Mi hiányzik?

brokenAll we need is blood?(!) Nem, azt hiszem, ennél többről van szó. Nem én vagyok az, aki beáll a krízist, világvégét, istenfaszát emlegetni a csapat körül, de én sem vagyok vak: a csapat jelenlegi helyzete okot ad némi aggodalomra. Nem azért, mert elvesztettünk egymás után két rangadót, hanem amiért és ahogyan.

Ez az a szituáció, amit hosszú évek sikere után nehezen dolgoz fel a szurkoló, a helyzet kezelésére és megoldására pedig a tízezer edző országában százunknak százegyféle kiváló ideánk létezik. Ezek egyetlen, magasról szemlélt vonatkozásban egyeznek meg: a helyzetünk nem jó, és változásra, változtatásra van szükség. Na aztán innentől ezer év és egy egész had néprajzíró is kevés lenne, hogy összeírja, amit mi, Chelsea szurkolók kitermelünk egyetlen hét leforgása alatt “lehetséges megoldás” (ity kéne eszt csinálnyi ércsdmánmeg bazdmeg) címén.

És még egyszer: nem azért, mert most kikaptunk a Liverpooltól vagy Wengeréktől. Hanem azért, mert az új edző és az új szezon adta kezdeti lendületből és optimizmusból egy hét leforgása, és két mérkőzés vette ki a szelet erőteljesen. Nem nagyon van mit szépíteni: 8 nap alatt visszapofoztak bennünket oda, ahonnan indultunk: a középmezőnybe. Az első három forduló megmutatta, mennyivel vagyunk előrébb Contéval, mint tavaly – a második három pedig, hogy mennyire messze attól a szinttől, ahol elviekben a helyünk van, de legalábbis hisszük, hogy rövidtávon visszajutunk. Az elitbe.

Klopp és Wengi fájdalmas leckét adott Conténak arra nézvést, hogy lehetőleg rövidtávon, ha már így alakult, hogy ő lett az edzője egy olyan Chelseanek, amit nem feltétlen akart, de legalábbis nem ebben a formájában, akkor ki kell találnia valamit, mielőtt megégne, mint oly sok társa korábban a padon, ami eddig csak keveseknek tudta feltörni a seggét. Amúgy is, de jelenleg meg már főleg fölösleges luxusnak tartom azon lamentálni, hogy mit és mennyire baszott el a csapat az ablakban, mert ez már most így van, az egyetlen kérdés, hogy mit tudunk kezdeni vele. A szarból várat dolgot meg hagyjuk meg a pesszimistáknak, adjunk mellé egy pálinkát, aztán hagyjuk őket békén, mert ha Ranieri bajnok tudott lenni a Simpson-Morgan-Huth-Fuchs védősorral, akkor Conténak sem szabad, hogy gondot okozzon a Chelsea jelenlegi keretében fellelhető játékoshalomból valami barátit összehozni.

Ehhez viszont egyrészt elengedhetetlen, hogy elővegye az ostort, amiről az összes korábbi játékosa megszólalt, és rendesen odasújtson vele, ahová a munkás ököl, vas ököl (ahova köll), mert az ágyús meccs utáni nyilatkozatok – tőle magától és a csapat részéről is – arra vall, vagy inkább arról vall, hogy Conte jelenleg olyan, mint egy szar marketinges a cégen belül: nem tudja eladni a saját ötletét, még/már (oszd be) saját körön belül sem. És nem tudom ez rá nézve nagyobb kritika-e, vagy a játékosainkra nézve nagyobb blama. Igen, itt csak fokozatokról beszélhetünk, mert alapból mindkettő drámaian gáz, az is, ha egy elvileg keménytökű edző képtelen rávenni egy kisebb csoport fizetett alkalmazottat, hogy azt tegyék, amit követel, meg az is, ha egy halom zsoldos, jól fizetett elvileg profi képtelen követni, amit követelnek tőle.

A másik, hogy a csapat nyilvánvaló védekezésbeli hiányosságait rövid úton kiküszöbölje. Kárálhat egy halom szakértő a Chelsea védő-kríziséről, írhat száz meg egy szakértő, akár kiválóan arról, hogy ez mennyire nem Conténak való csapat, (az egyik legjobb helyzetleírást valaki már linkelte a blogon) de ha egyszer ez a helyzet, akkor ezzel kell kezdeni valamit, ami egy digó trénernek had ne okozzon már komoly fejfájást. Aláírt ide, mégha nem is teljesen erre szerződött, de azért ne tegyük már fel a kezünket, hogy háde’ écsanyám, én nem ilyen lovat akartam, ezt meg tossza meg a szomszéd tehene, engem nem érdekel, nem tudok mit kezdeni vele… mert a szezont most már így kell letolni, és azért közel sem olyan rossz védősor ez, mint amilyennek látszik.

Igen, egy picit mindannyian megtörtünk az Emirates-beli látogatás után, tán a csapat, és Conte maga is. Így ez a hétvége némileg nem csak arról fog szólni, hogy a Chelsea képes-e felállni a pofonból, hanem sokkal inkább egy comebackről, főleg arról, hogy lesz-e vagy nem-e. A jól indító Hull megfelelő matéria lehet ehhez, még idegenben is. Az első fordulókban gyorsan legyőzték némi meglepetésre a tavalyi lehengerlő formáját még mindig keresgélő bajnokot, majd győztek ott, ahogy Conténak nem ment – Walesben – azóta viszont egy szerény döntetlen a Burnley ellenében az egyetlen, amit fel tudnak mutatni, igaz, a United-Arsenal-Pool trió jelenleg nem az a hármasfogat, amit sokan fingatnak meg. Joséék ellen még kihúzták 0-1-gyel, az Arsenal és Kloppo ellen viszont már becsúszott 1-1 piros, ezekkel együtt pedig 9 kapott gól, és két súlyos vereség, amit nekünk nagyon jót tenne, ha mi mélyítenénk tovább, mint szakadékot.

Erre, ha Conte képes némi önbizalmat csapkodni a megtört csapatába, meg némi vért itatni velük, nem nagyon van jobb ellenfél – a Hull tipikusan az a csapat jelenleg, ami ízlik az Antonio féle 4-1-4-1-nek: nem szereti birtokolni a labdát, nem igazán tudja dominálni a meccset, nem nagyon szeret az ellenfél térfelén focikázni, és nem igazán kezelik jól, ha Ázár-szerű cselgépek futkároznak a kapujuk előterében. És ez egy relatív alkalmas mérkőzés lehet arra is, hogy az olasz megjutalmazhassa két remek védőjét a kiváló teljesítményeikért egy kellemes padozással, és nagyjából az Ápi-Luiz-JT-Alonso négyessel kifutni a Tigrisek ellen a KC-ben. Aztán ha 4-4-2 vagy 4-3-3 lesz a vége, én azért sem fogok haragszani, az Oscar-Kanté-Matics + Hazard-Costa-Will sorral én nem lennék elégedetlen.

Csak egyszer élünk, vagy, hogy a focira fordítsam a közhelyet, ez a szezon is csak egyszer játszható le. Hiszek a hatalmas erőben, ami ebben a csapatban benne van. Nincs kérdés, aki mer, az nyer, és ennyi. Vagy, megintcsak másképp: aki nyer, annak merni kell. Merjünk!

Én a magam részéről mindent meg fogok tenni a csapatért, már előre, a kezdőrúgásra már sörmámorban fogok úszni, és ha nem is minden idegszálammal a Chelseare fogok koncentrálni, időnként egy kellemes proszitot fogok mondani az egészségünkre. Hogy aztán, hazatérés után ismét felvételről nézhessem végig a meccset – remélhetőleg ezúttal győztest. Aztán, miután a tűnő boldogság – bizonyos kultúrkőrökben maligánok – magamra hagynak végleg, majd megvitathatjuk, hogy melyik hibáink bosszulták meg önmagukat ismét.

Kívánom azért, hogy nagyobb türelemmel tudjatok lenni a kedvencek iránt, és na akarjon mindenki nagyon csúnya és sötét ötletektől vezérelve kínhalált elkövetni tetszőleges számú játékoson, mert Conte és a csapat még mindig nem érti egymást. Ez az egész nem most romlott el, és bár magam is azt várom, hogy mielőbb megoldjuk a közös dolgainkat, az nem megy varázsütésre. Olyat csak Andersen tud. Nekünk meg csak Christensen van, ráadásul az sem itt.

 • Pingback: Mi hiányzik? | Zongoracipelő()

 • Rammschein

  Jó kis cikk lett, a legvégén meg jót nevettem. 🙂
  Abban igazad van, hogy a meccs után kb. elborult mindenkinek, de sztem ez a tavalyi szezon után nem meglepő, mert kb. mindenki attól tart vészesen, hogy megismétlődik…….

  A hétvégi meccset sajnos, vagy nem sajnos, de nem látom, mert ki-rándulok… de remélem Cont meg a csapat is, odab-sznak majd… de leginkább, most Contétól várom, hogy, mint ahogy írtad, végre megmutassa magát, miről híres…. 🙂

 • kasata91
  • Rammschein

   meh… nyilván a béna védelem előtte is közrejátszik ebben, DE Courtoisnál nincs is az meg, hogy irányítja tudja a védelmet, egyáltalán… olyat te nem látsz tőle, mint amit Cech ilyen téren produkált… oké, hogy ő a jövő (meddig?), de hiányzik az “öreg” (tolhatta volna még egy pár évet itt is, nyugodtan, mint ahogy Buffon is elég sokáig tolta) nekem akkor is . :/

  • ez kettős vetület, egyrészt mutatja, hogy ha lövésig jut az ellen (ami azért meglepően alacsony szám, mert ebben a 17-ben már benne van az Arse-Pool meccs is, és a hatmeccsesek közül egyedül Forster és Stekelenburg kapott kevesebb lövést), akkor már szarság van. Másrészt viszont, hiába, hogy jó helyzetből lőhet az ellenfél, TC majdhogynem tehetetlen – ez így furán hangzik, de ettől még igaz: ami kapura megy, jó arányban gól.

   Szinte minden kapuig elcsorgó labdát feljegyeznek kapuralövésként, és a WHU-Watford-Burnley-Swans ellen 7 kaput találó lövést jegyez a Whoscored, ebből 4 gólt nyeltünk be. Ehhez ha hozzávesszük a Pool elleni 5/2 és az Arsenal elleni 5/3-at, jön ki a fenti adat. Miközben igazán nagy védésre meg nem nagyon volt példa.

 • kasata91

  From the press conference :
  ⚫Regarding the corruption Conte says it is right the FA are asking to know all the information regarding the current cases.
  He tells the media conference it is important to know the real truth when talking about corruption allegations.
  ⚫Conte rules John Terry out of tomorrow’s game. Mikel is also out with a small muscular problem.
  ⚫Conte says it is never good when you lose two games but that in these two games he saw a lot of important things to work on.
  Conte says with great work and hard work, he and the players and the club together are trying to change the situation.
  ⚫ Conte says we must think about the present now rather than think about spending money in the future.
  ⚫ Conte says he and the players are using last season as an instrument to push them more to improvement.
  ⚫ Conte says his players who have been left out of the Spain international squad have an opportunity to work hard to get back there.
  ⚫ Conte says he likes clear communication and to talk to Roman Abramovich is interesting because he is very passionate about football.

  • Rammschein

   egyet nem értek… hogy a nyavajába jött fel a korrupció most? 😀
   Oké, hogy mondja ezeket, csak egy icipicit lássunk is már belőle. :))

 • myheartisblue

  Tammy-t meghívták az U21-es csapatba a masszív teljesítménye után! Csak így tovább!

  http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2016/09/maiden-england-u-21-call-up-for-abraham.html?extcmp=SOCIA_FB_ENG_ARTICLES

 • (itt ülök Pesten egy szálloda bárjában, mellettem egy sör, előttem a tv-ben az Eurosporton valami női, oké, ránézésre inkább csak jány meccs, Jordánia-Spanyolország. A 90. percben járunk, a panyolok épp kiütnek – a csapat hatodik gólját Pina szerzete. Ti láttatok már pinát gólt szerezni?? 😀 Made my day 🙂 )

  • myheartisblue

   Láttam, nem is akármilyet!

   • ez nem ér, ez fijju… hát most kezdjem el magyarázni? 😀

    • Endy919

     Öhö

  • Sir Idemitirjak

   Ugye tudod, hogy ők 14-16 évesek csak?

   • messze van a tv 😛

    • Sir Idemitirjak

     Mondjuk annyi sör után, hogy valaki képes legyen női focit nézni, nem lepődök meg.

  • Rammschein

   Az EB-n már nem is tudom valamelyik csapatban az egyik playának volt hasonló neve…. hát minden alkalommal nevettünk mikor képernyőre került szerencsétlen. 😀

 • Endy919

  A barack azt mondja , hogy Xelunk .

  • Sandic

   Obama?

  • myheartisblue

   B@ssza meg, mert ma nyerünk! Hazard, Diegoal, Moses

 • Sir Idemitirjak

  Remélem srácok tartják a jó szokást és látunk egy zseniális gólt a Hull ellen! (Lampard, Drogba)

 • myheartisblue

  https://www.premierleague.com/news/112317

  RLC és ALEX HUNTER párhuzam a FIFA17-ben? 😉

 • adam10

  Azért én ma egy enyhe rotációra számítok (reménykedek) a kezdőt illetően.
  TC
  Azpi – Cahill – DL – Alonso
  Kante
  Will – Oscar – Fabre – Hazard
  Diego

  Pedig Cahillnek mindenképp adnék pihenőt, még akár úgy is, hogy helyette Iva menjen CB-be. Sajnos Conte azt nyilatkozta, hogy Cahill játszani fog. Maticot nagyon szeretném a kispadon látni… De egy jó kis 4-2-4-nek is örülnék, ez esetben (számomra ez lenne az “álomkezdő” mára)
  TC
  Azpi – Cahill – DL – Alonso
  Kante – Fabre
  Will – Diego – Bats – Hazard

 • Sir Idemitirjak

  Kicsi Hazardra hivatalosan nincs kivásárlási záradékunk (szerdán valaki bedobta ezt az ötletet)

 • chels

  sziasztok, jegyvásárlásba kérnék segítséget, karácsonyig vagyok kint Angliában, úgyhogy addig elakarnék látogatni egy meccsre, a hivatalos honlapon (http://www.chelseafc.com/) azonban nem találom hol vehetném meg, lehet nagyon benézek valamit :S de csak az Everton elleni fordulig jelzi ki a meccseket és oda meg az azt megelőző meccsekre is mindenhova azt írja ki, hogy már minden jegy elkelt, ha pedig a buy ticket/ non member fülre megyek akkor meg nem is PL meccseket dob ki
  jó helyen keresgélek vagy meglehetne venni máshol is akár jobb áron?

  • babence

   azt hiszem valamelyik hivatalos magyar szurkolói oldal szokott segíteni az ilyesmiben, még keresgélj szerintem itt a neten és náluk kérdezd meg

  • hali, a szurkolói klub tud segíteni:
   http://chelseafc.hu/index.php?p=jegy_
   érdeklődj a fórumon a részletekért.

 • mohacsia

  Na, Iva pad!

 • Sir Idemitirjak

  Chelsea Courtois, Azpilicueta, Alonso, Cahill (c), David Luiz, Kante, Matic, Moses, Willian, Hazard, Diego Costa.

  Substitutes Begovic, Ivanovic, Chalobah, Fabregas, Oscar, Pedro, Batshuayi.

  • Sir Idemitirjak

   Matic helyett Oscar és azt mondanám na végre. Legalább Ivanovic nem gyilkolja az idegeim.

  • Blue One

   Egész sok a változás, ennek örülök. Azon gondolkoztam, hogy ez most 3-5-2 lesz-e, de arra jutottam, hogy nem.

   • Sir Idemitirjak

    Valószínűleg 4-2-3-1 vagy 4-2-4 és Hazard a csatár mögött azt csinál amit akar.

    • Blue One

     Először nem láttam Luiz nevét és azért gondoltam, illetve Conte a múltkori meccs végén átállt arra. Mondjuk most, hogy belegondolok Moses szerepe a furcsa. Mikor megláttam ezt a két nevet (+Willian) egyből a 2 fullback jutott eszembe. Ez esetben Hazardnak nem kéne ugye védekezni és akkor lehetne egy 3-5-2 Hazard-dal. És labda nélkül meg visszalépne a középpályára.

  • kasata91

   Alakulunk.

 • Blue One

  Mondjuk, hogy ezután a két meccs után Cahill a CSK az azért elég meleg.

 • Blue One

  Persze, hogy megfordítja a pool…

  • myheartisblue

   jött is a ticket! pfuh.. #milnermagic

  • kasata91

   Persze, hogy 1-0 nál nem mertem megfogadni, mert kapura lövésük sem volt

 • Blue One

  Rámegyek a linkre, tökre örülök működik. Időben kapcsol és a Hull szó is elhangzik. Majd kiderül, hogy rögbiről van szó és le is fagy az egyetlen angol AceStream a meccsre. Király.

  Valaki tud egy jó linket?

 • kasata91

  Spíler TVről megtudtam hogy Azpit nem zavarja, hogy most az számára ellenkező oldalon kell játszania, mert az elvárható egy szélső védőtől….

  • Blue One

   Így jár, aki azt a szart nézi… 🙁

 • Efra7

  3-4-2-1, védekezésben 5-2-2-1, valami ilyesminek néz ki most.

  • Sir Idemitirjak

   Éppen írni akartam, igaz Wilmos eléggé bevan huzódva Hazardhoz képest

 • Sir Idemitirjak

  Matic labdáinak még mindig szeme van

 • Blue One

  A mai Matic lelátó passzra 12 percet kellet várni.

  • myheartisblue

   DL szabadja sem volt jobb: laposan erobol a sorfalba…

   • Sir Idemitirjak

    Multkor kidobott egy videót a klub ahogy szabadrúgásokat gyakorolnak, az alapján DL,Willi és Fabre lesznek az opciók, szóval látunk idén még pár ilyet.

   • Blue One

    Pont arra gondoltam a szabadnál, hogy remélem Luiz lövi. A Willian szabadoknál nem lehet rosszabb, és nem is lett. Az első ember kifejeli verzió helyett legalább, most sorfal lett. Kell a változatosság.

 • WudigessBoi

  Próbálom keresni a jeleket, hogy miképp is lehetne ez jó valahogy, de eddig semmi.

  • kasata91

   Ha emberhez passzolnának néha az lehet sokat segítene

  • Blue One

   Ne csüggedj! Aki keres, az talál! 😀

  • Sir Idemitirjak

   Lehet velem van akkor a gond, de szerintem jó ez a felállás, igaz a srácok még nem teljesen értik.

   • Efra7

    Szerintem is, ebben legalább valami potenciál van. De ugye a pontatlanság…

   • WudigessBoi

    Addig oké, de Luizék még ezt az átmeneti korban lévő ősembert sem tudják tartani hátul, képtelenek vagyunk kihozni a labdát, a beadások pontatlanok, 1v1-eket rendre elbukjuk, nincs ötlet, mindenki kerüli a kezdeményezés felelősségét…

    • myheartisblue

     A vedkezes tenyleg gagyi. Pinyő latna ezeket a tolodasokat… a kozeppalya nem a legjobban segit a vedekezesben, akiknek igy csak az marad h elorevagjak a vilagtalanba.
     Hazardon 2-3 ember konstans es csak emberekbe ill. Maticeknak tud passzolni…kellene ebbe a fellasba Fabregas, aki kreatív labdakat adna a Hull vadvedelmebe…

   • kasata91

    A legnagyobb gond a felallassal, hogy Kanté irányít.

    • Efra7

     Még jó, hogy nem Matic 😀

    • Sir Idemitirjak

     Csatár mögötti embereké lenne ez a szerep, csak ugye nem akar eljutni oda a labda és a Willi-Hazard páros az akinek kulcs szerepe lenne, de nem mozognak a legjobban.

  • Blue One

   Matic, Willian, Cahill…

 • Blue One

  Willi is elővette az egyetlen “cselét”, jól van.

 • Efra7

  óh Willi…

 • kasata91

  Willi betli…hihetetlen

  • Sir Idemitirjak

   Pedig egy jó játékosnak ez ziccer.

   • Blue One

    De hisz ő jó… Legalábbis sokan ezt állítják.

    • Efra7

     Azért bőven nem vele vannak itt a legnagyobb gondok…

     • Blue One

      Azért mert nem kapunk közvetlenül miatta gólt attól még óriási bajok vannak vele.

  • myheartisblue

   Nem a legjobban volt lekeszitve az a labdat, nehez volt jol eltalalni.

   • Blue One

    Ez ugye most nem komoly?!

    • myheartisblue

     Komoly, eros volt, pattogott es ele ment egy utemmel.

  • Blue One

   Örülök, hogy észre veszi valaki. (Mondjuk ezt nem volt nehéz). Remélhetőleg egyszer mindenki számára világos lesz, mit -sem- ér Willian…

   • Akik nem csak a gólokban mérik az ő szummázott karrierjét, azoknak feltehetőleg nem.

 • Sir Idemitirjak

  Mondjuk nem ártana szólni Mosesnek és Alonsonak hogy huzzák szét az ellenfelet és onnan kerüljenek a védelem mögé, vagy nem tudom Conte milyen szerepet szánt nekik.

 • kasata91

  Álló háború lofasz mozgással.

 • Blue One

  Willian haszontalan szöglet. Nothing new.

  • Sandic

   Szerintem a Lion Rampant közössége hamarosan jelölni fog téged a No.1 Willian hater kategóriába. Díjátadó év végén.

   • Sir Idemitirjak

    Pedro stipi

    • kasata91

     Még stoppoljatok le párat, mert jelenleg így bőség zavara …

    • Blue One

     Matic valaki? Iva és Cahill is szabd még, siessetek.

     • Sandic

      Ennyi játékost vagy 5 nyár alatt tud csak pótolni a csapat…

    • myheartisblue

     Neeeeeeeeeee

   • Blue One

    Az a baj, hogy egyedüli induló leszek szerintem és ez viccen kívül nagyon szomorú.

   • No. 1 hater kategóriában is monopol.

  • Blue One

   A szabadrúgását most kivételesen a második ember fejelte ki!

   • Blue One

    A szögletet Mbokani kifejeli majd az ismételt Willi beadást is ő hatástalanítja…

    • Blue One

     A szabadrúgását ezúttal a kapus húzza le könnyű szerrel. Mi a baj vele?

 • Blue One

  Az a baj, hogy annyira szar a védelmünk, hogy Conte már lassan nem tud kit beállítani a védelem elé. Annyira a védekezésre koncentrálunk, hogy elől Costa egyedül marad a 4-5 védő gyűrűjében.

 • kasata91

  Ezt annyira szar nézni hogy már csak a kapott gól kell a szokásos chelseaélményhez

 • Blue One

  A falábú agyatlan Matic színezi. Bravó.

 • Sir Idemitirjak

  Matic utolsó emberként a védők elött sarokkal ront el egy ladba átvételt, EPIC

  • Blue One

   Rutinos. Így akarja palástolni, hogy normálisan se tudja.

 • kasata91

  Ez a Marcos Alonso kiköpött Antonio Banderas

  • Sandic

   A kinézete vagy a színészi játéka miatt?

   • kasata91

    Majd amikor zorro maszkban lesz megmondom

 • kasata91

  Ezek előbb rúgják szögletre a felszabadítást mint kifelé. És nekik van igazuk. Így kevésbé veszélyes.

 • Blue One

  MICHY, we need you!

  • kasata91

   Bármelyik poszton…

   • Sir Idemitirjak

    Lassan akár Begovic is…

 • myheartisblue

  3 sarga Maticnam iden…mar csak 2 es biztos kimarad

  • Blue One

   Long way to go. 🙁

   Costának meg egy…

 • Blue One

  Matic hahaha. Nem igaz, hogy ő a csapat tagja még mindig…

 • Endy919

  Zseniális dolog ez block gomb

  • Kit blokkoltál?

   • Endy919

    BlueOne

    • Én is gondolkodom már egy ideje, only-write ömlengés.

 • Endy919

  Szerintem amúgy nem játszunk olyan rosszul

  • WudigessBoi

   Végülis nem vagyunk 2-3 gólos hátrányban…

   • Endy919

    Nem olyan rossz a helyzet , mint pl a Pool ellen volt. Vannak látványos kombinációink, csak a kapu eőtt nincs szerencsénk.

    • kasata91

     Már amennyiben kék pólósnak passzolni szerencse kérdése.

   • myheartisblue

    Szerintem sem annyira rossz ez, csak pontatlanok vagyunk. Courtois jol ved,nem szabad golt kapni ha rugunk 1et rugunk tobbet is, csak elsonek kell megtenni h kinyiljon a Hull City vedelme.

 • Sir Idemitirjak

  Hazard és Mózi jó, illetve nem érzem az állandó mikor kapunk gólt érzést, javulás ez is

  • Persze hogy nem, 60%-ban miénk a labda és a Hull nem presszingel.

 • Endy919

  Szerintetek Mojszi már holnap munkanélküli lesz?

  • myheartisblue

   Majd 7főn, aztan mehet a valogatott elere ???

  • Sir Idemitirjak

   Remélem bíznak benne és kizúg a PLből végre a Sunival

 • Blue One

  Érthetetlen, hogy Willian-t miért nem szidja senki… Ugyanolyan szar, mint Matic vagy Iva. (vagy pedro vagy Cahil). Ezek közül az összes játékost szidják teljesen jogosan csak a brazil nem. VICC.

 • Endy919

  Ez amit játszunk 3-5-2 akar lenni ?

  • Sir Idemitirjak

   3-4-2-1

   • adam10

    Kanté van a jobb oldali szélső hátvéd posztján?

    • Sir Idemitirjak

     Moses, és Winger/Wingback

 • Endy919

  Ohhh Eden

  • Sir Idemitirjak

   Ma rá egy panasz sem lehet

   • Endy919

    Willi és Moses sem rosszak

    • Sir Idemitirjak

     Moses kimondottan tetszik, Williben nem nagyon érzem a veszélyt.

 • kasata91

  Cahill just Cahill

 • Komolyan átálltunk ismét 3-5-2-re Moses-szal a szélen? Conte nagyon próbálkozik.

 • Blue One

  Willain, Matic le és Michy és Fabre be. 11 a 11 ellen talán nyerhetünk.

 • WudigessBoi

  Miért toljuk ki folyton szélre, ha SOHA nem megy onnan emberhez a beadás?

  • Blue One

   Ki játszik a jobb szélen? Jah tudom…

 • Endy919

  Ma csak egy gond van . Nem lövünk kapura.

 • Endy919

  Jééééééééézus

  • WudigessBoi

   A francia Ramirest láthattuk érkezni.

   • Sir Idemitirjak

    Azért nem bedobás lett, ne túlózzunk!

  • Sir Idemitirjak

   Costa nem bepassza vagy Kante lövése volt a roszabb???

   • Efra7

    Egyértelmű Kanté lövése, akármilyen önző volt Costa, bement volna, de Kanté hogy csinálta… 😀

    • Sir Idemitirjak

     Csatárként kapu mindig az első, de Hazard teljesen üresen jött kihagyhatatlan helyzetben, mondjuk annyiban igaz hogy Costa legalább közel járt a kapuhoz.

 • Blue One

  Ezt nem hsizem el :@

 • Endy919

  Willliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 • Mi történt? Szétesett a steam.

  • Endy919

   Baszott nagy gólt vert Willi

  • Sir Idemitirjak

   Nekem is pont mikor lendült a láb… Visszajátszás legalább megvan és ez igen mutatós kis lövés volt.

  • Sandic

   Blue One kolléga kikapcsoltatta az élő közvetítést mérgében.

   • Pedig nála a méreg táplálja a meccsnézést.

 • kasata91

  Kifllian

 • Blue One

  Willian gól. Haha. Akkor ma clean sheet is lesz és Matic is úgy tesz, mintha tudna focizni 😀

 • WudigessBoi

  Kb. ugyanonnan ugyanoda:

  • Efra7

   Azért van még mit tanulnia Willinek 😀

  • Blue One

   Jajj ne, ne már.

 • Ricardo

  megy ez

 • WudigessBoi

  Bal felsőt se kell már pókhálózni…

  • Blue One

   Nah ő ugyanoda lőtte. 😀

  • Sir Idemitirjak

   Egész héten ezt gyakorolták a fiúk. 🙂

 • Blue One

  Costa

 • Sir Idemitirjak

  Jók vagyunk a második félidőben! Arsenal és pool meccs után fura ezt leírni.

 • kasata91

  Szerencse hogy Matic ilyen töketlen

  • Blue One

   Pedig mennyire jó lett volna ha ő lövi 😀

 • adam10

  Ez a Hull védelem, mintha csak rólunk mintázták volna őket…

  • Blue One

   A sebzett vadmacskák már csak ilyenek.

 • kasata91

  Mostmár még egy Cahilling is belefér

  • WudigessBoi

   Valami lesz. Alig volt zavar hátul, gondolom a hajrára tartogatják a srácok.

 • Sir Idemitirjak

  Cseréket ma sem kapkodjuk el, igaz jelenleg nincs rá égető szükség

  • Blue One

   Nem is lesz valószínűleg. 80 előtt aztán pláne nem.

 • adam10

  Kanté előrepassz hatékonysága azért vetekszik Mikelével 🙂

  • Blue One

   Naaaa.

  • Diegoal

   Zsenialis labdaszerzesben de jobb ha kapu ele nem kerul

   • adam10

    fénykorában Mikel is ilyen volt

 • Endy919

  Diego góljáról lemaradtam. Milyen volt?

  • adam10

   Willian 2.0

  • kasata91

   Costát Ctrl+c Crtl+v Willi helyére az első gólnál

 • Sir Idemitirjak

  Alonso beállt csatárnak? 😀

 • kasata91

  Alonso nagyon nem akarja azt az első gólt.

 • Endy919

  11es…

  • WudigessBoi

   Már Moses se kapott az első félidőben.

   • Diegoal

    Mondjuk az nem is volt az

    • WudigessBoi

     Szerintem megtaposták a lábát.

     • Diegoal

      Szerintem homoritott csak egy nagyot

  • Sir Idemitirjak

   Az volt, hiába ért labdát a védő, utána tett még egy mozdulatot amivel felrúgta Willt

  • kasata91

   Max egy párhuzamos dimenzióban.

 • adam10

  Costa stadinbú ki! 😀

  • Blue One

   Egy ideig most nem lesz labda 😀

 • Endy919

  Misi és Chalo beállhatnának most

 • Blue One

  Jön Pedro.

  • Sir Idemitirjak

   Méghozzá a szélre

 • Endy919

  Pedro…

  • Sir Idemitirjak

   Túl jó volt eddig ez a második félidő

   • Endy919

    Engem mondjuk Oscar jobban zavar , mint Pedro.

    • Sir Idemitirjak

     Elég komoly gond.

 • Endy919

  Jaj Bajusz … 😀

  • Sir Idemitirjak

   Ezt még Ramires is…

   • Endy919

    Ramires mindent

 • Endy919

  Chalo legalább kap egy pár percet , de Misi sajnálom , hogy jegelve van. Pedig nagyon jól kezdett

  • Efra7

   Jah, nem is értem. De legalább ne ilyen Pedrók kapnák a perceket helyette…

 • kasata91

  Csaló

 • Blue One

  Chabolah a 89. percben… Enjoy your time.

 • Endy919

  Azért Mbokanira is hamarább mondanám , hogy gorilla , mint ember.

  • kasata91

   Állandó tartozéka a bunkós bot meg a barlang.

  • Frenky54

   ..ha jól emlékszem azt mondták rá, h kongói, és ott a Virunga hegységben élnek hegyi gorillák. Kikérem a gorillák nevében az összehasonlítást, mert közöttük jóképű, kemény fickók találhatók, a kicsik meg egészen tündériek.

 • kasata91

  Szerintem határozottam jot tett hogy Alonsot hagyta Conte a baloson előre garázdálkodni.

  • Endy919

   Nekem tetszett a játéka , remélem a kezdőben ragad.

 • Blue One

  Tammy gól, gólpassz.

 • Rammschein

  Ha jól látom nyertünk 2:0-ra… valaki lenne oly kedves kicsit összefoglalni a meccset, meg hogy Conte mit akart vagy csinált? 🙂 Előre is köszi. 🙂

  • Blue One

   Egy felejthető meccsen nyertünk 2-0-ra. Labda nélkül ha jól láttam 3-an voltunk, védekezésnél meg mintha 5-en. A második félidőben jobban nyomtunk, nagyon egy oldalú volt akkor a találkozó.

   • Rammschein

    kösz… hát akkor végül is sokról nem maradtam le… kíváncsi vagyok mikor jön Conténak a következő próba… ez nem volt az akkor 🙂

    • Sir Idemitirjak

     Pool és Arsenal meccs után igazi felüdülés volt ez a második félidő, ha van időd azt nyugodtan visszanézheted.

     • Rammschein

      majd vmi összefoglalóból esetleg 😀

 • Sir Idemitirjak

  Elképzelés (kép)
  hiba 1: A szélsők nem tiporták eléggé a vonalat
  hiba 2: Willi és Hazard néha nem épp a legjobban mozgott ebben a szerepben
  hiba 3: Matic
  Szumma: Jó felállás, néha biztató játék és a védelem sem volt állandó idegeskedésre ok. (igaz ez lehet a Hull érdeme)
  https://uploads.disquscdn.com/images/aefd86174a8300bbe9ea3df8a3ec879b4c42f00a02a33a3b5dff9016b0f71c03.jpg

 • Endy919

  Abraham ma is beköszönt 🙂

  • myheartisblue

   Az ég meg Kék!

 • myheartisblue
 • Blue One

  COSTA :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 • Blue One
 • Chelsea4Ever