A számok nyelvén

Harcba indulunk, méghozzá nem is akármilyenbe. A haditerv az, hogy ádáz ellenségünk szentélyében ülünk tort ma este. A helyzet úgy kívánná, hogy egy 300-ba oltott Minden héten háború hangulatát idéző indulót fújjak a következő hasábokon, ehhez képest visszafogott, mértéktartó, a lehetőségek horizontján elrévedő, statisztikákkal pepecselő beharang következik alább.

Kezdjük egy érdekes és egyben dicsőségteljes számmal: a Tottenham-Chelsea lesz az első olyan párharc a Premier League történetében, amelyre immáron ötvenedszer kerül sor! Persze ez – mármint hogy ez az első ilyen – a sorsolás szeszélye is, hiszen e két gárdán kívül van még négy „alapítóatya” (Arsenal, Everton, Liverpool, MU), akik az újjászervezett élvonalnak indulása óta, vagyis 25 éve tagjai, így ezt a mérföldkövet eléri nemsoká még pár klasszikus. Maradva a derbinél ide kívánkozik, hogy a legtöbb győzelemmel (26) és a legtöbb rúgott góllal (92) is őket keserítettük a PL indulása óta. Az egymás elleni egyébként brutálisan felénk billen: 26-19-4 (még a WHL-en is 10-10-4 a javunkra). Ítél a történelem…

Itt épp 6:1-re győztünk a WHL-en

Persze a tét nem emiatt óriási. Tizennegyedszer győzhetünk zsinórban, amivel beállíthatnánk a PL-rekordot, ráadásul – ellentétben az Arsenallal – egy szezonon belül hozhatnánk a dolgot, ami szerintem überelné Wengerék szériáját, még ha kilóra ugyanaz is lenne a kettő. Ha pedig ez nem lenne elég, itt a nagy lehetőség, hogy oda-vissza elkapjuk a Tottenhamet.

Erre – mármint hogy hat pontot szerezzünk a spúrok ellen egy éven belül – utoljára a 2005-2006-os idényben volt példa, akkor 2:0-ra nyertünk a WHL-en (Del Horno, Duff) és 2:1-re otthon (Essien, Gallas – Jenas). Az egy olyan bitangerős, 91 ponttal bajnok Chelsea volt, amelyik képes volt gyors egymásutánban egy kilenc- és egy tízmeccses győzelmi széria kiépítésére is, a 20. győzelem pedig már a 22. fordulóban összejött (20-1-1). Napjainkban bajnoki címről még nyilván korai értekezni, de a történelmi dolgokat Conte is szépen kanyarítja a mostani (papíron szerintem gyengébb) csapatával.

De ne legyen kétségünk: Pochettinoék minden porcikájukkal vágyják az ünneprontást. Mi vettük el a veretlenségüket és mi vehetnénk el a hazai veretlenségüket is, hiszen odahaza eddig impozáns 7-2-0 a mérlegük, mindössze a Liverpool és a Leicester csent el tőlük 1-1 pontot. Ha pedig mindez nem lenne elég, az Arsenal botlása miatt megvan a lehetőségük fellépni a dobogóra – ehhez persze nyerniük kéne. A formájukra nem lehet panaszuk, hiszen négyes győzelmi szériában vannak, ráadásul azt sem lehet mondani, hogy elaprózták volna, hiszen 13:3-as gólkülönbséggel sikerült mindez.

A White Hart Lane-re amúgy sem győzni járunk sajnos, bár az ominózus oda-vissza óta azért volt ott pár szép pillanatunk. Legutóbb – még Di Matteo kezei alatt – 2012 őszén távoztunk onnan a jól megérdemelt három ponttal, akkor 4:2-re sikerült nyerni. Azóta José guríthatott ott háromszor, de a két döntetlen mellett egy csúfos vereség esett csak le neki. Külön intő jel, hogy az egy 20. fordulós meccs volt az esztendő első bajnokiján…

Legutóbb még a Mata-vezette Chelsea győzött a WHL-en

Ha tippelni kéne, azt mondanám, ma kisiklik a mókavonat. Persze még a Tottenham otthonában sem kell feltartott kézzel pályára lépnünk, elvégre nem a legyek hordták össze azt a 7-1-1-es mérleget eddig idegenben, zsinórban hat győzelemmel, arról nem is beszélve, hogy nyertünk mi már az Etihadban nem is oly rég. Fontos az is, hogy az elmúlt fordulók eltiltási hulláma után most Conte mindenkire számíthat, no meg az sem mellékes, hogy a karácsony utáni meccsdömpingben kettővel több nap jutott nekünk, mint soros ellenfelünknek. Mégis azt mondom, hogy rosszkor jön ez a meccs, ami papíron benne van abban az idei háromban, ahol a legkevésbé sanszos a győzelem. Már a Stamford Bridge-en sem ízlett nekünk a spúrok játéka, most ráadásul a lelátóról sem a pozitív energia árad majd.

Egyszer már elkaptuk őket

Pokoli nehéz meccs vár tehát a csapatra. Mondanom sem kell, hatalmasat ütne egy győzelem (14-es széria, Tottenham oda-vissza, 8 pont fór a második Poollal szemben), ám ez számomra inkább vágyálom, mintsem elvárás. Talán erőt adhat a srácoknak, hogy hétvégén FA kupa (mi a Peterborough Unitedet fogadjuk), ahol lesz mód kicsit szusszanni mindazoknak, akik ezt a parádés szériát szinte elejétől a végéig a pályán hordták ki rengeteget melózva.  Reméljük a legjobbakat! Továbbra is Blue Is The Colour!

 • Pingback: A számok nyelvén | Zongoracipelő()

 • Rammschein

  Vajon a FA-kupából is kiesünk majd? Mármint ennyit még csak elbírna a csapat, mint “kettős terhelést.”

  • WehaveNoHistory

   Lehet, de nem most a hétvégén 🙂 A FA kupa az fontos minden angol csapatnak, nekünk is, ameddig lehet küzdünk.

  • Szepen nezne ki a vegen egy dupla, Ancelotti csinalta meg utoljara, de nem fajna, ha elengednenk. En mondjuk azt a megoldast preferalnam, h a kupaban egy fiatalokbol allo kezdo menne vegig, es akkor addig megyunk, amig birjuk. RLC, Chalo, Aina, Batsu, Iva, JT, Bego, Solanke, es a tobbi fiatal, akit Conte jonak lat vihetne ezt. De ez csak alom nyilvan.

   • Rammschein

    Én tartok tőle, hogy Conte elengedi, mert hogy szűkös a keret… és sztem a peremjátékosokkal nem bazírozik…szal… ha nem is most de előbb utóbb kiesünk… de sztem ez nem olyan kettős terhelés, mint a PL meg a BL, szal simán elbírná a csapat…

    • igen most igy sorolva a jatekosokat, akik nem kezdok latszik, h mennyire rovidek vagyunk. Mindenki on-loan.

     • Rammschein

      kicsit ellent mondtam magamnak :DDDD …szal nem biztos, hogy a keret szűkössége miatt elbírná a csapat… még ha ez nem is olyan terhelés, mint a BL,PL kombó… 🙂

   • szeszfabresz

    Fiatalokból álló: JT, Iva 😀 ertem persze mire gondolsz, csak megfogott ez a két “örökifjú” neve a fiatal szó után

    • Hat hadd jatszanak ok is 🙂 Foleg JT, Iva tolem maradhat a padon vagy ott sem, csak hat latod milyen szuk a keret.

   • Diego Costa

    Ezt már a Ligakupában elsütöttünk, nem jött be. FA kupa az nem az a sorozat, ahol a csapatok könnyedén leadják. Azt mindenki komolyan veszi, ettől függetlenül a kiscsapatok ellen még fel lehetne forgatni a kezdőt. Peterborough ellen Begovic, Michy tuti kezdő lesz de odavárom a többieket is, akit írtál kivéve RLC-t és Solanke-t. Musonda nem tudom, hogy kapna-e lehetőséget rá kíváncsi lennék. (Elvileg vagy marad itt a szezon végéig vagy a Rómába megy, ezt az apja mondta. A klub attól tart, hogy a Romában nem kap elég lehetőséget majd, ami jogos. Conte pedig fel akarja mérni, ahhoz pedig jól jönne az edzéseken kívül egy kis meccs.)

  • Diego Costa

   Bugyuta felvetés. Simán elbírjuk a kettős terhelést, cél a győzelem.

   • Rammschein

    …hát… elvileg elbírjuk… gyakorlatilag meg túl rövid a pad… és mint lentebb írtad, ezt már nem lehet félvállra venni mint a ligakupát… ergo túl sok peremplaya sem játszhat… aztán rotálás sincs… ergo egy idő után fáradt lesz mindenki fizikálisan is meg szellemileg… és akkor még a lehetséges sérülések is ott vannak… szal nemtom… lehet ezért hagyja Conte a manóba az egészet… majd kiderül.

    • Diego Costa

     Kizárt.

     1) El tudod képzelni, hogy Conte lemondana bármiről is?
     2) Lehet frissíteni a keretet, ha a fél társaság pihen már az is valami.
     3) Amíg ilyen kis csapatokat kapunk, addig könnyed játékkal is tudunk nyerni.
     4) Conte nagyon rendbe rakta a csapatot fizikailag a nyáron, szóval fáradságról nem igazán lehet szó
     5) Az edzések is nagyon intenzívek. Lehet, hogy egy edzés egymás között fárasztóbb lenne, mint egy alsóbb osztály csapat ellen egy meccs.

     Bego, Michy, JT, Iva, Chalo, Aina. Ez már 6 ember. A fél csapat. Aztán egyes posztokra ha nincs más lehet játszatni a jól megszokott embereket és adott esetben lehozni félidőben. 45 perc nem lenne megterhelő, de mondom fizikálisan toppon van a csapat.

     • Rammschein

      Így legyen… 🙂

 • Sirappa

  Azt hiszem ez a meccs lesz az, amit meg fogok nézni (az elmúlt 1 évben nem volt lehetőségem meccset nézni…)

 • WehaveNoHistory

  Ahogy múltkor, úgy most is vért fog inni a spurs, de nyerni kell! Go Blues!

 • lamps8

  Zenzo, kicsit én is továbbvittem a gondolatot.

  LWB pozíciót mindenképpen erősítenünk kellene. Mosest még csak-csak tudjuk pótolni Iva/Azpi talán Pedro, de bal lábasunk egyszerűen nincsen Alonso helyére. egyébként én sem lennék híve a januári nagy vásárlásnak.
  a titkos vágyam az Ricardo Rodriguez, vele egyszerre érkezne erősítés létszámban és minőségben.

  Én azon az állásponton vagyok a keretet illetően hogy szenzációs ez a killing spree amit tolunk itt már hónapok óta, de azért vannak itt olyan pozíciók ahova elférne a minőségben javulás, ha jövőre is a top közelében akarunk lenni és a BL-ben is alakítani akarunk (persze ha bejutunk). Gondolok itt éppen Alonso pozíciójára aki azt hozta amit én vártam tőle, megbízható, nem idegen számára ez a poszt, megfelelő balanszot ad a bal oldalnak, de egy olyan ember aki védekezést tekintve nem fegyelmezetlenebb, támadásban viszont erősebb, máris minőségi javulást jelentene.
  A következő Matic posztja. Ha Conte nem 3-5-2ben gondolkodik, akkor Maticot is egy támadásban kreatívabb, de e mellett védekezésben is kőkemény figurára kellene cserélnünk. Úgy érzem támadásban túlságosan függünk a Costa, Hazard duótól, ha nincs a pályán még 1 kreatív elem, Fabregas személyében.
  A védelmet szerintem meg tudnánk oldani hazai termékből (Aké, Zouma, Christensen). Itt 2 lehetőség van, amit vagy igazolással vagy az említett fiatalokkal oldhatunk meg, fogalmam nicns hogy utóbbi beválhat e. 1, Gary posztját erősítjük egy magabiztosabb, gyorsabb emberrel, aki még jobban kiegyenlíti Luiz – hálistennek már ritka – hülyeségeit. 2, Luizt cseréljük le egy hasonló, de nyilván jobb “sweeperre”. ez az opció viszont kb klubrekordot jelentő igazolással valósulhatna meg.

  Tehát a lényeg: érződik ezen a kereten hogy Conte nem ezzel a felállással tervezett (még), jól mutatja ezt 1-2 pozíció esetében az alternatívák hiánya (az említett Alonsot, vagy egy Luiz szerepkörében játszó védőt konkrétan nem tudunk pótolni). Tekintettel arra, hogy nyilván fejlődni szeretnénk a szezon eredményeitől függetlenül, én mostani téli átigazolási időszakot sem pazarolnám el és rámennék egy hiány vagy fejlesztendő poszt betöltésére (lásd fentebb:RicRod), hogy ne a nyáron kelljen egy sok játékost igazolni. persze tudom hogy télen sokkal nehezebb.

  • balazsh

   szerintem Kenedy LWB posztra lett visszahívva, nem hinném hogy a 4 hónapja, 20 millióért igazolt LWB mellé hozunk egy 30+ milliós LWB-et, azért ilyet még a Chelsea se szokott. (kivéve, ha eladja azt, pl. a Felipe Lus-Baba swap) Illetve ott van Baba, aki szintén alternatívát jelenthet a posztra a közeljövőben. Luiz helyére meg szerintem Christensen jó lehet, nekem ball-playing CB-nek tűnik; Cahill helyére meg Zouma. 🙂 akárhogy nézem, nem kell ide más 🙂

   • lamps8

    erre a posztra olyan taktikai fegyelem szükséges amit én Kenedynél nem nagyon fedeztem fel. Persze ez változhat és ne becsüljük le Conte man managementjét.

    Azt viszont nem tartom reálisnak hogy egyszerre építsünk be 2 u23as korú védőt egy 3védős rendszerbe, főleg úgy hogy az egyik még nem is pl proven.

    • balazsh

     Luizban en meg latok 1 szezont stabil kezdokent, utana jo lehet Christensen 1 ev padozas, ligakupazas utan. Viszont ha kidolne DL jo kerdes, kivel potolna a mester. Instant helyettest szerintem tul draga lenne igazolni igy telen, aztan meg padoztatni amig ki nem dol Luiz. Nem hinnem, hogy igazolunk CB-t.

     • Rammschein

      Zümi Zouma? Ne felejtse már el mindenki, azért mert kidőlt hosszú időre… előtte meg olyanokat művelt, hogy ihajj… bármikor beáldoznám érte Luizt meg Cahillt.

      • balazsh

       Zoumaban Cahill helyettesitojet latom, ezt le is irtam az iment. Luiz ball-playing CB / sweeper, teljesen mas poszt es jelenleg nincs helyettese a keretben, de szerintem csak emiatt nem erdemes igazolni klasszis CB-t az o szerepkorebe. (pl. Bonucci/Van Dijk) Ha leserul, Conte max kitalal valami taktikavaltast, in Conte we trust.

    • Diego Costa

     Christensen 3 védős rendszerben játszott a Gladbachban edzőváltásig, neki nem lesz új a rendszer. Abban viszont egyetértek, hogy kell a rutin hátra.

   • kormolar

    Kenedy szerintem hátrafelé nem olyan jó mint Rodrigez…nekünk meg olyan játékos kell szélre aki jól vissza tud zárni… meg azért van 1-2 játékos a keretbe akivel azért Conte nem számol… azért mert megvettük amikor Conte még nem volt nálunk nem jelenti azt h ő benen van a pakliba…lásd Oscar

    • balazsh

     Az lehet, de az is biztos, hogy megadja mindenkinek a lehetoseget bizonyitasra. Ha most venne egy Rodriguez kaliberu jatekost, az felerne Babanak egy atadolistaval. De felreertes ne essek, orulnek, ha jonne egy klasszis LWB, de keves eselyt latok ra.

     • adam10

      Szerintem nem létezik klasszis LWB, maximum klasszis LB, erős támadó potenciállal. Ez a 3 védős rendszer hátránya, hogy nehéz posztra igazolni, mert mindenki ragaszkodik a 4-2-3-1-hez meg a 4-3-3-hoz. Ettől függetlenül Ricardo Rodriguezen kívül én sem látok mozdítható jelöltet a piacon erre a posztra. És szerintem most kellene elhozni őt, már csak azért is, nehogy elvigyék előlünk. A Wolfsburg elég szarul áll a bajnokságban, jelenleg 13. és tavaly is csak 8. lettek, ezzel arra célzok, hogy Rodriguez bőven kinőtte a német csapatot és az ilyenekre simán lecsapnak a nagyok. Lásd Draxler.. Ha Rodriguezt nem hozzuk el most januárban akkor baszhatjuk, és majd szépen elviszi a PSG, vagy a City, vagy a United, vagy akár egy Bayern, Dortmund, vagy valamelyik (jelen állapot szerint) másodrangú német csapat (Hertha, Leipzig stb.) ahol legalább jövőre BL-t játszhat.

      • hát de pont ez az, hogy miért adná el már most, amikor 13. a Wolfs az egyik legjobbját?

       “Ha Rodriguezt nem hozzuk el most januárban akkor baszhatjuk, és majd szépen elviszi a PSG, vagy a City, vagy a United, vagy akár egy Bayern, Dortmund, vagy valamelyik (jelen állapot szerint) másodrangú német csapat (Hertha, Leipzig stb.) ahol legalább jövőre BL-t játszhat.”
       Ez hogy jött ki neked?

       • Diego Costa

        Szerintem is mozdítható lenne. Ha azt mondja menni akar, akkor csak elfogadnak érte pénzt. Kezd beleszürkülni a bajnokságba a Wolfsburg, nem tűnik korántsem mozdíthatatlannak, bár én nem ragaszkodom hozzá. Igazából nem tudom eldönteni, hogy elég jó-e vagy sem. Régebben akartam, most már nem vagyok benne biztos. Alonso szintű játékos, nekünk meg jobb kell. Ha viszont Conte-nak kell, akkor legyen. Bízom az olaszban.

       • adam10

        “hát de pont ez az, hogy miért adná el már most, amikor 13.
        a Wolfs az egyik legjobbját?”
        Hát mert nem tudna semmit sem tenni ellene a klub. Feltételezem nem egy atom nagy összeg a buyout clause, a németek nem arról híresek, hogy a legjobbjaikkal százmilliós kivásárlási árú szerződéseket kötnek. Az a bbva liga inkább..

        “Ez hogy jött ki neked?”
        Úgy értettem elviszi bárki, aki megteheti. Ill. a németeknél azért gyakori a keringő, elég csak a Dortmund-Bayern-re gondolni, de még a Schalke-Leverkusen-Wolfsburg is előszeretettel körözteti a játékosokat egymás között.

      • balazsh

       Úgy értettem, hogy olyan játékost, aki LWB poszton klasszis teljesítményt nyújthat. Az utóbbi évek tapasztalata alapján nem látom ennyire vészesnek a helyzetet LB poszton, Gayá, Guerreiro és Bernat is mozdítható és tudná hozni a szintet, ezen kívül pedig Azpit is vissza lehet vezényelni oda. Továbbá nem hiszek ebben az “elhoppolásban”, illetve abban, hogy a kluboknak kéne bizonyos játékosok után versenyezniük, akik nem is biztos, hogy beválnak. (lásd Felipe Luis, Baba) Alonso viszont bevált. A felsorolt csapatok közül amit reális célnak látok az csak a City, de egy bajnoki cím jobb referencia lehet bárminél 🙂 Ha meg Chelseas akar lenni, akkor nyárig várhat vele. Télen túl drága lenne, főleg arra, hogy padozzon vagy a frissen igazolt, fejlődni képes, de már PL-tapasztalattal rendelkező Alonsoval váltogassák egymást. Ezen kívül pedig felesleges, mert Alonso hozza a szintet, ami kell PL-hez, kettős terhelés hiányában pedig maximum a sérülése esetén lehet indokolt egy ilyen kaliberű igazolás. Erre viszont van vészmegoldás Kenedy, illetve Azpi személyében. 🙂

   • Ne feledd, h Kenedy-t Jose gondolta, h jo balbekknek, Conte nem bizots, h osztja ezt a gondolatot.

   • Diego Costa

    Christensen ball playing, de kell ide más is azért, ha nem is télen de nyáron biztosan. Fentebb részletesebben leírtam a véleményemet.

    Kenedy nekem is a titkos esélyeim között van. Ha nem tudunk valami minőségi pótlást szerezni, vele szerintem beljebb lennék. Gyors, támadásban jó, védekezésben meg majd segít neki Conte. Azért ne vegyünk senkit, csak, hogy legyen egy cserénk, aki nem is jobb, mint Alonso.

  • te már nagyon továbbgondoltad, alapjában véve már elmentél nyárra 🙂

   Én továbbra is tartom, hogy télen csak a PL-ből érdemes igazolni, egyébként a szezonra már nem megyünk vele semmire, most pedig nem a kezdőbe keresünk télen embert, hanem az esetleges sérülés/eltiltás miatti kieső helyeket próbáljuk bedugaszolni. Rodrigo nem rossz opció, de szerintem esélytelen egy ilyen kaliberű igazolás télen, még big money movementtel is.

   Abban egyetértünk, hogy a pótlást alapvetően a középpálya igényli, hiszen eleve onnan indultunk, hogy a kevés alternatívánk közül Oscart már elengedtük, és valszeg Mikel is távozik (ha mégsem, hát eddig sem használtuk ki, hogy itt van). (és akkor kopipészt 😉 ).

   Persze a csatárt és a kapust leszámítva bármelyik pozícióra érkezhetne erősítésnek egy csere, de akkor sem dől össze a világ, ha nem. Lényegében talán ugye Moses/Alonso alternatívát kellene keresni, illetve inkább mondom úgy, hogy olyan játékost, aki több poszton is bevethető a középpályán, és ha tényleg használni is akarjuk, akkor a PL-ből. Így meg nem hosszú a névsor, aki szóba jöhet, olcsó meg egyik sem lenne, mert Antonio mellett még aki szerintem kb szóba jöhetne, az Sigurdsson, Barkley, Shakira, Mahrez, Martial, Tadics, Montero, Adama Traoré és talán még Hojbjerg – ő némileg kakukktojás, mert még csak CM-et láttuk játszani, de 21 éves, és összetett kis játékosnak tűnik, aki képes lehet megállni a helyét máshol is – de ha más nem, Matics/Kanté alternatíva Mikel helyett, csak hát akkor meg ott van Chalo.

   De a lényeg, hogy kb ők azok, akik szóba jöhetnének, de egyrészt ugye kemény harc lenne a jelenlegi klubjukkal, márészt meg kéne győzni őket, hogy ide nem kezdőbe jönnek, szóval többnyire random kezdőt cserélnének a Chelsea padjára, és hát még az áruk is meglenne. Pláne, hogy nyilvános, mennyit akasztottunk le Oscarért. De hátha ésszel csinálják Emenaloék.

  • Diego Costa

   Nagyon szép kis iromány, rég olvastam itt ilyen jót.

   Alapvetően egyetértünk, rá tapintottál a lényegre. A mostani felállás legfontosabb és legnehezebben pótolható eleme a wingback. Márpedig erre nincs emberünk, ahogyan te is mondtad. Alonso helyére egyáltalán nics pótlás, de Mosesre se nagyon. Iva és Pedro nem lenne jó azon a poszton. Előbbi öreg már, utóbbi pedig védekezésben vallana szégyent. Kell helyettes minkét posztra, kérdés mikor és ki. Télen nehezebb igazolni ezt is jól mondtad. Rodriguez-t régen akartam ma már annyira nem. Szerintem vele nem nagyon lennék beljebb, csak darabra. Azon a szinten van, mint Alonso nekünk meg jobb kéne. Az én jelöltem a posztra az Ghoulam. Nagyon szeretném őt kérdés van-e egyáltalán sanszunk bármikor is. Félek, hogy nem nagyon…

   Jobbszélre nem tudom kit lehetne hozni, nem nagyon ugrik be senki. Nice-ben van valami jó játékos, kérdés, hogy tényleg az-e, illetve, hogy megütné-e a szintet.

   Védelem megerősítésre szorul ez nem kérdés. Luiz pozíciója valóban pótolhatatlan, kéne mögé valaki. Jelöltem Van Dijk. Kérdés megtudjuk-e szerezni és mikor. Ő kezdhetne Cahill helyett baloldalon és ha változtatni kell kényszerűségből, akkor betudna jönni középre és akkor Cahill meg tudna kezdeni, egyébként meg csere lenne. Aké elsődleges pozíciója nem védő, így nem számolnék ott vele. Christensen-nek jövőre itt a helye, ő erősítést jelent. Figyelni kell azonban a kor-összetételre a védelembe, mert ott nem árt a rutin és a vezéregyéniség. Zouma, Christensen, esetleg Aké túl sok lenne. A túl öreg védelembe hirtelen egy túl fiatalt csinálnák. Ha azt vesszük, hogy kell 6 védő, akkor nekünk van egy Azpi, Luz, Zouma és Cahill. Ehhez kéne még 2 védő Iva és JT helyére. Egyik az Christensen lenne a másik meg Van Dijk. Azpi-Luiz-Dijk lenne a kezdő és a többiek meg cserék. Szükség esetén Dijk középen is tudna játszani, de szerintem Christensen is megtudná oldani. Védelem megoldva. 🙂
   Van Dijk nagyon jó játékos, de azért 50 adott esetben 60 milliót azért sajnálnák érte. Mégiscsak egy védőről van szó… Remélem olcsóbban meg tudjuk szerezni.

   Érdekes kérdés a 3-5-2, mert szerintem jövőre ez lesz a terv, de legalábbis benne lesz a pakliban. Azt gondoltam elsőre,hogy addigra majd beéppítjük Michy-t, de lehet, hogy Hazard lesz ott. 3-5-2-ben a középpálya nem tudom, hogy miként nézne és és hol lenne Hazard. Szélen tuti nem, szóval marad a csatár poszt kérdés az mennyire az övé. Illetve akkor Fabre lehetne-e ott középen mellette két hard worker (Kanté és Matic) és a szélsők.

 • “de a történelmi dolgokat Conte is szépen kanyarítja a mostani (papíron szerintem gyengébb) csapatával.” a zárójeles részt köszönöm, hogy beleírtad. 🙂

 • Nahh lehet Mikellel is robbantunk nemi kesst:
  Chelsea stalwart John Obi Mikel is closing in on a move to Chinese club Tianjin Teda, who have offered him a three-year deal worth between £6.8m and £7.7m a season. Valenciaval pedig mar targyaltak is, ezek szerint ot is jobban erdekli a fizu, mint a csapat/liga… csalodas lenne.

 • ANTONIO AFTER ANTONIO

  Chelsea boss Antonio Conte will make a surprise move for West Ham forward Michail Antonio, according to The Sun.

  Mehhh :/

  • balazsh

   RWB posztra nem árt az erősítés, de nem hinném, hogy ő megoldást jelentene erre a problémára. RW-nek meg nem elég jó

   • o ilyen allrounder, hardworking arc. Talan cserenek jo, de nem hiszem, h o az, aki nekunk kell. Raadasul a WHU-nak nagyon kell o, szoval biztos nem adnak olcson.

  • tegnap nem figyeltél 😉

  • Endy919 • 14 órája
   Chelsea are monitoring the progess of West Ham winger Michail Antonio as they consider a move for the former Nottingham Forest man.

   Chelsea reject Lille’s Batshuayi offer
   • Válasz•Megosztás ›
   Profilkép
   Zenzo Mod Endy919 • 13 órája
   na bakker, befagyott a diszkosz, ezt nem láttam, bedobtam én is egyel fentebb jó 20 perc lemaradással. Update: azt törlöm, aztán ide:

   Összességében védhető, de a tegnapi meccs után hirtelen érdekes ezt olvasni:

   Chelsea scouting West Ham’s Michail Antonio as potential Oscar replacement

   Based on rumours the Chelsea coach particular likes how Antonio has played well in a number of roles for the Irons – particularly at right wing-back and in attack – and sees him as a strong option for his squad.

   Michail Antonio has scored the most headed goals in Europe’s top five leagues this season, and despite West Ham’s inconsistencies in the Premier League this campaign Antonio has excelled in a number of different roles for the club and is their top scorer this season with eight goals in the top flight. Furthermore Antonio’s standing as a home-grown player makes him an even more attractive option this month.

   (ESPN)

   ***
   Egyébként annyiban jogos, hogy végre a PL-ből néztünk ki valakit. Azok is ritkán vállnak be az adott szezonra, de outsiderek viszont szinte soha – vagy csak nekem nem rémlik, hogy valaki akkorát robbantott volna?
   • Módosítás• Válasz•Megosztás ›
   Profilkép
   Endy919 Zenzo • 13 órája
   Kell ő nekünk ? Mosest nem mozdítanám , és érte Pedrot sem.

   Cserének meg szerint extra drága lenne így januárban.
   • Válasz•Megosztás ›
   Profilkép
   Zenzo Mod Endy919 • 12 órája
   Ha elengedjük Oscart és Mikelt is, márpedig az egyik már ment, a másik pedig valszeg megy – mélyíteni kell a kereten, Mosesnek pedig jelenleg Iva az alterhatívája. Szóval hagy kérdezzek vissza, szerinted kell? 🙂

   Legyünk őszinték, angol – némileg PL – tapasztalt, jó korban van, a pálya jobb oldalán kb mindenhol bevethető, erős fejjátékkal, remek Moses alternatíva. És 12-15M-t szerintem simán megér. (pluszpont a Pool és a Spurs elleni gólja :))) ). All in all, én nem haragudnék érte, bár az tény, hogy 15M felett nem nagyon adnék érte. De opciónak nem rossz, márpedig mi most nem a kezdőbe keresünk télen embert, hanem az esetleges sérülés/eltiltás miatti kieső helyeket próbáljuk bedugaszolni.
   • Módosítás• Válasz•Megosztás ›
   Profilkép
   lamps8 Zenzo • 12 órája
   már én is bekészítettem a ctrl+v-t ugyanezzel a tartalommal 😀

   szerintem is jó squad player lenne, de sajnos biztos hogy drágább lenne 15 milliónál. és azt se felejtsük el hogy nagyon nincs biztonságban a whu, ayew andrás ANK, feghouli eltiltott + a sérültjük is sok. a pl középcsapatok meg nincsenek rászorulva a pénzre.
   szerintem ez egy újabb zsákutca lenne.

 • szeszfabresz

  3-5-2es felállásban középpályán kettő CM (Golyó es Matic) és egy CAM (Fabregas), jól gondolom? Mert akkor ha Hazard-t berakja Costa mellé ST-be , akkor a LW RW pozíciók eltűnnének, ergo Pedrito és Willian-nek sem lenne igazi posztja ebben a rendszerben. De ha rosszul gondolom, megkérek valakit hogy világosítson fel!:D

  • Cesc sosem volt jo eddig ezen a poszton, persze Conte lehet tud valamit. Sztem Willian is jo arra a poziciora, persze nem topclass, ezert is votl szo arrol, h oda kene egy iranyito. Sztem, ha jonne nyaron egy Dybala szeru csatar Costa melle, akkor Hazard lenne jo 10-esben.

   • szeszfabresz

    Nem hiszem amugy, hogy a Mester átállna erre a formaciora. A mostani meccsek alapján is latszodott, hogy sokszor (relatíve) a szélén próbálkozunk Hazard es Pedro gyorsaságát kihasználva, illetve valamilyen szinten a wingback-jeink is ezt a célt szolgaljak, hogy erősítsék a szelt, ha Hazard behuzodna középre (lásd: Moses gólja a Spurok ellen). Ha viszont ket csataros rendszer lenne, Moses es Alonso szerintem nem lenne képes egyszerre megfelelő hangsúlyt fektetni mind a védelemre, mind a támadásra a széleken is egyben.

    • balazsh

     Szerintem is Alonso es Moses a gyenge pont ehhez. Illetve a PL. Serie A-ban el lehet bohockodni 16osig feltolt wingbackekkel, de itt gyors veszte lenne.

    • ezzel teljesen egyetertek, ugyan ez a felelmem a 352 vel. Agyonvernenek minket a szelen.

    • Diego Costa

     Pedig szerintem ez lesz a vége. Jövőre már így fogjuk tolni.

   • Diego Costa

    Nah ne. Willian semmire nem jó, arra aztán végképp, hogy a kezébe adjunk a karmesteri pálcát.

    Fabre simán játszhatna ott. Ha 35 éves Pirlo tudott ott játszani, akkor ő is tud. Ha Pirlo illet a rendszerbe akkor Magic Hat is illik.

    Dybala szerű csatár már van, ott ül a padon.

 • Blotunga

  Van még lejjebb az angol bíráskodásnál is!

  • Rammschein

   a videó elején lévő csávó gyereknek tűnik mellette omg… 😀 de az amit utána művelt a bíró… na az tényleg nevetséges.

  • jeeeezusom, kiallitotta, mert o nekitolatott? 😀

   • Blotunga

    és még a dudát sem használta! :))

  • Diego Costa

   De hát ez is Dean. 😀

  • Sir Idemitirjak

   FA ezért 5 meccsre tiltaná az agresszív játékost.

  • WehaveNoHistory

   Nagyon gáz amit mostanság művelnek a bírók, régen is volt elég sok hiba a tevékenységükben, de mostanság….
   http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/anglia-eltortek-a-labat-de-nem-ebbol-lett-oriasi-balhe-2544645

 • Pardew elkuldese utan beszeltunk arrol, h kiket lehetne hozni az ilyen butordarabok helyett, mint BigSam es tarsai es en felvetettem Marco Silva nevet.
  Na tessek erre a Hull most Phelant vele potolna 🙂
  http://www.skysports.com/football/news/11714/10717625/marco-silva-leading-contender-for-hull-city-head-coach-vacancy-sky-sources

  • Sir Idemitirjak

   Dárdait megnézném egy kisebb PL csapat padján, igaz kevés az esély, hogy a Herthát a közel jövőben elhagyja.

 • Diego Costa

  A múltkori botrányos játékvezetése (és az igencsak megkérdőjelezhető, érdekes valamint egyoldalú bíráskodás) után az FA semmi problémát nem lát abban, hogy Dean újra csirke meccset vezessen. Ennek megfelelően (szerencsére nem ma) szombaton ő dirigál majd szeretett csapatának…

  • hat persze, hogy nem hiszen az FA(IL) is egy KGT (korrupt.getzik.tarsasaga)

 • szeszfabresz

  Mit vártok a mai meccstől? Én kiegyeznék egy X-el is, de bármit megadnék még a legkínkeservesebb győzelemért is!
  Tipp:2:2

  • Sir Idemitirjak

   0-4 Azpi 3 és Costa szabadrúgás.

   • szeszfabresz

    Szerintem Luiz szabadgól nagyobbat szólna 😀 Kövezzetek meg , de szerintem ma Luiz dönti el nekunk a meccset

    • adam10

     öngóllal?

     • szeszfabresz

      :DDD egy OG kettő a csirkek hálójába

    • 11Daves

     Luiz szabad visszapattan a felső lécről, Kanté 16-ról beollózza.

  • kasata91

   Már most eléggé rá vagyok parázva.
   Biztos vagyok benne, hogy a csirkék tisztában vannak vele, hogy elég egy fél másodpercnyi kihagyás és Costa vagy Eden könyörtelenül büntet, még akkor is ha nem dumináljuk szét őket a saját térfelükön. Azon fog múlni hogy le tudják-e hozni hátul hiba nélkül a meccset. Eriksen nem fog megint a múltkorihoz hasonló rakétát indítani,
   1-1 (Costa ill, Kane 11-esből)

  • Rammschein

   most eljinxelitek a meccset srácok? 😀

   • szeszfabresz

    dehogy , bocsi:D

   • kasata91

    Az majd egy másik téma alatt lesz, ahol tömegesen leírjuk hogy mennyire picsáznak el minket. 😀

    • Rammschein

     sztem nagyon ;)))

     • kasata91

      Sima 3-0
      Allibaba 3 gólpassza után a gólszerzők:
      -> Sulfur (kevésbé kémikusoknak: kén)
      -> aktuális Park J. Sung pótlék
      -> Gary OG Cahill

      • Rammschein

       :DDD Egyébként Endynek kell szólni… 😀 Brittanián olyan jól megtippelte az eredményt, hogy azóta is azon nevetek ha eszembe jut. 😛

  • Diego Costa

   TBO 92. percben szögletből befejeli. (0-0 az állás, az x ugye nem elég, ezért jön ő is előre.)

 • Chelsea are still in negotiations with Atalanta over the signing of 20-year-old midfielder Franck Kessie, report the Evening Standard.

  Antonio Conte’s side are trying to buy him this month, although Atalanta are doing their utmost to postpone any potential deal until the end of the season.

  Meanwhile, the Standard also say that Championship leaders Brighton want to take Ruben Loftus-Cheek, 20, on loan from the Premier League leaders.

  • szeszfabresz

   Szerintem mehetne Ruben, nem sok esélyt látok a csapatba kerülésére..a Brighton pedig jo állomás lenne, ahol bizonyíthat

   • Sir Idemitirjak

    Szerintem a Brightonnál eggyel magasabb szintű csapat kellene neki, igaz jelenleg nem tudni milyen álapotban van.

    • en is ugy erzem, h azert mehetne vmi elso osztalyu csapthoz siman. Egy Valencia pl tok jo lenne v vmi ilyesmi.

     • szeszfabresz

      Kicsit sem tudom elképzelni őt ott, sőt igazából Angliában kívűl sehol máshol

     • Kiesés elöl menekülő csapatba szinte sosem éri meg fiatalt kölcsönadni. A legtöbb ilyen gárdában van egy masszív mag, amitől nagyon ritkán térnek el annyira, hogy egy kölcsönfiatal beverekedje magát a kezdőbe. Kivételek akadnak persze, ha mondjuk összejön az a szerencsés faktor hogy új edző+20 érkező, de ez meg szintén nem gyakori eset.

 • szeszfabresz
  • Ha tényleg szereti a klubot legalább egy minimálisan, akkor a Spurs ellen nem fog ellenünk fújni.

   • szeszfabresz

    Erről nem hallottam. Ki tudnád bővebben fejteni kicsit?

    • A köztudatban ő az nekünk, ami Dean a Spursnek.
     Noha voltak brutálisan elszart meccsei, de bízom benne, hogy ma ehhez hű lesz.

     • szeszfabresz

      Ja ertem, koszi! Nem is tudtam rola

  • Diego Costa

   Vele mi a baj? PL-ben nekünk fújta a legtöbb 11-est és nekünk vezetett legtöbbször győztes meccset.

   Hirtelen azt hittem Dean fújja. Huhh…

   • szeszfabresz

    Csak megmaradt bennem a Sunderland elleni meccs, amit a Bridge-n fújt, ahol José elvesztette a hazai 70+ szériás veretlenseget. Persze ha jol emlékszem 🙂

    • Diego Costa

     Lehet. Akartam kérdezni, hogy mi volt a bűne, de már nem kell. Én nem emlékszem közel múltbeli hibára. Jó angol bíró nincs, szóval most, hogy melyik jön kis túlzással mindegy.

     • szeszfabresz

      Igen..viszont ugye Dean megkapta a Spurs következő meccset is..disgrace

 • adam10

  Azt hiszem idén, ebben a szezonzban (és tavaly) még nem vártam meccset ennyire, mint a mait, de talán eddig – főleg az utóbbi szériánkban – ez a meccs az amitől a legjobban is félek. Mindenesetre most a haveri sörözést háttérbe szorítva készülök az estére… Ill. ha nyerünk később csatlakozok hozzájuk, hogy holnap szarul legyek a munkában… 🙂

  • szeszfabresz

   Teljesen egyetértek veled cimbora!

  • Diego Costa

   Adja az Isten, hogy vezessünk megnyugtató előnnyel és a vendégszurkolóktól legyen hangos a stadion. Libabőr.

  • kasata91

   Nem vagy egyedül. nem véltelen hogy ennyijen itt bóklászunk a blogon meccs előtt 4-5 órával.

   • szeszfabresz

    nekem sem szokásom, de ma egesz nap itt logók 😛

   • Rammschein

    😀 én csak azért, mert nem akaródzik a tanulás már. xD

  • Diego Costa

   Én a hazai meccset jobban vártam. Ez viszont nem jelenti azt, hogy a mai nem érdekel… 🙂 Vendégbe a köménymag szokott utazni, szóval a hangulat garantált lesz. Csak nyerjünk. Olyan jó lenne egyedüliként beállítani a rekordot egyúttal nyerni ellenük. Elfelejtetni azt a régi csúfos eredményt illetve nem hagyni, hogy “visszavághassanak” nekünk a tavaly szépséges bajnokavatásért. 😀 (Nem mintha egyenlő lenne a 2 dolog…)

 • szeszfabresz

  nem tudom, ti higy vagytok vele srácok, de én még soha nem szerettem meg egy edzőt sem ilyen gyorsan, ilyen szinten, mint ahogy Antonio “Handsome” Contét

 • szeszfabresz

  https://uploads.disquscdn.com/images/305e9b2668292854cb33f3adf28c1b2684995d4da69aceb25f9079321e806d14.jpg nem tudom, ti higy vagytok vele srácok, de én még soha nem szerettem meg egy edzőt sem ilyen gyorsan, ilyen szinten, mint ahogy Antonio “Handsome” Contét!

  • Diego Costa

   Nem vagy egyedül. Ha valaki megkérdezni ki az all-time kedvenc CFC menedzser sanszos, hogy őt mondanám. 🙂

   • szeszfabresz

    dettó.. 6 (!) hónap utan

    • Diego Costa

     Ha nem lenne ki kéne találni. Szakmailag is rendben van a Don, de ami a legjobban tetszik benne az a személyisége. Szerethető, őszinte ember aki még fanatikus is. Gyönyörű.

     • viktor

      Anchelotti? Ok, h Conte jobban néz ki (úgy látom itt most ez is egy érv:), de Anchelotti azért az első évében bajnok csapatot csinált a Chelsea-ből. Sztem ő is király.

      • szeszfabresz

       Olasz vér.

      • Én nagyon tartok attól, hogy Conte alatt szintén hasonló leolvadás fog végbemenni, és ismét ostobán dönt a vezetőség. Viszont ez csak a legrosszabb lehetőség.

       • Rammschein

        azon miért nem gondolkodott még el Abra, hogy a vezetőséget küldi el az anyukájába? 😀 Már aki megérdemli…

      • Diego Costa

       Ő is király persze, de Conte az igazi 😀 Szeretem, ha valaki fanatikus és nem bújik el az öltönye mögé. Kellenek az ilyen színes egyéniségek, mint a Don.

      • Ancelotti 😉 nincs H

       • kasata91

        Ő annyira kék vérű, hogy a neve is elkezdett CHelsea-zálódni. Chonte btw 😀

       • viktor

        ja:D amikor leírtam már akkor gyanús volt, aztán megnéztem és valóban! lusta voltam javítani:D

     • szeszfabresz

      Akárhányszor , ha gólt lövünk, es kirohan a nezokhoz, vagy akar a stáb nyakába ugrik, akkora boldogság tör rám, hihetetlen..igazi fanatikus akinek mindene a futball

    • trueblue05

     azért az all-time nálam még mindig José, de Conte a legjobb úton van az biztos

 • Diegoal

  Spursnel vannak hianyzok?

  • Lamela

  • kasata91

   Walker (meg még valaki) is ha jól olvastam pár napja

   • balazsh

    Walker már bevethető a hivatalos nyilatkozat szerint. Egyedül Lamela hiányzik.

 • 11Daves

  Gestede a Borohoz, hivatalos.

  • 11Daves

   nem tom ez jelent -e valamit bemfordinnyó szempontjából, mintha pletykálák volna, hogy oda akarjuk kölcsönadni.

   • Diego Costa

    Nem hiszem, hogy oda adnánk. Burnley-nél van, de onnan most fogják visszahívni, mert nem játszik semmit. Ha kellene is a Boronak. akkor gondolom ilyen vészmegoldásnak, mondván, hogy tudják mire számíthatnak tőle, a padra jó lesz.

 • Diego Costa

  Roman Abramovich has asked the Chinese federation officially not to interfere in transfer issues related to Diego Costa.

  Ez milyen már? 😀

 • Endy919

  Rég féltem ennyire egy meccstől … és csak a livescoren követhetem … megőrülök 🙁

  • Rammschein

   Én meg valami vacak streamen. :DDD

   • Endy919

    Beválalnám.

 • 11Daves

  Az azért nem fair hogy még csak 6 óra van.

  • kasata91

   Utolsó szabadnapom nemkicsi “vasárnap érzéssel” mégis várom hogy este legyen. 😀

 • WehaveNoHistory

  Legyen az este hasonló eredmény, hasonló gólokkal mint 2012-ben 😉
  https://vine.co/v/Ow15JiU3FZr

 • kasata91

  Szokásos kezdő!
  ______TC_______
  _CA – DL – GC(C)_
  VM – NK – NM – MA
  __PR – DC – EH__

  • Endy919

   Kane,Ericsen-Pedro,Diegoal =2:2

  • Sir Idemitirjak

   Spuds 5 védő és 2 védekező középpályás?

   • WehaveNoHistory

    Úgy lesz mint a Bridge-n, Rose – Walker inkább lesznek feljebb, 3 védőzik a spurs is.

    • Sir Idemitirjak

     Mondjuk bárhogy nézem ezek romboló paraszt felállásban lesznek, nem lepődnék meg ha a tavalyi meccsre hasonlót látnánk.

     • WehaveNoHistory

      Dier-el a kezdőben minden csapat paraszt. Tudják, kell a daráló ellenünk.

      • Sir Idemitirjak

       Dier, Alli, Wanyama és Dembelé se megy a szomszédba azért…

       • WehaveNoHistory

        Tavalyi meccsük után az egész bagázs leszerepelt.

 • Sir Idemitirjak

  Diszkosz csak nálam nem működik rendesen? Egész oldalt újra kell töltenem hogy lássam az új kommenteket.

  • ktomi93

   Nálam eddig nem panaszkodott.
   szerk: A fő kommenteket kidobja a többit nem.

   • Sir Idemitirjak

    Ugyanez itt is.

    • ktomi93

     most úgy tűnik megjavult, meccsre jó lesz ez is 😀

 • myheartisblue

  Ki a bíróbá?

  • Sir Idemitirjak

   Atkinson, pár kommenttel lejjebb 🙂

  • Endy919

   A mi harcosunk ! Nostress 🙂

 • Sirappa

  Sziasztok!
  Adja a digi?

  • lamps8

   aha, a digi 3

   • ktomi93

    Digi? Nem a spiler adja?

    • lamps8

     persze hogy a spíler.

     • ktomi93

      jaaaaa leesett 😀

     • Sirappa

      Digi3on valami kosar meccs lesz…

      • lamps8

       ja én azt hittem viccelsz. a spíler tv adja a meccset.

       • Sirappa

        mi a faszom az a spiler tv?

        • lamps8

         te valami chilei bányakatasztrófa áldozata voltál? 😀

         amúgy egy sportcsatorna by andrew g. vajna.

         • Sirappa

          16 eve nem nezek tvt. Digin ez elerheto?

          • ktomi93

           idei szezontól ez a spiler tv átvette a digitől
           ha jól tudom elég kevés helyen is fogható

        • mohacsia

         Te hol voltál mostanában? 😀

         • kasata91

          Lesz itt még meglepetés szerintem a keret felfedezésekor is. Gondolok pl. nagy hajú középső védőnkre (nem akarok spoilerezni), vagy örökkölcsön négerre a jobboson 😀

          • Sir Idemitirjak

           Sőt nem Ramirest vettük vissza ha meglátod a fel-alá futó kenyait a kp-n.

        • LOL

  • Régi szép idők…

  • WehaveNoHistory

   Majd jövőre 🙂 Ha van UPC a közelben ott a 82-es csatorna.

 • mohacsia

  Észrevettétek, hogy mindenki úgy akar megverni minket, hogy lemásolják a felállásunkat?

  • WehaveNoHistory

   Volt már rá példa.

   • mohacsia

    Szundi, Stoke, Bournemouth, T’ham, City… mind 3:4:3 vagy esetleg 3:5:2, de annak fényében kicsit érdekes, hogy eddig kb alig játszottak a PL-ben 3 védővel, illetve ezeknek a csapatoknak egy része csak a mi kedvünkért állnak át 1 meccsre.

    • WehaveNoHistory

     Mások is próbálgatják, múlt szezonban is voltak random meccsek más csapatoknál, ahol három védő volt. De igen, idén többen nyúlnak ehhez a formációhoz.

  • lamps8

   a probléma az hogy pöcsiéknek is egész jól megy ez a felállás.

   • WehaveNoHistory

    hát ja, ezt bebizonyították idegenben.

  • Senkinek nem sikerült egyelőre 🙂 Pep is belenyalt.

 • Sir Idemitirjak

  Nem illik így 15 perccel a meccs előtt de OFF:
  Bolassie 11-12 hónapos térdsérülés, frissen 30 milliós igazolás, szerintem ezzel a pályafutásának vége.

  • Max az Evertonnál.

  • mohacsia

   27 évesen még nem feltétlen.

   • Sir Idemitirjak

    28 és fél lesz mire visszatér, egy ilyen sérülés meg fiatalon is kérdéses hogy egyáltalán felépül-e teljesen, neki onnantól pár szezonja marad a visszatérésre.

  • szeszfabresz

   Mi történt?

 • Lavid Duiz

  Jó estét! Jó aszfaltozást! 🙂

 • kasata91

  angol nyelvű HD közeli ace stream esetleg van valakinek ?

  • szeszfabresz

   Nezd meg esetleg a sport365live.com-on azt hiszem, ott van több nyelven is mindig, es viszonylag nézhető minőségben! Remelem tudtam segíteni

  • sajtee

   acestream://42fe51591598d905ab011a9c8339150f8391dfa7

  • sajtee

   https://www.reddit.com/r/soccerstreams/
   Én amúgy itt szoktam keresni, mindig találni működő stream (nem csak acestreamhez)

 • Blotunga
 • Endy919

  Basszunk oda !

 • ágecc

 • Bazz Eden..

 • kasata91

  Na Alibaba megkapta hátulról a kis szerecsenünket aztán csak kereste a labdát

 • Rammschein

  megvan az új favágó egyesület!!!!

 • Moses csak hátrafele tud passzolni?

 • Endy919

  DL eddig hatalmas vezér.

 • Rammschein

  Megérdemelte Rose… Pedro csak törlesztett…

 • Rammschein

  Atkinson elég furán fúj… 😀 Végre valaki aki nem totál ellenünk van. xD

 • meleg a pite, ez igy tul necces lesz. kene valamit csinalni is.

  • Rammschein

   Hazardnak kellett volna bebaszni a ziccert… 🙁

 • adam10

  Mondjuk ki (írjuk le): nem játszunk jól..

  • Rammschein

   csak fárasszuk őket… majd 2. félidőben. 😉

 • kasata91

  Itt mi miből lövünk gólt ?

 • Rammschein

  Costa meg Pedro vita… fasza… térjetek már észhez gyerekek.

 • Lavid Duiz

  Király. Vitatkoznak. 🙁

  • Rammschein

   na csak kibékültek vagy mi. 🙂 volt egy pacsi.

 • Rammschein

  Hazardot darálják, ez meg nem fúj.

 • kezdünk szétesni

 • Támadásban eddig ez nulla. Úgy látom, kell egy gól ahhoz, hogy elkezdjünk ép ésszel építkezni.

 • Rammschein

  Ez is b+… a két védő egymásnak mutogat… a csávó meg majdnem bikáz egy gólt… a picsába már.

  • WehaveNoHistory

   2x ugyan olyat? a bab nem hús 🙂

 • adam10

  Costa joggal mérges Pedrora, nagyon szarul helyezkedett..

 • kasata91

  Alderweireld narancs lap merre maradt ?

  • WehaveNoHistory

   hát ja? mi folyik itt?

   • Rammschein

    #justPLrefereethings :DD

    • WehaveNoHistory

     nem tudják, hogy nem azt kell rúgni amin a fűző van.

 • Luiznál valaki számolja, hogy hányadik szabija nem ér a kapu közelébe se?

  • Lavid Duiz

   A kapu mellett ment el. Nem messzebb, mint a másik oldalon Eriksoné.

   • De az első mondat kb. az összes szabijára rámondható idén.

  • nem volt az rossz.

   • És hány jó volt eddig?

    • hát, ha a jó alatt a gólt értjük, akkor 0. De jól rúgja a távolikat, idő kérdése.

     • s mivel ninxs Wilmos, se Cesc ki más rúgná..

      • mondjuk ennyi erővel akárki.

     • Nem a gólt, a kaput találó labdát. Nagyjából mindet eldurrantotta a kapu mellett/felett hol gyengébben, hol erősebben.
      Oké, hogy nincsenek ász szabilövőink, de ettől még semmi nem indokolja azt, hogy ő legyen az örökös rúgó azon túl, hogy brazil meg hogy 2-3 alkalommal bejött neki ez az elmúlt években.

  • kasata91

   De a hosszú labdai annál inkább

 • Costa ideges, nagyon pontatlan.

 • adam10

  Na Conte kiadta az utasítást: letámadunk

 • Rammschein

  buzi favágók…

 • ez szörnyű. addig passzolgatunk, amíg el nem adjuk, de előre passzolni senki nem mer.

 • Endy919

  Csak szerintem nem játszunk rosszul?

  • A támadásaink eddig nagyon szellemtelenek.

  • valszeg

  • Lavid Duiz

   Vannak hibák, de rossznak nem mondható.

  • Rammschein

   lehetne rosszabb is…. though… 😀

 • Rose manikuruztet?

  • Rammschein

   😀

  • WehaveNoHistory

   Bográcsoznak 🙂

 • dzsíííízász costa

 • Rammschein

  Costa túl rá van görcsölve… így lófasz nem fog bemenni, az sem…

  • WehaveNoHistory

   Egy kicsit, de jó lenne azé.

   • Rammschein

    Én értékelem hogy nagyon akar… de na… azért easy… 😀

 • Diegoal

  Alonso ert mar labdaba amugy?

  • Rammschein

   hát nem sokat az biztos…

 • Rammschein

  nekik miért nem ad sárgákat egyébként?? így falazza a nekünk befújandó 11-est? xD

  • WehaveNoHistory

   van nála még, csak az előzőt oda adta Pedronak, most lett neki másik.

 • Endy919

  Joooj volt egy jo streamem mobilra az is beszart

  • Rammschein

   :((

 • Rammschein

  Mint ahogy már valaki írta… kell egy gól, hogy felébredjünk…. á la pofon gyanánt… vagy majd Conte ad az öltözőbe a srácoknak, ha így játszanak. .D

  • Sir Idemitirjak

   Ott a gól, KELLETT EZ? 😀

 • adam10

  Pedro nálam cserés. Félidőben jöhet Will.

  • Na most mit fogsz kapni…

   • Rammschein

    sztem annyiban jogos, hogy Pedro meg Costa semennyire nem értik ma egymást….

   • Sir Idemitirjak

    Együttérzést.

  • Rammschein

   Az tuti, hogy bele kell nyúlnia a meccsbe valahogy.

 • Lavid Duiz

  Megvan a pofon. 🙁

  • WehaveNoHistory

   Moses miatt nem volt lesen.

 • A támadásainkkal sürgősen kezdeni kell valamit, mert minősíthetetlenül szarok.

  • Sir Idemitirjak

   Pedro le, nem csak a játéka miatt, hanem ő simán kiállítatja magát hülyeséggel.

 • Rammschein

  GG -.-” lehet kapaszkodni.

 • adam10

  Jajjjajajajjaj de iszonyatosan szarul helyezkedtek a védőink, Moses meg elbaszta a lesre állítást, hát amennyire Alonso szar támadásban, Moses annyira szar védezekésben.

 • Minek is kéne legyen a legjobbjukkal vki?

 • McDennis

  Csókol anyád Mozisz…!

 • myheartisblue

  Nézhetetlen védői hiba.

 • kasata91

  Miért mindig a félidő utoslo percében ??
  Legalább Conte kezdhet pörögni

  • Rammschein

   meg osztogathatja a taslikat…

 • Ez eddig elég gyalázatos :S

  • Costa megint túlehette magát a szünete alatt, mert ezen kívül semmi nem indokolja azt, hogy visszatérte óta ennyire gyatra legyen.

   • Sir Idemitirjak

    Mit fogok ezért kapni, de mentálisan gyenge. A rekord döntés, hogy huzóember és még londoni rangadó is, én azt látom rajta, hogy túl idegeskedi, mondhatni görcsöl már.

    • Rammschein

     … biztos, hogy görcsöl… pont ezért nem megy semmi…

    • De már a Stoke ellen is megrúghatta volna a Swansea eddigi góltermésének harmadát. Ott is teljesen közepesen játszott.

 • kormolar

  sok a hülyeség hátul…

  • kormolar

   Pedro-t nagyon lecserélném.. pontatlan és a védekezésébe nagyon benne van a 2. sárga…első is tök hülyeség volt…

 • gorkaf78

  Basszus, pedig DL még integetett is a beadás előtt, hogy lépjenek ki, ezzel lesre állítva a csirkék támadóit… Moses most szépen elaludt…

  • Rammschein

   ma kivételesen nem DL-el van a gond sztem… .)

   • gorkaf78

    Nem olvastad el ezek szerint rendesen. 😀 Nem is őt írtam hibásnak.

    • Rammschein

     bocs, fáradt vagyok… de tényleg, sztem ma a hátsók közül rá nem lehet egy szavunk sem… sokszor még dirigál is a többieknek a pamacsfej. 😀

 • 1:2 még lehet megint.

 • Sir Idemitirjak

  Bazki nem tudom mi volt a nagyobb hiba:
  -az ellenfél egyetlen gyilkos labdát osztó emberét egyedül hagyni
  -Moses 3 méterre a lesvonalunk mögött
  -a nem alacsony Allit méterekről fogni
  Főleg azért fáj mert nem volt bent a csirke gól a meccsben.

  • kormolar

   őszintén szólva én inkább bennük láttam a gólt, mint bennünk…

   • Sir Idemitirjak

    Én is éppen akartam írni, hogy ez a félidő pontozással a mienk volt, erre beszopunk egy ilyet…

  • WudigessBoi

   Volt 3-4 emberünk hátul, aki full rossz helyen állt és full rosszul mozgott.

   • Blotunga

    így van, Cahillel kezdődően az egész védőhármas/ötös el volt tolódva balra, teljesen fölöslegesen. Ezzel meg Azpira és Mózira maradt a 2 támadó, amit nem tudtak levédekezni…

 • Előre nagyjából nullák vagyunk, a védekezés eddig ment, de hogy ekkora hibát megint hogy lehetett… a védőink a szerjózsa minden irányába, meg mindenki, Maticstól Mózesig. Nem sokkal vártam jobbat, de amikor a 25-30. perc környékén kezdtük összeszedni magunkat, bíztam benne, hogy a félidőt kihúzzuk.

  • kormolar

   sok a könnyelműen eladott labda… +Hazard-t nem tudjuk elégszer megjátszani…

   • mást sem. Ez szorosan összefügg azzal, hogy alig van nálunk a labda, ha mégis, akkor meg eladjuk. Szomorú, de nem igazán vagyunk meccsben. A szerencsénk az, hogy ennek ellenére a labda nélkül jók vagyunk (a gólt leszámítva persze), és jól tartjuk a Spurst, akikben szintén bőven van hiba. Összességében egy jó intenzitású, de szar meccs, két jól védekező csapattal. Hibák voltak itt is, ott is hátul, mégha nem is sok, de most nem mi büntettünk, hanem ők 🙁

 • ktomi93

  A kék mezben lévő játékosok ezt a félidőt kihagyták, nem mentek ki a pályára.

 • kasata91

  Nézzük a jó oldalát.
  Gól nélküli 0-0 nal el tudom képzelni hogy mindenki úgy lett volna vele hogy “mindent jól csinálunk majd jön a gól is”
  Így viszont 120% kal jön ki mindenki hogy kettőt kell vágni.

  • WudigessBoi

   Vagy kinyílunk és szétkontráznak minket.

 • ja, és megkaptuk a hiányzó fejes gólunk 😐

 • Kanté egymás után két rontott passz… volt már ilyen a szezonban?

 • hűűű Costa, az beférhetett volna!

  • Rammschein

   meg Hazardé is.

 • Rammschein

  Remélem Conte felébresztette őket…

  jelentem igen…!

 • Hazard?? 🙂 jó ég, az mi volt?

 • WudigessBoi

  Kábé meg is fordíthattuk volna egy kicsit több ésszel és/vagy szerencsével…

  • jaja. Csak ma a legjobbjaink gyengélkednek. Is.

  • Igen, ha ezeket elszórakozzuk rendre vége lesz gyorsan, nem biiztos, h sokaig tudunk igy tamadni.

 • te jóóóó ééééég

 • kasata91

  Huuuu.

 • Rammschein

  Ratkinson te vakegér…. b+!

 • Luiz…

 • Hazard bődületesen gyenge…

 • Sir Idemitirjak

  Ratkinson!!!!

 • kormolar

  imádom Hazard, de könyörgök valaki más adja be a szögleteket….

 • szörnyen lassúak és körülményesek vagyunk

 • kasata91

  Mi ez a taktika ? Mintha a burnely ellen játszanánk. Bunker.

 • hát ez nem igaz bazdmeg már komolyan.

 • Endy919

  Harapunk!

  • Rammschein

   a füvet?

  • kasata91

   Saját bokáinkba

 • Rammschein

  :@@@@@

 • Lavid Duiz

  Azt hiszem ez a meccs elment…

  • WehaveNoHistory

   Ismét, Mózi Azpi között volt alli. Nem hiszem el.

 • kasata91

  Jéé fejjel is lehet gólt szerezni? Hogy ezt senki nem mondta el a védőinknek….

 • WudigessBoi

  Úgy döntöttünk, megkapjuk azt a pofont, ami után jöhet egy újabb nagy széria. Másban nem tudok most reménykedni.

 • és ugyanazt beszopjuk 😀

 • Eriksen 80 métert futhat labdával zavartalanul, Alli meg ismét gólt fejelhet nullszögből 5 centiről, 2 védő mellett, TC kezéből 🙁

  • Azért ezt Azpi és Court mesterien elbarmolta.

   • Sir Idemitirjak

    Azpi kh-nak alacsony és a rugói sem klasszisok, de Tibót előlehet venni.

    • De az ő embere volt Alli, érted. Teljesen zavartalanul hagyta Alit.

  • Sir Idemitirjak

   Cahill ezzel a kitámadásával új szintre emelte az alibit

 • Rammschein

  Könyörgöm nyáron vegyünk már védőt… vagy legalább építsük vissza Zoumát….

  • Ha Zouma most sem kerül vissza, akkor idén soha.

  • WehaveNoHistory

   Alonso elfáradt, fejben biztosan.

 • Endy919

  Nyugi.

 • Lavid Duiz

  Tanácstalanság? Figyelmetlenség?

 • Rammschein

  Ez van ha szar a helyzetkihasználás és a helyzetek nem mennek be… bezzeg az ellenfélé…

 • Ha már nem lesz 14, és megszakad a sorozat, legalább ne legyen már ilyen szánalmas :/

 • McDennis

  Nembaj legalább siralmas gólokat kapunk így elgondolkozunk a jövőre nézve.

  • Rammschein

   gondolod? 😀 ugyanezek fognak játszani jövőhéten is….

   • McDennis

    Ez nem feltétlen képesség kérdése, hogy a védőink gombát keresnek egy beadáskor.. Koncentráció és felkészültség inkább

 • WudigessBoi

  Bennem is dúl az ideg, de két dolog:
  1. Még vége sincs a meccsnek
  2. 13 zsinórban megnyert meccs után játszunk szarul és állunk vesztésre

  • jogos. és így is 5 pont előny lenne, szóval azzal nicns gond. Azzal van gond, amit látunk.

   • igen, mert eljutottunk oda, hogy nemhogy nincs olyan aspektusa a játéknak, amiben jobbak lennénk, de most már nincs olyan, amiben egyáltalán meccsben lennénk. Elöl nem jönnek a gólok, az utolsó két meccsen meg szedtünk négyet…

  • adam10

   És 5 pont előnnyel vezetjük a PL-t, ezt kifelejtetted. Ettől függetlenül bosszantó, de legalább nem a Pool vagy a City hoz ellenünk pontokat.

 • jéé msot ki tudjuk hozni a labdát, ha akarjuk.

 • adam10

  Szerintem a hétvégi Peterborough elleni FA kupa rangadóra tartalékoljuk az energiánkat 🙂

  • Lavid Duiz

   Nem. Fejben már a jövő évi BL döntőre koncentrálnak. 😀

 • Diegoal

  Cserekkel meddig var meg a foni?

  • WudigessBoi

   Gondolom megint Ivát és Chalot akarta volna hozni, de az most okafogyottá vált.

  • kasata91

   Batsu Fabre Willi jöhet. Mindent vagy semmit

   • Diegoal

    Raadasul Mikel sincs a padon :/

 • Rammschein

  Miért nem cserél már??? Nem mindegy mennyivel kapunk ki?

  • Rammschein

   jön Wili majd… csak írni kellett…bár én hozznám Fabrét is…

  • WehaveNoHistory

   Ott van, bátor, de ez kell, akkor ez kell.

 • kasata91

  Most komolyan arra várunk hogy odaadják a labdát ??

 • Oké, hogy Alonso gyenge volt, és Will legalább támadó – de ezzel mire álltunk át?

  • WehaveNoHistory

   Pedro a LWB

 • kasata91

  Ez így hitevesztett társaság benyomását kelti… Lofasz az egész

 • Nem azért mondom, de ez a mai meccs a Hiddink-csapatot idézi.

 • Hazard meghúzódott, vagy mi van? Nem fut…

  • kormolar

   olyan labdára amit Pedro ad ma én sem futnék…xD

   • nem 0-2-nél kéne válogatni 😛

 • Rammschein

  Ja, hogy mindenki a britannián van? 😛

 • Emlékszem még 2011-ben volt egy Wigan elleni értékelő, amiben mindenki mínuszt kapott. A mai performansz is hasonló értékelést érdemelne.

 • Rammschein

  A félidő első 2 percében eldurrogtattuk az összes támadást kb…

 • Van olyan játékosunk ma, aki 50% fölött volt képes passzolni? 🙂

  • adam10

   Fabregas lehet jót ment bemelegítéskor.

 • McDennis

  Kapjunk még 3 gólt de még egy ilyen ordenáré szar játékot ne lássunk az idén!

 • kormolar

  Aczpinak beadták a kis doppingot…xD kell is 😀

 • Rammschein

  Azpinak milyen bogyót adtak? 😀 Gólvágót? :DD

 • kasata91

  Bmeg DL és ezek a föld-föld rakéta indítások… Vagy kurva szarok, vagy mindenki menekül onnan ahol földet fognak érni.

  • Rammschein

   :”D

 • adam10

  Leírom amit már kb. 78 perce tudunk: ennek már annyi

  • örülgetünk itt, hogy ikszel az Arsenal meg a Pool, azt így is ők hoznak pontot rajtunk :S

 • Azért Conte is ébredhetett volna kicsit előbb. A második félidőben teljes kudarc, amit előre felé produkálunk, de Fabregas még csak most melegít.

 • Kanté? Miért nem Mózi?

  • Az a 2 rontott passz már nem fért bele.

 • Lavid Duiz

  Jön a megmentő. 🙂

  • kasata91

   Zsiru? :’D

   • Lavid Duiz

    Fabre.

    • Rammschein

     10 perc alatt a meccset látva nem fog megmenteni ő senkit. :'(

 • már a 100. les, de egyet sem játszottak vissza. Szerintem a fele nem is volt jogos :))

  • adam10

   Costa nem nagyon ellenkezett egyiknél sem szóval szerintem lehet egyértelműek voltak.

   • Rammschein

    Costának ma semmi nem megy szal… nem lep meg.

 • szeszfabresz

  Miért fujjoljak Fabret?

  • WehaveNoHistory

   Arsenal…

   • kasata91

    Aligha a tottenham szolidál velük:D

  • hát, ha nem elég, hogy most Chelsea-s, ugye még ágyús is volt a szentem, ennek ritkán örülnek errefelé 😉

  • kasata91

   Williant még megértenem, de arra lehet jobban szeretnek nem is emlékezni.

  • mohacsia

   Szerinted?

  • Diego Costa

   Nah vajon…

 • lamps8

  a leszter elleni lesz majd kulcsfontosságú ezek után.

  • Rammschein

   vagy…. kikapunk a leicestertől és jön a következő 13-as sorozat. xDDDD

 • Lavid Duiz

  Annyira király ez a 3-4-3 rendszer, hogy még mi sem tudjuk legyőzni! 😀 Antónióóóó!! Antónióóóó!!!! 🙂

  • Diego Costa

   Ezt most miért kell? Amíg jöttek halomra az eredmények addig nem zavart?

 • A kövi fordulókat nézve lesz két baromi nehéz fellépésünk a Pool és az Arsenal ellen, viszont előtte és utáni áprilisig csak nyerhető meccse tömege. Ha ezeken a 3 pontos távot tudjuk tartani, én már boldog leszek.

 • na, majd Batman vág egyet

 • WehaveNoHistory

  Ez most jutott eszükbe, 2 csatár jobban leköti a védelmet, de mindegy.

 • Rammschein

  LOL behozta batsut 5 percre… for what? 😀

 • Diegoal

  Kezdem azt hinni h Michyt direkt alazzuk meg ezzel az utolso pillanatos becserelesekkel

  • Diego Costa

   Szegény nem tudom, hogy bírja… 🙁 Borzasztó frusztráló lehet. Csak ne veszítsük el őt erre az évre.

 • DL is a faszomba már, mit passzolgat LLoris-szal?

 • Most már tényleg elég unortodox a felállás.

  • Rammschein

   és nem ér semmit sem… túl későn cserélt…

 • szeszfabresz

  Pedro borzasztó pontatlan ma.

  • adam10

   Aztán mégis a pályán tölt 90 percet, igazán ez a szomorú 🙁

  • meg 11 társa, többen nem 🙂

 • Lavid Duiz

  Legalább egy gólt, gyerekek!

  • olyan érzésem van, hogy mi itt holnap délig sem rúgnánk gólt, ha addig tolnánk

 • Rammschein

  Gondolhattuk volna, hogy szar lesz… de azt nem, hogy ennyire… na persze ez a meccs is alakulhatott másként, de nem alakult…ez van. 🙂

 • Lavid Duiz

  Mentálisan nem érkeztünk meg ebbe a meccsbe.

 • kasata91

  Cahill az időt húzza TBOval vagy mi a here??

 • adam10

  Úgy látszik DL-nek mindegy, hogy szabadrúgás vagy fejes, a lényeg, hogy a 76. sorban kössön ki a labda 😀

  • kasata91

   Valaki vágja már össze és mutassa meg neki a passzaival együtt.

 • Lavid Duiz

  Jé! Most örülök először az idén több mint 2 perces hosszabbításnak! 🙂

  • kasata91

   Mazochista tetszik lenni, csókolom?

 • Rammschein

  Lol… azthittem totál egyedül vagyok, mert nem jelentek meg a kommentjeitek. xD WTF.

  • nem, sajnos a diszkosz autofrissítés funkciója nem az igazi, tegnap este is csinált már ilyet

   • Rammschein

    értem… 🙂 azthittem mindenki elment britanniázni. :DDD

 • Batsnak sikerült már labdába érnie?

  • Rammschein

   sztem nem… meccshiányos a drága. 😛 …most is kapott 10 percet max. és akkor még sokat mondtam. 🙂

   • WehaveNoHistory

    Ez nem csak a meccs hiányon múlik, ma ennyi volt bennük. Szomorú, de a foci ilyen.

 • kasata91

  A mai meccs pozitivuma:

 • Frenky54

  Ami a Stoke ellen is sztrók volt, azok a beadások hárításában lévő hiányosságok…és ez a későbbi ellenfelek felismerésén is múlik mennyire használják ki eme gyengeségünket…és ez a táblázat hátsóbb régiójában lévő csapatokra is érvényes.

 • Endy919

  Ciki lenne januárban bajnokságot nyerni 🙂

  • WehaveNoHistory

   Mi is fogunk még veszíteni, ahogy többiek is. Ez egy csata volt, de ki nyeri a háborút?

   • Endy919

    Leszter!

    • WehaveNoHistory

     Már megint? 🙂

     • 11Daves

      Ha a háború alatt a BL-t értjük…

      • WehaveNoHistory

       a bajnokságot a PL-t.

 • adam10

  Ma azért Conte sem pörgött úgy, mint szokott. Na de a meccstől függetlenül ez önmagában “csak” egy vereség. Az elkövetkező 2-3 meccs lesz kulcsfontosságú, mert ha nem törünk össze és az elmúlt 13 meccsen mutatott játékot és eredményességet hozzuk, akkor ezt mindenki el fogja felejteni. Ha viszont most valami elindul rossz irányba és jönnek a botlások, akkor ez a vereség már több, mint “csak” egy vereség. De maradjunk pozitívak KTBFFH

  • “…akkor ezt mindenki el fogja felejteni”
   Egy Spurs elleni 0-2-t, a ratyigyerek duplájával? aligha.

   • Endy919

    De mi ez a sírás ? Benne volt , hogy faszolunk . Engem ez most pl. egyáltalán nem húzott fel.

    Simán partiban voltunk , csak elől kihagytuk a ziccereket .

    • “Simán partiban voltunk , csak elől kihagytuk a ziccereket .”
     Pont ez az, ami nem igaz. Azt meg továbbra sem értem, hogy miért, de akinek a szörpi nem ellen, hanem szimpatikus csapat, annak nyilván nem fáj.

     • Sir Idemitirjak

      Pedig egy jó napot kifogó Hazard egymaga duplázhatott volna ma simán.

     • Endy919

      Ez most félre ment 🙂 nem én írtam hogy szimpi :*

      • ha nem így éreznéd, akkor nem írtad volna azt sem ott kettővel feljebb

       • Endy919

        Most az , hogy nem készültem ki idegileg , az azt jelenti , hogy szimpi nekem a Spurs? Nemá…

        • Nem készít ki, hogy a spurs lesimáz kettővel? demáá

         • Sir Idemitirjak

          De itt nem volt lesimázás.

          • ktomi93

           Hát azért ez elmegy lesimázásnak. Ziccerünk nem volt cserébe hátul összehoztunk két bakit. A pálya középső részénél előrébb 2 egymásutáni passzt alig tudtunk összehozni.

          • Sir Idemitirjak

           Hazard 5 méterről fejelt teljesen üresen, nem tűnt akkora helyzetnek a befejezés miatt, pedig az óriási ziccer volt.
           Eddig sem a kp-n voltunk erősek, hanem az első 3 emberre feljátszani és őket a 4 kisegítő emberen múlott a játékunk, csak ma Hazard és Costa gyenge volt és a wingbackek se segítették ki a középső kettőst.

          • Endy919

           Ha Eden azt az elején beveri , teljesen más meccs lett volna . Egyáltalán nem nőttek fölénk .

          • Sir Idemitirjak

           “Egyáltalán nem nőttek fölénk .” én is ezt mondtam… 😀

          • ktomi93

           Szerintem fel lehet úgy is vezetni, hogy nagyjából azt hoztuk amit szoktunk. Első félidőben nagyon gyengék voltunk + a végén sikerült összehozni egy gólt. A második félidőre viszont úgy jöttünk ki hogy abból általában fordítani szoktunk. Uraltuk a történteket, majd sikerült összehozni megint egy gólt, ami picit meg is törte a lendületet. A továbbiakban pedig jól játszottunk de túl sok hibával. Ami nagyon bosszantó, hogy jelenleg semmi pozitívumot nem tudok levonni a mutatott játékból.
           A vereséghez hozzá lehet tenni hogy Conte sem volt a helyzet magaslatán, későn jöttek a cserék és ő sem pörgött annyira mint szokott.

          • ktomi93

           Ja hát én a ziccert úgy gondoltam hogy kapus bravúr vagy valami hasonló kellett volna. Mi barmoltuk el a helyzeteinket.

          • ezzel óvatosan, de vitáznék. Kicsit le kell higgadnom, és újranézni a meccset, lehetőleg HD-ban, mert így streamen és élőben ma nem igazán volt olyan aspektusa a játéknak, amiben legalább egyenlő partnerei lettünk volna az ellenfélnek. Márpedig a 2-0 amellett, hogy Llorisnak tán egyszer kellett védenie, igencsak sima.

          • Sir Idemitirjak

           Cserébe nekik sem volt több helyzetük, ezért írtam, hogy nem simáztak le. Nem voltunk jók, de ők sem. Nálunk kimaradt az a pár helyzet, amit az ellenfél kínos védelmi hibákból kihasznált.

          • “Nem voltunk jók, de ők sem”
           Ezt adom. Viszont jóval több helyzetük volt, mégha az nem is open play, hanem főleg távoli lövések, meg beadásokat is jelentett. Nekünk azok (sem) nagyon voltak. Egy igazán jó Costa lövés, meg egy Hazard melléfejes kb, amit fel lehet írni, igazán komoly helyzetet nem tudtunk kialakítani, sem igazán LL-t megtornásztatni.

        • kasata91
         • lehet én vagyok vak, de mit kell a képen látni? 🙂

          • ktomi93

           Nekem a szivárvány szúrt szemet 🙂

          • kasata91

           A szivárványosdi nekem még a szar streamen is kiütötte a szemem a szöggleteknel.

          • jaaa, há’ csak ennyi? Bár ez lenne a legnagyobb gond a spursszel.

        • ktomi93

         Hát bizony hogy azt 😀
         Nyilván nem, de sokakat nem mozgatott meg a vereség, nem vagy egyedi 😀

   • adam10

    az lesz a legjobb érzés májusban a PL trófeát emelgetve, hogy majd azt se fogjuk tudni, hogy ki a fene az a ratyigyerek

    • Endy919

     A Real játékosa.

     • csak vinnék már… nem tudom, miért, nincs különösebben racionális indokom rá (azt leszámítva persze, hogy a tottenham hőse, meg már duplázott ellenünk), valamiért rettentően kevés a szimpátiám irányába

      • ktomi93

       Ez elég vicces de hasonlóan érzek én is. Nem tudom miért de semmi pozitívat nem tudok róla mondani, de még csak szépet sem 😀

     • adam10

      Anno Kane-t is eladták a Realnak, pont az 5-3 után, aztán “szerencsétlen” még mindig a csirkeólban kergeti a labdát.

    • WehaveNoHistory

     Ámen!

  • Diego Costa

   Nem félek, hogy ez majd negatív irányba vinné el a csapatot. Egy x-est meccset buktunk el 2 szar fejessel. Kijavítjuk a hibákat és megyünk tovább. Conte meg majd motivációként felhasználja ezt a vereséget.

   • hát mondjuk valószínű, hogy páran kapnak egy hüvelykujjat a seggükbe ezért a mai mutatványért.

   • 11Daves

    Pont erre jó, hogy Conte az edzőnk. Annyival optimistább vagok egy-egy rosszabb teljesítmény után, valahogy elhiszi az ember hogy a jó hozzáállást fogja beleverni a csapatba.

 • kormolar

  ami a Stoke ellen belefért a Spurs ellen nem…kb ennyivel jobb csapat a Spurs a Stoke-nál…

 • Sir Idemitirjak

  Part 1: Vegyesek az érzéseim a mai meccsről
  Fájó pontok:
  -nyerhető meccs volt
  -Atkinson nem való a profi labdarúgás közelébe
  -a húzóemberek nem bírták el a nyomást és gyengék voltak (Azpi, Hazard, Costa)
  Aminek azért örülhetünk:
  -Spuds otthonában azért nem szégyen 3 pontot hagyni
  -még mindig a TABELLA TETEJÉN!

  • “Spuds otthonában azért nem szégyen 3 pontot hagyni”
   De, az.

   • kasata91

    Inkább Westbromban mint itt.

   • Sir Idemitirjak

    Azért ha szívedre teszed a kezed, akkor kilehet mondani, hogy ez a Spuds legalább BL helyre hajt, így annyira nem gáz. Amúgy Eriksen leszámítva egy utolsó féreg csapat akik eléghetnének a pokol tüzén.

    • A Spurs az Spurs, és gáz. Ennyi. Ha a szívemre teszem a kezem, még ennyibb.

     • Sir Idemitirjak

      “A Spurs az Spurs, és gáz. Ennyi. Ha a szívemre teszem a kezem, még ennyibb.” Nem magára az ellenfélre, hanem az általuk képviselt szintre írtam azt, hogy egy ilyen beleférhet. Kevésbé vagyok emocionális, főleg ilyen témában.

    • Diego Costa

     És mi van akkor ha BL-re hajt? Azt már meg se kérdezem, hogy minek hajt ha úgyis kiesik onnan…

     • Sir Idemitirjak

      “És mi van akkor ha BL-re hajt?” Akkor egy hosszú bajnokságban nem szükséges 3 ponttal számítani az otthonukban ahhoz hogy jól zárjuk a szezont. Engem nagyon megleptek, hogy itt mindenki borítékolta a 3 pontot és most csalódottan álltok.

      • Diego Costa

       Én egyáltalán nem borítékoltam a 3 pontot. A szezon legnehezebb meccsének ígérkezett a Pool ellenivel egyetembe. Egyszerűen csak roppant módon elszomorít, hogy kikaptunk. Ennyi.

   • Diego Costa

    Ezt akartam írni én is, hogy mindig az.

  • balazsh

   Atkinsonnal nem tudom mi volt akkora baj, tobb sargat is megusztunk.

   • meg a spúrok is. A feltűnő az volt, hogy mindkét csapat dőlt-borult, nem finomkodtak egymással, viszont míg az egyik oldalon szólt a síp, addig a másikon nem. Nem egy, nem két olyan támadást vitt végig a Spurs, ami egy ordas szabálytalansággal kezdődött.

   • Sir Idemitirjak

    Ahogy Zenzo is írja a sárgák főleg. Nagyon sokat számít hogy 60 percet sárgával a zsebedben kell-e lejátszanod, vagy belefér még egy bátrad szerelés, márpedig Atkinson szörnyen osztotta ezeket. Azért is emelte ki a profi labdarúgást (hibásan mert modern focit akartam) mert általában az alattomosabb utána rugásokat/rátartásokat/veszélyes minifaultokat nem vette észre.

    • ktomi93

     Több olyan szituáció is volt hogy a Spurs játékos nem is látta hol a labda csak a játékosra ment de egy kisebb szabálytalanság vagy épp máshová nézett a bíró és ennyi.

     • Sir Idemitirjak

      “Több olyan szituáció is volt hogy a Spurs játékos nem is látta hol a labda csak a játékosra ment” Az mind sárga a szabályokat ha nézzük.

 • balazsh

  Persze 13 az 13, de nem szabad elmenni amellett, hogy rettentő gyengén játszott a csapat. Ez köszönhető Pöcs anti343-jának, de fejben sem volt ott senki, még Kanté se hozta a szintet. Remélem összekapja őket Conte, mert nem lenne szép egy lejtmenetet látni ezután.
  Viszont Contében is csalódtam egy kicsit, nagyon kihangsúlyozta a spurs, hogy taktikailag rákészültek a Chelseare, illetve már előző meccsükön gyakorolták a formációt, mégse sikerült semmit húznia rá a taktikai zseninek.

  • Diego Costa

   ???

   • balazsh

    Kiemelhetnéd, hogy mivel nem értesz egyet, ezzel nem segítesz, ha szerinted valamit rosszul látok.

    • Diego Costa

     1) “Pöcs anti343-jának” ez honnan jött vagy miért gondolod így?
     2) Miért indulnánk el a lejtmeneten?
     3) MI ez a gúnyos hangnem?
     4) Amíg sorra nyertük a meccseket miért nem voltál elégedetlen?
     5) Nem érzed helytelennek, hogy ennyi győztes meccs után az első vesztes után elégedetlenkedsz?

     • balazsh

      Ok sorra. 1, Pochettino alakzatára utaltam, amit már gyakorolt a Watford ellen, nálunk pedig ‘élesben’ is működésbe hozta. 2, Igen, ezzel kicsit túloztam, nagyon nem valószínű, hogy akármilyen hosszútávú negatív következménye lesz a meccsnek, csak sajnos a média hatására annyira bennem van már a bajnoki cím, hogy a csapat játékát látva eléggé elkeseredtem. 3, Nem szántam gúnyosnak, ha annak érzed, akkor csak véletlenül sikerült így. 4, Milyen kérdés ez? 🙂 5, Kicsit de, viszont azt se érzem helyesnek, amit sztenderdnek látok a Chelsea szurkolói oldalaktól, hogy egy ilyet mutatott játék után is csak dicsérni tudják a csapatot. Szerintem a kritika és a dicséret egyszerre jár, dicséretből viszont kapnak eleget mástól 🙂

      • Diego Costa

       Azt hittem a mi 3-4-3-ra gondolsz. Egyébként nem új keletű Poch húzása többször csinált már ilyet. Dicséretet valóban nem érdemelnek, de szidni is fölösleges őket. Nem voltak a legjobbak, de így is egy kiegyenlített meccset hoztak idegenben. 2 hibát vétettünk, abból gólokat kaptunk. Ezen múlott, semmi máson. A médiának pedig nem szabad felülni, akár jót akár rosszat mond. Hosszú még a szezon, az előny relatíve kevés, szóval bármi lehet.

       • balazsh

        Jo, hat nem tudatosan ultem fel a media parade buszara 😀 Azzal viszont nem ertek egyet, hogy a 2 golon mulott, ha mindkettot sikerult volna kivedekezni, biztos vagyok benne, hogy jott volna egy 3. helyzetuk amit mar nem, mig nekunk igazi ziccert se sikerult kialakitani. Jokor jon a szunet, a fejekben rendet kell tenni, tobbek kozott mert egy ilyen vereseg nemcsak a szurkoloknak, a jatekosoknak is fajo.

        • Diego Costa

         Több helyzetünk az egész meccsen se volt. Miért lett volna? Azelőtt se volt semmi. Kétszer beívelték és ennyi…

 • gorkaf78

  Nincs semmi gond. A ‘Pool is hibázott így csak egy pontot hozott a Kékeken. Legalább nem hiszik el a fiúk magukról, hogy legyőzhetetlenek.

  • Sir Idemitirjak

   Így van, ha a srácok felszívják magukat akkor még kevésbé rosszul is kijöhetünk egyből.

   • ja, viszont – valaki más is írta már lentebb – így nagyon felértékelődik majd a Pool és az Arsenal elleni rangadó. A rangadóink felét elbuktuk :/

    • Endy919

     Lassan olyan leszel , mint én két éve a Sunci meccs után 😀

     • csak ne dumálj, te voltál az, aki már tegnap este is beírta a spurst harmadiknak 😛

      • Endy919

       Mert tudtam hogy mi lesz

    • Sir Idemitirjak

     Ez egy 38 meccses bajnokság, sokkal több múlik azon, hogy az utolsó 15 ellen mit hozol, mint hogy hány rangadót nyersz, majd jövőre szívhatjuk a fogunk a BL-ben az ilyen problémákkal (ha meglesz)

     • több nem, sok múlik azon, de nem is mondtam, hogy nem. Viszont a rangadók megnyerése nélkül nem nagyon lett még bajnok senki.

      • Endy919

       Lajos elég jól rangadózott a MUval és a BL közelében sem voltak .

       • én nem mondtam, hogy csak az kell hozzá 😉

      • Sir Idemitirjak

       Idén már megvertünk a Spudsot, MUt és a Cityt btw. 🙂

       • igen, ezért is írtam fent, hogy a hatból három megvan. Mert cserébe kikaptunk a Pooltól, az Arsenaltól, és most.

 • Zoleee

  Most szomorú vagyok. Pont ők vették el ami járt volna nekünk….

  • WehaveNoHistory

   Mi meg az ő szüzességüket a bajnokságban. 1-1

 • kasata91

  José hasonló évkezdés után nyert bajnokságot. Lássuk Tonnyónak sikerül e.

 • Sir Idemitirjak

  Part 2: Tudom, hogy egy meccsből nem lehet leszűrni sok mindent, de az eddigiek alapján leírom azt a névsort akik kevesek lesznek a BL-hez és a rangadókon a kezdőből: Cahill, Alonso, Matic, Willian és Pedro. Ő helyükre nyugodt szívvel lehetne pótlást hozni.

  • Endy919

   Ez nem fifa -.-“

   • Sir Idemitirjak

    Attól még, ha megnézed, hogy a top csapatoknál mennyivel színvonalasabb játékosok vannak ezen a posztokon, akkor nem kérdés hogy ez kevés. Én sem azt mondom, hogy hirtelen dobjuk ki mind, de én őket érzem jövőre kevésnek. Mi meg elméletileg top csapat akarunk lenni.

    • Willt és Pedrot nem adom, a többieket talán, bár Alonsonak ez még csak az első szezonja itt, benne még lehet bármi. Vagy, ha őt odatoljuk a listára, akkor én már mózit is felírnám.

     • mohacsia

      Én egyiket sem venném elő ennyire, egészen eddig kibaszott jól nyomták, de ma nagyon réződött, hogy nincs alternatívájuk és el vannak fáradva. Nem érnek oda, nem nyerik meg a párharcokat, kicsit fásultnak tűntek, így meg nem volt széle a csapatnak, valamint a Tottenham letámadása sem ízlett. WB-k nélkül meg csak őrlődött az első 3-as kb 5-7 ember között, amit tetézett, hogy Pödrő szintén elég szar volt ma.

      • ma mindenki a szintje alatt, és bőven az eddigi 13 alatt mutatott teljesítménye alatt játszott, Hazardtól Costáig, Kürtőtől DL-ig, nem emelnék ki senkit.

       • mohacsia

        Ez igaz, de ettől függetlenül nem véletlen kapta le mindkét WB-t Conte.

        • Kantét is lekapta, pedig ő még tán a (magához képest feltűnően) sok hibája ellenére is a jobbak közül való volt. Alonso-t én amúgy fent hagytam volna, és mózit hozom le először, sárgás is volt, és láthatóan frusztrált. Amúgy ha Ázár nem Ázár, és Costa nem Diegoal, szerintem őket kapja le. De ilyen meccsen őket nem lehet lehozni.

         Viszont kicsit visszakanyarodva Pedrora – vajon miért ő kezdett, mikor Will talán a legjobb meccsét futotta a Stoke ellen? Az meglepett.

         • Sir Idemitirjak

          Alonso főleg azért maradhatott volna, mert nincs támadásban is hasznos bal lábal plajánk, ami elég fájó.

         • mohacsia

          Gondolom frissebb volt papíron, csak hát ez nem jött ki. A stoke ellen Willian a seggén vette a leevgőt a vége felé.

     • Sir Idemitirjak

      “Willt és Pedrot nem adom, a többieket talán” Ők jó játékosok lehetnének, DE az ő posztjukat megjátszani képes játékosból van a legtöbb top játékos, így simán átcsúsznak a lehetne ennél azért jobb is kategóriába. (remélem érhető, alkohol hatása alatt vagyok)

      • azt értem, hogy alkohol hatása alatt vagy :DD

       • Sir Idemitirjak

        Nyugodt vagyok és logikus? 😀

        • nem tudom, de én még biztos nem… 😐

     • Az igaz, h nalunk az elso szezonja, de volt már 2 köre a PLben.

  • mohacsia

   Ennek a névsornak kb semmi köze a mai meccshez. Lehet ez a véleményed, de az tuti, hogy nem ez a meccs alapján áll össze.

   • Sir Idemitirjak

    Régóta érlelődik ez a névsor, csak ma biztosították be. Hazard, Costa vagy akár Azpi is magához képest gyenge volt, miközben ezek a játékosok a szokásost hozták, amin látszott hogy kevés ide.

    • mohacsia

     A keretben szerintem ezek a játékosok közül kb mindenkinek helye lehet, de erősítés nyilván kell, ezért a gálakezdőbe nem feltétlen férnek be. Willan és Pedro posztjára kell egy klasszis támadó ebben egyetértünk. Williant esetleg ki lehetne próbálni huzamosabban WB-ben, de oda meg ilyen kicsit egydimenziós futógépek illenek, ezért nem tudom mennyire ízlene neki. Alonsonak backup vagy alternatíva kell, de pont az előző mondat miatt én nem tudom, hogy oda mégis ki lenne az, aki olyan hatalmas upgrade-et jelentene. Hosszú távon Cahill a gyenge láncszem a védelemben ez tiszta sor, de nem varrnék semmit a maiból a nyakába.
     Matic szerintem jó helyen van. A levegőben így is nagyon gyengék vagyunk, ha még kicseréljük mondjuk Verrattira, akkor mindenki párosával fogja fejelgetni nekünk a gólokat.

     • Sir Idemitirjak

      Akkor mégis egyetértünk! Egyedül a Maticos részhez tudnék annyit hozzá fűzni, hogy egy fluidossabb rendszerben felíveléseknél vagy kirúgásoknál az egyik magasabb KH feljebb tudna lépni egy gyors poszt cserével arra az időre a kp-ra ha odaívelgetnek. Matic nálam egy masszívan közepes játékos, amit kell azt nagyjából lehozza de se többet se kevesebbet.

      • WehaveNoHistory

       Azért tegnap is adott egy forintos labdát Ázárnak, az meg a belga hibája hogy nem lett gól és egy asziszt a szerb neve mellett.

      • mohacsia

       Én spec most a szögletekre, szabadokra gondoltam elsősorban, a pálya közepén felőlem megnyerhetik a fejpárbajokat.

  • kasata91

   Moses ?

   • Sir Idemitirjak

    Moses ha teljesen megszokja ezt a posztot akkor hibátlan wingback lesz, főleg hogy jobb oldalon kevés az ember erre a posztra.

    • kasata91

     Hát ő szokhat bármennyit nem lesz BL elit játékos. (ezzel.nem vonom kétségbe a hasznosság át és a munkabirasat) Márpedig a listádon ez volt a szűrő tematika.

     • Sir Idemitirjak

      Ez a szűrő tematika de én látom benne a kellő képességeket, igaz ez már szubjektív. 🙂

      • ktomi93

       Én egyik játékosról sem gondolom hogy el kéne küldeni és hozni helyette mást. Nyilván lehetne erősíteni, de azt is nézni kell hogy kiket lehetne hozni és mennyiért. Teljesen felesleges lenne esztelenül költekezni. Szerintem Conte most hogy végre itt lesz egy teljes nyarat, meg tudja szerezni aki kell nagy pénzszórás nélkül is.

       • Sir Idemitirjak

        Én sem írtam, hogy zavarjuk őket el a sivatagba éhen halni, hanem hogy szerintem kevesek lesznek a BL-be top rangadókon. 🙂 Akkor úgy fogalmazok, hogy az ő helyükre tudnék elképzelni erősítést.

        • ktomi93

         “zavarjuk őket el a sivatagba éhen halni”
         Ezen most szakadok 😀

        • myheartisblue

         Bosingwa, Sturridge,Bertrand, Malouda, Mikel ők is kevésnek tűntek anno a rangadókra. És lőn mi lett a BL-ben.

         Moses, Pedro kimondottan pocsék volt tegnap, de nagyon sok mérkőzése meg jók voltak. Kár a meccsért és a fájó vereségért, de nem kéne helyettükmilliókért más. Inkább itt ott játékoscsere a keretmélyítés után (max 1-2 érkező).

         Jó csapat az a Tottenham idén, igen jó, egybeérett játékosokkal nyertek, ez minden, fognak ők még kis csapatokkal botlani, hát még a nagyokkal, épp úgy mint mi. De a végén mi leszünk Top of the League!

  • WudigessBoi

   A meccs előtt még arról ment a hochmetz, hogy Alonso mennyire pótolhatatlan. Will a Stoke, Pedro a Bournemouth ellen lett a meccs embere, akkor még mindenki róluk áradozott. Matics bárhogy is vesszük, házi gólpasszkirály, Cahill meg idejövetele óta többnyire az a szükséges rossz, aki azért játszhat, mert épp nincs nála jobb.
   Nem azt mondom, hogy ne lehetne bármelyikük helyére kraftosabb játékost szerezni, de úgy érzem, ez az egész azért lángolt most fel, mert három hónap után volt egy (amúgy tényleg) pocsék meccse a csapatnak.

   • Sir Idemitirjak

    Lejjebb egy összelehet rakni a hosszabb magyarázatot, de ahogy te is írtad “Nem azt mondom, hogy ne lehetne bármelyikük helyére kraftosabb játékost szerezni”, márpedig ha komolyan visszaakarunk térni az európai térképre akkor szükség lesz pár kraftosabb játékosra.

   • 11Daves

    Alonso nem pótolhatatlan, hanem jelenleg nincs rá alternatívánk. Nem is rossz, és ebben a rendszerben, ha egyébként jó napunk van (és főként Conténak köszönhetően szinte minden meccsen a legjobbat hozzuk ki magunkból, ma pont nem), akkor neki is az erősségei mutatkoznak meg. De lehetne ott jobb játékosunk is.

   • Addig amig nyerunk ezek a kritikak elulnek persze, de attol meg igaz. Amugy a winning streak alatt is kritizaltuk ezen jatekosok nagyreszet, elgalabb vmilyen aspektusban (vedekezesben Mozi, elore Matic, Cahill mindenhogy stb)

 • ktomi93

  Sajnos simán nyerhető meccs lett volna. Magában a vereség is fájó, de sokkal bosszantóbb a hogyan. Két összeszerencsétlenkedett gól, 0 támadó játék. Mindenki egységesen hozta a rettenetesen rossz játék. Ez így elég gáz. Ha tisztességes játékkal kapunk ki, akkor azt mondom hogy oké, de így ez nagyon szomorú. Rengeteg hiba volt mindenkinél, eladott labdák, rettenetes ívelés… Fel se lehet sorolni.

  • mohacsia

   Mondjuk a nyerhető meccs és a rettenetesen rossz játék + 0 támadójáték nekem kicsit ellentétes állításnak tűnik.

   • ‘cos of? 🙂 egyszerű a képlet, ha jobban játszunk, nyerünk 😉

    • kasata91

     Meg ha több gólt rúgunk akkor is.

     • ugye 🙂

     • Sir Idemitirjak

      Főleg akkor!

   • A nyerheto meccs az ellenfelen mulik, aszar jatekunk meg rajtunk ennyi 🙂

 • WudigessBoi

  A 2009-2010-es és a 2014-2015-ös bajnokcsapatunk is kikapott a WHL-en. Hátha ez kell.

 • Diego Costa

  Nagyon szomorú vagyok. Vártam a meccset, de sajnos nem úgy végződött ahogy szerettük volna. Sajnálom a rekordot is, illetve azt, hogy kikaptunk mégis semmivel sem voltunk rosszabbak…

 • trueblue05

  Poch berakta a felállással egálba, a jobb egyéni teljesítmények meg eldöntötték. Kijött egy újabb rendszerhiba amit ki lehet javítani. 14-ből egyszer nem működött a taktika, nem hiszem, hogy ebből kéne kiindulni, inkább a győztes 13-ból. A következőkben a rókákat meg a tigriseket kell eltenni, menni fog az, csak kell egy kis work, work, progress, meg még egy kis work, aztán lesz itt még meccs végi vad ölelgetés.

  • Diego Costa

   Fantastic. I’m very pleased and very happy.

 • Elsők vagyunk 5 pont előnnyel, mégis úgy érzem magam, mint valami kupadöntő vereség után..

  Nagyon fájó..

  • WehaveNoHistory

   Ugyan már, nyugodtság 🙂 Rossz – rossz, de a futball már csak ilyen.
   A végén kell elsőnek lenni, nem a fél távnál.

   • Elszoktunk attol, hogy milyen nem nyerni, ezert faj 😀

    • WehaveNoHistory

     Ez jogos és teljesen normális érzés 🙂 Attól még egy sikeres klub vagyunk, ami kezdi megtalálni a helyes utat ismét, rossz eredmények meg kellenek, ahhoz hogy a hibáinkon javítani tudjunk.

  • kasata91

   Az arsenal elleni 3-as jóval szarabb érzés volt, mégis elmúlt.
   Most is elég lesz pár szép gól és győzelem hozzá.

   • Azt akkor könnyebben elfogadtam, mert akkor ugy tunt ez csak egy epitkezos ev lesz, es kozunk nem lehet a bajnoki cimhez. De most kokemenyen azert harcolunk.

 • acsdav2

  Pozitívumok:
  -olyan csapat otthonában veszítettünk, ahol nem nagyon nyernek a riválisok
  -Pool botlásának köszönhetően még mindig 2 meccsnyire vannak tőlünk és mivel ők az Old Traffordra mennek lehet ez megint 3 meccsnyi is
  -rossz formában is egyenrangú partnerei voltunk a Spursnek a kapott gólokig
  Negatívumok:
  -Hazard nem a helyzetkihasználásáról lesz híres. Ez az egy dolog választja el attól, hogy a legnagyobbak között emlegessük.
  -Félek, hogy csak Conte zseni, a játékosok nagy része nem. Pedro,Moses, Alonso, Cahill középszerű játékosok akikkel Conte csodát csinál.
  -A 2.gól után nagyon összezuhantunk. Azért az, hogy helyzetet se tudtunk kialakítani az csalódás. Mentség, hogy nem nagyon voltunk hozzászokva az utóbbi időben az ilyen szituációkhoz.

  • McDennis

   Igen. Az első percekbe ha Hazard beveri a helyzetét akkor kizárt h vesztettünk volna.

   Pedrot én nem sorolnám ide, De a másik 3 játékos egyértelműen az a kategória

   • Rammschein

    + a szüneti utáni 2 percben is sokat otthagytunk… ott ment el igazán még a meccs.

   • acsdav2

    Pedro hihetetlenül hullámzó. Vannak elképesztő megmozdulásai, mint a Spurs és Bournmouth elleni góljai, aztán van olyan meccs, mint a tegnapi ahol még egy labdaátvételt se tud megcsinálni.

  • 11Daves

   Most kerültünk harmadszor kétgólos hátrányba, ebből az Arsenal ellen simán összezuhantunk, most is jelentősen visszaestünk, a Pool elleni meccset nem láttam. És még ott volt a WHU elleni meccs a Ligakupában, ott mondjuk nem voltunk olyan esélytelenek 0-2-nél sem.

  • Diego Costa

   Milyen rossz forma? Egy kiegyenlített meccset vesztettünk el 2 szar szituáció miatt. Előtte meg nyertünk egy rahedli meccset.

   A keret pedig hagy kívánnivalót maga után, ezt eddig is tudtuk.

   • acsdav2

    Igazad van, valószínűleg a rossz forma nem jó megfogalmazás 13 győztes meccsből érkezve. Inkább úgy javítanám magam, hogy a korábban mutatotthoz képest rossz teljesítménnyel is meccsben voltunk.

 • myheartisblue

  Ha már mindenki focitudós lett én sem maradhatok ki:

  Éreztem, hogy eljön a sorozat vége és hogyha eljön az fájó lesz. A Tot´nem(és mi magunk) ezt a legfájóbbra tettük. Nem is a vereség miatt, hanem amiatt úgy érzem nem bírtuk el a nyomást. Nagyon várta a Spurs és Poch ezt a meccset, nagyon jól kielemezték a dolgokat és rátapintottak a gyengénkre. Mindehhez nekünk társult a szerencsétlenség, pontatlanság és feszültség egyvelege is ami teljesen elég volt ahhoz, hogy kellőképpen elég volt ahhoz, hogy dekoncentráltá tegyen minket (Moses, Pedro, Alonso, Hazard). Valahogy úgy éreztem, hogy míg a Spurs a saját mottójával ô´To Dare is to Do´ harcolt, mi addig a ´To be, but not to do´val próbálkoztunk, nagyon nagyon sikertelenül. Öltözőbe kapott gól és védelmi hibákra épülő kétgólos hátrányra, csak rossz paszokkal, veszekedéssel, faultokkal, előreívelt (sztem 70%-ra elvesztett) labdákkal reagáltunk. Nem lehetett megnyerni, érezhető volt ez. Conte cseréi is totál fejetlennek tűntek. Pedro aki a legrosszabb volt mind közül, maradt fenn végig. Neki sem adta a tegnap.

  Mindezek mellett nem a világ vége ez és jobban fel kell készülni taktikailag a rangadókra, mert nem lehet mindig mindent izommal megoldani. Össze kell szedni magunkat és menni tovább, másnak is lesz rangadója és más is fog hibázni, nekünk továbbra is a kis/közép csapatok ellen kell jól játszani és nyerni, a rangadókból meg a lehető legtöbbet nyerni és nem kikapni. Más is ezt teszi, nem padlóra kerültünk, csak egy nagy maflásba néztünk bele. Minden esetre menni kell tovább! #COYB

 • 11Daves

  A hétvégi kupameccs nem lesz tévében, igaz?

  • myheartisblue

   Igen! Sajnos nem lesz.

 • A Hull kinevezte Silva-t. Ez érdekes lesz.

  • Emlekszel, h pont ot ajanlottam, amikor beszeltunk, h ilyen Pardewk meg Samek helyett kit lehetne megprobalni? Kivancsi vok ra, bar a Hull padja most egy igazi mission impossible.

   • “a Hull padja most…”
    most? :DD

    “Emlekszel, h pont ot ajanlottam”
    igen, mert előtte nem is hallottam felőle.

  • kormolar

   Aztán majd ha kirugják énekelhetik a szurkolók, h Hull a Silva a fáról… 😀

 • kasata91
 • emazohun
 • lamps8
  • holnaptól sajnos eltűnök, megjött az új útlevelem, igaz elírták, Jean Obi Mikel, de a kínaiak ezekkel az írásjelekkel úgysem tudnak mit kezdeni, nem fogják észrevenni 🙂 a legközelebbi posztot már Tianjinből írom. Na cső!

   • Endy919

    És nigga lettél?

    • Én-e? avilág aéletemben az voltam broo 😉

     • Endy919

      Találtam rólad egy képet , de azon hófehérke vagy 😀

      Nekamuzzzzz ! 😛

      • az még a 8,5M éves előtt volt ;P

       • Endy919

        Fordított Jackson efekt ?:D

        • én nem a gyerekekért csinálom, hanem a pénzért 🙂

         • Endy919

          A gyerekek majd idővel jönnek 😀

         • Endy919

          :DD

  • Endy919

   Imádom ezt a faszit. Hosszú éveken át volt a Bayern szíve , mégis olyan az összes nyilatkozata , mitnha rajtunk kívül más csapat nem is létzene számára.

   • WehaveNoHistory

    once a blue, forever blue!

 • Pingback: madden mobile coins for sale()