Be(le)szartunk(?)

Hogy a Burnley csapat, azt látjuk a helyezéséből. Hogy a Burnley milyen csapat, azt látjuk a játékából. De amíg élek nem fogom megérteni, hogy egy ilyen csapat hogyan lehet a PL tagja.

Az, hogy egy olyan csapat, amelyik a keretében tudja Joey Bartont, a Premierleague tagja, szégyen. Az, hogy ez a Burnley a Premierleagueben léphet pályára, szintén szégyen. Az hogy ez a Burnley Joey Bartonnal a kezdőben mérkőzést játszhat a PL-ben, szégyen. Ennél viszont már csak az nagyobb szégyen, ahogy a Chelsea játszott ez ellen a Burnley ellen a februári havasesőben.

cold, rainy Burnley

A Turf Moor hű maradt nevéhez, ebben a szar mocsárban nehéz labdarúgó mérkőzést játszani – főként egy olyan hazai csapat ellen, aki a labdarúgóból max a rúgó szót képes magáévá tenni, focira emlékeztetőt pedig 90+ perc alatt maximum az esetek 10 százalékában képes produkálni. Ez a csapat, az összes játékosával, és a menedzserével együtt egy ületőbot egyszerűségű szarcsimbók. Viszont… EZT, még mi, elkényelmesedett, fotöly előtt tespedő hungaro-Chelsea szurkolói létformák is TUDTUK. Tudtuk, hogy lesz még a szezonban egy (bocs, legalább egy) szar-szenvedős 1-1-ünk, és ugyancsak nagyban mertünk volna fogadni a legtöbben, hogy erre a Burnley ellen (is) van kirívóan magas sansz. Hát akkor a Chelsea, amelyik hajlandó volt felutazni a meccsre a Leeds-Blackpool vonalig, az mégis miért gondolta azt, hogy ez, mintegy varázsütésre, mégsem lesz igaz?!

Ismét meglepett bennünket, hogy a Burnley őstulok módjára küzd

Rettentően dühös vagyok. Még mindig. Azt mondják a hozzáértést tettető bloggerek, hogy indulatból posztot írni nem bejövős. Hát, én aludtam rá egyet, a helyzet viszont nem lett jobb. Ez egy ilyen sokösszetevős düh, benne van egy kis ez, meg sok amaz, és főleg emez, de legfőképp a más dolgok is. Alaphangulatomat az határozza meg, hogy a Chelsea valóban, szerintem látványosan úgy ment neki a meccsnek, hogy hát győztünk. A játékunk egyszerre volt nagyképű, flegma, cserébe bántó, bosszantó, és még egy csomó bébetűs, amit csak azért nem írok le, mert akkora úriember vagyok, mint ide Lacháza. Aztán, amikor a győzelem csak nem jött, akkor meg álltunk (és sokszor szó szerint) a pályán, és lestünk, hogy hát akkor most mi jön. Egy-egy, ezek felszántják velünk a pályát, a spori tapsol hozzá, akkor most mi jön? (egyébként halkan jegyzem ide, az is rohadjon meg, az egész családjával együtt, aki Kevin Friendet a negyedvonalnál magasabb szinten enged játékot vezetni).

Túl korán szereztünk vezetést, ami tovább ringatott abban az álomban, hogy nekünk mostmár, az Arsenal legyakása után alanyi jogon jár a győzelem. Az, hogy nem kaptunk legalább egy hármast, csak annak köszönhető, hogy a Burnley támadói kaput labdával együtt még nem láttak, mert edzésen vagy a fát kellett mezítláb rugdalni három órán át, vagy megpróbálni egyeneset rúgni a labdába. Színtelen, szagtalan fakocka ez a Burnley, nekünk pedig sikerült leikszelni velük. Ha egy ilyen csapatnak alapvetően joga lenne a PL-ben futballozni, hát én soha többé nem néznék PL-t, de pont az ilyen produkciók, mint a mi szánalommalteli vasárnapink adnak neki létjogosultságot. És, köszönhetően többek közt ennek a pontnak is, amit otthon tudtak tartani, jövőre is nézhetjük őket – azaz hát, nézze, aki akarja. Pont olyan érzés, mint nokedliszaggatóval fogat mosni.

B közép

Elvileg a meccsen összehoztunk 84%-os passzpontosságot, de ezt kb a védőhármas gurigázása Courtois-val húzta fel ennyire, mert a védővonaltól északra a 15% is leverte a lécet. Elvileg volt 13 lövési kísérletünk is, bár ebben is benne volt már az is, amire Costa csak gondolt az odafele-úton. Egyre mélyülő frusztrációmban alig bírtam visszafogni magam, hogy ne tépjem ki a billentyűzetet a helyéről. Ahelyett, hogy 16-18 méterről megeresztettünk volna legalább időnként egy lövést, nem, hatvanharmadjára is belevittük a falba, ahonnan amúgy bárhogyan, kézzel, lábbal, de csak kifelé jött labda. Időnként már annyira támadtunk, hogy a legutolsó emberünk – TC-t leszámítva – is az ellen térfelének közepén volt, Cahill az ellen tizenhatosán szabálytalankodott, Azpi durrantott fölé, stb… ennek folyománya volt az, hogy ez a labdanyomozós, szellemet látós, fingot kergetős foci, amit a Burnley játszott, időnként még így is meglephetett, majd a védelmünk hathatós asszisztálása mellett helyzetekig is juthatott. Per hecc, kétszer annyi kaput találó lövést produkáltak, mint mi, ami még akkor is szégyenletes, ha az övék négy.

Tanácstalanság középfokon

Bíztam abban, bár bevallom, naivan, hogy Hazard az Ágyúsoknak lőtt álomgólja után végre ismét képes lesz játékra is, de továbbra is frusztráló nézni, ahogyan mímeli a focit. Ma is olyan passzokat nyomott, hogy ha a meccs előtt térképen berajzolja a társaknak, akkor sem értik meg, nemhogy élesben a zöld téglában. Viszont, ha valaki még nála is mélyebben van, akkor az Costa, akiről eddig legalább azt el lehetett mondani, hogy melózik becsülettel – ma már azt sem. Kivételesen Pedro sem érdemelne több vagy jobb szavakat, de ő legalább meglőtte a gólját, szóval legalább egy pacsit lenyomunk neki. Szégyen-nem szégyen, eljutottunk oda, hogy meccsek óta a leghasznosabb támadó jellegű játékosunk Pedro. Ehhez persze kell az is, hogy Will is úgy szálljon be a játékba, mint ma: kiválóan beleillett a csapatképbe, mikor kvázi első labdaérintésből nyomott egy jó 40 méteres indítást, az egyetlen hiba az volt a képletben, hogy az ellen tizenhatosának sarkáról szöktette Grayt…

Az “akkor most hogy” kérdésre az olaszunk is serényen kereste a választ, szóval Conte is bekaphassa kicsit, egyrészt, mert ez tipikusan az a meccs volt, ami a nulladik perctől fogva ordított Fabregasért, ő viszont inkább továbbra is csak beleszürcsölt a koktélba a black-jack asztal mellett, és 19-re már nem kért lapot, ami még részben oké is, viszont, hogy amikor már ténylegesen kilátástalan volt a játékunk a félidei fordulóra, hogy még akkor is mire várt, hát már csak ő és a jóisten – ha létezik -, tudja. Mint ahogyan azt is, hogy 1-1-nél a 87. percben miért mi toltunk időhúzó cserét… másodrészt viszont, azzal is, hogy viszonylag láthatóan az A taktikánktól eltérő B taktikánk jelenleg úgy kb abban merül ki, hogy Will v Pedro játszik. A tegnapi cserékkel sikerült úgy felforgatni a 3-4-3-at, hogy egyrészt nem láttam, mi lett belőle, de valami 2-5-3 kb, mikor Fab és Will is pályán volt, viszont ez a meglévőnél is nagyobb zavart okozott a játékosokban. Nem mondom, hogy egymást taposták, mondjuk főleg azért, mert arra ott volt a Dyche-csapat, de aki eddigre még nem adta fel a meccsnézést, az láthatta, hogy volt 2-3 pillanat a meccsen úgy 5 percenként, mikor a sajátjaink mentek egymásnak.

A Bunrley pedig játszotta tovább a semmit, amit tud, és bár igen, ebben partner volt a pálya, az idő, és a jóbarátod, (Best)Friend is, de ezeket illett volna kivégezni na, ha ésszel is megyünk előre, nem csak becsületből. Apropó talaj… a pálya remek mivoltát igazolta, mikor a hazaiak kapusa, bár nyilvánvalóan az egész meccset átható időhúzás céljából is, a kezdőkör környékén nagyjából egy erős másfél percig nyomozta a fűcsomót a posványban, ahová lehelyezheti a labdát szabadrúgás céljának a céljából – már azt hitten, kinéz GPS-es segítségért a kispadra, úgy nézelődött ott a fűben, mint aki gombát keres. Az a Heaton, aki minden egyes pontrúgást olyan szertartásossággal végzett el, mint egy sorozatgyilkos, aki 11 szűzlányt áldoz fel napistennek alkonyatkor… lehet meg is találta azt a gombát.

Miami Heat(on) – látja spori, eeezen a talajon nem lehet focizni, csak bikaviadalt tartani – csend legyen fiam, mer’ lefújlak a fingspray-vel, ami itt lóg az oldalamon

Hát, a lényeg feleim, hogy ha csak a Bombi ki nem segít ma bennünket, akkor a hétvégét mínusz egyel zárjuk, a kalkulálható pontvesztéseink közül pedig egyet ismét kipipálhatunk. Kár érte, mert érzésem szerint a Conte-féle Chelseanek ez egy simán vehető kör lett volna, ha odatesszük magunkat, és nem csak az első 8 percben, hanem a mérkőzés legalább felén. Mindegy persze, kell, hogy maradjon izgalom március utánra is, különben ki nézné a meccseket…

Törzs-szurker, hát, ilyen is van
 • Abel

  Nem akarok melyebben belemenni a dologba, de ezt a posztot, illetve a meccset is ugyanazzal a kifejezessel lehetne illetni: ez most nem sikerult…
  Na majd jovo heten ujra!

 • Pingback: Be(le)szartunk(?) | Zongoracipelő()

 • gorkaf78

  Én nem értem, miért nem vagy optimistább, Zenzo. A pontvesztés ellenére is a legközelebbi üldözönk is min. 8 pont lemaradásban lehet ha ma győz. Rangadó tekintetében is jól állunk, megvolt már a Spurs-Pool-Arsenal hármas, jönnek még a Manchesteri csapatok, a City otthon. Ráadásul minden ellenfelünkre vár még az európai kupaporond is, ami biztos, hogy nekünk fog kedvezni.

  Ez a pontvesztés persze nem esett jól, de a hentesek ellen azt is meg tudom érteni, ha nem volt kedvük Hazardéknak úgy focizni. Egyszóval minden zászló nekünk áll továbbra is, kényelmes pontelőny van, és hétközben lehet pihizni és fejben csak a PL-re kell igazából figyelni a csapatnak. Ez – főleg a tavalyi év tükrében – szerintem rendben van így idén.

  • “Én nem értem, miért nem vagy optimistább, Zenzo.”
   Én meg nem értem, ez hogy jön ide. Nem rémlik, hogy írtam volna, hogy most már aztán nem leszünk bajnokok, vagy mittudomén 🙂 Annak, hogy ezzel a meccsel kapcsolatban hogyan érzek, nem látom, hogy írtam-e a továbbiakról bármit is 🙂 semmi hosszabbtávú következtetést nem vontam le asszem.

 • Petikee Sipos

  “Az, hogy nem kaptunk legalább egy hármast, csak annak köszönhető, hogy a Burnley támadói kaput labdával együtt még nem láttak, mert edzésen vagy a fát kellett mezítláb rugdalni három órán át, vagy megpróbálni egyeneset rúgni a labdába.”
  Sírok a nevetéstől:DDDDDDDDD

 • Lavid Duiz

  Sokféle képen lehet nézni ezt az eredményt. Én így nézem: Amit mi rúgtunk gólt, azt szépen kidolgoztuk, amit meg kaptunk, ahhoz sok szerencse kellett a hazaiaknak. Az a játékos is ritkán rúg ilyen szép gólt szabadrúgásból. Szóval, ha nincs ekkora szerencséje a Burnley-nek, akkor egy-nyúl ide a végeredmény. A foci ilyen. Bad luck.

  • “A foci ilyen. Bad luck.”
   No pont ez az, amivel én nem értek egyet. Ha van 30 lövésünk, amiből 20 kaput talál, és abból 5-6 alkalommal bravúrral véd a kapus, az bad luck. Az, amit csináltunk, az beleszarás 🙂 Nem lőttünk kapura! A gólon kívül az egyetlen feljegyzett, kaput találó lövésünk DL ezer méterről kapuig elcsorgó szabadrúgása volt. Ez legkevésbé sem bad luck sajnos.

 • Frenky54

  Costa miatt aggódok egy kissé.Nem olyan gondolkozós játékos ő, ahogy mostanában
  eljátsza,h ide cselezek-oda cselezek, nem passzolok, mert valami jobbat hozok ki
  belőle – nem is jönnek be a dolgai már vagy 3 mérkőzés óta……ő a direkt dolgokban jó.

  • viktor

   Én meg Costával kapcsolatban azt érzem, hogy nincs kiszolgálva rendesen. Ok, hogy csatár és küzdjön meg a lehetőségért, de akkor is…. Nyilván mind tudjuk, hogy a küzdésben is jó, mivel többször megnyerte már nekünk a meccset méghozzá egyedül!, de ez mindig nem jöhet be. Most épp három meccse nem jön be :S természetesen a Pool elleni büntető miatt én is neheztelek rá. Sok csapatnál azért vannak akkora gólvágók, mivel szinten minden rájuk jön ki. Costa sztem az elmúlt 3 meccsen jó ha kapott 2 használható labdát (pontos számot nem tudok, csak valami ilyen rémlik).
   Évek óta vártuk, hogy legyen csatárjáték a csapatban, és most végre van!!! Persze szurkolók vagyunk és szeretnénk ha Costa gólkirály lenne (sőt aranycipős is) de ezekre egyre kevesebb esélyt látok.

   • “Costával kapcsolatban azt érzem, hogy nincs kiszolgálva rendesen.”
    Ez részben igaz, de.
    “3 meccsen jó ha kapott 2 használható labdát”
    Ez viszont nem. Nem kap annyi labdát, mint amikor nagyon pörgött a flex a 3-4-3-ban, viszont azért kap bőven, amit meg rendre eltotojáz. Tegnap csak Fabregas tett elé két olyan labdát, amiből máskor legalább egyet bevág, pedig a katalán csak 20 percet játszott. De a második felesben rémlik egy Hazard passz is, az, amiből aztán a kivágott labdából a Burnley azt a kontrát indította, aminél Cahill és Luiz is benézte a labdát. Oké, az nem kiszolgálás, de még Mee is tett elé egy fél gólpasszt amúgy, amit Diegoal megintcsak elszórakozott. Nem akarom most darabra kiszámolni, de meccsenként legalább 4-5 labdát kap olyat, amiből illene legalább egyet bevágnia. Igaz, nem kap tizet, mint korábban, de a helyzetkihasználása jelenleg rém gyenge, és ez főként azért van, mert nem lő kapura, csak max amikor már késő. Valamiért túlkombinálja, vagy tol még rajta egyet, amit már nem kéne, vagy belecsavarodik a harmadik cselbe, vagy inkább passzol lövés helyett. Remélem visszatalál a formájához hamar, neki és a csapatnak is nagyon jót tenne, no meg nekünk is 🙂

    “szeretnénk ha Costa gólkirály lenne (sőt aranycipős is) de ezekre egyre kevesebb esélyt látok.”
    Hát igen, ha nem lő gólt, úgy nehezen fog menni :DD

 • Rammschein

  Engem Conte nagyon felhúzptt a cserékkel illetve, hogy mikor lépte meg őket… facen olvastam az egyik magyar rajongói oldalt, hogy egyébként meg olyat nyilatkozott, hogy elégedett a csapattal… akkor is ezt mondaná, ha 2 pontra lennének tőlünk? Vagy ez csak a sablon PR duma?

  • Diego Costa

   Azt mondta, hogy az akarással, mentalitással, küzdeni akarással elégedett, az eredménnyel nem.

 • lamps8

  A játékvezető és családja iránt kb ugyanazt érezzük, megrohadhatnak. És igazából a riley brigád hibája nagy részben, hogy nálam a burnley a qpr utálat szintjén van már valahol, tavaly előtt atkinson (?) tett erről, most meg ez az alkalmatlan fasz, aki az első 20 percben figyelmen kívül hagyta az egyértelmű sárgát érő szabálytalanságokat, majd mikor mi is beleálltunk a dologba elkezdte szórni a lapokat. legalább a megfelelő eszközeink meglettek volna ehhez a játékhoz… ballack, essien, carvalho hol vagytok ? 🙁

  a játékstílust amit képviseltek nem nagyon támadhatjuk, 10 perc alatt megmutattuk hogy mi van akkor, ha elkezdenek kinyílni, ezt a managerük, aki úgy néz ki mint Flint kapitány a black sailsből +30 kiloval, észlelte és fegyelmezetten visszaálltak, maticot szétkapták amiből a meccsen több problémánk is származott. okosan csinálták, ha a kapott gól után elkezdenek hajtani az egyenlítésre gőzerővel, szünet előtt kapnak hármat, pedig mi nem is a barca vagyunk és ez meg hálistennek nem a laliga.
  inkább a mi játékunkkal volt baj, az egyenlítő góljuk után egy percig nem éreztem azt hogy ezt megnyerhetjük. szenvedtünk, ami köszönhető costa izomszar formájának, a rossz időnek, a libalegelő minőségű pályának, joey barton kurva édes anyjának és még biztos sok mindennek amire ráfoghatjuk, de igazából én mégsem bánkódom annyira. bődületes mákkal nyert itt az arsenal, a city is csak nehezen nekünk meg belefért most egy X.
  ma este meg szurkoljunk a bonszmonsznak, hogy húzzák ki az első 30 percet 1 kapott góllal, akkor talán kikaparhatnak 1 pontot.

  • Rammschein

   a dagadt Flint kapitány reference-n meghaltam. :DD

   a többivel csak egyetérteni lehet… 🙂

   • kasata91

    Én is felkiáltottam a meccs alatt amikor a kispadot mutatták, hogy menj vissza keresni az Urca aranyát 😀

  • “ballack, essien, carvalho hol vagytok ? 🙁 ”
   nyugdíjban meg Kínában :)) Amúgy karvaly nem tudom, hogy került ebbe a sorba, akkor már inkább Alex, a portugál sosem volt kemény, nem is lehetett a maga 150 centijével, meg a menetfelszereléssel együtt 65 kilójával 😉 de még csak nem is Alex, akkor már miért nem Boulah 🙂

   • lamps8

    Carvalho képes volt akkora patkány és fájdalmas de kevésbé látványos szabálytalanságokra hogy imádtam, a portugál vér.

    • adam10

     mint Terry 2012-ben Barcelonában Sanchez ellen? 🙂

     • Diego Costa

      Az minden volt, csak “kevésbé látványos” nem. :DDDD

   • Endy919

    Meireleeeees <3

  • “ma este meg szurkoljunk a bonszmonsznak, hogy húzzák ki az első 30 percet 1 kapott góllal, akkor talán kikaparhatnak 1 pontot.”
   Ez úgy kb pipa, csak Swarbrick húzta keresztül a dolgokat.

   • no, most már Mings is. Betalált ugyan, csak rossz kapuba. Várható volt, hogy a City nyer, de azért kár érte, ha már mi elbénáztuk tegnap. Maradt 8.

 • balazsh

  Gabriel Jesus csodas bemutatkozasa eddig tartott

  • salsal

   Mi történt? Lesérült?

   • sérülés miatt lecserélték.

   • balazsh

    lábujjával volt valami egy földre érkezés után, nem tűnt súlyosnak, de lehet csak játssza a nagyfiút

  • nem tudhatod, Dinho szerint ő lesz a világbank elnöke is, sőt, az egész univerzumé 🙂 goofy nem szerénykedett, mikor jézusról beszélt, még olyat is mondott, hogy rule the world, bizony. Egyszer, egy jézusról mondtak már ilyet…

  • Abel

   Husvetra visszater

   • nos, lehet neki később lesz húsvét:
    Manchester City‘s Gabriel Jesus is reportedly expected to miss up to three months of action after sustaining a broken metatarsal in his side’s win over Bournemouth.

    • szegeny srac, pedig jol kezdett. Az itt rosszindulatoskodok meg szegyeljek magukat…

    • myheartisblue

     Uff az pedig igencsak kell a focihoz. Túl jól indult a gyerek, aztán a #besztlíg megmutatta, hogy nem úgy van az azért. Aztán még a Brittanniában, TurfMooron és a kupás-champos bugyrokban még nem is járt.

   • balazsh

    :DDD never gets old

 • Diego Costa

  Let that sink in.

  Willian has 18 open play goals in 124 games for Chelsea.

  • Az, h egyelore nincs jobb nala a keretben a posztra 🙂

   • Diego Costa

    Csak, hogy egyet említsek: Musonda.

 • Endy919
  • Miért kapott ajándékot Mr. T feleségétől?

   • Endy919

    Valentin?

  • Definitely Maybe

   Akkor az uj konyvet vette volna neki a missus. Szerintem csak megint edzot akar buktatni………

 • Endy919

  Aurier kiszorult a PSG kezdőjéből? Már most elkellene kezdeni bombázni az ajánlatokkal.

  • Hat o nagyon jo lenne Mozi helyere.De amugy elnezve ezt a PSG-t sokan elfernenek itt… Elkepeszto milyen labdajaratasok vannak egy Barca ellen is. Ilyen kenyszeritok foleg ilyen sebesseggel nalunk kanyarban sincsenek. Mondjuk ez erthto is, ahol Matic fele “korulmenyek” vannak ott meg Verrattik.

   • az ilyenek miért nem szurkolnak a parizernek, a franc se érti

    • Endy919

     Miért nem lehet elismerni , ha egy csapat valamiben jobb nálunk?

     • nyilván ironizáltam, bár az ilyen dolgoktól tényleg falnak tudok menni, hogy Matics az körülmény, bezzeg Verratti… meg aztán kíváncsi lennék arra is, ki az a “sokan”, aki elférne itt, de nem, inkább még csak kíváncsi sem vagyok. Aki szerint Verratti > Matics, ott mi már nem sok mindenben értenénk egyet.

      • Hat neked nincs szemed. elvakult vagy es nem latod a jatekosok alapveto kepessegeit mr Zouma RWB 😀

      • Hat pedig Veratt 1000x inkabb, mint Matic. Hoopa kozben 2-0 biztos en latom rosszul 🙂

       • Endy919

        Imádnám , ha nálunk játszana , egy baj vele , talán még Kanténál is alacsonyabb , és nem lenne jól fejelő játékosunk középen.

      • Endy919

       Verratti egy kibaszott jó játékos , ő is kb olyan mániád , mint Boateng.

       • kormolar

        nekem aki tetszik még és hasonlóan mozog, Ceballos a Betisből…persze még nem olyan jó, mint Veratti de érdemes lenni scout-olni…

        • Endy919

         Nem láttam még egy percet sem játszani , tehát nem tudok véleményt nyilvánítani ,de valahonnan rémlik a neve .

      • balazsh

       bár megértem, hogy mire és miért írtad azt amit írtál, általánosságban más véleményének elfogadásával eléggé hadilábon állsz

    • pff, ne haragudj, de ez a szoveg szanalmas 🙂 tipikus te.

     • viszont azt most már komolyan megkérdezem, miután nagyjából 3 héten belül harmadjára hülyézel vagy szánalmasozol le, hogy mégis mi a búbánatnak jársz ide.

      • “az ilyenek miért nem szurkolnak a parizernek, a franc se érti” Ezek utan azt hiszem nem neked van okod megsertodni. Te szemelyeskedtel.

       • engem meg nem igazán érdekel, mit hiszel. Még egy beszólás, és kibannollak a faszba. Osztod itt az észt állandóan, mintha rajtad kívül itt mindenki helikopter lenne, és csak te értenél a focihoz, aki meg nem ért veled egyet, azt elküldöd a picsába. Erre semmi szükség nincs.

        • Endy919

         Nem akarok belemászni a vitátokba , de most komolyan mi rosszat mondott ? Te ugrottál rögtön neki.

        • Értem, nem leptél meg. Bannolj csak.

      • Amugy meg azert jarok ide, mert lehet ertelmesen dolgokat megvitatni, rajtad kivul barkivel. Mostanaban legalabbis veled nem lehet, jon a lenezo hulyezes vmi elkepeszto magaslorol. Miert kell?

   • kormolar

    bekkelő csapatok ellen olyan sz*rok mint mi… a barca játéka fekszik nekik…barca játékosai méterekre állnak a Psg játékosoktól…

   • balazsh

    kanyarban sincsenek, mert mi más focit játszunk és valahogy mégiscsak vezetjük a PL tabellát… lehet elégedetlenkedni meg panaszkodni, mi magyarok úgyis erről vagyunk híresek, de a hálaadás valahogy mindig kimarad, pl. arról hogy van egy Hazardunk vagy hogy Courtois nem lécelt Madridba, mikor az remegett

    • En ezeknek mind halat adok, de azert lehetne fejlodni, erre kell torekedni. Igen a PL-t megynerjuk nagy valoszinuseggel, de ez a csapat a BL-ben nem fog semmire sem menni, foleg, h meg a PL ben sem tudjuk a jo formaban levo rivalisokat megverni. Spurs leiskolazott egy egyszeru taktikaval. Mi lesz majd a Bayern, PSG, Barca, Real ellen? Ez mar egy kov. szint.

     • balazsh

      Igen, arról nincs vita, hogy bőven lehet javítani a kereten, de akkor sem lehet vagy csak simán nem érdemes így hozzáállni, hogy milyen jó a másik csapat, bezzeg a mienk… Arról nem is beszélve, hogy teljesen más az összehasonlított játékosok szerepköre.

  • Vezet is a parizerdzsem, megerdemelten.

   • Endy919

    Eddig orrba-szájba.

  • balazsh

   ilyen jellemű játékosoktól inkább kíméljen minket Emenalo

 • gorkaf78

  Durva amit a PSG csinál a Barca ellen… Teljesen motiválatlanul kóvályognak a katalánok a pályán. Egy BL kieséses meccsre sem tudnak felpörögni, ki érti ezt…

  • WehaveNoHistory

   Barca az Barca, de valami megkopott az évek alatt, Pep alatt volt az, hogy mindenki félt tőlük, most meg x-el egy kieső laliga csapattal, bár nem izgat a bárka sorsa, de vannak akik kummantanak náluk a pályán.

   • gorkaf78

    Ez mind OK. De én itt most a motivációt, ill. annak hiányát nem értem… Mintha belesz*rnának kb. a meccsbe eddig.

    • Endy919

     Eddig olyan , mintha egy Angers ellen játszana a PSG .

     • gorkaf78

      Egy Angers? Az mi? 😀

      • Endy919

       Fhanszia csapat 😀

       • gorkaf78

        Köszi, lásd feljebb. 😀

      • WehaveNoHistory

       Francia csapat 😀

       • gorkaf78

        köszi, nem vagyok képben a Ligue 1-ben. 😀

        • WehaveNoHistory

         nm, az szebb ahogy ejteni kell franciául, Anzsi 😀

    • WehaveNoHistory

     Akkor itt jön a kérdés, hogy a madam vagy az örömlányok menjenek? Mert, ha ilyen tétnél nincs meg a tűz akkor az nem érdemli meg, hogy ott legyen.

     • gorkaf78

      Ezért szerintem mindenki felelős, az edző és a játékosok is.
      De persze innen könnyű okoskodnom.

      • WehaveNoHistory

       Igen, ez összetettebb annál. Ez az amit mi csak találgatunk, hogy mi lehet a gond.

  • kormolar

   hetek óta kijár nekik a verés….Betis ,Atletico….csak 2 csapat akiknek meg kellet volna verni őket, az elmúlt hetekben…

 • Endy919

  bye bye Barca

  • WehaveNoHistory

   ez a péesgé is van annyira vak csapat, hogy idegenben kikapjon annyira, hogy kiessen 🙂

  • gorkaf78

   Légyszíves ne spoilerezz, késik a stream-em. 😀

 • Endy919

  4 :DDDDDDDDDDDDDDDD

  • Rammschein

   4rsenal? 😀 Wenger rossz csapatnál van. 😛

   • Endy919

    4arca

    • kormolar

     fourca Barca…xD

  • WehaveNoHistory

   Szarnak rá, van már BL serlegük.
   BVB is tesz érte, hogy az amúgy is gyenge szezonjukat, még mélyebbre taszítsa.

   • Endy919

    az oké , hogy van BL serlegük , de még egy helyzetük sem volt. és a csak a szerencsének köszönhetik , hogy a PSG nem jár 7-nél.

    • WehaveNoHistory

     én valahogy nem tudom őket sajnálni 🙂 felőlem felszánthatják és besózhatják a no kampot az sem hatna meg 😛

     • Rammschein

      felőlem is… no. 1. hated team nálam 🙂

      • WehaveNoHistory

       nálam mindenki utált, aki nem a Chelsea 🙂

       • Rammschein

        jó az igaz, de a Barcára ez nálam extrémen érvényes 2009 óta. 😀

        • WehaveNoHistory

         nekem csak a 2. lenne a képzeletbeli utálat listán a barca 🙂

         • Endy919

          ugye az Arsenal az első ? 🙂

          • WehaveNoHistory

           Természetesen 😉 Ki más 😀

          • Endy919

           <3

          • balazsh

           nálam még ebben is csak 4.-ek

         • Rammschein

          ki az első? 🙂

          • WehaveNoHistory

           a kiálthatatlan szurkolóik miatt a szArzenál 🙂 top top első 😀

          • mohacsia

           Nekem múltkor Endy és Cech (ha nem tévedek) karöltve szívták a vérem, hogy hogyan merek a szurkolók alapján véleményt formálni egy csapatról. De lehet, hogy csapat függő és csak a Newcastle szurkolókat nem lehetett leparasztozni 🙂

          • Endy919

           Én az biztos nem voltam 😀 én is hányok az Arsenal szurkolóitól.

           Max. annyit írhattam , hogy nekem szimpi a ´Castle.

          • WehaveNoHistory

           Simán 🙂 Nem a szurkolót utálom, ha nem azt a klubbot, akit támogat, és csak ezért az ellenszenv. Egy burnly szurkert sem ismerek, de amilyen tahó volt a csapat utálom őket is 🙂 Mi más miatt lenne unszimpatikus, ha nem a szurkolói közeg miatt, főleg egy arzenált, bohóc gárda, bohóc csapat 🙂 emberi gyarlóságomból adódóan sajnos hányok minden olyan csapattól ahol bale, müller, robben, sanchez, ramsey, wilsher, cazorla, özil, agüero, nasri focizik. bízok benne, hogy egyik sem lesz kék az elkövetkezendő 1 millió évben.

     • Endy919

      én sem sajnálom őket , hanem teli pofával vigyorgok a monitor előtt 😀

      • WehaveNoHistory

       most annyira nem kekeckedek, de melóban van egy jó néhány borszalonna drukker, azért valami fricskát csak csak oda szúrok holnap 😀

       • Endy919

        én minden gól után írok valami frappánsat egy barcás haveromnak 😀

        • WehaveNoHistory

         a haveri körben nem szívom a vérüket, csak nagy ritkán 🙂 itt a PSG az ellen, itt ki lehet kapni, de ha valami laliga utolsótól kapnak ki, na akkor megy a húzás 🙂

  • gorkaf78

   Héé mit kértem lejjebb. 😀 Na mára kikapcsolom a fórumot. 😀

   • Endy919

    Bocsiiii , de tudod , az eufória 😀

    • gorkaf78

     :DD

  • kasata91

   De jó is nézni a valentin napi katalány mélytorkot.

   • Endy919

    a meccs előtt szidtam az eget , hogy jó egy elkúrt az éven a valentinom , hogy Barca BL meccset nézek , de már visszaszívtam 🙂

    • WehaveNoHistory

     ők így kedveskednek a szurkolóknak 😀

    • kasata91

     A te jinx képességed ismerve ne szivd vissza, mert 5 perc és beállít egy csöcsös maláj kurva csak hogy ne legyen igazad:D

     • Endy919

      :DDDDDDDDDD

   • WehaveNoHistory

    előrehozott torkos csütörtök 😀

 • WehaveNoHistory

  Off.
  Tammy-t le cserélték a 37. percben, nem tetszik ez nekem.

  • 21:23 LEEDS 1-0 BRISTOL CITY
   37: SUB! And Taylor does indeed come on for the injured Abraham, which is a huge blow for the Robins.

   21:22 LEEDS 1-0 BRISTOL CITY
   36: It looks like Abraham is going to have to be replaced after the on-loan Chelsea striker limps off with a leg problem.

 • balazsh

  Ismét egy Útwengeres komment, ami úgy érzem, megérdemli a megosztást:
  “Ez a Barca olyan, mint valami amerikai középiskolás menőcsaj. Túl menő, túl mainstream őszintén rajongani érte, de egy home videójára, bőnyálas sz*pással mindenki vevő.”

  • Endy919

   :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   végem

  • kasata91

   Azt adom

 • kasata91

  És ha még nem lenne elég szép ez a nap Sophie Rose egy csöcsös videót tett el insatgramra. 😀

  • myheartisblue

   Mellesleg jó, fejében nem tudom mennyi van. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan is került a ChelseaFan TV-hez. (mármint a nagy mellbedobáson kívül)

   • WehaveNoHistory

    Nem tűnik butának. Ő, meg a másik srác csinálják, közösen indították Cfc Fantv-t. Született CFC fan, apuka vitte először meccsre 🙂

 • adam10

  Szerintem a tegnap négynull fő üzenete: Adrien Rabiot #vegyukmeg
  Mondjuk Matic helyére.
  Ámen

  • balazsh

   En is akartam irni tegnap, nagyot jatszott. Nem vagyok elegedetlen Maticcsal, de szerintem 2 emberes kozeppalyanal egy box-to-box playa tobbet hozza tud tenni mint egy csak vedekezo kozeppalyas vagy csak playmaker

   • Endy919

    Én őt már akkor figyeltem , amikor kezdték beépiteni . Nagyon jó kis játékos lett belőle.