“Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem…”

Ahogy azt egy ideje már sejteni lehetett, ismét eljött blogunk életében a változás ideje. 2010-ben indult a történet a népsporton (még nélkülem), 2013-ban pedig költöztünk a taccsra. Most pedig újfent odébb állunk egy házzal.

Merthogy meg nem szűnünk, csak átalakulunk! Ez az egész – nevezzük csak Lion Rampant-nek – számomra és számunkra rendkívül komoly értéket képvisel. Kiváló szerzők és vendégszerzők egész sora publikált aktuális felületünkön a majd’ hét év alatt, volt itt humor, szitokáradat, filozófia, mély vallomások, könnyek, miazmás. Tényleg nagyszerű, sokszor igen mély, alapos, tartalmas, és/vagy szenvedélyes munkák születtek meg azzal a céllal, hogy a bennünk lakozó közlési szándék kiélésén túl nektek, olvasóknak-kommentelőknek is örömöt okozzunk, értéket közvetítsünk, beszédtémát szolgáltassunk. Mindenki beletette a magáét stílusban, alaposságban, mondanivalóban, értékrendben – ettől voltunk azok, akik.
Megéltünk itt együtt sok mindent: bajnoki címeket, BL- és EL-győzelmet, fényes diadalokat rangadókon; de persze fájó kupabúcsúkat, edzőváltásokat és legendák távozását is. Kitárgyaltuk az átigazolási piac pletykáit (olykor akár tényeit is), a továbbjutási esélyeket, játékosok hasznosságát, bírói ítéleteket, hogy épp ki miért nem tudta sztrímelni a hétvégi bajnokit, szóval mindent. Együtt örültünk a győzelemnek, jókat vitáztunk a legkülönfélébb dolgokról, de ha úgy volt, anyáztunk. Úgy gondolom, a hibák és hiányosságok ellenére is jó közösség vagyunk, miközben szívesen látunk újakat és más csapatoknak szorítókat is.
Ebből szeretnénk minél több mindent továbbvinni innen. Ez a célunk. További élvezetes posztokat írni, tovább ápolni és nemesíteni a szurkolói közösségünket és természetesen tovább zengeni a Chelsea dicsőségét. Kelletek hozzá ti is, hiszen elemi és elválaszthatatlan részei vagytok ennek! Lett új felületünk, lettek új szerzők, szóval nyilván pár dolog más lesz, de azon dolgozunk, hogy ennek minél több előnyét és minél kevesebb hátrányát élvezzétek!
A vált(oz)ásnak fő oka nem titok: ez így ebben a formában kissé megfáradt. Hosszú évekig ketten rágtuk a gittet Zenzoval, az ő kiválása pedig úgy is komoly veszteség (mennyiségi, de inkább minőségi szinten), hogy azért magamra nem maradtam. Ettől függetlenül kell az új lendület, no meg a több szorgos alkotótárs, hogy bírjuk az új szezon többletterhelését. Én sem leszek már se fiatalabb, se motiváltabb. Kapóra jött tehát a Magyar Chelsea Szurkolói Klub, vagyis a chelseafc.hu megkeresése. Az a cél, hogy az oldal legyen a csapattal kapcsolatos tartalomszolgáltatás elsődleges forrása és a korábbi szétaprózódottság helyett minél koncentráltabb formában olvashassatok híreket, véleményeket, történeteket.Terveink szerint ezzel nyerünk mi (a stáb), hiszen lesz kapacitás cikket fordítani, videót feliratozni, meccshírt írni. És nyertek ti is, hiszen több, sokszínűbb és hamarabb élesedő tartalom lesz a jutalmatok. Mentettük a menthetőt, folytatás ITT. Továbbra is Blue Is The Colour!