Négy-null

1023-chelsea-manchesterunited1A meccshír munkacíme egy fokkal kreatívabb volt a véglegesnél, de aztán úgy voltam vele, minek cizelláljam, jó ez így, arcba. Egy közel sem érzelemmentes mérkőzést (Harding tragikus halálának huszadik évfordulója, José Mourinho visszatérése MU-menedzserként) sikerült megnyernünk, méghozzá nem is akárhogy. Az internet felrobbant, a mémgyárak alig győzték a túlórát, mi meg boldogan és vigyorogva ízlelgetjük az egészet. Meccshír alább.

Kedvező előjelekkel várhattuk a derbit – több szempontból is. Egyrészt utoljára a Clattenburg-féle Unitedtől kaptunk ki négy évvel ezelőtt, ami elég nagy szó még úgy is, hogy a Sir visszavonulása óta a Vörös Ördögök gyakorta vergődnek partra vetett hal módjára (hogy mennyire nagy idő, azt jól jelzi, hogy az öt góllövőből három már eligazolt, egy eligazolt, majd visszaigazolt, egy pedig átigazolt). Másrészt a Leicester leverése óta volt bő egy hetünk felkészülni az ellenfélből, míg Mourinho csapata a héten már harmadik meccsét játszotta, vagyis mi voltunk a pihentebbek. Harmadrészt úgy tűnt, az Arsenal elleni gyomrost Conte remekül kezelte: ajvékolás, bűnbakképzés és pánikolás helyett belenyúlt a csapatba, szerkezetet váltott és remekül felkészítette az övéit a folytatásra mentálisan éppúgy, mint taktikailag.

Taktika. Aminek korábban a portugállal kárvallottjai voltunk, annak most ellene épp haszonélvezői lettünk. Tudniillik csapata és ellenfele SWOT-analízisét Conte remekül rakta össze és demonstráltatta a srácokkal a pályán a gyakorlatban is, míg José hozta az előzetesen várt zavart útkeresőt. Ezt a csatát az olasz nagyon megnyerte, ami persze várható volt, viszont azt is hozzá kell tenni, hogy még csak pár hete váltottunk át a jelenleg (nagyon is jól) működő szisztémára, ráadásul menedzserünk ezt a formaruhát a kezdő tizenegy emberre szabta (vagyis Mourinho tudhatta, kikkel és mit tervezünk).

Már az első percben meghálálta, hogy José a csapathoz csábította
Már az első percben meghálálta, hogy José a csapathoz csábította

Persze könnyen nagy a pofám egy harmincadik másodpercben megszerzett vezetés után, elvégre egy ilyen kataklizma minden előzetes tervet és várakozást megborít. Zenzo kolléga a napokban írt egy merengőt a hatodik évfordulónkról, termékeny múltunkból a külső-belső kontrollról született irományomat idézném meg, pontosabban a kvintesszenciáját, miszerint nem mindegy, hogy valaki külső vagy belső erőktől-hatásoktól teszi-e függővé saját magát, helyzetét, lehetőségeit. Vagyis egy ilyen gyomrosra nem muszáj egyféleképp reagálni. A MU becsületére legyen mondva, a gól utáni középkezdésből rögtön nekünk estek és voltak is aggasztó jelek: egyrészt nagyon beszorultunk, másrészt összejöttek olyan, számunkra előnytelen párharcok, mint Azpilicueta-Ibrahimovic, vagy Cahill-Rashford.

Szerencsére ezekből nem lett baj, majd mire kimondtam volna magamban, hogy ez a gól lehet, hogy nekünk tett rosszat, szép lassan átnyomultunk csapatostul a manchesteriek térfelére. Az idei Chelsea-re amúgy is jellemző, hogy él és virul előnyben, szóval nem lett volna jó erre pont a MU ellen rácáfolni. A második találatunk ugyan nem kidolgozott akcióból született, viszont ekkor már mi játszottunk fölényben, s kényszerítettük hibára az ellenfelet (itt leginkább a játékot talán még nem teljesen épen vállaló Smallingot). Valahol biztos szükségszerű Conte kezei alatti csapatoknál, hogy a kispadhoz közelebbi oldal jobban csipkedi magát, de akkor is lenyűgöző volt a teljes jobbszél elszántsága és munkamorálja: Azpi gyakorlatilag átjátszhatatlan volt, Moses és Pedro pedig labdaszerzésben jeleskedett a pálya közepén. Mindhármukon érződött, hogy egészséges harcossággal, valamint minden idegszálukkal a győzelemre törnek – szurkoló pedig ennél többet nem kívánhat egy ilyen rangadón.

Egyértelműen mi voltunk a jobb csapat, ami nem volt szükségszerű, elvégre nem egyszer játszottunk alárendelt szerepet ebben a leosztásban még úgyis, hogy ki nem kaptunk. Kicsit több koncentrációval vagy szerencsével akár több is lehetett volna a difi kettőnél a félidő végére, de azt se vegyük el, hogy a sokszor érthetetlenül fújó Atkinson bizony megkönyörült a Fellainit térden tipró David Luizon. Nyilván csapás lett volna az emberhátrány (pláne a végre összeálló védelmünknek), de a rendszer működött, mindössze apróbb kihagyások okoztak bosszúságot.

Az előnyt a második félidőben is magabiztosan őriztük, mesterterv híján a United – elsősorban Herrera révén – távoli lövésekkel próbálkozott. Itt jegyezném meg, hogy Courtois remek napot fogott ki, még ez a karakter nélküli és a meccs jó részében hitehagyott csapat is lőhetett volna egyet-kettőt, ha ő nincs a helyén. Ahhoz képest, hogy néhány hete még a béka segge alatt lévő védési hatékonyságán szörnyülködtünk, mostanában nem lehet már rá panasz. A hajmeresztő egyéni hibák elmaradozása és az üdítően működőképes 3-4-3 belőle is a jobbik énjét hozta elő: ha felkeményített védelmünkön átjutna pár kósza lövés vagy fejes, Tibó kaszáspókot idéző végtagjai valamelyikével hárít. Zsinórban hét gólnélküli félidőnél járunk, ez pedig egyre inkább a belga óriás érdeme is.

Egy bravúr a sok közül
Egy bravúr a sok közül

Sokat javult az utóbbi hetekben a szezon elején kíméletlenül kutyázott Matics is. Temérdek eladott labdája és egyéb hiányosságai ellenére Conte bízott benne, s bizony huszonegyesünk egyre inkább illik a rendszerbe. Hazard-nak adott pazar gólpassza a statisztikák szerint már a negyedik volt az idei bajnokságban. Három-nullnál végleg eldőlt a meccs, de ha már így ment a csapatnak, Kanté még vert egyet, hogy ne csak sima, hanem mosolygós legyen a vége. Golyó gólja különösen annak tükrében menő, hogy láttuk, hogy érezte a kaput a Leicester ellen.

De ez egy olyan nap volt, amikor adott a gép minden Kéknek. Hárman is első bajnoki góljukat lőtték idén, s a gólzáporos győzelemnek hála már mi vagyunk a legelőrébb a 19 pontos csapatok közül. Három kör alatt hetet hozunk a Cityn, s ott vagyunk megint az élbolyban. Kiütöttük a Unitedet. Azt a Unitedet, amelyik öt éve pont ugyanezen a napon kapitulált odahaza a City ellen (1:6), szóval október 23-a már-már gyásznap arrafelé. Fricska volt ez Mourinhonak, aki testközelből láthatta, van élet utána is, s fricska volt ez a Vörös Ördögöknek is, akiket továbbra is nagyon jó érzés leverni.

Kicsi a rakás
Kicsi a rakás

A rangadókon eddig leszerepelő Conte most megmutatta, hogy már ezt a tételt is revideálni kell, elvégre ez volt az idei idény talán leghangosabb győzelme. Néggyel nyerni egy rangadón komoly fegyvertény, az pedig már csak hab a tortán, hogy top6 helyett most pár hétig top5-tel számolunk (még ha a MU továbbra is a liga egyik legerősebb csapatának tekintendő is). A nyitófordulóban tavalyról tíz megörökölt játékossal kezdő olasz nem csak egy jól sikerült szerkezetváltást vezényelt le pár hét alatt, hanem integrált Kanté mellett további három olyan játékost is, akik újak tavalyhoz képest. Három meccs, kilenc pont, 9:0-s gólkülönbség – a hónap menedzsere címet gyakorlatilag már most oda lehetne adni neki.

Persze fontos a földön maradni, ahhoz, hogy ennyire közel legyen a listavezető, kellett a többiek botlása-botladozása is. A bajnokság negyedénél mindenesetre bőven van ok az optimizmusra, de a három sima, három fordított sormintát nem lenne szabad folytatni. Szerdán – feltehetőleg könnyített páncélzattal – a magára találó West Hamhez megyünk ligakupázni hétvégén pedig a szintén jó szériát futó Southamptonnál leszünk vendégségben, azt tehát nem mondhatjuk, hogy könnyű lesz a folytatás, de az biztos, hogy epedve várjuk. Továbbra is Blue Is The Colour!

 • Pingback: Négy-null | Zongoracipelő()

 • kasata91
 • Sirappa

  Ahoj. Egy kicsit eltűnve bár, de élek még:)
  Gratulálok a 6. születésnaphoz (így utólag).
  És bár egy kicsit külső íven, de azért úgy érzem, hogy csendestársként csatlakoztam ehhez a kiváló,apró közösséghez. És nem bánom, hogy nem nőtte ki magát a dolog, mint egy “jó” Arsenal közösség (amit a mai napig nem értek).

  JÓ ideje nem láttam meccset (kicsit kaotikus az életem), de a tegnapit lehet előkerítem és megnézem. Fostam, hogy mi lesz, de amikor megláttam az eredményt ,vigyorogtam.

  Kérdés, aki látta a meccset: Jól fogadták Mourinhot? Volt taps és öröm, mint ahogy Czechnél? (Bár a kettő talán nem ugyanaz).

  • Tencsi1201

   Ha jól hallottam volt némi “You’re not special anymore”, de nem vitték túlzásba, ennyi belefért, mégiscsak egy MU kispadjára ült le 😀

   • kasata91

    Nekem a kedvencem volt amikor 4-0 nál zúgott a “José Mourinho, José Mourinho” 😀

   • Ez sztem semmi extra, kis fricska, amúgy tuni kell, hogy ez nem újkeletű rigmus, már 2009-ben kapta ezt más csapatoktól, tehát nem most a CFC supporterek találták ki, de ideillet eléggé.

   • CHELSEA

    Volt a sacked in the morning is elvileg 😀

  • myheartisblue

   Jó hogy azért bejelentkeztél, kaotikus időszakok mindig vannak! #keep´fightin

   Ha valami ezt a meccset okvetlen töltsd le! Láttam végig, tűrhető szurkolói skandál, de amit Mou leművelt Conte-val és a mérkőzés utáni nyilatkozataival, az még nekem Mou-tisztelőnek is sértette az erős határokat.

   • Senki nem erősítette meg, hogy a szóváltáskor mi hangzott el, kizárolag olasz szennylapok hozták le és azt vette át a szenny brit sajtó. Olvass BBC-t és Sky-t és meglátod, hogy sehol nem állítják ezt.

    • babence

     De még ha igaz is, azért ezt a mentalitást láttuk már tőle nálunk is korábban:
     “And that is exactly how Mourinho wants it: for in victory, it must be about his team; and in defeat it must be about his words.”
     Aztán hogy ez jó-e vagy rossz, azt mindenki döntse el magának. Az tény, hogy kb mindenki erről beszél, nem arról, hogy 4-0 és ez mennyire gáz az egész United keretnek.

     • Fereertes ne essek, tabol alljon tolem, hogy Joset vedjem, csak azt mondom, ne vegyuk kp-nek, amit leirnak a firkaszok.

      • CHELSEA

       Mivel Conte is reagált rá, így ezt mondta illetve van feliratozott videó is.

       • Conte azert reagalt ra, mert a riporter megkerdezte istenem:D ez mitol bizonyitja, h valoban ez hangzott el?

        • CHELSEA

         Mert ha nem ezt mondta volna, akkor megkérdezte volna, hogy miről beszél…

    • Tencsi1201

     Ha készpénznek nem is vehetjük, azért én nem lennék meglepődve, ha tényleg ezt mondta volna José Conténak.

     • kasata91

      Főleg hogy Conte nyilatkozatban erre reagált. Aligha légből kapott dolog, hogy ezt mondta.

     • CHELSEA

      Ezt mondta, de kár ezen lovagolni. Lehet, hogy direkt csinálta ezt is, mert ahogy látszik nem a 4-0-ról beszélnek az emberek, hanem, hogy mit súgott a fülébe. Beszéljen inkább mindenki a meccsről.

  • CHELSEA

   Nem volt semmi. Se pro, se kontra. Meccs közben 4-0-nál éltették kicsit gúnyosan:D Ennyi.

   Mondjuk én annak örülnék ha kicsit többen lennék itt, mert úgy érzem picit kevesen vagyunk, de olyanok ne legyünk, mint az arsenal, bármilyenek is legyenek.

 • adam10

  Nagyon kíváncsi vagyok, hogy szerdán a West Ham ellen milyen felállásban / hadrendben megyünk neki a csapatnak. Nem is igazán az érdekel, hogy A vagy B csapat lesz, hanem, hogy ha B, akkor őket is ráengedi-e a 3-4-3-ra (vagy a 3-4-3-at engedi rájuk?). Kíváncsi lennék, hogy Aina, RLC, Chalobah mennyire tudna helytállni, feltételezem – fix posztok híján – velük azért kevésbé gyakoroltatta be a posztonkénti feladatokat.
  Mindenesetre úgy tűnik, hogy az Emirates zakó egyelőre több jót tett a csapattal, mint rosszat, főleg, hogy az ellenfelek eredményei után az a 0-3 nem okozott pontkülönbséget egyik üldözöttünkkel szemben sem.
  Szép eredmény ez a 3 meccs / 3 győzelem / 9-0, de sajnos fellélegezni nem lesz időnk, mert most szvsz december 3-ig még húzós időszakunk lesz.
  West Ham (a)
  Soton (a)
  Everton (h)
  Boro (a)
  Spurs (h)
  EFL meccs, ha továbbjutunk
  City (a)
  Ha az 5 bajnoki után is top3-4 leszünk (mondjuk egy optimista 10 megszerzett ponttal) akkor jó előjelekkel fordulhatunk egy könnyebb ellenfelekkel teli, de zsúfolt decemberi időszakra, hogy aztán január 4-én a Spurshoz menjünk. Nekem ezzel a meccsel kapcsolatban nagyon rossz gondolataim vannak, de reméljük simázni megyünk a Wembleybe…

  • sztem B csapat biztosan nem lesz, de 2-3 csereszavatos ember kezd inkább. (Costa-Batsu, Chalo-Kante/Matic, Cesc-Matic, Willian/Pedro, Willian-Hazard, Aina-Moses) gyakorolni kell ezt a 343 azást, és nekünk dömping sincs, így nem hiszem, hogy nagyon pihentet.

   • CHELSEA

    Szerintem se nagyon fog. Talán Willit berakja az egyik szélre, de egyébként sok változtatást nem várok.

  • Balázs Kozó

   Szívesen adunk tavasszal is egy ilyen lendületet.. 😀

   • myheartisblue

    Hát annyi sérülttel, mint amennyi Nektek tavasszal lesz kétlem! 😀

  • CHELSEA

   Ne legyenek rossz gondolataid egyik meccsel sem. 🙂

   Nem fog változtatni a hadrenden szerintem és a személyzeten se nagyon. Előbbin nem is kell, utóbbinál esetleg célszerű lehet, vagy ha mást nem frissíteni a meccs közben. Én abszolút bizakodó vagyok a látottak alapján, remélem sokáig marad a jó forma. A hazai meccseinket hoznunk kell, a Borot is csapni kéne idegenben és a Soton ellen is jó lenne egy jó eredmény. Kár számolgatni, értelme nem sok. Csak a mi meccsünkre koncentráljunk, abból is csak a következőre.

   Egyébként elég hátborzongató, hogy mi lenne akkor ha mondjuk a Swansea ellen az az eredmény születik, aminek kellett volna, akkor most Top of the league. Azt hittem lesz még egy meccs, amit hozzászámolhatok, de azt a 2 rangadó zakót azt inkább hagyom.

   A zsúfolt időszak miatt nem kell aggódni, mert másnak is ilyen lesz, ha nem rosszabb. Pár csapatnak még BL is lesz, Conte meg szépen rendbe rakta a csapatot fizikailag, azzal nem lesz gond.

 • Wudi, valami gyozelmi zenet betehtnel a cikkbe 🙂

 • myheartisblue
  • kasata91

   Jó. Most jött el az idő arra amit már tegnap óta fontolgatok. Letöltöm FullHD-ban a meccset magányos téli estékre. 😀 😀

 • kasata91

  Csak én látom bele mindenbe, vagy tényleg az egész világ a MU-val trollkodik? (kép) #karma
  https://uploads.disquscdn.com/images/019031b987a3648db078809c5056fc913977077816c51e73899305aba431a5ce.jpg

 • CHELSEA

  Ha még nem lenne hab a tortán (ha már szülinapoztunk a közelmúltban :), akkor most lesz!

  https://uploads.disquscdn.com/images/0eba32b29ad6a0cba9382aa220a61d374f2caba236ec1d37eebbc13d0649505e.png

 • CHELSEA
 • CHELSEA

  Zouma összehozott egy tizit, amit a kapus kivédett, de a kipattanót belőtték. Ezzel a góllal vezet a Derby.

 • Petikee Sipos

  átmentem a stretfordra elolvasni a meccshírt, óh bár ne tettem volna. Nálunk costától kezdve Luizon át Chalobahig mindenki tahó balfasz meg csúnya is. Arról nem esik szó, h eléggé lejátszotta a Chelsea a pályáról a teheneket, de arról sem, h a Fella Pogba Ibra hegyitrollhármas is több sárgát érdemelt volna összesen mint 1…

  • en meg a meccsnapon felmentem es akkor meg semmi chelsea ocsarlast nem lattam, inkabb Josezas ment, meg a jatekosaik szapulasa es persze Rooney visszakovetelese.

   • Petikee Sipos

    mintha rooneynak menne a játék ezt úgy követelik odaát:) a britannián volt egy rooney karrierjét összefoglaló cikk, amiben a rooney jelenség unitedre gyakorolt hatását boncolgatta a szerző. roppant érdekes iromány volt.
    Nem rooney hiányzik abból az unitedből, hanem a játékuk karaktere veszett el. pontosan olyan a helyzetük játékképet illetően mint nekünk tavaly.
    és ez az amiért nagyon örülök Conténak, mert legalább kialakulóban van a csapat arca, játékstílusa

  • emazohun

   Nem kell ezt a bejegyzést komolyan venni
   Jó adag irónia van benne szerintem

  • Tornando Ferres

   Szerintem túltolod. Semmi baj nincs azzal a cikkel, én jót mosolyogtam rajta. 🙂 És Luizt én is kiszórtam volna az első játékrészben.

 • Mindig olvasom Pat Nevin cikkeit, azon kevesek egyike, aki exfocistakent ertelmesen fogalmaz es 3-nal tovabb lat. Ez most kulonosen jo, akit erdekel:

  http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2016/10/pat-nevin-united-as-one.html

 • Endy919
 • Endy919
  • Endy919

   :)))))

 • CHELSEA

  Holnap lesznek változások a csapatban és Conte kész harcba küldeni a fiatalokat is. Ti amo, Antonio!

 • myheartisblue
 • myheartisblue
  • Sir Idemitirjak

   Ezt már nyáron is lehozták csak ugye a Barcelonának nem kellett, érthető módon.

 • Endy919

  Ti milyen kezdőt vártok ? Nekem ez a tippem : Bego -DL,JT,Iva-Alonso,Chalo,Kanté(nagyon talán Mikel),Aina-Oscar,Misi,Willi

  • kormolar

   Matic tuti kezdő… 😀

  • Endy919

   Egészen közel jártam az igazsághoz 🙂

 • CHELSEA
 • CHELSEA

  Costa ha kapna sárgát, akkor az beleszámítana a PL-be? Lassan valamikor meg kéne húzni, hogy szándékosan eltiltatja magát, mert a csirkék ellen is szükség lesz rá az azt követő idegenbeli city meccsről nem is beszélve. A múltkori csirke meccs elég parázs volt, lehet, hogy lesz folytatása., szóval nem kéne kockáztatni….A mi szurkolóink biztosan emlékeztetni fogják az ellenfelet és a szurkolókat arra a bizonyos fantasztikus meccsre! 😀

  Costa mostani viselkedését látva mennyire lenne átlátszó ha kapna egy lapot a hülyeségért? Most már huzamosabb ideje rá sem lehet ismerni, semmi hiszti, keménykedés stb. Csak a gólok maradtak. 😀

  • Sir Idemitirjak

   Azért meccsenként 2-3szor most is látni rajta, hogy embert ölne, de a balhékat hanyagolja szerencsére.
   Beleszámítana az is a sárgák közé és akkor a következő meccset kéne kihagynia. Nem nehéz összeszedni egy sárgát, sima hátulról mezhúzás, vagy kezezés, ahhoz hogy eltiltást kapjon nagyon amatőr dolgot kell csinálnia. (ugye Real???) https://www.youtube.com/watch?v=WDsgC9NEwCI

   • CHELSEA

    Az eltiltatás az az 1 meccset jelentette. Emlékszem erre e jelenetre elég amatőr volt… Egyébként én nem is emlékszem arra, hogy Costában ennyire felment volna benne a pumpa.

 • CHELSEA

  Akiket szeretnék ma mindenképpen a kezdőben látni: JT, MICHY, Chabolah, Fabre

 • kasata91
  • Sokkal jobb mint a nyitóepizód.

   • kasata91

    Max sokkoló volt, de jó tényleg nem.
    Nekem 1 mozdulaton múlt, hogy nem záró epizód lett.

    • Még sokkolónak sem mondanám, snittre lemásolták a képregényt.
     De amúgy én már sokadszorra érzem az ilyen nagyon dráma beharangozásoknál, hogy a készítők egyszerűen utálják a nézőket.

     • kasata91

      Én pont hogy azt láttam hogy most nem tolták túl a reklamot, (mondjuk nem is tudták volna mert minden képkocka spoiler lett volna hogy ki nem hal meg) Ami miatt mindenki rá volt jattanva az az előző évad befejezési pontja.
      Az lehetett a taktika hogy egy olyan brutális (már már undorito) első részt raknak össze hogy az legyen a reklám és mindenki beszéljen róla.
      Persze ezzel csak laikusra tudnak hatni.
      Ha valaki ismeri a képregényt mint te nyilván máshogy jön le.

      • Sir Idemitirjak

       7 rész alibi (max 2 jó résszel) és a félévad záró jó rész, mint mindig.

      • Itt a reklám és a hype pont az előző évad epic lezárása miatt volt, de ezekkel a drámai lezárásokkal már vagy 4 éve röhögik ki a nézőt. Most is szinte biztos volt, hogy semmi merészet nem mernek meghúzni. SPOILER, de kinyírtak egy olyan tagot (itt már tényleg spoiler), akiről 3 emlékezetes momentum nem jut az eszedbe, meg egy olyat, akit a képregény már elspoilerezett, Lassan már a Walking Dead védjegyei lesznek a totálisan szellem és jellemmentes helyzetkihasználások.

   • Endy919

    Valami jó sorozatot ajánlat esetleg ? 🙂
    Múltkor a Hannibál nagyon bejött (kivéve a harmadik évad).

    • American Crime Story. Zseniális színészi játék, történetvezetés és kiváló bűnesetet feldolgozó sorozat is, szinte végig pörög. Még csak az első évad jött ki, amelyik O.J bűnesetét dolgozza fel.

     • Endy919

      Köszi , bele is kezdek a meccs után.

     • Endy919

      Beszippantott.Köszi.

    • Sir Idemitirjak

     Szereted az elborult hülyeségeket akkor Preacher, nekem tetszett! (egyedül a pap szála ami kicsit unalmas volt)

     • Endy919

      Miről szól ? Lusta vagyok keresni 😀

      • Sir Idemitirjak

       Kapaszkodj: Egy kisvárosi papot aki régen bérgyilkos volt megszáll valami az űrből aki így képes rábírni másokat cselekvésre, mellé jön egy több száz éves vámpír, a volt párja a gyilkolásban, két angyal a “szellem” miatt és egy hitetlen város tele degenerálttal. (az egyiknek egy segg van a száján)

       • Endy919

        Dzsííízösz. egy esélyt mindenesetre kap 😀

        • Sir Idemitirjak

         Ha tetszik úgy nézd, hogy az alap képregényben ez benne sincs csak említésekként, az igazi cselekmény csak a második évadban kezdődik! 😀

        • Sir Idemitirjak

         Meg lemaradt van egy múltban játszódó vadnyugati bosszúszál ami a végén kapcsolódik a jelenben játszódóhoz.

         • Endy919

          Meggyőztél.

          • Igen? Az enyémben meg egy smiley-polip van, aki előbb felrobbantja a holdat, aztán beáll tanárnak. Na?

          • Sir Idemitirjak

           Ez nem verseny! (de nyertem! 😀 )

          • De az enyémben rengeteg szeretet van, naaa?

          • Sir Idemitirjak

           Nem akarok válaszolni, mert sajnos minden nyomós érvem nem kicsi spoiler lenne 🙁 Amúgy a többek közt ajánlásodra megnézett Ash vs Evil deadet imádtad neked is ajánlom. Kicsit Cohenes elborult és beteg helyzetekkel megfűszerezett, cserében kevésbé “idióta” poénokkal

       • Endy919

        Kérem vissza az egy órámat , amit az első rész elvett az életemből !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        • Sir Idemitirjak

         Hahaha, kiváncsi voltam a véleményedre 😀 (amúgy nekem tényleg bejött)

         • Endy919

          Vannak kib*szott beteg filmek , amik bejönnek nekem , de nekem ennek a sorozatnak a lényege nagyon nem jött át . Nagyon untam 🙁

      • Animét lehet ajánlani? Mert akkor Assassination Classroom. Az egyik legzseniálisabb vígjáték-dráma, amit készítettek a kétezres években eddig.

       • Endy919

        Lesz itt mit nézni :)))

        • Történetben ez sem sokkal kevésbé faszság, mint a papos, sőt a nyugati embernek kicsit visszás lehet, de ennek is nagyon megéri egy esélyt adni.

         • Endy919

          Anime . Tehát ez benne van a pakliban 🙂

  • CHELSEA

   :DDDDDD

 • CHELSEA

  #Chelsea XI v West Ham – Begovic, Luiz, Terry, Cahill, Azpilicueta, Kante, Chalobah, Aina, Willian, Batshuayi, Oscar

  Így teljesüljön minden kívánságom! 😀

  • kasata91

   RLC …Amúgy jó kis kezdő.

   • CHELSEA

    Kezdem azt gondolni, hogy valami probléma van vele. Még az elején járunk, de Conte úgy néz ki, hogy tényleg bízik a fiatalokban, ami FANTASZTIKUS. RLC azt hittem a szerelme lesz, de eddig mellőzi és biztos nem ok nélkül. Lehet, hogy nem annyira teszi magát oda edzésen.

    • kasata91

     Sajnos én is ettől tartok. Ezért remélem mindig hogy játszik és bizonyít.

  • se RLC se Cesc.. amugy jo, de basssszki….

   • babence

    Cesc még sérült, a phisioroom szerint november 5 körül térhet vissza

 • CHELSEA

  Érdekes nézni, hogy mi történik Mou-val. A közelmúlt statisztikái nem a régiek, és a mu-nál már az első (nem, hogy évben, hanem) hónapokban csinál olyanokat, amiket a több évnyi ottlét után szokott csinálni… Miki-t eléggé mellőzi Shaw-al is összebalhézott elvileg, Schweini-t 1. napján kvázi kirúgta, szóval vannak ott érdekes dolgok. Ha pedig ha nem jönnek az eredmények, akkor az lesz, mint nálunk: növekvő feszültség, zengő öltöző stb.

 • vki tud ertelems streamet? en egyelore semmi hasznalhatot nem talaltam.

 • Stonci81

  működő stream? közben találtam 🙂

 • Gabor1092

  azt hittem Kanté most is megoldja 😀

 • Endy919

  Na , akkor gyors választ kérek 🙂

 • Endy919

  Aina bal oladlt játszik ? :O

 • eddig kva jo 😀

  • Endy919

   Rangadók továbbra sem mennek. Nem baj , legalább a kicsik ellen jók vagyunk :))))

 • kasata91

  Valamelyik játékos azt nyilatkozta, hogy ki kell használni hogy ez az új stadion nem olyan pokoli hangulatú. Hát a TV-ből nem ez jön át… eléggé hangosak a hazaiak

 • lamps8

  Ainanak szegények még nem volt jó érintése

  • Endy919

   Másnak sem nagyon.

   • lamps8

    a willian oscar duó valami vicc

 • Endy919

  úúúú Chalo

  • WudigessBoi

   Bátor lövés volt.

 • Gabor1092

  Milyen lazában nyomja ma Conte az öltözködését tekintve 😀

  • WudigessBoi

   Gondolom vasárnap kiszakadt az öltönygatyája.

 • lamps8

  Oscar ma is jó, csak hogy nosztalgiázzatok

  • Endy919

   Rég nem láttuk. Hiányzott a drága :))

   • Sir Idemitirjak

    Szívemből szoltál <3

 • Endy919

  Nálam eddig DL hibátaln. Megkomolyodott volna?

 • Endy919

  Kantééééé . Ezt miért nem lőtted el?

 • kasata91

  Mondja valaki, hogy nem vagyunk gólveszélyesek…csak az a baj, hogy hátul.

 • Sir Idemitirjak

  Iszogatás közben elvesztem az időben, hogy kaptuk a gólt?

  • Endy919

   Beadás-Fejes-Gól.

   • Sir Idemitirjak

    Melyik szél és ki mellől?

    • Endy919

     Jobb oldalról jött . De azt nem mondom meg , hogy ki mellől , mert akkor csak fél szemmel néztem.

     • Sir Idemitirjak

      okés, köszi

     • Efra7

      Terry mellől fejelt

      • Sir Idemitirjak

       Az mondjuk gáz, nála talán Iva és Zouma fejel csak jobban hátul.

 • lamps8

  Oscartól nem várhatunk többet (bár ekkora tökvakarást hazardtől sem látni azon a poszton) , Ainanak elnézzük, de hogy Azpi ennyire nem érzi a wingback posztot, meglep.

  • Sir Idemitirjak

   3 éve az a dolga hogy maradjon hátul és védekezzen Hazard helyett is, nincs hozzá szokva hogy jobbon van és támadnia is kell

   • lamps8

    ezt most remélem irónia volt.

    • Nem Hazard helyett, hanem Fabregas helyett, de tény, hogy ő nem szélső támadó, hanem inkább btb, atm. Kb. Di Matteo óta nem játszott a szélen on porpuse.

     • Sir Idemitirjak

      Én Azpiról beszéltem 🙂

      • Ja bocs, én róla egyből Oszira asszociáltam 😀

    • Sir Idemitirjak

     Miért lenne az? 3 éve limited full hacl balon, vagy KH, ezekután nem kell meglepődni ha nem érzi a jobb Wingbacket

 • kasata91

  Matic kiesése, hogy megbolondította a csapatot 😀

 • Endy919

  Abban volt erő.

  • kasata91

   Az mi rakéta volt :O

 • Endy919

  Misikém a ***** *****

  • kasata91

   A f@szért csak DembaBa-ban lehetett ezt elrúgni …

 • WudigessBoi

  Hogy lehetett egy ennyire egyszerű labdát így elbaltázni?!

 • WudigessBoi

  Nem játszunk jól, de itt most két labdánk is volt az egyenlítéshez…

 • Endy919

  Eddig répaznak minket a sonkások. Jó lenne felébredni a második felesre. Vagy hagyni a kupát és kipróbálni Solankét. Misi eddig kifejezetten gyenge.

 • WudigessBoi

  Na jöhet az újabb comeback…

 • Endy919

  Ezt nagyon fájt nézni.

 • Sir Idemitirjak

  Már a beadásnál Payet os félelmetesen egyedül volt, de hogy a lövést is 3-an nézik…

  • Endy919

   JT ma borzasztó.

   • Sir Idemitirjak

    Én is őt néztem, ha Cahill vagy DL nem lép ki még csak-csak, de mikor láttam hogy Terry az meglepődtem.

 • PL és FAcup ra jatszunk csak akkor v mi?

  • Januártól már csak PL-re.

   • Februartol meg csak a kov szezonra 🙂

    • Sandic

     Sokáig tartott a MU meccs utáni optimizmus….

  • Endy919

   Sok értelme nincs mondjuk ennek a kupának. Ezért sem emelkedik a vérnyomásom.

   • Mondjuk jelenleg szerintem pont dobna a csapaton egy ilyen kupa.

    • Sir Idemitirjak

     +játékban tartaná akik a kezdő határán vannak ha szükség van rájuk.

     • Endy919

      Misi bizonyít , hogy miért játszik ilyen keveset.

      • Sir Idemitirjak

       Ma szinte mindenki bizonyítja miért van padon a helyük, a gáz az hogy a kezdők is. 🙂

      • De kb. egy hónapja nem is kapott komoly lehetőséget. Nagyon kezd kijönni, hogy nem egycsatáros játékra terveztük a támadószekciót.

       • lamps8

        nagyon látszik hogy abszolut nem erre a 3-4-3ra a legalkalmasabb a keret. jövőre fog ez összeállni én úgy gondolom. LWB, CB igazolások mindenképpen kellenek, + Matic helyére egy olyan ember aki amellett hogy védekezést tekintve megállja a helyét, sokkal jobb a támadó harmadban is.

        • Én szerintem esélyes, hogy Batsut amúgy is cserének hozattuk volna Morata mögé, csak miután ugrott a spanyol meg a védők is, a 2 csatáros felállás totálisan ellehetetlenült. Egy ilyen felállásban nyilván Batsu is több lehetőséget kapott volna, de ebben az egycsatárosban teljesen kihűl. Ugyanaz, mint tavaly Rémy, csak szerencsére sokkal rugalmasabb.

         • Sir Idemitirjak

          Cserébe ez a felállás eléggé ül Hazardnak és csatár “mögött játszhat, amit ugye ő is szeretne. Mellé kellene még egy ember aki képes azt a posztot megjátszani és pár csere csak ide. (Baj az, hogy Fabre off itt is, meg én Oscar megnézném komoly meccsen ott)

        • Endy919

         Na kinek van a legtöbb assistja a PLben ? 😀

         • lamps8

          igen tudom, de sejted mire gondolok, kicsit olajozottabb lenne a támadásépítés mondjuk egy naingollannal.

          • Endy919

           Vicceltem. 🙂

           Én is nagyon örülnék a ninjának.

          • Sir Idemitirjak

           Csak Nainggolan megmondta, hogy Pjanicot is megfitymázza ha elmegy Romából, szóval az ő elmozdítása több mint áron felüli lenne, ha érted mire gondolok 🙂

          • Endy919

           Ha ligán belül megy el a Rómából !
           Azért az nem mindegy.

          • Sir Idemitirjak

           Ő anno úgy mondta, hogy Romából sehova, márpedig a Kanté mellé egy btb játékos kell ebben a felállásban (4-3-3ban is az kellett volna) ami sajnos jelenleg talán az egyik legnagyobb hiány poszt világ szinten.

          • Endy919

           Ramisten…

          • Sir Idemitirjak

           Azt hittem komolyan beszélünk. 😀

          • Endy919

           A legkomolyabban.

        • Sandic

         Azért a mostani eléggé felforgatott kezdő volt. Kellenek majd az erősítések, ez tény, de ebben a szezonban is bármi megtörténhet. Az első 5 forduló után azt hittem, hogy a City kiemelkedik a mezőnyből, azóta meg elég sokszor koppannak ők is, jelenleg nincs egyértelmű esélyes a bajnoki címre, akár még mi is odaérhetünk. November lehet a vízválasztó, általában akkor pukkad ki nálunk a lufi, ha még akkor is fog működni a bajnokikon a 3-4-3, akkor lehet bizakodni.

 • Endy919

  Manchesteriek bírkózása sem lehet semmi 0 kapuralövéssel.

  • Sir Idemitirjak

   PLben halálra itélt tiki-taka, a José féle busz ellen, nincs itt semmi meglepetés. 😀

   • Endy919

    Egyszer már megette az éven Zsozé .
    Mondjuk míg M. a gála kezdőt pakolta fel a pályára , Pep a D csapatát.

    • Sir Idemitirjak

     Ellenünk is gála kezdő volt és volt is gála 😀

     • Endy919

      örök hála neki 😀

 • Endy919

  De Boert vajon ma kivágját az Interből?

 • Sir Idemitirjak

  Feladtuk a meccset, jön Pödrő

  • Endy919

   Legalább Oscar nagy meccset játszik 😀

   • Sir Idemitirjak

    Jelenleg nem vagyok abban az állatpotban, hogy kritikát mondjak róla, de bazki így is látom, hogy a védelem legbiztosabb pontja DL ami nem kicsi kritika a többiekre nézve!

 • lamps8

  Ebből a kupából történő kiesés 2 esetben basz fel:

  1, full kezdővel kiállunk és úgy szopjuk be
  2, ha elvergődünk az elődöntőig/döntőig és ott esünk ki.(esetleg valami lófasz csapat ellen, bár ez inább arsenal specialitás)

  Mivel most egyik helyzet sem állt elő, bőven nem érdekel, szurkoljunk annak hogy a szentek toljanak egy 120percet.
  De azért néhány észrevétel, Aina játéka láttán szükségünk lesz bőven szerencsére, ugyanis ha Alonso megsérül/eltiltjak a 3-4-3mat elfelejthetjük. Viszont megmosolyogtat a tény hogy Oscar valami elképesztő szarul mozgott ebben a rendszerben.

  • CHELSEA

   Aina alapvetően jobbhátvéd, szóval nem segít neki, hogy bal oldalon kell játszania.

  • Sir Idemitirjak

   Először kezd kezdőben, méghozzá a posztján kívűl és te ebből leszűröd, hogy kevés?

   • lamps8

    attól hogy a posztján kívül van, még ő az egyetlen akit Conte Alonso pótlására szánhat. esetleg még azpi de neki balon a támadások segítése nem nagyon ment

    • Sir Idemitirjak

     Szerintem Moses simán jobb megoldás balra is, neki megvannak a képességei mind a 2 oldalra. Baj akkor lesz ha mind a 2 wingback kidől.

     • Endy919

      Iva megoldja.

      • Sir Idemitirjak

       Mondjuk simán végig sprintel 16-tól 16-ig oda-vissza egy Sterlinggel mellett.

 • Endy919

  jézusmária.

 • WudigessBoi

  Nem lesz itt semmi. Bárki kerül a kapu elé, bántóan bumfordi megoldást választ.

  • Sir Idemitirjak

   (kivan adva a parancs, hosszabítást és továbbjutást elkerülni)

 • Endy919

  JT ismét a toppon volt.

 • Sir Idemitirjak

  Na akkor Misi teljesítménye rakjuk Costáét is? 🙂

 • Endy919

  Na ez már komolyan vicc 😀 Tuti bevan tiltva a góllövés.

  • Sir Idemitirjak

   Vagy mindenki előtt elszaladt 13 fekete macska, vagy tényleg ki lett adva, hogy a Miki egér kupát elkel engedni

  • 15 lövésből 3 kaput eltaláló.

 • kasata91

  Ennyi helyzetből már Nando is betalált volna.

  • lamps8

   ne túlozz.

   • kasata91

    Jó, ő lehet nem, de Mikel tuti 😀

 • WudigessBoi

  Egyedül az vigasztal, hogy ha szépítettünk volna, most rohadtul bántana az 5-6 tuti ziccer, ami kimaradt…

  • Endy919

   Tessék ?:D

   • WudigessBoi

    Jó, de ez egy annyira szerencsétlen gól volt és annyira későn jött, hogy már lusta voltam belelovalni magam:)

  • lamps8

   😀

  • Sir Idemitirjak

   Jövő BL hely a fő cél, így szerintem belefér, hogy ezt “elengedtük”

 • lamps8

  sunderland egyenlíthetne…

 • kasata91

  ÉS bunyó is van. jóvanakkó’

  • lamps8

   costa sárga?

   • kasata91

    Nem láttam a lelátóra felmenni, de nem kizárt hogy kapjon egyet a szurkolók balhéja miatt 😀

    • lamps8

     ja hogy szurkolók, az várható volt, annyira előrejelezték a szennymédiában hogy szar a biztonság

  • szurkolok kozott? 😀
   hubaszki milyen buntetrsek lesznek itt.

   • Sir Idemitirjak

    200 West Ham szurkoló ellen folyik eljárás, akiket mind kitilthat a londoni klub. Emellett a következő esetnél komolyabb pénz bírságot és az esetleges késöbbi esetnél akár stadion bezárás is szóba jöhet.
    Ugye ez olimpiai stadion, lényegében nincsenek elválasztva egymástól a szurkolók semmivel, és egy új cég felel a biztonságért ami nagy részt tapasztalatlan fiatalokat küld erre a célra.

 • kasata91

  Mi komédia volt ez a gól…jóanyám.

 • Endy919

  Szerintetek Conte hogyan bünteti majd meg Cahillt , hogy gólt mert lőni ? 😀
  Vagy a hosszabbítás végén már megvolt engedve ?:D

  • kasata91

   Iva + Terry lesz a két hátvéd társa 4 meccsen át.

   • Sir Idemitirjak

    Ahhoz szerintem megkellene ütnie Contét.. vagy 5ször.

 • lamps8

  Azért Boufalt faszán formába hozták pont a mi meccsünkre, már a City ellen is jó volt most meg lőtt egy nem éppen csúnya győztes gólt.

 • Endy919

  Conte nyilatkozata alapján , Pedro esélyt kaphat wingback-ként . Érdekes lenne .

 • myheartisblue

  https://www.facebook.com/asmirbegovicfoundation/photos/pcb.932651916841460/932651096841542/?type=3&theater

  Asmir Begovic Foundation, bosnyák kapusunk szervezete. Szimpatikus személy, sok info kiderült roluk a mai Friday Night Live-ban.

 • Sandic

  Csak a poén kedvéért. Ilyen is volt. (videó)

  https://www.facebook.com/dumarekop/videos/1267478779941109/

 • Gabor1092

  Közben Christensen sérülését a Chelsea csapatorvosai kezelik Cobhamben

  • Sir Idemitirjak

   Elméletileg farizom sérülése van, ami általában túlterhelés esetén keletkezik és ha nincs komolyabb gond akkor pihentetéssel megjavul.

   • Gabor1092

    Nem tudom miért kellett a mi csapatorvosaink segítsége, csak egy posztot láttam hogy Cobhamben kezelik, de akkor lehet nem csak ez a gondja, vagy nem tudom

    • Sir Idemitirjak

     Lehet csak egy részletes átvizsgálás a biztonság kedvéért. Mi kölcsön játékosunk, nem akar a klub egy esetleges komolyabb rásérülést

    • mohacsia

     Szerintem ez általános lehet, hogy a kölcsönjátékosainkat sérülés esetén a mi orvosaink is meg akarják vizsgálni.

     • Endy919

      És jól is van ez így.

 • myheartisblue

  Nigeria: Conte Says Mikel Is Free to Leave in January

  …365 napon belül elveszteni 2 olyan legendát mint Mikel és Ramisten. Nah az azért veszteség. #fogynakaniggerekottan

  https://uploads.disquscdn.com/images/ef9052c6794640d1922f0ae194ab18436c0505f518a5f6d92cfb463ac02f7045.jpg

  • Endy919

   Az első képre miért tetted Rémyt ? 😀

   Ramisten pedig nagyon fájdalmas veszteség még mindig. Egy igazi csupaszív LEGANDA ! De lélekben örökké velünk lesz.

   Az új stadiont átnevezhetnék akár Ramires Stadiumra :))))))))))))

   • myheartisblue

    akarod mondani John obi Ramires von Bosingwa Stadium!

 • Endy919

  OFF. : A brazilok besült giga tehetsége , Ganso , mikor került a Sevillába ? 😀

 • Endy919

  Defoeeee!!!

  • Endy919

   nem jó 🙁

  • lamps8

   első számú szabály: a sunderland csak minket szopat

   • mohacsia

    Meg a mindenki kedvence, Newcastlet 🙂

    • lamps8

     ezt hogy felejthettem el 🙁

 • Sir Idemitirjak

  Burnley meglepetés mennyire van a levegőben? (Rojo-Blind KH kettős nem túl acélos így elsőre)

  • Endy919

   Én bízok egy Gray hattrickben. De Vokes is duplázhat majd.

 • Endy919

  Ibra magiiiiiic 😀

 • kasata91

  José apánk mostanában csak a stadionokat cserélgeti a feje fölött, de ugyanazt az instabil széket viszi magával minden hová ? Na meg szar döntésihez való ragaszkodást.

  • Rammschein

   …egy ideje mintha elég meghasonlott lenne már… legalább nem nálunk ilyen már…

 • CHELSEA

  Abraham egy kisebb szünet után újra megnyitotta a gólcsapot. Good.

 • Endy919

  Na , csinálok egy kis popcornt és irány a Stretfordra 😀

  • Sir Idemitirjak

   Szezon elött itt valaki nagyon arról beszélt, hogy a két Manchesteri csapat messze a mezőny elött lesz, nem rémlik ki volt az? 😀

   • Endy919

    Az a valaki most rohadt boldog :DDD Zsozét az én emberem 😀

    De attól még a City szerintem simán hozza a ligát.

  • Gabor1092

   hát az első kommentnél lefordultam a székről 😀

  • kasata91

   Szívem szerint bekommentelném, hogy: Ezt Falcaoért kaptátok!!

   • Endy919

    egy upvote biztos lesz rajta 😀

    • Gabor1092

     nem csak egy 😀

  • Gabor1092

   Remélem mi nem szopunk holnap a Sotontól, mert akkor ugyan ez lesz szerintem fordítva 😀

   • Endy919

    A Soton az értelmes csapat , ellenük benne van a pakliban …de Burnley otthon :DDDDDDDD

    • Gabor1092

     azért a Burnley otthon elverte a Poolt év elején

 • Endy919

  CP gólja :DDDDDDDDDDDDD

  • myheartisblue

   Dejan Lovren összes kvality-je benne volt abban a gólban! 😀

   • Endy919

    Fanstasyben remélem a gólja mellé beírják az assistot is 😀

 • lamps8

  a szentek bal oldalán McQueen gyereket meg lehetne fogni brutálisan, Moses lényegesen gyorsabb és robbanékonyabb nála, ezt az oldalt kellene súlyozni még az 1v1ben sokkal erősebb – mármint Pedronál – Williannel, így ott lehetne keresnivalónk. Van Dijk Fonte duó Costat könnyedén meg tudja fojtani, míg van egy olyan érzésem hogy újra elér minket az ex-játékosok átka, de ez nem gólban hanem közel tökéletes és érett védekező játékban fog megnyilvánulni Romeutól, ami különösen Hazard teljesítményét fogja érinteni.
  J.Rodriguez és a (kibaszott idegesítő) Long nem lesz, szóval a Redmond-Austin duóra számíthatunk, akiket Tadic supportol. Személy szerint utóbbitól félek a legjobban minőségi dolgokat produkál a támadóharmadban. Kicsit lomhább mint pl. Redmond. (ezért nem a poolban játszik már) talán Maticra számíthatunk. és persze ott lesz még Boufal, de valószínüleg még csak csereként, sajnos nagyon biztató játékot hozott az elmúlt 2 hétben.

  1-1es szenvedős szart tippelek, ami ebből a stadionból nem lesz rossz eredmény.

  • mohacsia

   Azért one trick Williant bármilyen összehasonlításban merész 1v1-ben erősnek nevezni 😀

   • lamps8

    “- mármint Pedronál”

    egyébként meg az az 1 cselt a kevésbé mozgékony ellenfelekkel szemben elég jó hatásfokkal használja, ez a McQueen meg olyasmi.
    a one trick dolog meg olyan, hogy Robben is kurva sok cselt ismer, mégsem Csank Jani edzi bivalybasznádon.

    • mohacsia

     Egyiknek sem hiszem h az 1v1 lenne az erőssége.

     Egyébként tuti nem kevered valakivel ezt a McQueent? Idén eddig 2 meccsen játszott, én meg nem mondanám, hogy ő most akkor lomha vagy sem, jó vagy sem. Whoscored szerint jó, a minta elég kicsi, hogy ebből messzemenő következtetéseket vonjunk le.

     • lamps8

      láttam a city és az inter elleni meccsét is a sotonnak teljes egészében. 2 meccs alapján az erősségek, gyengeségek körvonalazódnak, a sebesség, robbanékonyság meg elég egyértelműen kitűnik.

  • myheartisblue

   Redmond játékára kíváncsi leszek, sztem tehetséges játékos. A Norwichból talán a legjobb helyre került. Van Dijk pedig nagyon jó védő, remélem scoutjaink is kinn elsznek a meccsen.

 • Endy919

  Tegnap a Champos gyermekeink termékenyek voltak , beköszönt Tammy , Piazon és Kalas is.

 • CHELSEA

  Chelsea team today: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard

  • kasata91

   Pedro szúrja csak a szemem, de amúgy nincs meglepetés.

   • CHELSEA

    Nekem nem szúrja. Williannál jobb más meg nem tud abban a pozícióban játszani.

    • kasata91

     Nem mondtam, hogy más jobb opció lenne. Ez jelenleg a legerősebb kezdőnk.

     • CHELSEA

      Akkor meg ne szúrja 😉

 • lamps8

  és visszatért Bertrand, fasza…….

  • lamps8

   viszont jó hír, ha minden igaz Guye kisárgázta magát az everton elleni meccsünkről.

   • CHELSEA

    Ne szaladjunk annyira előre 🙂

    • kasata91

     Costa is kifogja egy óra múlva 😀

 • Endy919

  Sotonnak ezt az 4-1-2-1-2-jét széleken nagyon szét kell futnunk.

 • CHELSEA

  Valakinek működik az AceStream?

  • Gabor1092

   nekem működik

   • CHELSEA

    Veled beszéltem múltkor is. Honnan töltötted le, melyik verziót? Linket tudsz esetleg küldeni?

    • Gabor1092

     igen, esetleg nem próbáltad meg újrarakni a programot?

     • CHELSEA

      Nem, mert nem küldtél verziószámot. Egyébként meg valamelyik meccsen korábban kipróbáltam, hogy működik és persze működött. Mondom akkor nem kell… Erre itt a meccs és nem csinál semmit…

      Küldj már léci egy linket, hogy hol nézed és megpróbálom. Ha nem működik, akkor újrarakom ha tudsz mondani egy linket vagy verziószámot.

      • Gabor1092

       Ace Player HD 2.2.6 (VLC 2.0.5)

       Nekem ez van fent, mondjuk ezen kívül van fent egy VLC player is, nem tudom az mennyire befolyásolja a dolgokat

       • CHELSEA

        Azt nem tudod, hogy melyik oldalról szedted le? Nekem AceStream Media Center-em van.

        • Gabor1092

         Nekem is felrakta azt a programmal, amúgy innen szedtem le:
         http://acestream.org/

         • CHELSEA

          Mikor szedted le? Mindegyik, amit látok az már 3-as kezdődik (szériaszám). Az oldalon is, amit küldtél 3.1.2. van ott a keresőben.

          • Gabor1092

           június közepe, de a telepítője valamiért 3.1.6-os verziót ír

          • CHELSEA

           Nah, akkor azt megpróbálom.

          • CHELSEA

           Most meg valamiért nem engedi felrakni… A régit persze le kellett törölni… A mai meccsre akkor már ugrott az AceStream pedig gondoltam a szünetbe váltok…

          • Gabor1092

           érdekes, nekem a sopcast-al van ilyen gondom, azért váltottam acestream-re

 • Endy919

  Sirás kapdos, amikor Cahillen látom a szallagot.

 • Gabor1092

  Matic bekezdett 😀

 • trololoolololololololo

 • WudigessBoi

  Két dolog:
  1. Bocs, hogy nincs új poszt.
  2. Hazard egy zseni.

  • CHELSEA

   1. Semmi gond
   2. Tudjuk 😀

 • Endy919

  Edeeeeeeeeen te félisten.

 • kasata91

  Mesteri

 • CHELSEA

  HAZAAAAAARRRRD

 • Látom mindenkinek patent a streamje 😀

 • Kicsi off: Favre nem szarral gurigázik a franciáknál.

  • Endy919

   Balo aranylabdás lesz. 🙂

 • Endy919

  Eden ma nagyon él. Moses is nagyon jó , és Matic is tetszik.

  Zseniális , hogy Conte mit hozott össze abból a fostengerből.

 • kasata91

  Éden nagyon penge ma.

 • Costa már rég 15 gólnál tartana ha az ilyeneket bevágná .

 • Endy919

  Matical mi történt ? 😀 K*rva jól játszik 😀

  • Mióta elhagytuk a 4-1-4-1-et, ahol durván posztján kívülre volt szorítva, folyamatosan javul.

  • mohacsia

   Azért januárban kibasszuk? 😀

   • Endy919

    Ha megtartja ezt a formáját felőlem akár innen is volnulhat vissza.:D

 • lamps8

  Costa eldönthette volna ezt a meccset. többet vártam a sotontól támadásban.

 • mohacsia

  Milyen a meccs? Csak a statokat látom…

  • Impozáns. A Soton így játékban kb. olyan, mint a Watford. Pórbál nyomni,, de baromi pontatlan.

   • WudigessBoi

    Hozzák a ‘jó formában lévő középcsapat hazai pályán’ karaktert.

   • mohacsia

    Mi jól játszunk? Eden gólja milyen volt?

    • Endy919

     Védő elküldve az erdőbe , és éles szögből kötény a kaousnak. Szép volt.

 • kasata91

  Kell még egy gólt lőnünk. Mert Austinban (meg a védelmünkben) benne van a gól.

 • Endy919

  áááááá Fonte mit mentett..

  • WudigessBoi

   Nagyot sajnos. Pedig nagyon jól jött be a labda.

 • Endy919

  Willi lassan válthatná Pedrot.

 • WudigessBoi

  Annyira tipikus, hogy egy gyönyörűen végigvitt támadásba a lövés rondít bele…

  • kasata91

   Hogy minek hívtad ?

 • kasata91

  Moses oktatott

 • lamps8

  Moses zseniális.

 • Endy919

  Costaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Mekkora góool

 • Ennyi, top1

 • Gabor1092

  a ziccert nem lövi be, de egy ilyet meg bevág… 😀

 • WudigessBoi

  Valakit felhúzott, hogy ketten is beérték a góllövőlistán:)

 • CHELSEA

  COOOOOOOOOOSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 • kasata91

  Jól lespoilereztétek, de GOOLAAAZZZOOO!!

 • Endy919

  No , Boufalra kíváncsi vagyok.

 • Endy919

  jézus mária

 • WudigessBoi

  Éééédes istenem… Ott már mindenki verve volt.

 • Gabor1092

  na ezt hogy basztuk el?

 • lamps8

  :DDDDDDDDD

 • Masterful volt

 • WudigessBoi

  Tavaly milyeneket anyáztunk, mikor ugyanezek a bénázások 0:1-nél jöttek?

  • Endy919

   Régi szép idők :))))

 • kasata91

  Sarokkal Diego, sarokkal!!!

 • kasata91

  Azért Romeu kezd egy kicsit kabbeafaszom szintre lépni…

  • WudigessBoi

   Nem ma kezdte:)

 • Endy919

  Jaj Edenkém.. miért nem baszol egy jót bele a labdába ? 🙁

 • WudigessBoi

  Azért a második félidőben kábé csak nekünk volt helyzetünk.

  • Endy919

   Mísodik felesben már hármat kellett volna verni . Minimum.

 • Gabor1092

  Lassan jöhetnének a cserék is…

  • Gabor1092

   Na így teljesüljön minden kívánságom 😀
   De jöhetne még Chalo és Michy is

 • Ebben a csapatban továbbra is egy nagy kérdés van, és az Oscar helye.

  • lamps8

   nincsen helye.

   • Gabor1092

    ebben a 3-4-3-ban tényleg nincs, míg a 4-1-4-1-ben és 3-5-2-ben meg van a helye

  • kasata91

   Szerintem inkább a kérdés az hogy miért nem adtuk oda kínaba nagy pénzért.

   • Sir Idemitirjak

    Meccsről lemaradtam, de megverekszünk ha még egy ilyet olvasok! 😀

  • Gabor1092

   ebben a 3-4-3-ban tényleg nincs, míg a 4-1-4-1-ben és 3-5-2-ben meg van a helye, kérdés hogy mennyire akarunk változtatni majd ezen az idő múlásával

   • Ebben az évben fix hogy nem variálunk szerintem többet, ez a rendszer teljesen illik a kerethez. Mióta ezzel próbálkozunk 4 meccsen 4 clean sheet és 11 gól eddig.

    • lamps8

     maradjunk annyiban hogy van 11 játékos a keretben akit be lehetett illeszteni ebbe a formációba. egyébként meg nincs csere LWB posztra.

     • Ha Zouma visszatér ott lesz Azpi, aki szvsz abszolút alkalmas rá.

      • Endy919

       Szerintem nem , mert viszonylag lassú oda.

       • Szerintem Alonso sem sokkal gyorsabb.

        • Endy919

         Szerintem de , meg jóval labdaügyesebb , amit azért nem árt arra a posztra.

         • lamps8

          Alonso sem gyors, viszont a támadó harmadban sokkal otthonosabban mozog Azpinál, aki ráadásul jobb lábas is.

         • Én annyira tartom lényegesnek a kettő sebessége közötti különbséget. A labdaügyességet adom, de mivel Azpi csak csereként kerülne ott számításba, így ennyi hátrány vele szemben még bőven elfogadható.

  • Endy919

   Jó helyen van.

  • Sir Idemitirjak

   Csatár mögött, mint Hazard párja?

   • Most Pedro posztjára érted?

    • Sir Idemitirjak

     Inkább Wilmosé, de igen!

     • Talán legutóbb RDM alatt volt szélső komolyabban, képességei alapján lehet képes lenne előrefurakodni, de én szerintem a csapat egyetlen kvázi a-kategóriás btb-jét addig nem fogjuk olyan posztra áldozni, ahová 2 ilyen játékosunk is van, ameddig ott a szélen nem lesznek komolyabb gondok. Igazából jelenleg semmi égető nem is indokolná, hogy átneveljük őt szélsőbe.

 • CHELSEA

  Moses… Miért nem ment be…

 • kasata91

  Hijjnye az a Moses balos

 • Endy919

  Ez a gól most fájt volna így a végére.

 • WudigessBoi

  Iva már ott toporog.

  • kasata91

   Izgalmassá akarjuk tenni a véget.

  • Endy919

   És wingbacknek jön.

   Házat is az X-re !!!!!!!!

   • Azért remélem hogy Azpi kilép a helyére.

 • CHELSEA

  Jön Ivanovic…

 • CHELSEA

  Michy kap 3 percet…

 • kasata91

  Na ziccerkirály Michy is bejött

 • Endy919

  Milyen játék volt az 😀

 • CHELSEA

  Willian…at his best.

 • Endy919

  Ez a csapat most nagyon össze van rakva.

  És az milyen durva már , hogy nem tudunk gólt kapni a bajnokságban ? :DDD

  • WudigessBoi

   Pont ezt akartam írni. Jól néz ki ez a Chelsea.

   • Ha belegondolsz mennyire durva, hogy már most ezt tudjuk mondani, amikor pár hete még nagyon nem így nézett ki a dolog.
    Ezzel a formáció váltással nagyon beletalált Conte, mintha az Arsenal elleni félidőnél elvágták volna a filmet és azóta tök mást néznénk. Nem fokozatos javulás történt, hanem varázspálcaütés szerű 😀

  • Petikee Sipos

   Ez a Marcos Alonso meg áááh:D öröm nézni a srácot:) Mosesnek is pacsi, és Legutóbb amikor Costának meg Hazardnak ennyire ment bajnoki cím lett a vége:)

 • Tornando Ferres

  Ez nagyon rendben volt srácok, jó volt nézni!

 • lamps8

  ez egy kurvajó 90 perc volt.

 • CHELSEA

  “Antonia Conte,
  makes me happy,
  makes me feel that way”

 • Lavid Duiz

  Bírom Jamie Redknapp-ot, de ezt most benézte: “Good to see young English talent (Moses) getting a chance.”

  Which would have been fine, but for two things.

  1. Victor Moses is almost 26, so he’s not that young.

  2. Victor Moses has been playing regularly for Nigeria since 2012.

  • WudigessBoi

   Harry Redknapp pedig Wes Morgant követelte az angol válogatottba még az Eb előtt.

   • kasata91

    Ha ő lett volna a szöv.kap. lehet Morgan 2 válogatott meghívót kapott volna? 😀

   • emazohun

    Ez már csak egy ilyen család…
    Reméljük Lampard ennyire nem hülye

  • CHELSEA

   Ehhez kint lehet, hogy új,de mi itthon már hozzászoktunk ehhez. #emnéty

 • Endy919

  Azt még nem írtam , hogy az valami káprázatos, amit Conte csinált Diégóval.

  Igaz , hogy minden meccsen a lábában marad egy ziccer , de stabilan hozza a gólokat , és nem cirkuszol , nem hisztizik , nem pattog . Pedig továbbra is felszántja a pályát , továbbra is ő az egyik legnagyobb melós a keretben. Nagy pacsi ezért.

  Arról nem is beszélve , hogy a ” lusta ” Hazard a 90edik percben sprintel egy kósza labdáért a támadó harmadban , nehogy bedobás legyen belőle. Ilyet sem nagyon láttunk eddig.

  Nagyon boldog vagyok a látottak miatt.

  • Sir Idemitirjak

   Lestem összefoglalót, de Costánál meglepődtem, volt már gólja 16on kívűlről kék mezben?

   • kasata91

    Igen. Ebben a szezonban volt az első. És most meg a második. (ha csak nem keverem valakiével)

    • Endy919

     Így van 🙂

 • kasata91

  Az október hónap managere cím akkor gondolom megvan Conténak simán nem ?

  • Endy919

   Vagy Zsozé.

   • Rammschein

    neee :”D

   • kasata91

    Igen. Ő is megvolt neki simán. 4szer is. 😀

  • CHELSEA

   Egy ideális világban meglenne. 😀 Mou ugye nem kaphatja sem az eredmények miatt, sem pedig egyébként. 😀

  • A nagy improvement miatt sztem is neki jár, de akár Klopp is kaphatja, vagy zégyenszemre a Wénasszony 😀

 • Tornando Ferres

  Ha nagyon beakartok rúgni ivós játék, mondom a szabályokat:

  Indítsátok el Conte bármelyik meccs utáni nyilatkozatát.
  Minden elhangzott “work” után egy feles.
  Győztes személye mind1, a végére úgysem tudjátok majd eldönteni.

  • Sir Idemitirjak

   Nyertem

  • CHELSEA

   Az a jó benne, hogy Conte ezt komolyan is gondolja. Néha már kicsit unalmasnak tűnhet, hogy ” we can improve a lot” “we must work very hard” stb, de látszik rajta, hogy tényleg így is gondolja és nem csak a közhely szótárban olvasottakat pufogtatja. Hihetetlen, hogy mennyire maximalista, megszállott és szenvedélyes Conte. A maximalizmusáról csak annyit, hogy kezdő angolja ellenére egyik hibánál azonnal korrigálta magát… Elvégre az úgy nem az igazi.

 • Rammschein

  Most nézem a tabellát, ömmm az 1. 5 elég durván szoros. 😀

 • Endy919

  Egyszer annyi pontunk van , mint tavaly ilyenkor :)))

  • Azaz ugyanannyi? 😀

   • Gabor1092

    Lehet már egy kevés alkohol is beszélt Endyből 😀

   • Gabor1092

    de amúgy kétszer annyi pontunk van mint tavaly 10 forduló után

  • az igen!

 • Sandic
 • emazohun
 • Endy919
 • Endy919

  Arsenaaaaaaaaaaô :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • kasata91

   Szószerint ezt akartam írni.

   • mohacsia

    Kösz srácok, ezt jól elkiabáltátok 🙁

    • Endy919

     Vertem is a fejem a falba.

    • kasata91

     SHAME!

 • Endy919

  Azért a Barca mélytorkozik becsületesen.

  • jah. nem sajnalom oket 🙂 az viszont igen, h KdB nem CFC jatekos. Kossz Zsoz, jár a pacsi…

   • gorkaf78

    Hát igen, a belgát sokkal jobban kellett volna menedzselni. Világklasszis lett belőle, csak kölcsönbe lett volna szabad elengedni Németországba.

    • Endy919

     Játszatni kellett , nem kölcsönözni … no mindegy. Zenzo mester már párszor elmagyarázta nekünk , hogy nincs igazunk . El kell fogadnunk és kész :)))

     • gorkaf78

      Úgy érted, hogy többet kellett volna játszatni? Ebben is van valami, de igazán a Wolfsburgban töltött idő után lett klasszis, talán ha oda csak kölcsönbe megy, akkor most mi profitálhatnánk belőle.

      Jut eszembe, hol van a mester? Nem láttam egy ideje a fórumon.

      • Endy919

       Igen többet kellett játszatni . Az első két meccsen kezdő volt , az elsőn MOTM lett , aztán meg Zsozé megmutatta , hogy a ki főnök az öltözőben , és kirakta a csapatból…..

       Nem tudom hol lehet . Vajon a 4:0 után beismerte , hogy igazunk van és fél ezt kinyilvánítani ?:D

       • gorkaf78

        😀

       • Petikee Sipos

        azért Court beakasztott a nőjének… szóval gondolom vagy a kapus vagy Kevin…:D és ugye akkor a kapus jobban kellett

        • 😀 hát ez jó ürügy lenne, de én azért mégiscsak a jó öreg Zsozét okolom 🙂

       • mohacsia

        Te se gondolhatod komolyan, hogy Joséról valaha ilyet elismer 😀

       • “Nem tudom hol lehet . Vajon a 4:0 után beismerte , hogy igazunk van és fél ezt kinyilvánítani ?:D” A Stretford környékén nincs? 😀

        • Endy919

         Nincs . Ott én tünök fel itt-ott és együtt szidom velük a portugál zsenit .

         Jól esik 😀

      • Összesűrűsödtek a dolgai, egy pár hétig off lesz, addig wudiékkal tartjuk a frontot.

   • Én annyira ezt nem José hibájának látom, mint itt egyesek, elég szerencsétlenül alakult az az időszak.
    Két játékos volt egy posztra, az Angliában még teljesen ismeretlen KdB, és Oscar, akinek már volt vagy 70 meccse a csapattal, ráadásul egy elég jó idénye. Abban a helyzet senki nem padoztatta volna Oscart a belga javára, főleg hogy formailag sem indokolta semmi, hogy kiszedjük akkortájt a brazilt.
    Ráadásul abban az évben volt a VB éve is, és KdB nem tehette meg, hogy egy teljes idényt lead közvetlenül az esemény előtt, így lépett.
    Megjegyzem, hogy JM és KdB kapcsolatának romlásához hozzájárult az is, hogy KdB akkortájt inkább volt egy hisztis kölyök, mint profi, és úgy is viselkedett.
    Ennek ellenére én is hatalmas hibának tartom az eladását, de ennek a gyökereit nem José regnálása alatt kell keresni, hanem egy évvel előtte, RDM érájában. 2012 januárjában szereztük meg Kevint, aki hatalmas fogás volt, mivel posztján már akkor Európa egyik legnagyobb tehetségének számított. Egy szóval semmi nem indokolta, hogy egy brazil csodagyereket is hozzunk sokkal drágábban, de valamiért megtettük , és árból kifolyólag nem volt nehéz megmondani, hogy kivel képzeljük el a jövőt.
    Én sokkal inkább az akkori boardnak rovom fel, hogy essential csatár helyett inkább vettünk méregdrágán egy tehetséget egy nagyobb tehetség kárára.

    • Endy919

     Az oké , hogy akkor Oscar érinthetetlen volt , de miért nem kapta meg Kevin az esélyt ? Kapott 2 meccset , amiken jól teljesített , aztán pedig a zseni semmiből semmi eltüntette a csapatból.

     Nem beszélve arról , hogy az érinthetetlen Oscar miatt repült Mata is , aki azért csak lehozott előtte 2 klasszis szezont…

     • Ez így nem igaz, hogy nem kapott lehetőséget, több mint 400 percet kapott, jól meg egyáltalán nem teljesített, bőven felejthető volt. Oscar lecserélését meg semmi nem indokolta, rendre hasznos és stabil meccseket hozott, az más kérdés, hogy januárban kifingott.

      “Nem beszélve arról , hogy az érinthetetlen Oscar miatt repült Mata is”
      Lel, ezt így honnan és miért? 😀
      Ha már feltétlen játékost kell okolni Mata kivágásért, akkor az már ezerszer inkább a Willian-Schürrle duó, akik kiszorították a buszból.

      • Endy919

       “Lel, ezt így honnan és miért? :D”

       Csak azért hoztam fel , mert Oscar miatt 2 jobb játékos igazolt el.

       “Ha már feltétlen játékost kell okolni Mata kivágásért, akkor az már ezerszer inkább a Willian-Schürrle duó, akik kiszorították a buszból.”

       Oscar 10es , Mata 10es . Willi szélső , Schürrle szélső.
       A két szélső érkezésével Oscar kiszorította a 10es posztról Matat.

       Mit nem lehet ezen érteni ?:D

       • “Csak azért hoztam fel , mert Oscar miatt 2 jobb játékos igazolt el.”
        Azon túl, hogy ez óriási csúsztatás, hogy Oscar miatt, nem igazán tiszta a levezetésed. Két miben jobb? Mert az ziher, hogy Mata például nem jobb btb, mint Oscar, de KdB sem. Oké, hogy mint irányító bőven körözik a brazilt, de José rendszerébe nem a klasszik 10-es kellett, hanem egy visszazáró, robotoló kp, aki leveszi Fabregasról a védekezés terhét, hogy az teret kapva termelhesse az asszisztokat. Ezt a taktikát meg lehet szidni, de tökéletesen működött.
        Az meg légyszi ne Oscar hibája legyen már, hogy Mata képtelen volt megvetni a lábát ebben a taktikában. Ennyi erővel aztán rávarrhatunk minden flopot.
        Mata meg nálunk több meccset játszott szélsőként, mint 10-esként, csak hogy pontosak legyünk, Oscartól még bőven elfért volna a pályán, ha legalább azt a minimális védelmi munkát eltudja végezni, amit Hazard.

        • Endy919

         Ha most azt állítod , hogy Oscar btb volt nálunk többször mint háromszor , akkor esküszöm , hogy falra mászok.
         Nekem egyedül a Juve elleni duplázós meccse rémlik igazán , hogy defenzívebb feladatai voltak leginkább.

         Az meg duplán sántít nekem , hogy Mata többször volt szélen , mint 10es poszton.

         • Te talán nem néztél Chelsea meccset 2014-15-ben, vagy micsoda? 😀
          Oscar talán papíron 10-esben volt közében, de szinte végigrobotolta a meccseket Williannel, hogy kipótolja a Fabregas miatt keletkezett űrt Matic tengelyében. A feladata teljes mértékben kimerítette a btb-pozíciót, kétszer vagy háromszor annyi dolga volt hátul, mint Matának, amit azért kellett összehozni, mert nélküle Fabregas fele ennyi indítást nem kísérelhetett volna meg. És megjegyzem, én abszolút nem vagyok fanja, 2015 legrosszabb játékosa szerintem ő volt, de 2014 és 13 őszén meg messze a legtöbb terhet cipelő plaja.
          A Matás dolgot meg lesd meg transferen akkor .

          • Endy919

           Azt elismerem , hogy az első szezonjában kifejezetten jó volt . Akkor még hittem is , hogy nagy játékos lehet belőle.

           Az is tiszta , hogy 2014/15-ben sokat melózott , de hogy btb lett volna azért túlzás.
           Szinte mindig Eden és Willi közt matatott.

          • Mitől túlzás, hogy btb volt? Kb. Ugyanazt a melót végezte, amit most elvárunk Matictól, csak közben még előrefelé és folyamatosan mozognia kellett, mert a szerepe megkövetelte az összekötést. Ne higgyük már azt kérlek, hogy a védekezésben totál gyenge Fabregas egymaga megoldotta azt ott faszán, amit most Kantétól várunk el, vagy hogy csak úgy eltűnt az a lyuk magától, amit az egy hiányzó vkp okozott.

 • kasata91

  Édenkeh lett a hónap játékosa. Taps.

  • Endy919

   :))))

   Az edző Conte lett gondolom . Vagy azt még nem jelentették be?

 • Endy919
 • myheartisblue

  https://uploads.disquscdn.com/images/77b0f1ae372fdb1d6a08a0f82ace7067631ce2b4fb19f8964363ba1cd3cb5b71.jpg

  Lehetne nálunk is olyan projekt h. nézők állhatnának elő ötletekkel design-ra pl a 3. számú dresszre. Persze ennél csak jobban sikerülhetne 😀

  • Endy919

   Nebassz . Mindkettő gyönyrű .

   A Nike brutális mezeket gyárt . Nagyon várom már , hogy miket kapunk tőlük.

   • myheartisblue

    A kék tetszik a narancs fehér igazából nem a mi színünk…talán ha feketével lenne.

    • Endy919

     Nekem a fekete mezektől minden bajom van . Jó lenne egy kis változatosság.

  • kasata91

   Szokatlan, meredek, semmi köze a Chelsea-hez, de rohadjakmeg tetszik. Lassan kezdem azt érezni, hogy nekem tényleg mindegy, csak ne tucatot kapjunk.

  • Rammschein

   nekem a kék még tetszik is, de ez a sárga fehér nagyon szokatlan szín választás nekünk. 🙂

   • Endy919

    Na mert ez a szürke-neonfos szinü idegenbeli mezünk szép?

    • Rammschein

     sztem ez a neonos annyira nem bűn rossz, bár ha neonos akkor a 2009-es away kit a nyerő!! 🙂

     • Endy919

      2014/15ös sárga galléros számomra a No1 away kit.

      • Rammschein

       az sem rossz. 🙂

 • Mindenki üljön le: Falcao dupla a BL-ben.

  • Sir Idemitirjak

   50 milliót érte a télen, az már úgy is bevállt formula a csapatnál! 😀

   • kasata91

    Amíg nem ellenünk lövi, addig nem igazoljuk le. Ráérünk akkor félni, ha lesz edzőmeccs a Monacoval. 😀

 • gorkaf78
 • Endy919

  Leírnám , hogy bekezdett a MU , de nem akarom elkiabálni 🙂

  • myheartisblue

   Menő lett náluk az első perces sokk. Mou milyen ideges lehet…

  • myheartisblue

   Amúgy mennyire valószínű, az hogy Mourinho ellen egy naptári év alatt 2 különbőző csapat játékosai is összefognak h. megbuktassák?

 • kasata91

  100 milliós Palika 30 perc után pad, mert
  Ibra nogoalimovic menti meg a meccset.
  #justJMthings

  • Gabor1092

   Állítólag megsérült, nem tudom mennyire igaz, és nem csak parasztvakítás-e

 • Blotunga

  Most lesem A gólt! HÁt mit mondjak?! Ennél szebb csak akkor lehetne, ha mi rúgtuk volna! 😀

 • Endy919

  Off. Aduriz mesterötös . Abból három büntetőböl 😀

 • gorkaf78

  Javaslom kedves fórumtársaimnak a stretfordend.taccs.hu oldal olvasását. Ismét szórakoztató időtöltés erre a hideg estére. 😀

  • Endy919

   Én live követtem 😀
   Remek blog lett , mióta ott van Zsozé 😀

   • gorkaf78

    Én is igen megszerettem a blogot. 😀
    A viccet félretéve: kicsit sajnálom már az igazi United szurkolókat. Nem semmi, hogy José erősen leépíti az ő csapatukat is a miénk után. Bár tény, hogy se Moyes, se van Gaal alatt nem voltak jók, de ennyi pénz elszórása után biztos többet vártak. Egy erős MU kellene az angol bajnokságba, úgy nagyobb öröm, ha lenyomjuk őket.

    • Endy919

     Jobb lenne a bajnokságnak egy erősebb MU , de nekem a 4:0 , Joséval a padon felért egy kupával 😀

     • Rammschein

      …azért szerintem a bajnokságra sok panasz nem lehet… már nem azért. 😀 elég változatos ez… edzői fronton is… meg úgy általában a meccsek és a klubok…nem az, hogy a bayern megy elől illetve spanyolhonban meg a barca meg a 2 madrid… azért ez itt nincs. 🙂 + itt van a Mou-Pepe párharc is már… 😛

      • gorkaf78

       Minden idők egyik legizgalmasabb PL szezonja lehet a mostani. Jó lenne végig közel maradni az elejéhez, és akkor bármi lehet. A kezünkre játszik, hogy nekünk most nincs BL, több erő marad a bajnokságra.

       • Rammschein

        na igen, az első 5 nagyon egyben van… + addig kellene zsákolni a pontokat míg ennyire egyben vagyunk… ki tudja (remélem egy jó darabig nem), mikor jön a forma hanyatlás, bár annak Conte úgy is gátat szab egy idő után, mert jól tolja ő is, és hála neki a csapat is. 🙂

     • gorkaf78

      Azért az a meccs nekem is jólesett. 😀

  • Rammschein

   Köszi, az “esti mesét”, és humor forrást. :DDD

   • gorkaf78

    Nincs mit. 😀

    De, kedves gyerekek, lassan már fellövik a pizsamát, késő van, ideje menni csicsikálni. 😀

    • Rammschein

     :”D heh…. a MU-szurkerek szívesen aludnának Mou regnálására egyet. xD

 • McDennis

  Sziasztok!

  Nagyon úgy néz ki, hogy lesz szerencsém december közepén Londonban eltölteni pár napot. Ennek rendje és módja szerint ki nem hagynám, hogy megnézzem a stadiont. Valaki, aki már járt kint, ki tudna segíteni, hogy milyen lehetőségek vannak ott? (stadionbejárás, múzeum stb) illetve ezeknek az árazása, és, hogy kell e időpontot foglalni, vagy előre megváltani a jegyet stb.

  Előre is köszi a válaszotokat! 🙂

  • gorkaf78

   Én még 2008-ban jártam kint, a Chelsea-West Ham meccsen. Természetesen megnéztük az Asszonnyal a stadiont is külön a meccset megelőző napon. Nem emlékszem nagy tömegre a stadionbejárós napon, ott vettük meg a jegyet, ami a múzeumra is érvényes. Maga a stadion közvetlenül a ‘Fulham Road’ metrómegálló mellett van, tehát könnyű odamenni. Mindenképp javaslom a megtekintését, nagy élmény volt ‘üresen’ is. Jó szórakozást!

  • adam10

   Én leragadtam a Chelsea store-ban és sikeresen elköltöttem minden pénzem, szóval a stadionbejárásra már nem maradt, így maradt egy stadion körüli séta. Sajnos a stadium tour árára már nem emlékszem. (2013-ban voltam)

 • Endy919

  “Jose not holding back in press conference. Says he passed all his knowledge and experience on to the players but they let him down.”

  Show must go on ! :DDD

  • WudigessBoi

   Ilyen mentalitással idén is ‘állás nélkül’ fog karácsonyozni.

   • nem tanul semmibol. Raadasul elkezdte Mhkitaryan tonkretetelet is. Bekuldi a fosul muzsikalo csapataba a Fener ellen tegnap, ahol sok eselye nem volt bizonyitani es utana lehordja 😀 gratulalok, igy kell epitkezni.

    Amugy hozzank johet 🙂

    • Endy919

     Ki ? Zsozé?

     Takarítónak se…

     • Rammschein

      Sztem az örményre gondolt. 😀 nem Joséra.

      • Endy919

       Onnan jöhet Schneiderlin is nyugodtan és Depay sem lenne rossza a padra.

       • Depay totál befürdés, jelenleg egy szépreményű ifink helyét sem adnám neki.
        Schneiderlint adnám talán, bár Chaloba ígéretes. Mikitarjánt szerintem totál felesleg lenne, jelenleg csak Fabre mellé érkezne tartaléknak.
        Akit viszont mindenképpen elhoznék, az Darmian, vele tökeletes lenne a jelenlegi védelem.

        • Sir Idemitirjak

         Mkhitaryan egy kimondottan pofás játékos, nincs is nagyon kiégve, illetve nem ártana egy támadóbb ballábas játékos taktika szempontból sem.

 • Endy919

  Off. Kb. mennyibe kerül nálatok a 30-al túllépett sebesség ?

 • Frenky54

  Costa mostanában nem szokta az ellenfél gigáját szorongatni……már van helyette más, aki megteszi:
  http://www.skysports.com/football/news/11667/10643729/fenerbahce-2-1-manchester-united-five-questions-for-jose-mourinho
  A cikk 5. képén az ominózus jelenet:)

  • Rammschein

   José átnevelte Ibrát Costává… a miénkről meg leszállhatnak végre, főleg, hogy Conte kicsit mintha megnevelte volna őt. 🙂

   Szal a FA-nak lehet, hogy van 1 régi és 1 új üdvöskéje/kedvence. 😀

 • Villas-Boas karrierje szépen süllyed:
  Chelsea
  Spurs
  Zenit
  Sanghaj

  • Frenky54
   • Azért elég komoly karrieri stádiumai voltak. Nála 5 év alatt lezajlott az, ami egy nevesebb edzőnél 20. Mélyről felküzdötte magát egy topligába egy topcsapathoz, aztán lejjebb kényszerült adnia a mércét a topligában, majd kikopott a topligákból, majd kikopott a kontinensről is, és elment levezetni.

   • Rammschein

    lol, azzal fordítottan arányosan nő a gázsi… érdekes egy dolog. 🙂

  • és elutasitotta a wolfsburgot.

   • Endy919

    A Wolfsburgal most hatalmasat bukhatott volna . Nem is csodálkozok , hogy visszadobta az ajánlatukat.

    • mohacsia

     Mi van a wolfsburggal? Sztem lemaradtam vmiről.

     • Endy919

      Az Interrel versenyeznek , hogy ki esik ki hamarább.

      • Sir Idemitirjak

       Utolsó 8 bajnokin 3 pont, MIAFENE? Olvasgattam hogy gyenge a formájuk és néhány eredményt is láttam, de azért elégge meglepett, főleg hogy a keretük alapján valahol a BL helyekért kellene küzdeniük.

   • Mondjuk az sem lett volna jobb carrer move egy olyan edzőnek, aki még életében nem tudott kivezetni a mélyből egy csapatot sem.

 • emazohun
 • Mikelnek nem hosszabbítják meg a szerződését, januárban léphet.

  • Rammschein

   valahol sajnálom, de ideje mennie neki is asszem… mármint ebben a csapatban Conténál nagyon nincs helye…

  • kasata91

   Megérdemli hogy a hátán vihessen egy csapatot, és ne csak vészmegoldás legyen.

 • kasata91

  From the press conference :
  Antonio Conte reports that Fabregas and Zouma started to train with the team this week after injury.
  Conte says they will be available for selection after the international break.
  Conte confirms Zouma will play in the @CheckatradeTrpy game v Oxford at Stamford Bridge on Tuesday.
  Conte says he is happy to have Fabregas in his squad.
  Conte says John Terry is in good form after his ankle injury having trained for two weeks.
  Conte says he is not surprised how well David Luiz is playing in the current system used. He says he is a good defender.
  Conte adds that the reason David Luiz is back at Chelsea is because he trusts him. He says every single player can still improve.
  Asked about not signing Romelu Lukaku, Conte says he prefers to talk about his players and sees a complete player in Diego Costa.
  Conte gives an update on John Mikel Obi whom he says is training well having had injuries in the past.
  On Guus Hiddink visiting Cobham yesterday, Conte says it was a pleasure to see and talk to him.
  Conte says he talked to Hiddink before pre-season. Yesterday they spoke about nothing important.
  Conte says Everton will be very dangerous opponents tomorrow. He says the Chelsea fans’ continued good support will be important.
  Conte reports the players have been working very well this week in preparation for a tough game.

 • Endy919

  Ti mit vártok a mai meccstől ?
  Én nagyon magabiztos vagyok. Bedobok egy 3:1et. Diego , Eden,Pedro-Lukaku.

  • Rammschein

   Győzelmet. 🙂 Jó lenne elkalapálni az Evertont, főleg, hogy egyébként itt kullognak a nyakunkba lassan.

   • Endy919

    Nem kullognak a nyakunkba lassan , hanem mi előztek meg őket 😀

  • Williams fele uj vedelmuket nehez lesz feltorni, de Costa ki tudja hozni a sodrabol, amibol jol is kijohetunk, csak ne, h vegul a branyol jojjon ki a sodrabol. En ezt a parharcot tartom crucialnek ma. Mar nem is tudom melyik Everton meccset neztem nemreg es Williams fantasztikus volt, nem ertem, h nalunk miert nem merult fel a neve, amikor vmi fillerekert lehetett elhozni, azt boven megerte volna, ha mar Luiznal kottotunk ki, hozzateszem nekem nncs bajom Daviddal.

  • Sandic

   Ez ma egy X lesz. Szerintem kevés helyzetünk lesz, abból meg a helyzetkihasználásunk miatt nem lövünk gólt. 0-0-át tippelek.