Little Italy

nyitoRég pezsgett ennyire a Premier League! Névleg a mai meccsen a tavalyi feljutó csap össze az előző idény címvédőjével, valójában viszont két olyan olasz mester csatáját figyelhetjük alig pár óra múlva, kik közt több éves ellentét húzódik. Kis itáliai belharc Angliában – de gyönyörű!

Először is lássuk, ki az ellenfél: az a Watford, amely tavaly friss feljutóként az egyáltalán nem rossz tizenharmadik helyen zárt, a mester, Quique Sánchez Flores mégis távozott – visszatért hazájába, a fantáziadús névválasztással semmiképp nem vádolható Espanyolhoz – hogy a helyét egy rutinos olasz, Walter Mazzari vegye át. Nyári igazolások terén, nem nehéz ugyan, de aktuális ellenfelünk jobban áll nálunk, legalábbis ami a mennyiséget illeti. Tizenöt misiért érkezett a találó nevű és szemtelenül fiatal, húsz éves Success Granadából. A szélső negyvenkilenc meccsen hét gólt és hat gólpasszt szedett össze a laligában. Friss, ropogós: nagyjából ugyanekkora összegért jött Pereyra a Juvéból, de őt még ma jó eséllyel nem látjuk. Aztán ott van még a középhátvéd Kabasele, aki a Genktől érkezett, tekintélyes hét millióért, és a jó öreg Kaboul, akit nem kell bemutatni, ebből kifolyólag mindenki előtt tiszta, miért tudták már négyért megszerezni. Rajtuk kívül Zúñigat érdemes még megemlíteni – kölcsönben a mester exétől, Nápolyból – akinek megígérem, hogy többször nem írom le a nevét. Középhátvédből tehát bevásároltak rendesen, és ez, közvetetten bizony kapcsolódik a két edző viszályához is. Hogy miként? Hamarosan kiderül.

De még előtte illene foglalkozni kicsit saját csapatunkkal is. Aki látta, biztosan élvezte a forduló első meccsét, amelyen a WHU-t vertük jobb és tetszetős játékkal – még ha napjaink Chelsea-drukkerét nem is nehéz elkápráztatni. Felállt az új rendszer, amelyben nekem eddig személyes kedvencem Kanté, akire tán a legfontosabb szerep hárul: egyrészt ő köti össze a védelmet a középpályával, másrészt egy esetleges labdavesztés esetén ő kell, hogy legyen az első, aki ott terem és bármi áron megpróbálja visszaszerezni a labdát. Papíron a Kalapácsosok ellen ezt négyszer tette meg, aki viszont látta a meccset, tudja, hogy két kézen sem lehet megszámolni, hány alkalommal zavarta meg, billentette ki úgy a támadót statisztikailag láthatatlan módon, hogy annak végül labdaszerzés lett a következménye. Érdemes tehát rá figyelni, mert nem csak fizimiskájában hasonul Makeleléhez. Kiemelendő még a lassúnak ugyan továbbra is dermesztően lassú Iva jó teljesítménye és az ifjú Batsman hatékonysága, aki szinte első mozdulatával adott fejjel gólpasszt Costának. Kardinális kérdés még, hogy mit kezdünk magunkkal az átigazolási piacon, de mivel már innen Budapestről is úgy tűnt, amit aztán Conte is alátámasztott, nevezetesen, hogy őrült az idei piac, ebbe inkább nem megyek most bele. Csak annyit kérek, erősítsünk még a védelmen (rólad beszélek, Rodriguez!).

watche_01

Ezt akarjuk látni ma is.

De mi a stájsz ezzel a két olasszal? Az odáig rendben van, hogy az egyikük látszólag hideg és kimért, addig a másik tüzes és lobbanékony. Ez még azonban nem ok egymás utálatára. A valódi okért egészen 2011-ig kell visszautaznunk. Ekkor Conte a Juventus, Mazzari pedig a legfőbb kihívó Nápoly edzője volt. Előbbi a 4-2-4 elkötelezett híve, utóbbi a 3-5-2 szerelmese, elől a Három Tenorral, Cavanival, Lavezzivel, Hamsikkal (még ha az ominózus meccsen az uruguayi sérült is volt), ezen az estén mégis mindketten 3-5-2-vel álltak fel, hogy aztán kilencven percnyi őrületet követően 3-3-mal és egy örök életre szóló konfliktus-forrással vonuljanak le a pályáról. Mazzari ugyanis megvádolta Contét, hogy ellopta a felállását és így a taktikáját. „Próbáltam letükrözni a Nápolyt.” – reagált a Juve mester őszintén, és valójában nincs is ezzel semmi gond, hiszen egy felállás nem jogvédett, ahogyan a taktika sem, ami viszont különbözött is a két mesternél, ugyanis Conte tökéletesítette a kolléga által megálmodottakat, aztán nyert vele három bajnokságot és majdnem, de tényleg majdnem egy Eb-t, míg Mazzari elment leszerepelni az Interhez, hogy aztán kikössön a Watfordnál. Azóta rendszeres beszólogatások és kézfogás-elmaradások piszkítják be kapcsolatukat.

watche_02

Conte most tudta meg, hogy Mazzari az ellenfél edzője.

Ami az alig néhány óra múlva kezdődő meccset illeti, meglepő lenne, ha Conte megint meghúzná a tükrözést, tőle ismét 4-1-4-1-re lehet számítani, Mazzari viszont nem véletlenül vásárolt be középhátvédből. Már az első fordulóban (1-1 a Soton ellen) is 3-5-2-vel állt fel. És hogy mit kap az, aki ma délután négykor a méltán híres Spíler TV-re kapcsol? Vélhetően nagy taktikai csatát, Conte „táncot”, rideg Mazzari tekintet és mesés Chelsea győzelmet.

 

 • Pingback: Little Italy | Zongoracipelő()

 • Rammschein

  Ez a Mazzari elég egy pökhendi f@szként jelenik meg előttem… 😀 Ilyet… hogy lemásolja a taktikát… :”D Perelje be vazze. (úgyis vesztene, + biztos piszkosul fáj neki, hogy Conte tényleg tökéletesítette, amit ő “kitalált” :DDDD)
  Remélem már csak, ezért is megfingatjuk őket egy kicsit, meg egyébként is. :))

 • WudigessBoi

  Úgy tudom, az Espanyol név eredete az, hogy ők így akarják mutatni, hogy nem (elsősorban) katalán identitású barcelonaiak.

  • akkor végülis ennél aligha fejezhetnék ezt ki egyértelműbben

 • Blue One

  Pár szó az igazolásokról: legjobban Koulibaly érkezésének örülnék, de nem ennyiért. Conte már wengeri kifogásokat keres, ami furcsa, ugyanakkor egyúttal érthető is. Bennem is van egy olyan érzés, hogy habár nem az én pénzem ne szórjuk fölöslegesen. 50-60 milliót fizetni egy szenegáli védőért?! Aki minden második évben Afrika kupán lesz, több mint meggondolandó. A nagyobbik baj az, hogy nem igazán van alternatíva. Egyedül talán Mustafi lenne, nálam a 2. opció. A benficás srác, vagy a torinói nem igazán hoz lázba.

  A Real-os Rodriguez sem, őt se akarnám. Méreg drága lenne, és a helyét se nagyon találom. Sőt még a rendszer is képlékeny, ami tovább nehezíti a dolgokat. Jobb oldalon talán el tudna játszani ( Willian helyett ki nem…), de Mahrez sokkal jobban örültem volna.

  Rodiguez-nek (a wolfsburginak) régen örültem volna, most viszont nem tudom mit gondoljak. Olvastam róla olyanokat, hogy inkább támadásban erős, mint védekezésben, ami azért nem túl jó előjel, bár ha valaki akkor Conte ki tudja küszöbölni a hibáit. Mustafi-hoz hasonlóan mellette is az szólni, hogy a jelenlegi mértékeket elnézve megfelelő áron érkezhetne.

  Lukaku szintén a drága kategóriába tartozik. Az ő helye egyértelmű lenne viszont vele kapcsolatban is felmerülnek kérdések. Sokszor nagyon rosszul játszik, labdákat nem tud lekezelni, helyzeteket puskázik el stb, de mindent egybe véve a rekordja jó a PL-ben és fiatal is. Az ára viszont elrettentő, ennyiért nem kellene.

  A legrosszabb az egészben, hogy nem látni ki lehet a megengedhető áron érkező erősítés a csapat számára. Kíváncsi vagyok kik fognak érkezni ha az elsődleges célpontok (pl Koulibaly) nem jön, márpedig per pillanat úgy fest, hogy hosszabbít.

  • kormolar

   Én Mahrez helyét sem látom…Hazard-t én nem tolnám be középre,mert gyorsaságát a szélen jobban tudja kamatoztatni…de am teljesen egyetértek veled…nekem az a furcsa h Zouma még ennyire nincs képben…persze komoly sérülése volt és nem lenne helyes egyből a mélyvízbe dobni, de eddig még perceket sem kapott( + Miazga sem kapott lehetőséget)…mert szerintem középen megvan a védelem…szerintem Mikelt is védőként kellene mostantól használni, mert középpályára semmi esélye nincs,max egy giga sérüléshullám esetén…Lukaku-s dologban meg nekem az a véleményem, hogy szerintem közvetlenül a kezdőbe nem férne be,ingadozó a teljesítménye és a mezőnymunkája nem olyan jó mint pl. Costanak,szal ha Costat eladnánk akkor inkább egy Lacazette-t látnék a csapatban, padra meg drága lenne+behiztizne a padozás miatt..azért az mindent elárul az a tény, hogy rajtunk kivül senki sem kapkod túlságosan Lukakuért…

   • Rammschein

    Középen megvan a védelem, a már megkopott Terry-vel meg Cahillel? De ha Iva van ott sem biztos, hogy jó ötlet… persze ha Zouma visszatér, és hozza a régit, akkor okés…de honnan tudjuk, hogy hozni fogja? Zoumáról azt mondták még régebben, hogy decemberbe térhet vissza… utána újabban meg, hogy szeptemberbe, de egyik sincs még… meg inkább ne is kockáztassák a rásérülést…

   • Blue One

    Mikel-t védőként? Na ne már… Mindenki játsszon a helyén. Esetleges vészmegoldásokkal ki lehet húzni 1-2 meccset, de nem lehet így neki menni a szezonnak.

    Zouma-t gondolom féltik, mint az állat, nincs is baj ezzel. Egyébként is védő híján vagyunk, hát ha még a legjobb védőnk is kidől korai visszatérése miatt, akkor nekünk reszeltek.

    Hazard-ot nem akarja berakni senki középre. Mahrez pedig Willian helyét vehette volna át játszi könnyedséggel.

 • Blue One

  Közben Agüero meglőtte első gólját, ami nem tiziből született. City eddig 2 meccs 2 tizi…

  • ktomi93

   Nem csak az első nem tizis góljukat, hanem az első normális gólt is, mivel eddig 2 tizi és 1 öngól.

  • McDennis

   Guardiola-faktor

 • Blue One

  KOEMAN: LUKAKU IS STAYING

  Everton fans, some very good news for you: Ronald Koeman has said
  that Romelu Lukaku will be staying at the club this summer.

  There has been speculation that the striker could be leaving Goodison but, writing in his column in Dutch newspaper De Telegraaf, Toffees boss Koeman says that will not bethe case.

  “Ten days before the transferdeadline he came into the manager’s office and said he was no longer leavingand had decide to stay at Everton,” writes Koeman.

  • ez már onnantól is egyértelműnek tűnt, hogy kiderült, Costa marad

   • Blue One

    Valakinek érkeznie kéne még, ha két csatárral játszanák, bár úgy néz ki nem azzal nyomjuk, szóval akkor az elég. Remy távozni fog szerintem, akkor viszont csak kell valaki.

    • Nekem egyelőre valószínűbbnek tűnik, hogy marad Remy és ezalatt a maradék idő alatt megpróbálunk védőt vásárolni, illetve Fabre helyére valakit, ha távozik. A lényeg, hogy bele kéne húzni, mert addig tökörészünk, amíg elfogy az idő.

     • Blue One

      Olyan nagy mozgás már nem várható szerintem. Fabre helyére meg nem kell senki. Védő kell meg középpályás.

     • Rammschein

      Fabrét ezért nem játszatná Conte? Mert menni készül?
      (Mondjuk őt szerintem sem kell pótolni, mert a középpályára van elég ember… mondjuk az más kérdés, hogy milyen… onnan is lehetne eladni 1-2 embert… )

 • Rammschein

  Stoke rúgott egyet a Citynek… na, hátha leikszelnek a végére. 😛

  • Blue One

   Az is tiziből. Most nézem, hogy elég sok tizi van eddig. Nálunk 1/1, de fújhattak volna még egyet. pool, mu, leicester, city(2/2), stoke-nak is most és ez még csak a második forduló 2. meccse.

   • Rammschein

    Hát csak az eredményjelzőt néztem, mást nem. 😀
    Furcsa, hogy ennyit fújnak… nem tudom mire vélni.

 • Blue One

  Conte második kezdője:

  Chelsea XI: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Kante; Pedro, Oscar, Matic, Hazard; Diego Costa

  • Rammschein

   Pedro miért kezd? 🙁 Már rotálna? 😀 Jajj az idegeimnek. 😀

  • ktomi93

   Neeeee Pedro? De miért? Lehet Willian megsérült mert még a padon sincs. Cuadrado? 😀
   Fabregas megint pad. Nem sok jövőt jósolok így neki.

   • Gabor1092

    Ha igaz, Cuadrado ismét kölcsönbe megy a Juvehoz 3,5 millióért

    • gorkaf78

     Ez nekem teljesen érthetetlen. Ha nem kell, miért nem passzoljuk el? Ő nem egy fiatal tehetség, akire várnak, hogy mi lesz belőle…

     • Gabor1092

      Állítólag Conte csak így ment bele, gondolom nem akarna megválni tőle. Még vásárlási opció sincs a szerződésben

      • Rammschein

       Hát legalább nincs annyira tele a középpálya…

     • Blue One

      Én se értem.

 • Ami eddig lejön, hogy a Watford 2 szinttel legalább a WHU felett van.

 • van valakinek használható linkje? Amit találtam, az szaggat, mint állat

 • WudigessBoi

  Ivának ma nagyon nem megy eddig.

  • Stonci81

   ma sem

   • WudigessBoi

    Persze, nem ma kezdődött, de hétfőn rendben volt, 6.5-öt simán kiérdemelt.

    • Stonci81

     nem nagyon volt munkára kényszerítve

  • A WHU ellen szerintem maximálisan elfogadható volt, mondjuk ott védekeznie összesen annyit nem kellett, mint ma a legelső 5 percben.
   A rohamozó, csapatként elég impozáns Watford láthatóan keményen megnyomja a védelmünket.

 • hühh, az elég narancssárga volt

 • közérdekű kérdés: a népsportos LR posztjait hol tudnám megtalálni?

  • sajnos egyelőre sehol. Továbbra sem sikerült migrálni 🙁

   • És docban vagy pdf-ben sincsenek meg?
    Én januárban mentettem őket, de sajnos a régi gépem nem érezte az erőt, így odalett.

    • a-a. Van végső biztonsági mentésünk, de az (én nem értek hozzá) valami full formátumban, weblapos, posztos-képes-kommentes formátumban.

     • 🙁
      És van belátható predi, hogy mikor lehetne ismét hozzáférni?

      • elvileg dolgoznak rajta, de nem gondolom, hogy komoly energia fekszik a munkában 🙁

    • WudigessBoi

     Nekem doc-ban megvannak a sajátjaim.

     • Megoldható lenne esetleg az átküldésük, ha nem orbitálisan nagy munka? Ha nagyon sok van, elég lenne csak a 2011-12-es idényt érintőeket is.

      • WudigessBoi

       Nem tré, előkotrom majd őket.

 • ktomi93

  Huh én ezt bent láttam

  • streamről nehéz megállapítani, de őszintén szólva úgy tűnt, ordasnagy szabálytalansággal indult az akció

 • WudigessBoi

  Hazard ma sem számíthat semmilyen bírói támogatásra. Büntetlenül borogatják folyamatosan.

 • Moss lapozgathatna végre, mert ebből sérülés lesz előbb-utóbb :S

 • Nehéz lenne eldönteni, hogy ha elől vagy hátul vagyunk gyengébbek. De én inkább a támadószekcióra teszem le a voksom.

  • nem tudunk felépíteni egy épkézláb támadást, mert egyből a földbe gyakják a támadóinkat.

   • Az egy dolog, de a beadások, ívelések és befejezések minősíthetetlenek.

    • a beadásoknak eleve nem is látom értelmét…

     • Igazából másra nem is építünk, nagyon egy kaptafás az összes támadásunk. A kapu 25 méteres körzetéből bárhonnan ívelés Gomes környékére, és kész.

      • szomorú, de igaz. Vagy, szomorú, mert igaz.

 • WudigessBoi

  Burnley-Pool közben 2:0. Legszebb, hogy ez a meccs alapból az Anfielden lett volna.

  • És közben a Pool javára a labdabirtoklás aránya 22:78 %.

 • ezt azért illett volna valahogy betenni. Ez meg elég hazaadás-feeling

  • adam10

   ennek a Gomes kapusnak nagyon infantilis kinézete van… bár lehet csak a stream… 🙂

 • WudigessBoi

  Végre lefújja, egyből méltatlankodnak is…

 • 46. perc első kaput eltaláló lövésünk

  • ktomi93

   Az is hazaadás erősségű volt.

  • ez lövés?! 🙂

 • a Watford szívós, ráadásul durva, Moss meg puhapöcs. Mi viszont szervezetlenek és elképzelés nélküliek cserébe, S bár a 20. perc környékén átvettük a mérkőzés irányítását, ezek a felívelt, berugdalt labdák teljességgel feleslegesek és érthetetlenek.

  Szenvedős, szar meccs, de remélem találunk egy gólt és behúzzuk.

 • Sir Idemitirjak

  Helyieknek köszönhetően sikerült lemaradnom az első félidőről, de ahogy olvasom, nem sok minden történt.
  Hallgatom ezt a Spíler TV-s félidei összefoglalást és meglepően nem rossz eddig.

 • Blue One

  Brutális stream-et tud valaki?

  • Petikee Sipos

   töltsd le az ace streamet az acestream.orgról. asszem ez a neve de a google kiadja ha rákeresel. itt meg link hozzá:
   http://livetv.sx/en/eventinfo/434058_watford_chelsea/

   • Blue One

    Letöltöttem és elég pipa is vagyok, hogy nincs jó ANGOL nyelvű stream. Az orosz persze megy, a többi meccsen az angol is… Természetesen csak nálunk nem működik. Azért köszi.

    • Rammschein

     na ezen én is kiakadtam… hogy angol nincsen csak buzi spanyol meg orosz meg arab leginkább…

     • Blue One

      De hogy pont az nem működik…

    • ennek két oka van, az egyik, hogy az angol adók jobban le vannak kódolva, így bonyolultabb lopni, másrészt folyamatosan figyelik őket, ezért meccs közben is simán kilövik, ha lopják az adást. De ez nem igazán újdonság, korábban is mindig koreai, arab, kínai stb streamekkel volt tele a net.

     • Blue One

      A többi meccsen lazán bejött, és egyébként is angolul nézem, csak gyengébb minőségben, kisebb ablakban…

    • Petikee Sipos

     sry srácok:d én is épp spanyolul tanulok…:D

 • Matic helyére fel kéne vinni Fabregast, aztán menjen a 4-2-3-1 mélységivel, esetleg Batsu-t fel Matic helyére, és 4-4-2.

  • inkább Misi és Moses. Izom kell a pályára, Fabbal szerintem nem lennénk előrébb.

   • Szerintem ha már erre a mindenáron beadásra építünk, akkor kéne egy olyan játékos is, aki képes rá. 2 romboló ebbe a rendszere teljesen fölösleges 1 kreatív középpályással .

    • inkább olyan, aki tud is valamit kezdeni vele / van értelme rá felívelni

     • Erre mondjuk szvsz Costa a legalkalmasabb.

      • hány felívelt labdát vett le és tartott meg, vagy fejelt gólt?

       • Én aztán nem mondtam, hogy vele csúcsra járatjuk ezt a taktikát, de nála alkalmasabb akkor sincs.

        • Batshuayi-ból eddig nem sokat láttam, de az eddigiek alapján jóval alkalmasabb rá. Én Oscar v Pedro helyett már most behoznám Misit.

         • Oké, csak ez is feltevés, gyakorlatban még Batsu sem bizonyította, hogy alkalmasabb lenne. Costa meg legalább a bajnoki idényben tudta kezelni a feladásokat.

 • Blue One

  Tudja valaki, hogy melyik Sky-on megy a meccsünk?

  • babence

   szerintem egyiken se, én csak cnbc-t és sportsnet world-öt tippelek.

   • Blue One

    Értem :/

 • Rammschein

  Eddig ez a meccs hajaz a tavalyiakra, csak most annyi, hogy legalább az akarás látszik…

 • ktomi93

  Ezt hogy lehetett kihagyni?

 • Ez nem igaz bazzeg

 • Remélem Kulibáli az évtized klasszisa, mert különben nem lesz elég.

  • hát, ha ennyire üresen hagyunk embereket, TC meg a keze mellé, a rövidre szedi a gólokat, ha négyet igazolunk belőle is kevés :((

 • Rammschein

  :@ Fasza…

 • Rammschein

  Conte remélem letépi az összes tökét….

 • Blue One

  De jó… 0 helyzetből kapott gól…

  • WudigessBoi

   Azért már kóstolgatták a kapunkat első félidőben is, a két valamire való helyzet az övék volt.

 • adam10

  Ivanovic…

  • Lesz olyan, amiért nem őt veszitek elő? Capoue inkább Kanté vagy Oscar embere volt.

   • WudigessBoi

    De tök üresen vette át és lőhette el, Iva középen kolbászolt, ahelyett, hogy fedezte volna a Watford baloldalát.

    • Sir Idemitirjak

     Itt jegyzem meg, hogy a szélsőnek is illik visszalépnie ha látja, hogy ez a helyzet.

    • miért nem fogott egyszerre 5 embert, nem? .)

     • WudigessBoi

      Fogott ő bárkit is? Szerintem légüres térben mozgott, ott, ahol semmi keresnivalója. Létszámban bőven megvoltunk, nem azon múlott, hogy három támadóval hagyták egyedül.

     • Nem szeretem feltétlen hibáztatni Ivát, de azért abban szerintem is hibás, hogy a rábízott szélt gyakorlatilag teljesen üresen hagyta.

    • adam10

     Egyetértek, Ivanovic középen harcolt egy csatárral, ott ahol Terry és Cahill is voltak. Minek ment be oda?

 • Rammschein

  Olyan üresen van b+, hogy még én is belőttem volna.

 • Rammschein

  Hátha ettől elkezd pörögni az igazolásokért felelős ember/osztály, hogy védőt keressen… és akkor ez még csak egy Watford volt…

 • McDennis

  Ha még nem volt egyértelmű védők kellenek. Gyorsan kell kiváló védőket igazolnunk. Minél többet igazolunk annál jobb. Én adnék egy sorcserét is a védelembe. Nem hiányozna senki….

  Nagyon mérges vagyok…

  • oké, hogy védők kellenek, de ez taktikai hiba. Ha a védő mellől lőnek/fejelnek gólt, még oké, de itt védekező ember sem volt a környéken sem.

   • Rammschein

    nem lehet, hogy a környéken kellett volna lenni, nem 2 emberre tömörülni 5-en?

   • A kontránál való helyezkedés továbbra sem az erősségünk.

 • Rammschein

  Gomesből meg hőst csinálunk… abból a kevésből is, amit kapura kap.

  • Rammschein

   …a hülye zöld fogával. lol. 😀

 • Rammschein

  Egyébként Costának kiírtak az előbb egy sárgát… ha felbassza magát, és kap még egyet… gyönyörű lesz.

 • Ez mi a here volt?

 • Blue One

  Matic…at his best…

  • Rammschein

   tavalyi Maticot láttuk, aki az idei. :”D

 • ktomi93

  Amúgy az miért volt hogy a gólszerző még egy kávét is megihatott mielőtt rálőtte?
  A támadó játékunk ma nagyon gyenge, pedig eddig egész biztató volt, de most olyan semmilyen. Egyet nem tudok elölről mondani aki igazán jó ma. Így nehéz lesz bármit is kezdeni.

 • Az egyetlen, amit ez a keret baromira tud, az a minimum 65%-os labdatartás, csak a labdával nem vagyunk képesek mit kezdeni.

 • olyan szarul játszunk, hogy befagyott az összes stream… a gól óta nem látom a meccset

 • Rammschein

  Sajnos ez a meccs rohadtul a tavalyi szezont hozza elő… nem akarom! :@ 😀

  • Stonci81

   Nem nagyon vagyunk előrébb….sajnos nem is lehet többet várni nagyon az idénytől…egy év szenvedés , várakozás a jobbra

   • Rammschein

    Talán több pénzt kellett volna költeni………….. nem üldözni az elérhetetleneket.

 • WudigessBoi

  Na, ez meg egy sárgás műesés volt…

  • babence

   textbook homorítás 😀

 • Rammschein

  Na Costa ma ki lesz állítva? 🙂

 • kasata91

  Nem kellene már belenyúlni a meccsbe ?

  • Rammschein

   majd a 85.-ben, mint múltkor. :”D

   • kasata91

    Hiddink tényleg átadta a tapasztalatait …

    • Rammschein

     bár ne tette volna… olyan alibit nem akarok látni, mint alatta….

 • Oké, hogy Costának volt egy elég faja gólja, de amit eddig ezen a két meccsen produkált az elég nagy nulla. Nyilván ebben a taktika is hibás, cseszettül megnehezíti a dolgát.

  • a taktika, meg a játékunk. Nem tudom, van-e, akit ki tudnék emelni tőlünk. Kb senki.

 • Rammschein

  Jön Mózi.

  • ktomi93

   Pont ő hiányzott 😀

   • Rammschein

    Te kit hoznál helyette? 😀

    • ktomi93

     Jó kérdés 😀

     • Rammschein

      xD

  • adam10

   Észre se vettem, hogy Pedro is kiment a második félidőre… akkor újra 11 vs. 11 🙂

   • Rammschein

    xDD

 • Rammschein

  Legalább Pödrő helyére. :”D It’s something.

 • ktomi93

  Persze a tizit most sem kapjuk meg.

 • Rammschein

  Ehh, hogy utolsó lépésnél mindig szar labdát kapnak és adnak…

 • Rammschein

  Iva nem cirkuszolni kéne, hanem odafigyelni… mert csak az idő megy és szopásra állunk……

 • Rammschein

  Ilyen pinballt… :”D Szerencsénk sincs.

 • Rammschein

  Jön Misi is…Oscar helyére… nem első meccsen is ilyesmit cserélt? (csak ott Hazard jött le Mózinál)

 • adam10

  ez most 4-4-2?

 • ktomi93

  Piszok lassú a passzjátékunk is, mire megy a passz már rég ott van egy ellenfél.

 • Ezt a két cserét írtam korábban. Egyel jobb lett volna a gól előtt meghúzni :S

 • Blue One

  2 meccs 2 meg nem adott 11-es a javunkra. Semmi új.

  • pedig ennél egyértelműbb kezezést is nem tudom, hova lehet még elkövetni

   • WudigessBoi

    Mezőnyben is teljesen világtalan Moss.

  • Rammschein

   Hazardot felrúgják, semmi… Costa sárgát kap, azt se tudom mire… Semmi új.

 • 75 perc, és továbbra is Hazard pontrúgásból való bepassza az egyetlen kapura lövésünk.

 • Nem nagyon vettük haladósra a dolgot, pedig legalább egy ikszet jó lenne hazavinni

 • Rammschein

  Azon csodálkozom, hogy Conte nem őrjöng (szerintem töri a fejét, míg szét nem hasad), meg lehet az öltözőre hagyja, mert tele lenne vele a sajtó. 😀

 • Rammschein

  Jön Fabre is majd.

  • ktomi93

   Már jött 😀

  • Le vagy kicsit maradva 😀

   • Rammschein

    nem tehetek róla… szar a stream… újat meg már nem keresek.

 • adam10

  IVANOVIC. MIÉRT?

  • Rammschein

   :”D

 • ktomi93

  Micsoda GÓL 😀

  • Rammschein

   nekünk legalább? 😀

   • ktomi93

    😀

  • Rammschein

   vazze, mindenkit megelőzöl 2 perccel. xD te spoileres. xD

   • ktomi93

    Nem gondoltam volna hogy az én pixeles streamem ennyire “jó” 😀

    • Rammschein

     cserébe az enyém HD-közeli xD

 • Uff hát ez elég mákos volt, de most már be kéne húzni .

  • Rammschein

   hehe, örülni kell az X-nek is. :”D krva életbe.

 • terryaborsa

  BACSUAAAAJIIIII

 • Blue One

  MICHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

 • Rammschein

  Látom nem csak én kések. xDDDDDDD

 • adam10

  Gomes a mi emberünk.

  • Rammschein

   a zöld fogával.

 • Rammschein

  ezt a gólt jóval hamarabb kellett volna már megszerezni, ennyi idő alatt nem tudom, hogy találunk! még egyet…

 • Blue One

  Diego, it’s your turn. Anoether 89th minute winner 😉

  • WudigessBoi

   87 lett, maradhat?:)

   • :DD

   • haha 😀

   • Blue One

    Sajnos csak egy szavazatot tudok adni. 😀 Egyen fene, maradjon. 🙂

 • Blue One

  Costa miért kapott sárgát?

  • Rammschein

   nemtom. a kommentátor azt mondja, hogy “dive”‘… akkor műesésért?

 • ktomi93

  Wanyama 😀 bent van fantasybe 😀

 • Rammschein

  Nekem jó lenne a Fergie-timeos gól is. 😀

 • Iva most árnyékék?

  • vagy, csak árnyék.

 • ktomi93

  Meg kellene nyomni a végét. A Watford nagyon szeretné már ha vége lenne, hát ha sikerülni valami hibát kikényszeríteni.

 • Rammschein

  Azért ilyenkor ritka szar érzés, hogy egy 11-est nem fújtak be. 🙁

 • ktomi93

  Nem akarok spoilerezni 😀
  De kurva nagy passz volt 😀

  • Rammschein

   ha azt jelenti, hogy mi vezetünk leszarom! 😀 De ha a Trónok Harcát spoilerezed el, megtalállak valahogy. 😛

 • Blue One

  OTT VAAAN BAZDMEEEEEEEEEEEEEG

 • McDennis

  OTT VAN!!!

 • Fabregas és Batsu beállása nagyon kellett.

  • ktomi93

   És Costat sem szabad levenni úgy tűnik.

  • ez baszomnagy labda volt. Mea Culpa. bár, mindkettőnknek igaza lett valahol.

 • IGEEEEEEEN :DDDD hahaha Rommákúrja Capouet aztan beveri a gyoztest 😀

 • Rammschein

  Torres ezt kihagyta volna. xD (bocsi.)

 • lehet Conte elgondolkodik Cescen ezek utan.

  • ktomi93

   Jó lenne, már többet csinált mint Matic a két meccs alatt 😀

 • Rammschein

  Azért én Fabrét nem adnám mostmár el. 😀

 • Rammschein

  Azért az se rossz, hogy mindkétszer eddig szorongatott szar helyzetből álltunk vissza fel. 🙂

  • jaja nagy teljesitmeny, de azert most mar johetne mi konnyedebb gyozelem, mert lassan el kell latogatnom a kardiologusomhoz.

   • Rammschein

    😀 ezt tavaly sem értettem, hogy 60 percig miért csak baszakodtunk, és utána ébredtünk fel…

  • ktomi93

   Nagyon kellenek az ilyenek, csak húzzuk még ki.

   • hát ha ezt az 1-2-t nem visszük haza, öööö mit is, mit is…. öööö berúgok ma csúnyán 😀

    • az duplan felkurna, mert meg egy tizit is szamonkerhetunk. megint.

 • ktomi93

  Hogy pusztulna le a keze mikor felmutatja az 5 percet.

  • Sandic

   Azé’ ha nem szereztük volna meg a vezetést, még a 10 percet is keveselted volna….

   • ktomi93

    Az biztos 😀

 • zúg is az “ooooo Fabregas is magic, he wears the magic hat” 🙂

  • Rammschein

   jó a streamed, hogy kihallod. xD

 • Costának a két gólján kívül még talán kapura lövése sem volt, de leszarom.

 • ktomi93

  Ajaj, pályán a csigolya törő is 😀

 • Rammschein

  4 full pontos csapat van eddig ha így fújják le… és abból az egyik a Hull City. xDDDD

  • Rammschein

   kidőlnék ha ők lennének most a bajnokok xDDD (jó még csak 2 meccs ment le… de akkor is :D)

   • ktomi93

    Az ütne 😀

 • adam10

  Lehet idén csak 2 játékost igazoltunk, de legalább azok rendben vannak..

  • Rammschein

   Kantéra sem lehet panasz, Misire meg főleg…
   de egyébként félig igazoltunk egy Hazardot meg Costát is… (azért csak jobbak, mint tavaly.) 😀

  • Igen, meggyőzőek 🙂 Zouma visszatérhetne már viszont.

 • ktomi93

  A jó élet mi maradt ki

  • Rammschein

   mindjárt nézem én is, várjá’… xDDDD

 • WudigessBoi

  Fú, ez gólt ért volna!

 • ktomi93

  A spori miért elől hordja a habot? 😀

 • Rammschein

  Egyébként ha Misi meg Costa lődösi a gólokat, nem kéne ráállni a két csatárosra? 😀 Vagy akkor borulna a többi poszt? :S

  • Efra7

   Jó kérdés, de így a meccs után szerintem Matic helyett is inkább Fabregas és remélem Pedrót sem látjuk többet, Moses is sokkal inkább.

   • Rammschein

    adom, így egytől egyig… Conténak is mondja meg valaki.

   • Sandic

    Remélem én is, hogy most már egy jó időre elfelejti Matic-ot. Willi azért elsőbbséget fog élvezni, mint Mózi, de remélem Pedró is messze kerül a kezdőtől egy időre. Oscar szerintem maradni fog a kezdőben, kockázatos lenne végigtolni egy egész meccset 2 csatárral.

 • WudigessBoi

  Hát a Hull feljött elénk a gólkülönbsége miatt, de ez legyen a legnagyobb bajunk:)

  • hát, a hétvége már csak úgy alakulhatott volna jobban, ha a City leikszel, karöltve a Spurs-szel 😉

   • Rammschein

    hát a csirkések majdnem összehozták, de a City ettől messze volt. 🙂

 • adam10

  Azért ez az év azért lesz más mint a tavalyi, mert pl.: idegenben 2-1-nél az utolsó 2-3 percet nem végigbekkeltük, hanem az ellenfél kapujánál tartottuk a labdát és támadtunk, helyzeteink voltak. Ez a Conte hatás..

  • Rammschein

   Conte kinyírta volna őket. 😀 Sztem az őrjöngést arra tartogatta, mert most meccsen nem igazán volt olyan. 😀

 • Huh. Eléggé hasonlatos volt a meccs képe amúgy a WHU ellenire, nagy comback volt.

 • Stonci81

  Azt hiszem idén még a végén gyomorfekélyem lesz

  • Blue One

   Nekem is ez volt a meglátásom, hogy ez az idei PL kemény lesz. Mondhatni káros.

  • de inkább az ily módon behúzott bajnoki címtől, mint a tavalyi pöcsöléstől 😉

   • Stonci81

    pont ezért, mert tavaly ha kaptunk egy gólt, vége volt mindennek, nem kellett idegeskednem 🙂

 • Blue One

  Egyszerűen nem tudom miért kapott Costa lapot. Valaki segítsen.

  • ktomi93

   Cirkuszolt a gólnál, de már nem tudom mit.

  • 56: YELLOW! Costa is booked for airing his grievances to Watford’s opener to the match officials.

   • Blue One

    Köszi

   • kormolar

    Ha így folytatja Costa, akkor Arsenal meccsre kisárgázódik…ha megússza sárgákkal…azért iszonyat h minden meccsen azon kell izgulni h ne állítsák ki…ha kihúzza a csapat x-re a 85. percig + Costa 1 sárgával, akkor nyert ügyünk van… 😀

 • Endy919

  Szerdától most kapcsoktam be a netet , tehát a meccsről is lemaradtam , csak az eredményt látom.

  Hogy játszottunk? Nyomtunk? Milyen vokt a kezdőnk?köszi.

  • Rammschein

   Ne nézd meg, max a végét, a 80. perctől. 😀

  • ktomi93

   Nagyon jól szálltak be a cserék. A kapott gólig, de talán még utána is nagyon gyenge volt a játékunk minden téren. Aztán a cserék lendítettek egyet. Fabre és Michy nagyon jó volt.

   szerk.: Nem kaptunk meg egy tizit.

  • Ha láttad a WHU meccset, láttál mindent. Szar kezdés, szar bíró, félidő 0-0. Most annyi volt a különbség, hogy a Watford ment el 1-0-ra, aztán Bats és Costa megfordította a 80. perc után.

   Rosszul kezdtünk, javuló játékkal. Will helyén Pedro kezdett, más változás nem volt.

   • Endy919

    Köszi . A WHU ellen szerintem nem kezdtünk rosszul . Az elwjétől kezdve haraptunk . Ilyet tavaly nem láttunk .

    No szerdán megnézem a meccset.

    • hát, akkor úgy mondom, hogy ami a WHU ellen 10 percig tartott az elején, az itt kb 20-ig. Az első félidőben elég kilátástalan volt a játékunk, a Watford pedig szívósabb, mint a West Ham. Sokat borítottak bennünket, Moss meg síp nélkül nézte végig.

     Volt itt is egy meg nem adott büntetőnk, tisztán kezezett a Watford védő a tizenegyes pont magasságában, nem lehetett nem észrevenni, nyúlt a labdáért, és beleütött. Más kérdés, hogy Costa meg kapott egy sárgát dumálásért, és simán járt volna neki egy második egy bárgyu műesésért.

     De a meccs nagy részében uraltuk a mérkőzést, volt meddő fölény, meg minden, tényleg, mondom, összességében a WHU meccs pepitában.

  • Sandic

   Remélem örülsz, legyőztük az egyik közvetlen riválisunkat! 😉

   • Endy919

    Még szép 🙂

 • Efra7

  Mennyire hiányzott Fabregas az egész meccsen. Amint bejött irányítani kezdte a csapatot, szabott valami stílust és ezt se Matic se Oscar nem tudta, szerintem Kanté mellé ő jobban illik, mégha ezzel védekezésben gyengülünk is. Oscar és Pedro is kevésnek tűnik, Willi jó lesz ha visszajön és lehet tényleg Michy kéne már a kezdőcsapatba is, mert ma is nagyon jól szállt be.

  • adam10

   4-4-2 Iva, Cahill, JT, Azpi; Will, Fabre, Kante, Hazard; Michy, Diego
   Egyről beszélünk. 🙂
   a leginkább ideális pedig ha jönne Ricardo Rodriguez és ő játszana a bal oldalon, Azpi pedig Iva helyén..

   • Efra7

    Igen, egy Rodriguez nem lenne rossz még, meg esetleg egy Koulibaly, bár annyi pénzért…

    • adam10

     Én az áldásomat adom a Koulibaly üzletre. A pénz nem neked, vagy nekem fáj, Abramovicsnak meg futja rá. A védő kérdés égető probléma, engem csak ez foglalkoztat…
     Amúgy meg az elmúlt pár év tapasztalati alapján van egy olyan teóriám miszerint Wenger töketlenkedésének köszönhetően behúzzuk Mustafit.

     • “behúzzuk Mustafit”
      adná az ég.

 • Blue One

  Michy-t a kezdetektől fogva imádom. Meccsről meccsre bizonyítja, hogy óriási vétel volt. Egyszerűen nem tudok betelni vele. Kicsit soknak tűnt elsőre a 30 misi, de már látszik, hogy nem volt hiábavaló, főleg a mostani árak mellet. Nagyon fényes jövőt jósolok neki. Brutális igazolás.

  • Rammschein

   Hát inkább 30 érte, mint Lukakuért 60 vagy több. 😀

  • Sandic

   Egyelőre a bajnoki évünkben jól beálló Rémy ugrik be nekem róla, hozott jó pár pontot csereként akkor. Ha ezt folytatni fogja, ő tuti megragad a csapatban.

   • Blue One

    Ő már most megragadt. A két játékos össze sem hasonlítható. Ő 2 csatáros rendszernél kezdőjátékos lenne. Mint látjuk nem véletlenül.

    • Sandic

     Viszont addig amíg nem állunk át a két csatáros rendszerre, csak egy beugró marad, aki jól jön, ha baj van.

     • Blue One

      Több lesz ő annál. Costa sérülése/eltiltása esetén is kellőképpen tudja majd helyettesíteni. Micsoda igazolás. A klub ilyenkor visszaadja a hitemet, de hol a többi igazolás?

      • Rammschein

       erre a kettőre ellőtték a puskaport. 😀

  • adam10

   Legyen 30 Misi gól a szezonban és megérte a 30 misit, 🙂

 • Rammschein

  Remélem a tavalyi bajnok elgyepálja valahogy Wengeréket. 😀

 • Blue One

  Úgy tűnik valamiért nem illik bele Conte elképzeléseibe Fabre. Legalábbis a mostaniba nem. Ha Pirlo köré tudott szerezni egy csapatot akkor a spanyol köré is tud. Szerintem az ő szerepe 3-5-2-nél jöhet elő, amikor majd a többiek védekeznek helyette. Juvénál is Pirlo, Vidal és a védők miatt állt át erre a rendszerre.

  • Efra7

   Na igen, de pont a mai meccs után lehet elgondolkodik, hogy feláldozza-e egy biztosabb védelem oltárán az irányításból nagyon hiányzó Fabregast. Szerintem nem kéne, főleg nem 90 percekig bekkelő csapatok ellen. Egyébként meg szerintem Fabregas nem látja el annyival gyengébben a védekezést mint amennyivel jobb előrejátékban és irányításban Maticnál.

   • Sandic

    Konkrétan most labdát szerzett és ebből adta a gólpasszt. Sajnálom azért Matic-ot, mert volt két brutál jó éve, viszont jelenleg labdába sem rúghat Fabre és Kanté mellett… Csereként tudom elképzelni a jövőben, vagy akkor ha Fabre Oscar helyett játszik.

    • Efra7

     Na igen, pont ezaz. Viszont nem Oscar helyén kéne játszanit Fabre-t, tavaly is sokat játszott ott és közel sem volt olyan jó, mint kicsit hátrébb. Úgyhogy nálam ez így nézne ki: Kanté-Fabregas, előttük meg Hazard-Willian-Oscar/Moses vagy 2 csatárral Hazard és Willian

     • Blue One

      5 középpályásból nem tudom, hogy miként lehetne őket felrakni 3-5-2-be, mert mindenkinek kb középen kéne lennie. Se védekezés szempontjából sem pedig támadás oldalról nem jó a szélen lenni. Talán azt lehetne csinálni, hogy két szélen a 2 szélső, középen Fabre mellette meg Kanté és Matic/Oscar.

      • Efra7

       De Hazard nem rakhatod szélre, mert akkor a védekezésnek lőttek, oda egy Lichsteiner típusú játékos való szvsz. Esetleg Mosest és Willit tudnám még ott talán elképzelni, akkor viszont megint csak nincs Hazardnak helye, mert középen sem lenne az igazi, főleg úgy nem ha Fabregas még mellette van, mert akkor megint csak Kanté marad egyedül a védekezésben.

    • Blue One

     Mondjuk ez a labdaszerzés nem volt nehéz. Mondjuk így is többet csinált, mint Matic.

   • Blue One

    Szerintem 3-5-2-nél azért meg lehetne oldani. Mondom ha Pirlo-val sikerült vele is kell. Kanté mellé be kell tenni, Oscar jól szerel, még valami védekezőt.

    • Efra7

     Igen, a 3-5-2-ben nem is ez, sokkal inkább a védők okozzák a problémát. Az Iva/Azpi-Cahill-Terry 3-as szinte biztos hogy nem tudná ellátni ezt a feladatot. Ráadásul akkor vagy Hazard nem játszhat szélen vagy nem lesz szélső védekezés. Szóval nem nagyon hiszem, hogy nálunk ez a 3-5-2 idén használva lesz, sokkal inkább ez a 4-1-4-1 amit válthatunk 4-4-2-re. Conte is nem rég nyilatkozta, hogy 2 felállás van most repertoárban.

     • Blue One

      Idén nem lesz ez biztos. Védők miatt ez nem jöhet létre. Szerintem ezért is kell nagyon nekünk Koulibaly mert ő lenne a Bonuccink. Zouma-Koulibaly és még valaki már nem lenne rossz. Előttük még szűrne Kanté. Egyedül a szélsőkkel van nekem is bajom, leginkább Hazard-al. Hogy neki mennyire lenne büdös a védekezés, vagy mennyire jó nekünk ha neki ennyire kell visszajönni. Sajnos nem értek a taktikához így csak a sötétben tapogatózom. Az állandó (és hatásos) visszatámadásunkkal viszont nem biztos, hogy annyira védekeznie kéne. Lehet, hogy a 3-5-2 miatt is jött képbe a wolfsburgos Rodriguez. El tudnám őt képzelni a baloldalon szélsőként.

      Igen, de Hazard meg azt nyilatkozta, hogy 3-5-2-t akar. Nyilván majd ha meglesz hozzá a kellő alapanyag, de az a célja.

      • Rammschein

       Hazard nyilatkozta ezt? Nem Conte? 🙂

       • Blue One

        Hazard nyilatkozta, hogy neki anno Conte mondta ezt, amikor beszéltek. Gondolom mikor legelején beszélt a játékosokkal.

        • Rammschein

         Jaaaa… 😀 Okés, így már érthetőbb. 🙂

      • Efra7

       Igen Zoumát el is felejtettem, ő valszeg meg tudná oldani hátul. Ez érdekes, ha Hazard ezt nyilatkozta. Az is gond ezekkel a szélsőkkel, hogy ezek leginkább vonalszélsők, és sokat kell védekezniük, hogy a 3 védő jól tudja tenni a dolgát. Hazardot nem hiszem hogy erre kéne pazarolni, mégha vissza is járna védekezni rendesen, akkor is pazarlás lenne.

    • sztem ebben a formacioban is boven bele kell, h ferjen. Nezzetek korul, nincs meg egy topPL csapat, aki ket ennyire csak vedekezo kp-val jatszik, mint mi. Kante boven elegnek kene, hogy legyen, ha a vedelem is rendben lesz végre.

     • Blue One

      Mondjuk abban biztos vagyok, hogy Conte tisztában van a védelemmel ezért nem játszunk 2 csatárral. Inkább megerősíti a középpályát, ahogy tudja.

 • Baromi izzasztó meccs volt, és szerintem a Burnley is elég kellemetlen ellenfél lesz. Ma megmutatták, hogy stabilitásukból semmit nem vesztettek. Én így előre betippelek egy 1-0-s győzelmet, de egy x sem lenne meglepő.

  • Sandic

   Fabregas nagyon kell Matics helyére, kellő kreativitással nem lesz áttörhetetlen a bunkerfocijuk. Mondjuk azt nem tudom, hogy a 2 gólt honnan kaparták össze.

 • Blue One

  Leicester-arsenal. Örülhetnek az ágyúsok ennek a sorsolásnak, hiszen így képet kaphatnak arról, milyen az az ünnepi hangulat.

 • Sir Idemitirjak

  Maticnak nem volt labdaszerzése és fejpárbajt se nyert, érdemes kezdőként Fabre helyett játszatni. (ja meg természetesen fontos passza sem volt a szerbnek a pályán)

  • Rammschein

   Fabre-Matic csere kell a kezdőbe, padozzon akkor.

  • Blue One

   Ezt leírni is kár, hiszen mindenki tudja és/ vagy látja. Legalábbis remélem.

   • Sir Idemitirjak

    Azért írtam csak ki, mivel elméletileg a védőmunkája miatt játszik ő…

    • Blue One

     Az már rég nincs. Volt egy brutál éve aztán annyi. Végre valaki, aki nem védi. A legidegesítőbb ember a csapatban. Két méter ellenére semmit még fizikálisan is elnyomják, bántóan egylábas és azt a feladatot se tudja ellátni, ami miatt a csapatban van…

     • Sir Idemitirjak

      “Végre valaki, aki nem védi.”
      Az utolsók közt voltam akik kitartottak mellette, de sajnos már a preseason alatt bizonyította, hogy idén is a tavalyi Matict fogjuk látni, aki még a pad szintjét se üti biztosra.

      • Blue One

       Ha te voltál az utolsó, akkor azért elég sokatmondó , hogy már te is szidod. RLC nem értem miért nem kap lehetőséget. Azt hittem Conte imádni fogja és elfelejthetjük a szerb víztornyot.

  • konkrétan, mintha pályán sem lett volna.

  • Matics vs Watford:
   total tackles: 3
   Interceptions: 1
   clearances: 2

   fejpárbajt valóban nem nyert, de mindössze egyet vívott, azt is az ellenfél kapujánál.

   • Sir Idemitirjak

    A totalból mind a 3 sikertelen szerelés volt. 🙂

 • Blue One

  Nem rossz, amit eddig láttunk. Kicsit talán szerencsénk is volt, de az mindig kell. 1-2-3 igazolással egész jók lehetnénk. Koulibaly, egy balbekk és mondjuk még valaki a középpályára és egész kis szolid csapatunk lenne. Top a minimális cél, jó esetben 3. hely. A többi ajándék. Szépen nyeregessük sorba a meccseinket aztán meglátjuk mire lesz elég.

  • Rammschein

   középpályára kit és milyen posztra? 🙂

   • Blue One

    Willian helyére valakit. Pedro Matic helyett szintén jöhetne valaki. Nyilván nem most fogják ezt mind megoldani de nekik nem szabadna, hogy jövőjük legyen a klubnál. Williant padra talán megtartanám, de a többit szélnek ereszteném.

    • Rammschein

     Én Wiliben még látok potenciált… Pedroval nagyon egyetértek… Matic kezdi kiverni a balhét nálam, eddig elment alapon volt… azt csodálom, hogy Oscart ma hogy nem ekézi senki (facen igen :D)…de nekem vele sincsen túl sok bajom…. szóval Pedro Matic, yes… Willian (Oscar), no. 😀 ha rajtam múlna, de úgysem. 😛

     • Blue One

      Nem értem mit látsz a brazilban… Ha nincs ez a “kiemelkedő” gólja, akkor 5 gólt lőtt ittléte során. Támadóközéppólyásként!! Matic nálam már rég kiverte, nagyon rég. Teljesen használhatatlan, nettó emberhátrány. Annak legalább örülök, hogy kezdi más is észre venni. Oscar eddig rossz volt, West Ham ellen jó volt, ma meg tűrhető.

      • kormolar

       szerintem azért ma volt minőségben különbség azzal, hogy Willian helyett Pedro játszott…am nemhiszem h Moses jobb lenen bármivel is williannél…+ azért a brazil látja el a legjobban a védekező feladatát az összes szélső közül…

   • Endy919

    Matic és Mikel eladása felérne egy top igazolásal és nélkülük is bőven meglennénk középen. [Cesc, Kante, Lótuszcsík, Chalobah,Oscar,(MvG)]

 • Leicester meccset nézi vki? most néztem rá ls épp Cech failolt egy eklg keményet.

  • Rammschein

   hát… Zenzo írta, hogy balesete volt… erre már játszik is. :O
   egyébként meg Cech-et sajnálom, de beakadhatna azért neki. 🙂

   • baleset?:D lol, a stadion parkolojaban megzuzta a verdajat..

    • Rammschein

     x”D Zenzo átvert…. 😀

    • komoly? 🙂 mindenhol annyit olvastam csak, hogy “car accident”, nem mondod, hogy ez annyit tesz, hogy a parkolóban nekiment egy villanyoszlopnak…

  • Blue One

   Én a végébe belenéztem, nagyon jó kis lüktető meccs volt. Mindkét csapat gólra tört, nyerni akart.

 • Rammschein

  asszem Wenger vagy X-el vagy mákkal győz. 😀 de a tavalyi bajnok találhatna egy gólt. 😀

  • Sandic

   Hasonlóképp kezdik a szezont, mint mi tavaly. Remélhetőleg úgy is folytatják…

 • Blue One

  A Leicester-t egy 100%-os tizitől fosztotta meg az esettől pár méterrel álló klettenburg…

  • Rammschein

   #bestreferee

 • Stonci81

  most nézem a Liverpool úgy kapott ki 2-0-ra hogy a labdabirtoklás 81-19 volt a javára 🙂

  • Blue One

   És miután a nyitó fordulóban 4-3- elverték az arsenalt.

  • Az a vicces, hogy állítólag így is alig dolgoztak ki normális támadásokat

 • Blue One

  Sevilla- Espanyol 3:3. A félidőben.

  • Blue One

   Vége 6-4 😀

 • Sir Idemitirjak

  -Fabregas maradni akar és küzdeni a kezdőért (Sün)
  -Cuadradot holnapig bejelenthetik a Juvenal
  -Jamesért dobtunk egy 60 millió fontos ajánlatot több spanyol lap szerint.
  -Lukaku után Mandzukic lehet a következő kiszemelt támadó posztra. (ESPN)

  • Rammschein

   dícséretes, hogy küzdeni akar Fabre…
   Cuad had menjen… Rodrigeuz nem tudom annyiért drága-e, de ha az is, hát akkor is kell valaki, szal who cares… + ő nem olyan egyszezonos tán, mint Koulibaly emlékeim szerint…
   Na végre letettünk az elérhetetlen megszerzéséről, most jöhet egy másik. 😀 (Sztem a Juve csak drágán adná (transfermarkt szerint 18 milka, de a Juve ennyiért nem engedné el az fix… ráadásul ő is már 30, ami kicsit sok lehet talán)

  • Mandzunak még lenne is értelme, a Higuain-Dybala duó mellett marginális szerepe lesz.

  • Sandic

   Azért jó, hogy két védő helyett egy offenzív középpályást és egy csatárt akarunk igazolni.

 • Rammschein

  Egyébként… 2 nap múlva kezdünk a Liga kupában is… 🙂

  • adam10

   Azért – bár a PL elvesztése miatt sajnálom őket – de a Digi is egy kicsit elmehet a …..-ba. Az egyetlen értelmes angol sorozat ami náluk maradt, az a Ligakupa, erre képesek leadni a 3 csatornájukon mindössze 1 meccset. (Liverpool) Hát az eszem megáll, nem is csodálom, hogy nem tudták megtartani a PL-t, ill. nem tudták a szerződésbe foglalni, hogy ha el is veszítik, cserébe azonnal tudják sugározni a Spílert. Üzleti érzék 0 (nulla)…

   • Rammschein

    Marketingből is… (bár mivel se foci, se F1… TV-t se nézek, hogy tudjam. :D)…(ezért) nem is tudtam, hogy a Liga kupát adnák………….(bár így ugye mind1, marad a stream megint…:D, kezdem megszokni)

 • Blue One

  A két Diego és Modric/Varnus Xavér

 • Cesc Fàbregas vs Watford:
  12 minutes played
  19 passes
  3 ball recoveries
  2 chances created
  1 assis

 • The Blues are ready to make a £25m bid for Juventus and Italy centre-back Giorgio Chiellini, the Sun reports.

  • mohacsia

   Ez megint valami rekord lenne, hogy egy 32 éves játékosért fizetünk egy vagyont, aki ráadásul akkora paraszt, mint ide Nyíregyháza.

   • Rammschein

    “jó” kis pánik igazolás….. -.-“”