat ellen full kezdővel erre vagyunk képesek… RLC fantasztikus volt, tényleg nem tudom mi kéne ahhoz, hogy több játéklehetőset kapjon. Kenedy is jól mozgott, hozta a szokásos dinamizmusát. Eléggé alulértékelt játékos, játszhatna ő is többet.

   • Endy919

    Azért a fantasztikustól messze volt Lótuszcsík , de a többiekhez képest jó volt.

 • Endy919

  Leicester idegenben üti a Csirkéket Vardy és Mahrez nélkül.
  Szép.

  Neville viszont nem hiszem , hogy sokáig lesz a Valencia edzője. Nem képesek nyerni a ligában. Pedig nem rossz az a keret.

  • Okazaki szakéban rántja a csirkéket, nem kell Vordi.

   • Végül ott is majdnemutolsó perces büntetővel X lett. Viszont ez az Eriksen gyerek nekem egyre szimpatikusabb. Lassan már azt is le merem írni, hogy a csirek múltja ellenére jó lenne leigazolni.

    • Bezzeg Okazakit nem hoznád.

     • myheartisblue

      Én hoznám a kis rizsát, ha ez vígasztal!

    • Sir Idemitirjak

     Eriksen mindig is az egyik legjobb volt a csirkék között, én már akkor szomorú voltam amikor odament, de nagyon örülnék ha valami oknál fogva nálunk kötne ki.

     • emazohun

      Oscart versenyre kényszerítené, az biztos

 • Blue One

  Egyikőjüknek vitathatatlanul a csapatban a helye. A másik kettőnek pedig remélhetőleg egyszer eljön az ideje. Szívesen megnézném őket is.

  • Endy919

   Lótuszcsík , Solanke , Abraham?

   • Blue One

    Yep 🙂

 • myheartisblue

  Injuries everywhere. Oscar(ujjsérülés), Matic(fejbedobták labdával?!), Costa(doubtful), Hazard még lehet Evertont is kihagyja.

  http://www.westlondonsport.com/chelsea/football-wls-bizarre-matic-injury-oscar-substitution-explained-costa-and-hazard-injury-news

  • Oscar helyett húzhatna Hiddink egy merészet, és berakhatná RLC-t. Nem ömlengésből, csak mert más nincs. Fabregas ott egy katasztrófa, Willian és Hazard hiánya meg a szélről együtt elég kritikus lenne.

 • myheartisblue

  Rémy pedig egy divatdiktátor! 😀

  • Endy919

   Akkor lenne igazi divatdiktátor , ha a rasztáit befestetné szőkére . 🙂

   • kasata91

    Meg a pulcsija ujjába szalmát dugna 😀 És kész a madárijesztő

 • Endy919

  Pogba Pali szép gólt vert.

  • lamps8

   hát ebben a kapus is benne volt azért.

 • Mindenki legnagyobb titkolt örömére a Strawberry is továbbjutott!