Tinkerman vs. Godfather: The Italian Derby

tinkermanKedd este a ligakupában a Leicester és a Chelsea ütközik meg, a partvonalnál a múlt és a jelen olasz mestereinek asszisztálásával.

 

A pénteki rühszenvedés enyhén alulmúlta a várakozásainkat. Továbbra is súlyos gond, hogy a csapat egyszerűen megszűnik létezni abban az esetben, ha az ellenfél is dominanciára és a vezetés megszerzésére törekszik. Nincs rá jobb szó, kettérepedt, széthasadt a szerkezet. Állva vártuk és nyeltük a Pool lövéseit, miközben az előrefelé alkalomadtán illegő-billegő középpálya képtelen volt supportolni Costát, vagy akár… egymást. Az első félidő eddig messze a Conte-éra mélypontja volt, mindennemű túlzás nélkül

A meccs elvesztése mégis azért a legfájdalmasabb, mert simán döntetlenre hozhattuk volna a második félidei teljesítményünk (vagy Kloppék alulteljesítése) után. Ez azonban nem történt meg, az év gólja pedig pontot tett az egész performanszunkra.
Részletezhetnénk ismét, hogy mi volt rossz, mi nem működött, de ha esetleg valaki emlékszik még a Watford elleni rat race-re, ugyanaz.
Kiemelném, hogy David Luizon örömmel vettem észre azt a nagyfokú bizonyítási vágyat és küzdést, amivel visszatért a gárdába, illetve hogy végre Matic is mutatott valami olyat, amit elvárnánk btb-poszton.

A Liverpool elleni vereség után azonban nem maradt sok idő a sebek nyalogatására. Elég bizarr kimondani, de rangadós jelenésünk van a King Power Stadium pályáján. Több szempontból is érdekesnek ígérkezik a mérkőzés, hiszen nem csak a regnáló bajnok otthonában küzdünk a továbbjutásért, de minden esélye megvan Conténak arra, hogy felülmúlja ex-kék honfitársát, és közelebb kerüljön első serlegéhez.

A várakozásokkal ellentétben volt mesterünknek, Ranierinek kevesebb gondot okozott a nyári ablak, és Kantén kívül minden forrást a keret mélyítésére és turbózására tudott fordítani. Ez pedig kimondottan fontos a mi szemszögünkből is, hiszen ameddig tavaly meglehetősen kétes erősségű kereteket küldött ki a kupákban, idén még a két front miatt esszenciális rotálás mellett is elég kvaliti játékosokat tud ezen a hadszíntéren felvonultatni.

Többek között a kapuba sikerült szerződtetni egy impozáns germánt Ron-Robert Zieler személyében. Ugyan maga a transzfer elég meglepő, hiszen, bár Schwarzer szerződését nem hosszabbították meg, és mindenképpen kellett egy megbízható csereportás, de Zielerrel kicsit át is estek a ló túlsó oldalára. A német hálóőr nemcsak alkalmas arra, hogy teljes mértékben helyettesítse Schmeichelt, de véleményem szerint az sem lehetetlen, hogy felülmúlja dán vetélytársát.
Kanté pótlásának szánt Nampalys Mendy szeptember végéig bokasérülése miatt betegágyba került, így várhatóan Drinkwater és Andy King fog a stabilitásról gondoskodni.

ngolo-kante-chelsea-leicester

Két rekordtörésre is sorkerült 2016 nyarán. Először a CSZKA Moszkva nigériai csatár-szélsőjét, Ahmed Musát zsákolták be nem kevesebb, mint 16 millió fontért. Musa könnyen levezethető módon Mahrez utódja lett volna, akit a várakozásokkal ellentétben nem vitt sem a Barca, sem az Arsenal, sem mi, így a mélyítés szélsőposzton is igen eredményesen zajlott.

A klub abszolút rekordigazolása, Slimani viszont minden kétséget kizáróan a Leicester legnagyobb húzása volt. A 29 millió fontos poacher honfitársával, a már említett Mahrezzel és a local hero Vardy-val kiemelkedően termékeny triót alkothatnak. Hétvégi bemutatkozása alkalmával már letette névjegyét a Premier League-ben szegény Okazaki egy serény duplával. Nem lehetetlen, hogy ellenünk is kap legalább 45 percet.

Ami a Chelsea-t illeti, erősebb kezdőre számítok, megspékelve pár bizonyításra váró, eddig perifériás játékossal (Batshuayi, Moses) illetve legalább egy fiatallal (Aina). Tekintettel arra, hogy nekünk alig akad hétközi meccsünk, esélyes az „almost-A”-keret, természetesen Terry és Zouma hiányában.
Conte első szezonjában egy trófea felbecsülhetetlen lenne, a ligakupánál jobb esélyünk pedig nem lesz erre.

A sorozatban eddig egy alkalommal vívott párharcot a két egylet, még 2007 októberében, amikor Lampsy elhappolta a showt, és a mesterhármasával 4-3-ra vertük az akkor még Fülöp Marcival felálló Leicester. Abban az évben egészen döntőig meneteltünk.

Idén először a Digisport adja élőben a meccsünket, este 20:45-kor.

KTBFFH!

 • Pingback: Tinkerman vs. Godfather: The Italian Derby | Zongoracipelő()

 • kasata91

  OFF:
  „A Lyon menedzsere, Bruno Gensio most tisztába tette a dolgokat.
  Elhatároztuk, hogy leülünk tárgyalni Adebayorral egy kávé mellett. Aztán nagy meglepetésemre, amikor megérkezett, egy kis whiskeyt kért a kávéjába, miközben egy cigaretta lógott a szája szélén… Azért meghallgattam, ez a srác mégiscsak játszott az Arsenalban, a Manchester Cityben és a Real Madridban. De aztán megerősödött bennem az első gondolat: Manunak nincs helye az OL-ben – nyilatkozta Genesio.

  Nagy fizetést kért, de lehetett volna velünk alkudozni. Ám kért még egy helikoptert, amelyik az edzésre hordja, egy saját szakácsot és egy korzikai villát, medencével, mesés kilátással. A végén felajánlottuk neki a 9-es mezt, de ő a 10-est kérte, amelyet Alex Lacazette visel. Na, ekkor mondtam neki, hogy ácsi, viszlát Manu! – ecsetelte az alkudozás további nehézségeit a Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas.”

  • Rammschein

   LOL

  • Endy919

   Ez egy f*sz 😀

   • kasata91

    Nem ő volt akit kb. egy éve még sajnáltunk hogy a családja hogy lehúzza pénzzel?

    • Endy919

     Én sohasem sajnáltam , nincs hozzá gyomrom 😀

     • kasata91

      Rosszul fogalmaztam. Sajnáltatja magát. (végülis ezért indokolt a helikopter, mert azt nem tudják elkéregetni tőle)

    • myheartisblue

     Emberek Emberek! Kérem több megértést, hiszen el van átkozva!

 • myheartisblue
 • Továbbra sem volt időm a Pool elleni meccset teljes egészében pótolni, de ahogy nézem (öf), olvasom (tőletek), hallom, Conténak van még dolga bőven. Volt egy kis hurráoptimizmus az elején, amikor vitte a lendület a gárdát, és kapóra jött egy nagyon furcsán gyenge WHU az idény elején, de a Burnley elleni simázást leszámítva a Watford meccs óta megyünk lefelé a számegyenesen: Watford-Swans-Pool.

  Az első felesben mintha tényleg a tavalyi rontás ült volna a csapatra, rohangáltunk, mint pók a falon, mindenféle terv nélkül – a labda nélküli játékunk botrány, a védekezésünk mégúgy – az első gólnál a komplett csapatvédekezés lefagyott megint, ennyi erővel a Pool kapuja előtt is állhattak volna, az is lett volna ennyire hatékony.

  Mivel tele van védekezésre alkalmatlan (nem képtelen, alkalmatlan) játékosokkal a keret, nyilván akkor érzi jól magát, ha labdás, támad, dominál, de hogy ennyire ne legyen lélekjelenlét a pályán, az nem való egy Chelseahez. Ráadásul támadásban is, Conte előtt is ott áll a kérdőjel, hogy amíg Costát elszigetelik, és Hazardot kiveszik a játékból, márpedig erre láthatóan képesek a PL csapatok, legalább ideig-óráig, addig a támadások lelke is elhal. Én megpróbálnám, hogy megcserélem Oscart és Maticsot, lehet, hogy nagyon egyoldalas lenne a csapat, de több support jutna így a belgának, akire azért ráfér, mert amíg nem nyitjuk meg előtte a területet, addig nem lesz jelenléte a pályán. A Costa-Hazard-Oscar trió pedig képes lehet ennek a görcsnek a feloldására.

  Itt jönne képbe a sokszor és sokak által hiányolt Fabregas is, mert támadásban vele láthatóan jobb a csapat, de addig, amíg ennyire labilis a gárda védekezése (eddig 1/6 CS), addig nem fér be a csapatba. Ha ismét stabil lesz a back4, és Kantéval is összeszoknak, utána meg lehet nézni, addig szegény ember vizel és főz. Magichat meg a padon b*ssza a rezet.

  A Leicester elég felemás képet mutat eddig, viszont ők javulnak, míg mi meg ugye az ellenkező irányba mutattunk. Érdekes módon nekünk az szolgálhat a legjobb leckével ellenük, ahogyan a Pool őket (is) szétszedte (meg mondjuk Lucas gólpasszáért is érdemes megnézni 🙂 ). Elég kompakt 4-4-2-t pakol fel Ranieri, és a széleket nem védekezik le jól. Hazard és Will ebből profitálhat, és talán időszerű lenne, ha készen áll a játékra, Alonsot is bedobni ugyanezen okból a balon, míg Ápi meg mehetne jobbra.

  • Rammschein

   Hát jó, de ez a védelem mikor fog megjavulni? Téli ablakban én kétlem… ergo ha egész évben ilyen szar védekezésünk lesz, csodát lassan ne várjunk…
   Zouma visszatérése lendíthetne ezen egyet, de hát kérdés, hogy tud majd visszaszállni…

   • ktomi93

    + Ha a helyzet nem változik télig, Fabre nem biztos hogy maradna.

    • akkor menjen

     • Endy919

      Komoly?

      • Rammschein

       Én korábban nem csíptem Fabrét, de Zenzo ezzel a válasszal meglepett… ha jobban tudna védekezni simán mehetne Matic helyére, az meg a padra, vagy oda sem… de ha védekezés biztos lábakon állna is jöhetne végre megint, mert előrefele többet tesz hozzá, nagyon, szerintem…ha addig ezt a padozást tényleg meg nem unja… mert nyilatkozhat ő bármit, ha közben meg “szarul” érzi magát, és lelép…

      • nem tudom, ez miért lep meg benneteket ennyire, én már márciusban is őt tettem létszámfelettivé, és egyelőre – tök mind1, milyen okból, de – létszámfeletti a csapatban Conte szerint is.

       MagicHat jelenleg nem több, mint egy jó opció, ha támadni kell a csapatnak. Minden más esetben viszont nem. Sajnos nagyon egydimenziós játékos, amit tud, azt baromi jól, de ebben a 4-1-4-1-ben nem igazán van helye. Talán egyszer lehet, de ha neki ez nem fekszik, felőlem mehet. 29 éves, nem fiatal, megértem, ha nem akar arra várni, hogy a board találjon egy megfelelő helyettest JT és Cahill helyére. Annyira viszont nem jó opció, hogy miatta forgassuk fel a csapatot, és szabjuk rá a taktikát. Van olyan formáció, amiben lenne helye, akár a 3-5-2, akár egy 4-3-3, de ezzel a kondícióban lévő védelemmel _jelenleg_ az nem alternatíva. Ráadásul felmerülnek olyan kérdések, amit pedzegettünk már nem egyszer, hogy a 3-5-2-ben meg Hazardnak nehéz helyet találni. És ez most nagyon sarkított kérdés már, de ha választani kell, hogy Ázár v Fab, akkor szerintem nincs kérdés.

       Vagy, felrakjuk a már próbálgatott 4-2-4-et, vagy ha jobban tetszik, nevezzük 4-4-2-nek, de akkor nem kell sápítozni, hogy mennyi gólt kapunk, mert még egy Bristol is vert kettőt, hanem akkor rá kell menni a támadásra, és minden meccset 4-3-ra megnyerni. Ez viszont egy olasz edzővel nem fog menni, ergo Contéval sem, ráadásul nem gondolom, hogy a jelenlegi Fab-Costa kettősben van meccsenként 3-4 gól, míg sajnos a túlbiztosítatlan védekezésünkben simán van 2-3 kapott.

       • Rammschein

        Jó, de akkor miben látod a probléma megoldását? Nyáron klasszis védőket szerezni vagy mi?

   • egyrészt ott van Zouma, ahogy később te is említetted, másrészt azért a védekezés fejleszthető, azért a Juve védelmét sem 2 nap alatt építette fel Conte, aztán a végére mégis egész pofás lett. Télen nem szabad semmit csinálni, Mizaga szintű játékosokra semmi szükség nincs.

    Aztán meg jöhet Christensen.

    • myheartisblue

     Szerintem Zouma még messze nem bevethető. Csak decemberre josoltak neki visszatérést, és magam sem tudom igazán, hogy teljes értékű edzésmunkát végez-e. Mert a physioroom-os oldalakon gyógyulófélbent jeleznek neki, tehát vele még korai számolgatni. Christensen tényleges megoldás lehet.

     • Nyilván Zouma állapotáról nem sokat tudunk, de azért az elég sokatmondó, hogy nem csak, hogy elvitték nyáron az edzőtáborba, de edzett is. Nem meccsfit, és nem holnap áll vissza a csapatba, de azért az a visszatérés, ha decemberi lesz is, nincs már olyan messze.

      A dán remélem fut még egy remek szezont idén is, bár az új edzővel egyelőre ez nem tűnik garantáltnak, a 3 védős rendszer láthatóan jól megzavarta a Gladbachot, ezt mi is láttuk a City ellen, ráadásul a legutóbbi BuLi fordulóban meg a kp-n játszatta Christensent.

      • myheartisblue

       Ámen.

 • kasata91

  “Atletico is a family club. I still feel their love.”
  “Yes, but not only because of the club, but how Madrid is and the whole country,” he added. “From the first minute I fell in love with Spain for its people, lifestyle, food… I still maintain eating dinner and then an afternoon nap, most of the television I see is Spanish… I am half Spanish.”
  Courtois’ contract is set to expire in 2019, and the 24-year-old was coy when asked if he would renew his deal. “I have a contract at Chelsea for three seasons,” Courtois added. “In 2018, when I enter the final year of the contract, we will assess whether to renew or leave.”

  • Rammschein

   pff… sok jót nem sejtet… 😀 -.-” jól átvette a spanyol életritmust a sziesztával is …

  • myheartisblue
   • Rammschein

    egyébként ha tudjuk pótolni… én nem bánnám DE CSAK AKKOR, mert nekem nagyon unszimpatikus lett az utóbbi időben. 😀 meg a kicsit mára már megkopott legenda Pete-ünket is miatta tettük lapátra… szal az ellenérzés bennem megvan iránta:)

 • kormolar

  A mai meccs nekem nemtudom miért, de olyan h kötelező nyerni…remélem Conte most felad egy kicsit a stabilitásból..jó hFabregas még mindig eltökélt(Facebook post alapján), várom nagyon Alonso-t a kezdőbe…és remélem Moses is kezd willian helyett…am NSO ma közölt egy érdekes statot az első 5 meccs csapat futómennyiségéről…14.-ek vagyunk rajta…első 3 Pool,City,Spurs Mu pedig utolsó…. sztem ez beszédes stat pl. a Pool meccs végett is…Conte mondta a szezon előtt, hogy fiziklisan jobbnak kell lenni az ellenfélnél…háát ez alapján még van hová fejlődni…

  • kasata91

   Én remélem Contéban nincs meg ugyanez a görcsös nyerni akarás, mert akkor bizony ismét nézhetjük az alapkezdőjét Maticostól, Ivástól (Igaz most nem streamen, hanem TVben. Így még legrosszabb esetben is lesz valami ujdonság faktor 😀 )

   • Rammschein

    miért, van Spíler TV-d? :DDD
    Nekem marad a stream forever kb. 😀

  • “NSO ma közölt egy érdekes statot az első 5 meccs csapat futómennyiségéről…14.-ek vagyunk rajta…első 3 Pool,City,Spurs Mu pedig utolsó…. sztem ez beszédes stat pl. a Pool meccs végett is”

   Mivel a futómennyiség felállásfüggő, meg a játékosállomány is, ennél fogva az ilyen összehasonlításokat sosem értettem. Kicsit csalóka ez, és még csak nem is olyan kicsit, ahogy a Burnley is nyert 2 vs 20 kapuralövés ellenében 2-0-ra a Pool ellen, viszont azon a meccsen a Pool jól szétrohanhatta magát, míg a Burnley meg kb egy helyben sündisznózott. De a Pool 4-3-3-a amúgy is a gyorsaságra is épül, meg is vannak hozzá a gyors emberei is, míg a 4-2-3-1, vagy akár a mi 4-1-4-1-ünk nem egy kifejezetten futós felállás, hiszen míg a 4-3-3 centere egy sokat mozgós támadó, addig a 4-1-4-1-ben Costának nincs más dolga, mint egy 5m sugarú körben várni a labdát.

   • kormolar

    Szerintem fontos adat, mert a mai futballban a védelmekről úgy veszik le a topcsapatok a terhet h visszatámadásokkal akadályozzák a ellenfél támadásépítését…ebből meg az jön le h mi ezt nem alkalmazzuk…emiatt persze h kjiön a védelem gyengesége…pedig nemhiszem h pl. a Barcanak sokkal( Jordi Alba kivétel, nálam ő az egyik legjobb balbekk) jobb védelme lenne…csak ők nem engedik h nyomás alá helyezzék a védelmüket…

   • tény, amit irsz, h felallas es taktika fuggo, de nalunk az iden latvanyos, hogy mennyire nincs eleg mozgas. Sztem az alkalmazando taktikankhoz merten is keves ez a futas mennyiseg.

 • Diegoal

  Begovic
  Azpilicueta-Cahill-Luiz-Alonso
  Kante
  Pedro-Fabregas-L.Cheek-Moses
  Batsuyani

  Courtois,Aina,Chalobah,Willian,Hazard,Costa,Solanke

  • Endy919

   Csak 10en kezdünk ? 🙂 vagy Lótuszcsík kitesz két embert ? 😀

   • Sir Idemitirjak

    Endy, ne igyál többet.

    • Endy919

     Begovic
     Azpilicueta-Cahill-Luiz-Alonso
     Kante
     Pedro-Fabregas-Loftus-Cheek
     Batsuyani…… ez 10 ember , bárhogy nézem

     • gorkaf78

      Moses? 😀

      • Endy919

       Ahá , már odakerült Moses is 😀 . Amikor én rátaláltam , még a nigériai nem volt ott 😀

       • Sir Idemitirjak

        A véralkohol szint csökkenésével Moses is odakerült? 😀

        • Endy919

         Nem iszok 😀

  • Rammschein

   túl sok a változtatás, Conte tuti nem fog ennyit… azért ez csak egy Leicester… na meg… nem is vagyunk/leszünk szétterhelve…

  • mohacsia

   BatsuJani? 😀

 • Rammschein

  http://index.hu/sport/futball/2016/09/20/mourinho_manchester_united_epl_mi_lesz_veled/ – azért, mint indexes cikk, kíváncsi vagyok mennyi sületlenséget írnak bele. 😀

  S úgy általánosan már most kezdődik a vészharang kongatás… pedig még alig kezdődött el az egész idény. 😀
  TOO MUCH HYPE! 🙂

 • Rammschein

  Srácok, 9-től lészen a meccs? Meg majd lennétek oly kedvesek hozzám vágni egy-két stream linket? 😀 Mert ha én elkezdek működőt keresni, koliból, lemaradok az első félidőről kb. 😀 Dajnos. 🙁

  • ktomi93

   20:45

 • kasata91

  Kezdőt nagyon adom.

 • kormolar

  Valaki mondja már meg h Matic miért kezdő mindig?…..

  • kasata91

   Nem tudod te milyen az ha valakit egy olasz csődör szeret. Matic már igen.

  • Rammschein

   Knows… vagy már inkább Conte loves…. :(( meg azért mert szar a defense és a középpályáról kell kompenzálni a hátsó traktust -.-” ki fognak nyírni ezzel engem. 😀

  • Miért, álljunk ki ütköző nélkül?

   • kasata91

    Vagy csak ütközőkkel…. #csakaklínsít

   • kormolar

    nekem Kante jobb opció…de Chaloba is lehetne…csak azt nem értem, h mindenkit lecserél,viszont Matic az fix…(Mikelt nemtudom, hogy sérült ezért róla nem csilatkozok…)

    • Rammschein

     Mikelt te nem akarhatod Matic helyett… 😀 egy kaptafa kb. (nagyvonalakban)…. de fiatalokkal meg úgysem számolunk ergo marad a sz0pás. 😀 🙁

    • Kanté mára pihenőt kapott, amit maximálisan megértek, Chalobah meg erre a 4-2-4-re még piszok kevés.

     • Rammschein

      Kanté nem is baj, ha pihen… csávókám sokat fut nagyon. :)) Csak kb. megjött és pótolhatatlan is lett szinte.

   • Sir Idemitirjak

    PL-ben a 90-en percre jutó szerelései száma 1 alatt van, sokra megyünk az ütközéseivel.

    • Ezt honnan?

     • Sir Idemitirjak

      squawka, nyugodtan nézz utána.

      • Whoscored szerint csak az utolsó 2 meccsén 4 tackles + 3 dribbles.
       Tekintve, hogy nem ütköző, hanem btb szerepben játszik, ez kb. egy tisztes közepes átlag.

       • Sir Idemitirjak
        • Ha csak kizárólag a számokat nézed, nyilván, de az ne legyen már mellékes, hogy az egyik 3 éve játszik ott, a másik meg 4 meccse. Ahhoz képest meg messze nem olyan rossz, mint ahogy itt egyesek neurotikusan rászoronganak.

         • Az “ahhoz képest” mekkora legit arguement…

          kvara ki vagyunk segitve Cityk meg MU-k ellen egy “ahhoz képest”-tel és egy “tisztes közepes”-ekkel.

          Ha újra európai top csapat akarunk lenni akkor ez lofax és remélem, hogy a klubnál nem így gondolkodnak, hanem csak átmeneti ez a féllábú keret, Conte belátja és Matic és co. ki lesz takarítva záros határidőn belül.. Ha csak nem akarjuk a Pep féle City seggét átlagosan 10-20 ponttal lejjebbről szagolni….

          • Igen, ez az ahhoz képest, amire nem azért van szükség, mert bármelyik fél élvezi, hanem mert sikerült elszarni a nyarat, más megoldás meg nincs. Illetve de, Mikel is lehet btb.

          • Ha a kov nyarat is elqrjuk Contenak annyi sztem.. Meg akkor is, ha onhibajan kivol nem jon ossze, igazabol o most is hozta volna a jo embereket eleg csak Nainggolant emliteni, de vagy nem akartak idejonni, vagy a klub szorakozta el.

          • ha te lennél a board bazzeg, 87 játékosunk, és 1 milliárd fontos adósságunk lenne.

          • ezt mire alapozod? Mert annyire kvara rendben van minden nem? 😀

  • ktomi93

   Múltkori szólója miatt most 2 évig kirobbanthatatlan lesz.

   • kasata91

    Remélem max a Vitesseből

  • Sir Idemitirjak

   Engem Pedro jobban zavar… (mármint a mai kezdőből)

   • Rammschein

    pedig ő MÉG nem kezdő… csak ritkán xD el ne kiabáld.

 • Sir Idemitirjak

  Digi sport 2 HD : acestream://3b0796661f783236f24756821f5efb1d15d59d7f

 • kasata91
  • Ebben mi a szomorú? Ilyen modális nyalásokat minden focista elejt, ha a volt csapatáról kérdezik.

   • kasata91

    Gondolkoztam h külön neked címzem a képet, de bíztam benne hogy anélkül is betalál.

    • De akkor kérlek részletezd, hogy ezen mi annyira szomorú?
     Kiragadtak két random nyilatkozatot. Ha TC első fellépése utáni nyilatkozatát rakom bele a buborékba, meg Fabre azon kijelentéseit, amik a barkára vonatkoznak, ugyanezt megkapom fordítva.

     • kasata91

      De ez nem fikció. Mindkettő jelen helyzetben történt. De mindannyian ismerjük a körülményeket.
      Cesc, akiben fusztráció jogosan lenne, nem az arsenalt vagy a barcát szopkodja.
      TC, akit fiatal tehetség kora óta várunk hogy belenőjön az 1-es kesztyűbe, kidobtunk miatta 2 legendát, tudja hogy akár 15 évig is számítanánk rá, (a teljesítményt nem hozom ide mert az egy másik vita)
      Egy szó mint száz ami ebben szomorú, az TC jelleme.

      • kasata91

       Nem kérem, hogy hazudjon és pufogtassa a nyálas közhelyeket, de nem az első alkalom hogy felesleges megszólalnia.

      • Rammschein

       a pofája meg krva nagy… és néha csinál faszságot…

       kb ahhoz tudnám hasonlítani, mint az F1-ben verstappent…
       az is nyilatkozott olyat, hogy csak na… + párszor rálegyezett a világbajnok pilótákra… és mindenki kb leoltotta a vérbe… azóta nem is megy neki a szekér… meg is érdemli.

      • Hihetetlenül túlértékeled ezeket a nyilatkozatokat.
       Fabre a 100. meccsén elmondta a szokásos negédes szöveget arról, hogy milyen jó itt és ez az álma, Courtot meg gondolom kérdezték arról, hogy áll volt csapatával, nem ő hívta fel a sajtót, hogy hagy nyilatkozhasson egyet már az Atleticóról.
       Ha Fabre-t megkérdeznék holnap, hogy mi a véleménye a bárkáról, ugyanezt dettó elmondaná.
       “Egy szó mint száz ami ebben szomorú, az TC jelleme.”
       Ha az ilyen ömlengős nyilatkozatokból akarod levonni a játékosok jellemét, akkor egyik sem különb. Mind ugyanezt fogja elregélni, ha valamelyik csapatnál valaha közönség kedvenc volt.

       • kasata91

        Ha ezek a nyilatkozatok szar támpontok megítélni egy játékos jellemét, akkor az pont egy szar támponttal több mint ami alapján te véded a jellemüket.

        Nem a volt csapata.

        Cech et akkor nem kérdezgetik a Chelsearől? Vagy csak van annyira profi hogy azt mondja hogy “most itt van és itt akar a legjobb teljesítményt nyújtani”. (és ott nem 3 év kölcsönről van szó ugyebár)

        • Teljesen mindegy, hogy mennyi időt volt ott, ha közönség kedvenc volt meg xszeres kupagyőztes.
         Cech más, Arsenalosként nyilván nem fog ódákat zengeni a Chelsearől, de pl. szerinted Fabregas nem tenné meg ugyanezt ugyanígy a Barcával? Hát dehogynem.

         • kasata91

          Tenné vs. teszi.
          Fikció vs. tény.

          • Fabregas szerinted nem tette? Már az ideigazolásakor nyomott egy erényes odanyalintást Wengeréknek.

          • kasata91

           Igen, azt hogy az arsenalnak nem kellett.

          • Meg azóta azt is, hogy Wenger is a special manager and a special person, and without him I wouldn’t be here right now
           és hogy Arsene Wenger was probably the most important [manager] because he gave me the chance
           és hogy He took me when I was only 16, made me a better player, a better person, and was like a second father

  • Rammschein

   mondjuk a vicc az, hogy csak kölcsönben volt ott, nem is oda igazolva… hát na…

   • ktomi93

    az mindegy, elég sok időt volt ott, akár oda is lehetett volna igazolva

    • Rammschein

     ez is igaz. de na, engem elszomorít, meg felbasz. 😀

 • Uram: Kérlek add, hogy Alonso és Azpi is kimagaslóan játszon ma, imigyen Iván elkezd gyors tempóban távolodni a kezdőtől, és végre lesz wingback játékunk és le szokunk gyorsan a dákóslukkolásról.

  Köszönöm, ámen.

  • kasata91

   Fogjuk meg egymás kezét, gyújtsuk meg a mécseseket és mormoljuk el testvérünk szavait minden lefekvés előtt 😀

   • Áldott legyen minden szavad gyermekem.

   • Rammschein

    lehet ide már véráldozat kellene xD mert ez kevésnek tűnik 😀

 • Rammschein

  valaki tud olyan digis linket, ami nem acestream? 😀 nekem az nem tölt be.

 • myheartisblue

  Mindenki itt van, mindenki szurkol, mindenki a CFC-nek SZURKOL!
  Gyerünk srácok, ma Endy-sre veszem és faja kis kékfrankos burcsákkal szurkolom ki a továbbjutást!!!!!!!

  • Endy919

   Kapjátok be 😀

 • ktomi93

  Ez mi volt? Nekem nem tűnt lesnek…

 • Pedro szépen csinálta.

  • Rammschein

   ja… remélem nem csak ez a momentuma lesz azért .D

 • Miert nem a feherben vagyuk? Ez a fekete a kiralykekhez kva jo…

  • Rammschein

   😀 tényleg elég szar távoli képen…

 • kasata91

  Alonso +1

 • ktomi93

  +1 büntető

 • ktomi93

  Cahill alkot

  • Tornando Ferres

   Beast mode: ON

   • Rammschein

    Luck mode: ON 😀

 • Rammschein

  omg ezt hogy úsztuk meg

 • Úristen, te jó úristen, ez mi a pék volt?

  • Rammschein

   szar védelem, mint mindig 😀

   • ktomi93

    csak Cahill

    • Rammschein

     azért Luízé is elég veszélyes volt már

  • kompenzáltunk, hogy a kezezés miatt ne lehessen hőbörögni 😉

 • myheartisblue

  hááá kiez a GERIKEHIIIIIIIIL?! 😀 98-as FIFA-ban volt ilyen a Q a gyilkos gomb ahol 2 kézzel lökhettél. Kapitányként, utolso emberként, két kézzel ellökni a gólhelyzetben lévő csatárt! #oriasi!

 • Cahill is just Cahill

 • NIPPON BANZ… várjunk csak…

 • kasata91

  Bego bmeg

 • Tornando Ferres

  sírok :’D

 • jó ég bazzeg, ez mekkora egy szar 😀

 • Rammschein

  úristen faszát….

 • Bego+Luiz+Cahill fogat.

  • Azpi ebben nyakig benne van, és az egész akció egy mesterien elpasszolt Alonso labdából indult.

  • myheartisblue

   Erről Luiz nem tehet, ne akarjuk belelátni amit a média kreál. Nem volt ideje reagálni. Azpi és Marcos Alonso hibája.

   • Luiz normális emberfogással még akár le is tudta volna védeni Harakiri Kawai fejesét.

    • Nem lett volna mit levedeni, ha Azpi nem nyesi oda mellel a japan ele, amit amugy ki kellett volna bikkantania minimum.

     • De ott középen kinek kellett volna fogni a japánt? Bőven meglódult tőle, a 170 centis Okazakit meg nem lett volna művészet lefejelni.

    • myheartisblue

     Ez nem így van.

 • lamps8

  :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  Jose már manchesterben van, szal nem értem

 • ez most azert Azpijé is volt.

 • ktomi93

  Egy jó nagy lapáttal ütném agyon mindet 😀

 • Rammschein

  faszom… a védelmet remélem Conte kinyírja. 😀

  • myheartisblue

   Pirlo mondotta vala: hogy Conte idejében az ajtóval szembeni fal/szekrény volt a legveszélyesebb hely a félidőben, ugyanis a vizet ésvagy más tárgyakat az efféle gigszerek után előszeretettel habzó szájjal vagdosott oda. Senki nem nagyon mert odaülni

 • myheartisblue

  hihetetlen. a 2 szélső védő Marcos Alonso és Azpilicueta mit csinált?! Alonso 3,5 méterre helyezkedik a centerező játékostól, Azpi meg rámellezi Luizra aki reagálni sem tud. ISTENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!

 • lamps8

  amúgy azt érti valaki hogy mi mire pihentetünk?

  • ktomi93

   Hétvégén Arsenal

   • Rammschein

    ilyen játékkal úgy kiszopunk, hogy csak na.

  • Rammschein

   nemtom… majd leszünk mi még 10.-ek BL nélkül is ha ez így megy,…

  • szerintem nem pihentetünk, Conte próbálgat.

  • kasata91

   Megismerjük a keret többi tagját is legalább.

  • Ha valamiért pihentetünk illetve kísérletezgetünk/beépítgetünk, arra a válasz a kövi 1 hónap.

 • Pedro és Ruben megcsinálta elöl azt, amit hátul Cahill és Ápi… bravó.

  • kasata91

   Abból gól lett,ebből nem. Helycsere??

   • látványosan egymást tapossák a játékosok, erre céloztam.

  • Pedro special mar rugott egy golt. A vedelem meg osszehozott, jé tényleg igazad van… ugyanolyan grat.

 • Rammschein

  essünk ki innen is a francba… menjünk rá csak a PL-re… hogy ne 10.-ek legyünk… talán egy helyre fókuszálva sikerülhet felülmúlni a tavalyit… :”D szánalmas azért

  • ktomi93

   valóban nagyon szánalmas hogy ilyen keret ennyire képes + a védelem is képtelen lehozni hiba nélkül egy meccset, amit semmi sem indokol

  • jajj bazzeg hagyd már abba a nyavalygást de komolyan.

   • Rammschein

    miért téged nem zavar?????

   • kasata91

    Endy újra regelt ? 😀

    • Rammschein

     viszont ő tényleg el van tűnve most a meccsről, pedig előtte itt volt… :))

   • myheartisblue

    #newkidsontheblock

  • nem a meccsek mennyisege miatt nem megy. Attol meg mert csak a PL-ben mennenk ugyanolyan problemak lesznek, amik nem a faradsag vagy tul sok meccs.

 • lamps8

  azért szépen lassan megesszük a szart amit magunknak csináltunk. akarom mondani jól sikerült a védelem megerősítése

 • kasata91

  Azpi is igyekszik kiröhögtetni magát.

 • jééé beadás a balról és majdnem gól csak Bácsun múlt, de érdekes, ha bal lábas játszik ott mik meg nem történnek.

  • Rammschein

   legalább neki megy a szekér… még 1 pici kell és ott lesz a gól is. 🙂

 • Rammschein

  azért Conténak milyen szar érzés lehet, hogy mint olasz, neki a védelem a mindene… erre neki jutott egy ilyen…

 • emazohun

  Jobban járok hogy nem működik egyik stream se nálam? 🙂

  • Rammschein

   sztem igen 😀

  • eddig mindenképp. nyugi szenvedünk helyetted is..

  • pont úgy focizunk, mint 11 figura, akit a grundon válogattak össze. Mondjuk, valszeg annyit is játszottak együtt eddig. A mieink egymásra futnak rá, pozíción kívülre mozognak, rendszeresen zavarják egymást.

 • kasata91

  Fabre elég tanár ma előre felé.

  • Rammschein

   máskor is az lenne, ha játszana sztem…. 🙂

  • igen, Pedro és Batsu is veszélyesek, de a vége roszz mindig.

   • Rammschein

    nekem még Mózi játéka is tetszik… meg néha RLC-é. 🙂

 • deja vu

 • kasata91

  Édesfaszom

  • myheartisblue

   Innen hogy jövünk vissza…

   • Rammschein

    sehogy

    • kasata91

     Pedig előre nem vagyunk világtalanok. De a védelem 2 gólos hendi ma is.

     • Rammschein

      az a baj, hiába vagyunk a gól közelében… mert voltunk minimum 2x… ha közben ők már tényleg lőttek kettőt… szóval ilyen logikán, ha mi lőnénk kettőt ők már négynél járnának xD… szal édes mind1

   • lamps8

    ne is jöjjünk, conte meg fogja fel hogy nem csak digólandről lehet védőt venni és ezt követően talán nem lesz minden 16os környékén pattogó labda instant gólveszély

   • két elég demoralizáló gól… hát, félidőben egy kellemes beszéd, és a második félidőre megváltozik a világ 🙂

    • lamps8

     Hitler hogy imádott volna. amikor már Berlinben sem lehetett hallani semmit a PPSH-k zajától akkor is megpróbáltál volna buzdítani, lelket önteni a népbe 😀

     • Rammschein

      …hát… azért ez úgy furcsa, hogy utána az ember meg fejbelőtte magát. :’)

     • Endy919

      😀

     • bezzeg megnéznélek téged a meccsen, lenne ott 4999 ordítva szurkoló Chelsea drukker, meg te, aki ott áll, unott pofával, és nagy kézmozdulatokkal, heves gesztikulációval fikázza a sajátjait.

      • lamps8

       de mi a fasz, 2 demoralizáló gól. nem 2 szerencsétlen helyzetként kellene felfogni, hanem észre lehet venni hogy minden labda életveszély ami 20 méterre a kapunk közelébe ér. ez nem szerencsétlenség, hanem egy összedobált védelem, az alapanyagok hiánya meg Conte sara nagy részben.

       • szóval te tényleg csak akkor tudsz szurkolni a csapatnak, ha minden jól megy, de legalábbis úgy, ahogy szerinted jó? Hm…

        • lamps8

         ezt én írtam?

        • Zenzo, azért mert sokan nem szemellenzővel nézünk ki a fejünkből, amikor a csapatról van szó, nem kéne le gumiszurkolózni. Sokan kinyílvánítjuk a nem tetszésünket, ki így ki úgy, de itt vagyunk és ott voltunk akkor is, amikor a legmélyebb bugyrokban voltunk és mindenki szurkolt és most is szurkolnuk. Csak kurvara nem orulunk. Nem kell egyeterteni, de ezt visszautasitom.

         • ha lamps8 elmúlt 2 évnyi kommentjei közül össze tudsz szedni tizet, ami legalább egy kicsit is pozitív töltetű, akkor mea culpa. Ha nem, akkor meg nem kell itt felkapni a vizet. Szurkolni nem azt jelenti, hogy kurvaanyázok állandóan. Nekem legalábbis.

          • lamps8

           a barokkos túlzások embere vagy.

          • akkor mar ketten vagytok 😀 a skala 2 vége

          • én tök nyugodtan irtam ezt nem kaptam fel a vizet 🙂

           azert irtam, h ki igy ki ugy, lamps8 akkor is anyazott sztem amikor BL-t nyertunk.

          • lamps8

           aki azon a meccsen nem anyázott, az be volt nyugtatózva.

          • “Szurkolni nem azt jelenti, hogy kurvaanyázok állandóan. Nekem legalábbis.”

           amugy nekem sem, de a tobbsegnek igen, menj ki egy Fradi meccsre 😀

          • nem véletlen nem járok/nézek hazai focit jóóó ideje 😉

   • így 😉

 • lamps8

  hát a kurva anyád pedro, ilyen nincsen

 • Luiz ismét bámulatos emberfogás.

  • myheartisblue

   Nem ismét, ez tényleg rossz volt. Istenem de rá fog szállni a média. Meg Marcos Alonsora-is, pedig arrol nem tehet h. a felszabadított labdas embert senki nem fogta.

   • Bocsi, de ha egy kb. 170 centis játékos gólt fejel róla, akkor legyen már benne szerepe.

   • ez egy kartyavar ami dol ossze, alapvetoen fos az egesz, nincs letamadas rendesen, mindig elkesunk, szar a hozzaallas, emiatt dol az egesz, senki nincs a helyen szinte soha.

 • Rammschein

  asszem én ezt félidő után nem folytatom…

 • Sir Idemitirjak

  Szép volt Pedro, ezért szeretünk

 • Endy919

  De jó , hogy nem siettem haza…

  • Rammschein

   pedig hiányoltunk egy kicsit. :DDD

   • Endy919

    Megy a srácoknak nélkülem is 🙂

    • Rammschein

     xDDD vagy inkább nem. 🙂

    • ha a blogon kommentelő, örök elégedetlen hőbörgőkre gondolsz, az valóban 😉

     • Endy919

      Én nem vagyok örök elégedetlen , csak realista . Hányszor mondjam még ? 😀

 • Stonci81

  Terry-Zouma páros ezeket a támadásokat reggelire ette volna meg…hát mi volt ez a töketlenkedés a gólok előtt? Cahill 0, Luiz helyezkedése meg…hát a régi Luiz

 • ez elképesztő.. Az a baj, hogy oké szar a védelem, de azért egyénileg ennyire nem szarok a játékosok ott hátul, és még is így teljesítenek. Ez viszont aggasztó, Jose alatt volt ez tavaly, miert tartunk még mindig/megint itt?

  • Rammschein

   agymosás kell nekik, úgy látszik még elevenen él a portugál a fejekben… vagy én nem tudom miez kérem.

 • Bats meg Inzhaghisat játszik. Remélem ez nem csak a lesekben, de lassan legalább egy gólban is megmutatkozik.

  • Stonci81

   nem érzem nála a leseket…mikor volt sokat lesen? most kezezés volt, de azon kívül Pedro aki lesen maradt többször

   • lamps8

    szerintem is Pedro van lesen többször, illetve képtelen labdát átvenni, ez a barcaban nem volt jellemző rá.

    • Stonci81

     mert ott nem volt 2 méteren belül sose védő mellette..megértem hogy ez zavarja 🙂

    • Sir Idemitirjak

     Utolsó évében még ennél is szarabb volt ott, csak egy hülye vett volna ilyen játékost…

 • Azpi megzavarodott, hogy a helyére került?

  • hát húzza a bal oldal nagyon, mert a tizenhatos vonaláról nem nagyon mozdult még ki jobbra

 • ktomi93

  Elküldeném a fél csapatot kapálni.

 • Elképesztő, hogy 65%-ban miénk a labda, de egy támadást nem tudunk kiépíteni.

  • ktomi93

   Nekik is csak kettő volt -> 2 gól.
   Mostanában az van ha az ellenfél eljut a kapunkig akkor az gól is.

   • Stonci81

    bocs…mindkét gól előtti helyzetet nem ők dolgozták ki, mi készítettük elő azokat is…ebben ligaelsők lehetünk

  • ez a Leicester játéka.

   • Marcos Alonso, Cahill meg Luiz passzaira várni?

    • tképpen igen. Az a taktika, ami nem a labdabirtoklásra épül, az az ellenfél hibázására épül. JM hitvallása is volt korábban, hogy a játékhoz nem kell a labda, akinél a labda van, az hibázik.

     • kb. igy vertuk meg anno a barcat es a bayernt.

     • Tinky taktikája a gyors érintős kontra, amiből szinte egy féléven át éltek tavaly. Ebből lópéló sem valósul meg, cserébe mi adtunk két passzt.

      • igen, a PL csapattal, Mahrezzel, stb. Ez most nem. Nincs szervező ember a Foxes-nél.

       • De, csak ez kb. Andy King lenne, aki inkább Fabre posztjához áll közelebb, csak vele ez nem igazán működik úgy, mint Mahrezékkel. Egyébként ugyanazt a kontrából támadást nyomatják, csak nagyon pontatlanul.

    • atadja a teruletet és újy szerez gólt, ahogy. Az, h mi assistálunk a mi bajunk.

 • kasata91

  Nem ügyetlen ez az Alonso gyerek, de hogy amikor az ellenfél a vonala mögé kerül akkor baszik sprintelni visszafelé az idegesít.

  • Rammschein

   hát biztos még nem rázódott bele, azért nála még ezt 1 picit elnézem neki…

   • kasata91

    Hátha Tonnyó is.

 • Na ez sokat segíthet, hogy az utolsó pillanatban szépítettünk.

 • Rammschein

  Na innen Conte lelket önt beléjük, MEG LEHET!!! 🙂
  Legalább javít a renomén Cahill is…

 • Kehill, ezzel talán megússza, h a headhunters megvárja a sarkon 😀

 • 2. felidore johet a Csúf és behúzzuk valahogy.

  • Rammschein

   Hazard is jöhetne (hátha most menne neki)… de tényleg, oké próbálgat Conte… de ezt kicsit kevésnek érzem még… és mire pihenünk, tényleg?

 • Rammschein

  Azért ilyenkor megnéznénk asszem egy webkamerás öltözős képet, hogy kb Conte pusztít az öltözőben, meg agyvérzést kap… nálam így jött le a figura, hogy ilyen. 😀 De ez motiváló lehet, meg félelmetes. 😀

  • nekem olyan rezignaltnak tunik mar 3 meccs ota, nem biztos, h most itt is ugy tombol, mint Juvenal, ahol ezt olaszul tehette.

   • Lavid Duiz

    Van ott tolmács is, nem? 😀 Vaffanculo= irgum burgum. 😀

   • Rammschein

    igen, csak az előéletéből gondolom… biztos azért nehezebb itt átadnia angolul… mondjuk előtte kidühöngheti magát olaszul, hogy adja az ívet… .D

 • Endy919

  Misi hogy játszik ? Alonso?

  • alapvetoen mindketto jol, de sok hibaval egyelore. Michy veszelyes nagyon, Alonsonak meg nagyon betesz, h ekkora káoszba érkezett, de támadásban egyértelműen felüdülés.

   • Endy919

    Danke

  • Stonci81

   Misi 3 emberrel küzd egyfolytában, van benne potenciál, de nem igazán van a csapatnak támadójátéka, vagy más kapura veszélyes játékos, aki levenné róla a terhet

 • Most szuperlassítják vissza az első gólt – fun fact: Cahill még akkor is mutogatja a többieknek, hogy nyugi-nyugi, mikor tokio már fejeli a gólt 🙂

  • Rammschein

   Hát azért csak nem egy JT… szal… nem meglepő.

  • O_O ez mar annyira szar, hogy vicces.

 • Lavid Duiz

  Eddig égő, amit produkálunk, a szerzett gól ellenére is. De azért egy kicsit lenyugodtam a végére.

  • Rammschein

   de csak a gólunk miatt. :))

 • Oka mehet a mesterhármasáért. Úgyis jók vagyunk az ilyen átlagjanik piedesztára emelésében, Henderson is ellenünk lövi élete gólját persze 🙂

 • Frenky54

  Sajnos nem Tony Kroos jött Moses visszaadott labdájára.

 • Hoppá Azpi 🙂

 • myheartisblue

  MIECSODA GOOOOOOOOL AZTA AZPI

 • kasata91

  Ez becsorgott

 • Stonci81

  Mekkkkkkoraaaa 🙂

 • na ez ugy latszik a jovatetelek meccse. Azpi is torleszt.

 • Rammschein

  SPOILERS, SPOILERS EVERYWHERE. :DDD

 • WudigessBoi

  Henderson who?:)

  • Ápi minden frusztrációja benne volt abban a lövésben. Két verzió volt, az egyik ez, a másik, hogy lelövi a MIR maradékát. Örülök, hogy ez jött be 🙂

 • Rammschein

  na… ez hol volt az első félidő 90%-ban? 🙂
  Úgy látszik Conte hatott a szünetben… 🙂

 • amugy jo a meccs, nem? 😀

  • Rammschein

   kezd! tetszeni 🙂

 • Lavid Duiz

  Szerintem “csak” annyi történt, hogy a tolmács végre rászánta magát, és szó szerint lefordította a fiúknak azt, hogy: Vaffanculo!

  • nem biztos, hogy kellett, lehet elég volt, hogy Conte átharapta Cahill torkát, és látványosan dagonyázott a vérében

 • Rubennek viszont nem sok használható megmozdulására emlékszem ma

  • Én amióta elől játszik azóta. Most lehet rosszul emlékszem, de eddig nagyjából a felét hozza elől, mint amire középen képes volt.

   • a Bristol ellen pedig jól tolta elöl

    • Azt mondjuk nem igazán volt lehetőségem látni, csak a felében lestem azt a chates “streamet”, akkor annyira nem volt impresszív.

 • Tornando Ferres

  Gólérzékenyek a hátvédjeink, elől s hátul is.

 • Nem fura kissé, hogy végre fent van a pályán Fabregas, erre a védelemből mennek előre az ívelések (feleslegesen)?

  • Rammschein

   meccshiány esetleg?

   • Tornando Ferres

    ezt mondjuk nehéz a meccshiánnyal indokolni.. most ha ő rontaná az indításokat még értem

    • Rammschein

     én csak tippeltem, mert én sem tudom hova tenni

    • igen, ez taktikai fegyelmezetlenség.

 • Rammschein

  uh ezt megúsztuk… azért ma nem fogok bírózni asszem. :DDD

  • lamps8

   ez nem volt tizi, bőven nem. Cahill viszont isteni

  • Tornando Ferres

   mondjuk ez nem volt tizi, az 1. félidőben sztem igen

  • Gray esett bele a rúgásába.

   • Rammschein

    oké, de ha valamelyik vakegér köcsög akar lenni befújja simán, így gondoltam. 😀

  • a srác belerúgott Azpi vádlijába, aztán hasraesett. Ez tiszta döntés volt, a bíró jó helyen volt, láthatta. Ennél Pedro góljánál a les befújása is véleményesebb volt sztem.

 • Rammschein

  totál nem emlékszem… ha X-marad (nem, mert győzünk), akkor még partyzunk még 1-et?

  • Nem, itt et van.

  • Lavid Duiz

   Nem. Hosdzabbítás majd 11-es.

   • Rammschein

    akkor az még izgi lehet 🙂

    • Lavid Duiz

     Az! 🙂

 • lamps8

  fájó szívvel, de Lótuszt le kell kapni

  • kormolar

   jöhet a 2 csatáros játék 😀

   • lamps8

    parancsolj

 • kasata91

  Nincs játékunk.

  • nincs, mert a középpályánkat nem használja, hanem átívelné a védelem – csak az meg nem megy.

   • mert amikor build-uppal probalkozunk vagy elveszitjuk, vagy ujra hatra passzolunk begoig. Nem tudja megtartani a kp. elkepeszto.

    • de a kp-ra felpassz-visszapassz-visszapassz kényszerítőnek menni kéne, ez elég alap ezen a szinten :/

 • kormolar

  elsült Alonso lába is…xDDDD

  • az már következmény, megint azért nem lett helyzet, mert Pedro, Bats és RLC egymás bokáján futottak be a kapu irányába 🙁

   • kormolar

    Moses,Pedro azért nem egy szint a Willian Hazard kettőssel…ez azért itt elég jól kijön

  • kasata91

   inkább be

 • Bats úúú majdnem.

 • Nem tudom, Costa ezen tud-e segíteni. Rubent le kellett hozni, mert ma nem volt jelenléte a pályán, de Hazard v Will játéka jobban kellene a pályára szerintem most.

 • Stonci81

  Ez mekkora gól lehetett volna

 • Rammschein

  Batsu omg….

 • Rammschein

  Mózi hogy átment defensbe… de mit keresett ott? xD

 • Jajj Costa bakker… ezt be kell verni.

  • Rammschein

   be kéne, ja. :/

   • jo na meg palyan se volt felig 🙂

    • Rammschein

     meg fentebb írtam, hogy majd később jön el az ő ideje xDDD

    • Sir Idemitirjak

     Meg amúgy is csak minden második ilyet lő be

     • es igy is vezeti a gollovo listat egy ilyen cspattal a hata mogott:)

 • Tornando Ferres

  Costa.. wtf? Luiz mi labdát adott

 • Jó ez a 2 csatáros játék, ha már kp-nk nem nagyon van sokkal jobb ez a megoldás.

 • lamps8

  ne már bazdmeg

 • Rammschein

  Mondjuk… majd 80+-ban… xD mi? 😀

  • lamps8

   nagyon nem kellene a hosszabbítás, főleg hogy az arsenal C csapattal kocogja végig a meccset

   • Rammschein

    hát… csak maguknak köszönhetik, ha fáradozniuk kell majd még… 🙂

   • hát, ez nálunk is elég C csapat jellegű azért.

 • adam10

  Begovic for president!

 • Tornando Ferres

  Ott tartunk, hogy Moses hasznosabb a csapat számára, mint Pedro

  • Tény, csak a beadásokról szokna le.

  • megis miben hasznosabb? egyik sem tul jo, de Pedro legalabb neha veszelyes volt. Mosesnek momentuma nem votl

   • Tornando Ferres

    Veszélyes? már fáj nézni, hogy sosem szabadul időben a labdától

 • Musa 2v1-ben méterekkel oktatott.

  • Tornando Ferres

   mondjuk ő ebben worldclass, futni azt tud

 • kormolar

  Előbb akartam írni h Luiz nem játszik rosszul… 😀

  • Rammschein

   :DDD

  • már akkor is vicces lett volna

   • kormolar

    azért Cahill és Alonso mellett egész jól néz ki

  • oriasi paros a Cahill-Luiz ma.

   • Ha nem támad a Leszter, akkor valóban jól elhelyezkednek.

 • Kösz King, király vagy 🙂

 • Rammschein

  ne ijesztgessenek már, na 😀

 • csak rúgatunk még egy harmadikat velük?

 • kasata91

  Hogy a faszba tudjuk elveszteni azt a fonalat hátul, ami meg sem volt ??

 • Rammschein

  na mivan, elment a meccs? le vagyok maradva

 • lamps8

  feljönnek egy kis balmazújváros szintű pressinggel és nem tudunk hármat passzolni, ez megnyugtató

 • Rammschein

  Ha Costa nem alkot, sztem ebből hosszabbítás lesz… ott viszont legalább behozhatná Ázárt……

 • Moses minek van még a pályán? Fut meg cselez, de a beadási rátája konvergál a nullával.

  • Rammschein

   sztem tartogatja a cseréket a hosszabbításra… vagy nem tudom 😀

 • kasata91

  Valaki magyarázza ezt meg nekem.

  • Tornando Ferres

   szerintem te is láttad az utóbbi pár percet

   • kasata91

    Ő az új mikel?

    • Tornando Ferres

     Muszáj volt a kpt erősíteni

     • Csak ezzel meg a támadószekció gyengül, amiért kár.

 • Csáló, nájsz végre.

 • lamps8

  ????????????????????? :DDDDDd

 • Rammschein

  Knows. WTF. 😀

 • Rammschein

  angol kommentátor: they go to the same hairdresser… sírok xD

 • Rammschein

  Luíz… typical omg. -.-” 😀

 • Blue One

  X-nél 11-esek vannak?

  • Rammschein

   lentebb azt az infót kaptam, hogy hosszabbítás és 11-esek

  • igen, csak előtte hosszabbítás

 • Rammschein

  Costaaaa TIME… (kéne :D)

 • kormolar

  ha hosszabítás akkor még 2 csere lehet?

  • Az tudtommal csak az elődöntőtől van.

   • Tornando Ferres

    omg.. ez meg milyen szabály? 😀

    • kormolar

     hosszabbítás során +1 csere lehetséges… valami ilyesmit hallottam

    • A sportág szabályalkotó testülete (IFAB) március elején adott zöld utat a negyedik csere tesztelésének, az angol szövetség (FA) pedig szerdán jelezte, hogy a világ legrégebbi labdarúgó kupasorozatának negyeddöntőjében, elődöntőjében és fináléjában élne a lehetőséggel. A kísérleti szabály értelmében ha egy meccsen 2×15 perces hosszabbításra kerül sor, a vezetőedzőknek módjuk van egy negyedik cserejátékost is pályára küldeni

     • kormolar

      köszi az infót

   • ktomi93

    Szerintem itt is, az minden hosszabbításos meccsre érvényes nem? Új fifa szabály ez is.

 • Luiz lábdai olyan jók, amilyen szarul helyeszkedik 😀

  • minden ötödik. Mint a helyezkedése.

 • Costának nagyon érik

  • Mondjuk ez Luiztól is masterful volt.

  • Sir Idemitirjak

   Egy jó adag edzés a befejezésekre? 😀

   • Rammschein

    az kéne neki… :))

    • fogalmatok nincs a csatar posztrol mar bocs…

     • Sir Idemitirjak

      Mond azt hogy cserébe a játékba hasznosan száll be

   • igazan nem hibaztathatod. Azert mert nem megy be o a hibas? 2 vedot es a kapust kellet megvernie egyedul.

 • adam10

  Costa kegyetlenül jó formában van szerintem idén.

  • Ha nem tékozolna el minden nagy helyzetet, jelenleg simán top3-as center lenne.

   • jelenleg ezzel együtt is az

    • Ez mondjuk erősen vitatható, de top5 mindenképpen.

   • Rammschein

    azért jó hogy nem ment vissza az ATMA-hoz. 🙂

   • Tornando Ferres

    hát nem cserélném el egy Moratára

   • nem tekozolja el. Olyan helyzeteket teremt maganak, ami rohadt nehez, hogy kellett volna jobban csinalnia azt amikor 2 vedot megver egyedul es kb 20 cm es savban tudja csak elrugni ott meg all a kapus? ez csak ugy lehetett volna gol, ha a kapus is belehibazik.

    • Ne mond már, hogy nem, a Burnley és a WHU ellen 5 gólnyi helyzetet cseszett el legalább.

     • volt egy-két olyan, amit tényleg be kellett volna fejeznie, de amennyi helyzetet kidolgoz maganak, nem loheti be mindet kulonben annyi golja lenne, mint CRnek meg Messinek a bohocligaban.

      • ami amugy kva jo lenne, de hat istenem 🙂

      • Nem egy-két olyan volt, hanem egy valag. Valóban volt olyan, amit magának dolgozott ki, de többnyire olyan helyzeteket rontott el, amiket egy topszintű csatárnak be kell lőni.
       A lövési adatai alapján meg bőven lehetne annyi gólja, mint Suareznek.

      • Sir Idemitirjak

       “de amennyi helyzetet kidolgoz maganak” ha nem lövi be az pont annyit ér mint Ivanovic beadásai

  • Blue One

   Mérhetetlenül fontos láncszem. Jó, hogy nem engedtük el.

 • Rammschein

  eszem faszom Costa mit leművel… csak a vége hiányzik

 • Rammschein

  5 vs 1-be hogy felrúgták Costát…

 • adam10

  Rapid tippverseny. Hányadik sorba rúgja fel DL?

  • Rammschein

   ki a stadionbú’ 😀

 • na, lelátó v gól?

  • Rammschein

   annyira nem is lett szar :”D

 • Blue One

  Gyerünk Eden, döntsd el.

 • Blue One

  Leicester piros

  • Rammschein

   ???

   • Blue One

    You’ll see 😀

 • Hazard is fent, Pedro helyett. Hát, remélem most már megnyerjük.

  • Sir Idemitirjak

   Spanyolt ma mi tartotta a pályán?

   • kb az, hogy csak A keretes támadók voltak a padon, és nagyon közeledett a hosszabbítás – gondolom.

 • Piros. innen lesz szép ha beszopjuk 😀

  • adam10

   PEDIG.

 • Rammschein

  Még az eredmenyek.com is lassú hozzátok képest omg. xDDDDD

 • ez csúnya volt mondjuk, jogos a piros.

 • Blue One

  Costa már a hétvégére gyakorol. 😀

 • Mózi Azpi-szögből lerúgta a labdaszedő gyereket 🙁

  • Rammschein

   későn kapcsolt, de legalább nem fejen kapta a srácot…

 • Rammschein

  Azért ha belegondolok, hogy mi adtuk a Leicesternek a 2 gólt kb… elég szépen partyba jöttünk a 2. félidőre…

 • Blue One

  Ha átemeli…

  • vagy csak elgurítja a bal oldalán… nagy gólt akart lőni.

   • kormolar

    vagy ugyanígy a hosszúba… 😀

 • hogy lett leszter bedobas?

  • Rammschein

   magic. 😀

 • WudigessBoi

  Csak akkor ezt az emberelőnyös hosszabbítást használjuk ki, ne úgy, mint tavaly a Stoke ellen!

  • hogy egyesek milyen maximalisták itt 😛

   :DDD

 • Rammschein

  ú de szép spoilerek lesznek 11-eseknél xD rossz belegondolni 🙂

 • A BL-döntő óta volt amúgy tizipárbajunk?

  • Sir Idemitirjak

   Stoke ellen buktuk

  • WudigessBoi

   Prágában tuti, plusz tavaly a Stoke ellen is.

   • A Stoke meccs valamiért hosszabbításban elbukott meccsként maradt meg bennem.

  • a PSG ellen is, de az nem élesben, a többit ami rémlik, már leírták

 • Rammschein

  A rókáknak sem jó ám ez, mert ők meg Mouhoz mennek szal… jól megszivatták egymást a csapatok. 😀

 • EKKORAM

 • huhuhuhuuuuu migólbazzeg 🙂

  • kormolar

   Fabre Hazard párosnál mőködik a kémia…kár h nem használjuk ki többször…

 • Blue One

  Nah most lesz hangulat

 • Ez eddig az idény gólja.

 • Rammschein

  ??? 😀 ki lőtte?

  • lol 😀

   • Rammschein

    le vagyok maradva vagy 2 perccel. 😀 vagy mennyivel

    • Rammschein

     már megvan…fasza volt.

 • Rammschein

  sírok… 😀 Hazard mit adott omg. Korábban kellett volna behozni!!!!!

 • Fabregas megerdemelte azert ezt.

 • na de most már nem kiengedni, nem kézifék 🙂

 • WudigessBoi

  Conte kifejezetten disztingvált gólörömöket villant a ligakupában.

 • Blue One

  AGAIN

 • double. Abban is volt némi frusztráció 🙂

  • WudigessBoi

   De hogy pont a spanyolok elégeljék meg a gólvonalon épp hogy csak átcsorgó gólokat:)

 • Rammschein

  …egyébként a Leicester eléggé lekapcsolva játszik egy jóóó ideje már… hát na, ez kell a comeback-hez… mondjuk rúghatták volna 2 perccel hamarabb a gólt Luízék. 😀

  • egyel kevesebben vannak

   • Rammschein

    ja ez kimaradt… 😀 de korábban se tolták már az iramot, úgy a 70. perctől kb.

 • Blue One

  Jah de örülök ennek. Nagyon megérdemli.

 • Rammschein

  :DDD no fucking way

 • Kellett az a piros lap.

 • 29. perc 5-4 Leicester

  • Rammschein

   nem, mert már nincs kraftjuk támadni nagyon sztem. 😀

 • Rammschein

  Hosszabbításban lesz a gála 😀

 • azért Costának jár egy pacsi, mert azt akár le is fújhatták volna, hogy beállt a kapus ölébe 😉

  • Blue One

   Dehogy volt szabad. Semmi nem volt. Ott állt a földön felugrani se nagyon akart. Jól csinálta, mert zavarta a kapust, de ez nem szabálytalan a PL-ben legalábbis nem.

   • ?? 🙂 Costa kézzel lökte a kapust, majd beállt “alá”, akadályozva ezzel a kapust az ötösön belül a labda megfogásában. Itt nincs PL v nem PL, ez a szabálykönyv szerint szabálytalan (a kapus mozgását korlátozni sportszerűtlen feltartóztatással szabálytalan)

    • Blue One

     A kapus és a játékosok sem reklamáltak. A kommentátorok sem tettek róla említést pedig COSTA(!!!!!!!!!!) volt ott. Nem volt semmi.

 • Moses egészen addig klasszis, ameddig tartani kell a labdát, utána SWP szintjén van.

  • 🙂 az a baj SWP előtte is SWP szintjén volt. Mózi legalább ennyivel több.

   • Hát ja, de hacsak be nem sétál a labdával a kapuba, akkor elég kellemetlen ez a hátránya.

    • ami azért fura, mert a Stokeban azért is futott remek szezont anno, mert fejben gyors volt a kapu előtt. Itt meg egy haláldarabos droid zombi lesz belőle, ha közelít a tizenhatoshoz.

    • WudigessBoi

     Én a küzdőszellemét mindenképp értékelem. Az első félidőben leginkább benne éreztem, hogy hajlandó belemenni párharcokba és előre tör az alibipasszok helyett.

 • Blue One

  Jó látni, hogy Costa mellett Fabre is hangol a hétvégére 😀

  • Rammschein

   😀 oda kell is, had mérgelődjenek Útwengernél pl. (Fabre miatt is :D)

  • Jó lenne, ha kezdeni is. Arsenal ellen tuti odatenne magát.

  • kasata91

   Erre a szurkolók elé csúszásra gondolsz ugye ? 😀

   • Blue One

    Meg a 2 gólra és a gólpasszra 😀

 • adam10

  btw, ez most milyen felállás?

  • WudigessBoi

   Itt már nincsenek kötött posztok:)

   • adam10

    Cahill és DavidLuiz vonatkozásában ez már a meccs eleje óta igaz..

  • Ez már literally 4-2-4.

 • az Evertonnak sem kellett a ligakupa

 • Endy919

  Megéri a végére bekapcsolni?

  • attól függ, mit vársz a meccstől 😉 de maradjunk annyiban, egy Chelsea meccset mindig érdemes bekapcsolni 🙂

   • Endy919

    Azt várom , hogy a krva jó kedvem ne vegye el a lötyögés 😀

    • Rammschein

     akkor ne sztem 🙂 inkább majd nézd meg a góljainkat utólag, a Leicesterét ne… 😀

    • Luiz most faltolt teljesen feleslegesen egy sárgásat, amiért Ivát három napig köpködnék 🙂 nincs itt lötyögés…

     • Endy919

      Ivat itt mindenki imádja , nem tudom miről beszélsz 🙂

  • WudigessBoi

   Szerintem titkon már mindkét csapat a hétvégére hangol.

   • Luiz azért még akar egy kis izgalmat

 • kasata91

  Luiz minek ???

  • taktikus folt.

   • kasata91

    Mert 10 emberrel pontrugasbol is lehet gólt szerezni. Egyem a fürtjeit…

   • Endy919

    11es vagy mi volt?

 • Lassan bezavarhatnánk a mindent lezáró ötödiket. Vagy, legalább egy kicsit mutathatnánk, hogy akarjuk

 • Endy919

  Ha már bekapcsoltam , gólt kérek!

  • legyél egyértelműbb, a védelmünk ma szerzett négyet, azzal lett 2-2 😛

   • Endy919

    Ismét god modeban tolta a hátvédsor?

    • ha van benned elég sör, elég jót is röhöghetsz majd rajta, pláne, ha már ismered a végeredményt

     • Endy919

      Józan vagyok sajnos , de jó a humorom , szóval bízok benne 🙂

    • WudigessBoi

     Egy ízben még Bego is becsúszva mentette szögletre a saját labdakezelési hibáját.

     • Endy919

      Akkor ma is volt itt minden .

      • kugli meg néptánc… mint a búcsúban

 • kasata91

  Én azt várom hogy Moses elfáradjon. Kezdem feladni:D

  • Endy919

   Fáradt afrikai nem létezik . 15 éves korukig az oroszlánok kergetik őket.

   • kasata91

    Utána meg a bevándorlási hivatal 😀

   • ez 3 zártkapus meccs.. jóhogy már nem banánozol itt :DDDD

    • kasata91

     Az oroszlánok kergetiket a Chelseas scoutokra értette. Biztos vagyok benne 😀

     • Endy919

      Mindenképp 😀

 • WudigessBoi

  Riszpekt a -2ről +2ért, mert az nagy szó, de voltak ma is hajmeresztő hibák, főleg hátul.

  • főleg, mivel elöl sokáig odáig sem jutottunk el, hogy hibázzunk 🙂

 • Endy919

  Eddig copyzzuk a tavalyi szezonunkat . Ott is -2ről nyertünk 4:2re …. vagy mégsem 😀

 • Hát na, legalább jó meccs volt. Szereztünk 6 gólt, de kellett a piros hozzá, hogy 2-4 legyen. Nem biztos, hogy rossz lenne ez a védelem ebben a felállásban, de kéne még nekik kb 10 ilyen összeszoktatós meccs, hogy erről értelme legyen beszélni.

  Costa ma ugyan gólig nem jutott, de kellett a győzelemhez, róla állították ki Wasilevszkyt, meg a negyediknél is ő zavart a kapusnál.

  Fabról talán Cech írta, hogy nem bízná rá a játék teljes szervezését, hát, most is láthattuk, miért, kellenek mellé a társa, és Pedro+Mózi kevés neki ehhez.

  Conte egy kicsit 19-re húzott lapot azzal, hogy a C csapatot küldte fel, de legalább kaptunk két olyan gólt, amire tuti lehet szavazni a szezon végén is, és hát végül továbbmentünk, a győzelmet meg magyarázni ugye… pedig lenne mit.

 • Endy919

  Na hol lesz leghamarabb összefoglaló ? lehetőleg minnél hosszabb.

 • kormolar

  remélem a Poolt kapjuk…kell a revans… am meg sztem ez a Leicester idén nem lesz az első 6-ban…

  • kormolar

   + rem. T. Hazard visszavássárlásán is elgondolkozunk… talán akkor Edent is itt tudnánk tartani…( akár már télen is…Oscar szintet tudná hozni…)

   • “rem. T. Hazard visszavássárlásán is elgondolkozunk… talán akkor Edent is itt tudnánk tartani.”

    Nagyon-nagyon rosszul csinálna valamit a klub, ha azon múlna Ázár megtartása, hogy a tesó visszajön-e…

    • kormolar

     Hazardban szerintem a real C utódját látja…szerintem az az 1 dolog ami miatt még itt van, hogy nem akarják padra megvenni,mert Bale C és Hazard trió közül valaki padozna, ami nagy luxus lenne még real szinten is( C-ben pedig van még 1-2 év)…szerintem 1-2 éven belül akualitása lesz…viszont Hazard elmondta hogy egy álma az h testvéreivel játsszon együtt… szerintem ennek nagyobb realitása van nálunk, mint a Realnál

 • Endy919

  :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD az első kapott gólunk az mi volt ? :DDDDDDDD

  Azpinak a góljáért giga pacsi , az Eden-Diego-Eden-Cesc combo meg elképesztő lett.

  • most már érted, amit ~35 perce írtam :))

 • Blue One

  https://uploads.disquscdn.com/images/9cb09db09e7539448231df6359b25fe3ced56e041d7c3e37b9b9edaa396b8a2f.jpg

  Pedig még régen azzal fenyegetőzött, hogy ha nem lesz itt kezdő, akkor elmegy végleg. Nah, ennyit róla…

 • kasata91

  Elég hihetetlen szám de Chalobah mai tétmeccsen való bemutatkozását és az első kispadra nevezését 2190 nap választotta el egymástól.

  • Blue One

   Hihetetlen, hogy még időhúzó cserének sem használtuk… Általában erre használjuk őket. 🙁

  • ez honnan van ez a szám? Tényleg hihetetlen, már csak azért is, mert Chalo most 21 éves, 2190 nap pedig több, mint 6 év. Ezek szerint 15 évesen neveztük padra? Tegyük fel, igen, de akkor meg nem kell meglepődni 🙂 15-16 évesen nem nagyon törnek be a nagy csapatba játékosok 😉

   Viszont, cserébe, akárhány napról is van szó, az övé is egy jó példa, hogy kitartással és kemény munkával azért nem elérhetetlen a Chelseaben való pályáralépés sem. Pedig az utóbbi időben az ő kölcsönei sem ebbe az irányba mutattak.

 • Blue One
 • myheartisblue

  Gyerekek én úgy megünnepeltem ezt a győzelmet! Istentudja mennyi promil fujtam, de nem ez a lényeg….

  Mindannyian régen megérdemeltünk ilyen sexyfootball, ´fockincomeback és küzdős győzelmet. Olyan volt ez mint egy igazi futballdráma, így kell felállni a padlóról, így kell megmutatni a szurkolóknak, hogy két ésvagy több hullám között is ott a szív és a nyerni akarás! Szerintem önfeledtül boldoggá tette tegnap a csapat a szurkolókat! COYB!

 • kasata91

  A Squawka cikke szerint Conte nem garantálja, hogy Fabregas kezdő lesz az Arsenal ellen.

  „ Cesc jól játszott, edzéseken is odatette magát. Örülök, hogy ilyen magatartású játékosokat edzhetek. Ez a megfelelő út számára. Számomra tökéletes, hogy a cserék ennyire jól akarnak teljesíteni, így kihívás lesz számomra a kezdő kiválasztása.
  Azonban egyetlen jó mérkőzés nem elegendő számomra. Megvan az esély arra, hogy Cesc kezdjen korábbi csapata ellen, de ez nem biztos. Három nap van még a mérkőzésig, szóval rengeteg lehetőség áll előtte, hogy meggyőzzön engem.” nyilatkozta Conte a meccs után.

  Remélem Conte tudja mit csinál és extra motivációnak szánja a padoztatást. Kb a csapból is az folyik hogy Cesc nagyon küzd mind edzésen mind meccsen, ha beáll. Ez akár jól is elsűlhet, főleg ha a mester úgy látta hogy kicsit belelustult az eddigi szerepébe. Adnám ha októberre kapnánk egy Beast-regast. Szerintem rajta nem fog múlni.

 • Sandic

  Nem láttam a meccset, de a kommentekből nagyjából mindent megtudtam, kivéve 1 dolgot.
  Meséljetek Alonsoról, hogy játszott, benne volt-e a gólokban, Iva helyett megérné-e őt játszattni….?

  • Alonso nem játszott feltétlen rosszul, elöl voltak jó megmozdulásai, jó beadásai, lapos visszapasszai.

   Viszont a kapott gólokban simán benne van, a második konkrétan az ő eladott labdájából indult (lepasszolta a Leicester támadójának).

   Hogy védekezésben mire képes, azt annyira meg nem láttuk, mert a Foxes nem egy kifejezetten támadó csapat, így nem voltak nagy munkára kényszerítve a szélső védők, a támadásnak nevezhető kontrákat a Leicester főleg középen vitte végig.

   Azt írtam lentebb is, hogy nem feltétlen lenne rossz ez a védőnégyes sem, de hogy erről reális képet lehessen mondani, kéne nekik vagy 10 ehhez hasonló összeszoktató meccs, mert jelenleg sokszor egymást zavarták, pozíción kívül, sokszor a másikéban taposták össze egymást.

   A látottak alapján viszont nem jelenthető ki, hogy ez a védősor, akár ez a szélsővédő kettős jobb lenne bármiben is jelenleg, mint az Ivan-Ápi páros. Persze, sokkal rosszabb sem, szóval nagy rizikót nem vállalnánk azzal, ha Branát kitennénk a kezdőből. Azpi nem csinált kevesebb hajmeresztő hibát hátul, de többet sem. Elöl, ez alapján az 1 meccs alapján jobb opció ez a páros. De ez 1 meccs volt, és ismétlem, egy olyan csapat ellen, akik nem igazán akartak támadni.

 • Blue One

  Ez lenne a magyarázat a botrányos játékvezetésekre?
  Az elnézett (teljesen egyértelmű) szögletekre stb? https://uploads.disquscdn.com/images/3e2fbc8205a991230e63afb2286f91fab9af2e1370e37412d63df621abb2e735.jpg

  • Rammschein

   …. az gyönyörű, kicsit sem bunda-gyanús… csak túl nagy dolog, hogy kitudódjon…

  • korábban is keringtek ilyen sztorik, amióta 2001-ben megalakult a pgmol, de ezeket sosem tudták bizonyítani. Amikor a bundabotrányok fellángoltak, felkapták ezt is, hiszen Angliában nem találtak más, erre irányuló jeleket, holott sokszor gyanúba keveredtek PL meccsek is.

   A fura igazából az, hogy míg az FA a kirakatban van, ez a főként egykori bírókból (Riley a góré, de ott van sokunk kedvence, Foy, Wiley, Dunn, stb) álló szervezet az árnyékban él, nem nyilatkoznak, korábban szponzorált szervezet volt, de pont a botrányok kapcsán felkapták ezt is, a 13/14-es szezon óta nincs szponzori szerződése, egyedül az EA Sportsnak van valami kötődése hozzájuk.

   A FIFA és az UEFA gyakran és hangosan bírálja a szervezetet az angol bírók miatt, viszont egyrészt ugye ezek a szervezetek egyelőre csak ne mondjanak semmit befolyásolásról és korrupcióról 🙂 másrészt meg addig, amíg Clattenburgnek olyan meccseket adnak, amilyeneket, pláne nem ér semmit a szavuk.

   Legutóbb 2016 elején volt vihar, hiszen a Spurs-Chelsea, végül bajnoki címről döntő meccs előtt leváltották az eredetileg meccsre nevezett bírót, Leicestershire-béli kötődése miatt, a pótbíróra meg emlékszünk, hogy vezette a meccset 🙁 cserébe viszont, egy héttel később érdekes módon a City-Arsenal-t simán vezethette a manchesteri kötődésű Taylor.

 • Blue One

  Lepzig vezet közben a Gladbach ellen. Chriestensen benne volt a gól előtti szerencsétlenkedésben, bár nem ő volt a hibás. Látszik, hogy közülünk való. 😀

 • A Fulham Piazon góljával vezet a kupában a Tammy nélkül felálló Bristol ellen.

 • Blind számára lassan ez már kezd kínos lenni.