Az egyetlen konstans a változó

Az a jó most ebben a meccsben, hogy bármi lehet belőle, és a legvalószínűtlenebb eredmény a 0-0. Változnak az idők – vagy mégsem? Sosem a null-null volt a legjellemzőbb.

A PL hajnalán némileg nehezen indult a két csapat kapcsolata, már nyilván a mi részünkről, de aztán ’93-tól, egészen addig, amíg a City is olajhatalommá vált, úgy nagyjából 15 éven keresztül egyetlen nyamvadék kis vereség rondít bele a veretlen sorozatunkba. No aztán 2009-et követően, ha nem is nyomozni kell a Chelsea győzelmeket a történelem során, de ugyancsak ritkán sikerült győztesen elhagyni a pályát, főképp idegenben. Ehhez meg kellett várni José visszatérését, aki 2013-ben oda-vissza megcsinálta a mászókakék alakulatot. Más kérdés aztán, hogy 2014-ben már csak egy-egy döntetlenre futotta, legutóbb pedig, a gyászos szezont nem emelte a City elleni kétszer 3-0 sem.

maxresdefault

Nagyjából 16 hónapja jártunk utoljára az Etihadban, a retinánkba égett eredmény óta viszont több dolog történt a Chelsea háza táján, mint egy átlagos dél-amerikai sorozat 15 évada alatt. A rosszat felesleges elővenni ennél jobban, ugorjunk is hovatovább máris a lényegesebb részekre, ami pedig Conte és a 3-4-3. Tulajdonképpen már unalomig ismételtük, de nem érdekel, megteszem ismét, már csak azért is, mert jól esik: a taktikai váltásunk óta immáron 7 mérkőzést játszottunk, 7 győzelemmel, 6 CS, 19 lőtt és mindössze 1 kapott gól árnyékában, és nem holmi champo-jellegű csapatok ellen, de a bajnok, a Manchester United, Everton, Saints, és immáron a Tottenham teteme felett is Conte 90 perc alatt lábon kihordott negyvenhét infarktusa járja haláltáncát.

conte

A siralmas állapotából relatíve rövid időn belül talpraállított Chelsea az új hadrendben vált félelmetes fegyverré. Ez a jelenleg legjobb formát futó csapat feszül most neki a végső győzelemre talán még mindig legesélyesebb csokicsibész együttesének. Az idei szezon eddigi slágermeccse mindenképpen ez lesz, hozzá is akarja tenni a magáét boldog-boldogtalan, és a szivárvány minden színében játszó, széles skálán mozgó értelmes és totál homály vélemények tobzódnak a mindenfelé. Azzal viszont nehéz vitatkozni, hogy ezt a meccset várja most minden használható és jóérzésű futballszurker, hiszen az utóbbi 12 év bajnoki címeinek felét birtokló gárdák futnak egymásnak, és az esélyek régen voltak ennyire kiegyenlítettek. Ez a meccs most úgy lehet 3-3, mint ahogyan 5-0 vagy 0-5.

Mindkét csapat győzelme mellett szólnak érvek. A City mellett szól a hazai pálya, az erős és gyors támadósora, a Chelsea mellett szól, hogy Conte számára tulajdonképp, ha nem kap ki, továbbra is Pepiék előtt fog állni a Chelsea (mégha a tabellán a vezető pozíciót csak a győzelem garantálja is), valamint az is, hogy rendkívül erős a kontratámadás során felvonultatható névsora.

Ha azt mondjuk az ilyen meccsek előtt, hogy komoly taktikai csata várható, hát, általában komolyan is gondoljuk, most azonban véresen komolyan: Conte egy masszív és világos 3-4-3-at tol, míg Pepi egy némileg eltorzult 3-4-3-at (ami néha 4-1-4-1, néha 4-2-3-1, néha 3-5-1-1) játszat, szóval egyrészt két hasonló felállás fog egymással szembenézni – a kérdés, hogy ki fog inkább változtatni az eddigi felfogásán. A mi digónk az elmúlt 7 meccsen se a felálláshoz, se semmi máshoz nem nyúlt hozzá – igaz eddig nem is kellett; miközben Pep azért jól láthatóan vagy nem találta még meg az ideálját, vagy próbálja az aktuális meccsre igazgatni a kezdőjét. Conte számára viszont az utóbbi két meccs figyelmeztető jel volt, hiszen a Boro ellen a kelleténél jobban meg kellett szenvednie az addig minden szembejövőt felabriktoló csapatának, a Spursnek pedig adott egy félidőt, hogy megnyerje a meccset. Főleg pöcsék agyig feltolt, intenzív presszingje nem ízlett a Chelseanek, s amíg a csirekek bírták szusszal, nem is nagyon tudtak meccsbe jönni a mieink. Így értelemszerűen ez lenne a logikusan járható út a City számára: nekimenni a Chelseanek, és gyors, erőteljes letámadással operálni, lehetőleg gyorsan gólt, gólokat szerezve – ezt karistolta bele az internetbe a Redknapp-ek okosabbik fele, Jamie is. Egy valamit felejtett el a jóbarát, amit már Pepi is előkapott a meccs előtti nyilatkozatában, miután kellően és illő módon felszopta Contét: a digó az, aki képes a csapatával úgy hátravontabban játszani, hogy aztán 2-3 gyilkos kontrával eldönti a meccset. Ezt pedig láttuk már a Juvénál is, majd később az olasz válogatottal akár az EB-n is. Márpedig erre a jelenlegi Chelsea is képes, defenzív pozícióból 5+1 játékossal nekilódulni egy kontrának, hiszen az alapvető Costa-Hazard-Pedro sor mellett Alonso és Moses is rendszeresen kíséri az akciókat, de a “plusszegy” Kantétól is láttunk már jó elfutásokat, és kapu elé kerüléseket.

PHD - gólokban erősek
PHD – gólokban erősek

Egy picit ebből a szempontból talán tényleg a City van most előnyben, mert a Chelsea várhatóan, jellemzően ugyanazt fogja játszani, méghozzá ugyanazokkal a bábukkal, amit az utóbbi hetekben is. Mégha Conte úgy is dönt, hogy némileg hátrább húzza az egész egységét, hogy ne legyen akkora területe a hazaiaknak, mint a Spursnek volt, és megpróbálja jobban besűríteni a középpályát, sok újdonságra nem lehet számítani, úgy is mondhatjuk, a Chelsea kiszámítható módon fog pályára lépni. Az már más kérdés, hogy a Spurs előtt is ott volt ez a kiszámíthatóság, de ők is csak 44 percig tudtak élni ezzel az előnnyel, tudással.

A Moses-Kanté-Azpi trióra, vagy talán a Luizzal kiegészülő négyszögre vár majd talán a legnagyobb feladat, a Citynek nem a  jobboldala az erőssége, jóval inkább a KdB-Aguero-Silva trióra kell odafigyelni, bár szerintem Pepi át fogja dobni Silvát a jobbra, pont azért, hogy kompenzálja egy kicsit a pálya egyoldalúságát, és a KdB-Aguero duót inkább Sterling gyorsaságával fogja boostolni, főleg, hogy lekösse ezzel Moses előretörő energiáit. Szerintem a várható City felállás:

city

Szóval mindenképp érdemes lesz nézni, melyik menedzser mit fog húzni, hogy némileg jobban semlegesítse a másik erősségeit, amellett, hogy ne adja fel a saját játékát, és ne feküdjön le a másik csapat alá, teljességgel arra berendezkedve, hogy kiiktassa azt. A City támadópotenciálja mellett viszont mindenképp meg kell említeni a Chelsea-ét is, hiszen mégiscsak Costa vezeti a vonatkozó táblát, a segéderő Hazard, Pedro, Moses és Alonso pedig úgyszintén betalált az utóbbi időben – miközben azért a Chelsea védelme állta a sarat, és hozta a meccseket kapott gól nélkül, a City védelme egy nem túl acélos sorozatban az utóbbi 6 PL-meccséből egyet úszott meg kapott gól nélkül.

A City számára azért is kulcsfontosságú ez a derbi, mert a tavaly szezon során is azért nem tudtak igazán versenyben lenni a bajnoki címért, mert hiába hántolták meg a kicsiket sorra, a nagy meccseken a Citizenek sorra kapituláltak. Idén az eddigi egyetlen rangadójuk a némi mákkal behúzott José elleni volt, miközben a Spurs megrépázta őket, a Saints-Everton ellen pedig csak döntetlenre voltak képesek.

Én magam úgy vélem, a City fogja a labdabirtoklós játékát, járatja a labdát, és megpróbál hátulról építkezni, amit a mélyen ülő Chelsea hagyni is fog nekik, és gyors kontrákkal töri fel a City nem túl stabil védelmét – talán ez lesz a játék jellemző képe. Mindkét csapatnak a támadósora az erősebb, így vagy úgy, de mindkettő arra is fogja helyezni a hangsúlyt, a City otthon talán hangsúlyosabban, és mondjuk úgy, megvannak a játékosai ahhoz, hogy az eddigieknél jóval nagyobb kérdőjeleket üssön bele Conte védősorába, de elnézve Pep védővonalát, Conténak is abban kell gondolkodnia, hogy itt azért nem lehetetlen gólt szerezni, akkor pedig miért ne tegyük meg minél többször. A dolog főleg azon fog múlni, mekkora nyomás alá tudja helyezni a City a Chelseat, és a vendégek hányszor és meddig tudják ezt megfordítani. Azt továbbra is el kell mondani, hogy a Chelseanek az áll jól, ha vezet, ha dominálja a játékot, akkor sokkal erőteljesebb tud lenni előrefelé is, erre remek példa a másik manchesteri csapat, vagy az Everton elleni meccs – a kérdés csak az, hogy ha a Spurs ellen is csak egy félideig ment, akkor a City ellen vajon mennyi ideje lesz majd Contééknak. Mert az viszont továbbra is tény, hogy a City sebezhető, ha nincs náluk a labda – ez volt talán a legnagyobb gyenge-pontjuk az előző szezonban is, és ezt láthatóan még Pep sem tudta kiírtani eddig.

Összességében ismét azt tudom mondani, hogy a City van inkább győzelemkényszerben, mi pedig bőven elégedettek lehetünk az ikszel is, de ha már megvan az esély arra, hogy legyőzzük a City-t, hát miért ne próbálnánk meg? Conte biztosan nem az a fajta edző, aki úgy menne el az Etihadba, hogy idegenben jó az X, pedig tényleg ő lehetne kevésbé csalódott ezzel az eredménnyel. Több szakértő írta-mondta, hogy ha a Chelsea holnap kora délután győzni tud, akkor minden bizonnyal a tabella élén zárja 2016-ot – ezzel egyet tudok érteni. Nagyon impresszív lenne, ha a sorozatunkat nyolcmeccsesre tudnánk nyújtani, és a City skalpja is bekerülne a többi közé. Én jó szurkolást kívánok részemről, akik a klubgyűlésen lesznek, azoknak ott, akik máshol, azoknak máshol, én épp munkaebcsorán leszek, és próbálom estig megúszni, hogy megtudjam az eredményt…

 • Pingback: Az egyetlen konstans a változó | Zongoracipelő()

 • Sir Idemitirjak

  Az elmúlt hetek után inkább egy Sagna-Stones-Otamendi-Kolarov–Fernando-Fernandinho–KDB-Yaya-Sterling–Agüero kezdőt várok tőlük. Nem akarom elendyzni a meccset, de ha Agüero nem fog ki jó napot, akkor a vártnál simábban hozzuk a meccset.

  • Ha gólt is akarnak lőni, akkor nem pakolhat fel a jelenlegi Chelsea ellen egy Fernando-Fernandinho-Yaya triót Pepi. Sterling nem fut épp nagy formát, KdB és Aguergo mellé kelleni fog nekik Silva, és szerintem Gündogan is – de hát ezt leírtam fent is 🙂 Meglátjuk, kinek lesz “igaza”, én őszintén szólva jobban tartok az extől, mint Kuntól.

 • vitéz kaprosfalvy ond kond

  Nagyon jó lenne egy győzelem, de én egy döntetlennel is kiegyeznék. Majd a következő öt decemberi meccsen jöhetnek hármasával a pontok. Conte mondta tegnap hogy a kezdőcsapat felállítása előtt egy-két játékos állapotát fel kell mérnie, lehet hogy valakik megsérültek. Remélem mindenki pályára léphet, kb. Courtois a leginkább pótolható név jelenleg a csapatból.

 • Blotunga

  Tényleg bármilyen eredmény születhet ezen a meccsen. De ha megmarad a srácokban a magabiztosság, akkor akár egy esetleges hátrányból fordítást sem tartok lehetetlennek. Szoros lesz mindenképp. De bízunk a fiúkban, úgyhogy hajrá Chelsea!

 • salsal

  Hosszú idő óta ez lett volna az első meccs, amit munka miatt kényszerültem volna kihagyni, de a szervezetem is érzékelte a szituáció jelentőségét mert lerobbantam. 🙂 Reméljük nem hiába.

  A meccs tényleg kétesélyes, sajna én inkább a cicit érzem befutónak, de remélem meglepnek a fiúk. Hajrá Chelsea!

 • gorkaf78

  Nagyon jó elemzés, Zenzo! Én sem igazán tudom, hogy mit várjak ettől a meccstől. Azt érzem, ha ma nyerünk, hogy Contét akkor immár senki sem állíthatja meg a PL-ben. De persze a mai meccs lesz a legnagyobb teszt ennek az új formációnak. Abban is egyetértünk, hogy a döntetlen is jó eredmény lenne egyébként.

  Forza Chelsea! 😀

 • gorkaf78

  Off: közeleg egy új botrány, több focista és edző is érintett lehet adócsalás ügyében, azok, akiknek J. Mendes az ügynöke (C. Ronaldo, Falcao, Mourinho)

  http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-m-sulyos-vad-c-ronaldo-ellen-az-el-clasico-elott-2539787

  • kasata91

   A büdöséletbe nem fogom megérteni hogy ezeknek a focistáknak miért van erre szüksége.

 • gorkaf78

  Hoppá! Meglepetés a kezdőben: Fabregas játszik Matic helyett:

  http://www.livescore.com/soccer/england/premier-league/manchester-city-vs-chelsea/1-2252315/

 • Gabor1092

  Mi van Matic-al, hogy Fabre kezd?

  • gorkaf78

   A livescore.com szerint még a padon sincs a szerb.

   • Gabor1092

    igen láttam én is, és meglepődtem, hogy pont egy ilyen meccs előtt nyúl így bele, lehet összeszedett valami sérülést melegítés közben

    • gorkaf78

     Csak ez lehet a megoldás, amit írsz. Tegnap még nem mondott semmit Conte esetleges sérülésekről.

     • nem írják a .com-on sem, mi lett vele, de ha Chalo van a padon, és nem ő, én is a sérülésre tudok csak gondolni

      • myheartisblue

       Conte-t elcsípték egy rövid nyilatkozatra.
       “Matic is suffering a little muscular problem and for this reason, I changed the line-up but Cesc is a good fit and is in good shape,” he told Sky Sports.

       “He can show his value in a big game today. I trust him. I hope Cesc but also the whole team to have a good game.”

     • de sugallta, h lehet változás a keretben.

      • gorkaf78

       Igen, de sztem akkor Matic legalább a padon ott lenne, ha nem sérülés miatt maradt ki.

  • kasata91

   NYerő ember lesz ma a spanyol csak figyeljétek meg.

   • gorkaf78

    Legyen igazad! Csak így sajnos felborul az egyensúly a középpályán Matic kiválásával. Kanté mellett ki fog védekezni? 🙁

   • Sir Idemitirjak

    Lehet, viszont én kicsit félek, mert neki még új lesz ez a forma élesben és kérdéses a match fittsége is.

 • Blotunga

  Chelsea are expected to line up in the following 3-4-3 formation:

  Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Fabregas, Kante, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard.

  Subs: Begovic, Aina, Ivanovic, Oscar, Chalobah, Willian, Batshuayi.

  Manchester City are expected to line up as follows:

  Bravo; Otamendi, Stones, Kolarov, Navas, Fernandinho, Gundogan, Silva (c), De Bruyne, Sane, Aguero.

  Subs: Cabalero, Sagna, Clichy, Zabaleta, Fernando, Toure, Iheanacho

  Today’s referee is Anthony Taylor.

 • Endy919

  Írhatok én magamba az előző poszt alá … 😀

  • kasata91

   Ha nem egy győzelem elkiabaálása, akkor nyugodtan 😀

   • Endy919

    Kezdőket elemeztem 😀 és a City felállására nem tudok rájönni , hogy az mi akar lenni.

    • 3-4-3

     • Endy919

      Nekem is az volt az első tippem , de Silva wingback ? nemáá 😀

      • mohacsia

       Szerintem Navas és Sané lesz wingback

      • szerintem az Navas és Sané.
       -Otamendi—-Stones—–Kolarov
       Sané–Gündi—Fernand—Navas
       —-Silva—Aguero—Kdb

       • Endy919

        Ez akkor is fura. Navas kb csak futni tud (ezért ma ver kettőt)..

        • mohacsia

         Én a city meccsei közül a Gladbach ellenit láttam, ahol szintén két ilyen wingbackkel kezdtek és egészen addig baromi szarul játszottak, amíg vissza nem álltak 4:2:3:1-re. Egyik wingback (Navas és Sterling) sem érezte a posztot.

         • Endy919

          Legyen így , és a váltásukig verjünk be nekik hármat.

    • mohacsia

     3:4:3 szélsőkkel wingbackekként, ultraoffenzívnek tűnik, kb inkább 3:2:5-nek

 • mohacsia

  A city részéről ebben a felállásban reménykedtem! Két védekezésben nem túl erős wingback sebezhető pontjuk lehet.

  • Blotunga

   Mindenképp azt várom, hogy a széleken fog eldőlni a meccs, mégpedig a mi javunkra!

   • mohacsia

    Szerintem az lesz a kulcskérdés, hogy amikor nem nálunk lesz a labda (és általában nem nálunk lesz), akkor Fabregassal mennyire fogjuk tudni az 5 támadójukat tartani.

    • Őszintén szólva jaja… kb úgy néz ki, mindkét csapat azzal indul neki, hogy többet lőjön, mint kapjon.. lesz van 4-3 a meccs, a kérdés, hogy kiben van több gól 🙂

    • Blotunga

     Szerintem többnyire megoldható lesz. És gondolom most Kanté helyett Fabre érkezhet a 2, hullámban a támadásokhoz, ami azért nem olyan rossz ötlet. A másik dolog meg az, hogy biztos vagyok benne, hogy nem fog 90 percen át csak védekezni a csapat…

     • “nem fog 90 percen át csak védekezni a csapat…”
      Biztosan nem, akkor Fab helyett Oscar, vagy még inkább Chalo kezdett volna.

      • Blotunga

       Ezért is gondolom, hogy nem csak azért kezd Fabre, mert Matic kidőlt, hanem már van is hozzá egy konkrét taktikai elem. Ellenkező esetben szerintem Chalo kezdene.

 • Lassan indulnom kell. Szurkoljátok ki! 🙂

 • Zoleee

  Sziasztok!
  Nem tudja valaki, hogy az a mytv-s premier league nézés csak telenoros elofizetessel működik?

  • Sir Idemitirjak

   Telenorosoknak korlátlan mobilnettel nézhető
   a többieknek simán ingyen stream.

   • Zoleee

    Nekem nem megy. Rakattintok a linkre és be jön a my tv oldal. Most hogyan tovább 🙂

    • Sir Idemitirjak

     Segítenék tovább de ez a sz*r nekem sem működik, mint telenoros.

     • Zoleee

      Most tovább jutottam de ahol regisztrálni kéne a szemelyes adatokat ott ismeretlen hibát ír..

      Marad a banok…

      • Sir Idemitirjak

       Nekem sikerült regisztrálni majd kidobta, hogy nálam nem elérhető ez, úgy hogy lassan 8 éve vagyok előfizető náluk.

       • Zoleee

        🙁

  • Khal Drogo

   December végéig ingyen lehet Telenor mytv-t használni!
   Kuponkód: mytvkaracsony

   Számítógépre: https://goo.gl/D3WslB
   Androidra: goo.gl/2fgo00
   IPhone: https://goo.gl/zGrb6t

 • gorkaf78

  Sané kezdett már bajnokin a City-ben? Nem vagyok képben a mászókakékek meccseivel. 😀

  • Sir Idemitirjak

   Egy meccsen kezdett eddig a Soton ellen otthon.

   • gorkaf78

    Köszi! Azért ez más szint lesz neki is, remélem nem bírja majd a nyomást a kissrác.

    • Endy919

     Nagyon jó kis játékos.

     • a kettő ettől még nem függ össze 😉

      • Endy919

       Jogos .

 • Endy919

  Jó lenne kihúzni az első 15-20 percet kapott gól nélkül. Most nagyon fosok a Citytől. :/

  • gorkaf78

   Vegyél be széntablettát fosás ellen. :DDD

   • Endy919

    Mindig kiforgatjátok a szavaimat 🙁 :DD

  • szerintem nem fogjuk, annyira támadásra van hangolva ez a City, hogy nekünk fognak rontani. Abban bízok, hogy az első fél órát megússzuk egy kapott góllal. Az hasznos lenne.

   • gorkaf78

    Igen, de így lesz hely a kontrákra, nem? Fabregastól meg pont számíthatnánk egy-két kulcspasszra ehhez.

    • nyilván, de szerintem az elején mi nem támadunk ki nagyon. Ezért is írtam a fél órát.

     • Sir Idemitirjak

      Pedig egy ilyen orrnehéz csapat ellen jól működik a gyors agresszív letámadás feltolva és Conteból akár ezt is kinézem.

      • Contéból inkább azt, hogy 11 emberrel a saját félpályánkon dekkolunk 30-40 percet, lesve a kontrákat, de ott is 2, max 3 ember fut.

   • Endy919

    Igen… ez egy olyan meccs lesz , mint a Spurs elleni 5:3 . Ez a végeredmény is benne van a pakliban.

   • Blotunga

    És mondjuk egy MU elleni meccskezdéshez mit szólnál? Mármint egy ahhoz hasonlóhoz? 🙂

    • örülnék neki, de nem erre számítok. Azért ott a hazai pálya mellettünk volt.

     • Blotunga

      Egy sokk az mindenkinek sokk, lehet az hazai pálya vagy akár idegenben.

 • gorkaf78

  Szerintem ez az egész valahol egy nagy teszt Fabregasnak. Ha ma jól teljesít, akkor el tudom képzelni, hogy Conte számol vele hosszútávon is, de ha ismét bukik, mint az Arsenal ellen, akkor valószínű a távozása. Meglátjuk, mindenesetre az esélyt ma megkapja a bizonyításra a katalán.

  • Sir Idemitirjak

   Nemrég kikerült valahova, hogy Matic-Kanté duó nem fut többet, mint tavaly Fabregas, DE majdnem kétszer annyi sprintet vágnak ki egy mérkőzésen, ami nagyon fontos jelenleg mivel a középső kettős tartja szinte a védekezést a kp-n. Előre fele nem lesz gond az szinte biztos, de én azért kicsit tartok, hogy mennyire tudjuk tartani a City kimondottan erős támadó középpályáját.

   • gorkaf78

    Egyetértek, itt a védekezésen dől majd el a dolog.

    • Sir Idemitirjak

     Én melléraknám, hogy ma a két wingbackünkön fog állni a támadásunk. Ahogy Danny írta eggyel feljebb ez a 3 védős City nagyon gyengének tűnik a széleken védekezésben, így ha sikerül gyorsan elmenni a széleken a Moses-Alonso kettősnek akkor a kezünkben lehet a mérkőzés.

  • Én annyira nem így látom, szerintem ez amolyan egyszeri eset. Több mint valószínűnek tartom, hogy a taktikánk Matic kiesésével megváltozik. Ha valakit be akarnánk dobni Matic helyére kísérletre, akkor az sokkal inkább lenne Oscar.

 • Sztem hibát követ el Pep, h ellenünk 3 védővel jön, ráadásul a 2 szellő navas és Sané, egyáltalán nem védekezni tudó játékosok. tegnap fejtegették is, h Pepnek mi lesz a taktikaja, 4141-el mondták Skyon, hogy lenne esélyük (most nem írom le miért, olvassátok el, hosszu), ez igy gyozelem kell, h legyen 🙂

  • lamps8

   😀 aha 30 percig a felpalyat nem fogjuk atlepni olyan presszinget kapunk a pofankba.

 • mohacsia

  Most a meccs előtt már tényleg Sanét és Navast teszik a két szélre!

 • ktomi93

  Hogy hogy Matic nincs a kezdőnkben de még a padon sem? Fabre kezdő? Conte behúzta a váratlant 😀

  • mohacsia

   Lesérült, lent írták!

   • ktomi93

    Köszi, nem volt kedvem ennyit végigolvasni 😀

 • Endy919

  Fasza…

 • kasata91

  Huhhh

 • Costa azért most megette Stonest

 • Endy919

  Nem játszunk rosszul , de Alonsot azért nyakon vágnám. Egy pontos labdája nem volt.

 • Endy919

  Pár centi hiányzott.

 • myheartisblue

  Faszom már Fernandinho-ba ez a játékos egy hentes.

 • Rammschein

  :((

 • Rammschein

  10+ perc alapján simán partyba vagyunk sőt…. 🙂 Nem tudom mit aggódtatok annyit. 😛

 • kasata91

  Na mostmar azt is tudom hogy Sane a pályán van.

 • ktomi93

  Amúgy a City tud szabályosan labdát szerezni?

 • Endy919

  Ennél a visszafutásnál lettem szerelmes Pedróba.

 • myheartisblue

  Látom Guardiola ráment az első15 perces “rúgdagyonhogymegijedjenek” taktikával külte ki a babakékeket.

 • Endy919

  Jooooj Pedro 🙁

 • kasata91

  Komolyan, mintha a Stokekkal vagy a WBAval játszanánk…

  • ktomi93

   Persze a hazaiak a legkisebb kontakttól már fekszenek.

 • Endy919

  Eden ezt miért nem basztad rá ? 🙁

  • myheartisblue

   Ezt rugni kellett volna.

  • ktomi93

   Ezt onnan be kell verni.

   • myheartisblue

    Lendület ide vagy oda: világsztárként bal lábbal üres kapuba el kell vállalni.

 • kasata91

  Uuuuuuuu ×2

 • Rammschein

  majdnem beszoptuk

 • Rammschein

  mennyivel vaggyok lemaradva? xD

  • Endy919

   Sokkal 😀

   • Rammschein

    faszom… 😀 spoileres lesz végig… értelmes streamet is alig találok xD folyton akad az összes.

 • Gabor1092

  Ő Hazard miért akart passzolni?

 • EZ HULYE

 • Ezért nem lesz soha olyan gólvágó, mint akik közé fel akar nőni…

 • Same Old Luiz

  • myheartisblue

   megoldotta, nem?

  • Rammschein

   lol

  • Lavid Duiz

   Ne má! Ez miért az ő hibája?? Ő hozta helyre, amit más elrontott! Luiz nagyon jó.

  • ne haragudj, de te más rendezvényen vagy, ő korrigal, a többiek hibája miatt.

   • Lel, vegyél már kicsit vissza 😀 Szvsz utolsó emberként beleütközött Agüeroba. Azt légyszi ne nyomd már le a torkomon, hogy Agüero akkor nem futhatott volna rá a kapura, ha Luiz nem stukkol bele.

    • ennyi orbitalis fassag mar kiveri a biztositekot.

     • Ilyen összetett érvekkel nehéz vitatkozni, köszi.

      • direkt nem vitatkozom veled, mert csak idopocsekolas. nem ertetted meg mit jelent az, h semmi nem volt.

       • Mostanában nagyon szeretsz kötekedni és vagdalkozni, de ezt igazán meg is tarthatod magadnak, ha ennyire szűk az ingerküszöböd.

 • kasata91

  Sergio sárga hol marad ???

  • Mondjuk Luiz is kaphatott volna ezért bőven

   • kasata91

    Sárgát aligha.

   • ezt honnan szulted? semmi, ez váll váll ráadásul guero ugrott neki.

 • Rammschein

  mi leszünk elkönyvelve szabálytalmkódónak a meccsen, pedig ők s tolják neki rendesen 😀

 • ezen mit reklamálnak?

 • Endy919

  Eddig k*rva jó meccs.

 • Lavid Duiz

  Luiz hozza helyre mindig, amit a társak hátul elszúrnak!

  • Endy919

   Nagyon jól játszik.

  • igy van

  • myheartisblue

   Hát Azpi hibája volt az biztos, de Ahogy Endy komám látta Alonso sincs a pontos passzok csúcsán. Csak tartson ki Luiz koncentrációja.

  • ktomi93

   Szerintem is jól nyomja. Rengetegszer szabadított már fel a meccsen.

  • kasata91

   Azért amikor utolsó embereként test csellel elküldi borért Agüerot pofán vágnám, a leendő kardiológusom helyett is.

 • myheartisblue

  Agüero azt hitte a bab is hús… 😀

  • hat, ha igy folytatjuk lassan a bab is hús lesz 🙂

   • myheartisblue

    Sajnos igazad van. Fabre, Costa és Hazard echte a támadó szekciónk el van veszve.

    • Endy919

     ??? Edent nem lehet lelőni.

     • myheartisblue

      A pálya felénél, de ahogy bejutunk a 16-ba egy pontos passz sem sikeredik sajnos.

 • Rammschein

  Szívesen lennék secus az ilyen stadionokban… az összes a meccset nézi. xD

  • Endy919

   Háttal kell állniuk.

   • Rammschein

    … 😀 ja azt Agüero lövésénél ott őrjöngtek xD (azért írtam. :P)

 • kasata91

  Luiz level 2 is back

  • Rammschein

   hát egyelőre a védelemre hála neki nem lehet panasz… a probléma, hogy most előre fele nem vagyunk túl veszélyesek.

 • kasata91

  Azért GC is jobb napjait idézi ma.

 • mi a pitsa ez a random elrugdosas? nem akarunk jatszani?

  • ktomi93

   nekem úgy tűnik hogy egy kicsit elfáradtunk a félidő végére

  • Rammschein

   Conte megint ordítozhat a szünetben. :”)

 • ktomi93

  Húha, meleg a pite, ki kéne húzni kapott gól nélkül.

  • Rammschein

   jaja, aztán szünetben Contenak rendezni kell a sorokat, meg a fejeket!!!!!

 • ktomi93

  De most komolyan?

  • Rammschein

   fuuuuuuck, igaz még nem látom… DE FUCK

   • ktomi93

    ezt ne is akard…

    • Rammschein

     eredmények.com szerint Cahill öngől… MI A FASZ???

     • ktomi93

      nem elírás 😀

      • Rammschein

       most látom… szépségdíjas öngól b+!

  • kasata91

   Ezt elEndyztem

 • Endy919

  Ezt hogy a faszba verte így be ?:D

  • myheartisblue

   2 évig gyakorolhatna egy huzamban, akkor sem tudná ilyen mozdulattal betenni az ellenfél kapujába.

 • Rammschein

  ez mi a g*ci volt? 😀

 • kasata91

  Beollózta na.

 • Tornando Ferres

  Benne volt sajnos :/ mmint hogy gólt kapunk

  • ktomi93

   Ők nem tudtak lőne, lövettek egyet Cahillel 😀

 • bejött ez a magunkrahuzzuk oket taktika.

 • Én azért örülök a csirkék góljának most már, elég durva lett volna, ha ez a gól töri meg a cs sorozatot.

  • WudigessBoi

   Nem torte volna meg, mert ezt mi lottuk:)

 • Lavid Duiz

  De csak a mi segítségünkkel tudtak gólt szerezni! 🙂

 • ktomi93

  Azért a City játékosai úgy örültek mint ha életük gólját lőtték volna 😀

 • Rammschein

  Ahelyett hogy mérges lennék, könnyesre nevettem magam annyira siralmas lett ez az eset. xD

 • Rammschein

  Krva életbe, futhatunk az eredmény után :((

 • 11Daves

  Jézusom mi volt ez 😛 akarunk cserét?

 • Láthattuk milyen könnyen hibáznak a védőik, erre jól visszaállunk megijedve, h ők támadhassanak ahelyett, hogy erőltessük és hibára kényszerítsük őket. Miért?

  • Rammschein

   és ennek hatására lehalt a támadásunk is… pedig az elején még rájuk is nőttünk…

   • nem is akartunk támadne, megvolt a labda felkúrták 50 méteres ívelésekkel.

    • Rammschein

     azért az elején a 15. percig volt lehetőségünk, csak elb-sztuk mindet.

     • ezaz, miert kellett azon valtoztatni?

      • Rammschein

       … jó kérdés… ha azt folytatjuk előbb utóbb csak beakadt volna, de azzal amit utána elkezdtünk TUTI, hogy nem… és sikerült is magunkra húzni őket, aminek meg lett az eredménye… 🙁

  • Tornando Ferres

   Azért én most nem vagyok benne biztos, hogy szándékosan álltunk be a 16osra 😀

   • Amikor megvan a labda és nem megpróbáluk megnyugtatni a játékot és megtartani a labdát, hanem felbaszkodjuk az csak rajtunk múlik.

    • Tornando Ferres

     Szerintem nem vagyunk meg minőségben, hogy ilyen szintű letámadás mellett eljátszogassunk hátul, felépítve az adott támadásainkat.

     • lamps8

      Kiemelést!!

      • gorkaf78

       Ezen a fórumon nincs kiemelés. 😀

 • Tornando Ferres

  Nincs még vége, azért elég intenzív meccs eddig. Fabre ma is kiosztatta amúgy a gólpasszát

  • hát nem rajta múlik. Ezt eddig elől Hazard baszta el, de csúnyán.

   • Mondjuk ma a komplett támadósor pontatlan, egy kaput eltaláló lövés nem volt.

    • ktomi93

     Az egymás közötti passzaikkal is gond van.

   • Tornando Ferres

    Azért hiányzik Matic, vele azért jóval nagyobb a kontroll a középpályán

 • kasata91

  Nbc-n félidőben azt mondták h DL fault és piros…

  • Rammschein

   elmehetnek a tudjuk hova…

  • ktomi93

   Skyon sárgát mondtak.

   • kasata91

    Agüeronak?

    • ktomi93

     DL-nek 😀

     • kasata91

      Szerintem az nem opció.
      Vagy piros ide, vagy sárga oda.

      • ktomi93

       Szerintem az új szabály szerint az ilyenért már nem jár piros csak ha valami durva fault.

  • viktor

   sztem is bekaphatják, de mondjuk Kürtő is úgy állt ott, hogy már készült a lefújásra…. am sztem fújható volt

  • myheartisblue

   az haygyján…de még a Brittania-n is… abban nagyobbat csalodtam.

  • netto faszsag.. majd megkerdeznek egy birot es szepen elmondja, h semmi

   • kasata91

    digisporton kackiás bajszú Bede Feri már megmondta volna a frankót Salecnak

   • raadasul angliaban.. Lehet a bohocligaban lefujjak, ha Messire igy ratamsztanak, bar az is tulzas lenne..

  • Tornando Ferres

   Azért a bíró úgy futott oda, hogy már könyveltem a pirost..

   • Endy919

    Ezért már nem jár piros.

    • Tornando Ferres

     Szerintem de, 11-nél nincs “kettős büntetés” (de lehet, hogy hülyeséget beszélek)

     • ktomi93

      Tényleg, azt hiszem ezzel kevertem én is össze.

     • Sir Idemitirjak

      Igazat mondasz, a kérdés ha lefújta volna, hogy mennyire lett volna egyértelmű gólhelyzet, a másik védő helyezkedése és a kapus pozicióján múlott volna a lap színe, de visszajátszásnál sajnos a kontaktot figyeltem és nem ezt.

    • 16-oson belül voltak változások ilyen ügyben.

  • Sir Idemitirjak

   Szerintem a csatár kereste a faultot, ezért nem is fújta le a bíró.

 • Rammschein

  Bízni kell a Conte féle motivációs magicben!!!!! 🙂

 • Tornando Ferres

  bold.. Cahill góllal egyenlítünk. !!4!44

  • Rammschein

   what? :O :DDD 3 perccel le vagyok maradva ilyen kijelentésekkel ne szórakozz :DDD

  • ktomi93

   Melyik meccsen? 😀

 • Rammschein

  Még jó hogy Kürtő lába ott maradt…

 • Rammschein

  Costa omg. 🙁

 • Rammschein

  Oké, hogy Kanté sárgát kapott, de ilyenekért a másik oldalt is lehett volna adni… come on…

 • de hianyzott Willian fantasztikus lovotechnikaja…

  • Rammschein

   na ja…

 • ktomi93

  OMG!!!

  • Rammschein

   ??

 • kasata91

  Ezmiez omg

 • kasata91

  Végtelenítve benny hill zenét alá…

 • vegünk bzmggg

 • myheartisblue

  Ilyen volumenű káosz és hibák között lehetetlen, hogy ne kapjunk további gólt.

 • Az egész csapat olyan szinten túlidegel mindent, mintha még életükben nem találkoztak volna City-kaliberű egylettel.

 • Rammschein

  úristen… ezek teljesen elszálltak, na nem maguktól… mit szívtak? 😀

 • Rammschein

  Asszem ha így marad az eredmény és találunk 1 gólt, már boldogak lehetünk majd………..

 • ktomi93

  Atya úr isten, mi ez?

 • kasata91

  Na ezért adtuk el !!!

 • Cahill nem tudja hol van megint

  • ktomi93

   Előzőnél meg ő mentett nagyot.

 • Lavid Duiz

  És még mázlink is van!! 😀

  • Rammschein

   aztakurva

  • nem birom nezni mar, majd megnezem az eredmenyt es szeretnek meglepodni.

 • Tornando Ferres

  Ha ezt mi hagyjuk ki, akkor -1 tv!

 • Rammschein

  Támadásaink mintha nem is lennének :@ Most ez mind Matic hiánya lenne vagy mi a tököm?

 • ktomi93

  CSAK OTT VAN 😀 FABRE 😀

 • Az első jó megmozdulása a komplett csapatnak.

 • Rammschein

  góóóóóóól??!?!?!

 • GOL??????

  • Rammschein

   elvileg igen 😛

 • Rammschein

  még nem látom de örülök xD

 • kasata91

  Bebasztaaaaa spoiler off

 • aztabudoskurvaistenit 😀

 • kasata91

  Fabrepass

 • Rammschein

  te jó isten de szar ez a mínusz 3 perc vagy mennyi xD

  • Tornando Ferres

   nekem is van annyi kb. 😀

  • 11Daves

   NEkem is, de cserébe olyan szar, hogy azt se láttam, kié volt a gólpassz

   • Lavid Duiz

    Szegény 🙂 Egyébként Fabregas gól passz.

   • Rammschein

    Nekem meg elszállt xD

 • Zoleee

  Gyönyörű! 🙂

  • Rammschein

   Fabre milyet adott omg *.*

   • Zoleee

    És hogy be lett verve!
    Akkor most már megnyerjük.

 • kasata91

  Buzifejű otamendi hozd vissza a labdát !!!

 • Rammschein

  Na még egyet… most kell bepörögni, mint a Spurs ellen (csak kár, hogy a babakék egyesület nem tűnik fáradtnak :D)

 • de persze folytatjuk ott ahol abbahgaytuk vedekezesugyileg….

 • Endy919

  Pont kimentem kajálni 😀 Gyerünk srácok !!!

  • Rammschein

   ejnye 😀

  • ktomi93

   Menj ki még egyszer 😀

 • kasata91

  Kürtő lassan úgy véd mint 20 évesen

  • Rammschein

   azaz jól? 🙂

   • kasata91

    Mindenképp. 3 góltól mentett meg minket ma.

    • ktomi93

     Ahogy stabilabb előtte a védelem, úgy kezd el egyre jobban védeni.

 • Taylornak annyira nincsen jelenléte, hogy akár körbe is futhatná a földön lévő játékost, mielőtt visszafut.

 • Williant adjuk el konyorgom

  • ktomi93

   Lassú és körülményes

  • Costa otthagyja a tudejet, h megtartsa a labdat, erre Wilmos eladja, mint egy hulye

  • Endy919

   Was???

   • Most Willian a “plsadjukelman”. Ezelőtt Cahill volt, azelőtt Matic, de szerintem Cahill megint sorra fog kerülni.

 • Endy919

  Willi eddig remek.

 • megint letamadas helyett huzzuk oket magunkra

 • Endy919

  Moseeeees

 • ktomi93

  ERRŐL VAN SZÓ!! 😀

 • Endy919

  WILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

 • Most már akkor ne adjuk el.

  • ktomi93

   :DD

 • kasata91

  Bazzeg ez a Taylor sztem csak azt hiszi hogy VIP gold jegyet vett azért van ilyen közel a pályához.

 • Buzifejű otamendi hozd vissza a labdát heyhey
  Buzifejű otamendi hozd vissza a labdát heyhey

 • kasata91

  Odamenti tudod a dolgod!!!

 • Rammschein

  GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL WILLIAN OMG

 • Nem hiszem el Willian golt tud rugni? :DD

  • ktomi93

   én azt hittem kihagyja 😀

   • Rammschein

    Az igazán torresi lett volna. xD

  • myheartisblue

   De milyen okosan! Mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga!

 • Zoleee

  Úgye úgye 🙂

 • Lavid Duiz

  Góóóól!!!

 • kasata91

  De sok van még…

 • 1 ft-ot nem tennék rá, h nem kapunk még gólt. egy esélyünk van, még többet rúgni

  • Ezt adom, a mai védelem lámpalázasságban egy U-csapat szintjén áll.

 • Rammschein

  Endy, kimentél kajálni megint? 😛 Ha igen menj ki még egyszer :DDD

  • Endy919

   Nem , csak nem jutok szóhoz 😀 Elérzékenyültem 😀

   • kasata91

    Mi lett volna ha Pedrod lövi?

    • Endy919

     Ugyanez . Willit mindig is imádtam 🙂

 • Rammschein

  krva anyját… beleszáll willianbe a vakegér meg le se fújja….

 • Zoleee

  Ennyit a citiről. Egyszerűen jobbak vagyunk. Ami nekik kimarad azt mi belőjük. Ők meg kaptak cserébe egy öngólt.

  • ktomi93

   meg Taylor engedi a favágást

  • 😀 hát erős túlzás ezt tudásként felírni.

 • Lavid Duiz

  De milyen mentéseket csinálunk a kapunk előtt! Te jó ég! 😀

  • Rammschein

   Sajnos még nem látom, de bár csak Bravonak kellene mentenie… :/ 😀 Megkéne tartani az előnyt!!!

 • Rammschein

  2 kaput eltalálóból 2 gól… 😛 nesze-nesze. xD

  • kasata91

   Nekik csak Kürtőt eltaláló lövésük volt

   • Rammschein

    meg kapufát. :DD

    • kasata91

     Az mellének számít

     • Rammschein

      az igaz… :’)

 • Lavid Duiz

  A bíróra nem lehet panaszunk…

 • Oké, h vágtunk egy öngőlt, de egyelőre ilyen szerencsések egy meccsen évek óta nem voltunk.

 • Bold: Touré bombagóllal egyenlít a City

  • myheartisblue

   Hát…Tourénál egy bombagól mindig ott van a levegőben. Olykor egy dupla is.

 • ó ne, Yaya…

 • Rammschein

  Tudjátok mi a vicces? 😀 Hogy igazából mi 3-at lőttünk, ők meg egyet sem. xD

  • Lavid Duiz

   Szeretem a pozitív embereket! 😀

  • kasata91

   Ezzel még Zenzo sem tudna vitatkozni

 • ktomi93

  Taylor te vakegér.
  De a végén még befúj egy tizit a Citynek.

 • Zoleee

  Ocsmány módon dobálják magukat.

  • Rammschein

   a babakékek milyet fognak bírózni majd omg xD

   • Zoleee

    Az tuti:)

  • myheartisblue

   Nagyon nagy színész az a Navas.

 • navasnak sárgát

  • Rammschein

   átmentek favágóba… frusztráltak szegénykéim xDDD

  • és valaki aztán tényleg rúgja már agyon..

 • jujj, mi kntrák elébe nézhetnek így

 • myheartisblue

  Most tegyétek a szívetekre a kezeteket, és merje nekem azt mondani, hogy nem jönne most jól egy JOHN OBI MIKEL rombolni a középpályára.

 • ktomi93

  Adjál már lapot nekik…

  • kasata91

   Ez tud mást is mint rugdosódni ?

   • ktomi93

    Esélyes hogy nem 😀

 • életveszély az, ami megy azért.. BÁRMI LEHET 😀

 • Zoleee

  Végre sárga

 • Rammschein

  bírjuk már ki így azt a maradék pár percet BITTE :))

 • Navas lassan kipontozza magát

 • úúúúúú majdnem

 • Rammschein

  Jajj szegény Pepperoni, hogy fogja savazni Taylort…. :DDD Igazán Mou-s lesz. 😛 Csak meg ne büntesse a FA. 🙂

 • ktomi93

  Costa kész? Mint ha cserét mutatott volna.

  • Batsu lehet jo lenne a végére

   • ktomi93

    Neki jobban örültem volna én is.

  • Ez csere lesz, kényszerű

  • myheartisblue

   Lefelé menet még egy sárgát összeszehetne gyorsan.

  • Rammschein

   hát…ha csak nem pihenni feküdt le 🙁

 • Rammschein

  Chalo jött be Costa helyére… WTF?!

  • ktomi93

   Kell a busz 😀

 • Zoleee

  Kimentem egy percre. Costa megsérült? Úgye nem.?

  • ktomi93

   De. Kényszerű csere volt.

   • Zoleee

    🙁

  • Rammschein

   cserét kért, reméljük nem súlyos.

  • azért nem hinném ,h komoly, csak már elkészült valszeg.

   • Zoleee

    Köszi. Szükség van rá a bajnoki címhez 🙂

 • És nem Bats? óóó

 • Endy919

  Féééélek 😀

  • Rammschein

   te csak ne szólj semmit 😛 inkább menj ki kajáért :DDD

   • Addig jó, ameddig nem a zsebünkben látja a győzelmet.

 • kasata91

  Még szerintem az ifjú Iva is kap pár percet

  • Rammschein

   “ifjú”… mi ez padawan? XD

   • ktomi93

    Titán 😀

    • Rammschein

     régebben az vót biza’! 😀

   • kasata91

    Young talent

  • Pont jó lesz Yaya ellen, már kérni akartam.

 • Hangosabb a Chelsea tábor 🙂

 • Levi97

  Azpi k*rva jó ma (is).

 • szidni kéne Willit megint, hátha ver egyet..

 • Rammschein

  Pepe kínjában nevetve magyaráz, priceless.

 • ktomi93

  5 perc, Taylor menj nyugdijba

 • ktomi93

  Ennyi 😀

  KIVÉGZÉS 😀

 • Endy919

  edeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

 • Zoleee

  Mekkora gól

 • Rammschein

  yippikájé motherf-ckers… 4 gólt lövünk ma xD

 • Tökéletes bosszú az őt faragó citick-nek.

 • MIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN :DDDDDDDD

 • Rammschein

  Még hogy csak X-re leszünk jó… 😛 Naívság… bár tényleg sokáig még úgy sem tűnt. 😀

 • kasata91

  Fogadjunk ezek is elhitték.

 • Hibajat javitotta 🙂 szeeep

 • Britannican micsoda magyarazkodas lesz ezutan 😀 “Ö HÁT NEM EZ VOLT A MECCSBEN ÖÖ”

  • Zoleee

   Szar az britannia szerintem. Olyan tippjeik vannak, hogy mindig röhögök rajta.

   • Whoscored egesz pontosan megjosolta, h 1-3 ra nyerunk.

   • Rammschein

    én ezen nevetek most: “úgy hogy könnyű zsozé letette neki az alapokat” wut mate?

    • Zoleee

     Persze xd

    • Tornando Ferres

     jó de ez irónia volt a kommentelőtől is, remélem leesett 😀

   • myheartisblue

    Azért szar a Brittania mert egy aktuális cikkíró tippjei nem jönnek be? ´jóvanakkor.

    • Zoleee

     A britannia azon cikkeire gondolok ahol a fordulót tippelik. És igen azért mert két vagy három ‘szakértő’ tippel és szerintem már a tippek is gyengék. Ha olvasol nem csak nézzel akkor azt írtam szerintem. És ezt a véleményem fent is tartom. Elnézésed

     • Zoleee

      Kicsit én is felpörögtem a végére. Peace!

  • ktomi93

   Mi volt a tipp?

   • 11Daves

    2-1 Citynek

 • Lavid Duiz

  6 Perc! Nem öt! Átvertetek! 🙂

  • ktomi93

   Ez mi? 5öt írt először 😀 Rúgtunk gólt, legyen 6 😀

  • kasata91

   Van ennek lelke ?? Még kapnak addig vagy 2t

   • Lavid Duiz

    LOL

 • Azért a whoscored.com kicsit nivosabb a Britannianal. 1-3 volt a prediction 🙂

  • ktomi93

   nemár 😀

  • Nem hogy örülnél, mióta nem tippelik a győzelmeinket, veretlenek vagyunk.

  • Rammschein

   remélem fogadtak is a jósok. 😛

 • Endy919

  El nem tudom mondani , hogy mennyire boldog vagyok.

 • Rammschein

  Moses majdnem…csak megállapították.. .eredmények.com-on még a 90+8. percben is megy a meccs… 😀

 • Levi97

  mekkora mocsadékok ezek a citihsek…

 • Endy919

  Mocskos patkány kun …. Reméôlem DL semmi komoly nem lesz.

 • Rammschein

  ?? Valakinek pirosat mutatott xD

  • Levi97

   agüero

  • ktomi93

   Meg Fernandinho is

 • ktomi93

  Luiz komolynak tűnik 🙁

  • myheartisblue

   Komolyan nem hiszem el, ha Luiz emiatt komolyan megsérül.

   • Sir Idemitirjak

    Pedig lendületből a földön lévő lábra érkezett talppal az idegbeteg és pont a térd és sípcsont találkozásánál. Sajna benne van.

 • hahahahahaahhaaha csak a fejet, h meg ne santuljon

 • Rammschein

  aztakrva… az fájt nézni

 • Agöero 3 meccs minimum

  • ktomi93

   Szerintem az még kevés is, ez lábtörés gyanús volt, minimum 5 meccset adnék.

 • Rammschein

  2 pirosat kaptak :O xD

 • HAHAHAHAHHA AGÜERO 😀

 • Lavid Duiz

  BALHÉ!! 😀

 • ÉS DINNYO IS 😀

  • kasata91

   50 perc késéssel

 • Rammschein

  Fabré meg Chalo is kaptak egy-egy sárgát… nem mintha számítana náluk.

  • ktomi93

   Mondjuk pont nem miattuk volt balhé de oké

   • Rammschein

    tudom… de ők veszélyben sincsennek szal lesz-rom. 😀

 • Ratinho mekkora egy nyomorult…

 • gyonyoruen jovunk ki egy ilyen fosul kezdodo meccsbol

 • viktor

  ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  Parázs meccse!! Vitatható ítéletek (bár a piros nyilván nem volt az…) És GYŐZTÜNK!!!!!! Nagyon nagy meccs!!! magamon kívül vok!!:D:D:D

  • viktor

   Ilyen egy rangadó!!!

 • nem okos néger 😀

 • Endy919

  4 gólt rúgtunk idegenben !!!! :DDDDDDDDDDD

 • 11Daves

  Ez mekkora volt már!

 • Rammschein

  azért remélem Luíz meg Costa rendbe jönnek… mondjuk Luízé csúnya volt

  • ktomi93

   Luiz nem fog. Őt elvesztettük 🙁

   • Rammschein

    akkor asszem felkészül Zouma… addig meg Terry… vagy nemtom

    • ktomi93

     Sírt mikor ápolták és ha jól láttam nem a lábán ment le.

     • Rammschein

      fuck… szar volt a streamem…

      • ktomi93

       jó úgy tűnik a hordágyat üresen láttam 😀

     • Sir Idemitirjak

      Ledöcögött, annyi hogy segítséggel.

   • reméljük nem.

 • Szurkolópróbáló meccs volt…

 • viccen kívűl ezért Agüeronak legalább 5 meccset kell kapnia. Elszállt az agya és direkt lábra ment.

 • Sir Idemitirjak

  -Costa világklasszis
  -Conte zseni
  -mentalitás kimaxolva
  -győzelem ellenére nagyon sok egyszerű passzt elszórtunk, néha nagyon rossz helyeken
  -Pep hozta magával az El Classicón megszokott féregséget. (remélem a két türhő paraszt fejenként 5 meccs alatt nem ússza meg)

  • Sir Idemitirjak

   +KDB szíve még mindig a Chelsea fele húz. 😀

   • viktor

    mondjuk azért ő volt a csapata legjobbja. a meccs elején szívatott bennünket rendesen….a végére elfáradt azért

    • Sir Idemitirjak

     A kihagyott helyzetére értettem. 🙂

     • viktor

      jah az jogos….:D ha az beakad… de megúsztuk!! és bűntettünk is érte a végére!

 • Amugy 1-1 tavaly mi szoptunk igy ki, meg piros lap.

 • A meccs elején azért nem hittem volna, hogy ekkora böjtje lesz a City parasztkodásainak. Kicsit boldog vagyok.

  • Rammschein

   azért Luíz kiesése beárnyékolja számomra a dolgot… első félidőbe ha ő nincs… akkor nagy pofonba szaladunk bele.

  • ktomi93

   Csak kicsit? 😀

 • gorkaf78

  Mekkora k*csög ez az Agüero. Remélem, DL nem súlyos, a saját lábán ment le, ha jól láttam.

  • ktomi93

   Igen, hordágyat csak készítették, de nem vetették be.

 • Tornando Ferres

  Costa szenzációs, amit ma is 2 gólnál csinált az worldclass. Remélem nincs nagy baja.

 • Lavid Duiz

  Mekkora meccs! Mekkora győzelem! Mekkora csapat! Chelsea we love you! 🙂

 • Endy919

  Leírhatatlanul boldog vagyok . Vigyorgok mint egy hülyegyerek .

  MEGCSINÁLTUK!!!!!

  • gorkaf78

   Kicsit beárnyékolja az örömet a vége, de ez akkor is egy igen nagy siker. SPIRITO!!!

   • max nekik 😀 Luiz meg kemény gyerek, már este lemegy a térre gurigázni a ketrecbe 😀

    • gorkaf78

     Úgy legyen! 😀

    • kasata91

     Már öltözőben denszel

     • gorkaf78

      Na, akkor talán nem komoly! Megsúgom, hogyha DL megúszta sérülés nélkül, akkor nekünk komoly előny, hogy Agüero, és Fernandinho egy ideig nem fog játszani…

      • igen, Agüero nagy csapás lesz a Citynek.

       • kasata91

        Karácsonyba így belemenni…. kíváncsi leszek meddig süllyed újévre a Pepsiti

  • IGEEEEEEEEEEN :DD

 • myheartisblue
  • Lavid Duiz

   LOL Az az zene! 😀

   • Sir Idemitirjak

 • ktomi93

  A csirkék ha látták a mai meccset akkor örülhetnek hogy csak 2t kaptak 😀

 • Tornando Ferres

  Azért ma nem panaszkodhatunk se a bíróra, se a szerencsére! Ha Kevin berúgja a másodikat, más lett volna a leányzó fekvése.
  Ja és ma látszott, hogy Thiboaut mennyivel jobb kapus mint Claudio.

  • ktomi93

   3-0 lehetett volna a hazaiaknak, az helyett lett 1-1

  • gorkaf78

   Jó csapatnak szerencséje is van. 😀

  • így van. H Tibo jobb, az nem is volt kerdes.

   • Sir Idemitirjak

    +Conte őt is fejben helyrerakta, a tavalyi Tibó simán kipirosozta volna magát több esetben is.

  • kasata91

   Az a lényeg, hogy lábbal legyen jó … idióta Pep …

  • A lényeg hogy beáldoztak érte egy HG legendát, abból sok van amúgy is manapság.

 • kasata91

  Instagramon Ballack minden gólt kommentált videón előben. Hatalmas forma !

  • link pls 🙂

   • kasata91

    nem tudok, mert ezzel az új eltűnős, Snapchat koppintásos megosztással csinálta őket. Ha követed őt csak akkor látod

 • Tornando Ferres

  Alonso barátunk szépen elsunnyogta a 11est, amit összehozott Navassal szemben :DDD

  • Sir Idemitirjak

   Nem ért hozzá az én streamemen, igaz elég gyenge minőségű volt.

   • Tornando Ferres

    Szerintem adható, elég felelőtlen volt a megmozdulása.

  • kasata91

   Kantéé tiznegyesebb volt az első felesben. Eléggé kilassították félidőben.

  • kell egy jó visszajátszás az összes eseményről 🙂

 • “What we saw from Chelsea is that they are a team,” he said. “We saw Eden Hazard, yes he scored a goal and could have scored another one, but what I liked about his game is the way he defended, his work rate and what he did for the team. Thierry Henry

 • Sandic

  Két megjegyzés:

  -Cahill ha ezt az ellenfél kapujába lőtte volna, akkor a hónap gólja

  – Már a meccs előtt is mindenki azt mondta, hogy csak a kontrákból lesz esélyünk gólt lőni, Pepító mégsem tudta erre felkészíteni a csapatát. Mind a 3 gólunk kontrából született…. Azért ez durva.

 • kasata91

  Nálam Tibo a MOTM ma. (Bár Costa gól és gólpassz is esélyes.)

 • 11Daves

  DL közben már interjút ad, mondjuk jegelik közben a lábát.

  • ktomi93

   kaphat egy-két meccs pihenőt, aztán húzzon vissza 😀

  • reméljük csak egy durva zuzodas és azt kell jegelni, ha komoly gond lenne sztem mar korhazban lenne.

   • kasata91

    Ilyenkor csak a másnapi MRI szokta tudni biztosra mondani. Részleges szakadással simán sétálgat még 30-40 percet. majd amikor kihűlik akkor áll be teljesen.

    • sajnos tudom, most jöttem ki egy részleges bokából…

     • Sir Idemitirjak

      Én meg szenvedek éppen vele 🙂 Frissen le is tört két kis darab belőle.

      • kasata91

       Nekem amióta nincs külső bokaszalagom boldogabb az életem. Akárhogy fordul ki nem fáj tovább 10 mp-nél 😀

       • Sir Idemitirjak

        Nekem miután a jobb oldali kétszer szakadt, idén eljött az ideje a balnak is, kemény 2 percig tartott a megye 3-as pályafutásom, azóta gyógyulok és újra rásérülök 😀

       • dzsíízász 😀

      • myheartisblue

       Addig míg váll artroszkópia műtét után nem vagytok 1,5 hónappal rájöttök, hogy a boka nem is olyan vészes. Orvosom monta h. ámbár a boka gyakoribb sérülés, de igen szépen rendbe tud jönni. A váll viszont…ahhh szo se rola :/

       • kasata91

        Abszolút. Boka az helyre jön, egy jó rögzítő aztán mintha új lenne. (ugyanez a térdről nem mondható el)
        Nekem egyszer ficamodott a vállam. azóta is visszatérő ha rosszul nyúlok a labdáért.

       • Sir Idemitirjak

        Fiatalon ha szerencséd van igen. 20 felett már nem is nagyon gyógyul, illetve könnyen megnyúlik és onnantól nem tart rendesen, amit csak műtéttel lehet rendbehozni. Mondjuk azt nem kétlem, hogy a váll műtét egy fokkal azért komolyabb.

        • Megfelelő rehabbal rendbe jön. 2,5 hónapja szakadtam részlegesen (már másodjára a jobb bokámon) és már újra játszom problémamentesen. Van 3 nagyon jó erősítő gyakorlat és konkrétan erősebb, mint a bal most nekem. A titok, h az a kis dionyi izom atvesz valamennyit a szalag szerepéből.

       • igen, nekem 2 komoly bokaszalag parám volt, de áldom az eget, hogy 20 év focizás alatt sosem sérült a térdem. Ugyanis az sosem jön igazán rendbe. A vállról nem tudok szerencsére, de láttam pályán kulcscsonttörést váll kiugrással fűszerezve. Mentő jött és a Dél-Koreai srácot nem láttam a ligában újra vagy 1 évig.

       • Endy919

        A térd mindent visz. Másfél hétig egyedül meg WCre sem tudtam menni.

 • 11Daves

  Agüero pedig minimum 4-et fog kapni, ez már a második pirosa idén.

  • 2.? az komoly egy csatárnál 😀 van aki karrierje alatt nem kap annyit.

  • ktomi93

   Mikor volt a másik?

   • 11Daves

    Így utánenézve lehet hogy semmikor, bocs. Túlságosan bíztam a Guardian élő kommentárjaiban.

    • Nem nézted el teljesen, pirosat valóban nem kapott, viszont 3 meccse már volt könyöklésért.

  • Sir Idemitirjak

   A védő miért csak sétált?

   • ktomi93

    feladta

   • ezt akartam kérdezni, hogy ki volt az a “védő”, aki ennyire KECI lassú volt? 😀

    • Sir Idemitirjak

     Otamendi, aki nem mellesleg nem egy lassú védő!

  • Endy919

   De basszus , a 90. percben egy ilyen sprintet levágni és aztán ilyen magabiztosan beverni a gólt. Klasszis !!!

 • salsal
  • Mi van Luiz lekúrta a nőjét?

   • kasata91

    HA már ezt felhoztad. Kürtő sem ma engesztelte ki KdB-t a hasonló szitujuk miatt 😀

  • Sir Idemitirjak

   Dél-Amerikai játékosok felében benne van ez a féregség.

 • Diegoal

  -Ez a f*rnandinho mekkora egy utolsó féreg. A city meg még visszataszítóbb lett peppel, de így még édesebb a siker.
  -Egyszerűen nem tudom elhinni ami hétről hétre történik velünk, ráadásul a tavalyi év után. Hihetetlen mekkorát fogtunk Contéval. Imádom ezt az embert!
  -DL sztem most focizik a legjobban Chelseas karrierje alatt, nagyon letisztultan jatszik amiota visszajott.
  -Fabrepass Diegoalt is üdítő volt látni. Remélem megtartjuk Fabret es Conte megtalalja a helyét.
  Nagyon boldog vagyok!

   • Rammschein

    eltiltást a mocsoknak!

   • Cesc okos volt. Lehet provokálta is, ami mondjuk nem szép dehát nyerni kell minden áron 🙂

    • Sir Idemitirjak

     Meccsen mutatták a teljes esetet, ami azzal kezdődött, hogy Fernandinho megragadta hátulról Fabregas nyakát aki erre szólt oda valami olyat ami után elgurult a brazilnak.

     • de mi volt a baja Cesc-el? nem láttam előzményt.

      • Sir Idemitirjak

       Szerintem a pályán lehetett valami előzménye, mert ha jól láttam odafutott és ezzel indított.

  • DL nagyon jó valóban, persze mindig a határon táncol, de ilyen a stílusa. Cahillnél százszor jobb, még a hibáival együtt is. Cahillt ma annyiszor hagyták heéylben ahányszor megpróbálták… Zouma-DL-Azpi 3 asra lennék nagyon kiváncsi.

 • Akkor most már nincs más hárta csak behúzni a viszonylag könnyü 5 kövi meccset 🙂

 • Lavid Duiz

  Na, pá mindenkinek! Nekem ma már megvolt az El Classico. 🙂

 • Diegoal

  Lehet csak én vagyok feledékeny de idén kaptunk már büntetőt?

  • 11Daves

   Nem hiszem.

   • Diegoal

    Csak mert mikor nézem a spurs eredményeit mindig látom h Kane(büntető).
    De igazából mindegy
    #igyistopoftheleague

  • Endy919

   Első fordulóban a WHU ellen.

 • 11Daves
 • Blotunga

  Meccs utáni következtetések:
  1. Önbizalomban nincs hiány!
  2. Navas még mindig nem tanult meg focizni!
  3. A szőke belga egy hisztis p.cs!
  4. Előbbinél csak a kopasz p.csebb!
  5. Fabregas még mindig él!
  6. DL nem lett jobb védő, csak ma a babakékek nagyon babák voltak a kapunk előtt!
  7. Wilmos felfele lógott ki a tavalyi, gyenge Chelseaből. A mostaniból lefele lóg ki, a gólja ellenére!
  8: Diego és Hazard továbbra is király!
  9. A favágók és hentesek megkapják a jól kiérdemelt pihenőt a munkájukért!
  10. Contenak még mindig van valami a tarsolyában!
  +1 Top of the league!

  • mohacsia

   6. Ma úgy összességében nem volt a védelmünk a helyzet magaslatán, de nem DL volt a gyenge láncszem. Cahill és Azpi is többet hibázott, mint Luiz, rendre megverték őket.

   7. Willian szerintem teljesen jól szállt be, nem lógott ki lefelé, ez így nem igaz.

   • Blotunga

    6. Pl. a 2. félidő elején volt 2 ordító helyzete a citynek, ami gyakorlatilag Cahillre, Azpira és Tibora volt rávezetve, mert Luiz fellépett és ott felejtette magát. Ez csekély 10 perc alatt.
    7. Wili friss ember létére szinte szaladni sem akart. Majd leállított egy értékes kontrát, egyet meg az ellenfél kapusának passzolt. Mentsége, hogy utána beverte a ziccerét.

    • ktomi93

     7. Nagyjából egyezek, én sem voltam elégedett vele, de legalább a ziccert beverte.
     6. Egyáltalán nem értek egyet veled, az első félidőben nem kevésszer mentett veszélyes szituációban és többször is neki volt köszönhető hogy nem lett gól. Emellett szerintem ő fogta legtöbbször Agüerot, ami azért nem könnyű feladat. Gyenge volt ma a védelem, Luiz egyértelműen felfelé lógott ki.

     • Blotunga

      Nekem még mindig az a bajom vele, hogy fejben nincs ott 90 percig. Ma sem volt ott. Ha csak az említett két helyzetet nézem, akkor se rózsás az összkép. És ez egy védőnél eléggé kifogásolható. Amúgy meg nem azt mondtam, hogy szar volt, csak annyit, hogy nem lett jobb, mint eddig volt. 🙂

      • gorkaf78

       Már ne haragudj, de egy 8/8-as sorozat után a védelem egyik alapemberéről azt állítani, hogy nem lett jobb, érdekes. Az egész csapat, és egyénileg a játékosok is jobbak lettek Conte alatt, kivétel nélkül. Mindenki fejlődött. Mégis mit várjunk még el a védelemtől, 8 CS-t?

       • Blotunga

        Te amúgy mivel méred az ilyen dolgokat?

        • gorkaf78

         Mármint mit mivel mérek? 😀

         • Blotunga

          Amit itt nekem bedaráltál.

          • gorkaf78

           Komolyan nem értem, hogy mi gondod van. Idejött a csapathoz egy új edző, aki alig három hónapja vezeti a csapatot. Kitalált egy teljesen új rendszert, ami egy 8/8-at eredményez, a védelem, tavaly kb. átjáróház volt, az rúgott gólt, aki akart, ha még emlékszel. Most ez a védelem a legstabilabb a PL-ben a december elejére. Mi kellene még, ezt nem értem. Luiz is ember, hibázik, ez biztos. De még egyszer írom, nem csodálatos ez a fejlődés a tavalyi szezon tükrében?

          • Blotunga

           Most miért vagy kiakadva? Nem kérdőjeleztem meg soha a csapat fejlődését. Nem értem mi a gondod. Én azt írtam, hogy DL nem lett jobb védő, mivel ugyanazok a hibái megvannak amik eddig is voltak. Ha ezt meg akarod cáfolni konkrétan valamivel, akkor azt írd. A többi csak mellébeszélés.

          • gorkaf78

           “Én azt írtam, hogy DL nem lett jobb védő, mivel ugyanazok a hibái megvannak amik eddig is voltak. Ha ezt meg akarod cáfolni konkrétan valamivel, akkor azt írd.”

           Ok, akkor leírom egyszerűbben, azaz konkrétan megcáfolom: biztos vagyok benne, hogy akármelyik korábbi Chelsea-védelemnek, amelynek DL tagja volt, nem volt még ilyen jó sorozata, mint ez a mostani. (Lehet, hogy a PSG-nél voltak ilyen mutatói, de az a bajnokság nem mérvadó nekem.) Ez pedig azt jelenti nekem, hogy a játékos is fejlődött.

          • Blotunga

           Nekem meg azt jelenti, hogy a csapat fejlődött. 🙂

          • gorkaf78

           Igen, de a csapat a játékosokból áll, nem? 😀
           Aminek DL is a tagja. Egyébként biztos vagyok benne, hogyha Conte is nem lenne DL-el elégedett, már régesrég Zouma kezdene a helyén.

          • ktomi93

           Elbeszéltek egymás mellett. Az Blotunga problémája, hogy ugyanazokat a hibákat követi el mint rég. Nem a tavalyi teljesítményhez méri, hanem úgy alapból Luizhoz.

          • Blotunga

           Látom, van aki megérti amit írok, úgyhogy megnyugodtam, nem írtam idegen nyelven. 🙂

  • Willian komolyan a te Ramiresed 😀
   Szerencsétlen vagy 1 hónap után kap egy félidőt a semmiből, lenyom 3 lövést (legtöbb a csapatból Hazard-ral párban), 3 dribble-t ( második legtöbb a meccsen) és lő egy gólt, de már külön pontként ki van emelve, hogy mennyire lefelé lóg ki 😀
   Oké, hogy nem egy klasszis, de Hazard minimálisan hozott többet nála.

   • Blotunga

    Lentebb válaszoltam már Mohacsianak Wilivel kapcsolatosan.

    • De még ezzel sem lógott ki semmivel sem jobban, mint Hazard, aki meg az első félidőben vállalt főszerepet a támadások zömének elbarmolásában, érted, Pedrónál meg aztán pláne nem tolta rosszabban.
     Egyszóval ez a kijelentés, hogy kilógott, nagyon nem állja meg a helyét.

     • Blotunga

      Hát igen, csak csóri Hazard még a 90. percben is képes volt félpályás sprintet nyomni, mert akart! De amúgy hogy kettejüket miért kevered ide bele, azt nem értem. Értem én, hogy te mindenkit meg akarsz védeni, akire egy fél szemmel egy pillantra rosszul néznek, de nem kell itt vagdalkozni.

      • Jeez, te meg miről beszélsz?
       Mi az hogy miért keverem a kettőt? Ő, Hazard meg Pedro játszott sacc azonos poszton, sacc ugyanazt (statisztikailag szignifikánsnak alig nevezhető eltéréssel), de te kiemeled, hogy Willian rosszabb volt, csak mert. Holott ezt statisztikailag semmi nem indokolja, hiszen Hazard lelkén legalább száradt annyi, mint a brazilén, teljesítményben pedig ugyanazt hozta mind a kettő, még úgy is, hogy az egyik sprintelt a 90. percben.
       Nem én vagdalkozom, hanem a statisztikák, amik merőben ellentmondanak neked. Lehet ezen hőzöngeni, de ettől még nem lesz igaz, amit állítasz.

       • Blotunga

        Te vagy itt nekem kiborulva, nem én hőzöngök! És igen, miért kevered?! Attól mert egy random idegen szót bepakolsz az irományodba, attól még nem leszel okosabb. Azt meg a statisztika neked alátámasztja, hogy Hazard lelkén sok szárad. Ne haragudj, de nem tudlak komolyan venni. Ezzel búcsuzok is tőled, mivel nem ez az első eset a részedről. Szia

        • Ne haragudj, te minden második szó elolvasására vagy csak képes?
         Én vagyok kiborulva? Állj már ki az esőre egy 10 perce, mielőtt szétroppantod a kezedben lévő poharat.

         • Rammschein

          Jól egymásra találtatok. :”)

          • Én aztán nem tehetek róla. Nem tud komolyan venni, hiszen a “szaladni sem akart” a statisztikák felett áll.

          • Rammschein

           mondjuk ahogy nézem, nem csak veled… meg valakik közt meccs közben is volt már vita csak nem emlékszem pontosan… 😀 ahelyett, hogy örülnénk itt, mint majom a farkának xD

 • gorkaf78

  Conte meccs utáni szavai:

 • Endy919

  Év buzigólja az Arsenalé.

 • kormolar

  Futási statisztikákat nem tudjátok, hogy hol lehet megnézni?

 • gorkaf78

  Off: De jó, hogy Stones végül nem nálunk kötött ki, agyilag nincs teljesen rendben a srác. Miután megcsalta a barátnőjét, úgy vezekelt, hogy a lány képmását magára tetováltatta. 😀

  http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/kep-a-city-vedo-ezzel-a-tetovalassal-tenne-jova-hogy-felrelepett-2539851

  • meccsen is fos volt, jó hogy nem jött, aztán most megnéztem a nyilatkozatát, háát biztos nem matematikus vagy szociologus lett volna, ha nem focista 🙂

  • Diego Costa

   Azt hittem a teljesítménye miatt mondod… Köszönjük Everton, köszönjük Martinez.

 • http://www.bbc.com/sport/football/37260489

  Agüeronak már volt 3 meccse (nem piros után, hanme retrospektiv) 2 hónapja kb, úgyh remélem most többet kap.

  • Diego Costa

   Ezért az aljas belépőért önmagába több meccset kéne kapnia. Gusztustalan.

 • fasza, Sanchez mesterharmasaval egalban van Costaval

 • gorkaf78

  Tényleg, olvasott vki Matic hiányzásának okáról?

  • Sir Idemitirjak

   Mindenhol kisebb izom problémát írnak és hogy semmi komoly

 • Diego Costa

  Most néztem vissza a meccset és nem találok szavakat!

  Ez az eredmény, a győzelem ez valami fantasztikus. Meccs közben picit elégedetlen voltam, mert elől nem voltunk annyira jók és ami még ennél is nagyobb baj, hogy sok helyzetet dolgoztak ki ellenünk, de ennyit a “negatívumokról”. Azt viszont szeretném végre kiemelni, hogy kontrából betaláltunk. Hazard gólja már a végén volt és Willian gólja is elég egyértelmű volt ( nem kellett nehéz döntést hozni, adta magát a helyzet, sok terület volt), de ez most nem is érdekel. Szereztünk két ilyen gólt. Ezt a gólra törő, direkt játékot hiányoltam nagyon sokáig az ellentámadásainkból. Remélem helyénvaló a múlt idő használata.

  Amit Conte végez ezzel a csapattal arra kevesek a jelzők. Mindenki csinálja amit kell, akik mellőzve vannak azok sem duzzognak, Conte pedig a maga zsenialitásával, őszinteségével teljesen lenyűgöz. A csapat meg szépen fejlődik és egy nagyon sokoldalú csapat lehet, aki az ellenfélhez tud idomulni. Ha kell domináljuk az ellenfelet, agresszívan visszatámadunk, ha pedig kicsit védekezünk és ránk jönnek kontrából büntethetünk. A csapategység, a taktika, az önbizalom meg ott van.

  A végéről is pár szó. Most betelt nálam a pohár ezzel a patkány argentin törpével. Megint Luiz-t támadta meg, úgy látszik nem bírja. Az első gólt után pedig nagyon szimpatikus módon valamit még odaordított a földön fekvő Cahill-nek. Csak gratulálni tudok. A gólhoz “sajnos” nem, hiszen azt nagy meccseken, téttel bíró meccsek nem látunk tőle… Stat padder. Örülök, hogy Chabolah fiatal létére keménykedett egy kicsit. Fabre meg elképesztően higgadt volt és végtelenül okos. Hagyta magát ütögetni (előtte egy picit mintha oda nyomott volna, reméljük nem lesz utólagos eltiltás) és azt a f*szt meg kiállították.

  A bírót is jó volt. A kis törpe esése egyértelmű, hogy nem volt semmi, a kommentátorok meg ott beszéltek róla fél órát… Első pillanatra látszott ( pl az esésből), hogy ez semmi nem volt. Volt egy kis kontakt, a vállak kicsit összeértek, de ez nem sakk. Arról már nem is beszélek, hogy ez mennyire nem ért pirosat. Az is jó volt, hogy Kanté mentését nem fújta be. Furcsa volt látni egy korrekt játékvezetéshez, meg tudnám szokni.

  Végezetül meg az az Hazard gólöröm. KÖSZÖNÖM.

  • kormolar

   korrektnek azért nem teljesen éreztem a játékvezetést, mert Fernandinhonak kb. egy órája nem kellett volna pályán lennie, amikor a pirosat kapta… sokszor egyértelműen látszott, h emberre megy és akkor sem kapott semmit…volt pl. egy Hazard megindulás amikor elvitte a labdát mellette, ő meg egyértelműen látszott h fel akarja rugni…nem értem h ilyenkor a szándékot magát miért nem büntetik utólag…am elég nehéz meccs volt a játékvezetőnek, sok kényes szitu volt…én kicsit a szabálytalanságoknál elengedőnek láttam…szerintem több lapot kellett volna osztania…a többit azért jól lehozta, mert szerintem is harsh lett volna Luiz kezezését befújni vagy azért az ütközésért kiküldeni…

   • Diego Costa

    Igen, de már Moses aprításáért is kellett volna kapnia és Hazard-nak is odalépett habár véletlennek próbálta beállítani… Hiányoltam a sárgát, de ez más meccsen is így van. A “tizit” a “piros lapot” meg sokan befújták volna szerintem.

  • Diego Costa

   Beautiful.

  • Sir Idemitirjak

   Ez a normális reakció amúgy ilyen esetben, nem véletlen, hogy a bíró sem büntette. Ezek a srácok minden nap legalább 4 órát töltenek együtt, de ha barátok akkor még ennél is többet. Amit Agüero csinált az nem sportemberhez méltó.

   • Diego Costa

    Büntetni azért büntette egy sárgával. Viszont az a jó, hogy Fabre is kapott egyet, így utólag nem büntethetik meg elvileg. Nem mintha akkora bajban lennék ha el lenne tiltva, mert eddig alig játszott.

    • Sandic

     Azért ha Matic több meccsen is hiányozna, és Fabre is eltiltott lenne, egy kicsit már lehet baj lenne. Maradna Chalo és Mikel.

     • Diego Costa

      Nem hiszem, hogy hiányozna, de ahogy mondod ott vannak a többiek is. Chalo-t sem félnék berakni, és ott van Mikel is.

 • kasata91

  Falcao 2 gól + gólpasz.

 • öö valaki hallott már hasonlóról? (BLSZ és megye I nem ér :D)
  https://twitter.com/FootballOn5/status/805106951277289472

  • myheartisblue

   Persze,van erre “híresebb” példa is Dyer vs Bowyer. És szerintem ez rendjén is van.

 • Endy919

  Egyre több helyen emlegetik ezt a Süle gyereket. Annyira jó ? Én még nem láttam játszani.

  Illetve ha minden igaz, Conte nagyon akarja Murielt januárban. És továbbra is képben van a Fiorentinás trió (Badelj , Tomovic , Bernardeschi.)

  • myheartisblue

   Ha be akarjuk húzni a szezont ezzel a tempoval,számolni kell azzal hogya keretbővítéssel.

   • Endy919

    Ez természetes . Kapus és csatár poszton kívül mindenhova kell ember. Illetve , ha Cesc marad és megbízik benne Conte , akkor csak 1 középhátvéd ,1 wingback és 1 szélső kell.

    • Sandic

     Nehéz helyzet lesz ez a január. Elvileg minőségi játékost nehéz igazolni, de egy Hectort vagy egy Djilobodjit meg ugye felesleges venni. Ha mégis minőségi játékost veszünk, akkor már sokan is lennénk, főleg jövőre (új játékos, Cahill, Luiz, Zouma, Christensen és akkor még Terryt nem is számolom, ő már nem valószínű, hogy nem itt lesz). Vehetünk éppen fiatalt is (pl. Süle), de van benne némi kockázat is, főleg ha egyből a mély vízbe kerülne, ha meg keveset játszana, az lenne a baj. És ugye nem tudjuk, hogy a kínaiak akarnak e robbantani…

  • Murielt nem igazan ertem, Batsu is alig játszik. hova, minek?

   • Endy919

    Nem tudom , nem én találtam ki 🙂

    • Endy919

     Bár rettentően gyors játékos , és ezért lehet , hogy a szélre szaánnánk.

   • Sandic

    Muriel szerintem is inkább középszint, egy West Hambe vagy egy Sotonba lenne jó, hozzánk szerintem nem.

  • Sület én sem sokszor láttam, cserébe sokat olvastam róla. Nagggyon jó a srác. Komoly. Az alapján pedig, amit láttam, simán az ifi JT-re hajaz, és ha ismersz, akkor vágod, hogy nem írok le ilyet ok nélkül. Jó kezekben krvajó játékos lesz belőle – rossz kezekben meg egy Huth.

 • Diego Costa

  Ez azért elég kemény:

  Diego Costa has the best mins-per-goal ratio of any Chelsea player in #PL history (min. 10 scored), averaging one every 134 mins

 • kormolar

  Ennyire aljasul játszó City-t még nem láttam a pályán… Fernandinho szinte összes belépője sárgát ért… ezt leszámítva viszont eszméletlen kemény meccs volt…ilyen iramot nagyon ritkán látok meccseken…már a 10. percben
  azt mondtam h nyerünk annyira jól járt a labda a lábakon…aztán a 2. félidő eleje kicsit necces volt, de Costa lélektanilag legjobbkor mutatta meg a klasszisát…utána pedig jött a papírforma(a kontrák Conte specialitása)…Pep igazából a cseréivel megcsinálta nekünk a győzelmet, hisz lelassultak a szélen, középpályán….mi meg talán még inkább felgyorsultunk Willian révén…külön kiemelném Moses,DL, Kante-t akik nagyon nagy melót tettek le…külön pacsi Fabre-nek aki nem hisztizett be, h padozott hanem amikor lehetőséget kapott odatette magát,szerintem ez a helyes út és valahol ezt is Conte érdemének tartom(+ király volt a kispofon amivel azt a vadparasztot kipirosozta…xD)… külön pacsi Chaloba-nak aki Aguero-nak megmutatta hol a helye…

 • Tornando Ferres

  We've missed you too, @WestHamUtd fans. 👋— Sky Bet Championship (@SkyBetChamp) 2016. december 3.

  • Tornando Ferres

   A nap trollja a Championship hivatalos Twittere :DDD

 • Diego Costa
 • Diego Costa
  • kormolar

   Pep kezd elMourinho-sodni….a csapata teljesítményén is meglátszik…

   • Sir Idemitirjak

    Nem akarom védeni, DE a lefújás után futott be, hogy a csapata játékosait nyugtassa, nehogy még több hülyét eltiltsanak, annyira nem meglepő, hogy sietett tovább, igaz ettől még nem a legszimpatikusabb.

    • én sem védeném, de nem biztos, h ez szándékos volt abban a kavalkádban.

    • Petikee Sipos

     szerintem direkt csinálta. Fabre és Azpi és nézett rá, ő meg kettejük között ment el. nem létezik h nem vette őket észre, vagy nem siethet annyira h egy pacsira ne érjen rá.

     • gorkaf78

      Fabré-val még el tudom képzelni, hogy konfliktusa volt a Barcánál, na de Azpival mi baja lehetett?

      • Petikee Sipos

       who knows? bár sosem értettem az ilyen hisztiket

    • 11Daves

     Pedrót viszont át is ölelte, a többieket levegőnek nézte, szerintem elég egyértelműen direkt.

 • 2016 utolsó meccsei:
  WBA(h), Sunderland(i), Palace(i), Bmouth(h), Stoke(h)

  Ami mindenképpen pozitívum, hogy az utóbbi évek legnyugisabb decembere utcahosszal ez. Kicsit demotiváló lehet ennyi kötelező mérkőzés egymás után, ugyanakkor ha nem is hibátlanul, de 12-13 pontot elhozva zárjuk az évet, az már maximálisan kielégítő lesz.
  A City egész decemberre elveszítheti Agüerót, az Arsenal a tetemes sérüléslistája mellett meg találkozik Pepékkel és az Evertonnal is még a boxing day előtt.
  Zouma visszatérésével bővül a védelem, és remélhetőleg Luiz is hamar felgyógyul, bár a sérülésekkel kapcsolatban még nem olvastam megerősítést-

  • gorkaf78

   Simán meglehet, amit írsz, az a pontmennyiség. Szerintem a játékosok is tudják azt, hogy ha bajnokok szeretnének lenni ismét, akkor pont ezeket a relatíve ‘könnyű’ meccseket kell hozni. Tényleg, azt tudod, hogy melyik a leghosszabb nyerő sorozat a PL-ben? Gondolom ezzel a 8/8-al nem vagyuk még rekorderek.

   • Most consecutive wins: 14, Arsenal between 10 February 2002 and 24 August 2002

    • gorkaf78

     Köszi! Akkor ettől még azért odébb vagyunk. 😀

  • 11Daves

   Én eskü félek a Sunderlandtől idegenben.

   • én is, pláne, hogy elkezdtek nyerni… :/

  • WudigessBoi

   11-13 pontot várok én is. Papíron kötelező mind, de valami úgyis lesz.

 • gorkaf78

  Szakmai jellegű kérdést tennék fel a nálam jobban hozzáértőknek: mennyiben volt más a tegnapi csapat taktikája Matic kiválásával, Fabre játszatásával, ez ugyanaz a 3-4-3 volt? Annyit én is láttam, hogy sokkal mélyebben védekezett az egész társaság. Szerintetek Fabre hosszútávon is lehet ebben a felállásban Matic alternatívája, vagy mindenképp kell valaki még a középpályára (pl. Verrati, Nainggolan)?

  • Petikee Sipos

   nos amit én láttam az annyi volt, hogy amíg a city nyomott, addig Fabrénak nem sok babér termett, mert a védekezésben egyértelműen gyengébb mint Matic. de a zsenialitása egyértelműen a gólpasszában mutatkozott meg. Mentálisan mindenképp jónak mondanám, mivel a sok padozás és a szar Arsenal elleni meccs után egy ilyen nagy volumenű meccsen az a gólpassza volt a fordulópont. A meccs végén a balhénál minden benne volt a viselkedésében amiért szeretni vagy utálni lehet őt. Ahogy ignorálta Fernandinhot, majd hátrált, és megnézte magának h merre vannak a reklámtáblák… Hatalmas:DDD
   Szó-szó középen gyenkébbek voltunk Matic nélkül, de Fabre kvalitását nem lehet elvitatni.

   • gorkaf78

    Bennem is hasonló gondolatok keringenek. Amikor pl. az első gólnál azt a zseniális gólpasszt adta… viszont a védekezése lehet kevés hosszútávon ide. Lehet, ha Matic játszik, nem szorították volna be ennyire a csapatot, mert a középpályán a szerb több labdát szerzett volna, ha játszik. Én Conte helyében inkább Oscart kezdettem volna Fabre helyett, a jobb védőmunkája miatt. De bejött az olasz húzása, Fabre gólpasszt adott, ezzel sikerült megfordítani a meccset.

    • Petikee Sipos

     hát amint látod elbírta a csapat:D pont úgy volt jó ahogy volt. és igazából az 1. félidőben szerintem egyenrangú volt a csata, az öngől persze megzavarta a csapatot. e miatt a második félidő első 15 perce veszélyes volt. Aguero helyzetei KDB kapufája. De kimaradtak, és a legnagyobb közhely, de ez bosszúlta meg magát. Pep nyilatkozatát érdemes lehet meghallgatni, nagyon nem csípem azt az embert, de a nyilatkozata szimpatikus volt. Kérdezték a pirosakról, DL és Aguero eseténél amikor Aguero nekiszaladt Luiznak, stb, és azt mondta h nem kell vele foglalkozni, ez van. meg kell értenie, de ez van. volt benne egy leheletnyi irónia talán, de nem vagdalkozott mint Mou anno hasonló esetekben.

     Costa világklasszis, lenyugodott, a figyelmét a pályán nem tereli el semmi. fókuszált és céltudatos, alattomos sallangmentes. egy szóval Zseniális. A gólja és a gólpassza is… Le a kalappal. A meccs után azt mondta h rájött h nem harcolhat a világ ellen, csak játszani akar.

     Hazard is hozza amit elvárunk tőle, hajt, és a védőmunkája az amiben idén rohadt sokat fejlődött.

     Willian jól szált be, bár látszik rajta h még nem mozog otthonosan a rendszerben, De nincs rá rossz szavam.

     Chalonál pedig jó volt látni a harciasságát, és a 3. gól előtt ő szerzett labdát. Az meg h önkéntes smasszernek állt a végén, pacsi érte. SPIRITO

  • Tornando Ferres

   Az látszik, hogy kevésbé tudjuk kontrollálni a középpályát Fabréval, mind védekezésben, mind labdakihozatalban. Ez negatívum és ha nekünk kell feltörni az Ikarust, szerintem nagy hátrány.

   Viszont, ha nem áll be ellenünk teljesen az ellen vagy épp a vezetés tudatában mi állunk be bekkelni, sokat érhetnek Fabre hollywood passzai (lsd. tegnapi egyenlítő gólunk + Hazard első félidei üreskapus helyzete).

   • gorkaf78

    Szerintem abban, amit írtál, a kulcs a középpálya kontrollálása lenne, ami ezek szerint nem megy Fabré-val, ahogy tegnap is láthattuk. Én mindenképpen veszélyes dolognak tartom, ha tudatosan magunkra húzzuk az ellenfelet, tegnap is több helyzete volt ebből a City-nek. Persze végül jól jöttünk ki ebből, berúgtuk a kontrákat, de ha 1-0-nál a több City helyzetből bemegy valamelyik (pl. a KdB kapufa), akkor máshogy is alakulhatott volna a meccs.

   • mohacsia

    Ikarus ellen szerinted Matic jobb, mint Fabregas?

    • Petikee Sipos

     Ikarus ellen Fabre egyértelműen jobb. De ha nyomást helyeznek ránk, akkor talán Maticcal jobban jövünk ki a szituációból.
     Roppant nehéz kérdés, mert tegnap működött a dolog Fabréval, és a csapat elbírta a nyomást.

     • Szerintem nagyon nem bírtuk el a nyomást. Oké, hogy a City támadói kihagyták a lehetetlent is, de a középpályán úgy futottak át, mint kés a vajon, elég nagy nyomás alatt volt a védelem.

      • Petikee Sipos

       de ez is az első félidő vége és a második félidő eleje volt. egyébként teljesen partiban voltunk. bár lehet h csak nem látom objektíven

       • Oké, a villámgyors kontrákkal partiban voltunk, de ettől még 2-3 gólt lazán berámolhatott volna a City.

        • Petikee Sipos

         ez okés, de nem tudjuk h Maticcal mennyire lett volna átjáróház. okés, hogy nem ennyire, de lehet hogy őt is megforgatják, lefutják.

         • Matic és Kanté jelenleg szvsz a legstabilabb középpályás duó a ligában. Nyilván ők sem kijátszhatatlanok, de ennél fényévekkel stabilabb középpályánk lett volna.
          Azért azt se felejtsük el, hogy az a Fabregas volt Matic társa, akinek a hiányos védelmi skilljei miatt rendre Oscarnak és Williannek kellett pótolni a Matic tengelyében keletkezett űrt Mou alatt.

          • Petikee Sipos

           ez igaz. sé tegnap szerencsénk is volt. de mint lentebb írtam az a forintos labda kellett, hogy a nyomás alól kijőve vissza tudjunk jönni a játékba.

           viszont ebbe belegondolva sajnos Fabre max a nyáron menni fog. Luxus egy ilyen játékos nem játszatása, és sajna a 3-4-3 ba nem fér be.

      • gorkaf78

       Én is ezt éreztem, és ezért is tettem fel a nyitókérdést, ha olvastad. Túl nagy volt a védelmen a nyomás, sokszor csak a szerencse mentett.

     • mohacsia

      Ez oké csak egy Ikarus azért Ikarus, mert nem helyez ránk hosszabb időre nyomást. Azért kérdeztem, mert szerintem pont a busz ellen kellene Fabregas kreativitása és tök felesleges 2 holding egyszerre a pályán.

      • Az alapvető gond ott van, hogy Matic ebben a rendszerben nem sima holding, sokkal inkább a támadásokat is gyakran segítő btb.

    • Abból a szempontból szerintem igen, hogy az Ikarus támadási alapelve a kontra, az éles kontrákat egy Kantéval pedig nem fogjuk tudni tartani. Tegnap a City ellen bebizonyosodott, hogy a középpályánk Matic nélkül nagyon nem képes állni a sarat, leginkább a 4-1-4-1-es rémálom középpályát idéztük.
     Oké, nyilván egy Ikarus-csapat kevésbé technikás egylet, mint amilyen a City, de alapvetően nem is kell sok technika a brutális kontrákhoz, ezt Pulis, de akár tavaly Ranieri is bizonyította.
     Mindemellett a támadásainkra nincs nagy kihatással a tény, hogy Matic vagy Fabregas játszik, ellenben a stabilitásra eléggé. Ne feledjük, hogy Matic kvázi btb-vé képezte magát, és jelenleg a ligában a 2. helyen áll az assziszt-listán, olyan győzelmekben játszva központi szerepet, mint az Leicester, a MU, az Everton vagy a múltkori Spurs elleni diadal.

    • Tornando Ferres

     Ebben a rendszerben igen, fontos a stabilitás. Matic szervezési képessége is kimagasló, volt meccse mikor 2 passzt rontott összesen (97%-os pontosság).

     És bár ebben Fabre még mindig jobb, mint Matic, de ha azt nézzük, hogy védekezésben mennyivel gyengébb a spanyol, akkor én a szerbre szavaznék.

     • mohacsia

      Szerintem nem is összehasonlítható a két játékos játékszervezési készsége, Matic egy holding midfielder, aki mondjuk nem teljesen ügyetlen, de ez az árnyalatnyi különbség, amit sugallsz az szerintem jóval jelentősebb. Nyilván a védekezésben meg pont fordítva van, ebben egyetértek.

      Nekem csak az szúrta ki a szemem, hogy a busz ellen miért lenne jobb Matic, mint Fabregas? Kapura nem veszélyesebb, kreatívabbnak nem kreatívabb, a védekezésére meg egy betömörülő csapat ellen pont, hogy kevesebb szükség van.

      A passzpontosság és szervezési képesség nincs összefüggésben.

      • Tornando Ferres

       Ha mindkét wingback a támadást segíti, (már pedig ez a feladatuk egy Ikarus ellen) szerintem igenis kell 2 szűrő a 3 védő előtt. De ez a saját logikám, Contét kéne megkérdezni, ő hogy gondolja. 🙂

       • Tornando Ferres

        A kontrák miatt nyilván.

       • mohacsia

        Jó, de nem az Ikarus feltöréséhez!

  • Védekezésben, stabilitásban nagyon hiányzott Matic ez egyértelmű. Előre viszont Fabregas sokkal jobb. Valamit-valamiért.

   • gorkaf78

    Ez rendben van, de szerinted mi a megoldás? Fabre stílusa nem fog megváltozni, ő ilyen játékos. Kell-e ő vajon ebbe a Conte-féle csapatba, v. nem? A fizetése brutális, és mostanában még akár jó áron is megválhatna klub tőle.

    • Ebben a formacioban sztem csak epizod szerepe lesz. Konnyebben nyerheto meccseken sztem jobb is lenne, ha o jatszani, de ilyen rangadokon Matic kell.
     Kérdés, h ez mennyire tartható állapot…

     • gorkaf78

      Igen, de szerintem egyetértünk, hogy sem neki, sem a klubnak nem jó, ha egy ilyen szintű spíler csak minden 8-ik meccsen játszik. Ráadásul, ha nem sérült volna le Matic, akkor ma sem focizott volna.

      • Sir Idemitirjak

       Főleg, hogy az óriási füzetése mellett még pár év van amíg normális áron lehet értékesíteni.

       • gorkaf78

        Egyetértünk.

 • gorkaf78

  Na itt is egy hír a transfermarkt-on Fabregas-ról: az Arsenal visszavinné a télen Cazorla pótlására:

  http://www.transfermarkt.de/bericht-arsenal-will-fabregas-zuruckholen/view/news/257303

  • Sir Idemitirjak

   Jájj ez milyen nyelv. 😀
   Nekik mondjuk nem adnám. Tudjuk, hogy szinte mindig kifulladnak a végére, vagy jön egy sérülés hullám, de így is velük, mint bajnoki címért küzdő riválissal kell számolni és Cazorla kidőlésével egy kulcs poszton lennének egy klasszissal erősítve.

   • gorkaf78

    Csak nem gondod van a némettel, kedves kolléga? 😀 Azért akárhova nem hiszem, hogy menne a katalán, de az Ágyúsok pont lehetséges vevők, gazdagok, csak spúrok, de azért néha le lehet őket húzni. A ‘bajnoki címért küzdő riválist’ rájuk meg szerintem csak poénból írtad. 😀

    • Sir Idemitirjak

     Azt leszámítva, hogy a tudásom leragadt a bemutatkozás szintjén és még a fülemet is bántja, nincs vele semmi. 😀
     A spúrság a stadion építés alatt volt inkább jellemző rájuk, mostanában már nem sajnálják a pénzt. Azért is került oda mögé a két általános forgatókönyv, csak tudod a nagy számok törvénye, egyszer véletlen összejöhet nekik, főleg hogy a csapatuk azért megvan hozzá.

 • gorkaf78

  Féloff: Nathan a gólja után levette a mezét, hogy emlékezzen a brazil csapat áldozataira, és a bíró, szabályt szegve, nem adott neki sárgát ezért. Respect!

  http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-a-chapera-emlekezett-a-biro-nem-tartotta-be-a-szabalyt-2540033

 • Rammschein

  http://index.hu/sport/futball/2016/12/03/adocsalassal_vadoljak_cristiano_ronaldot/

  nem csak a törpének van vaj a füle mögöt… sőt a cikkben még Mout is említik, csak kisebb mértékben…

  • valamiert mindig spanyolorszagban jatszoknal vannak ilyen gondok, pedig ott a legalacsonyabb az ado ilyen fizetesi szinteknel a top ligakkal osszehasonlitva. furcsa

 • kasata91

  Aké kezd a pool ellen ismét.

  • kasata91

   Gólt is lőtt róla Mané a 20.percben.

 • Közben Pasalics gól a Milanban, ezek szerint még él.

 • myheartisblue

  https://uploads.disquscdn.com/images/b9e87b09bb72942639b6988990a7379466a81abba01019e909cde51962440a5a.jpg

  Jelenlegi és ex-középpályásaink így ünnepték a tegnapi győzelmet!

  • WudigessBoi

   Ballack nagyon hízeleg. Az egyen bundák meg befigyelnek azért:)

 • Pool védelem (is) elég gyász , Bmouthban bízom nagyon 🙂

 • Sir Idemitirjak
 • sajtee

  Pasalic gól a Milanban. És az utóbbi pár meccsen egyre többet dobja be a kezdőbe Montella. Végén még a szezon végére jól jön ki a kölcsönből a srác.

 • until we score hosszabbitas a pool meccsen.. teljesen alaptalan az 5 perc.

 • Trololololololoser Pool

 • hahahahahahaha

 • Endy919

  :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 • édesebb, h Ake verte

 • gorkaf78

  Juhé! :DDDD

 • remélem a srácok és Conte dob neki egy uzit, h kosz bro 🙂

 • Haragudtam a csapatra, hogy Akét elküldték, de ezért megérte.

  • mondjuk jó nem volt a meccsen és köze nincs még a Chelsea keretéhez egyelőre.

   • de a vicc az, h 2 golja van mar 2 kezdeshez 🙂

    • Sir Idemitirjak

     Nemám padra szorítja jövőre Costat! 😀

   • Nagyon meccshiányos sajnos, még kell neki 2-3 meccs, hogy rendbe hozza magát. Amúgy én kíváncsi lennék, hogy nálunk lw-be mire menne.

    • lw*

    • sztem most rohadt nagy fegyverteny, h Alonso magas jatekos, tobbszor jol jott, nem tudom, h Ake boldogulna-e a fizikumaval. Moses nem olyan magas, ellenben rohadt erős, izmos gyerek. De Ake elore jatekban nem rossz amugy.

     • Sir Idemitirjak

      Aké 180 cm 🙂

      • Endy919

       Mellém állna , kész égimeszelőnek nézne ki :DD

      • Ez meglepő, nagyon elveszett ott párszor a nagyobb arcok között. lehet csak gyengus még akkor..

  • myheartisblue

   Szerintem többször is mutatott erős jeleket és bizonyított is, hogy márpedig ahogy Mosesnek neki is van helye a csapatban. És remélem Antonio mester is látja ezt.

 • Endy919

  Sííííírok :DDDDDDDDDDDD és az a legszebb , hogy a Poolos haverom is itt sír mellettem :DDDDDDDDDD

  • gorkaf78

   Ő is örömében? :DDD

   • Endy919

    Félidőben még igen 😀

 • Mekkora fordulo

 • gorkaf78

  És vége! Ezzel a Chelsea már 3 tiszta pontelőnnyel az élen!!!

  • Endy919

   És gólarányban is jobbak vagyunk 🙂

 • gorkaf78

  Így most már nagyon-nagyon sokat ér a tegnapi győzelem!

 • Everton felkészül, egy MU bukta már csak hab lenne a tortán, bár nekünk nem oszt nem szoroz, h indulnak-e a europaligaban vagy sem 😀

  • gorkaf78

   Így van, ez a durva, hogy tökmindegy nekünk mit játszik a MU. 😀

   • Endy919

    Az …de a beteg lelkemnek jót tenne egy Everton win 😀

    • gorkaf78

     Én már úgy vagyok vele, hogy hadd legyen meg jovőre is Josénak az EL-indulás. 😀

 • lamps8

  hatalmas fordulót zárt a loan army. Boga isteni volt a sevilla ellen, baker, nathan, pasalic gólok na és Aké!

 • Ez a britannias srac, aki “szakert” a spileren kicsoda micsoda?

  • Kele Jani, mcdeer.

   • Arsenal szurkolo?

    • MU-s

     • 😀 áhh, akkor ez jó lesz most.

      • Endy919

       nincs spílerem 🙁

       • nekem is csak múlthét óta ezzel a telenor MyTVvel. igazabol csak a minoseg miatt jo, hihetetlen, hogy látok arcokat 😀 a streameken edzett szemmel nézve szinte a nézőtéren érzem magam 😀

        • Rammschein

         pedig az acestream az HD… csak a koli nem engedi, de otthon jobb, mint a spíler, mert nem szagértés van! 😀

       • Tornando Ferres

        most ingyen van decemberben, kuponkód: mytvkaracsony. Nem kell hozzá Telenorosnak lenni, sőt külföldről is megy elvileg.

        • Endy919

         Akkor ezt megpróbálom .

        • gorkaf78

         Nem megy külföldről.

         • myheartisblue

          Holával sem?

          • gorkaf78

           Azt leszedtem, nem tetszett, ahogy lelassította a gépem. 😀

          • Holat felejtsetek el, nyitott lesza geped es megosztjak az eroforrasaidat nyiltan. rendes VPNt kell venni es minden mukodik.

        • csak magyar IP vel megy, szoval vpn kell.

 • kasata91

  Tippmixem árát pedig már fejben elköltöttem. De KITÉRDEKEL !!! És AKé !!! Hát ez hatalmas 😀 😀

  • Endy919

   Éreztem , hogy ma nem nyer a Pool , de hasonlóra még csak nem is számítottam :DDDD

   • a lényeg, hogy nem írtad be 😀

    • Endy919

     Tanultam a hibáimból 😀

 • Tornando Ferres

  Aké bejátszotta magát a jövő évi csapatba 😀 Bár az első gól az ővé volt, de kit érdekel!

 • Matat kihagyta. hm érdekes, annak ellenére, h idén a legjobbjuk.

  • kasata91

   Te kis naiv. Még keresed a logikát JM-nél 😀

   • Endy919

    Ez a legerősebb kezdőjük és ez inkább lesz 4-3-3 , mint 4-2-3-1.

 • kasata91

  Tejóég milyen góllal vezet a MU.

  • Blotunga

   S milyen pirosat úszott meg Rojo!…

  • Soha az életbe nem fogom megérteni, hogy Koeman miért ragaszkodik ennyire Stekelenburghoz.

   • és azt, h mi a ….nek hagyta ott a Sotont az Evertonért? 😀

    • Még azt aránylag talán, az Everton nagyon hatékonysággal tartja meg az értékeit.

     • Hááát, ez így nem feltétlen igaz. Úgy igaz, hogy nem adnak el annyi értelmes játékost, mint a Soton. De ez azért van, mert nem is nagyon van/volt nekik. Aki volt azt meg el is adták. Rooney, Rodwell, Stones…
      Bainest tudták egyedül megtartani, de őt annyira nem is nagyon csábították. A MU akarta volna, de ott volt Evra, akivel egyszerre öregedett meg, és vették inkább Shawt.
      Egyelőre Lukakut tartják, de őt sem fogják sokáig, hacsak nem esik vissza a teljesítménye hosszabb időre. Barkley csak túlhájpolt, semmit nem csinál egy éve kb. Jó iparosokból állnak főként, nem nagyon van Soton szintű keretük.

      • Endy919

       A legnagyobb csillagukat nem is említed ?
       Fellaini hol marad ? 😀

      • De érted, ez három név az elmúlt 12 évből. A Soton ideális esetben évente elad ennyi alapembert. Idén Wanyama, Mané, tavaly Clyne, Schneiderlin plusz elestek Alderweireldtől, előtte Shaw, Lallana, Lovren, Chambers.
       Nyilván belőlük jut lé replacementre, de baromi fárasztó minden évben új csapatot építeni, mert a magot lebontják, és az új szerzeményeknek is két útja van, vagy flopok lesznek, vagy legkésőbb 2 év múlva lépnek. Ezzel meg egyről a kettőre nem lehet jutni. Ezt Koeman is felismerte, ahogy azt is, hogy teljesen kimaxolta azt, ami ebben a Sotonban van, ez neki innentől nem több időpazarlásnál az ő kvalitásaival.
       Az Everton ezzel szemben képes tartani szinte gond nélkül ugyanazt a magot évek óta, amivel Martínez felkúszott az 5. helyre. Nyilván vannak pletykák, de ettől még a keret egyben marad. Ha a Soton idén ötödik lenne, kétség sem férne hozzá, hogy 3-4 játékost minimum elvesztenének, ezzel szemben Liverpoolban a kvázi átlagon felüli keretből egyetlen játékost nem tudtak megtartani, őt is 3 év után, formán kívül és rekordösszegért adtak tovább. Ez pedig a közepesen erős csapatok között kivételesen jó arány, talán a legjobb.
       A “Soton szintű keretet” nem tudom, mire érted, mindkét csapatban közepesen jó középszerek sora játszik. A Sotonban van Dijk, Cedric és talán Boufal az, akik egy fokkal feljebb is megállnák a helyüket, senki másból nem nézném ki, hogy akár egy Spursben kiszorítaná az aktuális posztriválisát.

       • “De érted, ez három név az elmúlt 12 évből.” igen ezt mondom, h aki nalunk befutott az el is ment, de ez mutatja, h mennyire nem futnak be naluk jatekosok, igy persze, h nem adjak el oket. Kit adnanak el Barryt, Mirallast, Founes Morit? Kutyanak nem kellenek, max lejebb lévő csapatoknak. Igen, most a Sotont megint leraboltak es csak par komolyabb jatekos maradt, de megint van 3-4 játékos, akiket vinnének nagyobb csapatok es valoban szar ezzel minden evben megkuzdeni, de akkor is ott vannak legrosszabb esetben, ahol az Everton, mert lehet, h stabilabb a keret, de rosszabb is.
        Ezzel csak azt akarom mondani, h Koeman sztem lefele valasztott, amikor elfogadta az Everton padjat, de legalabbis elore biztosan nem lepett vele.

        • De ez nem igaz, hogy aki náluk befutott az el is ment. A Martínez-féle top 5-be érő csapatban ott volt az akkor legtöbbre tartott angol kp Barkley, a legtöbbre tartott angol védő Stones, Baines, az akkor kimagasló szezont futó és egyébként faszipántos szélső védő Coleman és még Lukaku is, akit a kölcsön után nem csak megvettek, de azóta is megtartottak. És ez már a csapat azon magja, amelyet a legnehezebb lenne pótolni. Ebből a csapatból eddig összesen 1 játékos távozott, Stones, ő is 2 évvel a kimagasló szezonja után, tehát meg tudták tartani, és őt is megfelelően tudták pótolni.
         A Soton pedig már az első felsőházi idénye után bukta a mag felét, és az addigi másik fele is már csak 2-3 emberben testesül meg. Egyszóval ameddig a Sotonnál kétévente magot kell változtatni és új magot felépíteni, addig az Everton magja gyakorlatilag azóta egyben van, hogy Martínezzel majdnem BL-ig meneteltek. És hidd el, Koeman és Poch szakértelme nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ezt a magépítést ilyen simán vegye a csapat. Egy fokokkal gyengébb edző, mint Puel már kínlódik azzal, hogy a magot kialakítsa.
         Az meg, hogy a Soton kerete miért erősebb, továbbra sem értem, miben manifesztálódik. Ott is legjobb esetben van 3 játékos, akik esetleg egy szinttel feljebb is elférnének a ligában.

 • Endy919

  Ez az Everton mennyire egy szar csapat …jéééézusom.

  • Megérte elkurrantani 30 millió fontot Bolászira.

   • Endy919

    Közben ki is dőlt.

    • Majd jön Gyílófejű, a meg nem értett tehetség.

     • Itt is van

      • Endy919

       Két játékos van nekem a fantasyben az Evertonból. Bolasie és Coleman. Mindkettő meghalt… Jupííí

  • Sir Idemitirjak

   Fellaini a csodacsere 😀

  • MU se sokkal jobb 😀

 • Endy919

  Ha valaki mégegyszer azt mondja , hogy Torrcsibaba rossz vétel volt , megnézetek vele pár MU meccset , hogy láthassa a világ legdrágább játékosát.

  • Rammschein

   azért örülök, hogy valaki majdnem 2x olyan drágán fürödt be… ugyanakkor Torresnek is volt jó (rövid) pillanata nálunk 😀 (villanásokra gondolok)

   • Sandic

    Még mesterhármasa is volt.

   • 11Daves

    Utólag a statjait nézve mindig jobbnak tűnik, mint akkor tűnt. A 12-13-as szezonban főleg.

  • értem én a kárörömöd, de ettől Torres még nem lesz kisebb flop

   • Endy919

    Nyilván hatalmas flop volt Torcsika , de azért mégis jól esik , hogy a világ legdrágább játékosa a riválisnál úgy játszik , mint bármelyik random középpályás a WBA-ból.

 • kasata91

  José cseréje megint ült. Szép volt Rozsdás.

 • Endy919

  No irány a Stretfordra 😀

  • kasata91

   A vörös fonatot már kiolvastad ? 😀 sűrű egy hétvége 😀

   • Endy919

    Ott majd alvás előtt csemegézek 😀

  • gorkaf78

   Hát vannak indulatok. 😀

   • Endy919

    De olyan aranyosak . Hétközbe , a kupameccsek után mindig elhiszik , hogy jók , aztán meg csalódnak 😀

    • Majd nem fogsz röhögni, ha megbaszkodják a Zorját.

     • gorkaf78

      Az vmi nő? 😀

      • Endy919

       Ellenfelük az ELben 😀

    • gorkaf78

     Azért az komoly, hogy egyesek immár visszasírják Van Gaal-t. :DDD

 • gorkaf78

  Fella a szupercsere. :DDD

 • Lellaini azért viccessé tette a meccset

  • Endy919

   Kedvencem 😀

 • viktor

  ez a hétvége nagyon jól jött nekünk!!! remélem sokáig ki fog tartani a szériánk, mert ha egyszer bukunk, akkor mi fogjuk kapni a savat… sztem az összes többi gárda erre vár:)

 • Amúgy kemény, hogy a MU szeptember óta össz 2 bajnokit nyert, az egyiket a kieső helyen tábort verő Swansea ellen.

  • gorkaf78

   Hát igen. Ha te is ránézel a stretford-ra, láthatod, hogy ők is egyre nehezebben őrzik meg az optimizmusukat. 😀

  • WudigessBoi

   Az utolsó hét meccsünkön szereztünk annyi pontot, mint ők összesen tizennégy alatt…

 • kasata91

  Mondjátok, hogy a facebooknak nincs humorérzéke a hirdetésekkel.
  https://uploads.disquscdn.com/images/ac7306390e999199851a76229256428649fd7ba6b60f23b8041d8421344316c8.png

 • gorkaf78

  Komolyan, gúnyolódás nélkül írom: sajnálom Josét. Nézzétek meg a meccs utáni sajtótájékoztatóját. Én egy megtört embert látok. Végig azt ismételgeti, hogy jól játszottak, csak nem jön az eredmény. Azt is állítja, hogy az elmúlt évek pragmatikus futballja után van egy csapat, amelyik végre szépen játszik, jól játszik, csak mivel az ellenfelek beállnak 11 emberrel védekezni, ezért nem jönnek az eredmények.

  • kasata91

   Az ellen egy valaki tehet és az ő.
   Én sokkal inkább a MU szurkolókat sajnálom. Hétről hétre ugyanazt kell nézniük, és mégis mindig várják a különböző végkimenetelt.

  • Rammschein

   Ráférne sztem egy kis pihi… mármint… agyongörcsöli magát egy ördögi spirálba amiből nincs kiút… kb. mint aki ki van égve… sztem olyan. Azért akármennyire is rosszat tett velünk a végén, egy embert akkor is rossz így látni, még ha saját maga is okozta javarészt… :/

  • WudigessBoi

   Nézd, José egy raklap pénzt kap a munkájáért, leült arra a kispadra, amire titkon mindig is ácsingózott, van egy bivaly erős kerete, szóval minden úgy volt, ahogy ő akarta.
   Ehhez képest nem tudott még fazont szabni a csapatnak, össze-vissza variálja a kezdőt és a hadrendet, vagy a játékosaiba száll bele, vagy a bíróba, vagy az ellenfélbe, a lényeg, hogy valakibe belemarjon. Nem sugároz se nyugalmat, se tekintélyt, a frusztrációja és tanácstalansága meg átragad a környezetére is.
   Nyilván lehet másokra mutogatni, meg néha kell is, de csak van valami köze neki is ahhoz, hogy a játékosok koncepciótlanul rohangálnak a pályán, vagy túlterheltek, vagy meccshiányosak, előbb elől játszanak, aztán visszavontan, vagy szélen, aztán középen. Nem tud érdemben belenyúlni a meccsbe, a cseréi elvétve ülnek. Szinte minden az egyéni képességekre van bízva, kábé ilyen “oldd meg, te vagy a sztár, te keresel heti 200 ezret fontban” jelleggel.
   Mindenki kárára téved a bíró, hétről hétre szörnyülködhetünk az elmaradt piros lapokon, tiziken, észre nem vett kezezéseken és társain. Mindenki kap ostoba, elkerülhető gólokat. Mindenki hagy ki ordító ziccereket. Ez nem United-átok.
   Csak amikor három helyzeted van egy meccsen és nem tizenöt, akkor ez fölértékelődik. Meg amikor van koncepció, akkor tudod azt mondani, hogy “semmi baj, menjetek tovább előre, tudom, hogy sikerülni fog”.
   (Remek példa erre akár a hétvégi meccsünk is: banális góllal kerültünk hátrányba, ki is végezhettek volna minket a második félidő elején, de volt hitünk és koncepciónk. Nekik meg – Josénak hála – nincs egyik sem, így hátrányban és előnyben sem tudják, min változtassanak, hogyan tovább.)
   És ő a United menedzsere, nem a West Bromé. Ez nyilván teher is, de azért valljuk be, inkább lehetőség: a segge alá kap mindent, nincs gondja semmire. Nyáron, nulláról indulva ez príma melónak nézett ki, nem véletlen emlegette őket a többség bajnokesélyesként. Ott volt előtte a meccsnaptár, a tűpontos diagnózis a játékosok egyéni képességeiről, az első rangú edzőpályák és szoftverek, no meg a másfél évtizedes edzői rutinja a legmagasabb szinten, ami segíthet neki a tervezésben, kényes döntések meghozatalában vagy a konfliktusok kezelésében. Ő meg nem végzi el jól/rendesen a munkáját, nem hoz jó döntéseket, nem kezeli jól a nyomást és nem sugározza a jó vezető képét. Ja és mindezt nem hajlandó felvállalni, inkább sértetten másokra mutogat. Szóval ezt a pofont ő kérte. Sőt, inkább provokálta.

   • gorkaf78

    Egyetértek azzal, amit írsz. A ‘sajnálom’ alatt konkrétabban azt értem, hogy szerintem lassan ott tartunk, hogy ez az ember mentális problémával küzd. Egykoron nagyon sikeres volt, és most úgy tűnik számomra, hogy nem tud az adott helyzettel mit kezdeni. Persze, értem azt – és egyetértek – hogy ez elsősorban az ő hibája, de el tudom képzelni azt, hogy a hatalmas egója miatt nem képes mondjuk egy pszichológus segítségét kérni, és így egyre mélyebbre fog süllyedni.

    • WudigessBoi

     Akkor lehet, hogy inkább a ‘szánom’ a jó szó:)
     José nekem sem közömbös, mégis csak a klubtörténet talán legsikeresebb edzője. De ezt a vermet ő ásta magának és most olyanoktól várja, hogy kirántsák onnan, akikbe belemart. Így volt ez tavaly nálunk és így van ez most a MU-nál is (legalábbis kívülről így tűnik).
     Régen ezek az allűrjei belefértek, mert ki tudott építeni a keretével egy olyan viszonyt, ahol kiálltak és küzdöttek érte feltétel nélkül. Mindent alárendeltek a célnak (siker, trófeák): küzdöttek egymásért, csúsztak-másztak, s ha kellett, felvállaltak piszkos módszereket is. Példásan zártak befelé, s védte-tehermentesítette őket kifelé.
     Aztán ez a nimbusz lekopott, de ezt nem tudta lereagálni. A külső ellenségek (bírók, szövetség, sajtó, stb.) helyett elkezdett belsőket keresni (konkrét játékosok, stábtagok), ami nyilván megborította a kohéziót. Nincs B terve, nem tud egyértelmű irányt mutatni, így pedig fanatizálni sem tudja már az övéit. Odaveszett a csodafegyvere, kikezdhető lett az ars poeticája, emiatt meg érthetően vergődik, hiszen nem tud már hatni rájuk és nem tud már megújulni sem (ha kifordulna magából, azzal inkább kiröhögtetné magát).
     Megmenteni szerintem úgy tudná magát, ha elkezdene jó döntéseket hozni. El kell hitetnie – most elsősorban a játékosaival, de a sajtóval is -, hogy ura a helyzetnek, ismeri a kiutat. Fel kell tennie egy olyan kezdőt, ahol mindenki jó helyen van, azt csinálja és jól, ami a dolga (ha kell, napi húsz óra munkával vagy négy nap könyvtárazással). Jól kell belenyúlnia a meccsbe, úgy, hogy az előrevisz és javít, nem pedig ront a helyzeten és a játékon. Le kell döntenie az apátiát és a szkepticizmust, ki kell harcolnia a tiszteletet és a feltétel nélküli hitet, de ez nyilván nem mehet bemondásra, muszáj biztos alapokon nyugodnia, hogy védhető legyen.

   • Adom. Ő mindig 2. évre rakja össze a csapatát, (ugyanazzal a koncepcioval lsd. Porto,Chelsea,Inter,Real,Chelsea) akkor mindig meg is nyeri a bajnokságot. De most ez nagyon nem érződik, mintha nem is azt a koncepciót csinálná, mint anno eddig mindig. Lehet rájött, h már elvault és tényleg csak 1-2 idényre elég max és most újat próbál, de nem megy. Kívűlről viszont az látszik, amit te mondasz, h egyáltalán nincs semmilyen terve, amit nagyon nehéz elképzelni és csak ámulok.

    Vagy másik lehetőség, hogy basznak rá a sztárok és semm respektje nincsen 1-2 játékost leszámítva.

   • myheartisblue

    Wudi, hát nem hát seggnyalásból írom: de nemtudom, hogy van e ezen a blogon vagy viharvert republikában pontosabb megfogalmazása José Mourinho helyzetének, mint ahogy ezt itt és most ezt leírtad! Minden egyes karakterével egyet értek a leírtaknak.

    Hozzátenném,hogy vannak élethelyzetek, hogy az ilyen szituáció előjön. De csakis úgy lehet ebből kimászni, ha van képességed, merszed és érzéket újat alkotni,reagálni és effektíven változtatni. Mourinho évek óta nem lépte meg (pl. merész cserék, alakzat vagy koncepció változtasás), sőt úgy érzem még a második visszatérésekor sem tette meg. Az meg az ő széegyene, hogy magában sohasem kereste a hibát, ezt az egoja nem engedi, és ezmiatt bizony lassacskán nem az edzői és karrieri imidzét is képes lesz hazavágni.

   • kasata91

    Ez mehetne posztnak Stertford Endre

  • jaj szerencsétlen… csak a fizetése és élete miatt nem tudom sajnálni 🙂

 • 11Daves

  Én hitetlen barom, a 76. percben a Pool meccsen elsétálok a sulis bár mellett, gondolkodom hogy beüljek-e nézni, látom hogy 3-1, inkább bemegyek a városba. Erre most tudom meg az eredményt. És Aké! Csodaagent.

 • Endy919

  Olyan érzésem van , mintha ma is nyertünk volna egy meccset 😀

 • Lavid Duiz

  Azt hiszem, büszkék lehetünk a cikkben szereplő hölgyre, aki nem mellesleg a szurkolótársunk.
  http://www.mirror.co.uk/sport/row-zed/fan-went-everton-vs-man-9392301