Heroes of the averageness

average_joeAz a csata, ami ideális esetben, nevezzük őket megszokott időknek a Clash of Titans volt, hát, az most valamelyest az enyészeté, a bajnoki szezonunknak reszeltek; kint a vége felirat, felcsendül a vége-főcím – nem volt egy rossz film, csak hát jó sem, de már a stáblista megy, és hiába a film közepén a producer-váltás, a végeredményen nem sokat változtat, legfeljebb egy kicsit színesebb az élmény.

Vajon a forgatókönyv volt-e rosszul megírva? Vagy, csak út közben siklott minden félre? Mondhatnánk, hogy lényegtelen, mert részben az is, de a nyár előtt jó lenne erre rájönni, mert ez az, ami nagyban meg kell(ene), hogy határozza azt, hogyan kezdünk neki az augusztusnak. Kb, ennek a kutatása marad a szezon hátralévő Premier League meccseire.

Elértük – túl gyorsan – azt a valószínűtlen helyzetet a Watford ellen, hogy több pontot szórtunk el (43), mint amennyit a szezon hátralévő meccsein szerezhetünk (42). A top4-ért, és azzal együtt a BL helyért jelen állapot szerint reálisan küzdő négyes alja is 16 egységnyire van tőlünk, ami az eddig megszerzett pontjaink több, mint fele. Mondták már korábban is sokan, most viszont már tényleg elértük, hogy a realitás az lehessen, hogy az EL-indulásért küzdjünk.

Azon már keseregtünk eleget, hogy így történt, mindenkinek megvan a maga verziója, miért történt így, sőt, a folyamatok alakulásaképp immáron több revízió is létezik a fejekben. Egyetértés továbbra is kb azon a szinten van, hogy tudtuk, hogy nehéz lesz, de erre senki sem nem számított, sem nem volt felkészülve, aztán innentől a szerjózsa minden irányába mutatnak a vélemények. Na jó, konszenzusos a konklúzió is: ezt beszoptuk.

Gyorsan és fájdalmasan süllyedtünk a középszerűségbe, azokkal a hősökkel a fedélzeten, akik tavaly még a címig vezető utunkat egyengették. De ha van valaki, aki hasonló utat járt be mostanság, az a holnapi ellenfelünk. Akik feltöretnek, annak le kell töretni, mondja a tartás, vagy tartja a mondás vagy mi, ha ti felnőttök, én meg lenövök. Na és így tovább. Izgi, vérre menő küzdelem várható, két sebzett csapat között. Vagy, legalább reméljük, hogy az lesz. Vagy, ha más nem is, de küzdelem. Mert még egy irgalmatlan 0-0-ra nem vagyok kíváncsi.

Node… mégiscsak meccs lesz, méghozzá egy Chelsea-ManU, hátizé, szurkoljunk már! Cheer up, guys! Cheer up, blues brothers!

Ha most a most, és az itt az itt, akkor csapjunk össze a középszerűségben, mégha a mi középszerűségünk mélyebb is most, mint a Unitedé, mondjuk úgy 11 ponttal. Ez lesz a két együttes 174. találkozása, és vita tárgya, de a Chelsea vagy az 50-es mérföldkőre gyúr, vagy az már megvolt, és akkor az 51. győzelem jöhetne. Ha már a fődíj sorsolásakor a nevünk nem lehet ott a kalapban, az ilyen epizódgyőzelmek adhatják a magát becsapva és megalázva érző szurkoló kis örömkönnyeit, mikor elsiratja a szezont majd május végén. S ha már az olyan luxusról nem kell lemondani még ilyen szorult helyzetünkben sem, mint az Arsenal oda-vissza megcsinálása, akkor óh, mily jó lenne, ha nem kellene nélkülözni a szezonban a vörös ördögösök skalpját sem.

Nyilván ez némileg nagyravágyó kívánalomként is szökken szárba, elvégre most attól a Chelseatől várjuk ezt, aki a feljutó Watfordot volt képtelen legyőzni. Viszont, ha valamit elért a gárda – mármint a miénk – erre a szezonra, az kérem pont az a valóság, hogy minden egyes mérkőzés háromesélyes, amin pályára lép. Ezen helyzetünkben a történelem vajmi keveset segít rajtunk, de azért tegyük ide azt is, hogy míg az évek során egészen csúnya nyeretlen sorozataink is voltak (az ötvenes évek derekán 6 vereség egysorban, de ’59 szeptembere és ’68 márciusa között is 15 mérkőzésen mindössze 2x tudtunk nyerni, miközben a vereségszámláló kilencnél állt meg) a PL érában a United csapatát győztük le a legtöbb alkalommal (16). Ha nagyon böngészni akarjuk a statokat, olyat is előhúzhatunk, hogy a két fapapucs csatájában a miénk a keményebb: Hiddink és LvG találkozásából Guus négyszer legyakta, egyszer ledöntetlenelte Luit. Ha pedig nemes egyszerűséggel a sormintát kívánjuk követni, amit 2013 májusában indítottunk: W-D-W-D-W-D akkor is győzelemnek kell következnie. De összességében immár 9 mérkőzése veretlenek vagyunk a United ellenében, igaz, a 2012-es ligakupa győzelmünk egy ugyancsak randa sorozatot – egy hatmeccses nyeretlent – tört meg.

Chelsea_ManU

Már a decemberi meccsünk előtt is azt írta Wudi, hogy ideális esetben erre a csatára élesítette volna mindkét csapat a világverő taktikáit, de inkább sötétben kardozást vetített előre, annak ellenére, hogy mindkét csapatnak úgy kellett volna a 3 pont akkor is, mint egy falat sör. Na, ehhez méltóan, meg ahhoz is, mint mikor többnyire jókora tétje volt ezeknek a találkozóknak, lett belőle egy akkora nulla-nulla, hogy majdnem rádőlt a ház, viszont emellé még rangon aluli is volt mindkét csapat számára, és az eredmény is csak azért volt vállalható, mert mindkét gárda a maga bolygó hollandiával együtt inkább hasonlított egy félkarú (féllábú, félszemű, félkegyelmű) óriásra, mint amire kellett volna.

Ott és akkor a meccs után azt mertem mondani, hogy nagyon elkél a Chelsea soraiba még egy csatár, merthátugye akkor épp nem volt egy bevethető sem nálunk, és nagyjából ezen ténnyel a hónunk alatt ki is írtuk a homlokunkra, hogy gyere katona, ide lőj, mert mi úgysem lövünk vissza. No most ehhez képest a Costa-Remy-Falcaooohh sort sikerült kiegészíteni egy 2 hónapja fűkockát sem látott brazil extehetséggel, illetve Bamford jött és ment, tehát vele úgy kb ugyanúgy nullán vagyunk. A korábban meglévő hármasból legalább Diegoal most nem sérült, így talán csatárjátékunk is lehet, ami jelenleg még mindig a legnagyobb esélyünk, elvégre a United védelme még most is olyan tartalékos lesz, Charlie Adam fogsora. adam

Mivel a németből ideszabadított Bastian sógor is a kidőltek listáját bővíti, talán még a középpályán is lesz egy pici hézag, hogy labdát is juttassunk a jó branyol számára, mert, hogy Costa mennyit fog futni a meccsen, azt jól behatárolja az, hogy bár igaz, igyekeztünk lekapni a meccsek végén és pihentetni, amennyit lehet, de az elmúlt 1 hónapban így is uszkve 500 játékperc van a lábában, ami kb azt jelenti, hogy ha futnia is kell majd, mert a csapat többi tagja a saját tizenhatosa előterét fogja megszállni ismét, akkor saccperköbö a hatvanadik percre úgy fog sípolni a tüdeje, hogy még a zajmikrofon is gerjedni fog tőle.

Márpedig minden bizonnyal elő fog kerülni az isteni taktika, amivel már decemberben is operáltunk: védekezzünk, amennyire tőlünk telik, mert gólt azért lehetőleg ne kapjunk, a többit meg oldják meg akik mehetnek előre is, ami nagyjából azt jelenti, hogy a 90 percből nagyjából 70-ben összesen négyen léphetik át a felezőt. Ez azért fog fájni ismét, mert kétlem, hogy a United védekezésre (is) kárhoztatott egyénei valami zen-tanokat magukévá téve változtatnának a decemberi taktikájukhoz képest azon, hogy aki átlépi a felezőt, az ne tehessen három lépést úgy, hogy legalább két láb ne lendüljön felé keresztben. Ez pediglen főleg azért van így, mert a védelmük többnyire zavarba hozható. Az viszont, hogy ez az esetek nagy többségében mennyire kihasználatlan marad, jól mutatja, hogy a United a második legkevesebb gólt kapó együttes a PL-ben, eddig mindössze 21 alkalommal nézett maga mögé De Gea a szezon során.

Az pedig, hogy ez a United a PL ötödik legjobb csapata a tabella alapján, remekül mutatja az idei bajnoki versenyfutás téridő-hasító mivoltát. Gyaníthatóan a ManU szurkerek nagyrésze is fejfájósan ébred minden saját meccsük után, amennyit aprítják van Gaalt, de hát nem nagyon van mit szépíteni, ez a jelenlegi Manchester egyszerű, mint a fakocka. Mégis mi vagyunk a tizenharmadik helyen, mert a szezon első felében a tavaly még nyerő portugállal úgy ettük a gombócokat, mintha csak muszáj lenne. A legutóbbi (a decemberi) meccs után még azt mondtam, nagyon kellenének a 3 pontok, hogy “odaérhessünk”, most már azt, hogy nagyon kellene még 1-2 ilyen győzelem, hogy meg tudjuk emészteni azt, hogy a csapatunk a bajnoki szezon után az első nyolcban sem fog végezni.

A United reménysugara, hogy a hétközi fordulóban a Stoke ledorongolásakor talán a szezonbeli legjobb formájukat mutatták, Martial, Mata és Rooney pedig igazán nagyot játszott, ráadásul a két csapat közül messze nekik lesz könnyebb februárjuk, még akkor is, ha nekik most 4 idegenbeli jön (Chelsea: ManU-Newcastle-PSG-City-Soton; ManU: Chelsea-Sunderland-Midtjylland-Shrewsbury-Midtjylland). Nekik fontos a győzelem, hogy tartsák valamelyest a lépést a top4-el, hiszen egy vereséggel akár 7 pontra is leszakadhatnának, de minimum maradna az öt pontos hátrány, míg számunkra a három pont azt jelentené, hogy a liga jelenleg legrosszabb formáját mutató csapata, a CP elé kerülhetnénk a 12. helyre, elérhető közelségbe helyezve a felsőházat. De hát, nekünk, a középszernek ennyi jutott már a szezonra: közelíteni a top4-et, és távolodni a kieső zónától. Meg reménykedni abban, hogy a következő szezonban minden más, minden jobb lesz. Na igen.

 • Courtois
  Azpilicueta-Terry-Zouma-Ivanovic
  Mikel-Matic
  Hazard-Fabregas-Willian
  Costa

  Costa túlerőltetése nekem továbbra is borzasztóan szúrja a szemem, és egyben azt is manifesztálja, hogy mennyire túlbonyolítottuk és elhágtuk az ablakot. Hiddink alatt eddig majdnem minden meccset végignyomott, szenvedett is rendesen fizikálisan, és most ilyen elbaltázások végett nem tudjuk pihentetni.

  A következő meccseken 4 nap leforgása alatt megyünk Párizsba, majd fogadjuk a City-t a fakupában. Borítékolható, hogy azokon is kezd Costa, és az is, hogy ha nem sérül meg, végig is nyomja őket.
  A Castle ellen még lenne lehetőségünk pihentetni, de hacsak nem veszünk számításba egy fiatalt, akkor ott sem lesz más opciónk st posztra.

  Egyedül az szól szerencsétlen játéka mellett, hogy senki nem akar még egy csatár nélküli felállást végigszenvedni, mert az még rosszabb lenne, de ezt is könnyen megoldhattuk volna, ha egy olyan csatárt veszünk, akinek nem még 1 hónap rákészülés kell arra, hogy komolyan számba lehessen venni.

  • lamps8

   Oscarnak ma mindenképpen kezdenie kell, hogy Carricket egész meccsen presszingelje, ahogy anno Pirloval tette. Carrick játéka szemmel láthatóan fel tudja húzni a Mu-t, ha őt valamilyen szinten semlegesíteni tudja már jók vagyunk.

   • Arra Hazard nem képes?

    • lamps8

     semmiféleképpen nem, és Hazard inkább szélen helyezkedik, középen Fabregas work ratejét pedig mindannyian ismerjük.

     • Ha az elmúlt meccseket nézzük, papíron Oscar inkább volt Hazard helyén, mint középen. Emellett Fabregas az Arsenal ellen a legjobb volt ott, a Watford ellen meg egyik sem volt lehengerlő, szóval nem sok esélyt látok rá, hogy csak úgy változtassunk több helyen.

  • Sandic

   Most akkor Rémyvel tulajdonképpen mi is van? Sérült v. mi? Mindenki csak arról beszél, hogy 3 csatárunk van, Costa, Pato és Falcao…
   Egyébként azok a Costa sérülések, amik a meccs végén jelentkeztek az Arsenal és az Everton ellen, talán a fáradtság jelei lehettek? Gyanús, hogy 1 hétre rá mindig úgy játszott, mintha kutya baja sem lenne.

   • Rammschein

    elképzelhető, annyit van terhelve Costa… és persze ez kihat a teljesítményére is…

 • WudigessBoi

  Verjük le a MU-t és a spúrokat + legyen bajnok a Leicester! Mást nem is kérek.

  • Sandic

   Kérhetted volna azt is, hogy nyerjük meg a BL-t, de késő bánat….

   • undertow25

    Nem kell, azt már kértem én még novemberben. Beosztjuk a feladatokat, az FA-kupát Zenzó rendeli ha minden igaz.

 • emazohun

  “Nosztalgiarangadó”

 • Hiddink To Stay?

  “I love this club but we have been very clear. It’ll be a spell until the end of the league.

  “You can have a bond with whatever has to be done in a club.

  “It’s not that I quit with the club in the sense of ‘goodbye’ and I won’t see you anymore. We will see what can be done.

  “I don’t see that we have to stop the contact rigidly after the last game.”

  • Magyarul, ha hoz egy jó eredményt, kap egy nyugdíjas állást a klubnál. De mit szól ehhez Emenalo? 🙂 lehet kap egy cimbit…

   • lamps8

    Emenalo helyét adnám neki.

    • És gyanítom még nem kevesen. Viszont Abra szerintem nem. Nekem úgy tűnik, hogy a klubhoz akarjuk kötni negy időre, hogy alkalom adtán elő lehessen kapni, mint assistant coach, ha Holland (mármint Steve) hirtelen távozna, vagy nem találnának értelmes no1 managert…

     • undertow25

      Nagyon függ attól ki lenne az edző utána. Ha sikerül nagy nevet hozni (Simeone, Allegri…) ő valószínőleg nem szeretne egy erős sportigazgatót kapni maga fölé, márpedig Hiddink sokkal inkább az lenne, mint Emenalo.
      Ha nagyon senkit sem találunk és húzunk egy váratlan nevet legalább egy átmeneti szezonra, pl Steve Holland, akkor viszont lenne értelme megtartani Guust ilyen szerepben.

      • Abra nem törődik olyan dolgokkal, mint érzelmek, vagy, hogy mit akarnak az edzői 🙂 JM is biztos nagyon akarta Gruntot anno…

       • undertow25

        Nem örült, de Grunt nem is volt különösebben erős ember. Hiddink teljesen más kategória, mint eddig bárki, sokkal nagyobb súlya lenne a szavának.

        • Rammschein

         ennyi idősen nem biztos, hogy nagyon akarja már ezt a stresszt, meg hogy ekkora “súlya” legyen…

         • undertow25

          Azért DoF nem túl stresszes munkakör. Szerinted Emenalónak vannak álmatlan éjszakái? 🙂

          • Rammschein

           ja, annak gyökérnek tuti nincs 😀 de sztem Hiddink azért jött csak fél évre, mert utána már túl stresszes lenne… + interimként akár le is tolhatja mi lesz velünk… (attól függetlenül, hogy most nem erről pozícióról volt itt szó)

          • undertow25

           A mostani posztjához mérten az egy nyugdíjas állás.

   • Megkapja Grant régi posztját.

 • Lavid Duiz

  Ma jó játékkal nyerünk 2-0-ra.

  • Sandic

   Én meg ma megnyerem a 6-os lottót. Csudijó nap lesz ez.

   • Rammschein

    :DDDD ó én is szeretnék valami jót álmodni. 😛

   • Lavid Duiz

    Ezt neked! 😀

 • Blue One

  Ma még nyerjünk, mivel jövő évtől kezdődően nem sok jóra számíthatunk a Mou vezette mu-tól. Legjobb esetben az döntetlenek száma fog növekedni…

 • Sandic

  Ettől a Charlie Adames képtől lesz pár álmatlan éjszakám. Kösz szépen Zenzo…
  Majd előveszem, ha éjszakás leszek.

 • Blue One

  Hosszú időn után egy terjedelmes Mou nyilatkozat.

  http://www.gq-magazine.co.uk/article/jose-mourinho-jaguar-f-pace-interview

  • Rammschein

   Nem rossz kocsiba ült bele. 🙂

   • Blue One

    És még a színe is stimmelt… 😀

    • Rammschein

     ja, és rohadt nagy móka lehetett száguldozni azzal a járgánnyal 🙂

 • Blue One

  Chelsea XI: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Matic; Willian, Fabregas, Oscar; Diego Costa

  Éljen… Nem kezdő Hazard cserébe megint a csodálatos Matic-Mikel duóval próbálkozunk…Mikel bőven elég lenne oda… Kezd idegesíteni Hiddink… Miért játszatja Maticot? A keret leghaszontalanabb játékosa…

  • Endy919

   Hazard???

   • Rammschein

    majd megint becseréli, mikor már mind1 lesz….. -.-“

   • Blue One

    On the bench…

  • Sir Idemitirjak

   Pl szezon legszarabb meccse várható, látva a kezdőt már biztos.

  • Valszeg Hazard még mindig nem fitt. De ez a Mikel-Matics… :S

   • Sir Idemitirjak

    Ma nyilatkozta, hogy 100%-os. Fabrét is odatenném, mint 10-es poszton, egy jó meccse volt 2 év alatt!

    • valszeg csak a valóság szépítése. Szerintem Hazard kezdene, ha ép lenne, méghozzá a góljai után nagyon beszürkülő Willian helyett. Persze, tévedhetek is 😛

     :)))

     • Sir Idemitirjak

      Vagy csak Will többet védekezik, igaz a támadó játéka 0 egy ideje, de na jó nekünk az X is.

 • Gabor1092

  Közben Charly Musonda kezd a Betisben

 • Blue One

  Ma is 10 perc foci lesz akkor… Nem baj a lényeg, hogy a veretlenségi sorozatunk tovább éljen…

  • Rammschein

   azzal a sorozattal még sokra nem megyünk, + legalább már irritál is, ha ezzel jön valaki pozitívumként (nem a te iróniádra gondolok)

  • Sir Idemitirjak

   Még szerencse hogy nem hazai pályán leszünk, így talán érhető… Nabazki

 • Sir Idemitirjak

  0-0t nyugodtan tegye meg aki akar egy kis zsebpénzt magának.

 • Endy919

  Mikel-Matic vs Fellaini-Carrick

  Nagyon kreatív meccs lesz.

  • Sir Idemitirjak

   Szép lesz amikor a két csapat szurkoló tábora együtt kezd el fütyülni

   • Rammschein

    nem lennék meglepve….

 • kasata91

  Ugyanazt a szart felküldi, amit hét közben. Ki érti ezt…

  • Rammschein

   csak őt nem fogják kitenni, max évvégén 😀

   vajon ha neadjisten Hiddinkkel is kiesés közelben maradtunk volna konstans, őt is lapátra tették volna?

 • ktomi93

  Na ma is az x-re megyünk…

  • Rammschein

   csak nehogy véletlenül besz-pjuk…

 • Nem tudom, miért, de felment a pulzusom vagy 200-ra. Nem hatezer, de azért mégiscsak egy CHE-MU 🙂

  • Sir Idemitirjak

   Nem csak neked, és meg is lepődtem mert várhatóan kaki meccse lesz, de úgy izgulok, mintha a bajnokságért játszanánk!

 • 11 emberrel saját térfélen védekezünk, a ManU meg szabadon jön a kapunkig. Hű, ez hosszú 90 perc lesz.

 • Gabor1092

  Lehet jót tenne nekünk ha kapnánk gyorsan egy gólt, akkor legalább el kezdenénk játszani

  • vagy ennél jobban is idegeskedni, és kikapnánk hárommal… ne kívánjunk butaságokat.

 • Látom igyekszünk gyorsan támadásba lendülni. De nagyon jónak tűnik nekünk az X… nagyon óvatosak vagyunk. Túlontúl.

  • Sir Idemitirjak

   Mégis melyik hülye támadná le a sérültekkel tűzdelt és amúgy is akadozó játékú MUt hazai pályán?

 • Rammschein

  ha kikapnánk észhez térne Hiddink?

  • mire gondolsz?

   • Rammschein

    hát, hogy egyszer végre nem az eredmény után futnánk túl későn, hanem mi szereznénk a gólt… de ahogy nézem ezt most, megint nem így néz ki….

    • Hiddink alatt eddig egyszer kellett az eredmény után futni, az Everton alatt. Hiddink felépítette a stratégiáját egy stabil védekezésre, ezen nem hiszem, hogy változtatna.

     • Rammschein

      sry rosszul fejeztem ki magam, az előző meccs is nyerhető lett volna, ha nem a végén kezdünk el játszani… és ez már volt így párszor, erre is gondoltam… hogy ezt miért nem veszi észre?

 • lamps8

  szép volt Hiddink ezt jól kifundáltad. 50 felett nem engednék holland edzőt a ligába.

  • Sir Idemitirjak

   Megleptük az Unitedet, a vártnál is gyengébb játékkal!

 • Rammschein

  szép volt Matic, jár a keksz.

 • lamps8

  Matic Hiddink Ivanovica…..

 • Matics a kapu előtt kezd Ramiresi magasságokat ostromolni 🙁

  • lamps8

   hátul még Ramires szintjét sem üti meg. 3 méteres passzokkal is problémái vannak.

 • Sir Idemitirjak

  Egyszer kihagytuk a középső villám hármast és volt egy kontránk! Okos taktika lesz ez így!

  • Rammschein

   idő kérdése, mikor sz-punk be egy gólt szerintem… még jó hogy van egy Kürtőnk. :”D

 • hat bzmg gyerekek ezt nem lehet nezni…

  • Sir Idemitirjak

   Minden rossz megoldásnál egy feles, hidd el feldobja!

   • fel nem, de negyed óra alatt részeg leszel 🙂

    • Sir Idemitirjak

     Ősszel meccsek végére amikor kezdtem magam felhúzni akkor szoktam csinálni, és negyed óra elég rá tényleg! 🙂
     Idén viszont nem iszok, szóval ez se megy már.

   • egy srt mindenesetre pattintok azert.

 • lamps8

  tudtam hogy oscar mesterhármasa csak egy délibáb volt.

  • Sir Idemitirjak

   Ma is a fejesek mellett, kb. benne bízok egyedül.

   • lamps8

    😀 azt elbasztad.

 • Rammschein

  Costa is parádés ma… ja, várj. (bár neki nem számít, mert pihennie is kéne…)

 • Látja valaki, hogy mit akarunk játszani?

  • Endy919

   Miért akarunk?

   • Zuzu és JT például már remekül tud passzolni egymás közt akár négyet is 🙂

    • Endy919

     Az akkor fejlődés.

     • Sir Idemitirjak

      De csak, hogy Courtois tisztán maradjon és feltudja küldeni az égbe a labdát.

  • ktomi93

   Kell az X.

   • Rammschein

    “vicces” akkor lesz, ha gólt kapunk… akkor majd Hiddink elkezdheti végre törni magát…

  • Sir Idemitirjak

   Focit biztos nem, eddig ennyire jöttem rá.

   • a ManU térfelén legalábbis valóban.

  • myheartisblue

   Nemreg ertem haza a 2. szezon elotti felkeszito meccsrol, bekajalva fekszem agyamban, de ez a Chelsea hasonloan fogalmatlanul jatszik: olyan menjunk ki aztan. Valami lesz.0-4 re kaptunk ki emiatt, remelem Chelseaknel tobb esz lesz

 • Rammschein

  ejj be szép kontra volt… :”D megint… 😀

  • Sir Idemitirjak

   Egy irányítótól várjuk el, hogy a szélen futkosson kontrákkal, bölcs

   • Rammschein

    én nem várok el semmit már, csak röhögök rajtuk mérgemben, mert annyira szánalmasan játszunk kb.

 • kasata91

  Oscar és a jó megoldás ma sem szerepelt egy mondatban.

  • bezzeg a többiek 🙂

 • Rammschein

  ezazz Costa, ne hazudtold meg magad… na eltiltás mikor jön?

 • Sir Idemitirjak

  Amikor Costa keveset van játékban általában akkor pattan el az agya, félek előre.

  • Rammschein

   ha el pattan az agya szarul is játszik, szal ezt szívtuk

 • Costa vs JV.. nyelvproblémák kiiktatva biztosan 🙂

 • naaa, vezettünk egy támadást 🙂

 • Sir Idemitirjak

  Azért a kommentátornak nincs jobb dolga annál, hogy Azpi és Zorro közti eltéréseket sorolja, a profizmusa mellett azért a meccsről is sokat elmond

 • Kapura lö.. fejesünk is volt már 🙂 csak fél óra kellett hozzá

 • Sir Idemitirjak

  Happy megunta, megtudom érteni

 • hugecc… debemehetettvolna 🙂

  • lamps8

   az ilyen éles szögből leadott lövéseknél én is sokszor elhiszem, de aztán rájövök hogy Lajoson kívül évek óta nem lőtt onnan gólt senki a PL-ben.

 • Endy919

  ófaszom

 • Rammschein

  Oscar helyére Hazard-t pls

  • lamps8

   ő matics helyére kell.

   • Rammschein

    úgy is jó. 😀

  • most adott egy key passt Costának, aztán ő került helyzetbe… nyilván őt kell lehozni ja..

   • Rammschein

    aztán azt a helyzetet milyen szépen el is b-szta.

    • bezzeg Hazard, csak úgy szórja a gólokat… realitás, please

     • Rammschein

      ja, de ő beállt és el kezdett játszani… még ha gólt nem is szerzett…de szerintem többre mennénk vele…

      • undertow25

       Maticsot kell levinni, ma is katasztrófa. Sőt, visszaküldeni a Benficához nagygenerálra, mert szerintem elromlott.

       • Rammschein

        oké… de Hazardot Hiddink megint túl későn fogja behozni.. :S

        • igen, mint mindig. Mind az egyszer :S

         • Rammschein

          örülni fogsz majd ha átigazol a margithoz? mert szerintem előbb utóbb megfogja ezt unni Hazard, mégha szarul is tolja…

          • sérült volt az istenekre…

          • Rammschein

           volt….

       • Sir Idemitirjak

        Nyugalom, 70. percben ez megfog történni.

        • undertow25

         Ki fog meg kit?

         • Sir Idemitirjak

          Matic lecserélése, Benficás ügy szerintem még korai, én bízok benne még.

 • kasata91

  Ha átemelte volna a hosszúra…

 • Endy919

  Uhh Williiii mekkorát szopatott

  • Gabor1092

   Mondjuk a bal oldalukon Jackson-ra simán lehetne több támadást vezetni

 • Matics mit odacsippentett.. ha ez bemegy, a szezon gólja 🙂

  • myheartisblue

   Az ilyen csak Lampardnak megy be a Barka ellen.

 • Endy919

  Costa lefogyott nem?

 • hu Oscar honnan csúszott bazzeg.

  • Sir Idemitirjak

   Pedig nem csinál semmit, minden megmozdulása hiba.

 • hühh… azért ez bátor volt, hogy nem vágtuk ki, csak mindenki elengedte

 • Rammschein

  Terry is unja :DDD bazz….

 • óóóóóóóóó

 • Gabor1092

  Blind az új De Gea…

 • Sir Idemitirjak

  Szóval a MU két kapussal játszik.

 • Rammschein

  a végéért kár volt. 🙁

 • Efra7

  Durva, hogy még így is veszélyesebbek vagyunk mint az MU

 • Rammschein

  hehe azt mondta a szagértő, hogy a 24. percig 9-0 volt a GÓLarány xDDDDDDDD

 • kasata91

  9-0 volta gól arány…Dodó please…

  • Sandic

   Keverte a szögletekkel, de sokra nem ment a MU azzal a 9 szöglettel…

 • undertow25

  Matic – Hazard csere, te is tudod hogy szeretnéd, Guus.

  • myheartisblue

   Jo is lenne, de majd csak a 78. percben. Nem ertem miert kell Maticot jatszatni mikor Fabre es Mikel szurhetne Wili,Oscar es Hazard vigan muzsikalhatna.

 • védte az arcát… meg a f*szomat. Két kézzel vetődik a labdába. Ez BÜNTETŐ.

 • Rammschein

  lol köszi a reklámot Digi

 • Még jó, hogy gólról nem…

 • Rammschein

  Terry meg Zouma nagyon aktívak elől ma. 😀

 • Rammschein

  4-en voltak Rooney körül…

  • myheartisblue

   De csak ugy latszolagosan vedekezest mimelve.

   • Rammschein

    az a baj nem mi kezdtük ezt a félidőt sem jól eddig…

    • MI tényleg nem, mert mi reklámot néztünk

     • Rammschein

      😀 de legalább, ez a félidő nem néz ki olyan gáznak, mint az első negyed óra 🙂

 • Aki pirosban játszik, annak ér kézzel is?

  • Rammschein

   ja, úgy látszik.

 • lassan belövik TC-t rendesen.

 • Rammschein

  Courtouisnak sokat köszönhetünk ma.

 • Sir Idemitirjak

  Ivanovic tudja melyik kaput kell védenie a góltól?

  • a védelmi katyvaszból hogy találtad már meg megint pont a szerbet?

   • Sir Idemitirjak

    Második MU helyzet jön le róla tisztán, annyival lóg ki, hogy ha ő hibázik általában annak következménye van.

 • Rammschein

  csak igazam lett sajnos, Oscar-t hozza le Matic helyett…

  • te akartad, most már edd meg, amit főztél 😀

 • lamps8

  Oscar-Hazard. nice

 • Sir Idemitirjak

  Oscar helyett, legalább cserélt az idióta.

 • Gabor1092

  Zouma kiesett a teljes szezonra :/

 • Rammschein

  faszom… Zouma…

 • myheartisblue

  Zouma meg eltorte a sajat labat?

  • uh bazzeg, el. Ott aztán térdszalag, meg minden volt.

   • myheartisblue

    Ismetelten: minden szar

 • lamps8

  szezonunk egyetlen pozitívumának is annyi. ez totális csőd.

  • myheartisblue

   Jeeezusom, visszajatszasbol latszik mi tortent. Horror. Ennek a szezonnak annyi. De miert ugrott ilyen hulyen?

 • Sir Idemitirjak

  Nem kell venni védőt, a 35 éves Terry és a középszer Cahill lehozza az egész szezont.

  • Gabor1092

   ott van Miazga, most meglátjuk miért is mondták hogy akkora sztár lesz

  • kettőt is vettünk.

 • Rammschein

  Mi van félnek, hogy Mourinho őket is kirúgja, mert hamar mennek be a hordággyal?

 • lamps8

  elég volt ebből a szezonból.

 • Sir Idemitirjak

  Mikor jön rá a holland zseni, hogy ez a kp 3-as egyenlő a 0 játékkal?

 • Cahill EB lehetőségei hirtelen nagyot ugrottak, míg a franciáé meg kb a kút szélén táncol.

 • Rammschein

  tessék… beszoptuk ezt a meccset is…

 • Széthullottunk.

 • Rammschein

  Matic megint jó volt :DDD

 • Sir Idemitirjak

  Ha bedobja most Pedrot WIll helyett én kikapcsolom

  • Rammschein

   nem leszel egyedül

  • nem elkeseríteni akarlak, de akkor ne tedd messzire a távirányítót. Nem biztos, hogy W helyén, lehet Matics jön le.

   • Sir Idemitirjak

    Akkor marad, csak vagy bontsa meg ezt a szar 3-ast ott középen vagy értelmes ember hozzon be, ha egyiksem akkor viszlát

    • Sir Idemitirjak

     Már ha lesz csere

 • Rammschein

  ilyenkor lesz jó, hogy egy 11-est elvettek tőlünk…

 • egy jó szabit egy jó szöglet követ.

 • Rammschein

  tessék jön Pödrő

  • Sandic

   Mit vétettünk, hogy ő is pályára lép?

   • 0-1

    • Sandic

     Semmilyen más támadószellemű játékos nincs a padon? Akár egy fiatal?

     • Sir Idemitirjak

      Traoére nem rég szerzett gólt, ezért egy ideig jegelni kell.

      • Sandic

       Azért a MU most rácáfol, hogy néha nem árt a fiatalokat mélyvízbe dobni.

       • Sir Idemitirjak

        Végignyomott egy szezont hollandoknál, és eddig amit kapott lehetőséget azzal élt, itt még mélyvízről se lenne szó.

  • Sir Idemitirjak

   Hiddinknek speciálba

 • Hu Iva bazzeg

 • Rammschein

  esküszöm minden egyes rohadt kapusból mi csinálunk hőst…

  • Sir Idemitirjak

   Azért Iva ezt jól oldotta meg

  • De Geaból nem kell, ráadásul eddig tényleg nagyokat fogott, nem rajtunk múlt

  • kasata91

   Hát ezt magának csinálta..

   • myheartisblue

    Ez erthetetlen hogyan sikerult kitolnia.

 • myheartisblue

  De hogy hol es mibol talalunk ezen a merkozesen golt azt nem tudom.

  • Rammschein

   szerintem semmiből, de ne így legyen

  • Sandic

   Nem lehet így vége Hiddink veretlenségi sorozatának. így nem. Ha az Everton ellen visszahoztuk, itt sem lehetetlen.

   • Rammschein

    sokat érünk azzal a sorozattal is… 🙂

    • Sandic

     Kb. már csak ez a sorozat éltet, ha ezt is elveszik tőlünk….

     • Rammschein

      hát engem már az sem…

 • Nem igaz, hogy nincs más, aki a szögleteket rúghatná.

 • Rammschein

  Fabre… :S

 • kasata91

  Na mostmar a faszomba degea…

 • Fab is… egy csak bemegy már

 • Endy919

  Most tértem vissza …hogy kaptuk a gólt ? támadunk végre?

  • Zouma asszem véget vetett a szezonjának, jött a helyére Cahill, és az első kapunk előtti kavarodásból Lingaard félfordulatból bevarrta a jobbfelsőbe.

   • Endy919

    Mi történt Zoumaval?

    • felugrott, szokásához híven vagy másfél métert, rosszul esett. Térd.

    • myheartisblue

     Ne akard latni, keresztszalagjat elszakitotta sajat maganak. Orditott a fajdalomtol, mikor pakoltak a hordagyra. Sajnalom szegenyt.

     • Endy919

      ááááááh ….akkor az nagyon komoly . csak nem fog karrierébe kerülni…

      • Rammschein

       reméljük…

 • myheartisblue

  Olyannyira bosszanto. Ekkora helyzetek es nem tudunk golt loni. Mindig a mi lenduletunket torik meg az ellenfel kapusainak bravurkodasai.

 • Sir Idemitirjak

  Costa mit akarsz te még ott????

 • Will mikor passzolt utoljára emberhez?

 • Sir Idemitirjak

  Eddig Züm-Züm védekezett ha kellett Iva és Terry helyett is, mi lesz itt a PSG ellen te jó ég!

  • Rammschein

   egyenes kiesés…

  • kb lényegtelen, gólt úgysem nagyon tudunk/akarunk szerezni.

 • kasata91

  W

 • Rammschein

  hát Williannek a szabadjai sem jók már egy ideje, de a szögletei meg egyenesen rosszak

 • Here we are.
  Valaki tud dobni egy gyors összefoglalót?

  • Endy919

   Bukunk.

  • Sir Idemitirjak

   szarok vagyunk De Gea meg kivédte amit lehet. Buta kezdő, buta cserék, buta taktiak, Zouma hosszú kiesés

  • De Gea és TC védések, Zouma out, 0-1.

   • Eljött Miazga ideje.

    • Sandic

     Persze, melegíti majd Cahill helyét a padon.

     • Persze, azt is kell valakinek.

     • az J.LO helye, nem Cahillé 🙂

  • myheartisblue

   Gyenge jatek, rossz taktika, De Gea kivedi a szemunket.Zouma szezonjanak vege, terdszalag, Oscar, Matic,Pedro gyenge, Hazard nowhere.

  • Sandic

   1-1 Costa egyenlít

 • Will rémisztően gyenge ma, azon az egy elhúzós cselén kívül ma semmit sem mutatott.

  • Sir Idemitirjak

   Watford ellen jobb volt? 🙂

 • Rammschein

  Mikel véd egy jót, aztán eladja. 😀

 • Costaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 • Rammschein

  COSTA :O

 • Hiddi-time

 • OOOOoooooooooooohhhhhhhh Diegoal

 • kasata91

  Hubazdmeg… Felsejlett bennem az öreg Nando….

  • Rammschein

   az ütő megállt bennem mert azthittem elcseszi 😀

 • myheartisblue

  Azert Iva is ott volt lesni a potyat

 • Rammschein

  Kösz Fergie, hogy élőben nézed… mert ez akár Fergie timeos gól is lehetne 😀

 • myheartisblue

  Mekkora lenne innen nyerni.

  • Rammschein

   az lenne aztán a Ferg time-out :DDDDD

 • Endy919

  Ha ezt behúzzuk nagyon berúgok …. mondjuk amúgy is , de kell a 3 pont 😀

 • Rammschein

  mondjuk azért kurva nagy kár, hogy mindig a meccs végén kezdünk el igazán játszani….

  • ez mára spec megintcsak nem igaz, csak mindig volt egy De Gea az útban.

 • kasata91

  Mata nem alkotott nagyot ma

  • Rammschein

   attól én még csípem, talán ez egyetlen MU játékos, akivel így vagyok. 😀

  • Hallotta, hogy jön Mou, már nem erőlködik

  • myheartisblue

   Rossz a kedve Mourinho miatt

  • Mikel metrójegyet váltott a Mata-járatra, ez ilyen

 • kasata91

  Aztamocskos

 • Rammschein

  Costa omg… DeGea elbaszhatta volna

 • Willian szögletei egész meccsen ilyen hulladékok voltak?

  • Rammschein

   egész évben…

  • myheartisblue

   Ez egy volt a jobbik fajtabol

  • sőt, a szabijai is.

 • nem tudom, TC vagy DG fogott ma többet, de ha a két kapus gyengébb formában van, ez a meccs akár 5-5 is lehetett volna.

 • Lassan nem az lesz a lényeg, hogy a Chelsea hol végez a bajnokságban, hanem, hogy Hiddink képes-e megdönteni az 1 interim edzőre jutó döntetlenek számát

  • Sandic

   Jobban hangzott volna a veretlenség na.

  • Rammschein

   év végére csak eljutunk a 10. helyig

  • WudigessBoi

   Az igazi fokmérce az, hogy hány napig fröcsögnek gyűlölködve meccs után Costára az ellenfél drukkerei:)

   • Rammschein

    😀 egészségükre

 • Sooooo…. unbeaten.
  REPRESENT!

 • kasata91

  A MU jobban játszott, Burzsuj jackson beadásai életveszélyesen, és a MU számon kérheti hogy 2-szer is akkor fújta le a félidőt Oliver amikor náluk volt a labda…. Ez sportot űz a helyesebből…

 • Mikor adtuk kölcsön van Ginkelt a PSV-nek?
  Ma gólt szerzett btw

  • a deadline day-en, kb 23.50-kor

 • Zouma sérülése a legrosszabbkor jött. Még a Castle-t csak megoldjuk Cahillel is, de a PSG-City kombó már kilométerekkel keményebb lesz, pláne ha Iva is kifárad, és Cahillnek ugyanazt a csőszködést le kell nyomnia a Cavani-Agüero párossal, mint Zoumának.

  • Rammschein

   na akkor lehet majd a rolót csak igazán lehúzni majd. ha azok elúsztak, lehet játszatni, a fiatalokat, mert semmire nem lesz semennyi esély.

  • Sir Idemitirjak

   Miazga ott van (igaz óriási kérdőjel) illetve nem lenne rossz ötlet Christiansen visszahívása kölcsönből.

   • Mikasánál meg a meseírónál azért Cahill még mindig jobb.

    • mohacsia

     Mér te láttad már játszani?

     • Gondolom nem az Ibra-Cavani duó ellen kéne debütálnia feltétlen egyiknek sem.

 • JT On his future at the club: “It’s a difficult one. The club is the most important thing but there’s no communication at the moment. I said what I had to say, that’s how it is. I’ve made it very clear I want to stay, but more important is getting up to where we should be in the table.”

  • Rammschein

   reméljük Zouma hamar felépül, de így még nagyobb hülyeség Terryt hagyni elmenni… ha rajta múlna maradna, de sajnos ez valszeg nem rajta múlik…

 • No news on the Kurt Zouma injury yet

  Kíváncsi leszek. Sajnos azt láttuk, hogy ez mindenképp kihagyásos történet, a kérdés, hogy tört-e, vagy szalag szakadt-e. Gyanús sajnos, hogy vagy ez, vagy az :((

  • Szalagra tippelek.

   • Hiddink on Kurt Zouma’s injury: “Tomorrow we know more, but if you have this injury – and everyone has seen how bad it is – hyper-extension is always bad. I had this same problem once and it hurts. But let’s hope and see tomorrow what the MRIs will show.”

  • Petikee Sipos

   remélem csak boka és nem a térde…

 • Manchester United manager Louis van Gaal, speaking to Sky Sports:
  “Deep frustration because we were the better team. Again. And we didn’t win. We had the better chances but we didn’t win….Also we could have scored again after the first goal but you don’t reward yourselves. When you play such a game against a team like Chelsea, you have to reward yourself.”

  BBC kommentje ehhez:
  Reward yourselves, people. That’s the message.

  :))))))

  • Rammschein

   ezt a meg kell jutalmaznod magadat én nem értem… ez olyan bullshit kategória kb.? Vagy csak rosszul próbálom értelmezni? 😀

   • fogj egy csomag pzst, és menj… 😉

    • Sir Idemitirjak

     Vonaton ülök épp, de ki vagyok én, hogy ellent mondjak LvG-nek!

     • ott lesz csak igazán izgalmas 😀

      • Sir Idemitirjak

       Mellettem ülő úgyis nyitott szájjal alszik, legalább a zsepivel spórolok

       • vagy küldj képet, vagy a perverz részeket tartsd meg magadnak 😛

 • the beast:

 • Tornando Ferres

  WhoScored kihozta Williant a meccs legjobbjának tőlünk, pedig szerintem ma “borzalmas” volt. Sok elrontott passz, gyenge szögletek + szabadrúgások.

  • Rammschein

   hát nem tudom ki volt a MOTM, de fix, hogy nem Willian… hirtelen ezt nem is tudom eldönteni, tán Courtois.

  • a statok makacs adatok, de tudni kell értelmezni őket. Sok labdaérintése volt, ráadásul betolt 4 key passt. Nem tudom, mi mindent vettek ebbe bele, mert én egyre emlékszem, de ezek gyorsan felhúzzák egy játékos statalapú értékelését.

   Amúgy “szemre” talán Costa volt a legjobb, esetleg TC – de nehéz helyzetben lennék, ha választani kéne. Ennyi erővel meg lehet Will is.

   • myheartisblue

    Úgy gondolom Courtois és aztán Costa. Tudom, Costa megmentette a mérkőzést, de Courtois-nak nagy-nagy védései voltak, ami nélkül nem ment volna. Nálam ma ő nyert.

 • undertow25

  Turns out for Gary Neville
  Sky really is the limit

 • gorkaf78

  Zouma sérülése órási szívás. Tudja valaki, hogy ilyenkor szabályos a kölcsönben levő játékosok (pl. Cristensen) visszarendelése? Mármint úgy értem, hogy a szezon közepén.

  • emazohun

   Szerintem attól függ,hogy mit írtak a szerződésbe
   És attól,hogy mik a liga a szabályai
   De Christensen ha jól tudom,21 év alatti,szerintem ebből nem lenne probléma

   • gorkaf78

    köszi, kiv. leszek mit húznak a fejesek, ha esetleg nagy gond lesz…

    • emazohun

     Szerintem nem kéne visszahívni
     Bajnokság már szinte mindegy
     BL-ben meg ugye nem játszhatna

  • Rammschein

   hát lehet meglehetne húzni, de kétlem, hogy ha lenne rá mód is, megtennék…

   • gorkaf78

    Tudod, az a gond, hogy lehet össz-vissz egy Terry-Cahill belsővédő páros maradt a szezonra, Miazgával (Ivaval) kiegészülve. Ez elég halovány… persze nem akarok károgni, de az a sérülés nagyon nem nézett ki jól…

    • Rammschein

     tudom, én meg csak gondoltam, hogy a nálam inkompetens vezetőség nem fogja meghúzni… ha meg igen sem játszana csak üldögélne a padon…

  • Sandic

   úgy tudom vissza lehetne hozni, de azért valami büntetést kellene fizetni a másik klubnak szerződésszegésért.

 • Rammschein

  Zoumáról tudunk már valamit?

  • Stonci81

   holnap napközben lesz MRI…utána már többet lehet tudni

   • Rammschein

    biztos belenyomtak egy rakat fájdalomcsillapítót, hallani lehetett, hogy fáj…

   • nygeri

    Csak holnap? Tudom, hogy egy MRI gép nem olcsó, de azt hittem ilyenkor minél hamarabb kivizsgálják, hogyha műteni kell gyorsan meglegyen.

    • Blue One

     Könnyen lehet, hogy ebben az esetben az idő nem fog számítani… 🙁

    • myheartisblue

     Ha jól tudom ez mindig így van. Valamennyi időnek el kell telnie , hogy mennyire dagad meg és mennyire nyúltak meg/álltak vissza szalagok. Minden esetre sajnálatos és nem várt dolog volt ez, és csak tovább bonyolítja a szezonunkat, és nagyon sajnálom a srácot, mivel ő mindig kiteszi a lelkét a csapatért, és nagyon nem ezt érdemelte. Meg az EB szereplése is oda, pedig nagyon megnéztem volna Zouma-Varane párost. Nem temetni akarom Zoumát, csak ez a kép azért nem Happy.

  • Rammschein

   vááh nem akarom látni még1x, el is rejtettelek 🙁 borzalmas

  • Endy919

   Szegény fiú.. a térd témára nagyon érzékeny vagyok szóval annál jobban sajnálom.

   Remélem hogy nem végzi ki a pályafutását úgy mint Essiennek.

 • A Chelsea állítólag (semmilyen komolyan vehető hírforrásra nem támaszkodik a dolog) komolyan dolgozik a nyári erősítéseken, és a télen is bepróbálkoztak Stonesért, de tekintve, hogy a fiatal angol nem hasít éppen túl jól, egy 28M, majd egy 30M ajánlattal. Mivel azonban újra elutasította az Everton a kérőt, állítólag letettünk róla, és Zouma párjaként, JT pótlásaként a már tulajdonolt Christensen, a már megvásárolt Miazga mellett még egy versenyző a potenciális jelölt: az Anderlecht védője, Leander Dendoncker.

  A hír állítólag klubtól szivárgott ki, miután a Chelsea scoutja, Tony White jó ideje rendszeresen járt az Anderlecht meccseire, nem csak szimatolni, de érdeklődni is kezdett a belga klubnál. A hír azért fura, mert Dendoncker eredetileg vkp, nem cb, bár a válogatottban cb-t játszott.

  • Endy919

   Tudsz valamit erről a védőröl ?
   Nekem semmit nem mond a neve.

   • nem rossz gyerek, BL-ben bizonyitott a csapat vedekezesben, szoval lehet belole valami. De ha mar Anderlecht en azt a Tielemans gyereket hoznam el, vegre lenne egy valamire valo, labdahoz is konyito box-to-box midfielderunk a 2 falabu helyett…

    • Endy919

     Minek nekünk egy fiatal ha úgy is kölcsön adjuk?

     • Tielemanst nem szabadna kolcsonadni, hanem egybol jatszatnam a kezdoben 🙂 tudom, hogy hiu abrand, de az a gyerek (ezt most irjatok fel) hamarosan topcsapat kezdojatekosa lesz.

   • A nevét hallottam már, de amúgy nem sokat, csak azt, hogy eredetileg vkp, nem cb. Fel-feldobta már a szél a Dendoncker nevet időnként, sokan figyelik, időnként cikkeznek róla.

    https://pbs.twimg.com/media/CamBKajWIAA-ec9.jpg

  • Blue One

   Nekem is furcsa volt… Egyébként eléggé idegesít a hír, de nyilván el kell adni a hírt… Terry SENKI sem tudja pótolni pláne nem egy tizenéves tinédzser a belga bajnokságból…Elég gyenge felhozatal ez, de a board-ot ismerve igaz lehet a hír…Ennek ellenére még mindig bízom a csodában, abban, hogy JT maradni fog.

  • Sandic

   Lehet Tielemanst nézte.

 • Endy919

  Lavezzi is kirándul egyet Kínába … borzasztó.

 • Rammschein

  index.hu: “Az biztató jel volt, hogy a játékos még ha mankóval is, de saját erőből tudta elhagyni a pályát.” Ezek hülyék? :DDDDD Hordágy vitte le. -.-“

  • nygeri
   • kasata91

    Ez nem sokat jelent sajnos. (Max azt, hogy nem tört el a csont) Szakadás után frissen még tudod mozgatni meg terhelni. Megpihenés után áll be teljesen.

    • nygeri

     Pedig már kezdtem bizakodni. :/ Én csak abból indultam ki, hogy egyszer egyetemi focibajnokságról akkori lakótársamat ketten hoztuk ölbe haza, mikor beleszálltak a térdébe. Neki is a szalagja szakadt el akkor, mint utóbb kiderült.

   • szalag problemanal ez nem jelent feltetlenul biztatot, mert a vertikalis terhelest nem befolyasolja a szalag allapota, izmot sem feszit mivel az a brutal sin rogziti az egeszet. Ez egy hatso kersztszalag serules lesz valszeg (LCP), eleg ritka serules, autobaleseteknel szokott ilyen lenni… (Orvos a csaladban es en is erdeklodtem iranta anno 😀 ) nekem amugy a sokkal kevesbe szarabb bokaszalag szakadasom volt, es a trauma utani masnap mar ra tudtam terhelni gipszben, szoval sajnos ez semmit nem jelent 🙁 Ha rendesen megnyult vagy szakadt, akkor a szezon OFF, talan nyarra felepul.

 • Blue One

  “If Guus stays next season too, we’ll get 42 points in total. 36 draws and 2 wins against Arsenal.”

  :DDDDDDDDDDD

  • Blue One

   Ez volt zsinórban a negyedik döntetlenünk a SB-en. A PL érában először… MI vagyunk az új Stoke…

  • Sandic

   De legalább akkor nem csak az Arsenal lesz az egyetlen veretlen csapat a PL- ben, ezzel sem takarózhatnak majd.

  • phu gecc, ez nagyon fájhatott 🙁 mondjuk ordított is rendesen, még a tv-ben is hallani lehetett.

   • ilyen self-inflicted serulest meg nem lattam futball palyan :O mert ha beleszallnak a terdebe, oke visszahajlik, de igy? megha 100 kilo is bakker.. vmi gyuros videot lattam, hogy kiscsaj a labtolo geppel ismerkedik esszerencsetlen kitamasztott es ez lett, ááááááááhhh nem birom 😀

  • amugy bocsi, ugy akartam bemasaolni, hogy ne rakja ki a kepet, tettem egy – jelet is a vegere :S