És azt ismeritek, hogy…

Ültem itt egy darabig a cím felett, de már egyszerűen nem volt pofám több bőrt lehúzni a Hull-ról, bár szerintem már sok mindent elkövettünk ellenük az évek során, de még biztosan van benne patron bőven, nincs mit tenni, annyira adja magát, mint egy kellemes pohár birtok vörös egy posztírós szombat estén.

Szóval ülök már itt egy ideje, a Birtok Vörös pedig egy 2012-es évjárat, egyike a legjobb Balatoni boroknak, fejembe csaptam a fülest, aztán próbáltam kitalálni, ha már úgy döntöttem, hogy szóvicc az no vicc ma este, hogy mégis mivel vezessem fel a holnapi, Hull elleni csatát. Aztán egyszerre csak eszembe jutott az a hülye kis poén, amit én valamikor még talán úgy 15 éve hallhattam – szóval, azt ismeritek, hogy megy a nyuszika az erdőben, és egyszer csak talál egy előnyt. Aztán néhány méterre onnan, ismét talál még egy előnyt. Sétál tovább, hóna alatt már két előnnyel, mikor egyszercsak ott terem előtte még egy előny. Alig megy azonban tovább, ismét egy előnybe botlik, de ez már egy hatalmas előny. Felveszi azt is, rettentőmód örül ennek a rengeteg előnynek, gondolja, így már az életben nem kaphatják el, annyi előnyt tud majd felhasználni, ha üldözőbe veszik, pedig már alig bírja kézben tartani ezt a sok előnyt. Hazafelé is veszi az útját, majd mikor megpróbálja bevinni a sok előnyt, az nem fér be. Forgatja jobbra-balra, de az csak nem megy be. A nyuszika behozhatatlan előnyre tett szert…

Na, most, hogy kellemesen odab@szott állapotba jutottunk a történet után, gondolkodjunk egy kicsit a saját helyzetünkön. Persze mi nem egyszerűen csak sétálgatunk az erdőben, de azért lépten-nyomon dobálják itt el nekünk az előnyöket az esetleges üldözőink, mintha csak muszáj lenne, és mintha csak azon versenyeznének, hogy ki nem akar bennünket jobban elkapni. A ma este fennálló hatpontos, holnapra jobb esetben kilenc pontosra hízó előny még nem behozhatatlan ugyan, de lassan megkövülni látszik a gap, pedig már mi is megtettük azt a szükséges szívességet, hogy ne nyerjük meg februárra a bajnokságot, aztán kisz*ptunk a Spurstől. Hogy miért pont tőlük, mindmáig érthetetlen, de gondolom úgy voltak vele a fiaink, hogy ha most valakitől feltűnésmentesen ki lehet sz*pni, na az a Tottenham.

Cserébe aztán ma a City, a United és a Spurs 1 pontra, Kloppoék pedig nullára vették a figurát. Lényegében Wengáék már csak azért sem kaphatnak ki holnap, mert nagyon kilógna a lóláb. Majdnem annyira, mintha mi feküdnénk le a Hullnak, akik a PL időszámítása óta nem tudtak nyerni a Chelsea ellen, de még döntetlenre is utoljára 2010-ben voltak képesek ellenünk, azóta pedig 5 meccsen 5x győztünk, és most is annyira papírforma a hazai meccsen a győzelmünk, hogy már kétségbeejtő. Silva vezetésével ugyan már legalább összehozták azt, amire a bajnokságban november 6-a óta várnak – győztek a Bombi ellen. Ettől függetlenül pontosan annyi gólt kaptak, amennyit a Chelsea lőtt a bajnokság 21 fordulója alatt, amivel akár vezethetnék is a vonatkozó negatív listát, ha a Swans nem akart volna (eddig) mindenáron kiesni. Cserébe a 20 lőtt góljukkal sem izmozhatnak túlzottan, hiszen az is a bajnokság majdnem legkevesebbje. Na de, nyilván ezért is lehet övék a tiszteletre méltó champo tagságot jelentő 19. hely.

Míg a Hull azért váltott edzőt is immár, hogy ne kelljen helyet cserélni a Newcastle-lel, a Chelsea háza táján továbbra is az fűti leginkább az ingerületküszöböt, hogy akkor Costa csak sérült volt-e, és azt a sérülést valami kínai penge ejtette-e, illetve, hogy Howe pont Begót szemelte ki magának, már az sem igazán érdekel senkit, hogy a nem túl bő keretünket a télen csak tovább szűkíteni sikerült perememberek értékbe bocsátásával, és eddig a szaporulat – legalább szívmelengető – kölcsönből visszarendelt Akéban manifesztálódik, a napok meg fogynak a téli ablakzárásig.

a jó Omar sem hagyhatta ki

Pedig tényleg kell most ez a győzelem. Ha úgy tetszik, ez az utolsó lélegzetvétel a lemerülés előtt. A következő két bajnokin megyünk a Poolhoz és jön az Arsenal, s ha eldönteni nem is fogjuk tudni ott a bajnokságot, de azzal a két győzelemmel már olyan lesz Conte, mint a viccbeli nyuszika, hogy már azt sem tudja, hogy fér el nála az a sok-sok előny. Fájdalmasan jól esne mindkét üldözőnket saját kezűleg, tevékenyen is megbüntetni, a csorbáért, amit szeptemberben ejtettek a becsületünkön – nem utolsó sorban Conténak is van mit kozmetikázni a rangadó-statjain.

Én magam valami örömjátékot várok, ez a Hull még Silvával sem jelenthet komoly ellenállást, szóval bízom benne, hogy úgy vágjuk őket haza egy hetessel, hogy a jó Marcos egész éjjel azon forgolódjon az ágyában, hogy biztos, hogy a PL-be akart-e jönni kinyírni a az izgalmasnak induló karrierjét.

Addig is itt egy kis Coldplay, hangulatkeltéshez:

Got me feeling drunk 🙂

 • szeszfabresz

  Holnap leHull a lepel ..:)

  • Sir Idemitirjak

   Én azt remélem, hogy a soros ellenfél elHullik.

  • kasata91

   Az sem erde kell ha Hullámzó lesz a teljesítményünk, csak legyen meg a 3 pont.

 • Pingback: És azt ismeritek, hogy… | Zongoracipelő()

 • WudigessBoi

  Nyilván könnyű Conténak, mer’ neki nincs béel, meg Costát ki kellett volna állítani, de azért jó volt ez a szombati játéknap:)

  • myheartisblue

   Conténak való ez a helyzet! Nincs is ennél jobb lehetőség, hogy a fejekbe/lelkekbe verje, hogy holnapi 3 pont úgy kell mint a kanos szűzgyereknek a cseh pornó. 😀

   • a hasonlatot a tapasztalat szuli? 😀

    • Endy919

     Ezek szerint már évek óta 😀

     • myheartisblue

      Most elkezdhetnék magyarázkodni, de túl fáradt vagyok a hosszan nyúló éjjeli szex miatt, szval nem teszem… 😀 maradok csöndes szűfiú! 😀 de azért valljuk be jó hasonlat volt 😀

      • Rammschein

       Az a vicces, hogy Zenzo visszafogta magát a szóvicekkel, a kommentben meg elsütöttétek az összeset. :DD

      • Endy919

       Aha,aha,aha 😀

      • nem lehetett kihagyni 🙂

   • Endy919

    Pedig Brünnben. Vannak lehetőségek … :))))

  • haha, tru:)

 • Sir Idemitirjak

  Az egészen borzalmas viccben van egy elírás az egyik talál helyett talán van. 🙂

 • Blotunga

  Off: Schürrle mióta van a Dortmundban? 😀

  • Jo reggelt 🙂

   • Rammschein

    …..én sem tudtam. :”D

    • Endy919

     Neked is 😀

     • Rammschein

      Kösz, bár csak akkor lesz jó reggelem, ha letudtam az utolsó vizsgámat és úgy kelek fel, hogy végre semmi dolgom. xD

      • Endy919

       Én holnap megyek egy kellemes orális élményrey

       • Rammschein

        Én csütörtökön. :”D Te legalább hamar túl leszel rajta. 🙂

        • Endy919

         Csütörtkön is megyek 😀
         Legrosszabb tulajdonságom a halogatás … majd , majd, majd , még van egy csomó idő …. aztán rádöbbenek , hogy már kurvára nincs időm , két vizsga még a nyakamon a munkám irásába meg még bele sem kezdtem ….. 😀

         • Rammschein

          😀 Áh, én már “megtanultam”, hogy nem szabad ezt. 🙂 Nem is toltam el semmit, minden meg is lett eddig (Nem is rosszul ráadásul.)…

          Csak kár, hogy a kiégés határán őrlődöm már. 😀
          Ráadásul voltam olyan hülye, hogy a könnyű vizsgákat tudtam le hamar, és a nehezeket hagytam a végére…na majd legközelebb fordítva lesz. 😀

          • Endy919

           Ez nekem is a szokásom:D

          • Rammschein

           Most is azért várom a meccset, mert akkor talán annyit megengedhetek magamnak, hogy ne az ókori római forrásokat olvassam. 😛 😀

     • Blotunga

      Na de akkor mióta is? 😀

      • Endy919

       Nyáron váltott 🙂

 • Endy919

  Meccset valszeg… vagy inkább tuti nem fogom látni … de attól ez még nagyon tuti kell , hogy legyen .

  Egy 6/7:0 pont kellemes ajándék lesz számomra és még vsak csomagolniuk sem kell majd . 🙂

  • Nyilvan en is orulnek egy ilyen kitomesnek, de nagyon nem erre szamitok. Igaz Silvanak meg nem volt sok ideje, de mar a MU ellen is latszott, h kezdi lerakni az alapkoveket a stabil, kontrollalt jatekanak.
   En nehez meccsre szamitok, max 1-2 golos kulonbseggel nyerunk.

   • Rammschein

    Nem kell kitömni őket, sztem nem is fogjuk… + nem kell fárasztani magunkat. 😀

    1-2 gól… és kész… remélem azért clean sheet-tel.

   • Endy919

    Diegoal 3 , Eden 2 , Pedro 1 . 😀

 • Rammschein

  http://index.hu/sport/futball/2017/01/22/verratti_trukkos_hazaadasa/

  Ezt a sz0pást… xD Verratti hazafejelte! a labdát (a földről…letérdelve, nem a levegőben)…először tovább fújta a spori, majd visszafújta és adott egy szabadot az ellennek, Verratinak meg 1 sárgát… :”D A bírók mindenhol hülyék.

  Más, de ide tartozik:
  Valamelyik nap olvastam, hogy egyébént másodállásként egy kisebb vagyont keresnek össze a topligás bírók…. *slowclap*

  http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/669147/artikel_brych-26-co-_das-verdienen-schiedsrichter-in-europas-topligen.html

  • Pfff, es megis miert kapott sargat, meg mit fujt le? Nyilvan azert fejelte, h a kapus megfoghassa. Ebben mi a szabálytalan?

   • Rammschein

    Nem tudom… de erre írtam, hogy hülyék…
    Ez most kivételesen francia volt asszem (lévén, hogy ez fhanszia liga…), de: xD

   • balazsh

    Sportszerűtlen. Azzal a céllal fejelte haza, hogy a kapus megfoghassa kézzel, mert nyomás alatt voltak. Ezzel meg akarta kerülni a hazaadási szabályt, ami szabálytalan.

    • Endy919

     Fejjel hazaadhatja … nem értem a sárgát.

    • nagy baromság, mert:
     -más esetben haza lehet fejelni és meg is foghatja a kapus.
     -ha nem fogja meg akapus miért is szabálytalan szintén? semmi előny nem származik.
     kusza, tipikusan ostoba szabály.

     • Blotunga

      Nem értek egyet veled! Éspedig azért, mert a sportszerűtlenség ténye elvitathatatlan. Az egy dolog, hogy esetlegesen megpróbál kijátszani egy létező szabályt, de ebben az esetben olyan sportszerűtlenségről beszélünk, amivel inyilvánítod, hogy lenézed az ellenfelet. Olyan, mintha pl. kijátszanál mindenkit, a kapust is rég elfekteted, de a gólvonalról nem berúgod a labdát, hanem lehasalsz és befejeled. Ezzel is a te magasabb/erősebb mivoltodat bizonyítva.
      Nem tudom, hogy ki mennyire követi a snookert. Ott történt meg egy meccsen, hogy az alapból jobbkezes O’ Sulliven egy teljes meccset bal kézzel játszott le. Lett is belőle egy nagy cécó, sokan ugrottak is a torkának, hogy miért nézi le az ellenfelet. Viszont róla tudni kell, hogy az egyetlen játékos, aki mindkét kézzel szinte ugyanolyan jól játszik. Végül úgymond mindenki megértette/megbocsájtott neki(legalábbis azt hiszem, hogy nem lett komolyabb következmnye), de azóta sem ismételte meg azt.

      • “Éspedig azért, mert a sportszerűtlenség ténye elvitathatatlan.”
       hát pedig sztem, de, elvitatható.
       Semmi sportszerűtlen nincs ebben. Ha jatékos ezt meg tudja tenni, akkor nem nyomták elég szorosan, hanem simán lefeküdhetett és fejelhetett, tehat szartak rá az ellen csatárai, volt elég ideje, helye.

       A többi példa tényleg sportszerűtlen, de ez pont nem sztem.

    • Diego Costa

     Sportszerűtlenség miatt szabálytalan szerintem. Egyébként azon gondolkoztam, hogy miért adta rendesen haza fejjel. A “nyomásos” elmélet szerintem téves. Eléggé ostobaság lenne ha lenne ilyen szabály.

  • balazsh

   Remélem spori vagy másodállásban, hogy ennyire leminősítetted a munkáját 🙂 https://uploads.disquscdn.com/images/deee9dcd5224e3f34367ecbf6f925759c4bdd79378373f9172259596622682ce.jpg

   • Rammschein

    Csak, hogy belekössek… 😛 nem elsőre ismerte fel. 😀

    Egyébként oké, nekik sincs könnyű dolguk… de nézd meg mennyi pénzt kapnak érte.

 • Tornando Ferres

  Nem lesz ez könnyű, én egy szenvedős 2-1es győzelemre tippelnék. MU ellen a ligakupában is szépen helyt álltak (70. percig 0-0 volt), és a Bombi legyalulása is azért intő jel. Mondjuk ha meg akarjuk nyerni a PL-t az ilyen meccsek nem szabad, hogy problémát jelentsenek.

  • Nem láttam egyik meccsről még összefoglalót sem, ezért kérlek fejtsd ki. Amellett, hogy minden tiszteletem a bombié, mint szimpatikus kiscsapat, december 1 óta a 2 nagy (Pool+Arsenal) ellen mutatott bravúros játékukat leszámítva kb mindenkitől kikaptak.

   A ManU pedig szépen szedegeti a győzelmeket, de nem arról híresek, hogy tucatjával verik a gólokat, a bajnokságban október óta csak a Swanseanak és a Sunderlandnek tudtak kettőnél többet lőni.

   • Azt a MU-Hullt láttam, nagyon nyögvenyelős meccs volt, szenvedtek végig, szépen gyilkolta a Hull a játékot, fegyelmezetten védekeztek a MU totál frusztrált volt az első félidőben, aztán megtörtek a második elején.

  • Diego Costa

   Nem hiszem, hogy mérvadó lenne egy mu elleni meccs, ami ráadásul nem is a PL-ben, de még nem is a fontosabbnak számító PL-ben volt. Én inkább csak az edzőváltás miatt aggódnék, ha már kéne valamiért. Több gólos, magabiztos győzelmet várok, clean sheet-el.

 • gorkaf78

  Kösz a viccet, Zenzo! Elmondtam a családnak is, mire az öt és fél éves nagylányom így reagált: ‘apa, nem értem’. Most próbálj meg egy ilyen korú gyermeknek elmagyarázni egy faviccet. 😀 A végén persze kijelentette, hogy ‘ez nem is vicces’. 😀

  • jó egy élet :)) családi drámát okoztam. Volt egy haverom, aki anno a kocsmaközösségünkben ontotta magából ezeket a sz*rokat, 1-2 még mindig megvan, azt ismered, hogy Lim és Lom… 😉

   • gorkaf78

    Nem ismerem, de inkább tartogasd a következő írásodra, egy favicc elég egy napra. :DDD

   • Endy919

    Nekem van egy barátom , akiből non-stop ömlenek ezek a f*szságok … egy ideig vicces volt … de eljutottam abba az ideállapotba , hogy egy sz*r szóvicc után képes vagyok összeveszni vele …. tehát tőlem nem kapsz likeot !!!

    :DD

    • mohacsia

     Szlovákul minden szó egy vicc! 🙂

     • Endy919

      Hányszor mondjam még , hogy nem kell udvarolni. Ha akarsz csak szólj , és elkezdelek tanítani szlovákul 🙂

      u.i. magyar a srác 😀

      • mohacsia

       Majd szólok, ha már nem tudom tovább tartóztatni magam és bele akarok csobbanni az indokolatlan mássalhangzó torlódásokba! 🙂

       • Endy919

        Én várok rád !

        :DD

       • Frenky54

        “indokolatlan mássalhangzó torlódásokba! :)”
        Na ,ezt el is hiszem. Még gyerekkoromban voltunk kint, és ugye fagyit szerettem volna enni, és megláttam azt a szót:
        zmrzlina , sokkolt a dolog:) ez nem lehet fagyi, mondtam szüleimnek.

    • Sir Idemitirjak

     Pedig nincs is szebb dolog egy fárasztó szóviccnél, igaz nekem is volt szerencsém egy ilyen baráthoz!: D
     *Kolombusz sétal az erdőben mikor szembe jön két idegen
     -elnézést ön indián?
     -igen, egy inka
     -és a barátod?
     -ő méginkább.*

   • Sir Idemitirjak

    Ezeknél amúgy minél sz*rabb annál jobb elv van? 😀
    *-Mi a különbség a veréb két szárnya között?
    -?
    -Semmi. Mindkettő teljesen egyforma, de különösen a bal.*

    • Blotunga

     Azt tudtad, hogy a nyuszika addig ugrált az erdő szélén, amíg le nem esett?!

     • Sir Idemitirjak

      Igen és ezt még szeretem is! 😀

      • Blotunga

       Akkor gondolom azt is, amikor a medve és a nyuszika mennek az erdőben. A medve ért a tóhoz, a nyuszika meg a villanyszereléshez, egy keveset! 😀

       • Sir Idemitirjak

        Nem, de ezt megjegyzem! 😀

       • balazsh

        Jeeezusom ezen a viccen kb 10 eves korom ota gondolkozom es vegre leesett :DDDDDD mar boldogan halok meg

        • Rammschein

         Jó sokáig gondolkodtál rajta, (csak viccelek, nyugi 😀 ) 😛 de legalább már leesett! :))))

       • kasata91

        Két állat jön le a dombról. Az egyik futva, a másik medve. 😀

        • Blotunga

         Két medve jön ki az erdőből. Az egyik barna, a másik jobbra! 😀

     • Endy919

      :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD . Ez most beadta .

     • Sir Idemitirjak

      Mi van ha elütnek egy matematikust. ?
      – Már nem számít.

    • mi a különbség a krokodil?
     minél zöldebb, annál úszik…

  • Diego Costa

   “favicc, nem értem, nem vicces”. Akkor csak megértette. 🙂

  • Endy919

   Csak én nem találom a hibát ?:D

   • Már benyomták a juve új “logoját”, ami csak nyártól hivatalos 😀

    • Endy919

     De mindenhol már ezt nyomják.

     • Ki? Se a livescore, se a sky, se a goal.com, se semelyik eredményt követő oldal nem ezt használja.

      • Endy919

       Múltkor még az eredményeken is ez volt . Visszarakták azóta a régit.

       • Erre nem emlékszem mondjuk, de most sehol máshol nem használják.

    • Mar elfogadtak ezt és hivatalos? Az kokemeny, azt hittem csak egy terv..

     • Hivatalos váltás ugye csak nyártól lesz, de arra senki nem lát esélyt, hogy Agnelli leszavazza ezt a papíron több, mint egy évig készülő kotonemblémát.

 • Blotunga

  Közben meg a leszter…hát finoman szólva is veri a szögeket a koporsójába…

  • Rammschein

   nem lesz ennek jó vége…

   • 11Daves

    Elvileg mostanában kéne feljönniük, mielőtt megint jön a BL… Szerintem ha ott kiesnek a Sevilla ellen, és a bajnokságban is így folytatják, még akár ki is rúghatják szegény Claudiót.

    • Egy BL kiesésért biztosan nem teszik ki, már azzzal, h tovább mentek a csoportból is túlszárnyalták az elvárásokat. Ha kiesnek lehet, de sztem hulyeseg lenne. Nem ő a hiba itt…

     • “Ha kiesnek lehet, de sztem hulyeseg lenne. Nem ő a hiba itt…”
      Ezt mondjuk vitatnám, Tinky második szezonjai mindenhol elég “faszára” sikerülnek. Idén azért nagyon látszik, hogy nem képes úrrá lenni a csapat süllyedésén, mintha ott sem lenne. Ettől még persze futhatnak egy masterful tavaszt, de a keret, amivel dolgoznia kell, abszolút minőségi, Everton-szintű squad.

      • motivációs gondok vannak, lehet, h más tudná őket motiválni, de sztem akkor is kell kudarcos szezon nekik, h ujra motivalhatoak legyenek. Így értem, h nem Ranieri a probléma forrása, max nem tud vele mit kezdeni.

       • Hát de most egy edzőt, aki nem tud mit kezdeni a mentális problémákkal, nem igazán érdemes padon tartani. Elsődlegesen az is probléma, hogy ő egy teljesen várható helyzetnél ennyire cselekvés képtelen.
        De mondom, ez vele minden munkahelyén előfordult, hasonló esetben sosem volt képes kézben tartani a gyeplőt.

 • balazsh

  Kicsit olyan mintha kapuraloveseket nem gyakorolnak a Soton edzesein

 • lamps8

  én lélekben és idegrendszerben régóta készülök már arra a szigorúan hazai és hihetetlenül frusztráló meccsre, amit egy Hull Cityhez hasonló fostalicska ellen fogunk játszani, kapura lövünk legalább 25öt, ebből 15 kapura is megy, de az orbitális mák, a balfasz helyzetkihasználás és az alkalmatlan sporik miatt akkor sem húznánk be ha 3 óráig tartana a meccs.
  ilyen minden szezonban van, most is lesz majd.

  kis kitekintés után kurva jó lenne ma nyerni, a riválisok eredményeit tudva, így viszonylag kisebb teherrel utazhatnánk kloppékhoz.

  • Blotunga

   Lesz ilyen is. De ne ma!!! 😀

   • babence

    “Hull Cityhez hasonló fostalicska ellen fogunk játszani”
    két hét múlva Arsenal? trololol

 • Rammschein
  • Blotunga

   Szerintem már mindenki látta a szerencsétlen kapust. Tökéletes ütemben jött ki a kapujából, de egy kis megcsúszás pánikreakciót váltott ki, amiután már csak a reflexek működnek. Látszik, hogy miután megfogta a labdát, már tudatosult is benne a következmény. Amúgy meg viszonylag sokat lehet látni hasonló szitukból…

   • Rammschein

    Hát ja elég szerencsétlenül járt… ez olyan, mint mikor a nagy NBA-sek többet lépnek a kosárlabdával. 🙂

 • Elképesztő, h eddig kihúzta a Burnley, kemény félidő vár rájuk, de ha még kicsit tudják őket frusztrálni bármi lehet.

  • Diego Costa

   Nézed a meccset? Mert én bele bele pillantottam és annak tükröben egyáltalán nem meglepő az x. Szarul játszanak.

 • Diego Costa

  Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard

  DIEGOOO DIEGOOO DIEGOOO

  • yesss

  • Diego Costa

   Today’s subs: Begovic, Ake, Zouma, Chalobah, Fabregas, Willian, Batshuayi.

   Aké a padon és no Willian. YEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSS

   • Dehat ott van Willan 😀

    • Gondolom a kezdőre értette.

    • Diego Costa

     Willian-nal kapcsolatban annak örülök, hogy nincs a kezdőben. Nem vagyok telhetetlen, a csapatból való kihagyása túlzott kérés lenne. 😀

 • lamps8

  Team to face Hull: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard.

  • kasata91

   Nothing szpesöl

   • Sir Idemitirjak

    Én azért ma Fabret vártam Matic helyén, ma szükség lehet rá.

    • lamps8

     én is

    • igen ez az egy, ami nem tetszik. Willi jo lesz a 65.ben impactnek, ha nem vezetunk meg.

  • lamps8

   Today’s subs: Begovic, Ake, Zouma, Chalobah, Fabregas, Willian, Batshuayi.

 • Diego Costa

  Kívánságaim a meccsel kapcsolatban:

  Costa gól majd közös gólöröm Conte-val
  Aké visszatérése (remélhetőleg lesz lehetőség erre)

 • Dzsaka>>>Kanté zajlik.

 • Rammschein

  Diego játszik. Nesze nektek szennylapok! 🙂

 • 11Daves

  Snodgrass viszont nem lesz, sérült.

 • Lamps, szerintem esélyes, hogy az általad levázolt meccset a Burnley ellen vívjuk majd.

  • Elég szégyen lenne, mert az Arsenal annyit rámolt volna be az elején, amenyit csak akart volna. Nálunk ilyen helyzetkihasználást engednének meg maguknak Costáék, Antonnyó egy szablyával rohanna a pályára mészárolni.

   • Mondjuk pont Costa, az, aki az eltiltása óta ilyen kihagyott helyzetek tömegével ostromol minket.

    • Azért ennyire nem vészesen. Még mindg magasan neki a legjobb a ligában a heélyzetkihasználása a csatárok közt.

     • Hát de, elég vészesen. Ez utóbbi adatban nagy szerepe van annak, hogy az eltiltása előtt meg kimondottan hatékonyan használta ki a helyzeteket.

  • lamps8

   az egyik kritérium: Hazai meccs

   De egyébként az egy brutális meccsnek ígérkezik tényleg.

 • Amúgy Iva ezentúl csak tartalék lesz Aké mögött? Adnám.

 • kasata91

  Sima arsenal. burnleynek semmi esélye.

  • ja, 4-0

   • Rammschein

    nemhiszem… az arsenalnak van 1 pirosa is már… sztem max 2-ig mennek vagy marad ennyiben, és akkor még papi boldog is lehet.

    • 😀 hess innen, elrontod!

     • Rammschein

      bocsánat 🙁

      • Rammschein

       el van ez már rontva, de nem én voltam… mert a baj már megtörtént előtte. xD

   • Még Xhaka is visszaáll.

 • xDDD alalkul a perfekt fordulo.

  • Rammschein

   neeee :DDDD hahaha, még csak el sem rontottam lejjeb. 😛 így lett jó. xD
   Mindjárt megyek az Útwengerre röhögni, mert a faviccek nem voltak elegek. 🙂

   • Rammschein

    ráadásul tiziből kapták… hehe, magukkal csesztek ki kb. 🙂

    • Rammschein

     :OOO neee… erre az Arsenal is kap egy tizit. wtf

     • Rammschein

      de kivédték… XDDDD sírok, a nevetéstől.

      • Rammschein

       most adott még1 tizit nekik vagy mi?

     • Rammschein

      :@@@@@ miért nem játsszák b+ 120 percig…

  • a pitsaba 😀

 • Ez jogtalan volt mondjuk.

 • Blotunga

  Here’s today’s team to play Hull City… 💪
  Thibaut Courtois; Cesar Azpilicueta, David Luiz, Gary Cahill (c); Victor Moses, N’Golo Kanté, Matic, Marcos Alonso; Pedro, Diego Costa, Eden Hazard.
  Subs: Asmir Begović, Nathan Ake, Kurt Zouma, Nathaniel Chalobah, Cesc Fàbregas, Willian, Michy Batshuayi.
  COME ON CHELSEA!

 • Arsenalosok úgy hepciáskodnak és ugranak mindenre, mintha tényleg x lett volna 😀

 • A tempó eddig tetszetős.

  • Rammschein

   Hazardnak ritka rossz passzokat akarnak adni.

  • kasata91

   Ezt kell végig tolni akkor még fognak törni.

 • Úúúú Cahill és Mason keménen összefejeltek.

  • Rammschein

   yep. mondjuk a Hull-osnak jobban fájhatott, Cahill már fel is ült, a másik még fekszik.

  • Én behoznám Zoumát.

   • Bírja az a baltával faragott angol bukó. 😀

    • Rammschein

     Csak nehogy megint olyan gólt rúgjon a mi kapunkba, mint múltkor. 😀 Mondjuk legalább tudná mire fogni kivételesen. xD

    • lamps8

     😀

    • Nem tom, én ilyen esetben csak teljes vizsgálat után engedném vissza a pályára, értelemszerűen rögtön cserével.

     • igen ilyenkor azért lehet gond még. Egszer a kapusunk kapott egy fejberúgást és lehozta az egész meccset, védett egy tizit, nyertünk majd meccs után öltözőben kérdezte, hogy mi volt a meccsen? Aztán a korházban kiderült, h agyrázkodása volt és 2 napignem emlékezett, h játszott a meccsen 😀

  • szeszfabresz

   Cahill kibaszott kemény gyerek.

 • McDennis

  Én ilyenkor már gondoltam arra, hogy aki az ilyen fejpárbajokkor körül nem nézve csak hátrál, majd szintén leszarva a mellette állókat felugrik és fejelni akar, azt büntetni kellene. Ez balesetveszélyes. Magára és a társaira nézve is.

 • Rammschein

  Hmmm. milyen hülye 2 részes hordágyuk van ezeknek. :”D

 • Mióta Colin Farrell a Hull edzője?

  • Rammschein

   x”””D

 • kasata91
 • kasata91

  Na ha ez a nagy pihenő nem bassza keresztül a játékunk lendületét akkor semmi.

  • de legalább lesz egy 10 perces ráadás

  • lamps8

   szerencsére nem volt lendületünk 😀

   • Rammschein

    ? pedig volt…

  • myheartisblue

   Üdv. most kapcsolodtam be, mi történt?

   • kasata91

    Szögletnél összefejeltek Cahillel és a Hull játékos húzza a rövidebbet. Volt vagy 10perc ápolás még hordágy

   • Cahill és Mason összefejeltek, 10 perc ápolás, Cahillel egyelőre minden rendben, Mason hordágyon ment le.

    • myheartisblue

     Captain, Leader, Headsmasher.

     Amugy nagyon durva volt? Vagy csak nem vállalta?

     • kasata91

      A hajzselé megvédte

 • Rammschein

  Jah… Cech-t meg egy Hull-os playa kapta szét… azóta van a sisakja… most kicsit kölcsön kenyér volt.

  • Readinges volt emlékeim szerint

   • Rammschein

    Akkor csak hasonló a mezük. 😀 vagy az a playa játszott itt is… de tényleg Readinges volt…

    • még csak az sem 😀

     • Rammschein

      akkor meghülyítettek a vizsgák. 😛 xD

      • Endy919

       Ez most nagyon miss click volt barátom 😀

       • Rammschein

        tudom. 🙂 Valakivel összekevertem… az tuti Hull-os volt és utálom… ez a gyökér az… https://en.wikipedia.org/wiki/Stephen_Hunt_(footballer,_born_1981)

        • Rammschein

         hé… ez volt Reading-es is…akkor annyira csak nem hülyültem meg……… mégsem volt akkora missclick.

         • Reading ellen tortent igen.

         • Endy919

          Nevitatkozz . Az volt és kész 😀

          • Rammschein

           de nekem is igazam van…csupán összekevertem mikor fejelte le Cech-et. :”D

          • nem fejelte le 😀 Térd volt. baszki kerrss rá googleben..:D

          • Rammschein

           Jó a részletek nincsennek meg. xD de előbb utóbb csak összeállt, nem? :DDD

   • Jaja, Stephen Hunt térde volt.

  • lamps8

   egyrészt nem, másrészt meg ezt nem gondolhatod komolyan

   • Rammschein

    Ja… dehogy… nem törlesztett Cahill, nem így gondoltam. :”D

    Csak hogy akkor ők ütötték ki Cech-et, de már kiderült, hogy a csapat sem stimmel szal ejtsük a dolgot.

  • szeszfabresz

   Readinges volt

 • Blotunga

  Amúgy egy Hull ellen szükségünk van Maticra középen?…

 • Endy919

  Hogy játszunk ?

  • Eleinte nagy intenzitással, a 10 perces szünet óta birkózás.

  • olyan WBA elleni szenvedés, csak, ahogy várni lehetett. De őket talán ki lehet ugrasztani.

 • az lerántás a javából 😀

 • kasata91

  Ha tudna valaki szögletet rúgni ez nagy meccse lehetne….

 • kasata91

  Egy kicsi, egy nagy, egy a rövidre, egy a hosszúra, egy a 16oson kívülre.
  Ez aztán a koncepció szögletből.

  • Endy919

   Szögletből kb annyira vagyunk egektívek , mint a Barca

 • myheartisblue

  Ez vitatható volt.

  • kasata91

   Olyat az elmúlt 2 évben nemigazán kaptunk meg

   • myheartisblue

    Hátulról legyúrta. Ellökte. azért Őt, nem azt mondom, hogy ezért kell adni, de láttunk már ilyenért büntetőt adni.

 • McDennis

  Hazard elcsúszása még ígyis veszélyesebb beadás volt mint a szögleteink…

  • Rammschein

   szomorú. :/

 • Rammschein

  Ez is egy olyan meccs lesz, hogy küzdünk velük és nem jutunk semmire? Egyelőre úgy néz ki nagyon…

 • myheartisblue

  Hazard szerintem el van veszve mostanában. Utóbbi pár mérkőzésein nincs az a lendület van benne mint a szezon elején. Marcos Alonso sokkal a széleken jár felfele mint Ő. Jót tenne neki egy gól vagy és pár olyan mozzanat ami őt is felpörgeti.

 • Rammschein

  Ó be szép lett volna Hazardnak ha ott marad a lábán. 🙂

  • myheartisblue

   Már láttam a gólt de ott volt a Hull védő.

   • Rammschein

    jah 🙁

 • Többet kéne távolról próbálozni, abből lehet hiba, megpattanhat stb. Ez így nem elég.

  • Rammschein

   …ilyet, amit írtál egyébként is ritkán művelünk.

 • lamps8

  az onside volt

  • Rammschein

   really? :”D sztem meg méteres les.

  • myheartisblue

   sztemm sem volt lesen Costa. a linesman így döntött.

 • Endy919

  Don’t fos . Volt már 5 gólos 2. félidőnk . Nem az éven , de volt 😀

 • ezért kár, ezt el fogjuk veszíteni

  • Endy919

   Jinx master 2017

 • Kontrát akadályozott és nem sárga..

 • Rammschein

  9 perc +… remélem Conte rendet tesz a fejekben a szünetben.

 • Endy919

  Valami életkelet mutatnak a srácok ? Mert a livescore szerint elég lapos a dolog .

 • A pontrúgásaink minősége egy ilyen egybites csapat ellen különösen fájó.

 • Rammschein

  Ez a bíró is vak…

 • EZ HULYE :DDDD

  • Rammschein

   Captain Spoiler. 😀

 • McDennis

  Szerencsére nem sokszor nézek magyar kommentátorral meccset. Vicces, hogy egy les miatt nem megadott gól mennyire alap. Idézem: “Sok nem múlott a játékvezetőn. Mondjuk azt a Costa kilépést engedni lehetett volna” PFFF

  • SpilerTV? total vakon vannak.

   • McDennis

    Igen. Nahde ott van ! 1-0

 • kasata91

  Costa szájáról egy az egyben le lehetett olvasni hogy “me?” miközben magára mutatott. +1 szó !! (ugye spanyolul nem ugyanúgy van?)

  • 😀 Spanyol “Yo” ugyh osszeteveszthetetlen 😀

  • Rammschein

   közben a kezével meg azt mutatta, ahogy a kacsák hápognak ergo: bla-bla-bla-bla…. szal ez lehet a sajtónak ment, hogy kussoljanak a fecsegésükkel. 😀

 • Diego Costa

  DIEGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

  • Rammschein

   Diegoal!

 • Endy919

  Milyen gólt vert a mi kis kínaink? 😀

 • NA VEGRE.

 • Nah BlueCech ugyehogy nem olyan rossz a helyzetkihasznalasa 🙂 Legalabbis Arsenal szinten nem merheto.

 • Rammschein

  Na hát… Contenak nem kell üvöltözni a félidőben… viszont olyan sok a hosszabbítás, hogy olyan mintha már a 2.-ban lőtte volna. 😀

 • kasata91

  Na valaki értelmezze a gol örömöt akkor.
  Miután otthagyták a társak és elvették a kamerát még pont kezdett valamit magyarázni/mutogatni a közönségnek ami nem latszott már

  • Remélem azt magyarázta angolsagaval, hogy “Me! Stay!”

  • kasata91

   Egyszer betudható a sajtónak hogy “na mivan mit magyaráztátok”

   De akár a közönségnek akik már szidták, meg elmondták mindennek a social medián keresztül higy: “na most pofázzatok”

 • Timestamp: 45’+7 😀

 • Diego Costa

  Az a gólöröm…. 😀 DIEGOOOOOOO, IMÁDLAK!!!!!!!!!!!!

  Conte-val közös gólörömöt szerettem volna jelzésképpen, de az is megteszi!!!!

  • szeszfabresz

   !!!!!!!!!

 • balazsh

  ez a különbség a többi bajnokesélyes és a chelsea között, hogy a chelsea játékvezetői ellenszélben is bebassza

 • Blotunga

  Szünetben Henry elég szépen megmagyarázta Costa gólörömét. Már csak ezért is érdemes nem a spíleren senvedni.

  • salsal

   Leírnád zanzásítva?

   • Blotunga

    Kb ezt: Mondhat akárki akármit, kína-visszatérés(atleti), lehet jövőre nem leszek itt, de most itt vagyok és profi módon csinálom, amihez értek. 😀

    • salsal

     Aha, hát ezzel nehezen lehet vitába szállni 😀

    • Diego Costa

     Szerintem ez hülyeség. Ennek semmi köze ahhoz, hogy csinálom a dolgot. Ez a mutogatás egy dolgot jelent, hogy azt újságírók azt írtak amit, de ennek nincs alapja.

     • Blotunga

      és ő mit mondott, ami nem fedi az általad leírtakat?! 😀

      • Diego Costa

       Mert ennek ahhoz nincs köze, hogy ő csinálja a dolgát és lövi a gólokat. Ezzel a gólörömmel a pletykákat próbálta cáfolni. Thierry viszont azt is mondta, hogy ha jól emlékszem, hogy ezzel azt próbálta kifejezni, hogy ha távozik, ha nem, ha most, ha nyáron ő most itt van és lövi a gólokat. Részletkérdés, hogy amit Henry mondott, akkor lett volna helyén való, hogy ha mondjuk magára és a pályára mutogat, hogy itt vagyok én lőttem. A valós gólörömet látva viszont azt gondolná az ember, hogy marad végérvényesen. Mert itt nagyban cáfolja az egészet, majd nyáron dobbant(, mert mondjuk a klub nem engedi el év közben) az hülyén néz ki.

    • Ezt mondta komoylan? Akkor ez hulye 😀

  • gorkaf78

   Mit mondott?

  • Frenky54

   Most a Spíleren meséltek egy sztorit Contéról, h még a Juvében valami Simone…akárki nem járt vissza védekezni, és “megigérte” neki, h eltöri a lábát a következőkben nem tarja be a taktikai utasítását:) Fergie?

   • ez már régi sztori. De mit mondott Henry?

    • Frenky54

     Számomra új volt.

  • Mivel magyarázta?

 • Látom egy szabályos gólt elvettek tőlünk.

  • gorkaf78

   Igen, egyvonal volt a Costa indítás.

   • szeszfabresz

    NBC-n azt mondtak, hogy a bal keze előrébb volt a leshatarnal. Ilyenkor a test bármelyik része számít ?

    • Petikee Sipos

     tudtommal az amivel szabályosan gólt lehet szerezni
     ergo nem volt les.

    • balazsh

     a védő játékosnak az egész teste, a támadónak csak a gólszerző testrészei.

    • nem, a kéz nem számít. Ennyit értenek az amcsik a footballhoz. (direkt irom igy 🙂 )

 • balazsh

  jézusom Alonso, ilyet ne csinálj már…

  • Rammschein

   na akkor a spori most egyenlítette ki a számlát… meg nem adott tizik 1-1… :”D

   • Rammschein

    …vagy ha azt nem is, nem is a befújt nem biztos, hogy lest egyenlítette…

   • balazsh

    az addig ok, de ez teljesen felesleges volt, ilyet egy ilyen kaliberű játékos nem engedhet meg magának, mert a spori nem mérlegel eszerint

    • Rammschein

     persze, ebben teljesen igazad van… könnyen megszívhattuk volna. 😀

 • salsal

  Alonso baszki, életed mákja.

 • szeszfabresz

  Necces volt Alonso..

  • igy most a meg nem adott golt kiegyenlitette.

  • myheartisblue

   Az 11-es volt, legalabb nem mondhatjuk, hogy nekunk neha nem kedvez. Ezzel a sors kompenzalta a nem megadott golt.

 • Diego Costa

  Huhh ezt megúsztuk. Alonso,miért?

 • Mozinho? 😀

 • Eden szornyen jatszik.

  • balazsh

   nem kell túlozni, sokkal többet nem lehetett kihozni a helyzetből

   • Az elpasszolasairol es a lassu mozgasarol beszelek, en kicsit kesobb latom a kepet, nem erre ertettem.

    • Rammschein

     jó mondjuk a passzok is rosszak neki…sztem 1 értelmes labdát nem kapott még ma.

    • balazsh

     ebben így mondjuk igazat adok, de a “szörnyű” jelző helyett csak rosszult mondanék 🙂

    • myheartisblue

     Dehat mindenert szabadot var, setalgat, pofakat vag, rossz helyre passzolasi. Valahogy nekem dekoncentraltnak tunik.

 • acsdav2

  Tudom, hogy most már mindenki a mi meccsünkkel foglalkozik. De azt vki elmagyarázná, hogy miért volt büntető a végén az Arsenalnak. A magas láb az veszélyes játéknak minősül, ezért mindenképp közvetett szabadrúgásnak kellett volna következnie.

  • salsal

   Konkrétan arcon rúgták Kost

   • acsdav2

    De az akkor is közvetett szabadrúgást von maga után. Legalábbis én így tudom.

    • sztem nem. Az megadható volt azért.

     • acsdav2

      Igaz. Utána néztem. Szabálykönyv szerint, ha van kontakt, akkor az mindenképp közvetlen szabadrúgást von maga után. Jelen esetben meg volt a kontakt.

  • szeszfabresz

   Nem is kene ezzel foglalkozni, ha a lest befujják..

 • szeszfabresz

  Matic mintha pályán sem lenne ma 😀

  • Rammschein

   ha nem szólsz fel sem tűnik ennyire sem…. :”D tényleg olyan.

   • szeszfabresz

    Ugye?:D

 • Costa meg mndig kva jo, nem esett ki a jatekbol 🙂

 • kasata91
  • de szép szál borsodi gyerek 😀

  • Rammschein

   Hulk? Várj ő már kínában van, ez nem ő. xD

   • kasata91

    Valami mangás magic által testet cseréltek. De ezeket Bluecech jobban vágja:D

    • Rammschein

     :DDD

 • lamps8

  Hazardnak jót tenne a pad 1-2 meccsre.

  • Rammschein

   ahhoz túl alap playa…

  • kasata91

   Oscar után ő az új target?
   Nagy ötlet lenne pool meg arsenal ellen nélküle menni.

 • Pedro most golpasszt adhatott volna Costanak.

 • Jaj Eden már le akar jönni 🙂 Lehet jobb is lenne.

  • Rammschein

   …ha nem akar játszani jöjjön le… ma kb értelme nincs hogy fent legyen így.

 • lamps8

  cserélj már mert ebbe belealszunk és ez az eredményen is látszani fog lassan…

  • Rammschein

   majd a 85. percben… :”D 🙁

 • balazsh

  amit itt összebalfaszkodtak… félek, hogy egy ilyenből egyszer bemakkolják

 • adam10

  Nemrég kezdtem csak nézni a meccset, az első félidőben is ilyen gyengén játszottunk?

  • Inkább úgy mondanám, hasonlóan pontatlanul.

  • Diego Costa

   Igen. Ettől függetlenül Costa-nak volt egy jogtalanul érvénytelenített gólja.

  • balazsh

   szerintem egyáltalán nem, eléggé jól járattuk a labdát, volt 70%-os is a labdabirtoklás. a helyzetekkel viszont akkor is hadilábon álltunk

   • adam10

    Hát, most helyzetünk sincs..

 • Hazard szerintem másnapos.

 • myheartisblue

  Hat, lassan ki kell talalni, hogy hogyan is lesz a ‘Kill the game’ mozzanat.

 • szeszfabresz

  Willian Fabre ON – Matic Hazard OFF

 • Conte sem vak szerencsére 🙂

  • myheartisblue

   Igy is kell. Nem megy, nem akar nem kell ezen mit eroltetni ott vannak motivalt emberek a padon. Ezt szeretem Conteban

 • Diomande norvég? Nem kis kultursokk ért.

  • adam10

   Elég sok ott a feka, Carew is, Tettey is norvégok és feketék.

   • Hát de ez überszenegáli név. Egy angolszász névnél még annyira nem csodálom, mégiscsak pár száz kilométer.

    • Sok afrikai orszagban angolszasz nevek vannak .

     • Viszonylag kevésben vannak, leginkább Nigériában.

  • Isak meg svéd 🙂 azért már a 90-es évek óta a skandináv országokban is elég magas az afrikai bevándorlók aránya.

  • Endy919

   A Citynek is volt annó Ibrahim nevü svéd ifistája.

 • Blotunga

  Willian első 2 csodálatos labdaérintése… és a mese folytatódik.

 • Luiz hazafejelte, sarga es szabad!!!
  :DD

  • myheartisblue

   Verratti is that you?

 • balazsh

  valaki ébren még? 🙂 akkor brace yourselves, szabadrúgás..

  • balazsh

   jinx :DDD

  • myheartisblue

   Brce yourself, Goal!!!

  • babence

   mintha a biztonsági őrök is ráéreztek volna, ők is most ültek oda a lelátó elé 😀

 • kasata91

  Na pontrugas és Cesc

 • Rammschein

  Cahill LOL. 🙂

 • szeszfabresz

  FABREPASS!!!! Ennyit számít ha olyan van a csapatban aki tud is beadni..

 • nah ez megvan

 • kasata91

  “Cahill feje ellen nem volt ellenszere a hullnak”

 • Rammschein

  Hát lazáb meccs lett a végére, mint gondoltam… mi sem voltunk hűdejók, de a hull nagyon leeresztett.

 • myheartisblue

  Batsut vagy Aket akarom azonnal!!

 • De kr, h nem ment be

  • babence

   ha keresztbe elgurítja Williannek sima gól 🙁

 • balazsh

  Luiz :DDDDDD

 • LUIZS 😀

 • adam10

  Luiz azt hitte szabadot rúg

  • kasata91

   Extra pont rúgás !

  • balazsh

   kb oda is rúgta

 • lamps8

  Fabregasnak helyet kell csinálni ezen a középpályán.

  • adam10

   Matic helyére 🙂

 • myheartisblue

  Kanté inkabb eladja a labdat, csak nehogy kapura kelljen loni.

  • Endy919

   Ő csak Zsoznak szeret örömöt okozni .

 • Rammschein

  Lehetett volna több gól is, de én beérem ennyivel. Főleg, hogy azért döcögős is volt ám… 🙂

 • myheartisblue

  Courtois megint fogott egy oriasit. Jart is neki a Clean Sheet. Az igazi erőpróba most jon. Pool es Arsenal. Ha ezeket behuzzuk akkor az nagyszeru elony lenne, de most mindenki minket akar elkapni.

 • Endy919

  Második felest sikerült a mobilról néznem . Nem volt egy könnyű meccs , de a bajnokok legfőbb jellemzője , hogy akkor is nyernek , ha annyira nem is megy a játék . Bravó!

  Cesc egy zseni , árad belőle a higadt magabiztoság , úgy lát a pályán , mint senki . Nagyon fontos láncszem .

  Misi nem játszott sokat , de megint azt hozta , mint a múltkor . Pontatlan , könnyen szerelik , elpattan tőle a labda ,stb… nagyon szurkolok neki , de ilyen játékkal soha sem lesz kezdő .

  2!

  • kormolar

   Cesc kellet nagyon a végére….tanárian irányította utána a csapatot

  • Stonci81

   Én Misit másképpen látom, szerintem pont hogy nagyon erős játékos, és nem tudom miért, de mindig azt látom hogy ennyire kevés játékhoz és rutintalanságához képest nagyon látszik benne a potenciál…bár mind ezt mind az ellenkezőjét nehéz 5-6 perc játék alapján megmondani, mert nem lehet egyszerű fiatalon úgy bizonyítani, hogy tudod pár perced van rá.

   • Diego Costa

    Nem vagyok akkora szakértő, de MIchy-val kapcsolatban nagyon magabiztos vagyok. A tehetsége megvan, rutin és önbizalom kell neki.

    Most a szokottnál jobb volt, de amikor korábban beállt nem volt valami jó. Viszont ez csak és kizárólag a mellőzésnek tudható be. A Costa hiányában történő mellőzés pedig végleg betette a kaput nála. Gondolj bele, hogy milyen érzés lehet egész évben edzeni, holott nem játszol semmit. Végre jön egy olyan időszak, amikor kaphatna pár meccset, mert az első számú csatár nincs és ehelyett az edző feltesz inkább egy támadóközéppályást/szélsőt hamis 9-esbe. És akkor még azt a megalázó ráadásul még teljesen értelmetlen “cseréről” pontosabban annak hiányáról nem is beszéltem. Csodálkozunk, ha nem játszik jól? Amikor beáll, akkor pedig a mellőzés miatt jön a túlzott bizonyítási vágy és az ebből adódó rossz döntések. Kis nyugalommal, és több játékidővel Michy sokat javulna, ebben biztos vagyok. Nézd meg az egész csapat teljesítményét és hasonlítsd össze a tavalyival. Ennyit tesz az önbizalom.

 • Sir Idemitirjak

  Elég felejthető meccs, de a lényeg a győzelem! Hullos srácnak meg mielőbbi gyógyulást! Ha valamit ki lehet ma emelni az a játékvezetés, tragikus volt!

  • Diego Costa

   Azt mindig kilehet.

 • Pályán Ze Ondo B. és Biyogo Poko, mindenki szorítson a gaboni sztároknak.

 • McDennis

  40 milliós kérdés. Minek hoztuk vissza Akét?

  • Mert nincs a lwb-nek semmi alternatívánk, és a személyében érkezett ingyen egy kiváló cserejátékos, aki idővel ki is bújhat Alonso árnyéka mögül.

  • backup. Nincs bal lábas szélsővédő, sem formában lévő CB.

  • kasata91

   Conte is megmondta hogy még meg kell tanulnia a rendszert.
   Ez azért nem 10nap.
   Szerintem a kupa meccsen már kap egy 30 percet.

   • Diego Costa

    Kezdő lesz.

  • McDennis

   Legyen igazatok.

  • balazsh

   Én ezeken felül még azt a tendenciát látom mögötte, hogy Conte jobban szereti, ha figyelemmel követheti és segítheti a fiatalok fejlődését, illetve a keretben betöltött szerepükhöz igazíthatja a posztjukat. Gondol a jövőre.

  • vitéz kaprosfalvy ond kond

   Azért szükség volt megbízható tartalék középhàtvédre, egy középpályás is elfér és egy bal oldali szàrnyvèdő is, és Aké ezt egy személyben megoldhatja. Januárban nem nagyon lehet nagy neveket igazolni, közepes játèkosokat is túlàrazottan. Aké ingyen jöhetett, persze hogy őt hoztuk vissza. Hétvégén a Brentford ellen kezdeni fog, utàna meg majd meglátjuk. Nem tragédia hogy az első két meccsen nem jàtszott.

  • Diego Costa

   20 milliós kérdés: ki gondolta, hogy a kezdőbe hozzunk, ráadásul egyből lehetőséget is fog kapni?

 • WudigessBoi

  A második gólt már kiszurkoltam – Fuerteventurában. Egy falu pubjában csíptem el a meccset, ahol régi mezek lógtak a falon és mezitlábas-rövidgatyás angol nyugdíjas turisták kortyolták a söreiket. Persze senki sem a Chelseanek drukkolt, úgyhogy nem mertem túlörülni Cahill gólját, mégiscsak 1 órája voltam a szigeten…

  • Endy919

   Úgy kellett őket üdvözölni , hogy : fok off haters .

   Egy sört tuti kikértek volna . :)))

   Amúgy melyik részen vagy , ha szabad?

   • WudigessBoi

    El Cotillo most épp. Laza környék, itt teve van kikötve a kert végébe.

    • Endy919

     Basszus . Én miért voltam abban , hogy angliában vagy ? 😀

     • Rammschein

      :DDD Érthetetlen. 😛

     • WudigessBoi

      Az angol nyugdíjasok miatt?:)

      • Endy919

       Maybe . De már a rövid nadrágnál elkezdtem kételkedni a dologban 🙂

  • Rammschein

   Gőzöm nem volt hol van ez a hely… elsőre olaszra tippeltem… de hát… igen jó helyen vagy, csak közel sem arra. 😀

  • szóval rajtad kívül csak Hull-szurkoló angolok vannak a szahara magasságában 🙂 élvezd ki jól, mert roppant szar lesz majd hazajönni a -20 fokba ismét 🙂

   • WudigessBoi

    Egyelőre nincs honvágyam:)

 • Rammschein

  Wengi papát remélem elmeszelik, ne már csak mindig Mout szívassák már na… 😀

  • Endy919

   Ettől a papázástól még mindig tudnék hányni …

   • Rammschein

    így jobb? xD

 • Diego Costa
  • Sandic

   Chemier League. Utalnak az idei bajnokság győztesére 🙂

 • kasata91

  Ezt posztolta Costa.
  Annyira cáfol meg a sajtóra fogja, hogy ha nyáron lelép kínaba akkor elég nagy segget fog a szájából csinálni.
  https://uploads.disquscdn.com/images/7fd0eeb46f154d0398983d7e22780f004b9410d0d5b5ba2bef9ab89cd9657bee.png

 • Egyelőre még csak az első félidőt sikerült megnézni, mivel sajnos a “videotéka” már második hete elfelejti feltölteni a PL meccsek esetében a full match-et, kénytelen voltam valami újat találni. Felkerült a menüsorra 2 új oldal, használjuk egészséggel 🙂

  Végigfutottam itt a kommenteket, mert sajnos a keresgélés közben az eredményt is megtudtam előre – messze nem láttam annyira vészesnek az első félidőt, mint itt páran. Gyakorlatilag a 45+9 percből 40-ben egykapuztunk a Hull-lal, annyi közük volt a meccshez, mint ahány veszélyes kapuralövésünk nekünk. Mert igen, erre mondják, hogy meddő fölény, alig voltunk veszélyesek a kapura.

  Costa lövése 15 másodperc után gólt érdemelt volna, és mekkorát szólt volna… 🙂

  A játékvezetés viszont tényleg rettenet, az első félidőben a nagyobb hibák: büntető befújásának hiánya Pedro eseténél (elpakolták az útból, a szezonban kb minden más pályán befújták ezt), Costa góljának visszafújása tévesen les miatt, piros elmaradása (Custis Davis begyűjtötte jó korán az első jogos sárgáját, a 45. percben a tizenhatos sarkánál Pedro felhentelése sima sárga ismét).

  • kormolar

   kompenzált a bíró a 2. félidőben…

   • végeztem a másodikkal is – valóban, de az csak 1, Alonso esete, az tiszta büntető volt, de az akkor is csak 1.

    A Hull jobb volt vagy 10-15 percig, úgy 50-65 perc között, de összességében sima meccs volt. Több gólra számítottam, de végülis most a 3 pont volt a lényeg. Hazarddal nem tudom, mi volt ma, már persze azt leszámítva, hogy gondolom elvette a kedvét, hogy ha csak 1 méterre megközelítette a labda, máris kettérúgták valamelyik testrészét – de feltűnően keveset vállalt, kb amolyan labdaosztogató tizes szerepkörre állt ma be.

    • Ilyen nehez meccsre lehetett szamitani, ahogy beszeltuk is elotte, de vettuk az akadalyt. A Hullt mostanaban ilyen nehez lesz legyozni.
     Hazardnak ma nem volt kedve… szerencsere ritkan van ilyen, de tudjuk, h nala elofordul ez azert, es nem gondolom, h a faragasaval van osszefuggesben, szamolatlan meccsen kapja a torodest nonstop, megis fickandozik.
     Nem emlekszem, a WestBrom ellen is hasonlo volt? Sztem nem szereti a felallt vedelmet. Meg kene tanulnia atloni.

     • “A Hullt mostanaban ilyen nehez lesz legyozni.
      Hazardnak ma nem volt kedve…”
      Nade pont ez az, hogy ha lövünk is, meg Hazardnak is van kedve, nem lett volna ez olyan nehéz – mint ahogy nem is volt az, inkább nyögvenyelős, de az is azért, mert nem akartuk.

      “Meg kene tanulnia atloni.”
      De tud átlőni, lényegében a trademark gólja is átlövés. Szerintem inkább az a helyzet, hogy azzal, hogy átalakult a játéka, és már nem a szélről indulva gyorsít rá a védelemre, hanem a pálya teljes szélességében mozog, és rendre a tizes-féle passzalternatívát és labdaoszgotatóst játssza, pont ezt vettük ki a játékából. Helyből nehéz lőni. Ráadásul DL előreb*szott labdáit leszámítva igyekszünk a földön járatni a labdát, még a bepasszaink is akkor veszélyesek, ha laposak (tegnap is két ilyen volt, Alosnoéból majdnem Kanté vágott gólt, a Moseséből meg Costa gólt vert), mint a magasan beívelt labdák.

      • myheartisblue

       Lentebb fejtegettem ezt a Hazard problémát, ugyanis azokról a pozícióról kezdte általában befelé (balról jobb oldalra a 16-os mentén) tolni a labdát és ellőni, amiből gól szokott születni. Csakhogy mostanában azon a kezdőpozíción,a hol megverte 1v1-ben a védőket Alonso van. Ő Hazarnak passzol, akinek nincs területe arra, hogy a tipikus mozdulatát (megverem a védőt, eltolom egy másik mellett és ellövöm egyszerűen nincs tere a besűrűsödött játékostömeg miatt) Tegnap egy ilyen lehetősége volt, tiszta gólhelyzetnek látszott, valaki legurította neki és márlőtte is volna, ha nincs ott a Hull védő. Biztos vagyok benne, hogy gól lett volna. Elment a kedve mert sem gólpassz, sem gólig jutott. Sajnos az az észrevételem, hogy Spúrok elleni meccs óta, Hazardnak valahogy nem megy.

      • Balrol be a 16 vonalarol erosen beguritja laposan, az nem atloves. Igazi long shot golja csak par volt karrierje soarn eddig.

       Amugy en is ezeket lattam. Majd most lesz ket olyan mecca ahol nem felallt vedelem ellen kell jatszani, meglatjuk. Remelem nem az lesz, mint a Spurs ellen. A City hozzaallasat kene kovetni, h nem hagytak oket jatszani, ok tamadtak le, ezt hiabyolom a rangadoinkbol.

       • “Igazi long shot golja csak par volt karrierje soarn eddig.”
        Igazi long shot gólja a Chelseanek sem nagyon volt az utóbbi időben, amióta úgy gondolja a csapat, hogy csak 3 centiről ér gólt lőni, és aki 10 méternél messzebbről mer lőni, annak 100 fekvőtámaszt kell nyomni egy kézzel kézenállásban, pucéran a jeges fürdő közepén, míg a többiek labdával céltáblának használják.

 • Endy919
  • Endy919

   Jobbulást neki !

  • myheartisblue
  • Mirror… meg ebben is tuloznak..
   Szerencsere mindenhol azt irjak stabil, de korhazban marad par napig. Gondolom Cahill meglatogatja.
   Mostantol Gary ‘headsmasher’ Cahill

   • Diego Costa

    Cahill, JT és Holland meglátogatta őt.

   • Sir Idemitirjak

    Terry, Cahill és Holland is meglátogatta ma tőlünk, illetve a Hull kapitánya Dawson elárulta, hogy Mason azt mondta jól van.
    +Az agy sérülésekkel foglalkozó angol “csoport” azt nyilatkozta, hogy hibátlan és példa értékű volt ahogy a két csapat stábja tette a dolgát a pályán.

    • Most olvastam pont, jol van igy kell ezt. Es orulok, h jol van.

  • balazsh

   nem érdemes foglalkozni az ilyen clickbait cikkekkel, mert azzal elérik a céljukat, miszerint kattints, akadj ki és küldözgesd tovább. sportújságírás = 💩

  • Szanalmas tenyleg, megint kezdodik a sikereink lealacsonyitasa.. de mar megszokhattuk.

 • myheartisblue

  Akár 5 Arsenal játékos hiányozhat akár, mikor a Bridge-re látogatnak. Persze előrehaladot jóslat ez, de azért megeshet.

  http://www.cleansheetsallround.co.uk/24616/5-key-arsenal-players-miss-chelsea-clash-february-4th

  • balazsh

   Bellerin elég valószínű, hogy felépül addigra, a Burnley ellen már padon volt. Walcott nem túl nagy érvágás, akár lesz, akár nem, de Xhaka és Elneny hiányában kialakult középpálya nagy előnyt jelenthet. Jó lenne győzni, de nem fogom túlizgulni a meccset, nem ezen fog múlni a bajnoki cím.

   • “de Xhaka és Elneny hiányában kialakult középpálya nagy előnyt jelenthet”
    Csakhxcsa piros-gyűjtési szokásait elnézve ez nem biztos, hogy igaz. Az ágyúsok amúgy is szeretnek piros kártyákat gyűjtögetni ellenünk, a svejci kezdetésével szerintem az is meglenne, hogy ki miatt fejezi be max tízen az ARsenal a meccset 🙂

   • Balázs Kozó

    Nem értek egyet, TO óriási érvágás. Ebben az idényben kb élete legjobbját nyújtotta eddig, olyan dolgokat is csinált, amit azelőtt soha, pl.: védekezik.

    Bellerin felépült, addigra 100%-os is lesz.

    Xhaka is baj, hoyg kiesett. Nagyon szépen mozgatta a csapatot, de leereszkedett a vörös köd, és agyő.

    Úgyhogy középen a Coq – Aaron pár lesz a védők előtt, előttük az Iwobi, Özil, Sanchez trióval, előttük meg .. Giroud, ha addigra laposra nem rúgják. Hátul meg tippre: Czech – Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal (ha nem rúgják le). A gond tényleg a Ramsey – Coq kettőssel lesz. Ez utóbbi isteni szűrő, de támadásban kuka, míg Aaron valahogy nem az a “commander”, mint a válogatottban, pedig kéne.

    Én azért izgulok, hogy jó meccs legyen 🙂

    • balazsh

     Iwobi se jatszik rosszul, eddig elvoltak vele. Max akkor hianyozhat, ha Wenger meglepeteskent Sanchezt akarna centerre pozicionalni. Egyebkent is addigra elvileg mar o is felepul, de ne legyen igazam 😉

 • Chelsea4Ever

  IVANOVIC TO EVERTON?

  Everton are lining up Chelsea’s Branislav Ivanovic as a replacement for Phil Jagielka, according to the Daily Express.

  Ivanovic has fallen down the pecking order at Chelsea under Antonio Conte and could seek first-team opportunities elsewhere.
  Imádnám ha elmenne a jó szerb stolverkosékhoz!

  • myheartisblue

   Hát azért az imádnák erős szó lenne. Ivanovicnak egy PSG vagy egy Juve transfert tudnék elképzelni, tekintettel arra, mit tett le a klubért. De belegondolva, az Everton sem rossz üzlet, kíváncsi vagyok mennyit adnának érte, ha 8,50 millio font a piaci értéke.

   • Endy919

    Két zacskó szotyi.

   • balazsh

    Max a becsült piaca értéke 🙂 A piaci értéke annyi, amennyit adnak érte, ami nem hinném, hogy egy 5 milliónál több lenne. Öreg már, elég gyengén játszik, mikor egyáltalán játszik, nem fontos a csapatnak.

    • Endy919

     Szerint Mikel féle free transfer lesz.

     • balazsh

      Mikellel tényleg egyáltalán nem számolt Conte, ezért mehetett el ingyen. Gyakorlatilag kicsit csúnyán kifejezve nem ért semmit a klubnak. Iva azért rendre kap pár percet, segítségére válhat még a csapatnak. Bár már csak fél éve van hátra a szerződésből, szerintem inkább kivárná a klub amíg lejár vagy ha eladja előbb, akkor kér is érte valamennyit, főleg riválistól. Aztán persze meglátjuk, akár egy kölcsönszerződés is szóba jöhet, a szezon végén meg ingyen csatlakozhat.

 • Diego Costa

  Isak elment a Dortmundba. Nagyon nagy tehetség a srác, kíváncsi vagyok mit fog alkotni. Nem lennék szomorú ha Dortmund után nálunk kötne ki. Mondjuk Dembele-vel egyetemben. 🙂 Elképesztő, hogy a Dortmund, hogy tud begyűjteni ekkora tehetségeket. Nagyon szimpatikus kis csapat.

  • “Elképesztő, hogy a Dortmund, hogy tud begyűjteni ekkora tehetségeket”
   Mivel nekik erre épül az üzleti modell és a stratégia, nem nehéz. Egy dortmundi lehetőség ma egy ilyen kalibernek kb 2 dolgot jelent: pályára lépést (mert igen, ott játszatják is őket), és 1-2 éven belül ugródeszkát a legnagyobbakhoz. Míg ugye, közvetlenül odaigazolni max padot jelent általában.

   • Igen, viszont erdekes, h altalaban a kinevelt nagy jatekosaikat vagy foggal korommel meg akarjak tartani, tehat nem annyira a profitra mennek, hanem ok is trofeakra akarnak torni (ez nem is az erdkes resze) vagy amikor vegre eladjak ezeket a mar top playereket, rendre a rivalis Bayernnek teszik. WTF

    • “altalaban a kinevelt nagy jatekosaikat vagy foggal korommel meg akarjak tartani”
     Az akarat és a megvalósulás más-más dolog. Mert nem nagyon sikerült ezt kivitelezni. Pont azért, mert a legtöbben ugródeszkaként gondolnak a BVB-re (még egy ideig biztosan). Idővel ez változhat, de ahhoz legalább 1 játékost tényleg meg kéne tudni tartani.

     “amikor vegre eladjak ezeket a mar top playereket, rendre a rivalis Bayernnek teszik. WTF”
     Ezt nem tudom, miből szűrted le – mert nem igaz 🙂 Az utóbbi 3-4 átigazolási szezonban talán 3 játékost adtak el a bőrgatyásoknak, Hummelst, Lewa-t és Götze-t. Ebből az első eleve kérdőjeles, hiszen ő “hazament”, a Bayern neveltje volt. A Bayernnél tán még a MU is jobban lerabolta őket, hiszen Kagawa, Januzaj vagy most salgótarján is ott kötött ki. De Gündi meg a Cityben, anno Sahin a Realban, Grosskreutz Galata, stb.

     • Juj, de sok ponton tévedsz és kötöszködsz megint feleslegesen. Nah akkor értelmezd újra. MONDOM top játékos 🙂
      Lewa, Hummels, Götze top játékosok. Igaz Götzének nem jött be a váltás sok okból kifolyólag, de ez most irreleváns, mert a biznisz részéről beszéltem nem erről. Tehát 3 megadealt velük kötöttek.

      Továbbá:
      -Kagawa közel nem top játékos nem is akarta a Bayern nem véletlenül, az egy Anderson, Nani féle tipik MU-s félreigazolás volt, vagy csak Parkot akartak egy masik rizzsel helyettesiteni, szinten lenyegtelen tenyezok, mert nem top playa ennyi.
      -Januzaj nem a Dortmund játékosa volt, csak kölcsönbe adta a MU nekik és szintén nem top játékos amúgy meg.
      -Sahin, Gündogan az egyetlenek, akiket másfele adtak el valóban és posztjukon akkor topnak számítottak, viszont itt a nagy különbség: ezen a CM poszton mindig is tuljelentkezes volt naluk elkepesztoen jo jatekosokbol, ahogy most is Weigl stb, a legjobbat nem adjak el. Tehát itt nem egy Lewatól váltak meg, akit nem lehet pótolni, nem egy Hummelstől, akit szintén szinte lehetetlen pótolni. És tegyük hozzá, h ezeket a játékosokat az egész világ hívta, de ők mégis a Bayernnek adták el ez a lényeg, erről beszéltem, de neked muszaj mindig értelmetlenül kötöszködni, ráadásul tök pontatlanul, alaptalanul 🙂

      • én tévedek, meg kötözködök, ráadásul pontatlanul és alaptalanul – mondja az, aki szerint az én tényeim “lényegtelen tényezők”, míg a tieid aztán zseniálisan megalapozott világ-igazságok 🙂 oké, tudod mit, hagyjuk is abba. Majd ha kinőttél az oviból, újra tárgyalhatunk.

       • Ovi… Micsoda érv, büszke lehetsz magadra..

        Mivel én hoztam fel a dolgot, és az én állításom volt valami, te meg más atributummal kezdtél érvelni. Ez az óvoda.
        Az, h pontatlan tény, nézz utána.

 • Sir Idemitirjak

  Baba térdsérülése hivatalosan is komoly, legalább hat hónap pihi vár rá. Pedig egy jó Schalke szezonnal talán meglehetet volna újra próbálni nálunk is, de így szerintem őt már nem látjuk londoni kék mezben.

  • Endy919

   Kurva strucc vadászat -.-“

   • Sir Idemitirjak

    Nem a gyapot földeket szántják előre a stoplissal? :O

  • szeszfabresz

   – Mit szed Baba ha fáj a feje?
   – Gyapotot.

 • Endy919

  Erősen gondolkozok egy karrier reseten , és a sport joggal szemezek . Vajon én leszek a következő Mendes? 😀

  • Sir Idemitirjak

   Kínai kapcsolatokkal hogy állsz?

   • Endy919

    Szomszéd házban csincsu házaspár lakik …. minden elvan intézve . Már felvettem a kapcsolatot Diegoval .

    • “Már felvettem a kapcsolatot Diegoval .”
     ők meg megkérdezték, hogy az milyen menü, és milyen szósszal kéred, mi? 😉

  • myheartisblue

   Nocsak, nem adtak a vizsgák, vagy diplomát szereztél?

   • Endy919

    Én eleve ilyen irányba akartam mozdulni , csak még nem volt akkor lehetőség nálunk ezt tanulni . Pozsonyban pedig az éven kezdtek ezzel . Gondolkozok , hogy Kassán megszakítom és átlépek oda . Így mondjuk felrúgnám a tuti helyet , de az jobban érdekel . Van pár nap gondolkozási időm .

  • nem elkeseríteni akarlak, de sportjoggal a zsebben kapcsolatok híján max az lehetsz, aki majd a nyugdíjas Mendest lesitteli 🙂

   • Endy919

    Ha még nem is nagy csapatba , de pl. egy Fradihoz most is betudnék kerülni .

    • ki vagy te és mit csináltál Endyvel?

     • Rammschein

      xD

     • Endy919

      Halihó Endy baba vagyooook :****

      • Rossz bagyok, ha ehhez a sorhoz egy kappanhangu transzit kepzelek el? 😂

    • Ennek megvan a menete, előbb Fidelitas, aztán talán lesz valami.

    • mohacsia

     És a szlovák diplomád jó lenne ide vagy a fradi csak példa? Ezt most kivételesen nem csipkelődésként kérdezem, tudtommal jogban ez az országváltás macerás.

  • Ha ezt komolyan gondolod en ezt csak vmi nemzetkozibb egyetemen kezdenem el angolul vagy franciaul. Szlovakul vagy magyarul nem soora mesz vele IMO.

 • Sir Idemitirjak

  Martial miután nem került a keretbe se a Stoke ellen, ma nem jelent meg az edzésen, távozni akar. Egyből rászáltak a mi szurkolóink is, szerintem egy próbát megérne ha jó áran elengednék.

  • gorkaf78

   Nem hinném, hogy José pont nekünk elengedné jó áron.

   • vitéz kaprosfalvy ond kond

    Josè hatásköre addig tart hogy ki az aki mehet, abba hogy hova és mennyiért nincs beleszólása.

    • gorkaf78

     Akkor pontosabban fogalmazok: nem hiszem, hogy a United pont nekünk adná el, hogy erősítse a bajnokság listavezetőjét. Gondolom megpróbálnák inkább külföldre elsózni (PSG, Kína).

     • vitéz kaprosfalvy ond kond

      Ha valaki létszám feletti akkor általában elengedik oda ahol a legtöbbet adjàk érte: Mata, Welbeck

      • gorkaf78

       Nem hiszem, hogy mi a kínaiaknál többet kínálnánk érte. 🙂
       Persze ez az egész egyelőre csak feltételezések sorozata, majd meglátjuk mi lesz, az sem biztos, hogy rámegyünk a játékosra.

       • vitéz kaprosfalvy ond kond

        Kínába azért nem lehet bárkit eladni, csak aki hajlandó alàírni 🙂

        • gorkaf78

         Ez igaz. 🙂

     • Diego Costa

      Kínába csak nem menne el 20 évesen, ráadásul a mu-ból.

   • Diego Costa

    Nem tudom mennyire van haragba a klubbal, de:

    Mata-t elengedte a mu-hoz és azt hangsúlyozta, hogy nem érti az angol klubokat, nem lát semmi problémát abban, hogy egymásnak adjanak el játékosokat. Ebből kiindulva akár lehetne is alapja.

    Viszont tuti nem lenne olcsó mulatság, jól megkérnék az árát.

  • balazsh

   Nem kell mindenaron, csak padozna Hazard es Costa mellett. Egy hasonlo kaliberu jobbszelsovel viszont igazan osszehozhatna mar a media, hogy valami realitasa is legyen ezeknek a pletykaknak 🙂

   • Jobb szélen is bevethető, plusz szerintem 3-5-2 esetén Costa társa is bőven lehet.

  • Endy919

   40et siman megerne

   • irrealis. ok vettek 50 ert+20 meg ramehet.. fiatal meg, nem fogjak elkotyavetyelni. Bar Jose…

  • lamps8

   forrás?

  • Endy919

   Lehet kritizálni , de magasan a legjobb és legeredményesebb CB

   • mohacsia

    Biztosan nem a legjobb, ezt te sem gondolhatod komolyan, illetve legeredményesebb is kérdéses. Shakiranak pl tuti több trófeája van.

   • balazsh

    nem is a teljesítménye lett megkérdőjelezve, hanem a béna gólöröme

   • És ki kritizálta?

 • szeszfabresz
 • Kis off:
  Az elromló kapu kifogáson és, h Bruce elment lemérni sírtam 😀

  WALKER BLASTS McCORMACK

  Ross McCormack has embarrassed himself with his conduct at Aston Villa, according to Andy Walker.

  McCormack was left out of Villa’s squad for Saturday’s 2-2 draw with Preston after missing several training sessions in the early part of last week.

  On one occasion the forward used the excuse that his electric gates at his home wouldn’t open, prompting manager Steve Bruce to go to McCormack’s home to see the gates for himself, and the Villa boss was furious the striker had used that as a reason to skip training.

  “It’s the most embarrassing excuse,” said Walker on Sky Sports News HQ.

  “Where is his head? Where is his attitude? What a club he’s at. He’s got a chance to make a name for himself. If he scored goals for Villa, he could be given a chance in the Premier League…credit to Steve Bruce, it’s not often that a manager would embarrass a player in that way.”

  • myheartisblue

   jójó…de a kapu működött aztán? Ez sajnos nem derül ki a cikkből.

 • kasata91

  csak hogy még szimpatikusabbak legyenek:
  Joleon Lescott –>> Sunderland :’DDDD

 • myheartisblue

  Játékosaink értékelése az idei szezonra. Kíváncsi vagyok, hogy majd ki kapja az Év játékosa díjat a csapaton belül. Costa, Cahill és Courtois-t látom legesélyesebbnek erre, pár Pedro is nagyon Pödör érte, méh ha ez a statból nem is látszik.

  https://uploads.disquscdn.com/images/2d151cc3bc874e576189b4902a351eb670d9488fe5156705f72b9eca8e0f6352.png

  • Kante, mint unsung heroe esetleg? En nem zarkoznek el tole sem, amugy Costa nekem (eddig).

   • Sir Idemitirjak

    Kanté csak fél éve van, szerintem ezért nem kapja. Nálam Azpi a befutó.

    • Ja h naptari ev? oke.

     • Sir Idemitirjak

      Januárba van szerintem úgy a logikus, igaz ezt soha nem értettem a nagyobb rendezvényekkel együtt miért nem a szezon végén vannak ezek.

      • hat igen.. talan a valogatott szereplesek miatt pl ballon dornal

      • balazsh

       Ha egész éves akkor majdnem biztos, hogy Costa.

  • 11Daves

   Ez a WAGNH-ról van, igaz?

   • myheartisblue

    igaz. Gondoltam nem mindenki jár oda és megosztom.

    • 11Daves

     Csak meglepődtem, hogy ennyien ismerik.

 • Sir Idemitirjak

  Sampaoli beismerte, hogy tárgyalt a Chelseavel de végül a Sevillához került. Rá mondjuk kiváncsi lettem volna nagyszerű munkát végez jelenleg a spanyoloknál. (nem mintha Conte nem lenne nagyszerű választás)

  • myheartisblue

   Fejlődik és ígéretes, karakteres edző. De szerintem pár viharos-ködös este még sok lett volna neki Brittanniában és csak rossz fényt vetett volna a felemelkedésére. Neki egyelőre a spanyol vagy az olasz bajnokság való 1-2 évig, aztán jöhet majd bizonyítani a PL-be.

  • hát én abszolúte nem, kb úgy jártunk volna vele, mint anno Scolarival – jött volna egy dél-amerikai válogatottat irányító, európai focit max tv-ben látó edző, azt kifingott volna a csapat decemberre.

   • Tény, hogy a spanyol sokkal otthonosabb környezet neki, hogy felvegye az európai tempót, viszont én nem hiszem, hogy manapság valaki ekkora szarvashibát követne el ismét. Scolari balaszkodása olyan volt, amit elit szinten kb. generációnként egyszer látni. Viszont Sampaoli már csak a stílusából kifolyólag is megkövetelte volna a kemény erőnlétet.

    • Egyelore elkepesztoen jol muzsikal a Sevillaval, sot, 2. helyen vannak megelozve a Barcat. Erdekes edzo, azt mondjak a Barcanal lehet a kovetkezo allomasa. Kerdes, h PL-ben mennyirement volna neki.

 • myheartisblue

  Tehát akkor egy hét és 8 óra maradt a téli átiazolási időszakból. Vajon végigüljük így nyugiban, hogy nekünk ez akkor elég lesz a PL-cím behúzására még ha egy kupát fel is áldozunk és majd nyáron szerzünk embereket a keretbe akikkel majd bírjuk a terhelést vagy szerintetek igazolunk valami szerényebb igazolást a padra mint pl. Adama Traoré vagy hasonló kaliberű játékos?

 • Baba 7 hónapra kidőlt, valószínűleg belőle sem lesz egyhamar újra Chelsea-játékos

 • Diego Costa

  Mike Dean Champisonship-es száműzetése véget is ért. Ehhez a már önmagában is sajnálatos hírhez annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy mindezt úgy sikerült elérnie, hogy a kezezésért adott egy 11-est, ami nem is volt a 16-oson belül. Well dona fa…

  • Sir Idemitirjak

   Lehetet gondolni hogy az egész csak azért volt, hogy megmutassák, “látjátok mi büntetünk”, ha leül a por egyből kerül vissza.

   • balazsh

    Valojaban csak egy TV-s kozvetitesu champo rangadohoz kerestek egy kivalo kvalitasu birot, ugyhogy megcsak nem is hiszem, hogy buntinek szantak :DDDDDD

   • Diego Costa

    De előtte se büntették szerintem, szóval most se kellett volna akkor…

 • myheartisblue
  • balazsh

   meg kellett néznem vagy ötször mire megértettem ezt az angol-néger akcentust 😀 de óriási a videó

 • kasata91

  Hogy ne csak mindig a rosszat jegyezzük meg. Itt az első piros pont
  https://uploads.disquscdn.com/images/836ae1f06e325ef688e55afd0fc06ba145fab18d4995fbba14f7fe928aeeb287.png

 • Kiestek az elefántok és Algéria, innentől már csak Renard-nak tudok szorítani.

 • Loan army reloaded:
  Tomori > Brighton & Hove Albion szezon végéig. Ha játszik, ez fasza kölcsön ismét, feljutók lehetnek.

  http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2017/01/tomori-south-coast-switch.html

 • Nem akarom a politikát nagyon behozni a blogra, eddig is jól megvoltunk nélküle, s reményeim szerint ezután is így marad, de ez mókás szerintem, ennyi még talán belefér, mégiscsak sport, mégha OFF is 🙂

  A női kalapácsvetésnél besírtam :DD

  • Sirappa

   Nálam a Gellért-hegyi bobpálya ütött be:D

   • Sandic

    Nálam meg a 3-as metro kocsija mint olimpiai láng 😀

  • Rammschein

   Hány féle verzióba hallottam már omg, de minden egyes alkalommal szakadok. 😀 Ez meg még aktuális is… dupla pofon. 😀

 • Levi97

  http://player.hu/sport-3/meglepo-melyik-europa-harmadik-legdragabb-futballkerete/

  Érdekes, nem hinném, hogy az atletinek és a sp*rsnek is értékesebb lenne a kerete, meg hogy a city ennyire “szar”.
  Pedig a CIES egész jó (szerintem legalábbis reális) kimutatásokat szokott publikálni.

  • kasata91

   Tottenham ?
   Max úgy tudom elképzelni, ha az életkorral súlyozott “értékkel” számoltak. (bár nem tudom hogy hány játékosuk van aki már a BL-ben is mutatott valamit, vagy aki egyáltalán már nyert valami trófeát…namindegy)

   • balazsh

    Azt is nezik, igy lehet Alli 110 millio. Es igy lehet a spurs ilyen elokelo helyen, mert nagyon fiatal a kerete. Amugy meg en pont emiatt nem ertem, hogy van a Chelsea ennyire elol, nagyon magas az atlageletkor es alig van fiatal tehetseg, aki teljesit is. Illetve vilagklasszis is csak 4-5 jatekos van.

    • Levi97

     Végülis lehet. Meg talán a szerződésből visszalevő idő is számít.
     Így aki nálunk 30-40+ az Hazard, Costa, Kanté, Tibo, és talán még Willi, Bats, Luiz.

     De a cityt akkor sem tudom megfejteni :DDD
     Amennyit mostanában igazoltak, stb…

     • balazsh

      Egyetertek, eleg fura. Viszont, ha teljesitmenykozpontu akkor az ilyen Sterling se er tobbet 20nal 🙂

    • Endy919

     ” nagyon magas az atlageletkor” – azért ez túlzás 🙂 4db 30+os játékos van a keretben : Eduardo (köze nincs a csapathoz ) , JT (max 5 meccset fog még kapni) , Iva és Cahill.

     A tobbi játékosunk mind a legjobb korban van.

     Ezekben a mindféle listákban amúgy sem hiszek. Számomra a tarnsfermarkt a mérvadó.

     • balazsh

      Legjobb korban 🙂 oke, szep igy kimondani, de Fabre, Pedro, Luiz, Costa es Matic is elmult mar 28 es a tobbi jatekos se 21 eves mar. Azt te se gondolhatod komolyan, hogy nem oreg a kezdo keret 🙂 Magat a lista letrejottet meg lehet kerdojelezni, en csak a listabeli ertekekre utaltam. A transfermarkt ertekelesei tenyleg esszerubbnek tunnek, de ez csak azert van, mert azt nem algoritmussal szamoljak, hanem empirikusan, kozossegi dontessel. En mindketto modszernek adok legitimitast.

     • myheartisblue

      Egyébként teljesen egyetértek @balazsh:disqus gondolatmenetével, és ugyan ezek voltak a gondolataim. Nem az átlag életkorra gondolt Balázs, hanem a húzójátékosok életkorára. Tottenhamben aki viszi a csapatot azok mint 25 vagy >25 az életkoruk lásd: Kane, Alli, Wanyama, Dyer, Wimmer,Rose, Lamela) és ez pozíciófüggő is(főleg attacking), mivel legjobb ha a kreatív ill. befejező játékosok fiatalok, akiknek a teljesítményük ha jó biztosan jóval növekedik az áruk, mert nem lesznek pár év múlva 32+osok. Míg a kapus és a védőkre a 25+, tapasztalat jellemző és ha lehoznak egy igen jo szezont nem akkora az árérték növekedési viszonylat. És ha végignézel rajtunk húzóemberek: Costa, Hazard, Azpilicueta, Marcos Alonso, Willian, Pedro,Moses,Fabregas 26++ (kivétel Hazard), tehát közelebb a 30hoz. Tehetség és jó játékos van, csak ők kevés játéklehetőséget kapnak, ezért nem akkora az értékük. Pont ezen cikk alapján fogalmazódott meg bennem, hogy azért van itt egy “GenerationGap” a csapatban.

  • Citynek oregedo a kerete. Egy David Silva, hiaba egyik legjobb posztjan, max a kincsok fizetnenek erte nagy penzt.

 • myheartisblue
  • kasata91

   én azt láttam, hogy Tibo kommentelte neki, hogy
   “Stop doing this shit, Ola” 😀

   • myheartisblue

    az is ott volt csak nem tudtam 2 képet hogy betenni 😀

 • lamps8
  • szeszfabresz

   Diego mint egy egyszerű tehenészsrác 😀

   • az még, de látszatra be van nyomva 😀

    • Endy919

     Én is úgy látom 😀

    • Rammschein

     vagy be van b*szva… nekem az jutott eszembe. 😀

  • balazsh

   “Joég, köcsögpiros csizmiben vagyok, mi a f*szért nem szóltál?”

  • azért van még pár kemény jelölt, a női bundába bugyolált Batman se kutya, Pedro pincérnek öltözött, Alonso részegnek, Will nyomatja mostanság ezt a gengszter-rappert, de nálam a legkeményebb az a díva Azpi :)))

   • Endy919

    Misinek pedig k*rva jó stílusa van.

    • jah Bats teljesen jo, stilusos az a szett. Pedro kicsit 90-es évek melegfiuzenekar, Hazard is eleg strigo 😀

   • lamps8

    átvenném a kabátját szívesen Azpinak 😀

    Terry viszont egy angol úr.

    • ízlések és pofonok. Hozzám legközelebb Ballack stílusa áll.

 • Frenky54

  Kicsit off: a Real Madrid Közel – Keleten átusított temékeinek logojából kiveszik a keresztet – nyolckeres mezt árulnak?
  http://www.reuters.com/article/us-religion-soccer-realmadrid-idUSKBN158235

  • Rammschein

   Ez nekem már túl PC…(pol.korrekt.) :DDD

   • balazsh

    Ez nem PC, ez hagyomanygyalazas profit vadaszatert, 21. szazadi foci. PC akkor lenne, ha egy “mocskos muszlimok” feliratot vennenek le, ami alapbol rajta volt.

    • Rammschein

     De azért egy kicsit olyan háttere is van a dolognak… jaj szegény muszlimokat bántja a kereszt…hogy oda ne rohanjak…persze, nyilván a pénz meg ott van mögötte, hogy így többet adnak el, de sztem ez csak kamu/ürügy, meg marketing-hírverés.

     • vitéz kaprosfalvy ond kond

      A PC nem ezt jelenti. A muszlimokat meg nem “bántja” a kereszt, csak egy erősen vallásos ember nem vesz és hord egy más vallás jelképét, főleg egy olyanét ami nem teljesen összeegyeztethető az ő nézeteivel. Én se vennék Chelsea-mezt egy ha egy rohadt nagy horogkereszt lenne rajta.

      • Frenky54

       A rohadt nagy horogkereszt neve: “szvasztika”…nagyon régi jelkép, ami a különböző kultúrákban mást és mást jelentett. Valahol a halhatalanságot ,máshol a jószerencsét stb. jelképezte. A magyar népművészetben is feltűnik:”tekerőlevél” a neve.
       Az a baj , h mindenkinek csak “az” a bizonyos jut az eszébe róla…érdemes olvasgatni többet róla.
       http://www.erdekesvilag.hu/osi-szimbolumok-mint-modern-gyuloletjelkepek/

       • vitéz kaprosfalvy ond kond

        Ezzel tisztában vagyok, bár nem értem miért tartottad fontosnak megjegyezni 🙂 Egyrészt a mi nyugati kultúrànkban az emberek 99%-a a nácikra asszociàl ha horogkeresztet jár, másrèszt amit írsz nem reflektàl semmilyen módon a hozzászólásomra. A horogkereszt csak egy példa volt, behelyettesíthetsz bármit amivel egyàltalán nem tudsz vagy kívánsz azonosulni.

        • Frenky54

         Szomorúnak tartom, h az elmúlt 70 egynehány év a “nyugati kultúrákban” olyan változást hozott, ami elmosott több ezer évet.

         • vitéz kaprosfalvy ond kond

          Elmosni nem mosta el. Ismerjük a szvasztika eredetèt, bárki olvashat róla. Sőt, pàr hete olvastam egy cikket arról hogy Indiában meg Pakisztànban van szvasztikás ruhamárka és senki sem rökönyödik meg ha ezt hordod mert nekik a náci Németorszàg az iskolàzattab rètegnek is csak 3 oldal a törtènelemkönyvben. Nàlunk ez nyilvàn tabu, 70 éve lett csak végr a ww 2-nek.

          Amúgy meg azt gondolom hogy ha a szvasztikàt a vh miatt eltörölnènk a föld színéről akkor sem ez lenne a legszomorúbb dolog a hàborúval kapcsolatban. Sokmillió ember meghalt, rengetegen èheztek, túlélők milliói testileg-lelkileg megnyomorodtak.. Maradjunk annyiban hogy a horogkereszt “eltulajdonítása” ellenére közel sem a keleti kultúra volt a vh legnagyobb vesztese.

         • ez eleg demagog szoveg. Akar politikus is lehetnel 🙂

          • Frenky54

           Köszi!:)

      • A horogkeresztes pelda nagyon nem jo, mert az egy onkenyuralmi jelkep, ami raadasul tiltott. Egy kereszt nem az.

       • vitéz kaprosfalvy ond kond

        Frenky bedobta a keleti vonalat, te meg azt hogy tiltott 😀 Nem sikerül àtvinni a mondanivalómat. A horogkereszt nyilvàn egy extrèm felvetés volt, nem kell jogi meg történelmi okokat felhozni hogy miért nem lehetsèges. Egyszerűen azt akartam érzèkeltezni hogy egy fanatikus muszlimnak nem fér bele hogy keresztet hordjon, ahogy èn sem hordanèk horogkeresztet, egyikőnl vilàgàval vagy értékrendjével sem egyeztethető össze. Akkor mondom azt hogy XY és ide mindenko behelyettesítheti azt amit nem szívesen hordana magàn. Azèrt írtam a horogkeresztet mert hirtelen ez ugrott be mint olyan jelkèp amit a legtöbb európai ember nem viselne.

        • Te nem erted.
         Egy normalis ember nem hord horogkeresztet.
         De egy zsido pledaul szerinted nem veszi fel a madrid mezet, mert van rajta egy kereszt? Mekkor hulyeseg ez, ezert nem jo az ervelesed. Szerintem nagyon kozipkori es amugy hipokrata hozzaallas, h egy muszlim nem vehet fel egy csapat mezet, aminek a logojaban van egy kereszt.
         Amugy kepmutatas a javabol ez az egesz sztori, normalis muszlimokat ez nem zavarja ez egeszen biztos.

         • Frenky54

          A sógorom egyiptomi arab(szunnita), de már régen európában él,elég nyakas ember .Mondtam is neki , h ezzel a hozzáállással sosem fog enni sült szalonnát!

          • Hehe 🙂 nezd az az o sajat dontese, es mast nem akar vele megvaltoztatni 🙂

         • vitéz kaprosfalvy ond kond

          Több száz PR-szakember dolgozik a Real Madridnál, ők egy gigacég, egy twitter bejegyzést is hússzor átgondolnak. Szerinted feleslegesen, ész nélkül tüntették el a keresztet?

         • vitéz kaprosfalvy ond kond

          Egy cikk a témában:

          “Nem akarja megsérteni arab ügyfeleinek kulturális érzékenységét, ezért
          eltávolítja a keresztet a Real Madrid címeréből a Marka nevű csoport,
          ami az Öböl-térség országaiban, Szaúd-Arábiában, az Egyesült Arab
          Emírségekben, Bahrainben, Katarban, Kuvaitban és Ománban terjeszti a
          népszerű spanyol futballklub nevével és logójával reklámozott
          termékeket.”
          „Óvatosaknak kell lennünk az olyan régiókban, ahol érzékenyek a keresztet ábrázoló termékekre ”

          – indokolta a döntést a Reutersnek Khaled al-Mheiri, a Marka alelnöke.

          Nem ez az első eset, hogy a Real Madrid címeréből eltüntetik a keresztet: 2014-ben az Abu-Dzabi Nemzeti Banknak nem tetszett, azért szedték le a Real címeréből.

          És hogy teljes legyen a kép: a nagy Real-rivális, a Barcelona címere
          hasonló okokból egyes arab országokban, köztük Szaúd-Arábiában már egy
          évtizede a Szent György-kereszt nélkül fut

          Azt gondolom hogy ez igazolja a mondókámat.

          • Mit igazol ez? 🙂 Azzal, h ez marketing megfontolasbol tortent intezkedes teljesen egyetertek.

           En ezzel vitatkozom, pontosabban nem fogadom el, hogy ennek fejet hajt a Real, megha penzugyi megfontolasbol is:
           “Egyszerűen azt akartam érzèkeltezni hogy egy fanatikus muszlimnak nem fér bele hogy keresztet hordjon, ahogy èn sem hordanèk horogkeresztet, egyikőnl vilàgàval vagy értékrendjével sem egyeztethető össze. Akkor mondom azt hogy XY és ide mindenko behelyettesítheti azt amit nem szívesen hordana magàn.”

  • kasata91

   Majd amikor a mi címerünkben ágaskodik egy sárkány, esetleg egy szent tehén. 😉

   • Frenky54

    Attól függ majd hová akarják eladni…Indiába jó ötlet a tehenes verzió:) – lesz tőgye vagy nem lesz?- lehet szavazni:)
    Kínában meg a sárkány biztos bejön.

 • myheartisblue

  Talán nem is kell mondanom, hogy ki mondta kiről. Kitaláljátok?

  “I have a board with all the matches and possible matches on my office wall and when I look at it the image is quite complicated.

  “We know there are teams with a wonderful life, but a wonderful life we don’t want.
  “They play on the weekend, they have two days off with everybody rested and enjoy it. Everybody comes back fresh. Then they have three, four five days to prepare. They are fresh with the ideas. They are clear with the tactical work.

  “They have time to work on every detail. That is a big difference to be honest.”

  • Rammschein

   José benne van? 😀

   • Sir Idemitirjak

    Talált.

    • Rammschein

     nem volt nehéz 😀 a másikat nem tudom… meg hogy most melyik mondta kinek. 😀 csak sejtettem, hogy az egyik tuti Mou. 🙂

  • szánalom 😀 őket olyan kva mod leterhelhette ekkora kerettel a Zorja es tarsai ellen EL meccsek 😀

   • Sir Idemitirjak

    Legjobb csapattal kellett kiállniuk nehogy kiessenek. Szóval nem pihentek! 😀

 • Ezt a Poolt utni kell, csak a csoda mentette meg oket eddig, h nem kaptak meg 3-at a Sotontol kontrabol.

  • Redmond regi kedvencem, de iden elkepesztoen jo, sokszor nincs szerencseje, most is ket golpassznal jarhatna, ket gyonyoru elfutas utan, mindketszer 16oson belul megverte az emberet, de a tars elQrta.

  • A jürgenpressing Mourinhós hatást váltott ki, egyre inkább úgy néz ki, hogy a téli hajtás okozza a Pool vesztét.

   • Igen, meg nyilvan mar kezdik kiismerni a jatekukat. Szepen is tartja a Soton oket, bar mar kezdenek faradni, benne lehet a hiba, es mar tamadasban sem annyira aktivak.

    • Endy919

     Fekete messi nélkül nem megy.

    • balazsh

     Szerintem csak simán elfogyott a kreativitás. A West Brom és Sunderland meccseknél már azt hittem, hogy a Chelsea veszte is ez lesz, de szerencsére mindig jön egy villanás, egy kis mázli vagy valami egyéni magic és összejön az a győztes gól. Így lehet csak bajnokságot nyerni 🙂

     • igen, de ez valahogy mindig jellemezte a csapatunkat, h csunyan is tudtunk nyerni. A pool meg szépen is tud veszíteni 😀

 • balazsh

  Ekkora balfasz senk… ohwait, Liverpool

 • Endy919

  Ez sima volt a Soton számára.

 • Endy919

  Nocsak .. Zizounak is megtetszett a vereség íze 😀

  • nem kell nekik a kupa del raj?

   • Endy919

    Kéne , csak lefocizza őket a Celta.

    • 40 v mennyi veretlen meccs utan ez lesz a 3.ik vereseg zsinorban? erdekes.

     • 2-2 😀

      • felkészül Sergio “90+ header” Ramos

       • Endy919

        Elképesztő , hogy mennyire érzi az utolsó perces gólokat.

        • de ez a Kovacic eleg gyasznak tunik, abbol a 300 masodpercbol, amit eddig lattam tole 😀

     • Endy919

      Mar X . De hétvégen sikerült 2:1re verniük a félelmetes Malagát

 • Endy919

  Ha ettől a kiégett és hulla fáradt Pooltól kikapunk , morci leszek.

  • lamps8

   a döntetlennel is bőven elégedett lennék.

   • Endy919

    Én is. De a vereség most még jobban fájna.

  • Vissza kell vágni az odavágóért, és amúgy is jó lenne a 3 pont, mert az Arsenal már nehezebb lesz. ott az X is elég lenne.

   • lamps8

    arsenal nehezebb? hazai pályán? garantált coq-ramsey kp-val?

    • Nehezebb meccsre számítok igen. Özil-Sanchez top formában vannak. Ilyen játékosai közel nincsenek a Poolnak. Jobb a védelmük is per pill, mint a Liverpoolé, jobb a kapusuk is. Majd meglátjuk, de ott sokkal szorosabb lesz sztem.

  • balazsh

   ifikkel kéne felállni, hogy az Arsenal ellen meglegyen a frissesség és így biztosabb a győzelem, egy szezont nem szabad lehozni arsenalverés nélkül, mert attól én leszek morci 😀

   • Ake remelem jatszik a kupameccsen egy teljes meccset, aztan a Pool ellen is helyettesithetne Alonsot akar (vagy Cahillt) 🙂
    RLC ös Chalo is jätszhatna nöha tobbet a PLben amugy, ha mar nem mentek kolcsonbe..

 • Pingback: Best Writing Service()