Érzések

Hát mind ne mondjak, érzelmektől elég odabaszós hetünk van, és még csak vége se nincs. A Chelsea szurker élete persze sosem unalmas, de a héten toltak az arcodba rendesen, ha nem volt elég lélekölő a Pool meccs, hát tessék, Brana, aztán Lampard, és akkor most meg még Wenger is. Nyehh.

Feelings… nothing more than feelings…

Tulajdonképpen nem panaszkodni akarok, hogy történnek a dolgok a csapat körül, meg úgy általában sem a változások miatt, bár a neveltetésem miatt asszem’, csakúgy, mint a legtöbben a generációmból – tartanak a változásoktól, és a status quo megrögzött hívei. Ezt főleg a szüleim, szüleink generációja oltotta belénk, a ’40-es, ’50-es évek szülöttei, akiknek elég sok mindent meg kellett élnie, és meg is élt ahhoz, hogy tulajdonképpen féljen minden változást, és beérje a “kisebbik rosszal”, az “ismerős szarral”, mert ‘ami “most” van, az legalább szar, de tudjuk, hogy milyen’ alapvető érzelmekkel gondolkodtak. Mind a mai napig megvan bennem is ez a változásokkal szembeni visszásság, habár talán a legnagyobb és legfontosabb dolog, amit a saját bőrömön kellett megtapasztalnom az évek során, és a saját agyammal megtanulnom, hogy a változás elkerülhetetlen, az egyetlen kérdés, hogy hogyan élsz együtt ezzel. Előbb megtanultam együttélni vele, majd megtanultam a saját javamra fordítani. Nem azt mondom, hogy ez mindig könnyű, de még mindig könnyebb, mint azzal szopni, hogy megpróbálod fenntartani azt, ami van, miközben attól fosol, hogy mi lesz, és jajj, ráadásul úgysem fog menni. Ez van, a kérdés nem az, hogy a változás bekövetkezik-e, hanem, hogy haladsz előre, vagy sodor az ár.

A változás szerves része az elmúlás és a megújulás. Talán ezt a jellegű változást a legnehezebb kezelni. A rajongásunk tárgyát elveszíteni mindig nehéz. Ilyenek a legendák, és valamilyen szinten ilyen az Arsenal elleni legyőzhetetlenség is. A ’60-as évek jó szériáját a ’70-es évektől egy nehéz, győzelmekkel igen ritkán tarkított 30+ éves időszak követte, ami majdnem 35 év alatt 63 mérkőzésen mindössze 10 győzelmet jelentett. Ezt a rendkívül rossz érát törte meg az Abra pénzéből felpumpált és José által kézbe vett Chelsea, azóta pedig, 2004 óta 30 mérkőzésen mindössze hatszor tudtak legyőzni bennünket, és abból is csak kettő született a Stamfordon.

Conte első és eleddig egyetlen találkozása az Ágyúsokkal nem sült el éppen jól (háhá), ellenben továbbra is nehéz elmenni amellett, hogy az a pofon kellett hozzá, hogy a digó feladja azon elveit, hogy megpróbálja gatyába rázni a Chelseat minimális változtatás mellett, és csinált belőle egy hardcore, új felállásban komolyan hasító gépezetet. Így Wengeréknek azzal a tudattal kell vendégbe jönni a Stamfordra, hogy ők idézték elő azt, amivel Conte Chelsea-je immár 9 pont előnnyel vezeti a PL-t, részben pont előttük. Lényegében már csak poénból is megérdemelnének a meccsre egy óriásdrapit “kösz a 3-0-ért” szöveggel, Wengi úgyis ott fog ülni a nézőtéren, talán még az egyik csücskit is a kezébe adnám, had lobogtathassa, miközben torzításmentesen üvölt a hangosból a Have you ever…

Bár nem tudom, egyelőre nekünk összességében igen hasznos, amíg a fhanszia küzd a cipzárakkal az Arsenal padja előtt, lehet nem kéne az öngyilokba kergetni, szerencsétlen már így is ismét bohócot csinált magából, és az Arsenal Majdnemleigazoltaménakartamistenemdenemment listájára felírta Kanté nevét is. A Skysports el is készítette gyorsan a drapit belőle, lehet inkább ezt kéne kivinni a Stamfordra szombat délben, egy kétpálcásra biztos jó lenne:

A 24. forduló nyitómeccsének legfontosabb kérdése továbbra is az, ami már a Liverklopp meccs előtt is volt: meddig tartható fel a Chelsea a serlegemelgetés elkönyveléséig? 15 fordulóval a vége előtt tiszta 3 meccsnyi előnye van, ami ugye semmire sem biztosíték, de kellemetes fór. Mivel a szezonban eddig Conte baja főként a szintén hasonló babérokra törő, jelenleg top6 néven futó együttesekkel gyűlt meg, reálisan vár egymásra minden riválisunk, hogy majd a másik kicsit megtöri a Chelsea lendületét. Sajnos a Spurs teljes értékű munkát végzett, és hát Kloppóék mélyről indulva, de egy fél-eredményt még így is fel tudnak mutatni – Antonio 3-4-3-a ugyan hatékony gépezet, de a hiányosságait láthatóan jól tudja kihasználni egy top csapat. Így joggal pályázik most arra a mögöttünk hömpölygő massza, hogy Wengerék is megteszik a magukét, kijátsszák a makkászt, és pontot visznek el a Stamfordról.

Ez már csak saját szempontjukból is lényeges és szükséges lenne, ugyanis egy győzelemmel Conte a jelenlegi 9 pontos előnyét 12-re növelné az Arsenallal szemben, amely hátránnyal Wengerék feliratkoznának azon csodára várók listájára, amin azok szerepelnek, akik arra várnak, hogy Conte 14 forduló alatt több pontot dob el, mint az addig lement 24 alatt. Nem lehetetlen küldetés ez, értitek, csak hát… naaaa. És hát, némileg őszintén szólva, mivel a velük együtt a focit jelenleg inkább reszelő, mint játszó csapatokkal ugyancsak megetetné ezt a subscribeot.

Ezzel együtt remélhetőleg érzik a mieink is, hogy már Costa lábában volt a PL-re mért büntetés a Liverplop ellen, de akkor még 11 méterről csak Mignoletet találta telibe. A hétvégén egy Cech-re mért erőteljes csapás ha nem is baszná fel a pontot az i-re, de mindenképp a papírra helyezné a cerkát. Jó lenne nem tovább szöszmötölni már, és behúzni végre egy rangadót ismét, már csak az érzés miatt is, de nyilván az ijesztés miatt is, amit a bajnokságra mérnénk vele. Ez akár adhatna annyi önbizalmat a fiainknak, hogy merjenek focizni egy jót az ágyúsok ellen, nem pediglen csak azt a fost a pályára vinni, amit az Anfielden láttunk. Oké, túlzok persze nyilván, de ha már a riválisok ennyi mindent megtesznek nekünk, hogy karöltve, egymásba kapaszkodva tolnak bennünket előre, hát ugyan tegyünk már mi is köszönetképp annyit, hogy elpicsázzuk az ágyúsokat, úgy alaposan, aztán intünk egyet hátra, és katonásan egyenes, öles léptekkel bemasírozunk az első helyre.

Ha már az elején mindenféle számokat citáltam ide elétek, akkor ne felejtsem már el megemlíteni, hogy a két csapat holnap a 160. találkozóját fogja letolni, a győzelmünk pedig sorban a 11. lenne a hazai meccseken. És hát eddig meg főleg azt hangsúlyoztam, hogy mennyire lényeges győzelem lenne ez. Úgyhogy nem tudok mást mondani, harcra fel, ezt be kell húzni, kérdések és feltételek nélkül, izomból, fineszből, becsületből, kötelességből, meg me to domain. Voltunk már jófejek, meg előzékenyek eleget, most legyünk önzők, ez a mi körünk, ne hagyjuk magunkat megrépázni, mindenki kapja be, csináljuk meg most már innen!

 

 • Pingback: Érzések | Zongoracipelő()

 • Blotunga

  De mi lesz most, hogy nincs Salah? Ki fogja az utolsó szöget beverni a koporsójukba?! Végülis ha jobban meggondolom, akkor mindegy, csak legyen beverve! 🙂

  • egy jó Aké vagy Chalo bomba remélem.

   • kasata91

    Én a Kanté fejesre szavazok

    • Endy919

     Courtois egészpályás.

     • vitéz kaprosfalvy ond kond

      Eduardo fejel egy szégyengólt.

      • balazsh

       remélem a saját beadására

 • Holnap “reggel” meccsen most már tényleg kéne egy jó Hazard és akkor nem lesz gond. Ha megint bepicsog komolyan aggódni kezdek érte. Vezetjük a bajnokságot, nincs gondja semmire, csak fickándoznia kéne, mint szódás a lovát.
  Ha ő jól fog játszani a Costa gól szinte garantált. (Vagy nem, akkor meg Cesc kéne a kezdőbe, ehh)

  • Diego Costa

   Elvileg megint sérült Hazard… 🙁 Tavaly mikor nem ment neki, akkor is volt valami kisebb problémája.

   • vitéz kaprosfalvy ond kond

    Forrás? Conte délután azt mondta hogy az egész keret egészséges. Mondjuk ahogy játszik mostanában Hazard nem biztos hogy sokat veszítenénk azzal ha Senor Rodrigo és Vilmos kezdene.

    • Diego Costa

     Jajjjjj. :((((((((((((

     Ilyeneket nekem ne írj, hogy Willian kezdjen,(főleg Hazard helyett!!!!!!!!), mert menten falnak megyek.

     Kisebb sérülésről van szó. Luiz is már régóta küszködik.

     • ne terelj 🙂 a kérdés az volt, hogy olvastad is valahol, vagy ez a sérülés csak a fejedben létezik :))

      DL viszont teljesít, ha sérült is.

    • nyugi, nem olvasta sehol, csak ha Will szar, akkor az azért van, mert ő eredendően szar, ha Hazard szar, akkor nyilván sérült 🙂 egyszerű, mint az 1×1.

 • vitéz kaprosfalvy ond kond

  Nagyon fasza lett ez a cikk @zenzo

 • emazohun

  http://index.hu/sport/futball/2017/02/03/jezusom_hazard/
  Az Index a jövőbe lát természetesen

  • ha már egyszer tudod, hogy létezik és hogyan találod meg az LR-t, nem szabad mindenféle szemetet a szádba venni fiam – nem olvasunk indexen sportot, jógabit meg főleg, akinek annyi köze van a focihoz, mint nagyanyám húsleveses fazekának: semmi, de legalább jó nagy… ez az ember a sportújságírás szégyene, a média Balotellije: lehet, hogy mocorog benne valami tehetség, de sosem fogja kiengedni az őt körülvevő balfaszfelhő.

   • emazohun

    Nem a sport miatt olvasok Indexet (megjegyzem magyarul borzasztó a sportújságírás 1-2 szabadúszótól eltekintve),csak gondoltam megosztom hogy hogy kötnek bele mindig egy játékosunkba

    • “megjegyzem magyarul borzasztó a sportújságírás 1-2 szabadúszótól eltekintve”
     az, de ha nem lenne az, fele ennyi létjogosultsága sem lenne a blogoknak, szóval ezer köszönet a szakmának, hogy ilyen színvonalú emberek dolgozhatnak ott :))

   • tenyleg szanalmas az a csoka, anno hallgattam a Bukoter c podcastjukat, ami az F1 rol szol, hat ahhoz sincs tul sok koze…

   • Sir Idemitirjak

    Zseniális Hortit a népnek! Indexes csóka kis miska hozzá képest 😀

    • Petikee Sipos

     Hortitól manapság elkap az agyfasz:D


  • itt az interju, pont most neztem meg.

   Indexes interpretaciokkal foci teren sztem nem erdemes foglalkozni, mert kb 2 en vannak, akik irjak ezeket a cikkeket es nincsenek benne nap, mint nap. Ez nem egy sport ujsag, a megvett sportgezat viszik tovabb, havi 1 cikk jon ki kb, ami a PL-el foglalkozik, gondolom a megirasa elott osszeolloz par sztoribol az angol sajtoban es maris egy erosen szubjektiv szuron at kapja az infot, mert, h maga nem koveti az esemenyekt ez lejon a mondatokbol sokszor.

  • Sandic

   Jó nagy golyója van. Szóval innen a becenév…. 😉 De hol a másik?

   • Sir Idemitirjak

    A fején 😉

 • Ricardo

  Ha az X megvan, onnantól már lehet behűteni a pezsgőt, 9 pontról digó edző már nem szórakozza el. (Illetve a riválisok közül senki sem tud 13-15 meccses győzelmi szériát pörgetni a hátralávő meccseken)

  • Endy919

   Jól esik az optimizmusod , de még nagyon sok helyen lehet pontokat hullajtani. Lassacskán kezdem elhinni a dolgot , beindult a számolgatás is , de 15 meccs nagyon sok.

   • Ricardo

    Igazából nem is optimizmus ez már, csak elég megnézni a számokat. Eddig a Chelsea nagyon jó szezont fut, így van 2,43-as ppg-je. Ha a Pool – Arsenal – T’ham hármasból bármelyik képes lenne a szezon végéig most már ilyen jól menni, akkor lenne az aktuális üldözőnek 83 pontja a szezon végére. Ahhoz, hogy Conte legalább 84 pontot összekaparjon elég 28 pont a hátralévő 15 meccsen, ez kevesebb, mint 2 ppg, míg a top6-ból José kivételével mindenkinek megvan a 2 ppg-s átlag.

    Szóval ahhoz nagyon össze kell omlani és közben egy riválisnak élete formáját is futnia kell, hogy ez innen elússzon. De persze, elfogadom, hogy amíg van matematikai esély, addig van félelem is a szurkolókban.

   • Endy, 15 meccs sok, de az eddigi 23 meccsen mutatott teljesitmeny akar csak 70%-aval mar bajnokok vagyunk, de nem mutat semmi arra, h vesztenenk a lenduletbol. A kotelezo meccseket kivetel nelkul hozzuk. Nincsenek szerencsere megmagyarazhatatlanl Mourinhos X-ek, neadjisten veresegek WestBromok meg Szarkak ellen(ugy konnyu, h PL ben sincsenek, heh)

    Elvezd a napfenyt, ne attol felj, h jaj mi van, ha jon a vihar 🙂

    • Endy919

     Én már csak ilyen vagyok 🙂

     Annál jobban fogok örülni a bajnoki címnek 😛

  • Sandic

   A probléma csak az, hogy ha mi X-elünk, a Spúrok meg lenyomják a Borot máris csak 7 pont lesz a különbség…

 • En megtippelnem ezt (nem nagy kockazatot vallalva asszem..):

  Tibi
  Dave-Luiz-Cahill
  Mózes-NGolyó-Matic-Alonso
  Pedro-Costa-Hazard

  Ha 1. felido utan nem allunk jol, “koran” behozza Cescet és Willit.
  Cahill fejes és Costa kapus mellett elvivos goljaval nyerunk 2-0 ra.

  • Sir Idemitirjak

   Én azért reménykedek Fabre és Aké kezdetésén, de valószínűbb a te kezdőd

   • Endy919

    Soooooo cute 🙂

 • Endy919

  Chelsea team v Arsenal: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard.
  Chelsea subs v Arsenal: Begovic, Terry, Zouma, Chalobah, Fabregas, Willian, Batshuayi.

  • Ake nincs padon, ellenben van ket cb, akik csak cb t tudnak jatszani. Ez azert vitathato dontes.

   • Endy919

    Zümi CDM-et is tud játszani. Egyedül JT helyére férne be Aké , őt meg már csak illemből sem teszi ki a főnök.

    Fog lehetőséget kapni, de egyelőre nem ilyen meccseken.

   • Aké már a Pool ellen sem volt ott a padon. Nekem ez kicsit fura, azért azt nem hiszem, hogy a fakupa ennyit kivett volna belőle, sérülésről meg nem is hallani. Ráadásul rajta kívül már nincs más szélsőnk a padra.

  • Sir Idemitirjak

   Bazki örülök, hogy Pedro kezd Vilmos helyén, elmegyek orvoshoz.

   • Ez mondjuk nem meglepő, más indoka nem is nagyon lehetett Pedro padoztatásának.

 • Endy919

  Cech, Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal, Ox, Coquelin, Walcott, Ozil, Iwobi, Alexis

  Az Iwobi-Monreal oldalon büntetni kell !

  • babence

   nem értem miért nem Giroud játszik egyébként, ha ráívelnék a labdákat Azpi és Moses oldalára, több esélyük lenne a gólszerzésre

   • Endy919

    knows

   • kasata91

    Majd 90+ ban 3gólos hátrányban szépíthet

    • PuMa

     Atyaég ez milyen jóslat volt!! 😀

  • lamps8

   Monreal védekezésben közel sem vészes.

   • Szerintem kb. Alonso szintjén van, valamivel gyengébb fejjátékban.

 • Costa egyébként az utóbbi idők gyengélkedése után ismét feltámadhat, aránylag hosszú ideje végez teljes értékű munkát, bár a Kos-Mustafi duó ellen elég megterhelő lesz fizikailag helytállni. Mindenesetre én éledezésre számítok.

  • myheartisblue

   Szerintem Cosával nincs nagy gond. Jó tényleg gyengébb azóta, de a 11-es túlságosan is a nyakába van varrva. Eden Hazardnál sokkal nagyobb motivációs problémát látok. Nekem mindig nagyon fontos ez a meccs, remélem a srácok tudják miről megy ez az egész és a kellő motivációval szaladnak ki a pályára.

   • Costánál én nem a tizenegyest rovom fel, hanem úgy minden mást. Mozgás labda nélkül, labdával, helyezkedés, befejezés. Mióta visszatért az eltiltásból, fizikálisan nagyon nincs a toppon. Ennek a mélypontja egyértelműen a Leicester-meccs volt, azóta viszont egyre inkább teljes értékű munkát végez.

   • viktor

    nekem is fontos! bár kicsit néha átmegyek pesszimistába és úgy gondolom, hogy a srácok leszarják…a pénzt így is úgy is megkapják oszt kész….
    bár a lelkem mélyén azért remélem, hogy a szívüket is kiteszik ma a pályára és megmutatjuk miért kell velünk számolni a végelszámolásnál!

  • nem Costaval van gond. az egesz tamado jatekunkkal. Hazard a gyokere a dolognak inkabb.

   • Én értem, hogy Hazarddal is vannak mentális problémák, de ettől még vegyük már észre pls, hogy Costa mennyire le van eresztve.

    • Rajta sosem lehet látni, külső jegyekben, ha “on fire”. Ő ilyen habitusú, ha nem kap quality labdákat, legalább 3-at egy meccsen nem tud mit kezdeni.

     • Már ezt kitárgyaltuk a múltkor. A helyezkedési kisiklásai eleve megnehezítik, hogy kvaliti labdákat kapjon, de ha a kvaliti labdákat eltékozolja, mint lassan egy hónapja az esetek zömében, az sem igazán kenhető másra.

      • Nah tessék, de szarul helezkedett most is, csak ugy random fejbetalaltak a beadással 😛 (csak huzlak)

       En nem igy latom, h annyi kvaliti labdat eltekozolna.
       Sztem momentumai sincsenek.

       • Akkor lesd meg, miket hagyott ki azóta, hogy visszatért.
        Oké, hogy a 6.-7. nagy helyzetét gólra váltotta, de ez nem igazán váltja ki azt, hogy előtte egy valagot a kapusba lőtt 10 méterről.

 • Endy919

  Izgulooooook. Szezon meccse a számomra. Muszáj ezeket kinyírni!!!!!!!!!!!!!!

 • Endy919

  A mi bírónk fúj!!

 • Endy919

  a jó kurva…

 • Rammschein

  mivan el sem kezdődött és mi meghülyülünk? :”D vagy ez mi volt? 🙂

  • Endy919

   ismét nem késel 😀

   • Rammschein

    :”D de legalább HD. 🙂

    • Endy919

     kapsz majd HD spoilert 😀

     • Rammschein

      ha a mi gólunk, sosem érdekel! 😀

 • myheartisblue

  Adok kapok meccs lesz ez..a lenyeg h mi adjuk az elsot.

  • kasata91

   Meg hogy többet

   • Rammschein

    jó lenne! 🙂

 • kasata91

  Walcott ellenünk lőtte első felnőtt gólját, és jelenleg 99nél jár….jynxeljuk már el neki. Nehogy.

  • Rammschein

   szólj Endy jinxmesternek! 😛

 • myheartisblue

  Total zavarba hozhato a vedelmunk ezzel a feltolt letamadassal. Nem a legjobb ez igy. Courtoisra ha raszaladnak csak rossz helyre megy a felszabaditas/elorerugas. Vedoktol szinten. Nem ertem h miert nem merunk battrabbak lenni es tamadni kicsit. Mert ez a vedekezes es kontrara jatszas tulontul kiszamithato. Tudtam ezt Kloppo es most Wenger is. Jobban es gyorsabbak mozog az Arsenal…nah meg akaratosabbak is.

 • lamps8

  Costanak momentuma nem lesz ma Kos mellett, előre látom.

 • lamps8

  ez miért nem sárga?

  • Sir Idemitirjak

   15. perc elött volt, iratlan angol szabály.

 • kasata91

  Elől a 16oshoz egész közel engedik a tilitolit. Nyilván kontrázni akarnak. Édennek még úgy látom egész kreatív lelkes napja van. Jó lesz ez.

 • Endy919

  Aloooonsooooooooooooooooooo

 • balazsh

  ALONSOOOO <3 <3

 • Rammschein

  Köszi Agent Cech. 😀

  • lamps8

   msot miért? hozzá sem tudott érni, felsőléc volt

   • Rammschein

    attól még köszi neki is. 🙂

 • Rammschein

  ez azért tetszett. 🙂

  • Sir Idemitirjak

   (szabályossága kérdéses)

   • Rammschein

    megadta… úgyhogy nem érdekel… sokszor ellenünk is hülyeséget fújnak, úgyhogy most én leszek gonosz. :))) remélem az útwengeren sírnak lassan. :”D

    • Sir Idemitirjak

     Megkapjuk a Chelsea bírót és szerzünk egy ilyen gólt… Jelenleg az egész világ gonosz és ellenük dolgozik 😀

     • Rammschein

      :)) ha innen olyan fordulatok lesznek, ami nem lesz… nézni fogok. 🙂

 • kasata91

  Másfél perc lemaradás de GOOLAZZZÓÓ!!!!!

 • balazsh

  Bellerin megsértődött és nem akar felkelni

  • Rammschein

   xD

  • balazsh

   huh mondjuk nem tudtam hogy ilyen komoly a sérülés, ebben az esetben visszaszívom

   • Sir Idemitirjak

    Profi muay thaios techika volt pedig 😀

 • Endy919

  Ez az Alonso zseni . Gólt ver és még Bellerint is haza küldte 😀

  • kasata91

   Meccs utáni nyilatkozatban Papus (sorry) majd elmondja hogy le akarta korábban igazolni

  • myheartisblue

   Este meg neadjisten imatkozhatunk Bellerinert h skull fracture es Mason helyet veszi at a korhazban.

 • Endy919

  Majomember , here he comes!

  • WehaveNoHistory

   Costa haverja 🙂

 • balazsh

  ok eddig voltak meccsben, Gabi a pályán 🙂

 • Rammschein

  nagyon kisodródott.

 • Costa él!

 • Endy919

  ezek szét lesznek kontrázva.

 • Jó az idő, ez az Arsenal szoval annyira nem fogjak faragni: Eden ez a te napod kell, h legyen 🙂

  • Endy919

   meghalt :/

   • Endy919

    már él.

  • 😀 igy szepen ki fognak pontozodni

  • myheartisblue

   Rohadjon meg az Arsenal most ezt kell csinalni. Milyen agressziv belepo volt ez semmibol. Minek ez? Remelem lesz Arsenal piros h a picsogas h teljes legyen az egesz

 • Endy919

  Edeeeen . Ez a mi fiúnk:D

 • WehaveNoHistory

  Focizunk bameg! 😀

  • hihetetlen, igy kellett volna a Poll ellen is.

   • WehaveNoHistory

    tudjuk be annak, hogy Conte még “szokja” a PL-t, a rangadókat még nem tudja annyira dominálni. jó lesz ez.

  • kasata91

   Kiscsapatok ellen megy ez

   • WehaveNoHistory

    Nem mertem én írni 😀

 • balazsh

  jézusom costa, ebben több volt

  • Endy919

   passzolni kellet és 2:0 lenne

  • kasata91

   2 meccs , 2 gól a lelkén…

   • myheartisblue

    Ha lepasszolja sem biztos hogy gól. Erdekesek itt a kommenteltek…bezzeg az h a gól Costa kapufajabol szinte asistjabol szuletett senki nem mondta :/

    • WehaveNoHistory

     Annak akkor gólnak kellett volna lenni, de így sem volt rossz.

    • balazsh

     én csak annyit írtam, hogy több volt benne, minthogy elkezdjen vele befele cselezni

    • kasata91

     Matematikailag nyilván nem. De ajtó ablak lett volna. Ha 625 gólt lő vagy készített volna elő az a 2 hiba akkor is az övé már.

 • McDennis

  Costa nem okos.

  • ezt most elkummantotta

  • Petikee Sipos

   értem én hogy gólt akar lőni, de ha nem görcsölt volna rá, már 2-0 lenne, és utána meg az arsenal összeomlana, mint mindigD:

 • kasata91

  Az se volt csúf

  • WehaveNoHistory

   Fel vannak húzva a srácok rendesen.

 • balazsh

  Kanté mióta oszt ilyen hosszú labdákat? 🙂

  • kasata91

   Mióta felvette a Cesc középső nevet 😀

 • kasata91

  Ezt el kell dönteni félidőig. Nehogy elhigyjék hogy bármi keresni valójuk van ma.

 • McDennis

  Tottenham-szindróma: az amúgy kitűnően védekező középhátvédek 1-1 beadás idejére eltűnnek a körzetből, ezáltal a támadók szabadon fejelhetnek.

  • kasata91

   Még szerencse hogy Kürtő ma lelkesebben húzogatja le a labdákat mint egy tesztoszteron túltengéses kamasz fiú a bohóc kalapján a bőrt

   • WehaveNoHistory

    Már 2x is védett kiválóan.

   • myheartisblue

    Ez a hasonlat…arrrw

 • balazsh

  gondolnak a szurkolókra is, hogy izgi maradjon a meccs #respect

 • myheartisblue

  Nagyon magunkra huztuk a vegere az Arsenalt es ez baj. 1 gollal el lehetne donteni ezt a merkozest de nem igazan volt erre tovabbi lehetosegunk. Tamadoszekcio nem tul acelos. Vedelem szepen muzikál,Pedro csuszkal-ront, Moses kemenyen hajt, hatrafele ertekes a játéka. Costatol es Hazardtol hianyoznak a meccsdonto mozdulatot. Courtois nagyon masszivan ved.

 • lamps8

  elmúlt a Moses -magic gyerekek

  • kasata91

   Pont úgy mint Sanchez az oldaláról. 😉

 • kasata91

  A madárijesztőnk viszont ma extra klasszis.

 • Henry bevédte Alonso könyökösét a gólja előtt.

  • WehaveNoHistory

   Go hard, or go home!

 • Dilettans, aki ezt szabalytalannak gondolja. Raadasul lassitasbol latszik, h a feje elobb talalkozott a labdaval, mint a testek…

  • Dettó, én soha az életemben nem láttam senkit leszorított kézzel felugrani fejelni.

   • kasata91

    Mezőnyben Costa kap ekkorát egy kirúgás után azért én lehet számon kérem a bírót, sőt még a sárgát is.

 • balazsh

  lehet mondani, hogy csak elfogultság, de lassítás alapján a levegőben már Alonso karja egyáltalán nem lendül, kvázi Bellerin fejelte le az ő könyökét

 • Endy919

  Kante te isten te …

  amúgy nem hittem , hogy ezt valaha leírom , de …..szeretem Pedrot.

  • lamps8

   Pedro brutálisat melózik

   • kasata91

    Hónap gólja cső

  • kasata91

   Ez nem ember…

 • Endy919

  aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Edeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

 • balazsh

  HAZAAAARD!! visszatért!!

 • WehaveNoHistory

  Nem bírsz vele! Hazard!

 • MI GÓÓÓÓÓÓÓL

 • VÉGRE!

 • Rammschein

  szépségdíjas *.* ezt az 4rsenalt szét kell szedni.

 • kasata91

  AZBUZI!!!

 • Ez überklasszis volt.

  • myheartisblue

   Koszonjuk EDEN HAZARD!! uramisten kokler gyerek hogy lepattant rola

 • most gyere mar Costa

 • Diego Costa

  HAZAAAAAAARDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 • Diego Costa

  INDULHAT A KIBASZOTTT BULIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • WehaveNoHistory

   Hideg-rázós a hangulat a Bridgen!

   • Sir Idemitirjak

    Conte ünneplés is priceless volt.

 • balazsh

  óriási ahogy beárazta az arsenal hátsó alakzatát egy messi-i magasságokban lévő góllal

 • Sir Idemitirjak

  Legendák szerint az Arsenal védők még mindig szédülnek.

  • kasata91

   Moses is pörgetett még rajtuk kettőt.

 • Endy919

  Amúgy Matic is hatalmasat focizik ma.

 • Endy919

  jön Zsiru…ez gol lesz

  • Endy919

   Koklen helyére .. úúúúú 😀

 • kasata91

  Ha Éden egész eddig erre az arsenal elleni gólra gyűjtötte a manát, akkor is megérte!!!

 • Endy919

  Welbeck is :DDD

  • kasata91

   Hány csataruk van ezeknek ?

 • Endy919

  Drogbaaaaaa

  • kasata91

   Még mindjárt ő is lejön lőni egyet a régi szép idők emlékére

   • WehaveNoHistory

    De szép lenne 🙂

 • kasata91

  Féreg Gabriel

  • Diego Costa

   Miért nem piros?

   • kasata91

    Mondanam, hogy mert nem hasonlít Costára, de az nem lenne igaz

 • Endy919

  már sajnálom Diegot 🙁

  • balazsh

   hosszabbításban kéne még tőle egy kontragól és tökéletes az eredmény

  • lamps8

   szar meccse van, elnyomják folyamatosan, jöhetne mihály

 • Endy919

  Courtois god mode

  • WehaveNoHistory

   Enyhén

  • ugyanezt írtam britanniára. most azt fogják hinni, hogy egy ember vagyunk.

   • Endy919

    te tettél kötő jelet .

 • Endy919

  Szerelmes vagyok Maticba

  • myheartisblue

   PrtScrn

 • Hazard gólja pont akkor Chelsea-klasszikus lesz, mint Zola noricsos szöglet-emelése.

 • Endy919

  Kérek egy Cesc gólt

  • Én Costa-gólt Cecs-passzból

  • balazsh

   :DDDDDDDDDD

  • kasata91

   Az a baj hogy nemunnepelne

  • Az erőd megfejthetetlen.

  • WehaveNoHistory

   Tessék!

  • Sir Idemitirjak

   Azpi gólt kérnél nekem?

   • Endy919

    Legközelebb!

  • Rammschein

   Endy… ezen jobban nevetek, mint a gólon. :”D Sikerül mindig eltalálnod kvázi lassan mindent. 🙂 Lehetnél valami kabala. 😛

 • balazsh

  teljes a megalázás

 • Rammschein

  sírok xD A NEVETÉSTŐL. 😀

  • balazsh

   fabre gól cechnek, kétes érzelmek 🙂

   • Rammschein

    :”D útwengeren meg aztán főleg azok lehetnek. xD

   • WudigessBoi

    10 éve még nagyon fájt volna egy gól ebben a leosztásban.

 • kasata91

  :’DDDD

 • Sir Idemitirjak

  Péter ügynök szíve hazahúz.

  • Rammschein

   a szájra picit mosolyra állt azér’ 😀

 • McDennis

  Szegény Cech 🙁

 • kasata91

  Megjött Agent Petr is

 • balazsh

  na most már aktuális kérdés: Salah hiányában ki üti be az utolsó szeget?

  • Sir Idemitirjak

   Happy a pályán, innentől egyértelmű

   • kasata91

    A második első gólját is az arsenalnak lőni igen legendás lenne

   • balazsh

    :/ hát nem így gondoltam

 • McDennis

  Costanak már nem sok kedve van focizni..

  • WehaveNoHistory

   Mé mondod? 😀

  • Sir Idemitirjak

   Pedig még piros mez sincs rajta

 • Costának ma nem volt egy jó megoldása.

  • McDennis

   az 1. gól előtt ő fejelte kapura nem?

   • Rammschein

    de.

    • McDennis

     akkor 1 volt 😀

   • Most az egy befejezőnél akkora masterful dolog, hogy 7 méterről kapufára fejeli? Oké, hogy Alonsó érkezett az ismétlésre, de komolyan kérdezem.

  • Sir Idemitirjak

   5 az 1 elleni szituácíban ellövi, nálam ez már sok.

  • NA ez már azért sok 🙂 sokat hibázott ez tény, de legyél már kicsit objektívebb. Remélem lesz “összes megmozdulása” videó.

   • De te mindig ezzel jössz, holott te vagy tök elfogult. Oké, hogy Costa egy állat, akinek a csapatért dobog a szíve, és szeretjük, és szeretnénk, hogy kurva jó egyen, de amit az elmúlt időszakban leművel, arra nincs olyan nézőpont, ami alapján jónak lehet nevezni a parformanszát. Az elmúlt két meccsen 1 kaput találó lövése volt, és ebben benne van a tizenegyes, amit szintén elrontott. Szóval sokat hibázott, cserébe, mint csatár, nem is volt igazán értékelhető momentuma.

  • myheartisblue

   Az első gólt “assistja” szerinted miből született?

   • Lentebb már írtam, hogy egy befejezőnél ne nevezzük már sikeres megoldásnak azt, hogy cirka 8 méterről a kaput sem találja el, még ha a társai utána javítani is tudnak a dolgon.

    • myheartisblue

     De tényleg, ne legyünk már ilyen pesszimisták. Lehet, hogy tényleg nem a legjobban megy neki, ez van. Szerintem közepeses és gyengébb teljesítményt nyújtott ebben tény h. jo a meglátásod, de annyira kritikusan rossz a helyzet amennyire mondod.

     • Milyen pesszimisták könyörgöm? A tényeket írom le basszus. Még azt sem mondtam, hogy kritikusan rossz a helyzet, csak hogy az elmúlt két meccsen jó megoldása nem volt, az elmúlt 1 hónapban meg (gondolom) fizikai indokok végett megzuhant a teljesítménye.
      Én sajnálom, hogy ez nektek nem tetszik, de ne mondjuk már a szarra is hogy jó, csak mert nem Nandó az illető, hanem Costa.
      Fel nem fogom, hogy lehet az, hogy Hazardnál két szarabb meccs után mindenki találgatja, hogy mitől ilyen rossz, Costa meg egy hónapja árnyéka önmagának, de még a hibáit is pluszként fogjuk fel.

      • Hazardnak is volt egy jó hosszú blackoutja eddig a meccsig. Ma jó volt, Costa tényleg közel nincs toppon, és értem, h ez látványos, de ma is hajszálon múlt, h 1-2 jó megoldása góllá válhasson. Oké ennyin múlik, h jónak vagy rossznak értékeljük.

       • Egy-két jó megoldáson múlt, de ennyi se volt, és ez a lényeg.
        Én nagyon remélem, hogy a kövi meccsen toppon lesz, és nagyon kedvelem is és létfontosságúnak tartom az ittlétét, de akkor is, az elmúlt 1 hónapban közel értékelhetetlent nyújtott, mint csatár.

 • Endy919

  Zsiru. Én szóltam

 • Rammschein

  lel elvileg kaptunk egy gólt.

 • Diego Costa

  Francba :@@@@@@@

 • kasata91

  Kurva élet, oda a Zsiru szüzesség

 • Rammschein

  útwengeren elégedjenek meg ennyivel… a végére már kiengedtünk, mint a fagyasztó. xD a CS-ért kár.

 • lamps8

  na mondjuk elmész a faszba Diego

 • Rammschein

  He, ha ezek a hosszabbításban leX-elnek én megeszem mindenki kalapját! 😀

 • WehaveNoHistory

  London ma is kék!

  • Diego Costa

   Mikor nem az?

   • WehaveNoHistory

    Módosítok, London Kék!

  • as always and ever

 • balazsh

  ez a kis fricska tőlük belefért, most úgyis a pajtiság van, mégiscsak az ő érdemük a 13 meccses sorozat 🙂

  • myheartisblue

   Azért pedig szorítottam Courtois-nak a clean sheetert. Kár h. a végén a védelem figyelmetlen volt és ez elrontotta neki a dolgokat. Minden esetre nagyon büszke lehet magára!

   • Frenky54

    Ez idén a 4. gól amit fejesből kaptunk(T’ham 2, L’pool 1, Ars 1)
    Nekem tetszene egy Zouma(gyors, jól fejel) -Luiz-Cahill hátsó alakzat, Azpikot behoznám Matic helyére(második N’golyó) – Matic magas, ennek ellenére nem keresi fejjel a labdát, azt nem mondom, ha arra repül éppen, nem fejel bele:)). …annak ellenére mondom ezt, h Matic ma jóvolt….mindenesetre kíváncsiságból kipróbálnám.

 • kasata91

  Mondjuk úgy lett volna fair, ha Sanchez is játszik ellenünk…oh wait.

  • balazsh

   Kanté reggeli müzlijében végezte, rip

  • Sir Idemitirjak

   Sánczeh klasszis, Hazard túlértékelt! 😀

   • kasata91

    Koklen >>>>>Matic

 • trueblue05

  Simább volt a vártnál. Kanté ma is eszméletlen volt.

  • myheartisblue

   Ma Matic is nagy tanár volt.

  • ha még passzolni is tudna/merne, akkor Costa ma hárommal több ziccert hagyhatott volna ki 🙂

 • lamps8

  jók voltunk, Moses és Costa volt gyenge.

  • Sandic

   Én ma nem láttam olyan rossznak Mózit. Furcsa kimondani az ősz után, de lassan tényleg Costa lesz a csapat leggyengébbje…
   Kapd össze magad Diegol!

   • balazsh

    dettó. szerintem is jót játszott a kis nigériai is, főleg önmagához képest

 • kasata91
 • Zoleee

  Na ilyen meccseket igazán jó nézni!! 🙂 grat a csapatnak!
  Kedvenc mondatom pedig a mai napra :
  “Huha, Mustafi beleállt fejjel a földbe. ” 🙂

 • balazsh

  megosztom azt az útwenger kommentet, amin a legtöbbet nevettem és ami a legjobban összefoglalja a meccset
  “Tátott szájjal rohangáltunk a faszerdőben”

  • “Kurva anyád”
   random útwengeres

  • Endy919

   :DDDDDDDDDD ezen jót röhögtem

  • kasata91

   És egy random LR komment:
   What I learnt:
   1. Hazard is better than Sanchez
   2. Courtois is a god
   3. London is blue
   4. Arsenal

 • Endy919
  • egyszer bele fog sérülni ezekbe, komolyan

 • kasata91
  • Sir Idemitirjak

   Hiányzik a mai meccs utáni, az lett volna az igazi befejezés.

    • Sir Idemitirjak

     Köszi 😀

    • myheartisblue

     Ez az egész Arsenal és a szurkolóik. Egyszerűen ez a Utwengeres agresszív habitus a védjegyükké vált (még Angliában is -mármint úgy gondolom ez onnan indult) Ha nyernek jó a Wenger, ha nem, mint ma is láthattuk “Enough, Enough Wenger out” táblával állt ott valaki. Nos ha most nyertek volna neadjisten 0:4-re akkor is elővette volna a táblát. Egyszerűen szégyen és persze vicces, hogy ennyire hangot adnak az ilyen habzó szájú csürhének.

  • mondjuk ezt a holdvilágképű műsorvezetőgyereket, Moh vagy hogy a tökömbe hívják, ezt is meg lehetne borítani egy kellemessel…. rettenet irritáló feje van.

 • Sir Idemitirjak

  Barton mutatott pár trükköt a társaknak, Hendrick demonstrálta is a tőle tanultakat! 😀

  • lamps8

   igazából mindegy, sorban állnak a favágok a helyére, Defour, Barnes…. ( a következő ellenfelünk a burnley csak azért)

   • Endy919

    Attól a meccstől amúgy nagyon fázok. Nem elég , hogy favégók , de otthon félelmetesek a mutatóik.

  • Rammschein

   xD valaki jól animál, nagyon! 😀

 • A Hull egyelőe megint oktat. Felfoghatatlan, h miért nem gázoltunk át a Poolon, már kb egy hónapja mindenki veri vagy x el velük, aki csak belejuk botlik.

  • Silva cselesen beparkolta a buszt, mint előtte mindenki, aki pontot csent a Pooltól, Jürgen meg áll, mint a griebenwurst.

   • Silvanak ez a stilusa alapvetoen is. Jose iskolat koveti, eleg jonak tunik.

  • myheartisblue

   Közben meg Lukaku beérte Diego Costát és Sánchezt a góllövőlistán. Eszem megáll. Defoe (még 7percig) ,Kane és Ibra is megteheti még ezen a 7végén.

   • :S Costa elkezdhetne termelni ujra. Kuldjek el egy hetre Braziliaba kurvazni, hatha erore kap.

  • kormolar

   azért a Pool nem rossz csapat….kiscsapatok ellen nem tudnak felpörögni….nagycsapatokat mindig megszorongatják…meg azért sztem a nagyok közül a Poolnak az egyik leggyengébb a kerete…igazi klaszissuk (sztárjuk) gyakorlatilag nincs is ….vannak jó játékosaik pl. Coutinho vagy Mane de ennyi…

 • balazsh

  Marco Silva a portugál Dárdai 🙂

  • kasata91

   Lassan Kloppónak minden meccs ajándék amit a padon tölthet.

   • Pedig nagy hiba lenne, ha kitennek. Megis kit tennenek a helyere. Klopp, ha megkapja a jatekosait a nyaron, nagyon mas lehet a lenyzo fekvese.

    • Endy919

     Ha jól tudom , a bagoly pont szabad.

    • De Kloppnak már volt egy teljes nyara, ahol eltudott baszarintani 85 millió fontot olyan játékosokra, akikre szüksége van a taktikájához. Az elmúlt éveket összköltségvetését tekintve tavaly nyáron költötte a Pool messze a legtöbbet, szóval nem lehet ezzel már nem lehet takarózni, hogy ez más csapata. Ilyen költési mérlege sem Conténak, sem Pochnak nem volt.
     És hiába volt mindez, Klopp látványosan nem ura a helyzetnek. Cirka 1 hónap alatt kiesett mindkét kupából és összehozott 13 pont mínuszt, és hiába annyi az ellenfél nagy ásza, hogy betolják a buszt, semmi olyat nem képes meghúzni, amivel ezt megtudná oldani. A mai post-matchen is látszott, hogy teljesen megviselte őt az elmúlt időszak, fáradt volt és tanácstalan.
     A keret olyannyira lefulladt, hogy ebben Jürgennek is elvitathatatlan szerepe van. Igazából ötletem sincs, hogy milyen játékosokat akar megkapni a nyáron, de A-kategóriás játékosokra még akkor sincs sok esély, ha a BL összejön. És holnap már 3 pontos hátrányban is lehetnek az ötödik helyen.

     • kormolar

      nagyon fiatal a keret…benne van h vannak kilengések… sztem alapjáraton nem rossz foci amit a Pool játszik…Poolból egy sztárjátékos hiányzik sztem aki összefogná a csapatot és aki vezér tudna lenni…nincs aki sz*r meccseken elő tud állni 1-2 villanással ( mint pl. nálunk Costa)

      • Ez, hogy nagyon fiatal a keret pont annak fényében nagyon nem valid, hogy Poch a liga legfiatalabb átlagéletkorú keretével hoz ugyanolyan kimagasló idényt, mint tavaly.
       “Poolból egy sztárjátékos hiányzik sztem aki összefogná a csapatot és aki vezér tudna lenni.”
       De a Pool már 3 éve ezt a játékost keresi.

       • myheartisblue

        Szerintem Kloppo tipikusan az a menedzser, akinek kell idő. A jövő szezon vízválasztó lesz neki, ha képes lesz hozni egy kupát és egy masszív bajnoki babérokra törni aaró csapatot nem lesz probléma. Ha viszont nem, akkor elkezdődhetnek ezek a kínos kérdések, de csak kb. 1 év múlva. Most szerintem túl hirtelen barmolódott össze minden, ami hát nem épp egy nyugtató magyarázat, dehát így történt. Neki is remélhetőleg egy jó lecke lesz neki, hogy realizálja azt, hogy a besztlígben nem lehet mindenre utazni egy ilyen kerettel, mert akkor biza elbaszarintódnak a dolgok. Brendan hány évig ott volt eredmények nélkül. Szerintem nincs jobb pótlás a helyére ha kibasznák, meg hát nem mindenkinek jöhetne be úgy a dolgok mint Conténak. Nézd pl. Moyest, LvGt nem egyszerű semmiből alkotni.

  • Én azért kimondom, eléggé mák, hogy Silva kezdeti stádiumában találkoztunk a Hullal.

   • hát igen, már akkor is igazi szenvedés volt ellenük játszani.

   • balazsh

    azért mi sokkal stabilabbak vagyunk, ellenünk is jól játszottak, de kevesek voltak. a pool és a united ellen már nem 🙂

  • Tornando Ferres

   Hull és a szilva összeillenek, mint ahogy a népdalban is. (bocs :P)

   • balazsh

    :DDDD eddig még nem jutott ez eszembe pedig eléggé adja magát 😀 de ötletes

  • kormolar

   azt kell h mondjam h nem rossz edző…már ellenünk is látszódott a javulás..pedig kb az volt az első meccse…

 • myheartisblue

  ´tuti vótmá kategória. De szerintem nem egy EvaCarneiro mentalitású aszisztens és tuti nem mer visszaszólni majd. 😀

  https://www.facebook.com/451004805695/videos/10158112599045696/

  • 😀 az igen. Nem volt meg nekem.

  • Rammschein

   szép… nem cicózik a mester. xD

 • balazsh

  mondjuk Lukaku se játszott szar meccset, he scores when he wants

 • WudigessBoi
  • Rammschein

   néha már már sajnálom…. öööö ja, nem. :”D

  • babence

   hát jó de ezek csak ott szelfiznek… de így is úgy is zseniális 😀

 • Rammschein

  érdemes ránézni ezekre: Everton nyert 6-3-ra. :O 😀 Klopool kikapott… :’)

  Már csak egy jó kis Spurs khhmm kéne. 🙂 Nem akarom elizélni. 🙂

 • viktor

  Dembelet nyáron meg kell venni a Dortmundból. Egy állat…. Willi helyett azért szívesen elnézném a csapatban

 • Rammschein

  meh b-zi csirkések csak összehoztak egy gólt…

 • Traoré bronzérmes lett az ANK-n.

  • konkrétan ő lőtte bronzérmessé Burkinát

   • Az Alain Traore volt 🙂
    Too much Traores

    • uff, my bad. A livescore nem írta, hogy ki kell őket válogatni 😀

     • Ez alap, a Kulibálikat meg a Traorékat mindig csekkolni kell.

      • kasata91

       Ide dobnám még Dembelét is. 😀

      • Kürtőnek meg Azpinak mekkora mákja van, mi?

 • Megérkeztem az ilyen-olyan-bármilyen okból már lassan szokásossá váló késésemmel együtt 🙂

  a meccshír most nemenyém, szóval nyugodtan elpofázhatom a dolgot itt lent:
  1. örültem a bátor játéknak, ez kell! (ez kellett volna a Pool ellen is)
  2. rettentőmód örülök a győzelemnek, ez kellett! (ez kellett volna a Pool ellen is)
  3. szó szerint véve dühöngtem a támadótriónk rémes pontatlansága miatt. Összességében egyiknek sem volt rossz meccse, de könyörgöm gyerekek, az Arsenal ellen ennyi szar amatőr hibát… 6-7 góllal verhettük volna ezt a fogalmatlan bandát, ha a kontráink felét bevágjuk… az 50. perc környékén ordítva követeltem Contétól, hogy egy-az-egyben cserélje le mind a hármat, már csak példastatuálás végett is.
  4. sajnálom, hogy legalább a végén nem tudtunk Costával lövetni egyet. Nagyon ráférne a gól. Remekül melózott ma, de őt nem ezért tartjuk, hanem főképp a gólokért. Nem volt kaput eltaláló lövése :/
  5. kár a CS-ért, még TC is megdolgozott érte, két nagy védés mellett, mintha csak rám akarna cáfolni, több labdát szedett le, mint kb a szezonban eddig összesen (bár így is maradt bennem hiányérzet). Sajnos a végén kiengedtünk egy picit, zserbót meg tudtam, hogy gólt fog fejelni, amit beállt.
  6. Cescet meg megértem, de attól még egy kicsit tossza meg, hogy nem ünnepelt. Nem kell tiszteletkört tenni a stadionban, vagy ilyesmi, de azért nem tavaly igazolt a pirosaktól a legjobb csapatba. Ennél talán egy csöppet több belefért volna.
  +1 Ballacknak adjunk már valami munkát a Chelseanél, nagyon teper :))) Az asszonnyal kaphatnának valami műsoridőt a Chelsea TV-n nyugodtan.

 • Fun fact: Paul Merson a skyon két egymás utáni meccsünket lőtte telibe (Pool 1-1 és most Arse 3-1)

 • Csak, hogy érdesebb legyen az egész:
  Arsene Wenger claimed Chelsea’s opening goal should have been disallowed, calling it a “100 per cent foul”.

  :)))))))))

 • WudigessBoi